Ok, fetelor.
N-am vrut sa dau inca detalii, caci... este destul de devreme, zic eu. Banuiesc ca sunt cam in 3-4 saptamani. Pe 9 iulie am programare la doctor si atunci voi sti mult mai multe.
Deocadata sunt in stadiul in care nu-mi vine sa cred, apoi simptoele ma aduc la realitate si incep intrebarile, ingrijorarile, etc....stari normale... din cate am citit.
Ieri mi-am cumparat o carte, "What to expect when you're expecting"....despre care se vorbeste ca ar fi un fel de Biblie a viitoarelor mamici. Citesc cu aviditate despre tot ce scrie....ma sperii cand aflu ca pot aparea probleme, ma linistesc si-mi spun ca totul va fi bine.... si tot asa.
Cine a trecut prin aceste stari stie despre ce vorbesc.
Va dati seama ca, in urmatoarele 9 luni voi veni si la voi cu 1000 de-ntrebari... la voi cele care sunteti deja mamici.
Deocamdata insa, astept cu nerabdare vizita la doctor si primul set de analize.
Va pup pe toate si... va astept pe parcursul urmatorelor luni sa-mi fiti alaturi , sa ma sfatuiti si sa va bucurati in acelasi timp cu mine.
Multe multe imbratisari fiecareia dintre voi si mii de pupici.
Ioana-pisicuta scumpa.... te vad pe-aici si.... tie-ti datorez niste scuze. Poate vom avea timp intr-o zi sa vorbim un pic pe messenger.
Te pup dulce dulce.