Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
lliliana
cheer.gif cheer.gif cheer.gif hug.gif pupic.gif Pe toate floare.gif

Am fost un pik racita...am facut chestii babesti si mi-a trecut...smile.gifS-a dus bulionul meu ca am baut un vin fiert cu scortisoara si zahar...E aspirina....nu a saracului (aia e si mai eficienta biggrin.gif )aspirina naturista biggrin.gif

Asa ca ieri am papat bulion....si vin fiert:). Of...Acum sunt (interesant) neinfometata. Azi voi manca pulpe pui fierte. Si bulion biggrin.gif Ca sa nu-i uit gustul )).gif . Si m-am gandit sa asortez cu o salata de ardei copti (fara otet si zahar si lalala). Hmmm...Abia luni ma sui pe cantar. Vom trai si vom vedea...

Sexi...fain avatar, nu?

Azi ma sarbatoresc, e ziua Cristinei.smile.gif Fata mea, scumpika mea.

ina_ceva
La multi ani fetitzei tale!!!!! give_rose.gif
luchi
la multi ani Cristinei, sa-ti traiasca, sa-nfloreasca! give_rose.gif
amalia0701
La muti ani! cheer.gif bday.gif
Sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea.
julyalina
La multi ani Cristinei! party.gif

lilicule, am si eu o intrebare ... iti place tie bulionul? de ce il ai in meniu? ... poate s-a discutat asta si eu nu m-am prins baby.gif
aki
Salut puicuta pupic.gif .Vii si pe la mine? hug.gif
Sexymom
LA MULTI ANI PRINTESEI TALE, SUCCES LA CAPACITATE SI MULTA SANATATE pupic.gif floare.gif
aki
Am uitat de felicitari.
sorry.gif
Din adancul sufletului ii doresc ficei tale ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fie fericita si mereu insotita de cei care merita sa o iubeasca. floare.gif floare.gif floare.gif
LA MULTI ANI !!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
honey79
La Multi Ani! ingerasului tau.
Sa creasca mare si sa-ti aduca numai bucurii.

Pupicei dulcei si imbratisari calde.
lliliana
CITAT(julyalina @ 05-10-2006, 08:32 AM) *

La multi ani Cristinei! party.gif

lilicule, am si eu o intrebare ... iti place tie bulionul? de ce il ai in meniu? ... poate s-a discutat asta si eu nu m-am prins baby.gif

Uite-ma...am aparut satula de munca...Bulion...acum ceva vreme, destul de multa...sper ca nu ma repet...o amica de-a mea s-a imbolnavit rau si a fost nevoita sa mearga prin Italia sa-si caute de sanatate. Cand s-a intors mi-a spus aproape razand ca medicul italian i-a recomandat o cura de schimbare a metabolismului (ea fiind plinuta). 31 zile sa bea doar bulion natural, preparat fara condimente sau zahar. Am tinut si eu o dieta asemanatoare, doar ca nu atat de multe zile. Credeti sau nu, nu imi era deloc foame. Apoi am introdus piersici, piept de pui la gratar, cruditati...si am mancat o perioada buna de timp foarte sanatos. Am slabit frumos, fara urmari urate pentru organism si fara strop de sport, de la 92 kg la 58. M-am ingrasat inapoi in 2-3 ani pentru ca nu am fost prea cuminte. Asta e cu bulionul. hug.gif

Akisor, viu si la tine...colega e in concediu si am 7 sefi pe metru patrat, la toti tre' sa le fac ceva URGENT...cu manutele-astea doua. biggrin.gif Sper ca esti bine... pupic.gif

Multumesc de urari. M-au atins...e copilul meu si-l iubesc neputand exprima in cuvinte cat de mult. give_rose.gif

Amalia, julyana, sexi, honey, ina, luchi hug.gif
Nessie
pupic.gif La multi ani, Cristinei! cheer.gif give_rose.gif

Acum vad! doh.gif Felicitari pentru ticker. cheer.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 05-10-2006, 01:12 PM) *

pupic.gif La multi ani, Cristinei! cheer.gif give_rose.gif

Acum vad! doh.gif Felicitari pentru ticker. cheer.gif

Ma cantaresc din nou luni...Sper ca s-au mai dus vreo doua:)...Nu stiu ce-i cu mine ca nu mi-e deloc foame. Foarte interesant...Am mancare la mine si nu simt nevoia s-o pap.Hmmm...

