Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
honey79
Salutare frumoaselor.

Acum am venit de la dentist.... si ma pregatesc sa plec la serviciu...unde.. e cam nebunie si.. ceva se intampla. Ieri.. mi s-a spus clar ca.. de azi inainte voi fi mutata cam prin toate facilitatile... sa invat sa lucrez in fiecare din ele. La intrebarea mea.." de ce"... caci..eu nu plec de unde sunt acum.... mi s-a raspuns ca... "hmm..deh... in cazul in care e nevoie de vreo persoana in vreuna din facilitatile respective.. sa aiba pe cine trimite." Am eu insa, o alta banuiala...cum ca.. astia se pregatesc sa ma faca supervisor... si.. eu nu vreau!!!!
Salariul e doar cu 2-300 $$ mai mare, in schimb e mult mai mult stress, ore suplimentare lucrate..fara a fi platite... si.. tot asa. Sper azi sa am o discutie cu managerul ... sa vad ce se coace. biggrin.gif

Va pupic dulce dulce si va imbratisez pe toate cu drag.
Sa aveti o zi minunata, plina de voie buna si..fara abateri culinare.wink1.gif
aki
Honey,iti doresc doar ce-ti doresti tu.Ar fi bine sa-ti mareasca salariul.Acest gest e o bucurie la casa omului.Dar fereste-te de stres pupic.gif .Mai bine lasa-i dracului de bani pupic.gif
honey79
Pupicei scumpei, draga Akisor.

Daca n-ar fi bataia de cap si alergatura, stressul si... orele suplimentare neplatite, poate as accepta..dar asa... prefer sa-mi fac treaba ca si pana acum, sa plec acasa la ora la care trebuie si sa stau calma.
Cat despre bani... nu sunt atat de importanti pentru mine.
Pupicei si .. numai bine, scumpa.

Am plecat la serviciu.Vin diseara sau maine cu vesti. biggrin.gif
Puuuuuuuuuuuuuuuuup.
aki
pupic.gif
ina_ceva
Cum sa nu-ti plateasca orele suplimentare?

Sa ne anunti ce ai rezolvat pupic.gif hug.gif
lliliana
Buna dimineatza skumpika. Esti o dulcika tu. Priveste lucrurile optimist. Probabil ca esti apreciata daca vor sa te puna supervizor, asta e un lucru pozitiv. Poate ca nu va fi nevoie de suplimentare. Stai calma. Bucura-te de faptul ca eshti apreciata. Zambeshte. Ai un zambet magnific...poti rezolva multe trebushoare cu el hug.gif pupic.gif
honey79
Buna dimineata, frumoaselor.

Liliana, ca de obicei..tu esti o dulce!!! Multumesc frumos pentru cuvintele tale ...

Va pup dulce dulce pe toate si va imbratisez cu drag. Ma pregatesc sa plec acum la nenea doctorul, sa vede ce vesti imi mai da astazi. ....iar apoi, ma pregatesc de plecat la serviciu.

Sa aveti o zi magnifica, plina de voie buna .

LA MULTI ANI!!!!! tuturor celor care , in aceasta zi sfanta, isi sarbatoresc onomastica. Sa fiti iubiti, fericiti si impliniti.
Sexymom
Pupici si o zi frumoasa ca tine pupic.gif
honey79
Back again!!! biggrin.gif

Fost la doctor...si.. mi-a dat o veste buna: chistul ovarian a disparut!!!!
Acum trebuie sa am grija de rinichi si colesterol... si... cu ajutorul lui Doamne-Doamne, care stiu ca vegheaza asupra mea.... voi fi ok.

Va pup si va imbratisez strans... pe toate!!!
Sa aveti o zi minunata.
Nessie
hug.gif Ce veste minunata! Ma bucur ca Domnul lucreaza si in viata ta! floare.gif Multa sanatate si fericire, Honey!
Eu.
CITAT(honey79 @ 08-11-2006, 02:20 PM) *

Acum trebuie sa am grija de rinichi si colesterol... si... cu ajutorul lui Doamne-Doamne, care stiu ca vegheaza asupra mea.... voi fi ok.

