Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
honey79
Am pus cateva poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tupinik2005/...re2&.src=ph

Am vreo 250 de poze, insa am pus doar 15 deocamdata. Se incarca destul de greu , caci sunt marisoare.
Am sa revin cu poze in functie de timpul pe care-l am.
Pupicei.
lliliana
Vazut poze...FRUMOS!!! pupic.gif Pupacesc fata frumoasa. pupic.gif hug.gif
Pisik
CITAT(honey79 @ 06-05-2007, 10:36 PM) *

Am pus cateva poze.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tupinik2005/...re2&.src=ph

Am vreo 250 de poze, insa am pus doar 15 deocamdata. Se incarca destul de greu , caci sunt marisoare.
Am sa revin cu poze in functie de timpul pe care-l am.
Pupicei.

Honey, esti f dulcica in poze. Cand va mutati definitiv, ca eu sunt mai blonda si uit repede.
Cum stai cu dieta?
ina_ceva
Cred ca de dieta a uitat grin.gif
Frumoase poze, le asteptam pe celelalte naughty.gif
Eu.
pupiiiiici pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
mai vreau poze grin.gif
Tzutzi80
Pozele sunt super. Iar mi s-a facut dor de Sua. Dar se pare ca anul asta nu mai ajung acolo. Anul asta fac Europa biggrin.gif

pupic.gif pentru o dulce
honey79
CITAT(Pisik @ 07-05-2007, 08:03 AM) *

Honey, esti f dulcica in poze. Cand va mutati definitiv, ca eu sunt mai blonda si uit repede.

blushing.gif Pisikut scump. Multumesc frumos de compliment.

De mutat... nu stim inca. Asteptam e-mailul care sa ne dea OK-ul.Din momentul acela, avem fix 45 de zile sa ne mutam cu catrafuse cu tot.Eu deja am inceput sa impachetez... am cutii prin toata casa. Mi-e si rusine, daca cineva vine in vizita si vede ce e la mine.

CITAT(ina_ceva @ 07-05-2007, 10:34 AM) *
Cred ca de dieta a uitat grin.gif
Frumoase poze, le asteptam pe celelalte naughty.gif

blushing.gif blushing.gif N-am uitat. Inca imi aduc aminte de ea. Si ca atare, in SUA am mancat numai inghetata WW. naughty.gif

N-am aruncat nici macar o ocheada la Hagen Daasz.Glumesc. Adevarul este ca m-am facut cat o balena. M-am rotunjit la fata si imprejur...de zici ca-s un ardei umplut. Banuiesc ca si din cauza stresului...caci stam amandoi si eu si sotul intr-o asteptare continua,stresatnta , ba chiar frustranta.

Hmmm./... ma pricep sa gasesc scuze. Cu vointa insa...e mai greu.

Pup dulce.

CITAT(Eu. @ 07-05-2007, 12:35 PM) *
pupiiiiici pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
mai vreau poze grin.gif

pupic.gif pupic.gif hug.gif Pupicei dulcei si pentru tine, Crenguta mea draga. Poze.... promit ca mai pun... mai ales pe cele de la muzeul de ceara, unde m-am dat in barci. Mai avea putin Dan si ma uita pe-acolo... numa' sa scape de mine. )).gif

CITAT(Tzutzi80 @ 07-05-2007, 01:27 PM) *
Pozele sunt super. Iar mi s-a facut dor de Sua. Dar se pare ca anul asta nu mai ajung acolo. Anul asta fac Europa biggrin.gif

pupic.gif pentru o dulce

Dar cine pleaca in croaziera????? naughty.gif Chiar daca si muncesti, insa... locurile vazute....banuiesc ca vor fi superbe.Te pupic dulce si...cine stie, poate la anul, ne vei vizita... la noi acasa, in SUA. wink1.gif blum.gif

CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 08:00 AM) *
Vazut poze...FRUMOS!!! pupic.gif Pupacesc fata frumoasa. pupic.gif hug.gif

Lilush, scumpa mea..... mii de pupicei de miere si pentru tine. Tare mult m-as bucura sa ne intalnim o data , in realitate. Tu ai un loc aparte ... si pentru mine... esti o oaza de optimism,intelepciune si buna-voie.

