Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
honey79
Multumesc frumos fetelor pentru toate cuvintele voastre incurajatoare.
Inerc sa fac fata tuturor acestor noi sentimente cu cat mai mult calm si incercand sa nu intru prea mult in panica. Deocamdata, asteptam vizita la doctor, care ne va face primul set de analize si ne va spune mult mai multe.

Va pup pe toate si va multumesc ca-mi sunteti alaturi si ca va bucurati alaturi de mine.
aki
Salut Honey.Acum am aflat si eu vestea minunata.Iti doresc multa sanatate si un bb sanatos.Si voi parintii multa rabdare si curaj(ca nu stiti ce va asteapata,mai ales tu)Eu nu am zis nimic pupic.gif
honey79
Hmmmm...Aki..... mai bine dezvolta.... ce ai vrut sa zici, caci si asa sunt speriata. blum.gif
aki
Totul la rindul sau.Ca sa porti numele de mama trebuie sa simti tot pe pilea ta tease.gif
julyalina
w00t.gif honey, felicitari !!!!
eu zic sa nu faci acum ca in povestea cu drobul de sare ... stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima gravidutza ! doctorul o sa-ti explice mai multe si o sa fie cel mai in masura sa-ti dea sfaturi pupic.gif
axe10
Am aflat si eu vestea cea mare cu intarziere...sa fiti sanatosi ca sa le duceti pe toate....sa te odihnesti bine bine...eu atata iti spun!
honey79
Multumesc pentru sfaturi, dragele mele.

Va dati seama ca, nemaitrecand prin asa ceva,orice sfat in cazul asta e binevenit.
Va pupic pe toate si va doresc un weekend superb,plin de evenimente frumoase si voie buna.
ina_ceva
Felicitari! Sa ai o sarcina usoara, fara pofte prea mari pupic.gif hug.gif
ina_ceva
La multi ani!!!! give_rose.gif give_rose.gif
aki
Salut Honey pupic.gif .Cum merge./Pai de ce nu ne mai spui nimic.Ce face bb?E bine?Pupa-l din partea mea pupic.gif
julyalina
CITAT(ina_ceva @ 30-06-2007, 07:33 PM) *

dry.gif este / a fost ziua ta ????
bubbles
Felicitari !!!!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !!! pupic.gif pupic.gif
honey79
CITAT(julyalina @ 02-07-2007, 09:00 AM) *
CITAT(ina_ceva @ 30-06-2007, 07:33 PM) *

dry.gif este / a fost ziua ta ????

pupic.gif hug.gif fetele cucuiete.

Dap,July....a fot ziua mea pe 27. Am mai imbatranit cu-n anisor. naughty.gif

Va pupic pe toate si va doresc o saptamana plina de evenimente frumoase.
julyalina
CITAT(honey79 @ 02-07-2007, 12:35 PM) *

[Dap,July....a fot ziua mea pe 27. Am mai imbatranit cu-n anisor. naughty.gif

doh.gif blushing.gif La multi ani ! give_rose.gif eu eram dusa cu pregatirile blushing.gif
honey79
Neata buna, scumpele mele. Mai am cateva zile pana merg la doctor...abia astept.
In alta ordine de idei, ma simt tare obosita si... somnoroasa peste zi, insa seara... cu greu adorm. Ma intreb daca e normal. As iesi eu pe-afara, la plimbari....dar aici ploua de rupe. sad.gif

Va pupic dulcic pe fiecare in parte si va imbratisez cu drag. Sa aveti o zi minunata, plina de evenimente frumoase.
aki
pupic.gif Ce mult astept sa intru la tine in jurnal,sa vad cum evolueaza sarcina blum.gif
Ce bine suntem cu tine din prima zi cind ai aflat ca esti insarcinata si pina vei naste hug.gif
honey79
He he, Aki.... multumesc pentru.... sustinere. wink1.gif
Te astept si cu sfaturi si amintiri ale starilor prin care tu ai trecut cu bebica ta.
Pup.
anca veselie
LA MULTI ANI! cu intarziere pupic.gif sa fiti sanatosi si tu si bebe!
honey79
Saru'mana, Anca dulce.
O zi frumoasa iti doresc si...sper sa te simti mai bine.
Pupicei.
honey79
Neata fetele.
Eu sunt un pic supi.... aseara am ajuns la camera de urgente... si m-au tinut acolo de la 9:30 pana azi-noapte la 1:30.

