Te pupic dulce dulce, scumpa si te imbratisez cu drag.
Lasa colega in .. ale ei... Am invatat de-a lungul vietii ca exista si oameni rai, invidiosi, gelosi care, fara ca cineva sa le fi facut ceva, se agata de anumite persoane si incearca sa le faca viata mizerabila.
Eu insa, incerc sa las astfel de persoane in plata lor.. si ma gandesc ca , mai devreme sau mai tarziu, totul se plateste in viata asta. Fiecare capata ceea ce merita.
Te pup dulce si, iti doresc un week-end superb, linistit, relaxant si...fara prea multe abateri.
...simteam nevoia sa ma descarc...V-am spus voua. Ajunsesem si eu la o limita ca si tine la un moment dat. O sa-mi treaca in mod sigur. Luni deja mi se va rupe. A fost momentul critic. Acu' deja nici nu ma mai gandeam la asta, reusesc in general sa ma detasez destul de repede. Ei...ma intristeaza necinstitul din relatii...uneori mai refulez si eu
Sexi...exact asa am sa fac. Mua. Ma gandeam sa pun smantana. Am sa pun branza. Buna idee.
La peste si eu pun adesea brocolli. Iubita...pui pestele in folie aluminiu cu legumele, nu? Si pe urma le desfaci mai catre sfarsit, vreo 10 minutele. Hai ca daca tot vorbim de papa...sa ne dam in spectacol