Merci de urari... hug.gif
Tulip
La multi ani pt. fata ta! give_rose.gif
Ce cadou primeste? )).gif
lliliana
Un tort si-un dvd portabil...acesta din urma a fost comandat biggrin.gif L-a dorit...si-l are. Aaaaa...si am uitat, carti biggrin.gif Ca atunci cand intram in librarie, e jale...spargem tot salariul... )).gif
Tulip
Poate am omis...cati ani implineste? smile.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 05-10-2006, 02:51 PM) *

Aaaaa...si am uitat, carti biggrin.gif Ca atunci cand intram in librarie, e jale...spargem tot salariul... )).gif

Cat de familiar imi suna )).gif
Am plecat de nenumarate ori in oras la cumparaturi si ne-am intors cu cartzi )).gif
lliliana
14 ani a implinit ieri fata mea...Dragutza de ea:)...O zi buna va doresc tuturor... smile.gif hug.gif floare.gif
ina_ceva
O zi buna si tie, liliana!! cheer.gif
Trebuie sa-i faci buletin, nu?
bubbles
`neat liliana...la multi fetei tale! scz de intarziere...deacum are boletin biggrin.gif si poate sa faca ce vrea ea....insa in anumite limite ca mai are pana la 18 ani wink1.gif
ina_ceva
E ziua ta astazi?

bday.gif Imagine
bubbles
a mea nu e...de fapt ziua mea e in fiecare zi biggrin.gif )).gif
ina_ceva
Liliana, ce cadou iti faci? O zi libera cumva? grin.gif
aki
Inuta e ziua fetei Lilianei pupic.gif
Liliana saluatari hug.gif .Cum iti merge?Eu sunt bine si linistita.Ma simt foarte comod aici unde sunt acum. cheer.gif
ina_ceva
dry.gif Eu aveam impresia ca e si ziua lilianei si a fetitzei sale.
aki
pupic.gif Inut
lliliana
Iertati-ma pentru ziua de azi, n-am fost cu voi. Am avut musafiri si acasa si la serviciu. Toti sefii s-au saturat de prajituri, sucuri si cafele. Asa-s femeile...de ziua lor tot ele lucreaza. Eu am fost totusi un minut mai deshteapta si am rugat-o pe matusa Billa sa-mi faca nishte prajituri, pe unchiu' Metro sa-mi faca un tort si pe varu' Miky (casa de comenzi) pentru praji speciale si saratele bengoase. Sucuri, bauturi si alte alea mi-a adus sotzul din Franta...

Asa ca fetelor mi-am facut stocul la parfumiri, creme, flori (de apartament), stilouri, lantisoare, dulciuri....am primit si-o pilota cu perna cu tot de la o prietenutza...chiar doream sa-mi cumpar. Toti au fost niste dragutzi...oricum nu cadourile sunt importante, ci faptul ca au venit fara sa-i chem, mi-au urat de bine...mi-au zambit ingaduitor...astazi (citez "de maine gata...sa nu ti-o iei in cap").

Azi n-am fost cuminte...am papat tort. biggrin.gif Si am baut si suc. biggrin.gif Ma duc la bicicleta...Tot e weekend..in 48 de ore dau jos caloriile inghitite biggrin.gif Si...ca sa fie cadoul complet voi modifica si tickerul...am 82.5 kg. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Va sarut pe toate...va multumesc pentru urarile de sanatate si de bine...m-ati atins la coarda sensibila. Aki...m-ai dat pe spate cu urarea aceea...de la La multi ani Liliana...Sper din suflet ca esti bine.

