Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 06-09-2006, 01:13 PM) *

Sanisorii grin.gif

)).gif )).gif cunosc senzatia
honey79
Salutare fetele.
Am venit de la munca..si ..am intrat sa dau raportul.

Papat asa:
Salata (3 felii rosie, castravete,salata verde,morcov ras,ceddar cheese, cottage cheese,5 masline negre) = 3 p ?
1 pretzel = 3p
1 sandwich ( 1 felie swiss cheese, 1 felie ham, rosie, castravete,un strop de maioneza) = 5p?

Total.... daca punctajul e corect ?! .....11p + 6,5p MD = 17,5p din 20p.

Va pupic si va doresc o seara frumoasa.
emu
Buna Honey, am gasit punctaj pt branza respectiva, sper sa te ajute sa calculezi exact de cate puncte ai papat ieri smile.gif

1 oz low fat shredded cheddar cheese 2p
1 oz Alpine Lace Swiss Cheese 2p
1 oz Cottage Cheese 1p

hug.gif

am uitat sa specific, eu stiam ca 1 maslina neagra are 0.5 p
aki
Salut Honey.O zi frumoasa si linistita iti doresc floare.gif
honey79
Neata fetele..

Awww, Emi.... inseamna ca m-am pacalit tare cu maslinele negre???
5 masline =2,5p?
Si apoi,....... branzeturile... sa fie... 2p sa zicem.... caci..... doar am pus putin din ceddar cheese .... si... cam i lingura de cottage cheese. Rectific atunci si..... asta inseamna ..ca salata mea....a avut 4,5p?!
Hmmmm....sad.gif

Akisor... Buna dimineata si tie, si... o zi super sa ai si tu, fara evenimente neplacute si... fara abateri.

Pupicei dulcei.
ina_ceva
Neatza!!! hug.gif
A zis soranutza odata :

Masline verzi, 2 bucati, 0 p
- Masline verzi, 5 bucati, 0.5p
- Masline negre, 2 bucati, 0.5p

Nu s-a mai adaugat nimic referitor la asta , deci eu am ramas la acesti pctaj.
honey79
Mersi frumos de informatie, Ina. Am sa tin cont de ea.

Te pupic dulcic.
amalia0701
Cuminte mai esti. Imi aduc aminte ca mereu avea fetele o problema cu numaratul maslinelor.
emu
ok, am incercat sa calculez si eu:

Salata:
- 3 felii rosie, castravete,salata verde,morcov ras,
- ceddar cheese 0.5p,
- cottage cheese 1p,
- 5 masline negre 2.5p
----------------------
total salata 4p

1 pretzel = 3p -- ce fel de pretzel este? esti sigura de punctaj? smile.gif

1 sandwich:
- 1 felie swiss cheese 1p,
- 1 felie ham 0.5p-1p,
- rosie, castravete,un strop de maioneza
--------------------------------------------
total sandwich max 2p (ai pus si paine?)
---------------------
Total 9p

Am vazut punctajul dat de Ina.. hmm asta n-am tinut minte )).gif Eu cred ca raman la initial, si-asa nu sunt mare fan masline smile.gif

hug.gif
dany
Ce ma bucur ,Honey ,ca iti place la sala !!!! Si ca mergi permanent !!!! Bravo !!!!!!!!! O noapte frumoasa si linistita iti doresc !!!!!! Pup
aki
Salut Honey pupic.gif
honey79
Neata fetele, bine v-am regasit.

Akisor... o zi frumoasa, plina de soare si de momente placute sa ai.

Emi... multumesc pentru informatii.... am sa tin cont de ele pe viitor.

Cu maslinele... stiu ca sunt scumpe la puncte, dar.... sad.gif imi plac!!!! blushing.gif

Ieri... am cam dat-o in bara...

Am papat un sadwich, same as the other day,..... swiss cheese, ham, rosie, castravete si salata verde..cu un strop de maioneza..., o nectarina, mai apoi insa.... am luat-o pe aratura cu.... niste napolitane sugar free si cu urusleti Haribo.

Accept mustrarile voastre , eventual palmele undeva, la partea dorsala. blushing.gif

Va pup dulce si va doresc o zi minunata.

