Bine v-am gasit, dragelor.
Am fost la nunta Sambata si..... ufff... tare dezamagita m-am intors.
M-am facut eu...pretty.. nici prea-prea , nici foarte -foarte... ca deh.. li s-a dus buhul nematoaicelor ca si americancelor dealtfel, ca... nu se gatesc.. si ca sunt tare iesite din schema. So.. am purces la ... imbracatul cat de cat simplu....m-am machiat...si.. am plecat la nunta. La Biserica... protestanta... unde.. slujba a fost.. frumusica.
Dupa care...

a urmat dezastrul. De la orele 14:30....la cat am ajuns la restaurant.. unde.. pe mese erau doar crengute de brad ( or fi zis ca suntem la pascut)... si niste baloane. Intr-un final am capatat fiecare cate-o ceasca.... cu farfurioara si lingurita

... pe care.. trebuia s-o luam cu noi, pentru a servi cafea din.. 3 termose. Ei... erau doar 3 termose.. dar .. nu era obligatoriu sa servesti din toate 3.

Si... vreo 3-4 torturi. That's it, folks!!!!!
Asta a fost totul!!!!
Ma rog.. cel putin pana la ora 17:00 cand, frumusel ne-am ridicat de la masa... ne-am luat pa- pa... si.. am zbughit-o pe usa...
S-au suparat..ca deh... cum adica sa plecam? Ca.. ei au comandat o groaza de mancare... la ora 19:00!!!!!!
Adicatelea..eu era sa stau la masa.... 4 ore.. pe uscat.... nici macar o aluna..sau un pahar cu apa.... nimic... nada.. niente..

(
Pana la ora 19:00.. al meu sot a gatit, am papat si.. am si spalat vasele!!!!
Ahhh...ca sa nu mai zic de muzica!!!! Daca aduceam eu... "Cutiuta muzicala"... ar fi fost mai vioaie decat.. ce aveau ei.
In concluzie... never-ever again... n-am sa mai merg la o nunta prin locurile acestea.