Oricum...Imagine
Nessie
pupic.gif Ma bucur ca ai avut o zi plina si ca te-au ajutat rudele cu praji. grin.gif Yo zic sa lasi bicicleta azi ca e ziua ta si sa te simti bine pana la capat. Oricum meriti un premiu pentru cat ai slabit! Felicitari! hug.gif
ina_ceva
Bravo pt kg, liliana! give_rose.gif
Un WE cat mai placut!
mirela_awad
sister dar tu ai 2 jurnale?
Lacry
CITAT(lliliana @ 06-10-2006, 07:54 AM) *

14 ani a implinit ieri fata mea...Dragutza de ea:)...O zi buna va doresc tuturor... smile.gif hug.gif floare.gif

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaa muuuulti aaaani! flowers1.gif bday.gif
lliliana
CITAT(mirela_awad @ 08-10-2006, 01:52 PM) *

sister dar tu ai 2 jurnale?

Da iubire...asta-i pentru fizic, celalalt pentru spirit biggrin.gif
lliliana
Asaaaaa....Buna dimineata feteleeee. Iata o noua saptamana. Nu vi se pare ca trec cam repede? dry.gif
Vreau sa va spun ca intregul weekend am avut musafiri. Eu am zis ca nu-mi tin ziua. S-o credeti voi.
M-au calcat toti prietenii si amicii. Mai bine faceam chef biggrin.gif ca rezolvam totul intr-o zi...Asa, am lungit-o de joi pana duminica.
M-am abatut de la dieta. Ce puteam face? A trebuit sa beau cu ei un paharel, ca nu mai taceau. Si am papat pizza si tort. biggrin.gif Sunt bune biggrin.gif
Azi revin la bulion si la fierturi: carne, legume...si la fructele de dimineata. Asta este. Am si apa plata cu lamaie. Buuuuna, da....ce-mi trebuie mie vin de Bordeaux, mai buna-i Perla Harghitei biggrin.gif .
Daca a inceput saptamana, sa inceapa si aventura. Va doresc la totate sa traiti la maxim, sa nu irositi nici o clipa. hug.gif
ina_ceva
Lasa liliana, o singura zi pe an e ziua ta blum.gif
Un inceput de saptamana cat mai placut!!!
honey79
LA MULTI ANI!!! iubita.... fericirea, implinirea si dragostea sa-ti fie prieteni in drumul tau prin viata. Sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos.

Te pupic si te imbratisez cu drag....
julyalina
La multi ani iubita! hug.gif
chiar daca am venit cu intarziere blushing.gif imi dai si mie putin vin de Bordeaux? ca sa ma refac dupa raceala blum.gif
aki
CITAT(lliliana @ 06-10-2006, 09:09 PM) *

Va sarut pe toate...va multumesc pentru urarile de sanatate si de bine...m-ati atins la coarda sensibila. Aki...m-ai dat pe spate cu urarea aceea...de la La multi ani Liliana...Sper din suflet ca esti bine.

Oricum...Imagine

Sa-ti fie de bine draga Liliana pupic.gif
Nu te doare capul pupic.gif ?
lliliana
Hihi...m-am lovit un pik la ceafa aki biggrin.gif
Pentru toate fetele mele...

Imagine
amalia0701
pupic.gif
La multi ani!
honey79
Neata, frumoasa Liliana.
O zi superba iti doresc, plina de voie buna si cu mult soare.
Te pupic dulcic si te imbratisez cu drag.
lliliana
Salut fetele mele...cam tarzior va salut azi, dar iar am o zi de neuitat biggrin.gif Si ce daca...asta e, mai rau sa nu fie grin.gif Azi pap fulgi de porumb, carne fiarta, oua fierte, lapte, mere.