Eu azi am liber... si.... pe dupa-amiaza..ne pregatim sa mergem la un festival.. aici intr-un oras apropiat. blum.gif

ina_ceva
Sa te distrezi si pentru noi, honey!!!!
...si pentru papa de ieri: nono.gif angry2.gif bataita.gif
honey79
Promit Ina. blum.gif
Cat despre bataita..... sad.gif merit... asa ca... nu zic nimic. Nici macar.."auuuu!!!!" wink1.gif
Pup dulce.
luchi
pssst, pssst...Honey, mai ai ursuleti de-aia? Arunca si la mine unul inocentul.gif
Distractie placuta la festival!
Cu mersul la sala e totul ok? pupic.gif
honey79
Neata, Luchi.
Nope... nu-ti dau ursuleti. Mai am, dar nu-ti dau. Fii fericita...caci altfel vine Ina si te bate si pe tine. wink1.gif

Cu sala... hmm... ar fi trebuit sa maergem si azi..dar..cred ca o las pe maine.... caci astazi vreau sa ma relaxez si eu. biggrin.gif
Pupicei si tie... si.. nu te supi... ca nu-ti dau ursuleti. Daca vrei... ti-l trimit pe Teddy al meu... sa iti tina de urat. blum.gif
amalia0701
bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Atat doar pentru ca esti o dragutza si ti-ai recunoscut vina pupic.gif
Vrem poze de la festival pupic.gif
honey79
blushing.gif blushing.gif Amalia.

hug.gif pupic.gif floare.gif ...pentru tine.

Poze... incerc sa fac cateva...dar nu promit.

Duminica... e un carnaval in alt orasel..aici aproape. Poate ajungem si acolo.. wink1.gifblum.gif

Tulip
salutare!
Am simtit miros de haribo pe aici grin.gif ...si eu vreau!Imi plac la nebunie!
ina_ceva
si bataitza nu vrei? vava.gif
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 08-09-2006, 02:41 PM) *

si bataitza nu vrei? vava.gif

Numai un ursulet,pls!!! blushing.gif
ina_ceva
10 flotari grin.gif !!!!!
honey79
Ufff...ce-am facut, ce-am facut????
Am trezit poftele nebune ... cu ursuletii mei. sad.gif
Merit sa fiu pusa la colt pe coji de nuci. blum.gif

Eu... am fost la cumparaturi si.... nu va zic ce mi-am luat. biggrin.gif
La ce nu m-am abtinut insa.... a fost... o paine italieneasca. Nu stiu cum o fac astia, dar e asa de pufoasa...mmm.,... si un pic sarata..taman pe gustul meu.
Nu mai merit bataitza...ci de-a dreptul bataie!!!!

Va pupic dulcic... poate..hmmm...va-ndurati totusi de mine. wink1.gif blum.gif
Tulip
Honey,eu nu te bat,caci nici eu nu-s mai buna... tease.gif
We placut! smile.gif
honey79
Salutare fetele.
Tocmai am venit de la munca, si... am intrat sa dau raportu':

Papat azi asa:
1 sandwich cu: 2 felii ham, 1 felie swiss cheese, 2 felii rosie, 2 felii castravete si salata verde...si.. normal, painica.

Mai apoi... salata de fructe. Mi-am facut-o azi de dimineata: 2 banane,1 mar, 1 para, 1 nectarina, o felie destul de mare de pepene.

Banuiesc ca ... mai mult de 10p nu am papat pe ziua de azi.
Insa, acum ma bag la Tv...si, ca sa nu dau iama in altele.... am sa pap un bol cu laptic si cereale.Asa, mai recuperez si din puncte.

Maine, nu cred ca am sa numar, caci merg la Carnaval cu doi colegi de munca... si... ohh well.. nu stiu ce se va intampla. biggrin.gif blum.gif

Va pupic si va doresc o seara frumoasa, alaturi de cei dragi.
ina_ceva
Sa ai o zi insorita maine si sa te distrezi si pt noi cheer.gif yahoo.gif cheer.gif
Pupic si o seara placuta si tie, alaturi de bolul cu laptic si cereale!!
aaa...si de ursuletzi naughty.gif blushing.gif blum.gif
dany
O noapte linistita iti doresc,Honey!!!!!! Pup !!!!! Sa te gandesti si la noi maine....Saluta ursuletzii din partea mea...si pe cei de plus , si pe cel natural si pe cei de la Haribo )).gif
honey79
Bine v-am gasit, pustoaicelor. wink1.gif

Am fost la sala de dimineata....si.. am venit acasa rupta. Am stat 32 de minute pe crosstrainer. biggrin.gif

Acum ma duc sa fac un pic de curat prin casa, si... sa ma pregatesc pentru plecat la...la...la... CARNAVAL!!!!!! He he... sunt o zuza.. i know it. )).gif

V-am pupat pe frunte... si.. va doresc sa aveti o zi minunata. Da Doamne sa nu ma-mbat. blum.gif
Tulip
Distractie placuta!Bea o berica si pt. mine! tease.gif
honey79
Neata fetele....

