Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
luchi
pupic.gif Lilish le zice bine, la partea cu cadourile. wink1.gif
honey79
Bine v-am regasit, dragele mele.
Stiu ca n-am mai dat pe-aici in ultimul timp, insa.... a fost o perioada de alergatura.... dupa cadouri bineinteles, asta.... in timpul in care nu eram la munca.
In sfarsit, am terminat de cumparat tot ce aveam pentru Mos Craciun, impachetat frumos si trimis taman in SUA.

De-acum, imi tot arunc ochii dupaceva interesant pentru sot.... caci, cu el e dificil si.... desi propunerea Lilicului ... e super, din pacate nu se poate...ca... asta a primit anul trecut. blum.gif
Pentru moment i-am comandat niste cd-uri, pe care stiu ca le vrea, ma uit dupa niste dvd-uri pe care .. la fel..stiu ca si le doreste.... insa... parca as vrea ceva mai mult...ceva in ton cu ...Sarbatorile.

Eu, cu dieta ...deocamdata stationez... nu pap ca nebuna, insa... pap destul de dezordonat. Partea buna... e insa ca... am ramas deocamdata la 73 kg... acul cantarului n-a urcat.

Maine a o nunta... la o colega...habar nu am cu ce sa ma imbrac....sau ce sa-i cumpar. sad.gif

In alta ordine de idei.... va pup pe toate toate si va imbratisez cu drag. Sa aveti o zi superba si un week-end minunat , alaturi de cei dragi.
Sexymom
Mergi la nunta, fain, sa fi cea mai frumoasa de acolo si sa faci abateri, macar acum ca e o ocazie speciala.
Daca poti fa si 2, 3 poze sa ne clatim ochii cu rochitza ta. )).gif
amalia0701
Servus iubita!
Nunta, ce fain unii se distreaza azi.
Ma bucur pentru tine, io muncesc pupic.gif
Un weekend fain hug.gif
honey79
Neata frumoasele mele dragi.

Imi beau cafeluta acum...dupa care incep sa ma pregatesc pentru nunta. Spalat, aranjat, imbracat, machiat, etc.
Ieri a fost tare frumos. Am mers si ne-am cumparat bradut.... cateva ornamente... parca intru si eu in spiritul Sarbatorilor...chiar daca sunt departe de "casa". biggrin.gif

Va pup dulcic si va doresc un weekend superb si o Sambata plina de voie buna , alaturi de cei dragi.
Nessie
Cum a fost la nunta? Sper ca te-ai simtit bine si ca ai dansat sa se mai duca din ce ai mancat. blum.gif Iti doresc o saptamana frumoasa! pupic.gif
honey79
Bine v-am gasit, dragelor.

Am fost la nunta Sambata si..... ufff... tare dezamagita m-am intors.
M-am facut eu...pretty.. nici prea-prea , nici foarte -foarte... ca deh.. li s-a dus buhul nematoaicelor ca si americancelor dealtfel, ca... nu se gatesc.. si ca sunt tare iesite din schema. So.. am purces la ... imbracatul cat de cat simplu....m-am machiat...si.. am plecat la nunta. La Biserica... protestanta... unde.. slujba a fost.. frumusica.
Dupa care... sad.gif a urmat dezastrul. De la orele 14:30....la cat am ajuns la restaurant.. unde.. pe mese erau doar crengute de brad ( or fi zis ca suntem la pascut)... si niste baloane. Intr-un final am capatat fiecare cate-o ceasca.... cu farfurioara si lingurita biggrin.gif... pe care.. trebuia s-o luam cu noi, pentru a servi cafea din.. 3 termose. Ei... erau doar 3 termose.. dar .. nu era obligatoriu sa servesti din toate 3. blum.gif
Si... vreo 3-4 torturi. That's it, folks!!!!!
Asta a fost totul!!!!
Ma rog.. cel putin pana la ora 17:00 cand, frumusel ne-am ridicat de la masa... ne-am luat pa- pa... si.. am zbughit-o pe usa...
S-au suparat..ca deh... cum adica sa plecam? Ca.. ei au comandat o groaza de mancare... la ora 19:00!!!!!!
Adicatelea..eu era sa stau la masa.... 4 ore.. pe uscat.... nici macar o aluna..sau un pahar cu apa.... nimic... nada.. niente.. sad.gif(
Pana la ora 19:00.. al meu sot a gatit, am papat si.. am si spalat vasele!!!!

