Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
bpaula
salutare

lasa sa mai stea sefii si pe afara, sa se invete minte sa ia cheia dupa ei..oricum aventuroasa zi ai avut

si eu is cam ametita de felul meu...aseara ma duc la intalnire cu karin si moarta de foame ca veneam de la munca, la pranz nu am avut timp de masa zic ca imi iau un cartof copt cu de toate(telemea, piept de pui cu ciuperci, castraveti cu iaurt, rosii, amestec mexican, sos)...apoi ma gandesc ca totusi nu il pot manca tot si mai bine imi iau un cartof doar cu branza si sos sa nu dau banii de aiurea...dar ala cu branza nu avea trecut sos la meniu si pana la urma cer unul din ala cu de toate
numai ca de atata gand la sos am uitat sa ii zic sa imi si puna...si tot mancam din cartof si nu stiam ce lipseste, pana m-a traznit ca am uitat sa cer SOSUL, mama lui de sos tease.gif

week-end placut

eu abia astept sa treaca, sunt la munca sorry.gif
lliliana
O duminica superba va doresc:)...Azi am de bantuit. Plec in oras.. hug.gif

pupic.gif Pentru toate... biggrin.gif

Am vrut sa spun...si am tot uitat. Faza cu Peco...nu eram la prima abatere. Am mai bagat benzina fara sa am portofelul biggrin.gif . Noroc ca am fatza de femeie serioasa w00t.gif .
lliliana
Buna dimineata. Fratioareeee....iar e luni?...Vine Craciunul acusi si eu tot grasa sunt. Nu incap in rochii... blushing.gif Uf...

Azi am papat de dimineata un strugure mic. Am cu mine iaurt degresat, 2-3 biscuiti pe care n-ar trebui sa-i mananc si am ceva carne fiarta. 2 pulpe de pui fara piele. Acum imi beau cafeaua. Pentru acasa am pregatit un pik de ghiveci in care am pus si o lingura de orez. Eu zic ca e bine. Sper sa fie bine. Am hotarat sa incep sa iau pastile de ceai verde antiadipos. Am senzatia ca retin apa.

Am vrut sa va spun ca am gasit solutia miraculoasa pentru cosurile Cristinei. Exista o crema...Stop acnee...de la Gerovital. Felelor, am dat-o de trei ori si deja se vede. O curat inainte cu Lara. Nu-mi vine sa cred. Am comandat o crema antivergeturi. Si din 15 octombrie mergem la impachetari. Pentru ea. biggrin.gif Va pup si va doresc o zi perfecta. give_rose.gif
aki
Salutari gazditei pupic.gif O saptamina linistita iti doresc hug.gif
luchi
CITAT(lliliana @ 02-10-2006, 09:04 AM) *

O curat inainte cu Lara. Nu-mi vine sa cred.

Se mai gaseste Lara? Asta era demachiantul meu cand eram copchila laugh.gif Nu iegzista after-shave, doar lara si tar, tar-ul mirosea cam naspa, dar lara..eheeei, ce vremuri! mai erau si spraiurile de la farmec, si mozaicu', ala de miroseai capacu' si-ti pica parul din nas instantaneu. ce vremuri, dom'le!

ma bucur ca se rezolva problema cu fetita. hai, ca-i luni azi, pana vineri mai sunt 4 zile, o nica tata! pupic.gif
bpaula
deci ziua de vineri o sa fie cea mai cea vineri din ultimele luni....se termina in sfarsit saptamana asta lunga

acum am o dilema ma duc in week-end la nunta sau nu? nu va chinuiti sa ma ajutati ca tot nu o sa stiu... sorry.gif

aki
Si din ce motiv nu ai putea pleca unsure.gif .Eu cred ca ar trebuie sa jertfesti cu orice si sa pleci.O singura viata avem si trebuie traita din plin pupic.gif
Sexymom
Lili, eu le-am spus si fetelor ca ma mentin de mult timp la greutatea de 63 de kile si am 1,70 inaltime, mananc si beau ca scroafa si nu pun un gram, sti de ce? iau dimineata si seara cate o pastila de otet de mere concentrat , pe bune ca sunt minunate, de ce nu incerci si tu? pana sa iau otet de mere am slabit cu Regenon, stiu ca e rau ceea ce am facut dar nu ma timp si nervi sa tin diete stricte,incearca si tu cu otet de mere, e natural si stomacul le suporta, si sunt si antioxidante.
julyalina
pupic.gif liliana
azi ai mai incuiat seful pe afara ? wink1.gif
julyalina
liliculeeeeeeee!!!!!!!!!!!! dry.gif
lliliana
Neata fetele,