Va pup.
amalia0701
Oauuuuuuu!
Cate evenimente, deci sa le luam pe rand:
La multi ani!
Felicitari pentru sarcina!
E normal a fii somnoroasa, sa ai stari mai ciudate.
Io am fost somnolenta 3 luni pana a miscat Mandra.
Acu ma uit la ea si mi se pare ca a crescut prea repede.
Are crize de adolescenta, figuri, vise care mie imi dau fiori( vrea sa faca bungee jumping, sa se dea cu parapanta doh.gif ).
De ce ai fosr la urgenta?
Sunteti bine?
Te invidiez ca ploua, la noi e un crapat de cald, io nu prea ma descurc cu caldurile astea, sunt capiata, mai mult decat de obicei )).gif
bubbles
LA MULTI ANI! cu intarziere hug.gif
Ce s`a intamplat?Ti`a fost rau?
aki
CITAT(honey79 @ 03-07-2007, 02:01 PM) *

He he, Aki.... multumesc pentru.... sustinere. wink1.gif
Te astept si cu sfaturi si amintiri ale starilor prin care tu ai trecut cu bebica ta.
Pup.

Oricind la datorie hug.gif .Acum am o fata la gazda si-i de pe azi pe mine.Acolo examen.O sa trebuiasca sa o invat a fi mama naughty.gif

Ce ai honey?De ce ati fost la urgenta?
honey79
Bun gasit, fetele.

Scuze pentru ca n-am venit cu detalii....eram un pic mai mult... supi si... speriata.
Am avut dureri in partea de jos a abdomenului...ca atunci cand vin rusii...destul de intense , asa ca m-a luat sotul si m-a dus la urgente.
Bebe e ok... ii batea inimioara..mi-au zis ca are cam 6 saptamani.
In schimb, mi-au gasit 2 infectii, pentru care mi-au dat tratament.. iau cate 6 pastile /zi.....Chestia nasoala e ca, mi-au provocat o diaree acuta, de care nu pot sa scap. Tratamentul e pentru 7 zile... sper ca dupa aceea sa-mi revin la normal.

Va pup si.... aveti grija de voi.
aki
Doamne ce fericire pentru voi.Bine ca totul e bine.Vreau si eu bebe wink1.gif .Dar mai este pina atunci wacko.gif
axe10
Esti sigura ca la 6 saptamani ii bate inima?...zic si eu....mai citeste!

info
honey79
CITAT(axe10 @ 06-07-2007, 10:22 AM) *
Esti sigura ca la 6 saptamani ii bate inima?...zic si eu....mai citeste!

info

Da...Axe.... ii batea inimioara.... am vazut la ultrasunete...avea 160 de batai /minut. Ei au zis 6 sapt si 5 zile....... oricum, luni mergem la doctor obstretician....si atunci stim mai multe. La urgente, normal...sunt medici generalisti.
aki
Nu pot sa ma abtin sa nu te felcit in fiecare zi.Bravo cheer.gif
honey79
Esti o scumpa, Akisor. Pupici.
aki
CITAT(honey79 @ 06-07-2007, 11:55 AM) *

Esti o scumpa, Akisor. Pupici.

floare.gif hug.gif pupic.gif
honey79
Va pup fetelor, pe fiecare in parte.
Sa aveti o seara placuta, relaxanta, alaturi de cei dragi.
aki
Salut Honey.Cum va simtiti? hug.gif Stari de greata,ameteala? naughty.gif pupic.gif
honey79
Suntem bine, Akisor....
Sunt fericita din punctul de vedere al greturilor si ametelii.... nu le am . smile.gif
In schimb, mi-e somnic intr-una si... obosesc foarte foarte repede.
Astept trimestrul doi.... despre care toti spun ca e cel mai placut. wink1.gif
bubbles
Felicitari cheer.gif flowers1.gif
honey79
Bun gasit, scumpele.
Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata, plina de evenimente frumoase.

Cele care sunteti mamici.... am si eu o nelamurire. Am citit ca, in perioada aceasta, nu-i indicat sa bei anumite ceaiuri de plante, caci nu se stie ce efect au asupra bebelului. Sunt indicate doar cele de fructe, insa..... ce am eu... au si plante in ele...
Voi ce fel de ceaiuri ati baut???
Pupicei.
aki
Nu am stiut de ceaiuri de plante.Eu am baut tot in afara de alcoolice tease.gif
Pup pupic.gif
amalia0701
Nu cred ca un ceaiurile normale de plante au ceva.
Sunt interzise cele de slabit, cel verde si cel negru.
Ceaiurile instant, sunt chimicale, nu sunt indicate nici cele energizante, sa nu te agite.
Evident se recomanda scoaterea cafelei si a alcoolului.
Io as adauga si sucurile, de tot felul in afara de cele facute de tine in storcator.
Sa fii santoasa.
E bine ca te-ai dus la doctor cum a fost ceva in neregula hug.gif pupic.gif
honey79
Saru'mana pentru raspunsuri.

Stiu ca par paranoica, dar... nah.. daca n-ai trecut prin asa ceva, nu stii ce anume e ok si ce nu.
Despre ceaiurile verzi si negre am citit ca nu sunt indicate. La fel, orice ceai cu cofeina.
Incerc sa pap in stilul WW, sa acopar piramida alimentara, si ..sa nu exagerez cu nimic.

