Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
honey79
Neata fetele scumpele.

Julyalina...se poate, se poate... cum nu???? blum.gif

Aki... ma bucur tare ca ai mai dat pe la mine. Tu ce mai faci???? De la nenea doctorul... avem aceleasi rezultate.... deocamdata. In aprilie ma intalnesc din nou cu el.Mi-a dat un tratament pentru 10 zile... dar asta, trebuie tot asa, in aprilie , inainte de-a ma vedea cu el.

Ieri am pus intrebarea magica, la munca: daca vor aduce pe altcineva ca supervisor si daca... nu considera cum ca eu as fi potrivita. ?!
Mi s-a spus ca... e foarte bine ca am intrebat... trebuie doar sa le zic daca... sunt "available" tot timpul, cand e nevoie de mine. ASta inseamna ca... daca vreunul din colegi nu poate veni... eu trebuie sa ma asigur ca... sunt acolo, sau ca.. cineva este acolo. Plus ca... neavand permis de conducere....am cam avut program fix: de la 2 la 10:30pm...cand vine sotul sa ma ia.
Asa ca... o sa ma interesez prin baza... sa vad cat iau taximetristii....in cazuri de... urgenta .blum.gif
Ar mai fi o problema: eu plec 2 sapt in vacanta... timp in care... nu o sa fie nici un supervisor.Nu stiu daca vor astepta dupa mine...sau... intr-adevar vor aduce pe altcineva.

Sper sa aveti o zi minunata, plina de evenimente frumoase.
amalia0701
Am trecut sa te pupicesc si sa beau o cafea neagra )).gif hug.gif
honey79
CITAT(amalia0701 @ 01-02-2007, 10:43 AM) *
Am trecut sa te pupicesc si sa beau o cafea neagra )).gif hug.gif

pupic.gif pupic.gif hug.gif

Pupicei dulcei si tie, draga Amalia. Cafea neagra.... notat. naughty.gif

ina_ceva
Buna honey! give_rose.gif

Diferenta nu s-ar vedea si la bani?
julyalina
buna honey! floare.gif
ce mai faci? cum mai este la serviciu?
honey79
Bun gasit, fetele cochetele.

Tocmai am venit de la munca... de-acu' sunt in concediu... timp de 12 zile. blum.gif
Ina.... m-ai intrebat daca s-ar vedea la bani... o diferenta... Raspunsul este DA... se vede.. se adauga cam 1 $ / ora...in cazul meu... caci tocmai ce mi-au marit salariul...in Ianuarie... cu cativa centi. )).gif
Per total, nu-i foarte mult... vin cam 160 $$ / luna.... in plus, la actualul salariu.
Mie nu mi-e de bani, insa.... da bine la CV. wink1.gif

Julyalina... pup. La munca e chiar bine. Devin din ce in ce mai indemanatica in facutul cafelelor & co. biggrin.gif Ba, mi-am schimbat si orele de munca.... de la 12 la 20:30... asa... ma duc odihnita la munca si.. ma intorc nu foarte tarziu acasica. Om trai si om vedea...cum va fi si pe viitor.
Pupicei dulcei si imbratisari calde. Sa aveti o seara placuta, relaxanta, alaturi de cei dragi voua.
Andreea-Rodica
O duminica faina! hug.gif hug.gif
As bea si eu o ciocolata calda sau un capucino bun, dar nu e monti. dry.gif
lliliana
Frumoasa frumoaselor...m-am gandit la tine mereu. Acum am venit sa-ti spun ca nu te-am uitat si sa te imbratisez cu drag.
lliliana
Pupici dulcici pentru scumpika, dulcika... pupic.gif hug.gif
honey79
Pup dulce si eu, toate fetele scumpe si dragi.
N-am mai intrat pe-aici...caci... mi-au venit parintii in vizita...si am tot iesit cu ei pe-afara.
Va pup dulce pe toate si va imbratisez cu drag. Sa aveti o saptamana super , plina de evenimente frumoase.
julyalina
si noi pupic.gif
vacanta placuta si te asteptam cu noutati hug.gif
honey79
Pupi dulci.

Aici ploua sad.gif asa ca... astazi stam in casa, facem Saratele si... mai apoi jucam Rummy.
Sa aveti o zi frumoasa,relaxanta.
lliliana
Frumushica...Liliana pupa shi imbratzisheaza. Sa ai grija de tine. pupic.gif hug.gif floare.gif
honey79
Pup si eu Lilic scumpic.
Sa aveti o seara frumoasa, relaxanta, alaturi de cine vreti voi. blum.gif
Noi tocmai ce am servit cina...am facut pui pe sticla la cuptor, cu legume si salata de rosii, castraveti &co.
Am avut ca desert cate-o cupa de inghetata, iar acum ne bagam la Tv la ceva filme frumusele....asa...ca de Sambata seara.
honey79
N-am chef sa ies din casa. sad.gif
Ploua, e frig si innorat. Si trebuie sa ies sa cumpar cate ceva...si.. n-am chef.

