Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
honey79
LA MULTI ANI !!!!! cheer.gif

[/color]

Va pup si va imbratisez cu drag, dorindu-va ca Anul ce bate la usa sa va aduca numai impliniri, fericire, dragoste si voie buna.

Sa fiti optimiste si cu zambetul pe buze in fiecare zi.

Va doresc un an 2007 extraordinar!!!!!!!!

hug.gif pupic.gif [color="#ff0000"] hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif
Tulip
Honey,la multi ani! pupic.gif
Eu.
draguta mea, sper ca ai avut un revelion de milioane! give_rose.gif
Noul An sa iti aduca multe-multe bucurii, sanatate din plin si tot ceea ce iti mai doresti tu pupic.gif
honey79
Va pupic dulcic pe toate, si va imbratisez strans strans....
Sper ca ati petrecut super si v-ati distrat.
2007 sa va aduca tot ceea ce sperati, ceea ce visati, ceea ce va doriti.

LA MULTI ANI !

Crengu, scumpa.... multumesc pentru urari.
Sper ca si tu te-ai distrat pe cinste si, mai sper ca.... sa ne revedem curand, cu drag.Pupicei dulcei.

Pupicei si tie, Tulip draga.
honey79
Astazi, 8 Ian. 2007

Dimineata:

cafea 2 cani .............. 1p
banana 1 buc. ............1p
Tulip
CITAT(honey79 @ 08-01-2007, 01:08 PM) *

Astazi, 8 Ian. 2007

Dimineata:

cafea 2 cani .............. 1p
banana 1 buc. ............1p

te-ai apucat de numarat?Bravooooooooooooooooo!!!! cheer.gif
ina_ceva
Spor la numarat, honey! give_rose.gif
honey79
Multumesc frumos, dragelor. Sper sa mai dati pe-aici, sa ma trageti de urechi, in cazul in care o dau in bara si, sa ma corectati la punctaj...in cazul in care gresesc.

Continuu cu meniul:

pretzel 3 buc.................. 6p
capuccino 200ml.............1p
pizza 1 felie....................3p
clementine 4buc.............0p
Total.........................10 +2p (D) = 12p.

Stiu ca ce-am papat e ca aiurea, insa... deocamdata ma re-obisnuiesc cu numaratul .

Pupicei si o seara frumoasa.
Nessie
Mult succes iti doresc si tie Honey! pupic.gif Daca stii si tu ca ai mancat cam nesanatos, nu iti mai zic si eu! blum.gif Cat ti-ai propus sa fie perioada de reacomodare? Eu imi propusesem sa am cantaresc ieri (adica sa incep pe bune cura), dar dupa weekend am zis sa mai iau o saptamana de proba. blushing.gif
julyalina
spor la numarat honey ! hug.gif
honey79
Bun gasit, dragelor.

Nessie, nu mi-am propus sa am o perioada anume de acomodare ci doar sa...reincep usor usor, ca mai apoi.... mancatul sanatos si in puncte sa vina de la sine.

Aseara, pe langa ce am enumerat mai sus, am mai bagat 1 ceai verde, biscuitei si 4 buc. Rafaello. sad.gif Nasooollll.

Astazi, sper sa nu mai repet greselile de ieri si sa pap sanatos.
Sper ca va fi bine si ca voi trece peste zi cum trebuie, caci..sunt un pic cam mult stresata, si.. mai am de gand sa-mi dau si demisia astazi. Parca vad ca iar ma enervez la culme. sad.gif

Va pupic si va doresc o zi minunata.
Pisik
CITAT(honey79 @ 09-01-2007, 02:13 PM) *

Bun gasit, dragelor.

Nessie, nu mi-am propus sa am o perioada anume de acomodare ci doar sa...reincep usor usor, ca mai apoi.... mancatul sanatos si in puncte sa vina de la sine.

Aseara, pe langa ce am enumerat mai sus, am mai bagat 1 ceai verde, biscuitei si 4 buc. Rafaello. sad.gif Nasooollll.

Astazi, sper sa nu mai repet greselile de ieri si sa pap sanatos.
Sper ca va fi bine si ca voi trece peste zi cum trebuie, caci..sunt un pic cam mult stresata, si.. mai am de gand sa-mi dau si demisia astazi. Parca vad ca iar ma enervez la culme. sad.gif

Va pupic si va doresc o zi minunata.