Ahhh...ca sa nu mai zic de muzica!!!! Daca aduceam eu... "Cutiuta muzicala"... ar fi fost mai vioaie decat.. ce aveau ei.
In concluzie... never-ever again... n-am sa mai merg la o nunta prin locurile acestea.
Nessie
Honey, nuntile protestantilor cam asa sunt... Gresala lor a fost ca nu au pregatit masa cand au chemat invitatii. La haine cred ca de baza sunt cuvintele "dragut" si "decent", iar de muzica sau de dans nu se pune problema...muzica e ambientala sau cu tema crestina, iar distractia la nunta se bazeaza pe socializare si diferite jocuri (glume). In 4-5 ore e gata nunta. smile.gif Asa e pe la noi, dar din cate imi spui si nemtii sunt la fel.

Imi pare rau ca nu a fost pe masura asteptarilor tale... floare.gif Macar bine ca ati plecat cand ati simtit ca nu mai puteti si v-ati simtit bine singurei.
honey79
Neata frumoaselor.

M-am gandit sa va indulcesc de dimineata.. aratandu-va ce am... facut eu Duminica :Turta dulce a la Luchi. biggrin.gif

Imagine

Imagine

Imagine

Tulip
wow,Honey,ce bine arata!Mai ales ca-s colorati!Sunt veseli si interesanti! wink1.gif wink1.gif
amalia0701
Oauuuuu
Ce nebunie cu turta asta dulce.
daca nu ar fi asa de ingrasacioasa as face si io.
ina_ceva
Bravo, give_rose.gif honey, arata delicios!
Ma bucur ca ati plecat si nu v-ati stricat ziua din cauza nuntii!
pupic.gif hug.gif
honey79
Multumesc de aprecieri, fetelor.
M-am distrat, Duminica, facandu-le. Mi-a adus aminte de acasa, la mama...cand ne pregateam de Sarbatori si faceam cate 5-7 feluri de prajituri. blum.gif

Despre nunta, prefer sa nu-mi mai amintesc. Nu stiu... poate sunt si eu zapa... si astept prea multe... insa... Dumnezeule...cum sa intampini invitatii cu mesele goale??? Pai daca asa ceva s-ar fi intamplat in Romania... invitatii sigur ar fi disparut in cel mult o ora. biggrin.gif Ehhh... ei sa fie fericiti... si noi la fel... si sanatoase..si frumoase.

Va pupic dulce dulce si va doresc o zi minunata, plina de evenimente frumoase.
Nessie
Super arata! w00t.gif Felicitari! pupic.gif
honey79
CITAT(Nessie @ 12-12-2006, 10:22 AM) *
Super arata! w00t.gif Felicitari! pupic.gif

blushing.gif blushing.gif pupic.gif hug.gif

luchi
give_rose.gif Felicitari pentru turta dulce. Arata minunat! Nu ai cont pe culinar, sa pui poze si acolo, ca zau ca merita!
Sa stii ca eu le-am transferat, le-am pus intr-o cutie mare din plastic care se inchide ermetic, si acum au consistenta turtei dulci din comert. Am inteles ca ideal ar fi cutia de tabla, dar aici nu gasesc de cumparat sad.gif
pup fata gospodina! pupic.gif
Sexymom
Chiar ca e super turta dulce a ta, sper sa nu o papi tu pe toata. pupic.gif
honey79
Bine v-am re-gasit, dragele mele dragi.

In urma sfaturilor voastre, am bagat la cutiuta metalica toate turtitele. blum.gif

Va multumesc frumos pentru cuvintele frumoase. Week-endul acesta, as vrea sa mai incerc cateva retete de dulciuri... sa vad cum imi ies...si, daca-s prezentabile... am sa pun si poze. biggrin.gif

Va pupic dulcic pe toate si va doresc o zi minunata, plina de evenimente frumoase.
ina_ceva
Te asteptam cu poze, honey!!
buretel
hug.gif hug.gif nu stiu daca am intrat aici pana acum blushing.gif blushing.gif si mor de rusine ca nu am facut-o, ma ierti? give_rose.gif
am vazut pozele, esti o scumpica!! pupic.gif
iar turta dulce ti-a iesit super, ce-mi place cum bucatareste lumea de sarbatori rolleyes.gif
vad ca in we ai program de dulciuri, abia astept sa ne pui poze si retete wink1.gif
o zi frumoasa sa ai!
honey79
Buna dimineata, frumoaselor.

Buretel-scumpel..bine-ai venit pe la mine prin casuta. biggrin.gif
N-am mai "bucatarit" ieri... in schimb, aseara am facut bradutul si... am pus toate pachetelele de la Mosu' sub bradut. A fost tare frumos... am ascultat colinde, am impachetat cadouasele... mmm... imi place foarte mult perioada aceasta din an. blum.gif

Va pupic dulcic si va doresc un week-end extraordinar, alaturi de cei dragi.