Sa aveti o zi minunata.

yahoo.gif bravo!!!ai vazut ca nu e totul atat de negru? blum.gif give_rose.gif
o zi superba
lliliana
CITAT(honey79 @ 08-11-2006, 02:20 PM) *

Sa aveti o zi minunata.

Era ovarian?...Pai mamikutza, iti spuneam eu mai sa nu te sperii ca asta se rezolva intr-un fel sau altul. Stai blanda. Uof...fatza de cat de frecventa e boala asta...cazurile grave sunt chiar rare. pupic.gif
ina_ceva
yahoo.gif yahoo.gif
Ma bucur ca totul e k!! Ai grija de tine in continuare!!!!
hug.gif pupic.gif hug.gif
aki
yahoo.gif cheer.gif Ce bine imi pare ca e totul bine.Degeama te-ai speriat.O multime de femei se intilnesc cu esemenea chisturi.si eu am fost eri la medic si mi-a spus ca am candidoza.De unde dracul am luat-o? sorry.gif Si niste probleme cu Sergiu ca imi venea sa-mi iau lumea in cap doh.gif
Acum stau pe google si ma informez din ce cauza s-a format blushing.gif
honey79
Neata dragele mele dragi. biggrin.gif

Akisor.... nu te speria... candidoza o poti face si de la antibiotice. Fa tratament si, va trece. Din cate stiu eu, ar trebui sa-ti dea niste ovule si un praf pentru irigari.
Pupicei dulcei si imbratisari cu drag.
Nessie, Crenguta, Lilisor, Ina,Sexy.... va tzuc dulce dulce pe voi toate si va strang in brate!!! Sunteti niste fete extraordinare.

Sa aveti o zi minunata, plina de evenimente placute, cu voie buna si soare in sufletelele voastre.
lliliana
Iubita...trecui sa te salut. Un pupik dulcik, scumpik...Mua. pupic.gif hug.gif
Tulip
Honey,cat ma bucur pt. tine pupic.gif !Am vazut pozele,esti o frumoasa!Si felicitari pt. kg. pierdut! cheer.gif
amalia0701
Servus iubita!
Am venit sa te dragalesc bucuroasa de vestile de la doctor.
Ai grija de tine, ca nu-i greu sa intrii incotele normale la colesterol.
Te pupicesc, sa ai un weekend fain pupic.gif
julyalina
buna dimineatza honey! pupic.gif
felicitari pentru vestile bune! floare.gif si io am avut chisturi si destul de mari sad.gif s-au rezolvat in timp si cu ceva medicamente (de la care m-am ingrasat devil.gif ) ma bucur pentru tine ca s-au rezolvat ! hug.gif
P. S. ai vorbit cu managerul? ai aflat ce se coace?
honey79
Neata dragele mele.

Va pupic pe toate dulce dulce.
Tulip... pupicei si tie si micutei printese. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Muuuaahhh.

Amalia... sper si eu sa revin la valori normale .... in cazul colesterolului...si, ce-i mai important, sa-l ridic pe cel bun si sa scad valoarea celui rau. Mi-a luat si niste vitamine, speciale pentru asa ceva...sper sa mearga. :PPupicei de miere si tie, si imbratisari cu drag.

Julyana... pupi dulci . Eu nu stiu cum de s-a intamplat minunea, caci... n-am luat nici un tratament.Fost prima data la control, iar dupa o luna... la al doilea control... disparuse. Dupa mine... sa stea disparut, caci.... nu ma intereseaza. biggrin.gif

Am vorbit si cu managerul... nu mi-a dat un raspuns clar..caci..deh... nu poate zice in fata .. "am de gand sa..., insa mi-a spus ca vrea ca eu sa invat sa lucrez in toate celelalte facilitati. L-am auzit insa, spunand ca.. au nevoie de un supervisor in una din facilitati...un fel de...cafenea. Om trai si om vedea. biggrin.gif wink1.gif

Va pup pe toate dulce dulce... si va doresc o zi minunata, si un inceput de week-end superb.
Sexymom
Si eu te pup si iti doresc un week-end superb pupic.gif
Tulip
Neata,Honey,ce mai faci? pupic.gif
Iti doresc o saptamana minunata!
aki
Salut Honey.Sanatate draga si o saptamina linistita iti doersc pupic.gif
ina_ceva
Neatza, honey!!
Cum merge invatzatul?
pupic.gif hug.gif
himere2005
honey, bine ca esti bine pupic.gif tu cum ai reusit sa dai jos kg prin sport sau meniu, dieta?
honey79
Neata scumpele mele dragi.

