Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
lliliana
CITAT(julyalina @ 20-10-2006, 11:04 AM) *

CITAT(lliliana @ 20-10-2006, 10:57 AM) *

Ai dreptate...uitasem ca e vineri, nu prea mai am notiunea timpului blushing.gif

pupic.gif inseamna ca ti-am dat o veste buna! incepe weekendu' naughty.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif dance3.gif headspin.gif partytime2.gif rock.gif
aki
CITAT(julyalina @ 20-10-2006, 08:41 AM) *

CITAT(lliliana @ 20-10-2006, 08:36 AM) *

Buna sa va fie dimineata. floare.gif Uite-ma-s iar prezenta.

Azi e randul pestelui...O zi peste, o zi pui, asa ar trebui...legume ghiveci...Am pofta de o ciorbita de fasole verde. Ce-ar merge cu smantana si smantana nu e buuunaaaa...nuuuu...Nu-i voie... kk biggrin.gif

Am mult de lucru azi...uf...pupicei la toate...incerc sa revin mai tarziu. hug.gif floare.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Hihi...azi is tare pupacioasa biggrin.gif

pupic.gif lilisorule ! pupic.gif
peste ? yamiiiiiiiiiii blum.gif si mie imi place da' azi e vineri si eu incerc sa tin post smile.gif
pupicei si spor la treaba pupic.gif

Alinus stii am vrut sa-ti dau o intrebare.Mi-a reusit un lucru si as vrea sa-i multumesc lui Dumnezeu cu o plecare la o biserica cu un post.Ai putea sa-mi dai careva indicatii.Am vrut azi sa tin dar blushing.gif am fost SCROAFA.
Salut Liliana.Ma pupi sipe mine inca o data deacum daca esti asa pupaciasa azi? grin.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Un weekend fain sa avetzi, sa va odihniti si sa va distrati.
lliliana
CITAT(aki @ 20-10-2006, 11:17 AM) *

Salut Liliana.Ma pupi sipe mine inca o data deacum daca esti asa pupaciasa azi? grin.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Imagine
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
julyalina
CITAT(aki @ 20-10-2006, 11:17 AM) *

Alinus stii am vrut sa-ti dau o intrebare.Mi-a reusit un lucru si as vrea sa-i multumesc lui Dumnezeu cu o plecare la o biserica cu un post.Ai putea sa-mi dai careva indicatii.Am vrut azi sa tin dar blushing.gif am fost SCROAFA.

si unul de la mine pupic.gif
akisorule, eu zic sa-i multumesti lui Dumnezeu prin post in orice zi, nu neaparat azi. Hotaraste tu o zi si postesti atunci.
Nessie
Aki, ma bag si eu in seama...
Postul nu inseamna numai sa nu mananci anumite lucruri. Inseamna ca Il descoperi pe Dumnezeu ma presus de orice si sa te dedici Lui total, macar in acea zi de post. Trebuie sa te hreanesti cu Duhul Sfant in ziua de post si sa simti ca iti este mai mult decat suficient; mai mult chiar decat mancarea sau alte nevoi. Postul fara rugaciune, fara abtinerea de la alte lucruri lumesti nu are valoare. Parerea mea e ca daca nu poti tine o zi de post in adevaratul sens al cuvantului mai bine multumeste-I in alt fel. Fa un bine unui om sarman, da-i de mancare, da-i haine, roaga-te si multumeste-I prin rugaciuni lui Dumnezeu.

Ai grija de tine! pupic.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 20-10-2006, 12:22 PM) *

Aki, ma bag si eu in seama...
Postul nu inseamna numai sa nu mananci anumite lucruri. Inseamna ca Il descoperi pe Dumnezeu ma presus de orice si sa te dedici Lui total, macar in acea zi de post. Trebuie sa te hreanesti cu Duhul Sfant in ziua de post si sa simti ca iti este mai mult decat suficient; mai mult chiar decat mancarea sau alte nevoi. Postul fara rugaciune, fara abtinerea de la alte lucruri lumesti nu are valoare. Parerea mea e ca daca nu poti tine o zi de post in adevaratul sens al cuvantului mai bine multumeste-I in alt fel. Fa un bine unui om sarman, da-i de mancare, da-i haine, roaga-te si multumeste-I prin rugaciuni lui Dumnezeu.

