Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Honey 79
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
honey79
Pup fetele cochete...si le invit la un iced tea sau... iced coffee. wink1.gif
Pupicei si tie, Alinus.

Gabi...ce sa zic, am citit aseara si, m-a cam emotionat ce-ai scris tu. Sper sa ne gasim pe messenger, cand ai timp, sa mai vorbim. Pupicei si tie si lui Dominik si...aveti grija de voi.
julyalina
dry.gif nu cred ca tu mai ai voie coffee pupic.gif
aki
Honey,salut pupic.gif pupici bb hug.gif
honey79
CITAT(julyalina @ 18-07-2007, 12:47 PM) *

Decaf....da. Chiar si cu cofeina...se recomanda nu mai mult de 2-3 cesti. Am renuntat insa la cea cofeinizata si de-acum beau doar fara cofeina,cu laptic.... deh...macar sa simt gustul.

Trebuie insa tinut cont si de eventualele produse care contin cofeina, cum ar fi ceaiul negru sau verde, ciocolata, bauturile gen cola, etc.

Incerc sa mentin totul in limite normale, fara sa exagerez cu nimic. Culmea e ca, de cand cu bebe, mancand corect , cate-un pic si des, si din toate grupele alimentare, am slabit un kilogram. naughty.gif

Va pupic dulcic si, bebe va multumeste ca aveti grija de mami sa n-o ia pe aratura. pupic.gif

aki
CITAT(honey79 @ 18-07-2007, 03:37 PM) *

CITAT(julyalina @ 18-07-2007, 12:47 PM) *

Decaf....da. Chiar si cu cofeina...se recomanda nu mai mult de 2-3 cesti. Am renuntat insa la cea cofeinizata si de-acum beau doar fara cofeina,cu laptic.... deh...macar sa simt gustul.

Trebuie insa tinut cont si de eventualele produse care contin cofeina, cum ar fi ceaiul negru sau verde, ciocolata, bauturile gen cola, etc.

Incerc sa mentin totul in limite normale, fara sa exagerez cu nimic. Culmea e ca, de cand cu bebe, mancand corect , cate-un pic si des, si din toate grupele alimentare, am slabit un kilogram. naughty.gif

Va pupic dulcic si, bebe va multumeste ca aveti grija de mami sa n-o ia pe aratura. pupic.gif

pupic.gif
honey79
Hmmmm... ma gandesc ca, desi nu mai tin regim pentru a slabi, cel putin pt urmatoarele cateva luni... biggrin.gif, n-ar strica totusi sa scriu ceea ce pap zilnic, astfel daca nu eu, poate voi... observati ce lipseste din meniul meu zilnic.

De dimineata am avut :
1 cafea decof + lapte
1 banana
1 cana lapte + fulgi integrali

Pranz: piept de pui la gratar + piure cartofi + salata de varza ( otet+ ulei)
1 pastiluta- vitamina.

Deocamdata e bine, caci vad ca nu ma incearca pofte nebune... sper sa ma tina tot asa.
Sexymom
Abia acum am aflat ca astepti un bebe.
Iti doresc multa sanatate, o sarcina cat mai usoara, rabdare ca dupa cele 4 luni o sa miste si o sa scapi de toate greturile si toate problemele, o sa simti cum prinzi aripi si ai multa putere si energie.
sa te bucuri de burtica , sa faci cat mai multe poze, sa nu exagerezi cu ecografiile, sa nu mananci mult (daca poti sa iei numai 10 kg in 9 luni ar fii ideal).Sa nu iti refuzi nici un capriciu, sa fii optimista, sa gandesti pozitiv, sa nu asculti la radio santz cat e de nasol sa nasti natural, sa fii pregatita psihic si fizic , sa sti ca a fii insarcinata este un lucru minunat , firesc, si nu este o boala, sa continui viata sexuala, sa iti implici sotul in tot ceea ce inseamna sarcina si nou-nascut, sa te odihnesti cat mai mult, sa nu ridici greutati, sa nu muti mobila din casa, etc, etc, etc...
Nu uita : lapte zi de zi, nu lua nici macar un paracetamol fara acordul medicului, ia suplimet de sarcina si acid folic.
Am reusit sa te zapacesc???
honey79
Mi-ai dat mai multe sfaturi in 2 minute decat oricine altcineva.
Multumesc mult.
La acidul folic am renuntat, caci vitaminele ce mi le-a dat dr. il contin si pe-acela.
Cu greturile, cum am mai zis, sunt norocoasa, caci lipsesc. Pofte mai am, din cand in cand... insa...nu ca sa mor, sau sa-mi trezesc sotul in toiul noptii sa caute nu-stiu-ce. smile.gif Cel mai mult imi vin.... mancaruri de la mama de-acasa, pe care..aici nu le-am mai facut de multisor.