Pup dulce.

amalia0701
pupic.gif
Tare faine poze!
Sper sa vina mailul ala odata, sa treaca perioada asta de asteptare pupic.gif
honey79
pupic.gif hug.gif

Pup fetele mele scumpe.

Eu sunt intr-o stare ...de nici nu stiu cum s-o descriu.

M-am saturat de oamenii de la serviciu,intr-un asa hal, incat imi vine sa-i bat pe toti. sorry.gif

Am fost plecata in concediu. ...2 saptamani. Ei, pai daca am fost plecata, asta inseamna in mintea lor de gaini plouate ca m-am intors cu forte proaspete si duble...deci trebuie sa-mi dau sufletul pe-acolo. Buuunnnn.

Una din marile probleme, e ca eu nu conduc. Asa ca sotul ma duce la munca, ca seara...sa iau taxiul...sa platesc 8 euro...pentru a ajunge acasa. Bun si asta. Insa... trebuie pentru ca eu sa muncesc numai dupa-amiezile. Nu pot lucra de dimineata. Si le-am tot spus-o de un an incoace. Ei bine..... dupa un an, s-au hotarat ei, sa-mi schimbe graficul, fara sa ma intrebe si sa ma puna sa lucrez ba dimineata, ba seara.Adicatelea ajung seara la 10 acasa, ma culc cine stie cand ( datorita inca actualei probleme de a adormi) ,ca dimineata sa ma trezesc la 6:30, sa fiu fresh , sa merg la munca...si sa fiu in forma 100%. Am incercat sa le explic... n-am avut cu cine ma intelege.

Ieri insa, paharul s-a umplut. M-au pus azi, Miercuri sa lucrez de dimineata. Buuun. Cu 2 zile inainte... explic persoanelor in cauza, ca nu pot presta ziua de miercuri, caci am programare la dr. la 10 dimineata. Programare pe care am mutat-o o data, dealtfel si care e foarte importanta.Ca sa pot fi in stare sa lucrez, trebuie sa fiu sanatoasa. E de bun -simt,zic eu. Ca atare...... s-au gandit ei...sa-mi dea ziua de azi liber... insa sa vin Vineri la munca. devil.gif

Vinerea e singura zi din saptamana cand o petrec impreuna cu sotul. Desi el sta acasa Vinerea si Sambata.... eu fiind fata cu bun-simt, am zis OK... stau Vinerea acasa... si Sambata lucrez. Ca sa impac si capra si varza. Ti-ai gasit sa aprecieze ei.

Asa ca ieri, in sala de mese, stand la discutie cu amandoi big-sefii... m-a busit plansul. N-am mai rezistat. Nu m-am simtit atat de neputincioasa in viata mea. Oricum o dadeam... ei gaseau alt motiv. La care, le-am spus clar...ca eu CHIAR imi dau demisia...caci nu se mai poate.In Ianuarie mi-am depus deimia ,semnata, pe biroul lor..si nu m-au lasat sa plec. Eu nu mai pot....daca dupa tot ce fac...calitativ si cantitativ , nu gasesc putin suport si intelegere, atunci...clar nu se merita. Deja sunt cu nervii la maxim, am albit toata, am devenit foarte irascibila .

Bineinteles ca, intr-un tarziu au facut ceea ce se putea face de la bun iceput... adica sa aduca pe altcineva pentru cateva ore,pana ajungeam eu la munca. Si.... daca ar fi fost oameni, ar fi putut face asta, fara toata drama si nervii si frustrarea respectiva.

Ufff...da-mi Doamne putere sa ma rezist un pic....