In we n-am intrat deloc, caci Samabata am fost la cumparaturi, iar ieri am strans un pic de prin casa, m-am rasfatat cu o baita cu saruri si spuma, mi-am facut un gomaj, pus o masca... he he.. imi era dor de asa ceva. biggrin.gif
Ma pregastesc intens ... cumpar de toate pentru toti... caci.. saptamana viitoare vin in tara si... cum nu mi-am vazut prietenii de ceva timp, iar Sarbatorile bat la usa... se cuvine dar sa... ofer cate o mica atentie tuturor. blum.gif

La serviciu totul e neschimbat, e o agitatie continua...si , am inteles ca asa va fi pana dupa Sarbatori. sad.gif

Va pup dulce dulce pe toate si va imbratisez cu drag. Sa aveti o saptamana minunata, plina de evenimente frumoase, de voie buna si ...fara prea multe abateri. wink1.gif
ina_ceva
Cat stai in tzara?
Sexymom
Ce super ca mergi in tara, stiu cum este cu cumparaturile inainte sa vi, eu sunt disperata, iau atat de multe cadouri incat abia imi mai au loc chilotii in bagaj. pupic.gif Nu stiu de unde am atatea rude si prieteni ca fac o lista cat autostrada Bucuresti-Pitesti. sad.gif
honey79
He he he... Sexy.... m-ai facut sa rad... cu.. lista cat autostrada. biggrin.gif

Eu cam de fiecare data am cumparat destul de multe lucruri... pentru fiecare.... dar.. nu stiu... poate sunt eu mai ciudata, si astept de la oameni prea mult. ..caci... mereu a trebuit sa fiu dezamagita de ceva.
De data asta... iau asa, cate ceva simbolic pentru fiecare si..gata.

Ina, scumpa... o sa stau doar 5 zile in tara, caci.. n-am putut sa-mi iau mai mult liber de la munca. Oricum, dau o fuga si prin Bucuresti, asta sigur. biggrin.gif

Pup dulce si sa aveti o zi minunata. Eu am plecat la munca. sad.gif
Tulip
Honey,tu de unde esti?
ina_ceva
Sper sa ne vedem in Bucuresti cand ajungi.
Poate reusesti sa anuntzi cumva cand treci prin capitala.
pupic.gif
honey79

Pupicei , scumpelor.

Eu acum ce-am aparut de la serviciu.,.. si.. am intrat sa mai citesc pe-aici un pic. blum.gif

Ina... daca-mi dai un numar de telefon, am sa te sun si am sa-ti spun exact ziua cand apar in Bucuresti. Eu vin Marti in tara, iar Duminica dimineata plec.

Tulip... eu stau undeva langa Targoviste, la 27km..departare. Intre Targoviste si Sinaia. biggrin.gif By thew way..... am vazut pozele cu tine... esti o scumpa foc!!! O frumusica !!!!

Va pup si va doresc o seara frumoasa, alaturi de cei dragi .
Tulip
Neata,Honey!
Multumesc pt. complimente! pupic.gif Draguta,ca de obociei.....

Si sotul tau vine in Ro,sau vei ajunge singura?
aki
Salut Honey pupic.gif
honey79
Neata dragele mele.

Imi beau pe fuga cafeluta, caci apoi fug la dentist, dupa care iar la munca.
Va pupic si va doresc o zi minunata.