Ai grija de tine! pupic.gif

clap.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 20-10-2006, 12:22 PM) *

Postul fara rugaciune, fara abtinerea de la alte lucruri lumesti nu are valoare. Parerea mea e ca daca nu poti tine o zi de post in adevaratul sens al cuvantului mai bine multumeste-I in alt fel. Fa un bine unui om sarman, da-i de mancare, da-i haine, roaga-te si multumeste-I prin rugaciuni lui Dumnezeu.

clap.gif
luchi
Liliana, unde esti? Vino sa ne spui..povesti! pupic.gif (rimeaza laugh.gif )
lliliana
CITAT(luchi @ 21-10-2006, 08:33 PM) *

Liliana, unde esti? Vino sa ne spui..povesti! pupic.gif (rimeaza laugh.gif )

Ma uitam dupa o carte. Cautam pentru fie-mea si mai descarcam cate ceva. Pup dulcic:)...Azi am avut de muncit si v-am dus dorul...Maine promit sa recuperez. pupic.gif floare.gif hug.gif
crissy
'neata!
Hm, vorbiti de post... de mult nu am mai tinut. Poate de Craciun ajung si eu pe la biserica sa ma spovedesc si impartasesc ca a trecut un an si ceva de cand nu am mai facut-o.
Pupuri si duminica plina de soare
Karin
Neatza buna Liliana! pupic.gif
Io m-am trezit la ora asta sa prind loc la net! lol.gif Ca altfel, pana la pranz nu ma dadeam jos din pat! blushing.gif
O zi de duminica relaxanta si calda iti doresc! floare.gif
lliliana
Lucrez cu Cristina la mate...va pup dulcic pe toate...poate reusesc sa intru mai pe seara. hug.gif floare.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lliliana
Buna seara. Uite ca am aparut si eu p-acilea. Va salut pe toate cate sunteti si va doresc din adancimea sufletelului meu...numai si numai de bine.

Azi o facui lata rau...Am baut bere. blushing.gif Of...Si am mancat mere, carne fiarta, cheer.gif si...cartofi prajiti blushing.gif ...langa berea aia blushing.gif ca nu aluneca altfel asa bine pe gat. blushing.gif Na'...m-am spovedit. Sunt iertata. De maine...luni...incep iar. Mi-e asa de bine cu voi...mor se nervi cand nu pot intra ca-s prea multe de facut. Va pup dulcic si va-nbratisez cu drag. pupic.gif floare.gif hug.gif
Nessie
Lilicule, te inteleg cu berea si cartofii blushing.gif Nu mai spun ce am facut (mancat, baut) in weekendul asta ca e prapad! doh.gif De maine gata! Ne facem fete de treaba! blum.gif
julyalina
'neatza lilisor hug.gif
azi e luni wink1.gif si incepe o noua saptamana pupic.gif
lliliana
Salut frumoasele mele. Iar e luni blink.gif Io cred ca-i ceva bai cu timpul...am senzatia ca trece huh.gif
Astazi am de gand sa fiu cuminte si cu minte. As fi vrut sa incerc diete aceea de 90 de zile pentru schimbarea metabolismului...ca nu mai am idei ce sa mananc...Numai bine la vremea Craciunului sunt si eu gata cu dieta biggrin.gif Vreau parerea voastra referitoare la dieta asta...Am oarecare rezerve fata de calitatea conceperii ei...dar ma tenteaza sa incerc.