PS: Scuze pentru nuvela de mai sus.... am simtit doar..nevoia sa ma descarc. huh.gif
Eu.
Honey pupic.gif gandeste-te ca nu mai e mult si pleci.
te imbratisez tare-tare give_rose.gif
Tzutzi80
Honey....poate chiar nu ar trebui sa te stresezi cu jobul ala. E frustrant rau. Mai bine stai acasa decat sa innebunesti de cap din cauza alora. Cat despre vizita in Sua....oricand. Ca am viza pe 5 ani. Plus ca si noi am vrea sa ne stabilim in state. Doar ca e mai greu cu munca...sa vedem. Eu sunt o nebuna de felul meu, dar parca sa stau ilegal in Sua, nu imi surade
ina_ceva
Nu te mai stresa, vorba Crengutzei, mai ai putin si pleci hug.gif
honey79
kiss.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pe fiecare in parte.

Sa aveti un week-end superb, alaturi de cei dragi.

Eu voi fi la munca. sorry.gif

amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Incerca sa te relaxezi.
Prin orice metoda si nu mai pune asa mult la suflet.
Ce ai facut la doctor?
Esti bine?
hug.gif
honey79
Neata gagici.

De multisor n-am mai intrat pe-aici, nici macar sa sterg praful sau sa ud floricelele.blum.gif
Ei.... motivul a fost ca... n-am prea avut nimic de zis. La munca... sa "zicem" ca lucrurile merg un pic mai bine,desi tot nu sunt asa cum mi-as dori. Dar... desi im doresc, nu pot face nimic... nu pot schimba felul de-a fi al oamenilor.Tocmai de aceea poate, devin frustrata si nefericita.
Astfel ca, dupa o discutie...destul de scurta, cu sotul... am decis sa-mi dau demisia. Am mai incercat in ianuarie, insa nu mi-au acceptat-o. Acum insa, nu vor avea ce face.
Sotul mi-a propus sa renunt la job, si sa dedic ceva timp mie... si sufletelului meu. Sa merg in Paris cateva zile, la sora-mea, in tara la parinti, prieteni... mici excursii la Praga, Viena.Ceea ce, mi se pare super si... abia astept sa pun in aplicare. biggrin.gif

Stiu ca am promis mai multe poze din SUA. Am sa revin cat de curand cu ele.
Va pup dulce dulce si va doresc o zi si un week-end superbe, alaturi de cei dragi voua.

CITAT(amalia0701 @ 14-05-2007, 09:50 AM) *
Ce ai facut la doctor?
Esti bine?
hug.gif

La doctor, am amanat din nou, controlul. Trebuia sa merg in aprilie, am schimbat programarea pentru mai, iar pe 9, cand am mers, am fixat o noua programare: pe 31 mai... si mi-a dat un tratament cu estrogen, pentru 10 zile. ... pe care-l incep astazi. Am incredere ca Doamne-Doamne va fi alaturi de mine si ca va fi totul bine. Trebuie!! smile.gif

Pupicei dulci dulci.

honey79
Meniu pana la ora asta:
1 cafea + splenda + laptic = 1p
1 ceai english breakfast + indulcitor + laptic = 0p
1 iaurt fat free cu capsuni = 1,7p
3 felii painica multi grain = 3p

total =5.7 p

Am in plan piept de pui la gratar cu orez si legume mexicane.

ina_ceva
cheer.gif cheer.gif ai revenit la dieta wink1.gif ?
honey79
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 03:49 PM) *
cheer.gif cheer.gif ai revenit la dieta wink1.gif ?

Incerc. blink.gif

Pe 16 am tinut si eu dieta lunii..... ieri am mancat foarte putin, tocmai pentru a-mi micsora stomacelul naughty.gif si a incerca a renunta la obiceiul de-a baga tot timpul ceva in gura. Ce sa zic... s-a dus 1kg.

De-acum , sper sa reusesc sa ma educ in spiritul WW, caci e timpul.

Plus, daca-mi dau demisia, n-am sa mai fiu "uniformizata"... asa ca va trebui sa port hainutele ce stau frumos in dulap si asupra carora nu mi-am mai indreptat gandul in ultimul timp. sorry.gif doh.gif

Tu ce mai faci???Mai lucrezi???

