Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Povestea Mirelei
OneDen.com > Societatea > Prietenii tai
luchi
Buna seara!
Vroiam sa te intreb ceva, am vazut ca nu esti online, asa ca plasez intrebarea aici: este ok daca postez la semnatura mea un link? Este vorba despre o incercare cumplita prin care trece o membra a unui alt forum - povestea m-a impresionat foarte tare, si ma gandeam ca poate nici pe altii nu i-ar lasa indiferenti.
Eu.
luchi, de o ora deja tot citesc povestea mirelei......ingrozitor sorry.gif sad.gif
sunt abia la pagina 13 din 34, am vazut si cateva poze facute cu tel mobil de catre o fata care a fost la spital sad.gif
ar trebui facut ceva si pe forumul nostru
luchi
De pe la ora 6 tot citesc, si luni vreau sa ajung la banca sa depun cativa banuti.

mi-am adus aminte de prietenele de pe forumul asta (si cele.. trecute), si ma impresioneaza solidaritatea fetelor de pe DC
Eu.
sad.gif Doamne, e ingrozitor.
am sa merg si eu saptamana viitoare la banca sa pun cativa banuti sorry.gif
Tulip
fetelor...chiar nu vreti sa vorbiti? eusa_think.gif
Eu.
CITAT(Tulip @ 08-09-2006, 10:44 PM) *

fetelor...chiar nu vreti sa vorbiti? eusa_think.gif

eu sunt muta sorry.gif de la ora 21 citesc povestea mirelei, link-ul de la semnatura lui luchi sad.gif
n-am cuvinte
ina_ceva
Eu abia acum am terminat de citit. Speram sa aflu ceva in legatura cu ce s-a intamplat azi, dar vad ca nimeni nu a mai scris nimic. Ma gandeam sa trec pe la ea, chiar daca nu o cunosc sad.gif
Eu.
eu mai am inca de citit...sunt abia la pag 20.
ma gandeam si eu sa trec pe la ea......bani cu sigurnta am sa pun in cont saptamana viitoare sorry.gif
luchi
CITAT(ina_ceva @ 08-09-2006, 10:56 PM) *

Eu abia acum am terminat de citit. Speram sa aflu ceva in legatura cu ce s-a intamplat azi, dar vad ca nimeni nu a mai scris nimic. Ma gandeam sa trec pe la ea, chiar daca nu o cunosc sad.gif

Ina, s-a deschis si partea a doua a subiectului.
Eu.
e inadmisibila atitudinea asistentelor din spitalul acela mad.gif Dumnezeule, cum pot fi atat de lipsite de suflet? doh.gif
dany
Buna ,fetele !

Si eu citesc acea poveste...de la ora 6 am inceput ....M-am cutremurat !!!Am vazut ca e un cont si in euro...voi trimite si eu ceva azi.Sa dea D-zeu sa se faca bine !!! Tot respectul fetelor de pe acel forum !!!

CITAT(Eu. @ 09-09-2006, 09:45 AM) *

e inadmisibila atitudinea asistentelor din spitalul acela mad.gif Dumnezeule, cum pot fi atat de lipsite de suflet? doh.gif

Pai.....daca nu "primesc" nimic ??? Doar stii cum e in spitalele din Ro,nu ?
Eu.
CITAT(danyhoney @ 09-09-2006, 10:47 AM) *

Buna ,fetele !

Si eu citesc acea poveste...de la ora 6 am inceput ....M-am cutremurat !!!Am vazut ca e un cont si in euro...voi trimite si eu ceva azi.Sa dea D-zeu sa se faca bine !!! Tot respectul fetelor de pe acel forum !!!

CITAT(Eu. @ 09-09-2006, 09:45 AM) *

Pai.....daca nu "primesc" nimic ??? Doar stii cum e in spitalele din Ro,nu ?

dany, primesc in fiecare zi mad.gif
e inadmisibil
dany
Poate..nu primesc destul....sau au multe "urgente" unsure.gif ....ai citit la povestea Mirelei unde s-a scris ca ,dintr-o data,toate au avut "urgente" ...si asta exact cand avea Mirela nevoie de ele ...