Am lucrat ca nebuna de azi dimineata. N-am dat pe aici, dar va pup si va imbratisez pe toate cu drag. pupic.gif

Azi pap la popota. N-am incotro. Gratar cu orez. N-am avut timp sa-mi pun mancare. Am papat acasa azi dimineata 2 mere. Azi n-o sa am timp sa respir. Vai de mine, alergatura in toata regula. Of.

Sa fiti cuminti, sunt cu ochii pe voi. hug.gif floare.gif

Am uitat sa zic. Lara am gasit in Billa, pe raft. Au imbunatati-o surprinzator, contine si aloe vera. E super pentru curatat fatza. Mua.
Sexymom
Citisi ce ti-am scris mai sus despre otet de mere concentrat?
julyalina
CITAT(Sexymom @ 02-10-2006, 01:03 PM) *

Lili, eu le-am spus si fetelor ca ma mentin de mult timp la greutatea de 63 de kile si am 1,70 inaltime, mananc si beau ca scroafa si nu pun un gram, sti de ce? iau dimineata si seara cate o pastila de otet de mere concentrat , pe bune ca sunt minunate, de ce nu incerci si tu? pana sa iau otet de mere am slabit cu Regenon, stiu ca e rau ceea ce am facut dar nu ma timp si nervi sa tin diete stricte,incearca si tu cu otet de mere, e natural si stomacul le suporta, si sunt si antioxidante.

sexy, nu-ti irita stomacul?

lilicule pupic.gif spor la treaba ! noi te asteptam cumintele pe aici hug.gif
amalia0701
Spor la treaba pupic.gif
Nessie
pastila de otet de mere concentrat? blink.gif Pe la noi nu am auzit de asa ceva.
amalia0701
Sunt la plafar niste gelule cu otet de mere
fac cei dela Hofigal
Sexymom
Nu, deloc, le suport bine , si eu chiar sunt sensibila la acizi, astea imi fac bine,topesc grasimea si ma mentin la o greutate normala, in rest nu iau nici un supliment si nu mai beau nici ceaiuri de slabit care ma tin numai pe wc. )).gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 03-10-2006, 10:42 AM) *

pastila de otet de mere concentrat? blink.gif Pe la noi nu am auzit de asa ceva.

nessie, exista si la noi in farmacii sau plafare. eu stiu de cele de la harmony . otet de mere
sau
Otet de mere 2

Imagine
amalia0701
rectific http://www.naturaplant.ro/produse/192/Conc..._C_si_E__(100c)
Nessie
w00t.gif Habar n'aveam! Multumesc mult! pupic.gif Am trecut pe lista de cumparaturi!
lliliana
CITAT(Nessie @ 03-10-2006, 10:55 AM) *

w00t.gif Habar n'aveam! Multumesc mult! pupic.gif Am trecut pe lista de cumparaturi!

Si la farmacie se gasesc smile.gif
Sexymom
Exact pastile din astea iau eu Alina.
amalia0701
CITAT(Nessie @ 03-10-2006, 10:55 AM) *

Mai bine da de pomana crema aia de zahar ars, lasa pastilele.
Io cred ca asa are metabolsimul Sexy, nu are nici o legatura cu otzetul.
Decat ca ea in mintea isi isi zice: iau otzet, nu ma ingras )).gif
Sexymom
Ma ce draguta esti Amalia, o fi ceva si pe creierasul meu, nu zic nu. )).gif

Da-mi mie de pomana crema de zahar ars ca nu zic bogdaproste. floare.gif
Nessie
blum.gif nu-nu! e a mea! devil.gif Nici nu mai stiu gustul de dulce!
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 11:03 AM) *