In alta ordine de idei..... cu dieta ... stagnez. Nici o schimbare la cantar, insa... merg inainte cu... mancatul in limite, cate putin din fiecare grupa de alimente.

Va tzuc dulce si va imbratisez cu foc. Sa aveti o zi minunata, plina de soare si voie buna.
lliliana
floare.gif Aici miroase a melancolie....dau eu cu veselie cheer.gif cheer.gif cheer.gif Come on everybody...let's dance. cheer.gif cheer.gif hug.gif Pup Honey dragutza shi spumpika... pupic.gif
honey79
Happy Valentine's Day!!!!
Va pupic pe toate si va doresc o zi magnifica, plina de imbratisari si pupaceli.

Eu m-am trezit ca vai de mine (caci iarasi am probleme cu somnul)...insa.. imediat ce am vazut buchetul mare de trandafiri adus de sotulica, mi s-a luminat fata. biggrin.gif Apoi mi-a scapat cate-o lacrima, caci am citit felicitarea....ufffff..... prostuta sunt.... asa de sensibiloasa. blum.gif

O zi magica sa aveti, dragele mele.
Eu.
pupic.gif pupici, frumoasa fata!
in sfarsit s-a rezolvat problema mea cu accesatul forumului yahoo.gif
ce mai faci? cum te simti? am citi ca esti in concediu....odihna cat mai multa si abia astept sa mai povestim pupic.gif
aki
Salut Honey.
Si eu sunt la fel,repede imi cad lacrimile si de bucurie si de tristete. sad.gif
Asa ne place noua femeilor sa fim iubite,parca nu am sti pina nu ne aduc cite un buchet de flori baby.gif
amalia0701
Pup fata draga si sensibila.
Un weekend fain sa ai hug.gif
honey79
Salutare, salutare!!!!
In sfarsit, mai dau si eu pe-aici.
Ai mei musafiri au plecat Vineri... si au ajuns cu bine acasica la ei. Vineri am fost mai mult in stare vegetativa, caci toata noaptea de dinainte nu am putut dormi. sad.gif
Sambata am mers la serviciu...si... surpriza!!!! Am primit insigna cu... "Superviser". biggrin.gif De-acum sa ma tin bine, caci...nu am mai fost intr-o asfel de pozitie, si pana invat totul... toate micile secrete si tertipuri,o sa ia ceva timp..Nu vreau sa dezamagesc: nici pe cei care mi-au dat pozitia respectiva, dar nici pe fetele cu care lucrez acum.

Crenguta.... pupicei dulci.. scumpa mea. Bine ai revenit!!!
Akisor.... pupici si tie.Tu ce mai faci?
Amalia draga, imbratisari cu drag. O saptamana minunata iti doresc, plina de evenimente frumoase.

Va pup dulce pe toate si va doresc o Duminica relaxanta.
honey79
Pupicei la toata lumea.

Sa aveti o zi frumoasa,plina de realizari.
Va pup dulce dulce si va imbratisez cu foc.
lliliana
Dragoste...am trecut sa te salut shi sa te imbratzishez. pupic.gif hug.gif floare.gif Sa ai parte de bine floare.gif
ina_ceva
honey give_rose.gif
Cum e noua pozitie de la serviciu? E mai greu decat iti imaginai?
Mult spor in continuare!
lliliana
Servus frumoasa... hug.gif floare.gif Ce mai faci? Mai povesteshte shi tu despre tine ca mi-e dor de o barfa benefica hug.gif
honey79
Bun gasit, iubitele.

Va pupic pe toate dulce, dulce si va imbratisez cu foc.
Ina, multumesc frumos pentru floricica. biggrin.gif In ceea ce priveste job-ul..si noua pozitie, e chiar fain. Mai multe responsabilitati, ce-i drept...dar... in final... e aceeasi munca.Am scapat de stresul care era la pizza.... iar aici, la cafea... e chiar frumos. Am doua fete , una de 15 una de 17 ani... care ma fac sa-mi aduc aminte de vremurile de demult, cand.. imi faceam si eu griji cu ce ma imbrac pt anume intalnire, sau... vai... respectivul place pe respectiva, etc. E...fun. blum.gif

Lilishor dulcic si scump... nu prea am ce sa povestesc despre mine. Toate-s cam la fel... zilele trec ca si pana acum, aceeasi rutina de fiecare zi... dieta e in pom sad.gif . Am vazut in schimb pozele frumoasei tale fiice: she's gonna break some hearts biggrin.gif .