Te pupic si-ti doresc un weekend minunat.

honey79
Revin cu meniul:

piept de pui la gratar 200g (?) = 5p
orez 100 g = 4p
legume mexicane = 2p
1 pahar suc de portocale (facut in casa) = 2p
popcorn 100calorii = ??p

Total 13p + 5,7p MD = 18,7p + ??p

Trebuie sa mai pap fructe... dar, mai e timp destul pana ma bag in pat , asa ca...nu-mi fac probleme.
honey79
Neata, frumoasele mele dragi.

Astazi.... am inceput cu :

1 cafea + indulcitor + laptic si vanilie = 1p
1 banana = 1p

Imi iau la ine leftover de ieri...wild rice si piept de pui.

Am recalculat punctele zilnice permise si..se pare ca am voie 24p... din cauza de activitate zilnica...care-mi da un plus de 4p. Hmmmm....
honey79
Am plecat la munca, scumpelor... in sfarsit eliberata.blum.gif
Astazi imi depun demisia...din nou... si vor trebui sa mi-o accepte. Mai stau pana la 1 Iunie.. iar dupa... am programata o vizita la sora-mea in Paris pentru cateva zile, apoi in Rom. la ai mei si la prieteni.... abia astept. Poate trag o fuga si la mare...2-3 zile.
Va pupic dulcic si va doresc o zi super.
ina_ceva
Tzi-au acceptat demisia? Sunt curioasa daca invoca vreun motiv pt a o refuza unsure.gif
honey79
CITAT(ina_ceva @ 19-05-2007, 09:27 PM) *
Tzi-au acceptat demisia? Sunt curioasa daca invoca vreun motiv pt a o refuza unsure.gif

pupic.gif hug.gif Bun gasit.

I-am dat azi "docomentu' " sefului al mare... si se uita la mine... ca la albine. Ca...de ce i-o dau lui...ca el n-o vrea. S-o dau altcuiva. Zic pai, nah... tu esti "al mai mare".... de-aia... apoi, ma intreaba daca am vreun nr de tel. ?! huh.gif Ma rog... i-am lasat-o si i-am pus in vedere ca face ce vrea, dar eu, dupa astea 2 saptamani, nu mai apar pe faleza. naughty.gif

Intr-un fel, cred ca abia asteapta sa scape de mine, caci la sfarsitul lui Aprilie, cat am fost in SUA, s-au grabit si au pus superviser pe inca o tipa. Iar acum, c-am revenit, suntem 2 superviseri intr-o unitate si nu prea au bani sa ne plateasca pe amandoua. Ca sa nu mai zic ca... ea se conformeaza motto-ului : vino la munca, nu face nimic...caci oricum esti platit. wacko.gif

Pe seara insa, mi s-a intamplat ceva super frumos. Ei, ca sa intelegeti... am sa incep cu inceputul. Intr-una din zilele saptamanii trecute, la un moment dar, printre clienti, s-a nimerit sa se afle si o romanca. Cum am aflat asta? A platit cu cartea de credit si, cum de obicei verific numele lor... mi s-a parut foarte romanesc numele ei. Am intrebat-o daca e de-a mea..a zis da.. eu am zis super...si-a plecat. Era in uniforma militara.

Ei, azi..a aparut si se uita la mine..zambind.. n-am recunoscut-o din prima, insa... intr-un final mi-am dat seama si-am vorbit cu ea. E din Decembrie aici, iar maine... mergem amandoua la Biserica ortodoxa. Pe urma, om vedea.

Pentru mine inseamna foarte mult...caci nu am intalnit romani pe-aici.Abia astept maine.

Pana una alta, insa...meniul:

wild rice = 3p

legume mexicane = 2p

piept de pui la gratar = 2,5p

soda = 2p

Total =9,5p + 2p MD = 11,5p

Imi incalzesc acum o cana cu laptic si poate ceva fulgi..... si capsunele.

O seara frumoasa va doresc.
ina_ceva
Hehe, se isca o prietenie pe aici blum.gif blum.gif ; cine stie, te vad angajata in mediul militar tease.gif
honey79
Bine v-am regasit, dragele mele.
Am fost la Biserica...tare frumos a fost, desi in...engleza. Insa preotul... a fost foarte cumsecade si.. dupa slujba, am mers intr-o alta camera, unde au adus prajiturele si cafea, si-am mai discutat. Ne-au facut sa ne simtitm tare bine primiti.
In alta ordine de idei, preoteasa a mai venit cu 2 romani...sot si sotie...el in armata, ea insarcinata, care tocmai au venit din Oklahoma.
A ramas sa ne auzim la telefon si sa ne vedem intr-o zi cu totii.

