Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Karin
Honey draga, ma bucur ca esti apreciata! pupic.gif Romanii sunt oameni muncitori si seriosi! hug.gif
Te pup si te imbratisez! hug.gif
honey79
Neata fetele!!!
De Vineri...sunt oficial in concediu!!!
Am tot facut cumparaturi....pentru azi...caci e ziua surorii mele.biggrin.gif
In 30 min. ma duc sa ridic tortul si mai apoi floricelele. wink1.gif

Va pup pe toate si va doresc o zi superba.
Pupicei dulcei si imbratisari cu drag.
lliliana
CITAT(honey79 @ 19-11-2006, 12:27 PM) *

Neata fetele!!!
De Vineri...sunt oficial in concediu!!!
Am tot facut cumparaturi....pentru azi...caci e ziua surorii mele.biggrin.gif
In 30 min. ma duc sa ridic tortul si mai apoi floricelele. wink1.gif

Va pup pe toate si va doresc o zi superba.
Pupicei dulcei si imbratisari cu drag.

Iubita....sa te distrezi bine shi sa ai un concediu de neuitat in zona buna a lucrurilor. Pup. pupic.gif hug.gif
lliliana
Salut frumoasa...o zi de vis. Romania o sa fie mai frumoasa cand o sa vii tu. pupic.gif hug.gif
Sexymom
Pupici fetita frumoasa. Sa ai o saptamana asa cum iti doresti si un concediu pe masura.Sper sa te vezi cu fetele cand ajungi acasa. pupic.gif
julyalina
concediu placut Honey hug.gif
sa fii cuminte pupic.gif si sa stii ca te asteptam cu poze blum.gif
honey79
Neata scumpele mele.

Ieri a fost foarte frumos. Dupa ce am alergat toata dimineata, pentru ultimele retusuri, mi-am trezit surioara si...cand a venit jos, a ramas uimita foarte. blum.gif

De dimineata m-am cantarit si...spre surprinderea mea...cantarul i-a aratat doar cu 200 g mai mult....ceea ce e mai mult decat multumitor, avand in vedere cat am papat ieri.

Maine dimineata ... iau calea..Romania. Ajung in Bucuresti la ora 15:30...Abia astept !! blum.gif
Va pupic pe toate si va imbratisez cu drag.
Sa aveti o zi superba si o saptamana minunata.
Andreea-Rodica
Iti doresc o saptamana minunata si un concediu cat mai placut! floare.gif
honey79
Bine v-am regasit. blum.gif
Multumesc pentru urari, Andreea. Am sa profit la maxim de zilele astea libere. biggrin.gif
De exemplu, tocmai am venit de la cosmetica, unde mi-am facut un..."basic facial treatment". Nu spun ca.. n-as fi vrut sa mai plec de-acolo. Are fata aia niste maini de inger. Mi-a curatat tenul, mi l-a hidratat, apoi mi-a pus o masca pt. 20 de minute, dupa care cred ca ... 30 de minute mi-a facut masaj... fata, gat, decolteu, umeri. Mmmmm...

Am intrat apoi intr-un coafor...si mi-am taiat un pic varfurile si.. i-am dat cat de cat o forma. biggrin.gif

Va pupic dulcic... ma duc acum sa mai cumpar cateva dulciuri pentru prieteni/familie/cunoscuti.

Sa aveti o zi minunata si plina de voie buna.
lliliana
Salut Honey. Ma bucur atat de mult ca te relaxezi. Era cazul. E atat de bine sa te bucuri de cateva zile de ragaz...Drum bun spre tzara. Ai grija de tine. Pup. pupic.gif hug.gif floare.gif
lliliana
Milioane de pupici. pupic.gif hug.gif SA ai grija de tine pe unde eshti. pupic.gif
luchi
pupic.gif La multi ani cu intarziere surorii tale, si concediu placut! floare.gif
Karin
Concediu placut! give_rose.gif Te asteptam cu impresii dupa concediu! pupic.gif hug.gif
amalia0701
Servus iubita!
Azi ar trebui sa fii in Romania, deci welcome.gif
Te asteptam cu impresii din Romanica noastra.
pupic.gif
ina_ceva
give_rose.gif give_rose.gif
Drum bun spre casa!
pupic.gif hug.gif
honey79
cheer.gif cheer.gif

Bine v-am regasit, frumoasele mele.

V-am dus dorul, zilele astea.

Va pupic dulcic pe toate toate si va imbratisez cu drag , strans strans. )).gif

hug.gif pupic.gif floare.gif

De maine, inapoi la munca, la monotonia de fiecare zi. dry.gif

Va doresc o zi superba si o saptamana minunata, plina de evenimente frumoase.

pupic.gif hug.gif

Sexymom
Pupici si tie, ce repede a trecut timpul nu-i asa? cum ti s-a parut in tara? ce fac ai tai? cum ai petrecut?