Cat despre nastere... parca nu vreau sa ma gandesc inca. Adica, deja nasterea naturala ma sperie la culme, epidurala ma-ngrozeste ( caci am citit cum e facuta). Daca n-ar fi taietura si apoi refacerea, as merge direct pe cezariana, cu mine adormita.
Insa, Doamne-Doamne va aranja lucrurile cum e mai bine si-mi va da putere sa trec peste ce va fi mai greu.

In concluzie, te-astept oricand cu sfaturi, draga Sexy-mamica.
Sexymom
Honey, e un subiect despre care imi place sa discut.Soacra mea e ginecolog si de la ea am invatat ca psihicul femeii conteaza enorm.
Nasterea naturala , atunci cand nu exista alte probleme ( oftalmologice, bazin ingust, displazie de sold,varsta inaintata ) este cea mai recomandata .
Nu opta pt. cezariana, e oribil, imagineaza-ti ca nu poti alapta copilul normal, numai in pozitie culcat, timp de 3 zile nu ai voie sa cobori din pat, nu il poti lua in brate, exista riscul sa ti se infecteze operatia,sa nu se instaleze lactatia, ramai cu taietura, daca mai vrei un copil trebuie sa treci prin nu stiu cate proceduri.
sa nasti normal nu e greu deloc.Cu sotul langa tine, tinandu-te de mana totul e usor.Dupa aceea te ridici din pat si iti reiei viata .
Eu am nascut 2 copii normal, de 4 kg fiecare, Bianca in 6 ore, Miruna in 3 ore.Nu a fost greu deloc, citeste mama si Copilul de Capraru si acolo iti scriu in amanunt la ce trebuie sa te astepti.
De epidurala nu stiu mai nimic, dar am multe prietene care au facut anestezia si au nascut usor si fara dureri, o sa ai o mica jena la coloana, altceva nu am auzit.
Si iti repet, nu te lasa intimidata de povestile celorlalte mame care au nascut si au spus ca e un chin, nu este deloc, si daca trebuie sa suporti 30 de minute de durere trebuie sa treci peste asta, gandindu-te ca ceea ce faci tu este un lucru minunat si trece repede.
ganesha
CITAT(honey79 @ 18-07-2007, 06:19 AM) *

Hmmmm... ma gandesc ca, desi nu mai tin regim pentru a slabi, cel putin pt urmatoarele cateva luni... biggrin.gif, n-ar strica totusi sa scriu ceea ce pap zilnic, astfel daca nu eu, poate voi... observati ce lipseste din meniul meu zilnic.

De dimineata am avut :
1 cafea decof + lapte
1 banana
1 cana lapte + fulgi integrali

Pranz: piept de pui la gratar + piure cartofi + salata de varza ( otet+ ulei)
1 pastiluta- vitamina.

Deocamdata e bine, caci vad ca nu ma incearca pofte nebune... sper sa ma tina tot asa.

Ce fain de tine ca poti minca!!!! Eu in primele luni de dospit bebeul nu puteam pune gura pe nimic, a fost oribil. Da' aveam o silueta, mama mama lol.gif Dupa aia mi-a trecut nemincatul, si au inceput poftele. tease.gif Am avut un maaare de tot, pe la 1 jumate noaptea, mi-au trebuit cartofi fierti. Mare nebunie a fost, n-aveam cartofi in casa fix in momentul ala, ca la nebuni. Poti sa arunci un ochi pe baby centre - pagina de nutritie, e si un link spre piramida alimentelor. Atita timp cit o urmezi, nu trebuie sa-ti faci alte griji. Prietena mea e obstetriciana si are prin casa niste piramide pentru fiecare zi, pe care sa bifezi de fiecare data cind ai mincat unul din grupele de alimente. Mi se pare o idee tare buna, poate gasesti asa ceva pe net sa download si sa printezi.

