Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
honey79
Pupicei Buretel-scumpel. blum.gif

Deocamdata plecam in vacanta... sarbatorim aniversarea a 2 ani de casnicie. biggrin.gif

Insa, asteptam ordinul .... ca sa plecam definitiv... sper ca in 2-3 luni sa se rezolve.
O zi cu soare iti doresc, alaturi de cei dragi.
Nessie
Buna Honey pupic.gif !
Cum gatesti tu orezul cu ou ca sunt curioasa? Mie imi pace orezul salbatic ca garnitura, dar al meu nu vrea sa mananca in ruptul capului. Poate daca aflu o altareteta il conving. devil.gif

Sa porti sanatoasa toate hainutele si accesoriile cumparate. Cand ai timp te asteptam cu poze din calatorie si de la cumparaturi.
pupic.gif Te pup si sper sa aveti o vacanta de vis.
honey79
CITAT(Nessie @ 19-03-2007, 05:52 PM) *
Buna Honey pupic.gif !
Cum gatesti tu orezul cu ou ca sunt curioasa? Mie imi pace orezul salbatic ca garnitura, dar al meu nu vrea sa mananca in ruptul capului. Poate daca aflu o altareteta il conving. devil.gif

Sa porti sanatoasa toate hainutele si accesoriile cumparate. Cand ai timp te asteptam cu poze din calatorie si de la cumparaturi.
pupic.gif Te pup si sper sa aveti o vacanta de vis.

Bun gasit, Nessie draga.

Orezul cu ou...incerc sa-l imit pe cel de la restaurantul chinezesc..evitand insa grasimea. Asadar, pun orezul la fiert....cu o lingura de Vegeta. Cand este aproape facut, adaug legume..de obicei mexicane (congelate)...si il mai las cam 5 min. Apoi, intr-o tigaie destul de mare si adanca... pun o lingura de ulei (pentru gust) si sparg 3-4 oua ; amestec cu lingura de lemn, apoi rastorn orezul cu legumele, si-l "calesc" 2-3 minutele.Adaug sare, piper, diferite alte condimente...aici depinde de gustul; fiecaruia. Se poate servi cu sos de soia.

Mie imi place. Se face repede, e satios si.. nu ingrasa! blum.gif

Pupicei dulcei si o seara frumoasa va doresc.

Nessie
pupic.gif Multumesc frumos! Suna bine, dar soia nu se pune si ea putin pe foc? unsure.gif Si ouale sunt se lege compozitia banuiesc, asa ca daca pun mai putine oua cred ca e ok. wink1.gif
axe10
Interesanta reteta mai ales ca mie imi place mancarea chinezeasca la nebunie....
pupici si vacanta placuta..
ina_ceva
Honey, cum, ai planuri sa te stabilesti definitiv acolo, in sua?
honey79
CITAT(Nessie @ 20-03-2007, 05:42 PM) *
pupic.gif Multumesc frumos! Suna bine, dar soia nu se pune si ea putin pe foc? unsure.gif Si ouale sunt se lege compozitia banuiesc, asa ca daca pun mai putine oua cred ca e ok. wink1.gif

Cu placere, Nessie. Nu stiu ce sa-ti zic legat de sosul de soia adaugat in mancare cat inca e pe foc. VEzi, unora le place, altora nu. Eu aduc sticluta la masa, si fiecare isi pune cat vrea, daca vrea.

Referitor la oua... hmmm... nu leaga neaparat..caci... le pui primele in tigaie si amesteci.. si se face ca un fel de omleta "nelegata" biggrin.gif ...un fel de.. "zdrente". E optiunea ta daca vrei sa pui mai putine, sau mai multe, sau chiar deloc. blum.gif

Te pupic dulce dulce si.. astept sa-mi spui cum ti-au iesit si daca ti-au placut. wink1.gif
CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 06:53 PM) *
Interesanta reteta mai ales ca mie imi place mancarea chinezeasca la nebunie....
pupici si vacanta placuta..
Multumesc frumos, Axe draga. Pupicei dulcei si tie. pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 20-03-2007, 07:11 PM) *
Honey, cum, ai planuri sa te stabilesti definitiv acolo, in sua?

pupic.gif hug.gif Inuta-delicata.

