Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
honey79
Neata scumpele mele.

Inuta.. multumesc frumos pentru urari. Deocamdata e bine, ce sa zic. Ma bucur enorm ca... ne-am gasit.Inseamna foarte mult ca dupa doi ani de stat printre straini, de... ne-socializat wink1.gif sa ai sansa nu numai sa iesi la un club, dar... sa vorbesti limba materna. Sa faci mese romanesti si sa te bucuri de ele ca de nimi9c altceva. Nu cred ca pot descrie in cuvinte ceea ce simt de cate ori sunt cu ei.
Ma rog.... eu sunt si o fire mai zuza... ma entuziasmez la maxim pentru lucruri care, pentru altii par poate minore sau normale.

Acum ma pregatesc sa plec la salon...sa-mi fac unghiutele frumoase...caci POT, si am voie... un punct in plus, pentru faptul ca nu mai am job )).gif Sunt dusa rau...altii nu stiu cum sa faca sa capete un job , iar eu sunt happy ca nu-l mai am.

Va pup dulce si va doresc o saptamana plina de evenimente frumoase.
honey79
Neata frumoaselor.
Am trecut sa dau cate-un pupic fiecareia si sa va imbratisez cu drag.
Eu imi fac vant acum sa merg la salon, sa-mi vopsesc pleata si sa-i dau o noua tunsoare.
Nu foarte diferita de cea de-acum, ca ma ia barbatu' la bataie . wink1.gif) )).gif
honey79
Yupppy-yup.. am venit de la coafor. M-am vopsit, m-am tuns, super - uper.....am pus poza la profil.
Pupicei.
bubbles
hello cheer.gif .iti sta ff bine hug.gif

Honey stii franceza? grin.gif Multumesc pt particica aia de la neuroni blum.gif pupic.gif
honey79
CITAT(bubbles @ 05-06-2007, 04:48 PM) *
hello cheer.gif .iti sta ff bine hug.gif

Honey stii franceza? grin.gif Multumesc pt particica aia de la neuroni blum.gif pupic.gif

pupic.gif hug.gif

honey79
Neata dragele mele.
Va invit la o cafea cum vreti voi. wink1.gif

Eu in mare parte mi-a facut bagajul...mai am de adaugat chestii de ultima ora dar,ce-a fost mai greu a trecut.

Astazi ma duc la cosmetica pentru un tratament facial, si epilat.

Ma uitam ca am aruncat Duminica 6 saci de haine si unul de incaltaminte, iar de-atunci si pana acum, am mai strans cel putin inca un sac de haine. sad.gif Ma intreb cand le-am cumparat pe toate. sad.gif

Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata.

Fug sa schimb tickerul. wink1.gif
julyalina
'neatza honny! floare.gif
chestia cu sacii de haine imi suna cunoscuta )).gif
honey79
CITAT(julyalina @ 06-06-2007, 07:30 AM) *
'neatza honny! floare.gif
chestia cu sacii de haine imi suna cunoscuta )).gif

Se vede ca nu mi-am terminat cafeaua de baut. In loc de honey...am citit horny. blum.gif

Nu-s normala!!!!

Mda...eu cam incerc sa fac curat peste tot:dulapuri, vitrine, bufet... caci nu prea vad rostul, cand o fi sa ne mutam, sa caram dupa noi chestii nefolositoare.Daca ar fi dupa mine, as pleca doar cu hainutele preferate si actele.Am mai zis insa... sunt zuza rau!!!

Te pupic dulcic.
julyalina
CITAT(honey79 @ 06-06-2007, 08:33 AM) *

Se vede ca nu mi-am terminat cafeaua de baut. In loc de honey...am citit horny. blum.gif

lol.gif lol.gif daca te gandesti la altceva naughty.gif
te pupic.gif
honey79
CITAT(julyalina @ 06-06-2007, 08:00 AM) *
CITAT(honey79 @ 06-06-2007, 08:33 AM) *

lol.gif lol.gif daca te gandesti la altceva naughty.gif
te pupic.gif

Hey.... eu nu ma gandeam... dar..daca asa am citit... deh.. incepusem mai apoi sa ma intreb daca sunt sau nu. lol.gif blum.gif headspin.gif