Te pup tare de tot si nu te gindi de pe-acum la nastere - enjoy ce ti se intimpla acum si lasa asta pe mai incolo! Spor la dospit bebelus! hug.gif
Nessie
Honey, mananca multe fructe proaspete si variate. Toate mamicile pe care le cunosc si care au avut o nastere usoara au spus ca au mancat foarte multe fructe si salate.
honey79
Fructe pap, Nessie.... toata ziua...am uitat sa le mai mentionez.
O data la 2 zile iau pepene... la 4-5 kg...deci imagineaza-ti..apoi mere, nectarine, banane, portocale, lamai, clementine.... le am pe toate in cosulete prin toata casa... pe mese... asa, cum trec pe langa ele, cum ma lipesc de cate ceva.
Cu legumele e mai greu, dar.,..de dragul lui bebe, ce nu facem. smile.gif

In schimb, vad ca nu ma prea omor cu carnita.

Oricum, daca vad ca nu merge si ma arunc aiurea in mancaruri, am acces la nutritionist.
E tare fain , merg la spitalul american aici...si au foarte multe programe, care sa ajute viitoarele mamici.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru sustinere.
Va astept oricand cu drag.
Pupicei.
ganesha
CITAT
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru sustinere.

Numai sa ai grija sa nu le asculti, si mai ales, sa nu le aplici. lol.gif Serios ca vorbesc serios!!!! Ca toata lumea sare cu sfaturi, ca stiu si eu cum e, mai ales cind ai trecut prin asta, parca parca nu te poti abtine sa nu-ti dai cu sfatul. Daca le asculti pe toate, ai sa ajungi cu capul calendar. Instinctul de mamica-dospitoare e foarte puternic, asculta-l pe el in primul si in primul rind (vezi??? alt sfat - q.e.d.).

Oricum esti pe miini bune - si la spital si aici pe forum tease.gif . Te imbratisez! hug.gif
antonia05
Buna Vali si multi pupici tie si bebeului.Eu am nascut prin cezariana .Ca sa vezi cum e soarta si ca ceea ce ti doresti pana la urma se adevereste.De cand ma stiu mi am dorit sa nasc prin cezariana.Cuceva timp inainte sa nasc(cam 3 luni inainte) m am dus la doctor sa le spun ca eu mi as dori sa nasc prin cezariana.Doctorul panicat mi a impuiat capul cu de toate si cu toate riscurile care ar putea aparea.Am ajuns sa renuntz la aceasta idee si am hotarat pana la urma sa nasc normal.asa s a si pertecut, ca intro sambata seara mi sa rupt apa.Nu aveam dureri insa m au internat in spital si a 2 a zi deja incepusera durerile usoare la inceput.Totul a fost ok , ma dilatasem 10 cm, eram pe punctul de a naste.Intre timp mi s a facut o epidurala pe care nici nu am simti o.Nu am mai avut dureri dar nu puteam sa nasc.Asistenteleau tot incercat sa l faca pe bebe sa iasa insa el nu si nu.A venit doctorul sef si m a controlat si a spus ca de urgenta trebuie sa mi faca cezariana pt ca bebe era cu capul in jos insa intors astfel incat se lovea cu capul de oasele bazinului.In 5 minute eram pe masa de operatie pregatita.Mi au facut alta epidurala pt operatie pe care chiar nu am simtit nimic nimic.Si asa a venit Dominik. salut.gif )).gif Deci ideea era ca nu trebuie sa te sperii de nasterea normala dar nici de cezariana.In ziua de azi nu mai e un pericol dar e bine de evitat totusi.cezariana e bine de facut cand exista complicatii la nastere sau alte probleme de sanatate.Pupici si mananca sanatos! hug.gif floare.gif
julyalina
oauuuuu, ce de sfaturi aici blum.gif
honey, te pupic.gif
aki
doh.gif Doamne ce vorbe frumoase si amintiri.Cum trec pe la tine cum ma apuca dorul de bb doh.gif
Honey la sfaturile toate mai adaug:Miscare,multa miscare w00t.gif
Tzutzi80
Felicitari Honey!!! Te las una si va gasesc doi (adica unul la purtator tease.gif )! SI la mine in jurnal nu ai venit sa bati toba????!!!!! grin.gif
Va pup pe amandoi (amandoua)!!!!! floare.gif give_rose.gif pt viitoarea mamica
honey79
Saru'mana,iubita.
Am trecut pe la tine prin casuta,sa admir pozicile. wink1.gif
Te pupic dulcic si te-asteptam cu noutati.
bubbles
Ziua flowers1.gif .Am trecut sa las un pupic pt mamica si bebe hug.gif
honey79
Bun gasit, dragelor.

