honey79
28-06-2007, 08:29 PM
Multumesc frumos fetelor pentru toate cuvintele voastre incurajatoare.
Inerc sa fac fata tuturor acestor noi sentimente cu cat mai mult calm si incercand sa nu intru prea mult in panica. Deocamdata, asteptam vizita la doctor, care ne va face primul set de analize si ne va spune mult mai multe.
Va pup pe toate si va multumesc ca-mi sunteti alaturi si ca va bucurati alaturi de mine.
Salut Honey.Acum am aflat si eu vestea minunata.Iti doresc multa sanatate si un bb sanatos.Si voi parintii multa rabdare si curaj(
ca nu stiti ce va asteapata,mai ales tu)Eu nu am zis nimic
honey79
29-06-2007, 09:53 AM
Hmmmm...Aki..... mai bine dezvolta.... ce ai vrut sa zici, caci si asa sunt speriata.
Totul la rindul sau.Ca sa porti numele de mama trebuie sa simti tot pe pilea ta
julyalina
29-06-2007, 11:12 AM

honey, felicitari !!!!
eu zic sa nu faci acum ca in povestea cu drobul de sare ... stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima gravidutza ! doctorul o sa-ti explice mai multe si o sa fie cel mai in masura sa-ti dea sfaturi
axe10
29-06-2007, 09:30 PM
Am aflat si eu vestea cea mare cu intarziere...sa fiti sanatosi ca sa le duceti pe toate....sa te odihnesti bine bine...eu atata iti spun!
honey79
30-06-2007, 10:36 AM
Multumesc pentru sfaturi, dragele mele.
Va dati seama ca, nemaitrecand prin asa ceva,orice sfat in cazul asta e binevenit.
Va pupic pe toate si va doresc un weekend superb,plin de evenimente frumoase si voie buna.
ina_ceva
30-06-2007, 05:44 PM
Felicitari! Sa ai o sarcina usoara, fara pofte prea mari
ina_ceva
30-06-2007, 06:33 PM
La multi ani!!!!
Salut Honey

.Cum merge./Pai de ce nu ne mai spui nimic.Ce face bb?E bine?Pupa-l din partea mea
julyalina
02-07-2007, 09:00 AM
bubbles
02-07-2007, 11:02 AM
Felicitari !!!!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !!!
honey79
02-07-2007, 11:35 AM
CITAT(julyalina @ 02-07-2007, 09:00 AM)

fetele cucuiete.
Dap,July....a fot ziua mea pe 27. Am mai imbatranit cu-n anisor.
Va pupic pe toate si va doresc o saptamana plina de evenimente frumoase.
julyalina
03-07-2007, 09:35 AM
honey79
03-07-2007, 11:56 AM
Neata buna, scumpele mele. Mai am cateva zile pana merg la doctor...abia astept.
In alta ordine de idei, ma simt tare obosita si... somnoroasa peste zi, insa seara... cu greu adorm. Ma intreb daca e normal. As iesi eu pe-afara, la plimbari....dar aici ploua de rupe.

Va pupic dulcic pe fiecare in parte si va imbratisez cu drag. Sa aveti o zi minunata, plina de evenimente frumoase.

Ce mult astept sa intru la tine in jurnal,sa vad cum evolueaza sarcina
Ce bine suntem cu tine din prima zi cind ai aflat ca esti insarcinata si pina vei naste
honey79
03-07-2007, 01:01 PM
He he, Aki.... multumesc pentru.... sustinere.

Te astept si cu sfaturi si amintiri ale starilor prin care tu ai trecut cu bebica ta.
Pup.
anca veselie
03-07-2007, 01:36 PM
LA MULTI ANI! cu intarziere

sa fiti sanatosi si tu si bebe!
honey79
03-07-2007, 01:37 PM
Saru'mana, Anca dulce.
O zi frumoasa iti doresc si...sper sa te simti mai bine.
Pupicei.
honey79
04-07-2007, 12:16 PM
Neata fetele.
Eu sunt un pic supi.... aseara am ajuns la camera de urgente... si m-au tinut acolo de la 9:30 pana azi-noapte la 1:30.
Va pup.
amalia0701
04-07-2007, 12:42 PM
Oauuuuuuu!
Cate evenimente, deci sa le luam pe rand:
La multi ani!
Felicitari pentru sarcina!
E normal a fii somnoroasa, sa ai stari mai ciudate.
Io am fost somnolenta 3 luni pana a miscat Mandra.
Acu ma uit la ea si mi se pare ca a crescut prea repede.
Are crize de adolescenta, figuri, vise care mie imi dau fiori( vrea sa faca bungee jumping, sa se dea cu parapanta