Deocamdata, tipa de ieri, vine intr-o ora-doua la o cafea... asa ca fug sa strang un pic de prin casuta si sa bat repede o prajitura, un pandispan, ceva.
Va pupic dulce si va doresc o Duminica cu soare.
Tzutzi80
pupic.gif Sigur se isca o prietenie! Doamne ce bine e sa dai de romani printre straini. Te simti altfel hug.gif
honey79
Vai, fetelor... nici nu stiti ce dupa-amiaza placuta am avut. Ce sa va mai zic, decat faptul ca fata respectiva, a venit la 4:30 si a plecat abia pe la 9:30. A ramas sa ne vedem Vineri, cand iesim in club ... noi fetele.
Ne-am simtit super bine...am vorbit de vrute si nevrute.Abia astept ca spatamana asta sa treaca. blum.gif
Va pupic dulcic si va doresc o seara relaxanta alaturi de cei dragi.
amalia0701
Ma bucur ca ti-ai gasit o fata cu care sa iesi pupic.gif
Sa ai o saptamana usoara hug.gif
honey79
CITAT(amalia0701 @ 21-05-2007, 09:44 AM) *
Ma bucur ca ti-ai gasit o fata cu care sa iesi pupic.gif
Sa ai o saptamana usoara hug.gif

pupic.gif hug.gif Amalia.

Si eu ma bucur foarte mult.In primul rand pentru faptul ca e romanca. Apoi, pentru ca pare o persoana serioasa, cu picoarele pe pamant, fara fluturi in cap.E mai mare ca mine cu un an, e de 6 ani in Air Force...

De-acum, astept ziua de Vineri sa iesim.... si-apoi..om vedea. Duminica stiu sigur ca mergem iarasi la Biserica.Nici nu stiu cum sa explic... insa, evenimentele petrecute zilele acestea, mi-au mai inseninat fruntea.... m-au mai scos din stressul cotidian. Parca s-a deschis o usa spre zambet,speranta,"bine".

Nu stiu daca sunt in stare sa explic exact ceea ce simt, insa.... wink1.gif you get the picture. blum.gif

Va pupic dulcic si va doresc sa aveti o saptamana frumoasa, fara evenimente neplacute. pupic.gif hug.gif

honey79
Pup fetele dulcele.
Ieri a fost tare plictisitor la munca. Si foarte cald. sad.gif Ca atare, am bagat o inghetata si multe lichide, nu tocmai de dieta. sad.gif
De astazi, incerc sa-mi revin, desi inca e foarte cald , nici macar vantul nu adie.

In alta ordine de idei,aseara am stat cu sora-mea la calculator, pana tarziu, sa vedem cum gasim bilete de avion mai ieftine si un apartament de inchiriat in Bucuresti, pentru cateva zile...in Iunie.Abia astept sa vin in Romania... si.. sper sa am timp sa dau o fuga si la mare, 1-2-3 zile. blum.gif
Va pupic dulce dulce si va doresc o zi minunata,plina de evenimente frumoase.
amalia0701
honey79
Meniu pana in momentul de fata:
1 cafea + indulcitor + laptic = 0p
1 banana = 1p

Imi iau la mine la munca o conserva de compot de caise light, am sa cumpar un sandwich cu piept de curcan, rosie,castravete,salata verde.

Sa aveti o zi frumoasa. Pupicei de miere tuturor.
honey79
Neata frumoaselor.
M-am trezit cu noaptea-n cap...caci plec la munca intr-o jumatate de ora. sad.gif
Va pupic dulcic si va doresc sa aveti o zi superba.
amalia0701
CITAT(honey79 @ 23-05-2007, 08:17 AM) *

Neata frumoaselor.
M-am trezit cu noaptea-n cap...caci plec la munca intr-o jumatate de ora. sad.gif

La fel iti dorim.
Ti-au acceptat pana la urma demisia?
honey79
CITAT(amalia0701 @ 23-05-2007, 08:00 AM) *
CITAT(honey79 @ 23-05-2007, 08:17 AM) *

Neata frumoaselor.