Dap... planuri au fost de la inceput, de cand m-am casatorit. Sotul e in Germania... doar pentru o perioada.... lucreaza pentru guvernul american... Deci nu s-a pus niciodata problema de a sta in Germania definitiv. Si, sincer acum, eu abia astept sa plec de-aici..
honey79

Bun gasit, pustoaicelor. wink1.gif

Am stat aseara si am facut pozici la ce am cumparat zilele astea... iar azi le-am incarcat in yahoo.
Aici e link-ul :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tupinik2005/...k2005/my_photos
Nessie
swoon.gif m-ai dat gata cu accesoriile. Parca eram intr-un magazin cu de toate. )).gif Wow! Sa le porti sanatoasa. Ai luat 10 inele dintr-un foc? Wow! Inca nu imi revin! Eu nu am atatea accesorii stranse. Ar trebui sa imi revizuiesc serios cutia cu bijuterii si sifonierul! doh.gif

Pantofii si geanta alba m-au innebunit. tease.gif
honey79
blushing.gif Dap.... sunt innebunita dupa accesorii. Si ce ai vazut, nu-i nimic.. mai am si pe alte culori, pentru alte hainute.

Imi place sa ma asortez, si ..chiar daca, sa zicem hainutele nu sunt la moda, ori... nu sunt extraordinare... din punctul meu de vedere, accesoriile fac totul. cool.gif

Anyway... am cam sarit un pic calul...dar... ohh well... m-am premiat si eu. tease.gif grin.gif

Pupicei dulcei si o zi minunata iti doresc.

Tulip
w00t.gif w00t.gif ce de lucruri frumoase!!!!

sa le porti sanatoasa! floare.gif
ina_ceva
Superbe achizitii, sa le porti cu placere, honey! Geanta alba si cureaua rosie mi-au placut cel mai mult grin.gif
honey79
pupic.gif

Multumesc frumos, Ina draga.

Ce sa zic, mie-mi plac toate... acum...caci dupa vreo 2-3 luni, parca vad ca mi se par aiurea. Deh.. sucita. wink1.gif blink.gif

Pup dulce si..o seara frumoasa sa aveti.

Eu azi am zacut toata ziua in patut... m-a prins un soi de raceala, ma doare rau de tot in gat si nu aud cu urechea dreapta, parca e infundata. sad.gif Am fost de dimineata la Urgente, dar.. mi s-a spus ca s-ar putea sa stau in sala de asteptare chiar si 2 ore. ohmy.gif Asa ca, am renuntat .

Pupicei.

Tzutzi80
AI grija de tine Honey. Ma uitam prin pozele tale si m-a apucat nostalgia dupa New York. hug.gif Ce inaltime ai?
honey79
CITAT(Tzutzi80 @ 21-03-2007, 09:53 PM) *
AI grija de tine Honey. Ma uitam prin pozele tale si m-a apucat nostalgia dupa New York. hug.gif Ce inaltime ai?

pupic.gif hug.gif Tzutzi -scump.

Mda, acum ca mi-ai reamintit, m-a apucat si pe mine nostalgia. rolleyes.gif Insa, pe 19 plecam in vacanta, asa ca... mai mult ca sigur dam o fuga si in NY, Poate chiar 1 week-end. yahoo.gif

Inaltime... hmmm... cam 1,64m. De ce intrebi?? naughty.gif

Va pup dulce pe fiecare in parte si va doresc o zi superba, plina de impliniri si voie buna.

PS: aici ninge, cu fulgi mari... eu tot racita sunt... mai nou stranut din 2 in 2 minute. Bine macar ca si-a revnit urechea , iar gatul nu ma mai deranjeaza asa de tare. sorry.gif

Tzutzi80
Pai eu nu ma pricep la aprecieri...asa ca mai bine intreb biggrin.gif ca sa stiu cu cine stau de vorba wink1.gif imi formez cumva o imagine a persoanei in mintea mea si o asociez cu numele... altfel nu tin minte unsure.gif >
Sa saluti Statuia libertatii si din partea mea! Si sa tragi un shopping si pentru mine,. ca tare mie dor de magazinele de acolo hug.gif ca sa nu vorbesc de cele de accesorii w00t.gif si cele de pantofi w00t.gif

E clar .... vreau la New York
honey79
S-a facut, sa traiti!!! wink1.gif
Una pereche pantofi eleganti pentru tzutzi!! biggrin.gif

Cine stie, poate vara asta, ajungi iarasi pe-acolo, cu ciocolatica ta. wink1.gif blum.gif

Pup dulce.
honey79
Neata scumpele mele.