).
De ce ai fosr la urgenta?
Sunteti bine?
Te invidiez ca ploua, la noi e un crapat de cald, io nu prea ma descurc cu caldurile astea, sunt capiata, mai mult decat de obicei
bubbles
04-07-2007, 01:05 PM
LA MULTI ANI! cu intarziere
Ce s`a intamplat?Ti`a fost rau?
CITAT(honey79 @ 03-07-2007, 02:01 PM)

He he, Aki.... multumesc pentru.... sustinere.

Te astept si cu sfaturi si amintiri ale starilor prin care tu ai trecut cu bebica ta.
Pup.
Oricind la datorie

.Acum am o fata la gazda si-i de pe azi pe mine.Acolo examen.O sa trebuiasca sa o invat a fi mama

Ce ai honey?De ce ati fost la urgenta?
honey79
06-07-2007, 08:33 AM
Bun gasit, fetele.
Scuze pentru ca n-am venit cu detalii....eram un pic mai mult... supi si... speriata.
Am avut dureri in partea de jos a abdomenului...ca atunci cand vin rusii...destul de intense , asa ca m-a luat sotul si m-a dus la urgente.
Bebe e ok... ii batea inimioara..mi-au zis ca are cam 6 saptamani.
In schimb, mi-au gasit 2 infectii, pentru care mi-au dat tratament.. iau cate 6 pastile /zi.....Chestia nasoala e ca, mi-au provocat o diaree acuta, de care nu pot sa scap. Tratamentul e pentru 7 zile... sper ca dupa aceea sa-mi revin la normal.
Va pup si.... aveti grija de voi.
Doamne ce fericire pentru voi.
Bine ca totul e bine.Vreau si eu bebe

.Dar mai este pina atunci
axe10
06-07-2007, 10:22 AM
Esti sigura ca la 6 saptamani ii bate inima?...zic si eu....mai citeste!
info
honey79
06-07-2007, 10:42 AM
CITAT(axe10 @ 06-07-2007, 10:22 AM)

Esti sigura ca la 6 saptamani ii bate inima?...zic si eu....mai citeste!
info Da...Axe.... ii batea inimioara.... am vazut la ultrasunete...avea 160 de batai /minut. Ei au zis 6 sapt si 5 zile....... oricum, luni mergem la doctor obstretician....si atunci stim mai multe. La urgente, normal...sunt medici generalisti.
Nu pot sa ma abtin sa nu te felcit in fiecare zi.Bravo
honey79
06-07-2007, 10:55 AM
Esti o scumpa, Akisor. Pupici.
honey79
11-07-2007, 07:18 PM
Va pup fetelor, pe fiecare in parte.
Sa aveti o seara placuta, relaxanta, alaturi de cei dragi.
Salut Honey.Cum va simtiti?

Stari de greata,ameteala?
honey79
11-07-2007, 07:28 PM
Suntem bine, Akisor....
Sunt fericita din punctul de vedere al greturilor si ametelii.... nu le am .