Am fost fetele iar la banca... biggrin.gif Sfinte, ajuta-ma sa nu ajung ca ele...jalnic. Am mers sa ridic o dublura de card de valuta. Aveti impresia ca venise? Era tot la banca lui mama...Si chiar daca eu intarziasem cu patru zile fata de data la care fusesem informata ca va veni....nu era. S-a mai amanat o saptamanaaaaa....Dulce Romanieeeee....

M-apuc de curatenie generala....m-a lovit...Cred ca tre' sa iau o pastila contra. Ma tot gandesc daca sa platesc o femeie sa ma ajute. Hmmm....nu prea-mi place sa-si bage altul nasul in lucrurile mele. M-ar scuti insa de multe chestii. As avea multe altele la rand de rezolvat.

Pup fetele dragutzele inca o data...o zi bunaaa!!! hug.gif pupic.gif
aki
Salutel Liliana pupic.gif .Si eu am azi de spalat o gramada de rufe sorry.gif .Cind ma gindesc nici nu-mi este a duce acasa devil.gif
lliliana
Buna gagicutze...fac curatenie...ma omoara. Nu sunt facuta sa fac treaba-n casa. Degeaba ma dau bengoasa. Fac pentru ca trebuie si ma enerveaza sa fie murdar, insa, ma omoara sa fac munca asta. As prefera sa merg de 2 ori la serviciu, sa alerg ca disperata prin oras dupa cumparaturi si plati de factura...sa ma ocup de Cristi de 7 ori mai mult...sa dau din nou meditatii. Curatenie nu-mi place sa fac. Of...parca n-as avea sange de femeie biggrin.gif . Poate-s vreo extraterestra ceva. huh.gif

Azi sunt asa de cuminte cu papa ca aproape n-am papat nimik. grin.gif Apa cu lamaie...bulion un pahar. Nu mi-e foame. Tre' sa ma fortzez un pik. Curioasa chestie.

S-o vedeti de fie-mea ieri ce l-a pus la punct pe unul. A enervat-o un vecin c-o tot fitilea si zice catre el: "Domnule...la mine-n casa nu se fumeaza, va rog sa stingeti tigara ca ma deranjeaza." Eu blink.gif , ala blink.gif . Zice vecinu' la caterinca: "Dar nu e casa ta...e casa lu' ma-ta si a lu' tact-u"...Eu blink.gif surprinsa de stil, Cristi blink.gif La care Cristi: "Dumneata nu prea esti in tema...prin extindere, aceasta este casa mea... " Si se-ntoarce fluturandu-si lungul par pe sub nasul aluia, aproape ca l-a atins pe fatza, iesind tantosa din camera....Hmmmm...Presupun c-a deranjat-o impolitetea respectivului...Si mai presupun ca e razbel intre ei deja. Va fi distractiva urmarea... naughty.gif
aki
Salut Liliana.
Fata ta e cu carecter.Lasa ca e bine asa.A mea se lasa calcata in picioare.M-am saturat sa tot o invat ca in viata trebuii sa fii mai razbatatoare,ca nimeni nu o sa-i puie in buzunar daca nu se va zbate ea pentru ceva.Dar parca vorbesc cu peretii.Leita taica sau,ca nu degeaba nu are nimic pe lumea aceasta si niciodata nu o sa aiba devil.gif
Sexymom
Buna Lili, nici mie nu imi place sa fac curat in casa dar nu plec niciodata fara sa las totul bec, sa fac paturile, sa am bucataria luna si vasele curate. In rest o cam lalai, de calcat ma dau lovita, pt.ca al meu sot se relaxeaza cand calca atunci vine mereu randul lui la calcat )).gif iar praful il sterg fetele. )).gif
Cat despre fata ta ce sa spun decat bravo ei, stie ca in casa sunt niste reguli si le impune. pupic.gif Sa vezi ce obraznica e Miruna mea .Am avut o fata de 15 ani in vacanta care era sefa casei. Si inainte sa plece Miruna i-a spus ca abia asteapta sa plece de la noi ca se uita si ea la televizor cand vrea si mami nu mai sta sa-i taie bucatele mancarea ca ea poarta aparat dentar. )).gif si o sa puna si verdeata in mancare ca nu o sa-i mai ramana nimanui frunzele intre dinti devil.gif
lliliana
Salut frumoasele...azi sunt ceva mai relaxata. Mi-am permis sa iau jurnalele la rand si sa raspund. Mai am vreo doua. Of...nu prea merge net-ul aici, la serviciu.

