Abia acum am ajuns acasica..si.. am citit.
Tulip, scumpa..... am cumparat ieri supita.... gata facuta.. mi-am luat un castronel. Am vazut azi insa, sunt plicuri de praf si adaugi doar apa si lasi sa fiarba un pic... parca. Scuze ca nu te pot ajuta mai mult.

Crenguta...e ok.. inteleg. Sunt la curent cu stirile

am vazut ca esti si cu sesiunea, si cu babuinul bolnavior si cu interviurile si cu actualul job... e de inteles.
Eu, ca nu fac atatea..si tot simt ca parca nu mai am timp de nimic.
Anyway... Felicitari!!!! Ma bucur enorm pentru tine si pentru faptul ca ai primit jobul pe care-l doreai atat de mult. Sper sa-ti aduca numai impliniri si realizari.
Bafta si cu examenele. Usor , usor... se aranjeaza toate pe un fagas normal si mult dorit. Pup dulce si imbratisez cu drag si... sper sa apucam sa vorbim curand.
Si eu am fost tot pe fuga, obosita de la munca, plus demisia... mai apoi faptul ca nu ma lasa sa plec... ca m-au mutat, etc, etc... sper sa apucam sa vorbim curand.
Eu tocmai ce-am fost si mi-am vizitat prietena, care a nascut... si l-am tinut pe bebe in brate mai mult de-o ora. Mi-au dat lacrimile.. m-au coplesit niste sentimente greu de descris. Am fost apoi si am papat.... pun meniul mai tarziu.
Va pup si va doresc o seara frumoasa, relaxanta si cu multa voie buna.