Am trecut sa va las cate-un pupic si-o imbratisare.
Noi suntem bine, am fost ieri la doctor, toate analizele au iesit bune.
L-am vazut si pe bebe, deja m-am indragostit de el. Prima data s-a ascuns, n-a vrut sa fie vazut... dupa care... ohhhh...nu pot descrie in cuvinte sentimentele ce le-am avut. Dadea din manute si picioruse ( chiar daca sunt doar mugurasi,acum...totusi)..iar inimioara ii batea asa frumos. I-am ascultat si bataile inimii, dupa care normal, de zuza ce sunt, am busit in plans si ii tot repetam lui Dan si midwifei ca e bebele meu!!!!
Asteptam acum rezultatele la o alta analiza de sange, care va veni peste 2 saptamani, referitoare la o boala genetica : Cystic Fibrosis, care se zice e mai frecventa la cei de rasa caucaziana.

Faza tare ieri , la laborator la recoltarea sangelui. Primo: am o frica acuta de ace!!!! Deja mi-au luat de 2 ori, de la inceputul lui iulie, a doua oara 7 sticlute. Ieri a fost a treia oara. Buuuunnn.
Zic na, azi e vorba de doar o sticluta, sa incerc sa fiu curajoasa, pentru bebe . Merg in cabinet, ii explic asistentei de frica mea de ace, imi promite ca o sa fie usor.Ii ofer acelasi brat, dreptul, ca de fiecare data dealtfel...caci... alta problema: nu-mi gasesc venele foarte usor. Ok. Ma-nteapa... dar!!!! nu curge sange!!! Ooouuppsss...n-am sange. Scoate acul, deja ma ia cu transpiratie... incearca sa gaseasca vena la bratul stang...nu e. Ei, nu-i problema...uite.. te-ntepam in mana caci vad ceva vene bune acolo.
Alooo!!!!!! No way!!!!! Ti-am oferit 2 brate; ia sangele de-acolo..daca vrei, daca nu..eu am plecat. Mentionez ca analiza e optionala,deci nu obligatorie...pentru carew insa, am semnat ca-s de acord sa fie facuta. sad.gif
Intr-un final, si-a chemat colegu,care... m-a intepat in acelasi brat drept, unde incercase ea mai devreme, si-a luat sticluta cu sange si uite-asa am mai scapat de-o analiza.

De-ar stii bebe ce fac eu pentru el. )).gif

Va pupic si va doresc sa aveti o zi frumoasa in continuare.
Eu.
Hey, burtica, ma bucur sa aud ca totul merge ca pe roate cu sarcina baby.gif
Cat despre intepat, stiu cum e , ca am aceeasi problema de cand ma stiu mad.gif bine ca totul s-a terminat cu bine.
pupic.gif si te astept si pe la mine prin jurnal
honey79
Hey,iubita.... ce bine-mi pare ca te vad pe-aici. Ma tot uitam pe mess, sa vad daca te prind cumva online, insa sad.gif nu s-a intamplat.
Ce mai faci tu???? Te pupic dulcic dulcic.

Nu stiu ce am caci de vreo 2-3 zile nu mai pot dormi. Duminica noaptea am facut-o alba,.... abia la 8:30am m-am bagat in pat langa Dan.Luni abia la 5:30-6 am m-a luat somnul. Aseara la fel pe la 4am.
Ma intreb ce-o fi cu mine. sad.gif

Va pupic pe toate si va doresc o zi minunata.
Eu.
draguta, te cunosc, te framanti prea mult wink1.gif nu ai de ce, ai vazut ca analizele sunt bune si eu una sunt convinsa ca totul va merge ca pe roata. nici nu-ti vei da seama cand vei tine mogaldeata in brate pupic.gif
relaxeaza-te si gandeste-te numai la bucuria de a fi mama
honey79
De-ar fi asa usor, draga Crengu.
In ultimul timp stau foarte mult pe DC , incerc sa ma informez, pun tot felul de intrebari nebune, aflu raspunsuri si primesc sfaturi.... si mai mult...citesc povestile celor care au devenit deja mamici.
Mi-e foarte frica de nasterea in sine. Dan zice ca se gandeste serios sa vorbeasca cu doctorita, sa ma adoarma... caci nu indur durerea foarte bine.