aki
Salutari draga,Honey.Ai terminat-o cu servciul?Vacanta placuta pupic.gif
honey79
Dap, Akisor.... deja am aproape o saptamana d cand nu mai lucrez. Si taaaarreeeee bine e. )).gif
Pup.
aki
Te invidiez draga.Eu sunt la serviciu si trag tare devil.gif
honey79
Hey fetele....
Am fost la cosmetica, mi-am curat fata de impuritati, cosuri, tarne si-alte cele, gomaj, masca, masaj... mmm.... apoi epilat.
Acum am bagat o lasagna la cuptor...e prima data cand fac ..sper sa-mi iasa, caci altfel n-avem ce papa in seara asta.

Pe la 4 trebuie sa ajung la croitorie, sa-mi ridic pantalonasii.... caci i-am dus ieri sa mi-i scurteze...ce sa fac daca-s scurta . sad.gif

Va pupic dulcic si va doresc o dupa-masa placuta.
honey79
Lasagna e gata. De mirosit miroase bine, dar nu stiu inca ce gust are. Sper sa fie buna, caci mi-a luat 2 ore s-o fac. Astept pe sot si pe prietena mea sa apara, ca sa ne asezam la masa.
Va tzuc dulce.
julyalina
'neatza Honey!
cuma iesit lasagna ? blum.gif
honey79
CITAT(julyalina @ 07-06-2007, 06:24 AM) *
'neatza Honey!
cuma iesit lasagna ? blum.gif

Neata dragele mele.

Lasagna a iesit super...la gust.Cu esteticul am avut un pic probleme, insa data viitoare stiu ce am de facut.

Prietena mea, cand a plecat a luat cu ea 2 bucati.Asta inseamna ca i-a placut, nu? huh.gif

Va pup dulce si va doresc o zi minunata, plina de evenimente frumoase.

ina_ceva
)).gif )).gif Daca a luat cu ea sigur te-a apreciat wink1.gif
julyalina
da' reteta nu o dai ? naughty.gif
honey79

Barilla 4 straturi , fara fierbere, lasagna

Ingrediente: 1cutie 9oz (255g) Barilla Lasagne,negatita
2 oua
1 cutie 15oz Ricotta cheese ( un fel de branza Fagaras, dar dulce)
4 cups (16oz) mozzarella rasa (impartita in 4 parti
1/2 cup (2oz) parmesan ras fin
1lb ( 455g) carnat sau carne tocata (gatita,pisata,scursa)
2 borcane (26oz fiecare ) Barilla Italian Baking Sauce sau Barilla Marinara Sauce - iese mai buna cu Marinara

Preparare: Incalzeste cuptorul la 175 grade C.
Ai nevoie de o tava 13 x 9 x 3 inches deep ( iti recomand o tava destul de adanca, daca ai...caci se umfla putin si da pe-afara) . Se sprayaza tava cu ulei non-stick.Se scot 16 foi de Barilla lasagna din cutie.
Intr-un bol mediu se bat ouale. Se adauga Ricotta,2 cups mozzarella si parmesanul.

Asamblare:
Cand asezati lasagna,foarte usor suprapuneti foile. Lasagna se va mari (expand) pana la marginile tavii durand coacerea.Asezati in ordinea urm. :
1.Puneti 1 cup de sos pe fundul tavii.
2.Asezati 4 foi de lasagna , negatite,1/3 din amestecul de branza,jumatate din carnea tocata gatita, 1 cup mozzarella, si 1 cup de sos.
3. Asezati 4 foi de lasagna,1/3 amestecul de branza si 1-1/2 cup de sos.
4.Asezati 4 foi de lasagna, amestcul de branza ramas si carnea tocata si 1 cup de sos.
5. Asezati 4 foi de lasagna, sosul ramas si mozzarella ramasa.