Honey, iti doresc sa te redresezi pe toate planurile, bafta cu serviciul si forte proaspete in inceperea numaratului!
pupic.gif
luchi
Honey, La multi ani pe anul asta!
Orice decizie ai lua, iti tin pumnii.
Si bafta la dieta! Stiu de pe propria piele ce greu e sa renunti brusc la dulciuri.. blushing.gif give_rose.gif
Sexymom
Succes si din partea mea, si eu am inceput de luni dieta, usor , usor dar incerc sa nu ma abat. pupic.gif cu dulcurile e intradevar o problema, o sa imi caut bomboane fara zahar.
honey79
Bun gasit, dragutelor.

Multumesc pentru incurajari si pentru cuvintele frumoase.
Ieri am cerut formularul de demisie, iar azi ma duc cu el completat. Asta e, decat sa ma imbolnavesc de cap, mai bine stau acasa. Or sa-mi lipseasca banutii si unii colegi, dar... viata merge mai departe.

Acum am venit de la doctor, au trecut cele 3 luni de cand am fost la control..si... se pare ca vesti prea imbucuratoare nu am. Mai merg peste 2 sapt. sa-mi iau rezultatele la analize si, om vedea atunci ce mai zice.

Astazi, 10 Ian. 2007
Cafea cu indulcitor si frisca lichida.............1p
banana 1 buc. ..........................................1p
fulgi 80 g.................................................2p
lapte 0% grasimi - 200ml.........................1,3p

TOTAL MD ...........................................5,3p

Va pupic dulce si .. sa aveti o zi super.
Nessie
Ma bucur pentru tine ca ai puterea sa pui sanatatea inaintea jobului. Eu tot imi spun ca am timp, ca nu o sa mai fie asa de stresant, ca mai astept sa treaca trimestrul asta etc. sad.gif Vrei sa iti gasesti in alta parte acum sau esti hotarata sa stai acasa?

Imi pare rau ca nu sunt vesti bune cu analizele! Nu stiu exact ce probleme sunt, dar sper sa primesti rezultate incurajatoare peste 2 saptamani! hug.gif
honey79
pupic.gif hug.gif Nessie.

In legatura cu munca, sunt deja ca un butoi de pulbere pe cale sa explodeze. Stii proverbul nostru romanesc " Pestele de la cap se-mpute"??? Ei, crede-ma ca se aplica tare bine in situatia de fata. Managementul lasa de dorit, superviserii isi fac de cap, ca deh.. merge... nu se aplica nici o regula, fiecare face ce-l taie capul, in schimb..se asteapta ca tu sa stai drepti in fata lor si sa-ti dai sufletul acolo.

Deja am mari probleme cu somnul, sunt foarte stresata si irascibila... iar toate astea laolalta imi afecteaza viata familiala. .... ceea ce pentru mine e un mare semnal de alarma.

Ca atare, tai rauld e la radacina si cu asta basta. Mi-au tot promis de vreo luna de zile ca ma vor muta in alta parte, nu s-a intamplat... iar acum deja e tardiv, caci am ajuns sa-mi fie sila sa merg la munca, sa vad fetele lor de prefacuti si sa vad ca nu se ia nici o masura.

Poate ca sunt eu naiva si poate astept prea mult, insa.... sorry.gif

Referitor la vestile de la nenea doctorul, sper si eu in mai bine.

Pupici dulcici si o zi extra. pupic.gif
Eu.
pupici, fata frumoasa si felicitari pentru numarat give_rose.gif
cu serviciul.....ma bucur ca ai ales sa pui sanatatea si familia pe primul plan; stii ca am discutat despre asta. din aceleasi motive si eu imi doresc sa-mi schimb job-ul.
sanatate multa si spor la numarat pupic.gif
honey79
Salutare, frumoaselor.

Ieri am dat-o in bara cu mancatul. Am avut la munca o felie de pizza si 3 cheesesticks, iar acasa...cand am ajuns... uffff.... am bagat pop-tarts si un pahar de tuica. sad.gif(

Trebuie sa-mi revin neaparat, caci... e de rau.
La munca, n-au vrut ieri sa-mi primeasca demisia, caci.. nu vor sa ma lase sa plec, caci.. vezi Doamne... ma muta si o sa fie mai bine, blah blah.... pana la urma am pus demisia pe masa si cu asta basta.

Va pup si va doresc o zi plina de evenimente frumoase.
amalia0701
Servus iubita!
Sa ai un an bun si sa fii santoasa.
E foarte corect ceea ce faci.Nu e normal ca strsul de la serviciul sa iti afecteze atat de rau viatza.
Sunt convinsa ca o gasesti altceva .
Ai grija de tine pupic.gif
honey79
Neata, frumoaselor.