Sotul meu a plecat azi, ajunge diseara in Romania, incarcat ca Mos Craciun, de unde a spus ca nu ia nimic cu el in tara acum trebuie sa plateasca surplusul de bagaje ca sa nu pun eu bot. lol.gif
Nessie
Bine ai revenit, scumpa! pupic.gif Cum te-ai simtit in tara? Vrem detalii, chestii, trestii, socoteli laugh.gif ... daca nu cerem prea mult. floare.gif
honey79
He he.... a fost frumos, mi-a placut, desi.... zilele au trecut foarte repede si mi se pare ca nu prea am avut timp sa fac tot ce am dorit, sa-i vad pe toti cei pe care am vrut sa-i vad.
Am avut noroc si cu vremea, caci a fost frumos, doar pe Joi a plouat....
Am facut ceva cumparaturi ( ca o paranteza.... mi se par toate foarte scumpe.... comparativ cu salariile din tara)... mi-am vazut cativa prieteni, am impartit cadouri in stanga si-n dreapta, Vineri si Sambata am fost la Bucuresti, unde... m-am simtit super.
Vineri, am fost prin magazinele mari, prin Mall.... iar intre timp, m-am intalnit si cu Ina noastra..... pe care sper ca n-am speriat-o sau... dezamagit-o. Ea e o dulce si o finuta si mi-a placut foarte mult.
Sambata, m-am intalnit cu Crenguta noastra alias...Gigelu/Eu.E o papusa de fata.... vocea ei e cea a uni copilas... dulce, placuta... iar ea, Crenguta... e o scumpa. Am petrecut impreuna aproximativ 8-9 ore.... Eu m-am simtit extraordinar in compania ei...si.. sper ca si ea s-a simtit bine in compania mea.

In rest, ... ce sa zic.... putin dezamagita de cum arata Romania... mi s-a parut ..trista...Sper ca lucrurile sa se schimbe cu timpul.

A fost obositor si relaxant in acelasi timp, placut,distractiv,si..... foarte scurt.
Sexymom
Ma bucur pentru tine, si ca te-ai intalnit cu fetele.
A fost cam scurt insa nu? concediu.....
honey79
Dap, Doina.... prea scurt. sad.gif

Cat despre mersul in Romania... super incarcat...stim cu totiii cum este. Fiecare asteapta cate ceva... cat de mic. Si eu am avut valiza de 27kg , plus o geanta mica de 4 kg. Si toate astea, pentru cei de-acasa, cei dragi .... caci... pentru mine am avut doar 2-3 pantaloni, 2 fuste, un sacou si 3-4 bluzite.
Important e sa ajunga sotul tau cu bine.

Te pupic dulce dulce si te imbratisez cu drag.
Nessie
w00t.gif Wow ce program ai avut!! Ma bucr ca te-ai intalnit cu fetele si ca v-ati simtit bine! pupic.gif Poate niste poze ceva... blushing.gif (scuze, ca am inceput ca tiganul sa cersesc tot mai mult dar sunt corioasa give_rose.gif )
Sexymom
CITAT(honey79 @ 27-11-2006, 01:31 PM) *

Dap, Doina.... prea scurt. sad.gif

. caci... pentru mine am avut doar 2-3 pantaloni, 2 fuste, un sacou si 3-4 bluzite.
Important e sa ajunga sotul tau cu bine.

Io nu i-am pus nici pijamale la el, ca sa am mai multe de indesat in bagaj lol.gif numai 3 perechi de chiloti si 3 camasi. lol.gif
honey79
Hmmm....Nessie... poze eu n-am facut, caci n-a avut aparatul la mine, doar telefonul... cu care am facut vreo 2-3 doar.
Insa, Crenguta a facut cateva... si le-a si postat la ea in album.
Pozele sunt frumoase, doar pentru ca ea este in ele. Eu.... sad.gif vai de mine... si cu kg-ele si obosita. .... sad.gif Doua zile la rand m-am trezit la 6 AM,asta in conditiile in care m-am bagat in patut pe la 2-3 AM.

Pozicile sunt aici: http://crengu.myphotoalbum.com/albums.php

Mi-ar fi placut sa facem mai multe, in care sa arat si eu cat de cat ... ok.
Pupicei.
Nessie
Sunteti niste frumoase! pupic.gif Ati fost la targul de ciocolata? tease.gif Am vazut o expozitie pe acolo, dar nu mi-am data seama ce e. huh.gif Iar fasoela aia in paine, m-a lesinta! swoon.gif Unde ati mancat ca as vrea si eu sa fac o vizita ca prea bine arata? eat.gif
honey79
Am fost la un targ, dar... nu de ciocolata... ci de carte, la Romexpo. Am vrut eu sa-mi cumpar anumite carti, deci am stat pe-acolo cred ca 2 ore, daca nu si mai bine.