Ieri am stat iarasi acasica, insa azi, vreau-nu vreau trebuie sa fac prezenta la munca, altfel ma dau astia la disparuti. Si e asa de urat afara... numai pofta sa ies din casa nu am. sad.gif

Va pupic dulcic si sper ca macar voi sa aveti o zi frumoasa, plina de voie buna.
Sexymom
Si eu te pup, sa te faci bine ca altfel ne imbolnavesti si pe noi. pupic.gif Mi-au placut enorm lucrurile tale, vreau si eu asa ceva...sa ies din eternii raiati si adidasi. sad.gif
honey79
Pupici dulci si imbratisari cu drag pentru frumoasele mele. wink1.gif
Sa aveti un week-end minunat, alaturi de cei dragi.
ina_ceva
pupic.gif hug.gif
WE placut si tie, frumusico!
honey79
Am intrat ca sa va pup... asa, ferit , pe obrajori..ca sa nu va dau raceala, ca tare nasol e.
Sa aveti o zi superba, plina de soare si voie buna.
ina_ceva
Sanatate multa, honey!
Eu te pup de-a dreptul pupic.gif pupic.gif , ca am si eu un inceput de raceala, asa ca-mi permit blum.gif
himere2005
inceput de raceala? pe mine m-a ajutat fervex, recomandat de miha. coldrex si fervex am auzit ca functioneaza . sanatate multa floare.gif
honey79
Bun gasit, dragele mele.

N-am mai intrat pe-aici din motiv de raceala , gripa guturai...ce-o fi. Singurul lucru de care sunt sigura e ca m-am simtit tare nasol....abia acu incep sa-mi revin cat de cat.
Azi insa, m-a fortat si m-am dus la salon... pt body wrapping. Intre timp, mi-a facut si manichiura, iar maine... ohhh.... mmm... body massage. Abia astept.... caci simt cum fiecare muschi e incordat la maxim.

De papat, doar fructe si supe, asa ca...astept sa vad si partea buna a acestei perioade: pierdut cateva zeci de grame. blum.gif

Va pupic si va doresc un week-end plin de voie buna, relaxant, alaturi de cei dragi.
alandana

Buna Honey! Nu am mai vorbit de mult. Ce haine dragute ( si accesorii) - si fain asortate - alb, negru , rosu sa le poti combina intre ele. Le-ai cumparat pe toate intr-o singura zi? Rochia alba de dantela imi place la nebunie.

CITAT(honey79 @ 30-03-2007, 01:04 PM) *

Bun gasit, dragele mele.

N-am mai intrat pe-aici din motiv de raceala , gripa guturai...ce-o fi. Singurul lucru de care sunt sigura e ca m-am simtit tare nasol....abia acu incep sa-mi revin cat de cat.
Azi insa, m-a fortat si m-am dus la salon... pt body wrapping. Intre timp, mi-a facut si manichiura, iar maine... ohhh.... mmm... body massage. Abia astept.... caci simt cum fiecare muschi e incordat la maxim.

De papat, doar fructe si supe, asa ca...astept sa vad si partea buna a acestei perioade: pierdut cateva zeci de grame. blum.gif

Va pupic si va doresc un week-end plin de voie buna, relaxant, alaturi de cei dragi.

Multa sanatate!
honey79
Multumesc frumos, Dana... pentru.. apreciere.
Intr-adevar, n-am mai vorbit de muuullttt timp. Ma bucur insa ca ai revenit .Te pupic dulce dulce si-ti doresc un week-end super alaturi de cei dragi.

Eu am fost de dimineata la masaj... imi venea sa nu mai plec de-acolo. smile.gif

Pupicei tuturor si o zi minunata.
ina_ceva
Dragutza, unde petreci de Pasti ? Sau vei lucra atunci?
Presupun ca ti-ai mai revenit din raceala pupic.gif hug.gif . Un inceput de saptamana cat mai linistit!
honey79
Neata !!!
Pup fetele cochete.
Eu ma pregatesc psihic s-o iau de la capat cu munca. De azi trebuie sa ma prezint la munca, deh...imi duc dorul asa de tare incat m-au sunat in we sa ma intrebe cat cred ca am sa mai fiu bolnava. De parca... imi face placere sa fiu in starea asta sau stiu cat ma va tine.Asadar si prin urmare, imi viruseii in plasuta si merg sa mai imbolnavesc si alte persoane si...cine stie ....poate ma imbogatesc cu unii noi. cool.gif
Inca imi curge nasucul si tusesc ca un magar...dar.... daca lor nu le pasa...asta e.

Pup Inuta-delicata.
De Pasti... imi mut "dosul" pe canapea si bag filme toata ziua. E bine ca e Duminica si sunt libera....otherwise, ar fi trebuit sa prestez la munca.Mare scofala n-am sa fac... n-am o biserica ortodoxa in preajma, sotului trebuie sa-i repet de vreo 2 ori ce sa zica, pentru a putea ciocni oute...asa ca... ma las pagubasa anul asta. Plus, ca el lucreaza Duminicile.
Un alt motiv ar fi ca... deja am inceput operatiunea "impachetat " : adicatelea trebuie sa pun tot tot in cutii, cutiute & co. ..... pentru momentul mult asteptat: telefonul de "ok "si... mutatul in State.