PS: Eu ma pregatesc sa o tai la munca... pana diseara la 10:30. sad.gif
honey79
Bun gasit, frumoaselor.

Pupicei dulcei dulcei si imbratisari cu drag.

Dupa ce am facut bradutul, am facut si cateva poze... iar..rezultatul final...arata.. cam asa:
Imagine

honey79
pupic.gif hug.gif

Am vrut sa coc azi...sa fac o prajitura :Semiluna... insa.. am descoperit, ca nu mai am oua. Mi-am sunat sotul sa ia un carton, in drum spre casa.

Pana una -alta, mi-am facut de lucru si am impachetat cateva cadouri , pentru colegii de la munca. Am zis ca, o mica atentie... nu strica. naughty.gif

Pun si poza.... blum.gifImagine
himere2005
splendid arata totul....imi faci concurenta si ma si intreci )).gif
turta dulce cu ce ai colorat-o, unde ai gasit colorant? smile.gif
honey79
La noi se gaseste colorant alimentar, Himere.

In ianuarie, daca mai vrei... iti trimit pe sora mea.... cateva sticlute. wink1.gif Poate il vei folosi pentru altceva, cu alta ocazie.
Desi... stiu ca se gaseste si in Romania... la supermarketuri.
himere2005
ma cam dispera, am cautat, poate nu stiu ce sa caut, nici cele care se ocupa de raioane nu sunt prea bine informate, ce sa mai zic. oricum eu am de ales intre billa, kaufland si metro, sau poate ar fi mai bine sa caut in alta parte? e lichid sau pudra? cred ca tot la o cofetarie ar trebui sa intreb, bine, macar sa fac si eu comanda de un suc sa fie amabila vinzatoarea smile.gif
honey79
Hmmm... incearca la Kaufland. La raioanele de ... pudre, budinci, esente, prafuri de copt, etc. Trebuie sa aiba.
La cofetarii... n-as incerca. De ce? Ei au distribuitori.... si, de vandut la persoane fizice... nu o vor face, caci le au pe firma si le folosesc pentru produsele lor.
Poti incerca, insa...slabe sanse...cred eu.

Oricum, oferta mea ramane valabila: daca vrei, eu iti pot trimite in Ianuarie, pe sora mea. Ma rog.. ea va ajunge la Bucuresti si de-acolo... ar putea sa ti le trimita la Galati, prin posta.
himere2005
merci de informatie, mai tinem legatura honey, eu ma gindeam sa aflu de unde se aprovizioneaza, ca imi dau seama ca nu au cum sa scoata din gestiune materiile prime asa grin.gif . daca nu gasesc si nu gasesc luna asta o sa te rog sa-mi trimiti totusi o sticluta, sa am macar de sarbatori, ca tare de efect sunt
honey79
Iti doresc bafta in reusirea gasirii colorantilor...Himerus scumpa.
In orice caz, tine-ma la curent .... daca gasesti sau nu.

Eu tocmai am scos Semiluna din cuptor... am taiat-o...gustat-o si...cu greu m-am oprit. Mi-ar fi trebuit un gem mai acrisor...dar... merge si asa. I-o dau maine lui Dan la munca, pentru colegi.

Pun maine poze. wink1.gif

Pupicei si..somnic usor.
Tulip
Honey,ce harnicuta esti! cheer.gif cheer.gif

Ai un bradut superb,imi place ff. mult....mi-ar placea si mie unul asa mai mucut smile.gif
ina_ceva
Frumos bradutzul, honey! La voi deja a venit Mosul naughty.gif blum.gif
honey79
pupic.gif hug.gif Ina, Tulip... Va multumesc frumos pentru aprecieri si.... ma bucur foarte mult ca va place bradutul meu. naughty.gif

Cadourile... sunt doar cele primite de la socrii si de la cumnata. Cele de la sot...inca n-au aparut sub pom. grin.gif

Pun acum poza la Semiluna facuta azi-noapte..si pe care am impartit-o in 2 : jumatate pentru colegii sotului si jumatate pentru colegii mei.

Imagine

julyalina
buna honey floare.gif
dai si la noi cateva bucatrele de semiluna ??? blum.gif
honey79
Pupicei dulcei pentru frumoasele mele dragi.