Ma ce draguta esti Amalia, o fi ceva si pe creierasul meu, nu zic nu. )).gif

Da-mi mie de pomana crema de zahar ars ca nu zic bogdaproste. floare.gif

kiss.gif
Io am tot dat bani pe diverse suplimente si am ajuns la concluzia ca buba e la cap.
Ele nu au avut nici un efect.
Sexymom
Ce egoista, sa se ingrase singura lol.gif

Liliana , scoala mama pisoiul asta, nu il vezi pe al meu cat e de constiincios si face gimnastica?
Nessie
CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 11:09 AM) *

Lasa ca o sa ii fac o poza sa salivati si voi! devil.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 03-10-2006, 11:12 AM) *

CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 11:09 AM) *

Lasa ca o sa ii fac o poza sa salivati si voi! devil.gif

Deja salivam.
Io mananc 2 patratele de Anodor caci mi-a sacazut glicemia )).gif numai gandindu-ma la crema de zahar ars.
lliliana
CITAT(luchi @ 02-10-2006, 10:50 AM) *

CITAT(lliliana @ 02-10-2006, 09:04 AM) *

O curat inainte cu Lara. Nu-mi vine sa cred.

Se mai gaseste Lara? Asta era demachiantul meu cand eram copchila laugh.gif Nu iegzista after-shave, doar lara si tar, tar-ul mirosea cam naspa, dar lara..eheeei, ce vremuri! mai erau si spraiurile de la farmec, si mozaicu', ala de miroseai capacu' si-ti pica parul din nas instantaneu. ce vremuri, dom'le!

ma bucur ca se rezolva problema cu fetita. hai, ca-i luni azi, pana vineri mai sunt 4 zile, o nica tata! pupic.gif

Sunt moarta dupa starea ta se spirit...Da-mi si mie, nu fi reaaaaa biggrin.gif
luchi
CITAT(amalia0701 @ 03-10-2006, 10:59 AM) *

Decat ca ea in mintea isi isi zice: iau otzet, nu ma ingras )).gif

lol.gif Un placebo mic la ea in cap? As incerca si eu, dar..hmmm..sa vedem.
Liliana, pofta mare la gratarul ala cu orez. de care orez e? blum.gif
lliliana
Gata fetele...o las balta...si maine e o zi. Sa zica cine ce-o vrea...atat le trebuie. Am incheiat. Acu'? E careva pe-aici? Pup fetele toatele.

CITAT(luchi @ 03-10-2006, 01:06 PM) *

de care orez e? blum.gif

grin.gif Sper ca numai fiert. Ele cunosc faptul ca sunt la curaaaa!!!!! biggrin.gif
honey79
Am trecut sa te pupic dulcic...si sa-ti doresc o zi frumoasa...fara abateri.

Pupicei dulcei si imbratisari cu drag.
lliliana
Sexi...te vad la mine acasutza...ti-am trimis ID-ul meu. Ai vazut? hug.gif
luchi
CITAT(lliliana @ 03-10-2006, 01:03 PM) *

Sunt moarta dupa starea ta se spirit...Da-mi si mie, nu fi reaaaaa biggrin.gif

dau bucuroasa, dau pe dinafara, da' tre sa iei si partile proaste (adica capul laugh.gif ). De iegzemplu, de 4 zile imi bubuie, ajung acasa, ma arunc in pat cu triplu salt si dublu surub si ma ridic de-acolo a doua zi dimineata ca sa o iau de la capat (cu munca, bineinteles). Acu imi ploua, acu e soare, acu' i-as trimite pe toti la el diablo (cum ar zice sexy) acu mi-e bine. Eu nu-nteleg nimic, cei din jur nici atat, dar sper ca sunt sanse de vindecare w00t.gif
lliliana
CITAT(honey79 @ 03-10-2006, 01:09 PM) *

Am trecut sa te pupic dulcic...si sa-ti doresc o zi frumoasa...fara abateri.

Pupicei dulcei si imbratisari cu drag.