Oricum, pana atunci mai e drum lung si, tot citind povestile mamicilor, parca imi da curaj si ma imbarbateaza.
Am hotarat sa iau totul cu pasi mici.Deocamdata asteptam urmatoarea vizita, in August. wink1.gif Atunci vom afla si sexul bebelului. biggrin.gif
Eu.
Cred ca nu e usor, insa gandeste-te ca trebuie sa te relaxezi pentru binele sufletelului mic. doar stii ca stressul nu ii face deloc bine.

aaa, si ca mi-am amintit: ia spune matalutza....te-ai lasat de fumat? naughty.gif
honey79
CITAT(Eu. @ 25-07-2007, 01:50 PM) *

aaa, si ca mi-am amintit: ia spune matalutza....te-ai lasat de fumat? naughty.gif

sorry.gif blushing.gif Aproape. doh.gif

Dimineata la cafea fumez 1 si peste zi 1-2.

Am vorbit si cu midwife...si a zis ca e bine. Am renuntat la cafea...de-acum beau numai decofeinizata si am avut ceva dureri de cap in primele zile. Voi reusi cumva sa renunt si la urate. Promit.

Eu.
bataita.gif tu chiar vrei sa ma urc in primul tren/avion/whatever sa vin sa te bat, nu-i asa?
pai ce ne-am inteles noi doua, ha? dry.gif
honey79
CITAT(Eu. @ 25-07-2007, 01:59 PM) *
bataita.gif tu chiar vrei sa ma urc in primul tren/avion/whatever ?

DA!!!!!!!

pai ce ne-am inteles noi doua, ha?

I know. sorry.gif sorry.gif sorry.gif blushing.gif
Eu.
angry2.gif nana.gif pana n-aud ca te-ai lasat
ganesha
Am trecut sa imbratisez mamica de pui mic mic! hug.gif Nu te mai gindi la nastere, mai e pina atunci. E normal sa-ti fie frica - eu eram timorata de idee (drept pt care n-am nascut normal grin.gif ), dar acum, in ziua de azi, a inceput sa fie mai usor sa nasti. Savureaza acumul, lasa atunciul pentru atunci! floare.gif
aki
Salut draga Honey.Vad ca sunteti bine ambii,va pup pupic.gif
Eu.
am trecut cu "buna dimineata" si o give_rose.gif
sa ai o zi cat mai placuta!
honey79
Bun gasit, dragele mele.
Va pupic pe toate si va imbratisez cu drag.

Ai dreptate, Ganesha draga...dar,stii cum e...orice-ar fi, tot te ingrijorezi.
Aki, pupicei si tie. By the way... nu-mi prea place meniul tau...mi se pare ca nu prea mananci. Slabit,slabit...dar nici exagerat. TE poti imbolnavi de stomacel...ca sa nu mai vorbim de faptul ca, si daca slabesti infometandu-te,cand vei reveni la mancatul normal vei pune dublu.
Crengu... te pupic dulce dulce si sper ca si tu sa ai o zi placuta, fara batai de cap . Ai grija de tine, OK??

Aseara n-am putut dormi prea bine. Ca sa nu mai spun ca..la un moment dat, nu mai puteam respira , nu reuseam sa trag aer in piept.M-am cam speriat. Plus ca, mi-era si greata si ce-i mai rau ...e ca eu nu pot vomita,orice-ar fi. Nasol..... sad.gif(

Pupicei tuturor.
ganesha
CITAT
Aseara n-am putut dormi prea bine. Ca sa nu mai spun ca..la un moment dat, nu mai puteam respira , nu reuseam sa trag aer in piept.M-am cam speriat. Plus ca, mi-era si greata si ce-i mai rau ...e ca eu nu pot vomita,orice-ar fi. Nasol.....

Sper ca te simti mai bine! E asa aiurea ca in viata marile evenimente trebuie sa vina intotdeauna la pachet cu disconforturi din astea, ba mai mari, ba mai mici...

hug.gif mamica!
aki
CITAT(honey79 @ 26-07-2007, 01:53 PM) *

Bun gasit, dragele mele.
Va pupic pe toate si va imbratisez cu drag.

Ai dreptate, Ganesha draga...dar,stii cum e...orice-ar fi, tot te ingrijorezi.
Aki, pupicei si tie. By the way... nu-mi prea place meniul tau...mi se pare ca nu prea mananci. Slabit,slabit...dar nici exagerat. TE poti imbolnavi de stomacel...ca sa nu mai vorbim de faptul ca, si daca slabesti infometandu-te,cand vei reveni la mancatul normal vei pune dublu.
Crengu... te pupic dulce dulce si sper ca si tu sa ai o zi placuta, fara batai de cap . Ai grija de tine, OK??

