Ma bucur ca ati reusit sa va creati propriul album! V-am vazut si pozele sunt super!
Ma gandeam totusi sa continui eu cu seria de intrebari si raspunsuri pe care le-a inceput Lion King. Daca mai aveti alte nelamuriri sau chair propuneri, va rog sa le spuneti!
3. Cum imi creez un album in alta categorie decat cea a membrilor?a.
Editare cont ->
Albume ->
Creaza album!In cadrum meniului ce se deschide dupa aceasta operatie, selectati la "Categorie" unde doriti sa va creati albumul.
b. Va puteti crea un album si direct din
Galeria Foto ->Categoria in care doriti sa aveti albumul (alta decat "Galeria Membrilor") -> click pe butonul "NewAlbum"
4. Album public sau privat?Urmati pasul 1 sau 3, iar in cadrul optiunii "Manager Albume" bifati casuta "Public" daca doriti ca albumul sa fie vazut de ceilalti utilizatori sau lasati casuta nebifata pentru a ramane un album doar pentru ochii vostri.
5. Cum trimit un E-Card celor dragi?Aveti posibilitatea sa trimiteti o fotografie favorita cuiva drag, prin email, direct din
Galeria Foto. Dati click pe fotografia pe care doriti sa o trimiteti (ex.:
La aer) si apasati pe butonul "ECard" din dreapta sus. Completati apoi mesajul, date voastre de contact si ale destinatarului, alegati daca doriti culorile -> click pe "Previzualizare Card" -> click pe "Modifica E-Card" sau "Trimite E-Card" in functie de ce anume doriti sa faceti.
Nota: Destinatarul E-Cardului va vedea si adresa de email cu care v-ati inregistrat pe Forumul OneDen.com.
6. Cum inserez o fotografie dintr-un album in mesjul meu pe forum?Dati click pe fotografia dorita pana apare pe ecran doar aceasta (exemplu:
La aer) dupa care copiati link-ul din address bar si dati paste intre [img][/img] in cadrul mesajului pe care il compuneti.
COD
exemplu: [img]http://forum.oneden.com/uploads/1157324095/gallery_9_6_221115.jpg[/img]
Acelasi lucru il puteti realiza si apasand pe iconita "Adauga Imagine" (

) de deasupra campului de scriere a mesajului. In fereastra care va apare dati paste la linkul imaginii -> click "OK".