Va pupic mai ferit blum.gif si va doresc o saptamana extraordinara, plina de realizari si voie buna.

honey79
PASTE FERICIT !!!! va doresc tuturor.
Fie ca lumina SFINTELOR SARBATORI PASCALE sa va intre in casa si in suflete, sa va gaseasca impacati sufleteste cu cei dragi si mai putin dragi, sa aveti masa imbelsugata si bucurie si voie buna in inimile voastre.

Va pup dulce pe toate si va imbratisez cu drag.
honey79
HRISTOS A INVIAT!!!!

La ceas de mare Sarbatoare, vin sa ciocnesc un ou cu fiecare din voi.
HRISTOS A INVIAT!

Va pup dulcic si va doresc o zi magnifica.
crissy
Hristos a inviat!
honey79
Buna dimineata!!!

Desi am fost ieri destul de nostalgica...gandindu-ma cum e "acasa" in Romania, cu traditiile si obiceiurile noastre, ziua de ieri n-a fost chiar " obisnuita". Una din fetele de la serviciu m-a vizitat, am pus masa... am stat impreuna, am mancat, am baut cate-un pahar de vin, am ciocnit ousoare... a fost frumusel.

Va pupic dulcic si... va doresc o a doua zi de Paste minunata.
Eu.
HRISTOS A INVIAT!
Multa fericire si bucurii iti doresc din suflet. Ramai mereu ceea ce esti, no matter what. pupic.gif give_rose.gif
ina_ceva
CITAT(honey79 @ 08-04-2007, 12:34 PM) *

HRISTOS A INVIAT!!!!

La ceas de mare Sarbatoare, vin sa ciocnesc un ou cu fiecare din voi.
HRISTOS A INVIAT!

Va pup dulcic si va doresc o zi magnifica.

Adevarat a inviat!

Ciocnesc si eu un ousor cu tine wink1.gif
honey79
CITAT(ina_ceva @ 10-04-2007, 10:49 AM) *

Adevarat a inviat!

Ciocnesc si eu un ousor cu tine wink1.gif

pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif give_rose.gif

honey79
Neata frumoasele mele dragi.
Va pupic dulcic de dimineata si va doresc o zi superba, plina de realizari si voie buna.
Am plecat la munca.... bye bye. biggrin.gif blum.gif wink1.gif
Eu.
serviciu usor, Honey, si o zi frumoasa pupic.gif
amalia0701
Adevarat a inviat!
Te pup si io pupic.gif
Servici usor!
Io azi sunt prima zi la munca dupa 6 zile de libere si il intrebam pe omul meu azi dimieatza ce parere are daca ma fac de meserie casnica )).gif
honey79
Pupicei dulcei pentru fete cucuiete. biggrin.gif

Offf, Amalia.. ma bate si pe mine gandul de-a sta acasa...cel putin pentru o vreme, pana ajungem in SUA si imi fac casuta mult visata. Deja aici la munca e nebunie totala, iar mie mi s-a cam luat sa fiu stresata zi de zi.Nepunand la socoteala sanatatea mea... ma gandesc ca-mi agit si sotul aiurea, nu mai am timp pentru nimic in casa, etc.

Crengu... pupicei si-mbratisari cu drag, scumpa mea. Sper sa ai o zi super astazi. Daca-ai stii tu ce ma bucur pentru tine si iubi tau .. pentru casuta.Se pare ca Bucurestiul iti prieste mai mult decat Franta si Olanda ?!

Pup dulcic pe fiecare si va doresc o zi cu mult soare.
Eu.
o zi plina de soare si tie, Honey pupic.gif
Bucurestiul nu-mi prieste deloc, dar oraselul in care m-am mutat da grin.gif
tot am eu mici regrete (si le voi avea toata viata) dupa Roosendaal, Olanda, insa incerc sa ma multumesc cu ce am wink1.gif
alandana
Cat mai ai pana te muti in State?
Honey, sotul tau e in armata? Cand se va intoarce acasa se va retrage sau exista riscul sa-l mai trimita cine stie pe unde?
buretel
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
honey79
Buna seara, buna seara !! blum.gif

Pupicei somnorosi va trimit la fiecare.