Am fost azi sa "reglam" impozitul pe venit. Saracul sotulica al meu... pana acum n-a avut de dat banuti , de cand se stie el. Anul trecut i-au dat inapoi 2000 $$. Acum, ar fi trebuit sa ia vreo 600 $$, dar.. fiindca ne-am " cuplat" si am pus pe acelasi formular, paltitul taxelor... a trebuit anul asta sa dam din buzunar 1.000 $$, doar pentru ca " neorganizatii" de la mine de la munca, habar n-au cat sa opreasca taxe. Grrrrrrr . sad.gif

Pupicei de miere tuturor si o seara extra va doresc.

luchi
Felicitari pentru noul post! give_rose.gif
Si ma bucur sa vad ca ai un sot iubitor si atent, mai ales ca am senzatia ca e mai multa melancolie decat de obicei in mesajele tale. hug.gif
lliliana
Multzam de laudele aduse Cristinei...probabil ca asha va fi...ieri am aflat ca a tracut cu olimpiada spre cea judetzeana...suntem multzumite hug.gif
Te pupacesc shi te felicit de postul cel nou shi caldutz... pupic.gif hug.gif floare.gif
honey79
Pup fete cucuiete!!!!!

La Multi Ani!! de Martisor.Un buchet de ghiocei pentru fiecare , va daruiesc.
Aici, nu se sarbatoreste , asa ca... ziua de azi o sa treaca la fel ca orice alta zi.

Luchisor scumpic... pupicei dulcei si imbratisari cu drag. Hmmm.... nici nu am realizat ca mesajele mele transmit melancolie. blum.gif

Lilishor.... draga mea.... bafta multa Cristinei. Sunt sigura ca o sa treaca si de faza judeteana foarte usor.

Va pupic dulce dulce pe toate si va doresc un inceput de primavara super!!!!
Tzutzi80
Si pt tine a venit primavara pupic.gif
Imagine
himere2005
si tu esti la fel a mine honey..ti-e teama sa nu dezamagesti pupic.gif ...o primavara cat mai insorita
honey79
Pupicei de miere, pentru fetele cochete.

Stiu ca nu am mai intrat.... nici nu stiu de ce... am insa, sentimentul ca... nu prea am ce sa zic... ohhh.. in afara de faptul ca... m-a ingrasat. Am sarit calul la greu, iar acum suport consecintele. sad.gif

Va doresc o zi minunata, plina de realizari si voie buna.
Andreea-Rodica
La multi ani, o primavara frumoasa si liinste in suflet! floare.gif
Sexymom
La multi ani fata frumoasa, nu mai fii trista, o sa slabesti tu...avem perioade si perioade, o fii si astenia de primavara de vina.
capul sus si un zambet frumos floare.gif
buretel
pupic.gif e primavara afaraaaaaaa cheer.gif haide honey, cheer up hug.gif
honey79
Pup fetele manechine. biggrin.gif

Sa aveti o primavara plina de voie buna si realizari.
Pup dulce pe fiecare si va imbratisez cu drag pe toate.
buretel
CITAT(honey79 @ 14-03-2007, 11:04 AM) *

Pup fetele manechine. biggrin.gif

Sa aveti o primavara plina de voie buna si realizari.
Pup dulce pe fiecare si va imbratisez cu drag pe toate.

si noi pe tine hug.gif hug.gif pupic.gif give_rose.gif
ina_ceva
pupic.gif hug.gif pupic.gif
O primavara placuta si tie, honey give_rose.gif ! Cum e la serviciu?
Ce-ti fac ursuletzii naughty.gif ?
honey79
He-he... Ina... ursuletii stau cuminti... se pregatesc de marea aventura peste Ocean. wink1.gif
In rest, la munca...e ca peste tot, banuiesc: zile mai bune, si zile mai putin bune. Important e sa le facem fata cu capul sus si... fara prea multe compromisuri ( in cazul meu).
By the way... am vazut pozele... atat de la intalnirea de Duminica, cat si cele de la munte:sunt super... iar tu esti o dulcica.

Pupicei de miere si.. o zi minunata iti doresc.
amalia0701
Sevus!!
Ce faci peste ocean?
Sys imi spunea ca acolo totul e mai mare si mai dulce )).gif
Dar ca nu i-a placut.
ina_ceva
CITAT(honey79 @ 14-03-2007, 12:06 PM) *

By the way... am vazut pozele... atat de la intalnirea de Duminica, cat si cele de la munte:sunt super... iar tu esti o dulcica.

Merci! floare.gif Noroc de fotograf, care stie sa scoata ce e mai bun din noi grin.gif

Cu sanatatea cum stai? Te-ai mai apucat de dieta?
julyalina
hello honey ! floare.gif

CITAT(amalia0701 @ 14-03-2007, 12:47 PM) *

Sys imi spunea ca acolo totul e mai mare si mai dulce )).gif
Dar ca nu i-a placut.