Sunt putin infometata. Nu am avut timp sa mananc azi dimineata. Am baut doar cafeaua. Acu' pap niste carnita fiarta. Imi cade bine. smile.gif Mananc cam dezorganizat. Azi am peste la pranz. L-am fiert cu condimente si sare. sad.gif Mie-mi place de mor prajit...Asta e, in viata tre' sa suferi. Beau bulion, pap fasole verde si salata de varza. Am si 2 oua fierte in meniul de azi. Ma catre seara, desi se spune ca ouale dimineata sa le pastrezi pentru tine, la pranz sa le imparti cu prietenii si seara sa le dai dusmanilor. Avand in vedere ca uneori sunt propriul meu dusman biggrin.gif voi manca spre seara 2 oua biggrin.gif . Va pup dulcic si va doreasc numai bine.
lliliana
Buna dimineata fetelor. hug.gif
Iar e vineri...zboara timpul asta ceva de speriat.

Nu stiu ca sa ma fac fetele, probabil ca am eu vreo problema de comportament. Am o coleguta mai tinerica de care mi-e tare drag, dar are o problema...ii place ingrozitor de tare sa se dea deshteapta. Mai deshteapta ca oricine. Are un orgoliu mai mare decat fostele turnuri gemene si intra in competitie cu mine (nu stiu de ce cu mine) incercand mereu sa-mi demonstreze cat sunt de proasta. I-am tot explicat ca nu am ce sa-i demonstrez prin urmare refuz sa intru in competitie cu ea, n-am cui spune, nu pricepe. Orice scot pe gura ea contracareaza si se pune cu sapte trepte deasupra, absolut tot ce realizez eu subclaseaza. Nu vreau s-o shochez, nu vreau s-o necajesc. Tot ii spun ca oricat de deshtept ai fi, experienta de viata te slefuieste si te-nvata o multime. Nu poti sa fi trecut la 24 de ani prin cate a trecut un om la 40.
Intra in competitie pana si la jocuri pe calculator. Era un joculet pe care eu nu prea aveam vreme si chef sa-l joc, dar ea venea mereu la mine si se juca in timp ce eu nu lucram pe calculator si se dadea mare cate puncte face ea...si sub o forma sau alta imi spunea ca eu veci n-o sa ajung la punctajul ala. Intr-o zi m-a agatat spunandu-mi asta. M-am asezat la calculator nervoasa si am jucat la un puntaj atat de ridicat, triplu fata de ea, scotand-o cu totul din top... prinsesem spilul jocului...nu era mare scofala. Nu trebuia sa ma enervez, trebuia sa-i dau pace, dar nu m-am putut abtine, cum fac de obicei. I-a cazut fata cand a vazut scorul si de atunci n-a mai jucat jocul ala. Nu stiu cum sa-i spun ca atunci cand discut ceva cu ea nu o fac pentru a-i da ei lectii...e o simpla discutie si o simpla parere personala. Ar trebui sa-i subliniez ca turnurile gemene erau cele mai bengoase, dar totusi, s-au prabusit pana si ele , cam de sus. Nu intelege ca eu ma bucur pentru fiecare realizare a ei si ca nu privesc realizarea respectiva cu invidie...sentimentul acesta mi-e cu totul strain. Pune o intrebare, ii raspund si atunci incepe: "Da...cam asa...dar nu asa....las ca stiu eu mai bine." Daca pui o intrebare cuiva, nu e firesc sa asculti raspunsul si sa multumesti? Nu ii spui omului care incearca sa te ajute ca ajutorul lui nu foloseste la nimik.
Mie imi e draga fiinta aceasta. De ce oare are ea impulsul tampit de a ma submina? Habar n-am.
Azi dimineata, iar m-a agatat. Isi scria un CV. Evident ca stie si ea sa faca un CV...nu e deloc proasta sau inculta. Dar a venit la mine si m-a intrebat daca imi amintesc etapele. Nu de mult scrisesem unul pentru cineva si i-am notat etapele de-acolo, ca sa se ghideze. Era un CV mai special facut pentru un pesonaj care lucreaza in cercetare...erau scrise granturile, conferintele la care a participat. Oricum, ideea e aceiasi...uf...cu ce-mi consum eu neuronii. Probabil ca ea a si uitat de incident. Daca ar citi asta s-ar distra copios cat sunt de proasta. Probabil ca s-ar bucura ca mi-a dat de furca. Nici nu mai stiu ce sa cred. E ciudat cum uneori, oricat te-ai stradui intr-un mediu....nu reusesti sa arati cine esti de fapt. Ti se interpreteaza aiurea fiecare gest sau cuvant si te revolta faptul ca tu stii ca nu esti asa cum cred ei ca esti. M-a intristat fata asta....e treisprezece smile.gif VINERI...trebuia sa fie ceva, nu?