July.... sigur ca va dau si voua din prajiturica. Si.. la o adica, mai fac una..daca nu-i de-ajuns. biggrin.gif

Ieri am dat cateva cadouri ..la colegi la munca... au fost foarte incantati..una din colege incepuse sa planga..caci nu se astepta. Mai am si azi si maine de dat, la colegii care n-au lucrat ieri sau care nu lucreaza azi... dupa care, pot fi cu inima impacata ca...am adus un pic de bucurie in sufletelele lor. wink1.gif

Prajiturica a avut si ea succes. blum.gif

Va pupic dulcic si va imbratisez cu drag. Sa aveti o zi minunata, plina de voie buna.
Nessie
Honey, mi-a placut mult bradutul! w00t.gif In ultimii ani nu am mai avut, ca am fost plecata de acasa si imi cam lipseste. unsure.gif Si prajiturelele sunt minunate, dar se cer mancate si sunt ingrasacioase. )).gif Te pup si iti doresc o saptamana frumoasa! pupic.gif
honey79
Pupicei, Nessie draga.
Prajiturelele...hmmm... dap..se cer mancate, dar... nu neaparat de mine. E ok... gust si eu, deh.. oameni suntem..pofte avem biggrin.gif dar... cum am zis.. am impartit tava in doua si am dat la colegii nostri de serviciu. wink1.gif Sa se ingrase ei. blum.gif

Bradutul...hmmm... fiind departe de traditiile si obiceiurile noastre, el, bradutul..e singurul link intre ele. Altfel..nici n-as simti ca vin Sarbatorile.

Va pupic dulce. Am fugit la munca... ho..ho...ho.
buretel
honey pupic.gif ce bradut frumos, si ce dulciuri faine ai pregatit wink1.gif
Sarbatori Fericite hug.gif give_rose.gif
ina_ceva
Honey, delicioase prajiturele!!!
honey79
Neata dragele mele.

Astazi, ar cam fi ultima mea zi de munca, pe anul asta. Sper doar sa nu schimbe astia programul si sa ma cheme in vreuna din zile la munca.

Maine am prgramat sa fac ceva cumparaturi de ultima ora, apoi sa... mai fac ceva prajiturele... ca pe Sambata sa fac mancarica, salatele, etc.
Deja sunt dezamagita total...caci... speram si eu la ceva zapada,... cand colo..zici ca e primavara.. asa soare e afara. sad.gif

Va pupic dulcic pe toate si va doresc o zi superba.

Ina hug.gif pupic.gif . Multumesc frumos.

La fel si tie, Buretel-scumpel multi pupicei . pupic.gif pupic.gif

Sexymom
Honey, iti doresc un Craciun fericit langa cei dragi, sa fiti bucurosi ca sunteti cu totii, sanatosi si plini de ganduri bune. Fie ca noul an sa iti aduca tot ceea ce iti doresti. pupic.gif
ina_ceva
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, Honey!!
Andreea-Rodica
Sarbatori Fericite si numai urari de bine: sanatate, fericire si tot ce iti doresti! hug.gif hug.gif
luchi
Sarbatori fericite, ma bucur ca am descoperit in spatele nick-ului un suflet mare! Sa ai parte de tot ce e mai bun!

Imagine
honey79
pupic.gif hug.gif

Va pup dulce dulce pe toate,scumpele mele prietene .

Sa va aduca Mosul tot ceea ce va doriti, sa aveti parte de Sarbatori pline de voie bune, pace si implinire sufleteasca.

Eu sunt de ieri in Franta, bantui prin Paris, cu sora-mea,la cumparaturi. biggrin.gif

Va pupic dulce dulce pe fiecare in parte si va imbratisez cu drag.

Nessie
Honey...ai acelasi omulet ca mine wacko.gif Am ramas ohmy.gif cand am vazut ca am raspuns pe aici fara sa stiu (ca asa am crezut la prima vedere)

Craciun fericit, Honey! pupic.gif Sa ai parte de multa liniste si pace sufleteasca!

Succes la cumparaturi! wink1.gif
Karin
Sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri! pupic.gif
Eu.
Craciun fericit si muuuuuulte bucurii, draga mea prietena pupic.gif
honey79
CRACIUN FERICIT!!!!!

[/size]

[size="5"]BOGATIE, FEICIRE,LINISTE SUFLETEASCA,IUBIRE SI MULTE MULTE BUCURII SA -SI FACA LOC IN CASA SI IN INIMILE VOASTRE.

FIE CA ANUL CE BATE LA USA SA VA ADUCA NUMAI IMPLINIRI .

SA FITI FRUMOASE, SANATOASE SI VOIOASE, dragele mele .

Lacry
La multi ani si un An Nou fericit!Imagine
buretel
LA MULTI ANI draga Honey! Sa ai un An Nou fericit! hug.gif

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.