Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Galerie foto
OneDen.com > Administratie > Cutia de propuneri si reclamatii
LionKing
Dragele si dragii nostri,

Pentru ca am remarcat interesul crescut de a impartasi poze intre voi, am facut o "sedinta de comitet" si am hotarat sa ne innoim cu o GALERIE FOTO!

Suntem foarte entuziasmati de noul "accesoriu". Speram sa va placa si sa il gasiti folositor!

O scurta sedinta de intrebari si raspunsuri, mai evidente, la care ne-am gandit:
1. Cum imi creez un album?
Editare cont -> Albume -> Click aici pentru a-ti crea primul album!

2. Mi-am creat albumul. Cum adaug poze?
Editare cont -> Albume
Acum ar trebui sa vezi albumul creat mai devreme. In dreptul lui, in dreapta, ar trebui sa vezi "Alege o operatie". Alege de acolo "Upload Imagine". Restul e simplu.

Pentru alte intrebari va stam la dispozitie. Succes!
uka
super idee, deja am bagat vreo 15 poze... ;;)
Nessie
cheer.gif Ma bucur ca ati reusit sa va creati propriul album! V-am vazut si pozele sunt super!

Ma gandeam totusi sa continui eu cu seria de intrebari si raspunsuri pe care le-a inceput Lion King. Daca mai aveti alte nelamuriri sau chair propuneri, va rog sa le spuneti! floare.gif

3. Cum imi creez un album in alta categorie decat cea a membrilor?
a. Editare cont -> Albume -> Creaza album!
In cadrum meniului ce se deschide dupa aceasta operatie, selectati la "Categorie" unde doriti sa va creati albumul.
b. Va puteti crea un album si direct din Galeria Foto ->Categoria in care doriti sa aveti albumul (alta decat "Galeria Membrilor") -> click pe butonul "NewAlbum"

4. Album public sau privat?
Urmati pasul 1 sau 3, iar in cadrul optiunii "Manager Albume" bifati casuta "Public" daca doriti ca albumul sa fie vazut de ceilalti utilizatori sau lasati casuta nebifata pentru a ramane un album doar pentru ochii vostri. smile.gif

5. Cum trimit un E-Card celor dragi?
Aveti posibilitatea sa trimiteti o fotografie favorita cuiva drag, prin email, direct din Galeria Foto. Dati click pe fotografia pe care doriti sa o trimiteti (ex.: La aer) si apasati pe butonul "ECard" din dreapta sus. Completati apoi mesajul, date voastre de contact si ale destinatarului, alegati daca doriti culorile -> click pe "Previzualizare Card" -> click pe "Modifica E-Card" sau "Trimite E-Card" in functie de ce anume doriti sa faceti.
Nota: Destinatarul E-Cardului va vedea si adresa de email cu care v-ati inregistrat pe Forumul OneDen.com.

6. Cum inserez o fotografie dintr-un album in mesjul meu pe forum?
Dati click pe fotografia dorita pana apare pe ecran doar aceasta (exemplu: La aer) dupa care copiati link-ul din address bar si dati paste intre [img][/img] in cadrul mesajului pe care il compuneti.
COD
exemplu: [img]http://forum.oneden.com/uploads/1157324095/gallery_9_6_221115.jpg[/img]

Acelasi lucru il puteti realiza si apasand pe iconita "Adauga Imagine" (Imagine) de deasupra campului de scriere a mesajului. In fereastra care va apare dati paste la linkul imaginii -> click "OK".
tmanbone
Care e spatiul alocat per user?

salut.gif
LionKing
CITAT(tmanbone @ 04-09-2006, 10:09 PM) *

Care e spatiul alocat per user?

10 Mb deocamdata. E deajuns pentru aprox. 20 de imagini la rezolutie foarte buna sau 100 de imagini la rezolutie buna, sau 1000 de imagini mici, credem noi. smile.gif
tmanbone
Sau 10.000 de imagini invizibile, nu?

Mersi pentru informatii. Credem noi! salut.gif
Amazoana
Am reusit sa pun si eu o foto ieri, insa restul pe care le am sunt prea mari sorry.gif si nu le-am putut adauga
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 05-09-2006, 09:41 AM) *
Am reusit sa pun si eu o foto ieri, insa restul pe care le am sunt prea mari sorry.gif si nu le-am putut adauga
Marimea maxima a unui fisier trebuie sa fie 500kb. Foloseste un program de redimensionare a fotografiilor si le poti incarca apoi in albumul tau.
In cazul in care nu ai un program instalat, iti sugerez sa folosesti www.imageshack.us. Sub optiunea de upload, ai si optiunea "resize". Bafta! floare.gif
Amazoana
Multumesc Nessie. salut.gif
Nu-mi permit sa descarc programe in calc. deoarece sunt la serviciu, insa asa cum m-ai sfatuit, sper sa-mi iasa. Sa vedem....
aki
Ce bine.Asa o sa ne cunoastem mai bine.Vorbesc cu cineva si nu am inchipuire cu cine,mult face o poza aici pe forum.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.