Mmmmm... fasolica...a fost tare buna. Initial, am vrut sa-mi iau o ciorbita de perisoare, dar... li se terminase. sad.gif Asa ca am cerut ciorbita de fasole in pita...yummy. wink1.gif Am fost in Carrefour Orhideea...si... am mers la restaurantul.. Azzuro...e chiar langa la " La Mama".

Sexymom
Am vazut pozele, aratati super amandoua, si crenguta e tare slaba......niu stiu de ce mai tine regim.
Auzi si tu ai mancat tot ce era acolo inauntru??? blink.gif arata fain de tot.
honey79
He he, Sexy...dap... am papat tot...mai putin pita. )).gif Cred ca erau 1-2 polonice de ciorbita, nu mai mult.
Cat despre Crenguta...dap... si eu i-am zis ca arata foarte bine, insa.... nu vrea sa ma creada. blum.gif

Va pupic dulcic.... plec sa ne facem antigripalul.
Eu.

blushing.gif honey, ma faci sa rosesc.
fetelor, n-o credeti, exagereaza cand ma descrie in culori atat de frumoase sorry.gif e ea o draguta, de asta

CITAT(Sexymom @ 27-11-2006, 02:20 PM) *

Am vazut pozele, aratati super amandoua, si crenguta e tare slaba......niu stiu de ce mai tine regim.
Auzi si tu ai mancat tot ce era acolo inauntru??? blink.gif arata fain de tot.

mai, sexoaso, arat si eu ce arata bine, ca doar nu era sa scot la vedere in poze burtoiul,nu? lol.gif
am 60kg la 1.63 sorry.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Super Honey ca ai ajuns la expozitaia de carte, mi-as fi dorit si eu, dar nu puteam sa plec din oras.........
Suntewti super faine si super sexoase.
pupic.gif pupic.gif
honey79
'Neata dragele mele.

Pup dulce pe fiecare in parte si va imbratisez cu drag.

Ieri am fost de ne-am facut vaccinul antigripal, apoi am mers de-am facut cateva cumparaturi....iar aseara, sotul a gatit paste cu sos ...mmm..yummy. Azi -dimineata m-am cantarit si... desi am mai calcat pe-alaturi zilele astea, tot 73 kg am.

De azi incep serviciul, asa ca...inca ma pregatesc sufleteste pentru asta. huh.gif

Am facut ieri, inainte de-a pleca 2-3 pozici... naughty.gif .... deh... m-am facut si eu ..pretty. wink1.gif

Imagine

Imagine

Va pupic dulce dulce si va doresc o zi minunata, plina de voie buna si evenimente frumoase.

Nessie
Salut, printesa frumoasa! kiss.gif Imi plac tare mult cizmele tale. w00t.gif Bafta la serviciu si gandeste-te ca acum vine weekendul! laugh.gif
aki
Salut honey.Ce draguta esti hug.gif .Eu nu pot sa vad pozele cu Crenguta si cu tine.Si sunt curioasa.......... w00t.gif
amalia0701
Servus fata frumoasa.
Imi plac mult margelele tale.
Spor la treaba pupic.gif
honey79
Multumesc, scumpele mele dragi, pentru complimente.
Va pupic dulcic pe toate toate. biggrin.gif

Deea, te vad pe la mine prin casuta. Ce mai faci tu? Ce mai face dulceata ta?
Mi-a soptit o pasarica , cum ca esti o frumoasa frumoasa si o persoana extraordinara. Mi-ar fi placut sa te cunosc si pe tine.
Pup dulcic pe obrajori.
Eu.
CITAT(aki @ 28-11-2006, 01:20 PM) *

Salut honey.Ce draguta esti hug.gif .Eu nu pot sa vad pozele cu Crenguta si cu tine.Si sunt curioasa.......... w00t.gif

aki, la semnatura mea ai un link; deschide-l si acolo ai sa vezi un album intitulat "o zi de neuitat" wink1.gif
aki
Nu pot dschide si pace sad.gif .O sa incerc mai tirziu floare.gif .Merci Crenguta
Tulip
Honey,esti o frumoasa! give_rose.gif give_rose.gif
ina_ceva
Honey, scumpica foc, asa cum esti si in realitate!!
pupic.gif hug.gif
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 28-11-2006, 04:52 PM) *

Honey, scumpica foc, asa cum esti si in realitate!!
pupic.gif hug.gif

Ina,nu ne-ai surprins cu nici o poza..... photo.gif photo.gif
himere2005
honey, am scris si in partea cealalta ca ai o tinuta ireprosabila. nu nota 10 iti dau, 11. bine, eu poate sunt si subiectiva ca sunt racusor si cama avem aceleasi gusturi blum.gif
honey79
Neata dragele mele dragi.