Saptamana asta nu s-a schimbat acul cantarului sad.gif , insa.... nici nu ma prea asteptam avand in vedere ca in fiecare zi am exagerat cu papatul.

In week-end am avut-o pe sora-mea pe la mine, cu prietenul ei...a fost frumos... am iesit la cumparaturi,etc.

Va pupic si va doresc o saptamana plina de evenimente frumoase si voie buna.
Pisik
CITAT(honey79 @ 15-01-2007, 02:23 PM) *

Neata, frumoaselor.

Saptamana asta nu s-a schimbat acul cantarului sad.gif , insa.... nici nu ma prea asteptam avand in vedere ca in fiecare zi am exagerat cu papatul.

In week-end am avut-o pe sora-mea pe la mine, cu prietenul ei...a fost frumos... am iesit la cumparaturi,etc.

Va pupic si va doresc o saptamana plina de evenimente frumoase si voie buna.

Lasa, Honey, ca recuperezi tu zilele astea, la ambitia ta nu imi fac probleme pupic.gif
te mai tii de sport, nu?
amalia0701
pupic.gif
Hai zambeste ca o sa fie bine hug.gif
honey79
Pupicei dragele mele.

Intru cam sporadic pe-aici, caci... vin de la munca obosita tare, nu mai am chef de nimic seara.

Pisik-ut dragut, spre rusinea mea..... m-am lasat de sportul asta -sport. wink1.gif De platit platesc, insa.. lenesa de mine... nu se trezeste dimineata sa mearga la sala... mai ales pe frigul asta. sad.gif Poate cand s-o mai incalzi vremea sa merg.
Sau, sa vedem ce se intampla saptaman viitoare:imi accepta ai mei manageri demisia... ori... smile.gif.

Va pupic dulce si va doresc o zi frumoasa, plina de evenimente placute.
amalia0701
CITAT(honey79 @ 18-01-2007, 02:36 PM) *

Pupicei dragele mele.

Intru cam sporadic pe-aici, caci... vin de la munca obosita tare, nu mai am chef de nimic seara.

Pisik-ut dragut, spre rusinea mea..... m-am lasat de sportul asta -sport. wink1.gif De platit platesc, insa.. lenesa de mine... nu se trezeste dimineata sa mearga la sala... mai ales pe frigul asta. sad.gif Poate cand s-o mai incalzi vremea sa merg.
Sau, sa vedem ce se intampla saptaman viitoare:imi accepta ai mei manageri demisia... ori... smile.gif.

Va pupic dulce si va doresc o zi frumoasa, plina de evenimente placute.

Noi suntem aici sa te pupicim, sa te imbratzisam cum o fi.......bine sau bine.........
Ai grija de tine, dormi mai mult, nu te stresa si SMILE
pupic.gif
honey79
Saru'mana.... draga Amalia. Ca de obicei, esti o dulce.

Cu somnicul, stau mai bine. ...nu extraordinar de bine, insa... am inceput sa dorm... 6-7 ore/noapte.
Pupicei dulcei si imbratisari cu drag.
honey79
Meniu ieri, 18 Ian.

banana - 1 buc. .............1p
cafea +zahar +lapte........2p
supa brocoli....................2p
chifla -1buc. ...................2p
mar...............................0p
fasole boabe +porc -conserva.........4p
chifla-1 buc.----------------2p
gogosari murati..............0p
dulce sugar free..........5p

TOTAL...........................18 p din 20p
Economie 2p
Tulip
Honey,cum faci supa broccoli? smile.gif
Eu.
pupic.gif Honey, draguta mea, stiu ca nu am mai vorbit de mult si imi cer scuze. sa nu crezi ca te-am uitat, dar am avut si am o perioada ff incarcata.
am venit sa iti dau si tie vestea cea mare: mi s-a oferit un nou job, la o firma f mare si am decis sa il accept! yahoo.gif

te pup mult-mult si abia astept sa ma eliberez putin sa mai discutam pupic.gif
honey79
Abia acum am ajuns acasica..si.. am citit.
Tulip, scumpa..... am cumparat ieri supita.... gata facuta.. mi-am luat un castronel. Am vazut azi insa, sunt plicuri de praf si adaugi doar apa si lasi sa fiarba un pic... parca. Scuze ca nu te pot ajuta mai mult. sad.gif