Danutella...ai gasit must ? Si porumb ?
Eu.
mad.gif da, am citit mad.gif mad.gif pe toate le-as concedia, nenorocitele naibii mad.gif
scuze, dar sunt ff revoltata
luchi
Am postat acel link la semnatura mea in loc sa deschid un subiect separat, pentru ca am considerat ca este necesar acordul admin-ilor pentru a face asta. Daca se va deschide acel topic, poate ar fi bine sa se mute si mesajele noastre acolo.
Nessie
Am citit si eu! Mi se pare infiorator. sorry.gif M-a impresionat solidaritatea fetelor si cat de repede s-au mobilizat. Sper sa-i aduca fetei Dumnezeu pace in suflet si sanatate.
honey79
Si eu sunt alaturi de voi.
Daca se organizeaza si la noi... ceva pentru a o ajuta..daca se vin cu vesti si noi solutii... daca se stie despre ce are nevoie.... va rog.... sa ni se spuna... ca sa vedem ce putem face si noi.

Eu sunt dispusa sa fac orice imi sta in putinta .
Nessie
e un cont in care se pot depune bani, fetele o viziteaza, o suna... Banii sunt pentru operatie in afara tarii, pentru ca la cea din Romania i s-au dat sanse sa mai mearga, dar aici nu se poate face nimic mai mult.
honey79
Am citit si eu dincolo.... abia 20 de pagini, caci n-am mai avut putere sa merg mai departe. O sa reiau cititul diseara, cand revin de la munca.
Stiu despre conturile bancare.

Eu ma refeream.....totusi.... la... nevoi mai curente. Nu stiu...ma gandesc si eu. Stiu ca banii sunt o nevoie curenta... Insa ma gandesc ....daca poate are nevoie si de altceva... nu stiu ..zic si eu. .
Astept si eu vesti noi.

Va avea nevoie de un scaun cu rotile..banuiec....cand va iesi din spital... nu? Se stiu ceva preturi prin Romania? Ma interesez pe-aici?
luchi
Barbye- una dintre noi

Sloganul asta m-a dat peste cap aseara, impreuna cu vestea ca un bun fost coleg de facultate a murit, rapus de cancer. Si m-am gandit la prietenie. Si la prietenii mei virtuali.
Recunosc cu mana pe inima, si unora li se va parea, probabil, patetic, ca cele mai bune prietene mi le-am facut pe forum, si ma simt foarte legata de comunitatea asta mica a noastra. Chiar daca ne-am mutat de colo-colo, chiar daca unele scriu mai putin, continui sa simt ca ele imi sunt bune prietene. Intr-un oras mare, unde nu stiu pe nimeni, ele mi-au fost intotdeauna alaturi. Pe unele nu le-am vazut niciodata, dar simt ca parca ne-am cunoaste de-o viata. Am fost impreuna la bine, si la greu..nu pot sa uit ca Sexymom mi-a trimis medicamente din Spania, atunci cand eram disperata ca nu gaseam in farmacii ceea ce aveam nevoie, ca astazi, cand este nunta lui Karin, bPaula va fi acolo, ca mesager al prietenelor ei virtuale.
Sunt sigura ca multe dintre voi va recunoasteti in povestea mea; am vazut ca s-au legat prietenii frumoase, ca va intalniti, va vizitati, ca va bucurati impreuna, ca va intristati impreuna; ati fost alaturi de Monic, ingrijorate pentru Eu. si Dirk, v-ati bucurat pentru Daconst cand a aflat ca va fi mamica. Imi place sa cred ca suntem o comunitate unita.

Stiu ca povestea Mirelei este una din multele despre care auzim in fiecare zi; nu toata lumea poate sa ajute material, insa poate puteti face cunoscuta mai departe, poate puteti rosti in gand o rugaciune pentru ea.
ina_ceva
Merci, luchi, am dat aseara si de partea a doua si mi-a mai ridicat moralul( daca se poate spune asa... sad.gif )
dany
Cata dreptate ai,Luchy !!!!!! Si mie imi place sa cred ca suntem unite...chiar daca ,cateodata ,nu ne convine cate ceva si ne mai sare mustarul ( aviz mie ).....Asa cum ai spus si tu...ne bucuram impreuna si suntem triste impreuna .Eu le multumesc inca o data fetelor pentru ca au fost langa mine cand eram disperata cu Dirk.
Da,macar sa ne rugam pentru binele Mirelei...daca altceva nu putem face. Fetele se duc la ea ,o suna ...pentru ca Mirela e ,intr-adevar , una dintre ele ( ma refer la forum ).Sunt convinsa ca la fel am face si noi daca s-ar intampla ceva ( Doamne fereste ! ) cu una dintre noi.
Sa dea Doamne-Doamne sa-si revina si sa poata face din nou tot ce isi doreste ( sa mearga,sa danseze...sa traiasca ca un om normal ).
Deea
Honey, am reusit si eu sa citesc partea a doua a subiectului si pentru nevoi curente se strang bani, acum din ce am citit eu strang fetele bani pentru o saltea speciala, de carucior va avea nevoie peste doua luni, mai mult ca sigur ca o vor ajuta fetele.
Azi ma gandeam cati bai dam pe prostii, eu daca ma uit in sifonier de ex gasesc haine cu etichetele pe ele, le-am luat doar ca erau la reduceri sau stiu eu ce si acum nu le port... altii aveau nevoie mult mai multa de banii astia. Saptamana viitoare vreau sa merg sa depun si eu niste banuti.
Luchi te rog daca poti sa treci conturile si aici, cred ca e mai bine, asa le vor vedea mai multi useri.