Am trecut sa va pupic si sa va urez o saptamana plina de satisfactii, plina de soare si de momente super-placute.

Eu ieri n-am mai ajuns la Carnaval, caci colega care trebuia sa vina sa ma ia.,... s-a simtit cam rau..si..n-a mai fost in stare de ... chefuit.
Partea buna, din toata afacerea asta e ca... am stat acasica, am papat cat de cat ok.... fara mari abateri.

Va pupic dulce dulce si eu si ursulachii mei ...pe toate... si va imbratisez cu drag.
ina_ceva
Neatza!!!
Ma bucur sa aflu ca te-ai mentinut cat de cat in pcte!!
Am si eu o intrebare: cate puncte poate sa aiba un blat subtire de pizza cu diametrul de 30cm?
honey79
Ina, bine te-am gasit.
Cat depsre intrebarea ta..... sad.gif habar nu am ce puntaj ar avea.
Noi nu facem blaturile.... ele ne vin deja facute, inghetate la congelator...deci..nu stiu ce anume pun in ele si cat.

Te pupic si-ti doresc o zi super.
ina_ceva
Merci oricum , honey!! pupic.gif
Un inceput de saptamana placut si linistit!!!
Te pupic si pe tine si pe (in afara de unul) blum.gif ursuletzii tai simpatici!!!!
honey79
Am venit de la serviciu.Unde... sad.gif( am dat-o rau de tot in bara cu papatul. De maine..gata!!!! ... imi iau papaica de acasa.... caci nu vreau sa mai stau sa cumpar tot felul de ingrasacioase. Si...colac peste pupaza, dupa toate ingrasacioasele ingurgitate, ... a mai venit si sefa mea sa ma intrebe ce fel de inghetata vreau. blum.gif

Va pupic si va doresc o seara frumoasa, relaxanta, alaturi de cei dragi .
amalia0701
Am comis-o si io cu inghetzata azi, dar am mancat si o jumate de banana, asat a fost toata cina.
Hai sa privim pozitiv ziua de azi pupic.gif
honey79
Bine v-am gasit.

Amalia... nu-i asa rau.... la tine. Mai ales la vointa ta...stiu ca te vei pune imediat pe treaba, iar efectele inghetatei vor trece neobservate.

Eu acum am venit de la sala.... am fata rosie .. am stat 35 de minute pe treadmill... am ars 3500 de calorii... blum.gif
Sa vad cum m-oi descurca la munca azi... caci... nu ma vad prea bine. Deja simt ca-s obosita rupta. Vreau sa-mi iau salata.... ca sa nu dau iama in "nepermise".

Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata, cu mult soare.
luchi
cheer.gif bravooo..pentru cele 3500 de calorii arse! pupic.gif ..si pentru vointa!
honey79
blushing.gif Saru'mana, Luchi.

Sa dea Domnu' sa ma tina vointa cheer.gif ..si.. cand e vorba de papica. huh.gif

Pupicei dulcei si imbratisari calde. pupic.gif hug.gif

amalia0701
Ayurveda zice sa nu faci sport decat la jumatatea capacitatii tale maxime.Ex daca poti face 20 de bazine inot, fa doar 10, caci scopul nu e sa te epuizezi ci sa stimulezi corpul prin sport.
Mi se pare corect.
Ai grija de tine pupic.gif
ina_ceva
Neaparat sa-ti iei salata, honey!!! Sa nu risipesti caloriile "castigate"azi.
Pupici!!!
honey79
Adevarat, Amalia.
Nu pot sa zic ca... ma simt epuizata... ba din contra... ma simt chiar plina de energie...si..asta am observat ca se intampla de fiecare data cand merg la sala.
Banuiesc ca... ma simt acum...naspa...caci....eu n-am mai alergat de ani buni.... si... atunci se intampla doar la ora de educatie fizica...cand trebuia sa dam probele de rezistenta si viteza.... blum.gif
Tu ai vreo carte ceva..... ???? Ma refer... la... Ayurveda.