Crenguta...e ok.. inteleg. Sunt la curent cu stirile wink1.gif am vazut ca esti si cu sesiunea, si cu babuinul bolnavior si cu interviurile si cu actualul job... e de inteles.
Eu, ca nu fac atatea..si tot simt ca parca nu mai am timp de nimic.
Anyway... Felicitari!!!! Ma bucur enorm pentru tine si pentru faptul ca ai primit jobul pe care-l doreai atat de mult. Sper sa-ti aduca numai impliniri si realizari.
Bafta si cu examenele. Usor , usor... se aranjeaza toate pe un fagas normal si mult dorit. Pup dulce si imbratisez cu drag si... sper sa apucam sa vorbim curand.

Si eu am fost tot pe fuga, obosita de la munca, plus demisia... mai apoi faptul ca nu ma lasa sa plec... ca m-au mutat, etc, etc... sper sa apucam sa vorbim curand.

Eu tocmai ce-am fost si mi-am vizitat prietena, care a nascut... si l-am tinut pe bebe in brate mai mult de-o ora. Mi-au dat lacrimile.. m-au coplesit niste sentimente greu de descris. Am fost apoi si am papat.... pun meniul mai tarziu.

Va pup si va doresc o seara frumoasa, relaxanta si cu multa voie buna.
amalia0701
CITAT(Eu. @ 19-01-2007, 08:06 PM) *

pupic.gif Honey, draguta mea, stiu ca nu am mai vorbit de mult si imi cer scuze. sa nu crezi ca te-am uitat, dar am avut si am o perioada ff incarcata.
am venit sa iti dau si tie vestea cea mare: mi s-a oferit un nou job, la o firma f mare si am decis sa il accept! yahoo.gif

te pup mult-mult si abia astept sa ma eliberez putin sa mai discutam pupic.gif

FELICITARI!
Sa te bucuri de noul job!
Honey hug.gif , stiu ce zici de tzinutul in bratze al unui bebelus, mie mereu mi se intampla asta.
Mereu imi vine sa merg acasa sa fac unul cheer.gif
Desi s-ar putea sa nu mai fie cazul sa tanjesc tzinanad cont ca mi-a intarziat ciclul 10 zile blushing.gif
himere2005
si de ce nu mergeti acasa sa faceti unul? grin.gif vreau sa spun ca se schimba complet viata dupa ce ai un copil. e greu, de ce sa mint, dar e atat de frumos...practic e si cum ti-ai lua copilaria de la capat. pentru mine a fost cea mai fumoasa perioada...pacat ca nu mai putem sa simtim aceleasi lucruri, dar ne bucuram pentru ei, stiti cum iti zburda inima de bucurie cand ii auzi razand in hohote? cati dintre noi mai putem face asta acum, atat de des?
amalia0701
CITAT(himere2005 @ 20-01-2007, 04:18 PM) *

si de ce nu mergeti acasa sa faceti unul? grin.gif vreau sa spun ca se schimba complet viata dupa ce ai un copil. e greu, de ce sa mint, dar e atat de frumos...practic e si cum ti-ai lua copilaria de la capat. pentru mine a fost cea mai fumoasa perioada...pacat ca nu mai putem sa simtim aceleasi lucruri, dar ne bucuram pentru ei, stiti cum iti zburda inima de bucurie cand ii auzi razand in hohote? cati dintre noi mai putem face asta acum, atat de des?

Io am una de 13 ani aproape.
Dar imi plac aia mici care depind 100% de mine )).gif
ina_ceva
Honey, sper sa-ti revii curand si sa se rezolve situatia de la munca!
Numaratul vad ca merge, sau ma insel? Cantarul nu ti-a facut o surpriza?
Sexymom
Week-end placut frumoasa fata. pupic.gif
honey79
Multumesc la fel, draga sexy-mamica. wink1.gif

N-am mai intrat pe-aici... am tot fost agitata, am alergat in toate partile... cu dieta... am dat-o-n bara... sad.gif
De-acum m-am mai linistit... trebuia azi sa-ncep munca la "cafea" , caci m-au transferat.. n-au vrut sa imi accepte demisia. I-au spus tipei de este supervisor acolo sa-mi dea ce zile si ore vreau eu sa lucrez.
Am cerut azi liber, caci e ziua sotului.... asa ca.. incep de luni.Sper sa fie ok si sa nu ma mai stresez.

