2peu
06-09-2006, 05:28 PM
Eu sunt intr-o retea de bloc de cateva zile si deja imi pare rau.

"seful"retelei isi cam face de cap si nu pricep de ce doar eu din 15 calculatoare am ceva de comentat.

Vreau sa trec pe un ISP (Internet Service Provider), sa fac ce vor piticii mei

, dar inainte vreau sa ma informez. Si unde as putea mai bine decat la utilizatori?
tmanbone
06-09-2006, 05:51 PM
Tu-Net si E-Site... in ce zona stai?
amalia0701
07-09-2006, 07:34 AM
Eu am RDS acasa si sunt multumita.
tmanbone
07-09-2006, 10:12 AM
Am avut si eu ocazia sa experimentez pe un RDS si mi s-a parut ok.
si eu am tot rds de 9$, la download de pe dc++ insa este slaaaab raaau
Ella79
17-09-2006, 10:04 AM
Si eu am fost intr-o retea de bloc si isi bateau aia joc care cum vroiau. Daca avea unul de facut download decupla cablurile celorlalti si tot asa...
Acum am RDS si sunt super multumita.
honey79
17-09-2006, 12:20 PM
Am experimentat si eu RDS-ul...cat am fost in Romania, si...cat timp am avut abonament de 100 $$.... totul era ok. Daca aveam nevoie de ei.... maxim a doua zi erau la mine.... rezolvand problema.
Mai tarziu insa, am trecut pe abonamnet de 9$$ si atunci a inceput circul...caci... nici dupa o satpamana... nu ajungeau la tine.
E nasol ....caci cam au monopol...toate marile firme au RDS... si atunci...nu-i mai intereseaza de.."ceilalti" ...si, daca ai probleme, atunci.... trebuie sa te incarci cu muuuullltttaaaa rabdare...pana se sinchisesc ei sa apara.
eu dc am avut d facut o reclamatie si au trebuit sa vina la ine au venit.. in ziua respectiva sau ziua urmatoare...
probl mea ramane download ul la vit f mica...in rest sunt ok...
danden
31-01-2008, 12:10 AM

Eu am abonament la ILINK si merge foarte bine. Pana sa semnez contractul cu cei de la ILINK in urma recomandarii unui vecin "aveam net" de la o retea de cartier. Poate din cauza ca era varza reteaua de la care luam inainte net , nu stiu dar acum mi se pare incredibil ca pot sa ma joc pana ma satur nu doar pana cand vrea "netul".
axe10
31-01-2008, 09:08 AM
Eu am 2 ISP-isti :RDS si Romtelecom. Adica am fibra de la RDS si ADSL de 4M de la Romtelecom....ca backup.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.