La fel iti dorim.
Ti-au acceptat pana la urma demisia?

hug.gif pupic.gif

Hmmm... e inca in birou, pe masa. Am intrat Luni sa-i intreb daca au luat-o in serios, si daca nu... mai bine-ar face-o....caci eu de pe 1Iunie, nu mai vin la munca. Au zis ca da....ok.

E treaba lor. Eu le-am dat-o..semnata.

Va pupic...fug acum la munca. sorry.gif

Pisik
Spor la munca Honey! Si felicitri ca numeri din nou! pupic.gif
honey79
Salut fete frumoase.
Saptamana asta a trecut relativ repede.
Miercuri dupa ce-am iesit de la munca, m-am intalnit cu prietena mea romanca si am iesit amandoua la restaurant la Chilli's. Dupa care am iesit la o plimbare, unde-am facut inconjurul oraselului meu. smile.gif
Acum, ne pregatim sa papam, Dan gateste iar noi mancam biggrin.gif.... si pe urma iesim noi fetele la un club, ceva....

De munca, mai am o saptamana si pe urma.... acasica... program de voie. Mmmmm....

Va pupic dulcic si sa aveti un week-end plin de relaxare, voie buna si tot ce mai vreti voi.
Tzutzi80
Hai ca mai ai un pic si scapi de ei cheer.gif Bine ca ai luat aceasta decizie pana la urma pupic.gif
amalia0701
pupic.gif Cum a fost la club?
honey79
CITAT(amalia0701 @ 28-05-2007, 07:30 AM) *
pupic.gif Cum a fost la club?

pupic.gif fetele frumoase.

In sfarsit am si eu putin timp liber.

La club a fost tare frumos. Am mers cu prietena mea romanca, la un club unde, ne-am intalnit cu cativa din colegii ei de birou...am dansat, am baut naughty.gif ,ce mai...a fost frumusel foc. Am ajuns acasa la 4 dimineata, iar Sambata la 7am a tb sa ma trezesc, pentru a merge la munca. Cred eu ca inca mai eram mahmura...dar.. bine ca n-a observat nimeni. Cand am venit de la munca,la 6 seara m-am bagat in pat si nu m-am mai trezit pana a doua zi, Duminica...cand am mers la Biserica.

Aici iarasi, a fost superb. La inceputul slujbei a avut loc un botez,dupa care ...ca de fiecare data dupa slujba, am mers in cealalta camera la o cafea. ... unde... am mai cunoscut 2 romani...baieti.. tot in armata americana. Sambata pe 2 iunie avem programata o masa romaneasca, la 1 din romance...cu ciorba de perisoare, mamliguta, mici,etc.

Toate intamplarile acestea.... fac ca totul sa para mai frumos , iar stressul de zi cu zi sa nu mai fie asa de mare.Si cand ma gandesc ca mi-a luat aproape doi ani...ca sa cunosc romani...eu nu-i gaseam, iar ei erau prin preajma. naughty.gif

Va pup dulce si va doresc o zi minunata, plina de voie buna.

honey79
Neata!!
Pup fetele cochete.

Abia ce m-am cantarit si.... yuppy -yup...declar pierdut 1kg. Cine-l gaseste poate sa-l pastreze. wink1.gif

In alta ordine de idei, ieri am sunat la ai mei si le-am spus sa dea afara tot ..din dormitorul lor,astfel incat, cand ajung in Romania...sa ne apucam de "renovat". smile.gif

Mai apoi, sper sa gasesc un apartament de inchiriat in Bucuresti, in regim hotelier...caci mi se par cel mai ieftin.As vrea sa stau vreo 2-3 zile si la Bucuresti, sa-mi fac ceva cumparaturi.

Deocamdata insa, ma pregatesc pentru inca o zi de munca.... penultima. Mai am Vineri si gata...termin.