Tulip..de venit, vin singura de data asta. O vizita scurta...blum.gif
julyalina
'neatza Honey! floare.gif
am trecut pe aici sa las niste pupici pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Salut Honey.pupici pupic.gif
honey79
Neata dragele mele dragi.
Mi-am baut cafeluta, m-am cantarit...ma duc sa schimb tickerul intr-o clipa.
Mai apoi, ma bag la dusulet si ..iar la munca. sad.gif

Sa aveti o zi frumoasa, plina de evenimente placute si voie buna.
Va tzuc dulce pe toate si va imbratisez cu drag.
Eu.
honey w00t.gif ce-mi vad ochii la ticker-ul tau???????
bravo!!! yahoo.gif felicitarile mele!tine-o tot asa wink1.gif
honey79
Mersi frumos, Crenguta.
Sper ca te simti mai bine astazi.
Te pup dulce si .. ai grija de tine..ok??? Ti-am lasat cateva mesaje si pe msg.
O zi frumoasa iti doresc .
Sexymom
Hola scumpa, gata cumparaturile pt. tara? satamana viitoare incep si eu goana dupa cadouri ca merge al meu in tara si am o lista de prieteni, rude , vecini cat o autostrada de mare. )).gif

Felicitari pt. tiker, numai al meu e intepenit.
Tulip
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Honey,felicitari!
ina_ceva
pupic.gif hug.gif
Felicitari pentru tiker!!!!!!! cheer.gif give_rose.gif
Tulip
Ai grija ce papi in tara...sa nu pui la loc kg! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
honey79
Buna seara, buna seara.

Iata am ajuns si eu acasica, de la serviciu... obosita ca intotdeauna, dar...cu fruntea sus...si cu zambetul pe buze, caci.. mai am doar maine si apoi, 12 zile .. VACANTA !!!!!!!

Astazi... hmm.. a fost o zi... let's say...ciudata. biggrin.gif

Unu la mana.... una din colege.. ma intreaba la un moment dat..daca intr-adevar avem vampiri in Romania!!!! Am ramas cu fata.... interzisa!!!

Mai apoi, stateam de vorba cu .. managerul... si, apare un client.... si de cum ne vede... il intreaba daca el e managerul meu.. si... incepe sa ma laude... ca sunt super, ca ... my costumer service e nemaipomenit si ca... ar trebui sa faca tot ce-i posibil sa ma pastreze... caci oameni ca mine sunt rari. La care managerul... spune ca asta si intentioneaza ca sunt unul din cei mai buni oameni ai lui. biggrin.gif
Normal ca m-am inrosit ca racul... si m-am fastacit de numa.

Anyway... va doresc o seara super alaturi de cei dragi.
lliliana
Salut iubita...shtii tu ce tare ma bucur ca eshti apreciata? Pai cum sa nu aprecieze ashea o delikata de fata? Hmmm? Shi la colegele acelea trebuia sa le zici...DAAA!!!, shi eu sunt vampir!!! Care nu suntetzi cumintzi...va beau sangele...dupa testul HIV, evident )).gif
O zi frumoasa ca tine Honey. hug.gif floare.gif
luchi
hug.gif E frumos cand ti se intampla lucruri frumoase (si nu ma refer la chestia cu vampirii blum.gif), deci si altii vad ce vedem si noi, ca ai un suflet mare give_rose.gif
honey79
Pup fetele nebunatice. biggrin.gif

Ma trezii de dimineata.... baui cafelutul...si... ma dusei sa ma programez la pus chestii pe unghii...sa le faca lungi si frumuoassseeee. biggrin.gif
Apai... ma dusei sa ma programez si la un .... tratament facial... deh...sa-mi curat fata... inainte de-a veni la capitala.... ca sa pot depozita mai mult praf de Bucuresti. )).gif
Pana una -alta, ma duc sa-mi fac dusulet, sa ma parfumez ( caci azi colega -vrajitoare nu lucreaza blum.gif ) si ... sa o iau taras...spre munca.
Ma imbarbatez singurica...caci azi e ultima zi.... wink1.gif

Va pup dulce dulce pe oblajoli si va imblatisez stlans stlans. biggrin.gif
O zi superba sa aveti, plina de soare si voie buna.
aki
CITAT(lliliana @ 16-11-2006, 09:37 AM) *

Shi la colegele acelea trebuia sa le zici...DAAA!!!, shi eu sunt vampir!!! Care nu suntetzi cumintzi...va beau sangele...dupa testul HIV, evident )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif yeah.gif

Am uitat sa ma salut cu glumele Lilianei )).gif
Pupici si concediu placut Honey pupic.gif
lliliana
Salut frumoasa, skumpa, adorata, delikata Honey. pupic.gif hug.gif floare.gif Uram din tot sufletzelul...de bineeee!!! hug.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.