Pentru a coace si servi:
Coaceti, acoperit cu folie pana fierbe....50-60 minute. Descoperiti si continuati coacerea pana branza e topita, cam 5 minute.
Lasati sa stea 15 minute inainte de-a taia. Ies cam 12 bucati.

julyalina
plecaciune.gif multumesc de Lighten.gif drool.gif sper sa fac si eu in wk adik sa ma lase bubu meu ca este la dieta blum.gif
honey79
CITAT(julyalina @ 07-06-2007, 09:12 AM) *
plecaciune.gif multumesc de Lighten.gif drool.gif sper sa fac si eu in wk adik sa ma lase bubu meu ca este la dieta blum.gif

Niste.... extra sfaturi, daca te-apuci sa faci:

- ai grija sa ai o tava destul de adanca, caci straturile se suprapun destul de mult si va fi destul de inalta.

- daca nu sunteti decat voi 2 , eu zic sa faci doar jumatate de compozitie, intr-o tava mai micuta.

- daca gasesti, ia Marinara sos.... ii da un gust mult mai bun.

- cand o descoperi... ei zic sa o lasi cam 5 min. in cuptor, pana se topeste branza. Eu zic s-o urmaresti si s-o scoti cand branza e aurie.... sa n-o lasi 5 min, caci este prea mult.... se innegreste.

Oricum, pentru prima data mi-a iesit neasteptat de bine si gustoasa. De-acum stiu cum s-o fac si mai buna, si mai aratoasa. naughty.gif

May
blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
honey79
blum.gif
CITAT(Maybeline @ 07-06-2007, 10:45 AM) *
blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif

He he.... May... sa-nteleg ca ti-a placut???? Banuiesc ca da, din moment ce-am vazut ce-a ramas din el... tare-au mai ravasit canibalii aia pe-acolo. naughty.gif

O-ntrebare totusi.... de unde-ai stiut ca e puicuta??? Daca era ....puicut?????? blum.gif wink1.gif Iti dai seama ca l-ai facut homosexual, vrand-nevrand????
May
Eu sunt naratorul povestii, asa ca personajele sunt ce vreau eu )).gif
honey79
Deci....mai faci???? biggrin.gif wink1.gif
May
Mai fac dar nu prea curand ca am crezut ca i se face rau lui Remy aseara de cat a putut sa bage in el )).gif
honey79
Neata pustoaicelor.
Ieri am papat in nestire, iar azi s-a cunoscut la cantar.sad.gif Mi-a aratat cu 500g mai mult... si doar n-am papat ingrasacioase....
Am avut rosii, branzica, 2 oua,3 felii salam WW,supa si pe seara cirese.

In alta ordine de idei, am incercat sa-mi fac bagajul...am bagat in el ca-ntr-un sac. Are 25kg...si Taromul permite numai 20kg. Restul, trebuie sa platesc surplus...Ultima data stiu ca era 7 euro/kg. sad.gif
Dan mi-a zis sa scot din valiza...sa-l fac de 20kg...dar chiar nu am ce, caci toate-mi trebuiesc. Oare daca-l bag la un regim drastic.... va pierde 5kg pana maine dimineata???? Ufff...glumesc.
Abia astept sa ajung maine in Romania.

Va pupic dulcic pe fiecare in parte si va doresc o zi minunata.
julyalina
drum bun pupic.gif si un zbor cat mai placut !
ina_ceva
Drum bun! hug.gif
honey79
Neata fetele dulcele.

Eu imi beau acum cafeluta si apoi ma pregatesc de plecare. Va pupic dulcic pe toate si va imbratisez strans strans.
Sa fiti cumintele, in ceea ce priveste dieta. In rest, bucurati-va de tot ce este in jurul vostru, fiti vesele si nebunele. wink1.gif

Sper sa mai pot intra ,pana revin acasica.
Puuuuuuppppiiiiceeeeeiiiiiii.
bubbles
Neata yahoo.gif si Welcome home !!! .Sper sa te distrezi acasica la noi in romania wink1.gif
ina_ceva
Poate nu are internet de unde sa intre, sa ne viziteze sad.gif

give_rose.gif
emu
He-heiii!!! Ce ai scris tu la dispozitie, Honey?! w00t.gif

E adevarat? yahoo.gif hug.gif
May
ESTI INSARCINATA ????????????????????????