Sa aveti o zi minunata ,plina de evenimente frumoase.

aki
w00t.gif Salut Honey.In sfirsit am terminat de citit si pe la tine,ca tare de mult nu am mai fost.
Cind pleci in Rominia? Cred ca nu mai reusesti la intilnirea de duminica unsure.gif
mi-a placut tare mult cu ce te-ai inoit.Mai ales ceasurile de mina si gentile w00t.gif
Iti doresc o vacanta de vis pupic.gif
ina_ceva
Felicitari pt kg pierdut. Vezi ca se poate pupic.gif
bubbles
Felicitari pt kg pierdut cheer.gif .Cred ca eu l`am gasit si nici ca`i dar drumul sa plece la altcineva lol.gif
honey79
Hehe..Bubbles...dupa cum arata tickerul tau...as zice ca ai cam ratacit si tu ceva kg. Bravo!!
Eu deocamdata sunt in faza cand ma bucur ca pierd cate 400-500 g..... sper sa reusesc sa scad sub 75kg..iar apoi..visez sa trec pragul si sa schimb prefixul. Daca reusesc, dau de baut.

Pup fetele si le doresc numai de bine, plus....o seara faina alaturi de cei dragi. wink1.gif
honey79
Neata fete cucuiete. Pupicei si-mbratisari pentru fiecare si... LA MULTI ANI !!!! voiosi si copilarosi. Si ce daca nu mai suntem la varsta copilariei..... haideti totusi sa ne pastram sufletul tanar si sa facem loc inocentei si voiosiei in vietile noastre. smile.gif

Mi-a venit in minte melodia lui MIHAI CONSTANTINESCU - O LUME MINUNATA....insa,n-o pot gasi pe you tube... V-o dedic voua, astazi. wink1.gif

Eu m-am trezit dupa 5 ore de somn,.... caci trebuie sa merg la munca. Asa imi vine sa sun sa le zic ca-s bolnava, dar.....sad.gif deh...e ultima zi si ma gandesc sa fiu o "duamna" si sa le arat ca pana si in ultimul moment imi pasa.

In alta ordine de idei, diseara avem programata iarasi o iesire la club, iar maine "gratarel a la Romania". As vrea deasemenea sa gatesc o salata de boeuf pentru la Biserica....insa, am sa vad cum stau cu timpul disponibil.

Va pupic dulcic si va doresc o zi superba si un week-end plin de evenimente frumoase.
Nessie
Curaj draguta, ca trece si ziua asta! hug.gif De ce vrei sa duci la biserica salata? unsure.gif Scuze daca am pierdut ceva, dar am fost mai aeriana in ultima vreme!

Un weekend linistit sa ai! pupic.gif
honey79
Acum am venit de la club. Va pupic dulcic.

Nessie.... la Biserica unde mergem.... dupa slujba lumea se muta intr-o mica cladire unde este un fel de bucatarioara ..cu o masa mare si se sta la o cafea... la o prajitura...la ce aduce fiecare. Data trecuta s-a adus pe langa prajituri si un platou cu paste. Am zis sa incerc si eu cu salata...
Sa vad insa cum imi distribui timpul..caci daca nu am timp sa stau s-o migal, nu duc.
Somnic usor tuturor. Eu mi-s un pic cam ametita. wink1.gif)
honey79
Neata, dragele mele.
Ieri am avut o zi superba....incepand prin faptul ca... n-a plouat,desi cu o zi inainte daduse o ploaie de numa'.
Am mers pe dupa-amiaza la noii nostri prieteni, la masa. Au gatit de toate...insa, cel mai mult ne-au bucurat mititeii, care ne-au adus aminte de Romania,de gratarele din fata blocului, sau pe deal,cand mergeam la picnic.
Am stat la povesti vreo 4 ore....asa bine ne-am simtit cu totii. Super-super.

Va pupic dulce dulce si va doresc o Duminica relaxanta, alaturi de cei dragi.
ina_ceva
De mult nu te-am vazut asa entuziasmata wink1.gif .Clipe placute alaturi de noii prieteni!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.