In schimb, mi-e somnic intr-una si... obosesc foarte foarte repede.
Astept trimestrul doi.... despre care toti spun ca e cel mai placut.
bubbles
11-07-2007, 08:51 PM
Felicitari
honey79
12-07-2007, 01:00 PM
Bun gasit, scumpele.
Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata, plina de evenimente frumoase.
Cele care sunteti mamici.... am si eu o nelamurire. Am citit ca, in perioada aceasta, nu-i indicat sa bei anumite ceaiuri de plante, caci nu se stie ce efect au asupra bebelului. Sunt indicate doar cele de fructe, insa..... ce am eu... au si plante in ele...
Voi ce fel de ceaiuri ati baut???
Pupicei.
Nu am stiut de ceaiuri de plante.Eu am baut tot in afara de alcoolice
Pup
amalia0701
12-07-2007, 02:48 PM
Nu cred ca un ceaiurile normale de plante au ceva.
Sunt interzise cele de slabit, cel verde si cel negru.
Ceaiurile instant, sunt chimicale, nu sunt indicate nici cele energizante, sa nu te agite.
Evident se recomanda scoaterea cafelei si a alcoolului.
Io as adauga si sucurile, de tot felul in afara de cele facute de tine in storcator.
Sa fii santoasa.
E bine ca te-ai dus la doctor cum a fost ceva in neregula
honey79
12-07-2007, 03:56 PM
Saru'mana pentru raspunsuri.
Stiu ca par paranoica, dar... nah.. daca n-ai trecut prin asa ceva, nu stii ce anume e ok si ce nu.
Despre ceaiurile verzi si negre am citit ca nu sunt indicate. La fel, orice ceai cu cofeina.
Incerc sa pap in stilul WW, sa acopar piramida alimentara, si ..sa nu exagerez cu nimic.
Am terminat si cu tratamentul dat, acum asteptam rezultatele de la sange.Am fost uimita, ca....atunci cand mi-au luat sange, mi-au cerut consimtamantul, pentru analiza HIV.
Va pupic dulce pe toate, si va multumesc inca o data ca-mi sunteti alaturi cu sfaturi si indicatii.
amalia0701
12-07-2007, 09:15 PM
CITAT(honey79 @ 12-07-2007, 04:56 PM)

Saru'mana pentru raspunsuri.
Stiu ca par paranoica, dar... nah.. daca n-ai trecut prin asa ceva, nu stii ce anume e ok si ce nu.
Despre ceaiurile verzi si negre am citit ca nu sunt indicate. La fel, orice ceai cu cofeina.
Incerc sa pap in stilul WW, sa acopar piramida alimentara, si ..sa nu exagerez cu nimic.
Am terminat si cu tratamentul dat, acum asteptam rezultatele de la sange.Am fost uimita, ca....atunci cand mi-au luat sange, mi-au cerut consimtamantul, pentru analiza HIV.
Va pupic dulce pe toate, si va multumesc inca o data ca-mi sunteti alaturi cu sfaturi si indicatii.
Oricand draga mea.
E normal sa iti ceara consintzamantul pentru analiza HIV.
Sa mananci fructe si legume crude cat cuprinde.
In perioada cat alaptezi nu ai voie fructe, face copilul colici si o sa mananci doar compot, asa ca profita acum.
Mai bine sa fii paranoica decat sa gresesti ceva si sa iti para rau ca ai intrebat
AI GRIJA DE VOI!
Salut honey
Sunteti bine?
honey79
14-07-2007, 10:46 AM
Neata fete cucuiete.
Va invit la o cafea decofeinizata si la un ceai.... merge bine cu gheata,caci vremea si-a revenit si razele soarelui ne mangaie obrajorii, aducandu-ne zambetul pe buze.
Nu stiu daca doar eu sunt defecta....

dar, atunci cand e soare si frumos, parca si starea mea de spirit e altfel.

Va pupic dulcic si va doresc un weekend super frumos, plin de evenimente placute, alaturi de cei dragi.
Salut.Si de bebe nimic nu ne spui?Ai primit MP?
honey79
14-07-2007, 03:04 PM
De bebe, nu zic nimic, caci nu am noutati.

MP am primit, Akisor... insa, nu prea mai stau pe messenger.... mai mult in pat, dormitand,sau la TV.
ganesha
14-07-2007, 03:19 PM
Vreau eu un ceai! Ai mp!
honey79
16-07-2007, 12:32 PM
Bun gasit , frumoaselor.
Ganesha scumpa, bine ai revenit. Te pupic dulcic si-ti doresc bafta cu dieta, desi..sincer nu ai nevoie.
Primit mesajul.... pupicei.
Cafea si ceiut pentru toata lumea.... gheata e alaturi, pentru cine doreste.
O saptamina linistita iti doresc tie si bb tau
bubbles
16-07-2007, 01:15 PM
Ziua

.Multi

tie si mai multi lui bebe
honey79
16-07-2007, 01:20 PM
Saru'mana.
Sunteti foarte dragute, toate.
Pupicei multi fiecareia din voi.
julyalina
17-07-2007, 06:38 PM
honey, am venitr sa las si eu un

pentru tine si bb
antonia05
17-07-2007, 09:16 PM
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.