Aseara n-am putut dormi prea bine. Ca sa nu mai spun ca..la un moment dat, nu mai puteam respira , nu reuseam sa trag aer in piept.M-am cam speriat. Plus ca, mi-era si greata si ce-i mai rau ...e ca eu nu pot vomita,orice-ar fi. Nasol..... sad.gif(

Pupicei tuturor.

Pai nu ma infometez,nu tin o dieta anume,doar ca mininc sanatos,fara pine,dulciuri si prajeli w00t.gif
Eu.
un pupic.gif si o give_rose.gif pentru burtica mea preferata smile.gif
sa ai o zi minunata!
honey79
Pupici dulcici la toata lumea.
Sa aveti o zi frumoasa, relaxanta, plina de evenimente placute.
ina_ceva
pupic.gif pupici si tzie.

Cum stai cu somnul si cu starile de greatza?
aki
Salut Honey.imi inchipui prin ce treci,mai ales acum in perioada aceasta,dar ce sa faci pina misca copilul asa-i.Eu veneam acasa de la faculatate ,ca invatam pe atunci,si-mi era foame de muream,dar greata doh.gif .Mincam tot intr-un suflet si abea daca mai nimeream baia wacko.gif .Pe urma am inceput a minca tot fara probleme w00t.gif
honey79
Neata fete-cucuiete.
Inutza...... somnicul imi creeaza ceva probleme, insa...cu starile de greata n-am facut cunostinta pana saptamana asta, dar foarte usoare. De dat la bobocei insa... nu pot. Niciodata n-am putut.

Akisor...noi suntem bine.N-avem probleme deocamdata,si sper ca Doamne-Doamne sa ne tina departe de ele.

Va pupic dulcic. Sa aveti o zi superba.
julyalina
somnic usor honey pupic.gif
aki
Salut honey.Pe unde sunteti?Sper sa fie totul bine, nu ne lasa in ciata spune-ne ce faceti pupic.gif
lliliana
Frumoasa shi delikata mea Honey, Lilish te imbratzisheaza cu drag shi ureaza numai de bine. pupic.gif hug.gif
honey79
Bun gasit, dragelor.
Noi suntem bine,asteptam sa treaca timpul mai repede, sa mergem o data la Spital sa-l vedem pe bebe iar.
Pupici si voua, si multe imbratisari .

Lilishor sucmpic...de mult nu te-am mai vazut pe-aici.Ma bucxur ca sunteti bine.Felicitari pentru Cristina....
Te pupic dulcic si te imbratisez cu drag. Mi-o fost tare dor de tine.
aki
Honey pupic.gif si bebeului
lliliana
Pupici shi imbratisari multe pentru Honey a mea. pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif floare.gif
honey79
Pupici dulcici tuturor si imbratisari calde (acum cat mai pot,caci in curand imi voi imbratisa propria-mi burtica).
Sa aveti o zi de vis, plina de evenimente frumoase si voie buna.
aki
Bebeului si tie pupic.gif
Cum te mai simti draguta?Se vede diferenta la burtica?Cind ne pui poze cu noua burtica? hug.gif
honey79
Salutare fete cucuiete.

LA MULTI ANI!!!! tuturor celor care poarta numele Sfant MARIA ( si derivate).

Eu nu ma simt prea bine, nu stiu de ce...am avut niste dureri la burtica jos, aseara....iar astazi ma simt de parca sunt pe alta planeta.
Cu voia Domnului insa, sigur va trece si asta.

Va pupic si va doresc o zi superba, minunata,extraordinara.
amalia0701
CITAT(honey79 @ 15-08-2007, 12:31 PM) *

Salutare fete cucuiete.

LA MULTI ANI!!!! tuturor celor care poarta numele Sfant MARIA ( si derivate).

Eu nu ma simt prea bine, nu stiu de ce...am avut niste dureri la burtica jos, aseara....iar astazi ma simt de parca sunt pe alta planeta.
Cu voia Domnului insa, sigur va trece si asta.

Va pupic si va doresc o zi superba, minunata,extraordinara.

hug.gif give_rose.gif
La multi ani MAMI!
Sa fiti sanatosi hug.gif , ai grija de voi.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.