In alta ordine de idei, m-a apucat de mutat mobila prin casa, de incercat retete noi... zici ca m-a lovit strechea. )).gif
Pe 5 feb. vin ai mei parinti in vizita... abia astept. Sper ca si vremea sa tina cu mine, ca sa ii pot scoate la plimbare, cumparaturi, etc.

Va pup dulce pe toate si va doresc un weekend relaxant, alaturi de cei dragi.
Eu fug sa ma bag la Tv, savurand o ciocolata calda. wink1.gif
ina_ceva
Sper sa fie de bine schimbarea de la job;
ai grija de tine floare.gif

O seara placuta!
honey79
Neata, scumpelor.
Sa aveti o zi superba si o saptamana plina de impliniri.

Eu ma pregatesc sa merg la noul loc de munca.Am un nod in gat, dar.. ma gandesc ca.. daca altii pot, atunci.. sigur ma descurc si eu.

Ieri am papat varza calita cu smantana light, insa pe seara... m-a apucat gatitul...si.. am facut o crema de zahar ars. sad.gif

Pupicei dulcei .
julyalina
'neatza Honey! floare.gif
cum a fost la serviciu? a fost mai bine? hug.gif
honey79
Neata frumoaselor.

Multumesc de intrebare, scumpa Julyalina.
A fost frumos. A fost... relaxant, calm, super.
Desi am fost speriata ca nu ma voi descurca, in 30 de minute invatasem deja soiurile de cafele si ciocolati calde ,etc....Tipa de este supervisor este o draguta....insa, m-a anuntat aseara ca pleaca pe 10 Feb.
O sa vedem de-atunci cum decurg lucrurile.Eu sper ca din bine in mai bine. biggrin.gif

Va pupic si va doresc o zi superba.
amalia0701
Ma bucur ca ti-a placut la noul loc de munca.
Trebuie sa miroasa tare bine acolo cu atatea cafele.
pupic.gif
ina_ceva
Bravo, honey! Inceputul e bun, sper sa fie k si in continuare!
hug.gif
honey79
CITAT(amalia0701 @ 30-01-2007, 10:49 AM) *
Ma bucur ca ti-a placut la noul loc de munca.
Trebuie sa miroasa tare bine acolo cu atatea cafele.
pupic.gif

Daaaaaaaaaa!!!!!! naughty.gif

De-acum va invit pe toate la cate-o cafea. give_rose.gif La pizza nu va puteam invita, din motiv de dieta. )).gif

honey79
Neata scumpele mele.

Am intrat sa va urez o zi superba, plina de evenimente frumoase si voie buna.
Nessie
CITAT(honey79 @ 31-01-2007, 11:51 AM) *

Neata scumpele mele.

Am intrat sa va urez o zi superba, plina de evenimente frumoase si voie buna.
O zi frumoasa si linistita iti urez si tie! pupic.gif
ina_ceva
Neatza, honey!
E mai bine printre cafea decat printre felii de pizza wink1.gif

O zi placuta si tie!
Karin
Ma bucur ca iti place la noul loc de munca! pupic.gif
Si la o cafea ma inscriu si eu, frappe daca se poate, cu muuuulta frisca! grin.gif
Iti doresc si tie o zi minunata si linistita!
honey79
Va astept pe toate, la cate-o cafea. De care vreti voi. wink1.gif
Frappe.. notat... unul mare... cu muuulttttaaa frisca. biggrin.gif

Va pupic dulce, fetelor.

Eu astept sa vad ce se intampla...zilele acestea, caci Vineri e ultima zi de munca a Superviser-ului meu... si, deci pozitia ramane deschisa. Astept sa vad daca mi se propune mie, sau.... aduc pe altcineva din alta parte, in locul ei.

In alta ordine de idei, am descoperit smochinele si curmalele. Mai nou.... in loc de dulce, bag cate-o bucata din fiecare. wink1.gif Astept sa treaca zilele astea, ca sa raman acasa, pentru 2 saptamani... unde..sper sa-mi revin cu papatul sanatos.

Pupicei.....
aki
Salut Honey draga.Ce mai faci?De mult nu am mai fost pe la tine.Si vad ca ti-ai schimat servciul.Imi pare bine ca te simti mai bine la locul nou.Astept rezultate pozitive de la medic.Sanatate,draga pupic.gif
julyalina
'neatza honey! floare.gif
ma bucur tare mult ca e mai bine la serviciu ! sa dea Domnul sa fie din ce in ce mai bine hug.gif

si... io as vrea un capucino cu putin alcool blum.gif se poate ? grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.