Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Help
OneDen.com > Administratie > Cutia de propuneri si reclamatii
lliliana
blushing.gif Ajutooor va rog am facut o prostie. blushing.gif Am sters niste poze din atasament si nu stiu cum sa le pun inapoi. Si as vrea sa mai aflu cum pot sa plasez poze fara sa umplu atasamentul. Nu dati cu parul...invat incetisor. Ai mintea mai inceata cand imbatranesti. Si fiind la serviciu nici n-am prea mult timp sa ma lamuresc. Pleese! pupic.gif
Nessie
Liliana, din pacate, daca le-ai sters nu le mai poti pune in mesajele respective datorita faptului ca nu poti modifica un mesaj decat in maxim 30 de minute de la postarea lui.

In schimb, te pot ajuta eu, daca imi trimiti fisierele si imi indici in care mesaj vrei sa apara fiecare. Iti trimit adresa prin PM.
Nessie
Liliana, am pus fotografiile in subiectul "Marele Bush", dar pentru ca mi-ai trimis 7 fisiere si in acel subiect aveai 3 mesaje, le-am impartit cum am crezut eu. Daca vrei sa modific ceva, te rog sa spui! floare.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 06-09-2006, 02:49 PM) *

Liliana, am pus fotografiile in subiectul "Marele Bush", dar pentru ca mi-ai trimis 7 fisiere si in acel subiect aveai 3 mesaje, le-am impartit cum am crezut eu. Daca vrei sa modific ceva, te rog sa spui! floare.gif

Am avut mai multe poze in acelasi mesaj, nici eu nu mai stiu cum erau plasate smile.gif . Iarta-ma, stiu ca ti-am dat de lucru. Nu m-am priceput smile.gif . Sa stii ca sunt de acord sa multi "Vitamine zilnice pentru suflet" unde ai zis. Am vazut ca acolo este cea mai mare activitate pe forum. Te pup. :*Iti multumesc pentru ajutor. blushing.gif
dulcikatty
Am si eu o intrebare si nu stiu unde/ cui sa o adresez: voiam sa deschid un nou topic, un joc, dar nu stiu in ce sectiune sa-l deschid. ma puteti ajuta?
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 22-09-2006, 10:35 AM) *
Am si eu o intrebare si nu stiu unde/ cui sa o adresez: voiam sa deschid un nou topic, un joc, dar nu stiu in ce sectiune sa-l deschid. ma puteti ajuta?
Pentru orice subiect care nu se incadreaza in categoriile existente avem forumul Babilon unde va puteti expune ideile. wink1.gif
Daca se simte nevoia de un nou forum de discutii, pe o tema noua, propuneti, echipa analizeaza si apoi se decide.
dulcikatty
Multumesc Nessie. ma duc spre Babilon...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.