Bun gasit, dragelor.
Am trecut sa va las cate-un pupic si-o imbratisare.
Noi suntem bine, am fost ieri la doctor, toate analizele au iesit bune.
L-am vazut si pe bebe, deja m-am indragostit de el. Prima data s-a ascuns, n-a vrut sa fie vazut... dupa care... ohhhh...nu pot descrie in cuvinte sentimentele ce le-am avut. Dadea din manute si picioruse ( chiar daca sunt doar mugurasi,acum...totusi)..iar inimioara ii batea asa frumos. I-am ascultat si bataile inimii, dupa care normal, de zuza ce sunt, am busit in plans si ii tot repetam lui Dan si midwifei ca e bebele meu!!!!
Asteptam acum rezultatele la o alta analiza de sange, care va veni peste 2 saptamani, referitoare la o boala genetica : Cystic Fibrosis, care se zice e mai frecventa la cei de rasa caucaziana.
Faza tare ieri , la laborator la recoltarea sangelui. Primo: am o frica acuta de ace!!!! Deja mi-au luat de 2 ori, de la inceputul lui iulie, a doua oara 7 sticlute. Ieri a fost a treia oara. Buuuunnn.
Zic na, azi e vorba de doar o sticluta, sa incerc sa fiu curajoasa, pentru bebe . Merg in cabinet, ii explic asistentei de frica mea de ace, imi promite ca o sa fie usor.Ii ofer acelasi brat, dreptul, ca de fiecare data dealtfel...caci... alta problema: nu-mi gasesc venele foarte usor. Ok. Ma-nteapa... dar!!!! nu curge sange!!! Ooouuppsss...n-am sange. Scoate acul, deja ma ia cu transpiratie... incearca sa gaseasca vena la bratul stang...nu e. Ei, nu-i problema...uite.. te-ntepam in mana caci vad ceva vene bune acolo.
Alooo!!!!!! No way!!!!! Ti-am oferit 2 brate; ia sangele de-acolo..daca vrei, daca nu..eu am plecat. Mentionez ca analiza e optionala,deci nu obligatorie...pentru carew insa, am semnat ca-s de acord sa fie facuta.

Intr-un final, si-a chemat colegu,care... m-a intepat in acelasi brat drept, unde incercase ea mai devreme, si-a luat sticluta cu sange si uite-asa am mai scapat de-o analiza.
De-ar stii bebe ce fac eu pentru el.
Va pupic si va doresc sa aveti o zi frumoasa in continuare.