w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
honey79
wink1.gif blushing.gif
May
Buei, lasa semnele astea si vorbeste cu litere ca fac cu inima w00t.gif. Da-ne detalii, ce cum, cand, unde )).gif cum te simti? cum ai aflat? vroiai? ZIIIII CEVA!!!! cheer.gif
ALICE
Ia-o incet May.Ca ne spune biggrin.gif
May
Pai nu vezi ca nu zice nimic? )).gif A pus semne in loc sa strige in gura mare )).gif
Tulip
felicitari! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ALICE
Honey nu te-ntrece acum........... bataita.gif
honey79
Hey, fetelor, ma faceti sa rad.
Dap, e adevarat.
Va pupic pe toate dulce si va doresc la fiecare in parte, exact ceea ce va doriti si voi.
Va tzuc dulce dulce. wink1.gif
Tulip
de ce nu ne zici mai multe? hug.gif esti ok?cand ai aflat?
ALICE
Atunci iti doresc tot binele din lume ca sa te poti bucura de el.
honey79
Ok, fetelor.
N-am vrut sa dau inca detalii, caci... este destul de devreme, zic eu. Banuiesc ca sunt cam in 3-4 saptamani. Pe 9 iulie am programare la doctor si atunci voi sti mult mai multe.
Deocadata sunt in stadiul in care nu-mi vine sa cred, apoi simptoele ma aduc la realitate si incep intrebarile, ingrijorarile, etc....stari normale... din cate am citit.
Ieri mi-am cumparat o carte, "What to expect when you're expecting"....despre care se vorbeste ca ar fi un fel de Biblie a viitoarelor mamici. Citesc cu aviditate despre tot ce scrie....ma sperii cand aflu ca pot aparea probleme, ma linistesc si-mi spun ca totul va fi bine.... si tot asa.
Cine a trecut prin aceste stari stie despre ce vorbesc.

Va dati seama ca, in urmatoarele 9 luni voi veni si la voi cu 1000 de-ntrebari... la voi cele care sunteti deja mamici.
Deocamdata insa, astept cu nerabdare vizita la doctor si primul set de analize.

Va pup pe toate si... va astept pe parcursul urmatorelor luni sa-mi fiti alaturi , sa ma sfatuiti si sa va bucurati in acelasi timp cu mine.

Multe multe imbratisari fiecareia dintre voi si mii de pupici.

pupic.gif Ioana-pisicuta scumpa.... te vad pe-aici si.... tie-ti datorez niste scuze. Poate vom avea timp intr-o zi sa vorbim un pic pe messenger.

Te pup dulce dulce.

Tulip
Honey,ne-ai dat o veste minunata! pupic.gif

Mai esti in Ro?
honey79
CITAT(Tulip @ 28-06-2007, 02:26 PM) *
Honey,ne-ai dat o veste minunata! pupic.gif

Mai esti in Ro?

Din pacate nu, Tulip draga.... am venit in Germania de Sambata. Am vrut sa fiu de ziua mea cu sotul. Mi-ar fi placut nespus sa am posibilitatea sa ma intalnesc cu cateva dintre voi, in Bucuresti... insa timpul n-a tinut de partea mea....si inca o data.... "proverbul:socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ" s-a dovedit a fi adevarat.

Pupicei.

nusarich
honey, felicitari! este intr-adevar o veste extraordinara!
sa ai parte de o sarcina usoara, de o nastere si mai usoara si de un bb sanatos si norocos! pupic.gif
Nessie
cheer.gif Sa fiti sanatosi si fericiti toti 3! Ma bucur tare mult pentru tine! batista.gif Sincer m-am emotionat foarte tare si inca nu stiu exact de ce. unsure.gif Parca ar fi fost vorba despre mine. )).gif

Sa ne tii la curent cu ce zice doctorul si cu starea ta de sanatate! pupic.gif
emu
Super veste smile.gif Cat de emotionat e sotul? A intrat in panica deja? )).gif
Sa ai o sarcina usoara wink1.gif Cred ca-ti inteleg sentimentele contradictorii, dar nu e loc de ele acum pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.