)).gif da, da , asa imi spune si mie o prietena )).gif
saracutza de ea e chiar disperata ca aia pun zahar/miere/ sirop de artar , etc pana si la friptura la gratar dry.gif
honey79
He-he... ce ma amuza.... Asta asa e... pun tot felul de dulcegarii in fripturi, tocanite, etc.

Banuiesc ca...si peste "Ocean"... ca si in alte colturi ale lumii... experientele difera de la persoana la persoana. Depinde ce locuri vizitezi, in compania cui , ce activitati, etc.
Mie sincer, mi-a placut. Din primul moment cand am pus piciorul in SUA, am avut sentimentul de... apartinere... de...ACASA.
Cat despre mancaruri & co..... nimeni nu obliga pe nimeni sa manance ceva anume. E imposibil sa nu se gaseasca cate ceva pe gustul fiecaruia.
Sincer, abia astept sa ma stabilesc acolo.

Va pupicesc cu drag si.. va doresc o seara frumoasa, alaturi de cei dragi.
honey79
Neata!!!

De mult nu m-am mai trezit la ora 7:30 ! )).gif
Aseara Dan a cumparat biletele pentru SUA.... abia astept sa mergem.
Astazi iau salariul biggrin.gif , iar maine... Dan ma scoate la cumparaturi wink1.gif intr-un oras in care n-am mai fost pana acum. Ahhhh...viata-i asa frumoasa!!! blum.gif

Va pupic dulce-dulce si va doresc o zi minunata, plina de voie buna si realizari.

De dieta nu mai zic nimic....caci... dau numai in strachini. sad.gif
amalia0701
CITAT(honey79 @ 15-03-2007, 09:25 AM) *

Neata!!!

De mult nu m-am mai trezit la ora 7:30 ! )).gif
Aseara Dan a cumparat biletele pentru SUA.... abia astept sa mergem.
Astazi iau salariul biggrin.gif , iar maine... Dan ma scoate la cumparaturi wink1.gif intr-un oras in care n-am mai fost pana acum. Ahhhh...viata-i asa frumoasa!!! blum.gif

Va pupic dulce-dulce si va doresc o zi minunata, plina de voie buna si realizari.

De dieta nu mai zic nimic....caci... dau numai in strachini. sad.gif

hug.gif
Te pup draga mea.
Sa te bucuri de cumparaturi.
Fainca te-ai odihnit hug.gif
Tzutzi80
Neata dulcico! Unde va stabiliti in Sua? Astea sunt pt tine sa te mai inveseleasca:

Imagine

Sau poate preferi unii rosii biggrin.gif

Imagine

Sau unii cu ursulet biggrin.gif naughty.gif Imi deschid florarie la tine in jurnal pupic.gif

Imagine
ina_ceva
Spor la cumparaturi, honey! Sa nu uiti sa vii cu poze naughty.gif
honey79
Awwww... tzutzi draga... m-ai lovit exact in punctul meu slab:trandafirii. biggrin.gif
Multam frumos... si... multi pupici dulcici.

Ina-scumpa...saru'mana. Poze...hmmm... mai vedem. wink1.gif

Pup....sa aveti o zi minunata. Eu plec la munca... bye bye... blum.gif

buretel
pupic.gif pleci in vacanta in state, sau definitiv? blink.gif
cum a fost la cumparaturi? naughty.gif
hug.gif sa ai o zi faina
honey79
Neata frumuselelor. biggrin.gif

Ieri am avut o zi super frumoasa. Am fost la cumparaturi intr-un Mall... la vreo 60km departare de orasul in care locuiesc. Primul magazin in care am intrat: cel de accesorii... unde mi-am pierdut mintile. )).gif Sotul statea cu cosuletul in urma mea... iar eu alegeam tot felul de prostioare;frumusele, ce-i drept. biggrin.gif

Am intrat la Vero Moda de unde mi-am luat un fel de bluzita-rochita alba crosetata, iar de la H&M 2 camasute una rosie satinata si una alba in dungute.

Ahhh...si mi-am mai luat o geanta rosie... doar trebuia sa am la ce sa asortez pantofiorii mei cu toc pe care i-am achizitonat luna trecuta. wink1.gif

Acasica, am gatit orez cu legume si oua intr-o lingura de ulei.
Seara, ne-am bagat la filme, iar pe la 12 m-a luat somnicul vrand-nevrand. Per- ansamblu..ziua de ieri.... mmm.... super. biggrin.gif

De azi ma pregatesc sa merg la munca toata saptamana. sad.gif

Va pupic dulcic dulcic si va imbratisez strans strans, dorindu-va un week-end extraordinar alaturi de cei dragi voua.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.