Dana, de plecat, noi speram sa fie cat mai repede. Eu tot cred ca in maxim 1-2 luni suntem plecati.Acum, depinde si de noroc. Sotul meu nu, nu e in armata...e civil, lucreaza pentru Guvernul american...Nu stiu daca as fi putut sa rezist, stiindu-l plecat prin Iraq sau Korea , etc.Sunt o norocoasa din punctul asta de vedere.
Vrem sa mergem in State, sa ne luam o casuta, sa-mi pot urma si eu cursurile pentru ceea ce vreau sa muncesc pe viitor, un bebel eventual.
Planuri sunt multe, si mari... insa realizabile, iar Doamne-Doamne stiu ca ne este alaturi.
Tzutzi80
Neata Dulcicule! Pai poate nu e o idee rea sa mai reduci din orele de munca sau sa stai acasa. Eu care eram o feminista convinsa si lucrez de la 16 ani.....am ajuns la concluzia, (acum la batranete wub.gif cica) ca tare bine e sa fii casnica pupic.gif

Eu.... si mie imi e dor de Olanda. Dar aici sunt mai fericita si implinita sufleteste
Karin
pupic.gif Ce frumos suna toate planurile voastre! Sa dea d-zeu sa vi se implineasca! pupic.gif
honey79
Neata frumoaselor.

Pupici dulcici pentru fiecare si imbratisari stranse, stranse.
In sfarsit a venit si we. Nu ca m-as bucura de el tot, caci doar azi am liber..maine trebuie sa fiu inapoi pe front. Insa, ma consolez cu ideea ca.. mai am doar maine si Luni, iar de joi sunt in avion, in drum spre Ameeerrrriiiiccccaaaa. !!! M-am zapacit de tot. biggrin.gif blum.gif wink1.gif

Tzutzulina draga, as munci eu mai putin, insa... nu ma lasa ai mai mari...deh... m-au pus supervisor, trebuie sa-mi dau sufletul acolo.Acum, de ce sa mint... si banutii sunt frumosi si tare ma bucur c and ii vad in cont, plus ca.. pe fiecare luna o parte din ei iau drumul Romaniei... la ai mei,dar raman destui sa-mi fac si eu damblaua din cand in cand.
Iarasi m-am intins si-am aberat aiurea.

Pup un buretel haios, un Tzutzic dulcic si-un Karin scumpic.
Ei, ok... pup pe toata lumea, ca asa-i frumos. wink1.gif
Sa aveti o zi minunata.
alandana
De cate ori mi-e greu si sunt deprimata imi amintesc momentul cand am coborat din avion in America. Am simtit atunci ca pot face orice ( doar eram in tara tuturor posibilitatilor). Am revenit in tara dar am ramas cu acel sentiment si de cate ori ma simt down incerc sa retraiesc momentul.
Posibilitatile sunt de fapt in noi - trebuie doar sa avem incredere in noi.

Multi pupici.
honey79
Foarte adevarat, ceea ce spui tu, Dana.
Chestia e ca, in Germania...eu nu ma simt "in largul meu"...ca sa ma exprim asa. Nu stiu de ce, desi oamenii sunt ok,nu ma pot eu adapta. Am incercat sa-nvat limba, n-am reusit,spre rusinea mea. Ca atare, sanse pentru ine aici nu prea sunt. ...decat in baza militara americana, unde... la fel ..posibilitatile sunt reduse din punct de vedere al carierei.Doar daca... ma inrolez...ceea ce mi-e interzis de catre sotulica. smile.gif

SUA pentru mine, inseamna "acasa". Asta a fost sentimentul pe care l-am avut de fiecare data cand am ajuns acolo.Ca a fost pentru 3-4 zile, ca a fost pentru 1-2-3 sapt. , m-am simtit extraordinar. Si DA, ai intr-adevar posibilitatea sa faci si sa devii orice-ti doresti, acolo.

Te pupic dulcic .
buretel
CITAT(honey79 @ 13-04-2007, 09:30 AM) *

In sfarsit a venit si we. Nu ca m-as bucura de el tot, caci doar azi am liber..maine trebuie sa fiu inapoi pe front. Insa, ma consolez cu ideea ca.. mai am doar maine si Luni, iar de joi sunt in avion, in drum spre Ameeerrrriiiiccccaaaa. !!! M-am zapacit de tot. biggrin.gif blum.gif wink1.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif bravo!!! cat ma bucur pt tine, honey-scumpica pupic.gif pupic.gif in ce oras veti fi acolo? scuze daca ai mai spus si n-am vazut eu blushing.gif
eu sunt convinsa ca-ti vei gasi si job foarte usor hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.