Esti o scumpilka... hug.gif urari de bine si tie... hug.gif
Sexymom
I-o is in preajma pana la ora mesei, ca atunci navalesc teroristi in casa, si am si un musafir special, e vb de Mighuel, prietenul Biancai care a spus ca vine la noi la masa numai daca nu gatesc ciudatenii, la el ciudatenii inseamna musaca , ciorba de perisoare si orez cu lapte, asa ca le fac cartofi prajiti si tortilia si m-am scos. cheer.gif
lliliana
CITAT(luchi @ 03-10-2006, 01:10 PM) *

..... dar sper ca sunt sanse de vindecare w00t.gif

Nu-i nimik daca nu trece cu pastile...ne mutam pe alta planeta )).gif Ne facem extra... biggrin.gif

CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 01:10 PM) *

I-o is in preajma pana la ora mesei, ca atunci navalesc teroristi in casa, si am si un musafir special, e vb de Mighuel, prietenul Biancai care a spus ca vine la noi la masa numai daca nu gatesc ciudatenii, la el ciudatenii inseamna musaca , ciorba de perisoare si orez cu lapte, asa ca le fac cartofi prajiti si tortilia si m-am scos. cheer.gif

Daca papi tot ce-ai scris acolo...le si vad kilele atarnand pe la solduri biggrin.gif Hihi...ce nume meserias...Miguel...parca ar fi o telenovela smile.gif
Sexymom
Pai eu traiesc in lumea telenovelelor, pe toti ii cheama Juan, Mighuel, Jacobo, Belen,Alemn, Patricia, Pablo, Francisco...
luchi
CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 01:18 PM) *

Pai eu traiesc in lumea telenovelelor, pe toti ii cheama Juan, Mighuel, Jacobo, Belen,Alemn, Patricia, Pablo, Francisco...

lol.gif si la mine: Erdin, Urum, Samira, Sunai, Kemal
Nessie
CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 01:10 PM) *

lol.gif Orez cu lapte si musaca! lol.gif saracu' baiar! Mie tortilia aia mi se pare ciudata. laugh.gif
Sexymom
Tortilia e omleta romaneasca get beget.2 oua invartite in tigaie cu bucati de bacon. blum.gif
luchi
CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 01:26 PM) *

Tortilia e omleta romaneasca get beget.2 oua invartite in tigaie cu bucati de bacon. blum.gif

Aha. deci un scrob mai de bonton? Si eu care vroiam sa cer reteta lol.gif
Nessie

lol.gif asa o sa il pacalesc pe al meu de acum. Lui nu ii plac ouale, asa ca fac o omleta la juma' de an. O sa il anunt ca ii fac tortilia si o sa astepte cumintel sa vada ce iese. eat.gif Ar trebui sa am pregatit si alt fel de mancare ca deja ii vad fata. lol.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 03-10-2006, 01:28 PM) *

lol.gif asa o sa il pacalesc pe al meu de acum. Lui nu ii plac ouale, asa ca fac o omleta la juma' de an. O sa il anunt ca ii fac tortilia si o sa astepte cumintel sa vada ce iese. eat.gif Ar trebui sa am pregatit si alt fel de mancare ca deja ii vad fata. lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
lliliana
Asta-i ca aia cand pe vremea lui Ody m-am dus cu al meu la un restaurant sa facem rev'ul si era in meniu rizzi bizzi blink.gif Dreak stia atunci ce-i aia. Vreau sa zic ca ne-au adus orez amestecat cu mazare, s-a ras in sala ca la Mr. Bean. biggrin.gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 03-10-2006, 02:06 PM) *

Asta-i ca aia cand pe vremea lui Ody m-am dus cu al meu la un restaurant sa facem rev'ul si era in meniu rizzi bizzi blink.gif Dreak stia atunci ce-i aia. Vreau sa zic ca ne-au adus orez amestecat cu mazare, s-a ras in sala ca la Mr. Bean. biggrin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
'neatza lilisor !
lliliana
Salut fetele mele pupic.gif Azi sunt la zi de numai bulion. Si apa...plata cu lamaie. O sa cumpar otet de mere si eu...daca mi-ati adus aminte biggrin.gif Va pup pe toate. Cred ca racesc...cand vorbesc aud ecoul vorbelor mele...in cutia craniana...Poate de-aia ca e cam goala. biggrin.gif
aki
Lilici pupic.gif
honey79
Am trecut sa pup o fata frumoasa. ...si sa-ti doresc o zi minunata...plina de evenimente placute.
Pupiiiiiiiiii.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.