Azi mi-am promis sa nu ma mai vait pt. toate tampeniile si sa fiu multumita si fericita ca sunt sanatoasa si ca familia mea e sanatoasa!
dany
Autor: marius
Raspuns la: 07/09/2006 13:23:06
In urma solicitarilor in acest moment sunt operationale urmatoarele conturi:

Conturi deschise
Pernes Marius
CNP 1671203054691
Banca Transilvania - Oradea
cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX
cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX
cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX
cod swift BTRLRO22BHA

- acest cod este necesar DOAR pentru cei care fac plati din afara granitelor Romaniei

Note:
*situatia incasarilor in conturi - extrase de cont - va fi prezentata si scanata periodic reprezentand obligatia mea directa.
*sumele incasate vor fi directionate doar pentru acest caz.
*procedura de directionare va fi precizata pe forum

Modalitati de donare:
1. Numerar:
prin depunere directa la caseria oricarei sucursale a bancii Transilvania din orcie oras de pe teritoriul Romaniei in orice moneda dorita RON, USD sau EURO
2. Prin virament bancar (adica dintr-un cont in alt cont)
prin depunerea unui ordin de plata catre banca unde aveti deschise conturi bancare indiferent de banca, indiferent de oras sau de tara cu precizarea inclusiv a codului SWIFT daca plata se face dintr-o banca externa granitelor Romaniei in care sa precizati:
a. Suma pe care dispuneti sa o plateasca
b. Datele dvs. ca si platitor, banca, numar de cont
b. Datele de mai sus pt destinatarul platii
c. Precizarea motivarii sumei - donatie

--------------------------------------------------------------------------------

luchi
AICI gasiti date despre conturile deschise, modalitati de plata, adrese ale unor fete de pe DC carora le puteti trimite bani - prin mandat postal, sau varianta plic.
Later edit: am scris in acelasi timp cu Danyhoney, sterg datele care coincid si las totusi si link-ul.
luchi
Ultimele vesti despre Mirela, de pe DC

CITAT

Este extrem de slabita si obosita, are dureri mari. Ieri urla de durere cand au intors-o infirmierele, nici cu noi nu a putut vorbi, ii cadeau ochii de oboseala.

CITAT

Ieri am vorbit cu ea la telefon, a vorbit si Dan cu ea si a intrebat-o el si a spus ca nu isi simte picioarele, mainile le foloseste, Dan a incurajat-o i-a spus ca el nu isi simte,nu isi foloseste nici mainile, sa aiba credinta ,caci intr-o zi va fi bine
(nota : Dan este sotul/copilul unei forumiste de pe DC, care a suferit o operatie asemanatoare cu cea a Mirelei).

luchi
Am intrat cu vesti noi:

CITAT
Buna fetelor,
Am intrat doar sa va spun ca Mirela arata mult mai bine, era si mai zambitoare! Eu personal am observat progrese fata de vineri si fata de sambata! E o luptatoare si Dumnezeu ii va asculta rugile!