Promit solemn, INA.

Pupicei dulcei si tie.

Nessie
Honey, cum sa consumi 3500 cal? swoon.gif Corpul are nevoie la greutatea ta in jur de 2000 cal zilnice pentru mentinere, iar tu ai consumat in 35 de min 3500? Eu cred ca ai vrut sa pui 350. grin.gif Asa ar fi ok. Uite iti dau un link la cat se consuma prin alergare/ora.

E f bine si 350, nu-ti face griji! Felicitari pentru efortul depus! cheer.gif
honey79
Ufff, Nessie.... nu stiu ce sa zic....
Adica... m-am uitat pe site-ul ce mi l-ai dat..dar... pe aparat (treadmill).....asa zicea.Kalorien.. 3500.

Ma rog... nu asta e important..ci faptul ca... am fost la sala... si ca ... imi place. Ne mai ducem Joi..... si Sambata.

Pupicei si... multumesc inca o data. Joi am sa intreb antrenoarea... cate calorii sunt de fapt..asta asa.. pentru... blum.gif cultura mea generala. )).gif

Pupi.... ma pregatesc sa plec la munca.
Deea
pupic.gif fata
Am trecut sa vad ce faci, trebuie sa te aplaud si sa te felicit, vad ca esti foarte cumintica floare.gif .

Sa nu te culci pe o ureche acum ca te-am laudat smile.gif ...ca imediat vin cu nuielusa smile.gif

hug.gif
honey79
Multumesc frumos, Amalia. Am sa stau diseara sa citesc despre fiecare carte in parte... ca apoi sa-mi fac listuta si sa stiu ce sa-mi cumpar cand vin in tara.

Deea... bine ai venit.. Promit sa nu ma las pagubasa. ... nu neaparat din cauza ... blum.gif nuielusei, cat ... din cauza ca vreau sa vad si eu rezultate.Am termen pana pe 29 octombrie sa reduc % de fat din corp... iar mai apoi.... vedem ce se intampla. smile.gif
Te pupic dulce dulce si pe tine si pe Alexia. Voi ce mai faceti????

Am plecat la munca, dar.... diseara sigur intru iarasi.
O zi frumoasa sa aveti, fara abateri.
Deea
CITAT(honey79 @ 12-09-2006, 01:20 PM) *

Deea... bine ai venit.. Promit sa nu ma las pagubasa. ... nu neaparat din cauza ... blum.gif nuielusei, cat ... din cauza ca vreau sa vad si eu rezultate.Am termen pana pe 29 octombrie sa reduc % de fat din corp... iar mai apoi.... vedem ce se intampla. smile.gif
Te pupic dulce dulce si pe tine si pe Alexia. Voi ce mai faceti????

Noi facem bine, de o saptamana se culca la 1 noaptea si suntem cam capii de somn dar nu-i nimic, trecem si peste asta, cand vad cum se hlizeste cand ma vede uit ca ma chitaie juma de noapte smile.gif Acum ne pregatim de botez, sa intre si ea in randul lumii biggrin.gif
Eu nu am slabit nimic de 2 saptamani sad.gif ...cred ca e imperios necesar sa trec la numarat
honey79
Bine v-am gasit, scumpe fete.

Deea..... ma bucur sa aud ca sunteti bine. Banuiesc ca e o senzatie extraordinara...sa-ti vezi ingerasul... facand primele sale gesturi, primele sale gangureli, miscari, etc. Te pupic si te imbratisez cu drag.... pe tine, si pe scumpica ta printesica. hug.gif pupic.gif

Anunt cu mandrie...ca ieri nu am mai dat iama in nepermise.

Am papat vesnica mea salata.... cu de toate, la care am adaugat piept de pui...

Alaturi am avut un pretzel , iar seara cand am ajuns acasica am papat o banana si o para.

Sa vedem azi .... ce pap. huh.gif

Va pupic si va doresc o zi minunata.

luchi
CITAT(honey79 @ 13-09-2006, 12:17 PM) *

pupic.gif
Das ist wunderbar!! laugh.gif
honey79
CITAT(luchi @ 13-09-2006, 11:26 AM) *
CITAT(honey79 @ 13-09-2006, 12:17 PM) *

pupic.gif
Das ist wunderbar!! laugh.gif

Danke!! blushing.gif

Ich hoffe,es zu halten so!!

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.