Am terminat si cu tratamentul dat, acum asteptam rezultatele de la sange.Am fost uimita, ca....atunci cand mi-au luat sange, mi-au cerut consimtamantul, pentru analiza HIV.

Va pupic dulce pe toate, si va multumesc inca o data ca-mi sunteti alaturi cu sfaturi si indicatii.
amalia0701
CITAT(honey79 @ 12-07-2007, 04:56 PM) *

Saru'mana pentru raspunsuri.

Stiu ca par paranoica, dar... nah.. daca n-ai trecut prin asa ceva, nu stii ce anume e ok si ce nu.
Despre ceaiurile verzi si negre am citit ca nu sunt indicate. La fel, orice ceai cu cofeina.
Incerc sa pap in stilul WW, sa acopar piramida alimentara, si ..sa nu exagerez cu nimic.

Am terminat si cu tratamentul dat, acum asteptam rezultatele de la sange.Am fost uimita, ca....atunci cand mi-au luat sange, mi-au cerut consimtamantul, pentru analiza HIV.

Va pupic dulce pe toate, si va multumesc inca o data ca-mi sunteti alaturi cu sfaturi si indicatii.

Oricand draga mea.
E normal sa iti ceara consintzamantul pentru analiza HIV.
Sa mananci fructe si legume crude cat cuprinde.
In perioada cat alaptezi nu ai voie fructe, face copilul colici si o sa mananci doar compot, asa ca profita acum.
pupic.gif
Mai bine sa fii paranoica decat sa gresesti ceva si sa iti para rau ca ai intrebat pupic.gif
AI GRIJA DE VOI!
aki
Salut honey pupic.gif
Sunteti bine? hug.gif
honey79
Neata fete cucuiete.
Va invit la o cafea decofeinizata si la un ceai.... merge bine cu gheata,caci vremea si-a revenit si razele soarelui ne mangaie obrajorii, aducandu-ne zambetul pe buze.
Nu stiu daca doar eu sunt defecta.... biggrin.gif dar, atunci cand e soare si frumos, parca si starea mea de spirit e altfel. wink1.gif

Va pupic dulcic si va doresc un weekend super frumos, plin de evenimente placute, alaturi de cei dragi.
aki
Salut.Si de bebe nimic nu ne spui?Ai primit MP?
honey79
De bebe, nu zic nimic, caci nu am noutati. blum.gif
MP am primit, Akisor... insa, nu prea mai stau pe messenger.... mai mult in pat, dormitand,sau la TV.
ganesha
Vreau eu un ceai! Ai mp! floare.gif
honey79
Bun gasit , frumoaselor.
Ganesha scumpa, bine ai revenit. Te pupic dulcic si-ti doresc bafta cu dieta, desi..sincer nu ai nevoie.
Primit mesajul.... pupicei.
Cafea si ceiut pentru toata lumea.... gheata e alaturi, pentru cine doreste.
aki
O saptamina linistita iti doresc tie si bb tau hug.gif
bubbles
Ziua hug.gif .Multi pupic.gif pupic.gif tie si mai multi lui bebe baby.gif
honey79
Saru'mana.
Sunteti foarte dragute, toate.
Pupicei multi fiecareia din voi.
julyalina
honey, am venitr sa las si eu un pupic.gif pentru tine si bb
hug.gif
antonia05
Buna HONEY, am intrat in jurnalul tau pt ca ma gandeam la tine si am aflat ca de curand a fost ziua ta.La multi ani si sanatoasa si fericita.!!! floare.gif

Dar cel mai mult m a emotionat vestea ca esti insarcinata si ma buccur nespus pt tine.Stiu ca ti doresti 2 copii.Daca mai tii minte o data te am intrebat cum te vezi tu peste cativa ani(ceva mai multi), si mi ai raspuns:FERICITA CU SOTUL MEU SI CEI 2 COPII.Ma bucur enorm pt tine si stiu ca vei fi o mama minunata,pt. ca tu iubesti mult copiii si asta am vazut o cand erai cu Dominik. hug.gif hug.gif .Sarcina usoara si asteptam vesti despre tine si despre evolutia sarcinii, multe foto cu burtica si intr un final multe foto cu bebelul !! Si spun pe bune ca m am emotionat foarte tare.De cand a venit Dominik pe lume , ma emotioneaza orice eveniment de acest gen si cand ma gandesc ca inainte nu aveam treaba cu copiii si nu ma miscau astfel de evenimente.E minunat si ma bucur enorm pt tine.Sa va bucurati de el, sa fie sanatos si norocos.Si nu mai citi tot felul de articole unde scrie de eventualele complicatii.O sa fie bine totul!!!Multi pupici !!! floare.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.