Nessie
Luchi, multumim pentru up-date! floare.gif Recunosc faptul ca nu am timp sa intru sa citesc tot ce se scrie pe DC sad.gif , dar incerc sa recuperez seara cand ajung acasa. Aici intru mai des si citesc rezumatul pe care il faci tu. hug.gif
dany
Multumesc mult ,Luchy !!!!!!! Eu sunt toata ziua la job si...nu pot citi noutatile .Ma bucur din suflet ca se simte mai bine !!!!!!
aki
Nu stiu fetelor daca o stiu pe Mirela.imi pare ca nu o cunosc nici dupa postari nici din discutii.Dar totusi imi pare foarte rau pentru ea.Citesc si eu acum despre ea.Merci Mooka ca vii cu noutati. pupic.gif Astept orice despre ea.Domnul sa o ajute hug.gif
luchi
Aki, nici eu nu o cunosc pe Mirela, este de pe un alt forum, am citit intamplator povestea ei.

Multumiri Nessie si admin-ilor ca mi-au dat voie sa postez povestea ei si ca au lasat acest topic sa fie subiectul zilei.
Multumiri Soranutzei si prietenilor ei pentru donatii si pentru ca au facut cunoscuta povestea mai departe.
Multumiri, Danyhoney - am vazut ca ti-ai facut cont pe DC si ai trimis sau vrei sa trimiti banuti
Multumiri, Still_me
Multumiri Eu.,
Multumiri Ina
Multumiri Honey
Multumiri Deea

Multumiri tuturor celor care ati ajutat sau veti ajuta (si ale caror nume nu am reusit inca sa le aflu), celor care v-ati aplecat privirea asupra acestor randuri, celor care v-ati indreptat gandurile spre Mirela. Plecaciuni!

p.s. Imi cer iertare daca am uitat pe cineva. blushing.gif
luchi
Danyhoney, ai un email de la o fata din germania cu mai multe date pupic.gif

Ultimele vesti:

CITAT
am intrebat-o daca mai stie ceva de la doctori,a zis ca nu stie nimic,nu i s-a spus decat ca numaiCel de Sus hotaraste.azi de dimineata nu a mai facut febra,are dureri...
am intrebat-o ce-i face escara si mi-a zis ca dr vor sa-i faca o plastie ,ca altfel nu cred ca se mai inchide si nu prea au de unde lua piele,ca e slaba...
Doamne asta ii mai lipsea!

Mirela are pe spate o escara, la un moment dat era de marimea unei mingi de fotbal. Conform dex-ului, escáră s. f. crustă negricioasă care se formează pe piele, pe plăgi prin mortificarea țesuturilor superficiale.
Aceasta escara a aparut la Constanta (a fost lasata sa zaca pe o targa din plastic/musama, fara nimic intre corpul ei si targa, a transpirat, si s-a format acea rana. Cu timpul, si datorita neglijentei personalului medical (ea ar trebui sa fie intoarsa la fiecare doua ore), escara s-a marit. Una dintre membrele DC strange bani pentru achizitionarea unei saltele anti-escare la adresa de mai jos:

Ana-Maria Misu (cu sh)
str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, ap.50, sector 6 Bucuresti

luchi
Tulip, give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Nu ajung floricelele toate pentru tine!
dany
Luchi....multumesc !!!! Primit e-mail-ul......raspuns !
May
Cand te gandesti ca tu te vaitzi pt o durere de cap si tii se pare sfarsitul lumii, iar altul nu isi simte picioarele si zilele ii trec in dureri groaznice.... suntem atat de egoisti uneori... Sunt placut surprinsa de mobilizarea fetelor.. inca mai sunt suflete bune pe lumea asta... am sa ma rog in fiecare seara pt Mirela.. numele ei va fi asezat langa numele familiei mele atunci cand ii voi cere sanatate Lui Dumnezeu... poate toate aceste voci unite o sa-L faca sa-si aplece privirea catre ea... sa ii ia suferintza...
luchi
Ultimele vesti: Mirela a fost mutata la sectia de recuperare, unde se pare ca va sta 3 luni. Treptat-treptat i se va ridica patul, pentru ca in final sa poata sta in sezut si sa poata fi pusa intr-un carut cu rotile.

Se pare ca diagnosticul final e paraplegie totala

CITAT(" forumista DC" )
i-au dat diagnosticul final: paraplegie totala. Avea o voce pierduta, cand mi-a spus la telefon ca stie ca nu mai are nici o sansa de a merge vreodata.

multumiri din suflet celor care au trimis cate ceva si celor care s-au gandit la ea.
Sexymom
Nu reusesc sa citesc si eu despre Mirela, de la inceput, se deschide numai ultima pagina, cum pot sa vad despre ce este vorba?
luchi
aici I
si aici
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.