Va multumesc frumos frumos pentru cuvintele voastre dragi.
Va pupic dulcic pe obrajori si va imbratisez strans strans pe toate.

Astazi trebuie sa merg prin oras la cumparaturi, caci trebuie sa trimitem Vineri cadourile de Craciun si, desi in mare parte am luat ce-si doreste fiecare, as vrea totusi sa le iau si chestii maruntele, frumoase, la care nu se asteapta. Caci, ce-i mai frumos de Craciun decat sa desfaci pachetele, cutiutele frumoas impachetate si in care nu stii ce se afla? biggrin.gif

Chestia e ca, nu prea am eu chef azi de iesit, caci a plouat azi-noapte si acum e innorat , ba chiar..s-ar putea sa-i mai dea o runda-doua de ploaie. sad.gif

Va pup dulce dulce si va doresc o zi superba, plina de voie buna si de evenimente frumoase.
lliliana
Skumpika....ce dor mi-a fost de tine. Pup dulce, dulce. Mua. pupic.gif hug.gif floare.gif
ina_ceva
pupic.gif hug.gif
Ai fost pana la urma la cumparaturi? Ai gasit ce voiai?
honey79
Bine v-am regasit, frumoaselor.

Dap, Ina...am fost ...am cumparat pentru soacra si pentru cumnata cate un set de : fular, manusi si bascuta....foarte frumoase. Am mai luat cate un set micut de baie cu sapunel in forma de ingeras si prosopel de fata.
Pentru mama-soacra am mai luat si niste papuci de casa, cu care poate iesi si afara, insa ... asta si-a dorit ea. De celelalte nu stie.

Pentru socrel, am probleme, caci nu stiu ce-as putea sa-i iau.

Va pupic si va doresc o seara placuta, alaturi de cei dragi.
Eu fug sa-mi fac o salata de boeuf dietetica si o ciorbita de legume, cu smantana light. biggrin.gif
V-am pupat.
amalia0701
Servus iubita!
Noroc ca ai amintit de soacra, sa ii iau si eu ceva de sarbatorile astea, desi.. devil.gif
Dar sa fim buni si toleranti lol.gif
Eu vreau sa merg la deva de sarbatori, dar maimutza mea vrea sa stam acasa, asa ca deocamdata suntem in discutzii, negocieri.
ASdor perioada asta a anului cu cadouri multe si surprize pentru toti.
O sa incep sa fac o lista( sa nu uit pe cineva, ca-i neamul mare )).gif ), apoi sa ma gandesc ce sa iau.
Te pupicesc, o zi faina pupic.gif
ina_ceva
Si eu am de cumparat pentru tatal meu cadou ( unul reprezentativ, de craciun si unul de ziua lui, la inceputul lui ianuarie - de nastere si onomastica). Mi-e greu sa-i aleg ceva, el nu are nici o dorintza ca sa zic asa blink.gif .
Poate imi dai tu idei dupa ce-i cumperi socrelului.

O zi cat mai linistita!!! pupic.gif hug.gif
honey79
Neata frumoasele mele.

Amalia, sa fim buni, sa fim buni. wink1.gif
Eu.... cumpar cu drag pentru socrei... daca ar fi dupa mine, as cumpara un magazin intreg, cu tot felul de nebunii. Ei saracii, sunt insa prea in varsta pentru a mai putea sa le iau orisice.

Asta ma aduce la tine, Ina..... caci... nu cred ca se compara ceea ce ii iau socrului, cu ce ai vrea tu sa-i iei tatalui tau. Socrul meu are 81 de ani. Ma gandeam la ceva de pus pe birou.... un... holder pentru pixuri, creioane.... ceva de genul. Sau... o bricheta mai fitoasa, caci fumeaza....sau..un ceas de buzunar... nici nu stiu, crede-ma. Aicitrebuie sa ma consult serios cu sotul.
Sot care...si el e destul de complicat pentru mine, caci nu isi doreste absolut nimic.Ca sa nu mai zic , ca e si ziua lui in Ianuarie..deci..daca intre timp am ceva idei, trebuie sa le impart.... sa iau ceva pentru Craciun si sa pastrez si pentru ziua lui.

Am avut eu o idee, un cadou perfect pentru Craciun...insa, mi-a luat-o el inainte si... si-a comandat singur. M-am si supi...cand a adus acasa, husele pentru chitari. sad.gif
lliliana
Iubita...nu intrista ochishorii aceia scumpi...pune o funda mare pe tine...eshti cel mai fain cadou pentru sotul tau hug.gif Uf. Urez de bine pupic.gif floare.gif
lliliana
Salut skumpika. O zi faina. pupic.gif hug.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.