Julyalina...se poate, se poate... cum nu????
Aki... ma bucur tare ca ai mai dat pe la mine. Tu ce mai faci???? De la nenea doctorul... avem aceleasi rezultate.... deocamdata. In aprilie ma intalnesc din nou cu el.Mi-a dat un tratament pentru 10 zile... dar asta, trebuie tot asa, in aprilie , inainte de-a ma vedea cu el.
Ieri am pus intrebarea magica, la munca: daca vor aduce pe altcineva ca supervisor si daca... nu considera cum ca eu as fi potrivita. ?!
Mi s-a spus ca... e foarte bine ca am intrebat... trebuie doar sa le zic daca... sunt "available" tot timpul, cand e nevoie de mine. ASta inseamna ca... daca vreunul din colegi nu poate veni... eu trebuie sa ma asigur ca... sunt acolo, sau ca.. cineva este acolo. Plus ca... neavand permis de conducere....am cam avut program fix: de la 2 la 10:30pm...cand vine sotul sa ma ia.
Asa ca... o sa ma interesez prin baza... sa vad cat iau taximetristii....in cazuri de... urgenta .
Ar mai fi o problema: eu plec 2 sapt in vacanta... timp in care... nu o sa fie nici un supervisor.Nu stiu daca vor astepta dupa mine...sau... intr-adevar vor aduce pe altcineva.
Sper sa aveti o zi minunata, plina de evenimente frumoase.