Ei...astazi mananc gratar...salata de varza, iaurt, brocolli biggrin.gif ...mmmm. Nu e prea grozav...Poate nu ma stiu eu sa-l gatesc. Dar daca tot il am. Va sarut si va urez o vineri superba si weekend de vis. hug.gif
crissy
Buna dimineata, Liliana. Iaca vin si eu in vizita la tine. Nu am reusit sa citesc decat prima si ultima pagina din albumul tau. Iti urez si eu, cu intarziere ce-i drept, "La multi ani!" si la cat mai multe kg in minus.
O zi buna iti doresc.
lliliana
CITAT(crissy @ 13-10-2006, 10:09 AM) *

Buna dimineata, Liliana. Iaca vin si eu in vizita la tine. Nu am reusit sa citesc decat prima si ultima pagina din albumul tau. Iti urez si eu, cu intarziere ce-i drept, "La multi ani!" si la cat mai multe kg in minus.
O zi buna iti doresc.

Merci scumpa...si tie numai de bine. hug.gif
Sexymom
Buna Liliana.
Asa sunt pustoaicele astea de 24 de ani, teribiliste, si eu am avut parte de multe fitze de la colege mai tinere, dar sotul meu are o vorba si mare dreptate are, aia cu prostul nu-i destul de prost daca nu-si pune si firma. )).gif

Am vazut ca ai in meniu brocoli, eu ii fierb 5 min. ii scurg bine de tot, rad branza deasupra lor , pun putina verdeata si ii mai bag la cuptor 5 minute. Te lingi pe degete ce buni sunt.
Ii mai fac si cu peste la cuptor, cu crap, pastrav, cod, merg foarte bine ca garnitura.

Sau poti sa mai faci un sos pt. brocoli care e super lejer si fara calorii.
Intr-un iaurt degresat pui 1 lg. de mustar ,un praf de sare, un praf de usturoi, amesteci bine si torni peste.Yami, ce bunatate.
honey79
Te pupic dulce dulce, scumpa si te imbratisez cu drag.
Lasa colega in .. ale ei... Am invatat de-a lungul vietii ca exista si oameni rai, invidiosi, gelosi care, fara ca cineva sa le fi facut ceva, se agata de anumite persoane si incearca sa le faca viata mizerabila.
Eu insa, incerc sa las astfel de persoane in plata lor.. si ma gandesc ca , mai devreme sau mai tarziu, totul se plateste in viata asta. Fiecare capata ceea ce merita.

Te pup dulce si, iti doresc un week-end superb, linistit, relaxant si...fara prea multe abateri.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.