Dieta de 90 zile pentru schimbarea metabolismului

Această dietă a fost concepută de medici americani și testată pe sportivi. Dieta nu are pericole, ea este recomandă chiar și de terapeuți naturiști. Pe durata celor 90 zile cât ține dieta, se poate slăbi în medie 15-20 kg, și se obțin rezultate spectaculoase și în scăderea tensiunii arteriale. Dieta, pe lângă faptul că vă scapă de kilogramele în plus, schimbă și funcționarea organismului, astfel încât greutatea pierdută nu mai revine după încetarea dietei. Durata dietei este de 90 zile, perioadă în care puteți slăbi 18-25 kg. Dacă doriți să slăbiți mai puțin, încetați dieta în momentul în care ați atins greutatea dorită, dar în acest caz schimbarea de metabolism nu se produce, deci kilogramele pierdute pot reveni.

MICUL DEJUN: este identic în fiecare zi și este format din câteva fructe (2 mere sau pere, caise, piersici, sau un pumn de fructe mărunte (cireșe, zmeură etc.)

Pe durata dietei alternează zile de proteine, glucide, carbohidrați și zile de fructe. Respectarea ordinii zilelor este obligatorie!

Ziua 1: Zi de proteine

PRÂNZ: carne fiartă sau friptă – 3 felii (~200g). În loc de carne puteți mânca 3 ouă fierte (sau prăjite) sau eventual cașcaval;

1 felie de pâine este permisă, salată în cantitate nelimitată, însă toate fără ulei;

După prânz se vor bea obligatoriu 2 dl de supă de carne!;

Lapte și caș se poate consuma doar în această zi.

CINA: identică cu prânzul, dar fără supă. Aveți grijă să consumați aceleași produse ca la prânz.

Ziua 2: Zi de glucide

PRÂNZ: Orice fel de legume (fasole, mazăre, fasole verde, morcovi, cartofi...), obligatoriu fierte!

Condimente, sare, ketchup, bulion se pot folosi la prepararea legumelor.
1 felie de pâine, salată după gust.

CINA: identică cu prânzul, dar în cantitate mai mică.

Ziua 3: Zi de carbohidrați

PRÂNZ: Paste fierte condimentate. Acestea pot fi: o porție de pizza cu ketchup (blat de pizza, fără caș, carne etc.), spaghete cu sos, sau orice fel de prăjiturele sărate (saleuri, cornulețe, sărățele) în cantitate aproximativ egală cu o porție de pizza.

CINA: Două felii mici de tort sau cozonac. Eventual în loc de tort/cozonac puteți consuma 3 globuri de înghețată.

Obligatoriu se va consuma o felie de ciocolată neagră (~ 2 pătrețele mari din ciocolata neagră de uz casnic).

Ziua 4: Zi de fructe

PRÂNZ: Orice fel de fructe în cantitate nelimitată.

CINA: Orice fel de fructe în cantitate nelimitată! :-)

De reținut:

Pe durata dietei, odată pe lună se va ține o zi de apă, zi care urmează întotdeauna după ziua de fructe, după care se continuă dieta cu ziua de proteine.

Cafea și ceai se pot consuma în cantități nelimitate, dar fără zahăr și lapte.

După terminarea dietei, puteți mânca normal, cu observația că încă 90 zile la micul dejun se vor consuma doar fructe. Dacă în această perioadă mai slăbiți 3 kg, înseamnă că schimbarea metabolismului a avut loc.

Dacă dieta vi se pare puțin complicată, vă asigurăm că aceasta este doar o aparență!

Nu trebuie sărit peste nici o masă și nu trebuie schimbată ordinea acestora, pentru că fiecare aliment are rolul lui, și organismul are nevoie de ele.

Nu este un lucru obișnuit să consumați fructe la micul dejun, dar din aceste fructe organismul va prelua în primul rând carbohidrații integrați, necesari sistemului nervos.

Cei care suferă de tensiune ridicată, după câteva săptămâni de dietă, chiar pot renunța la medicamentele lor obișnuite pentru reducerea tensiunii arteriale, dar numai sub supraveghere medicală!

Ei?....Ascult sfaturile voastre hug.gif
luchi
Neatza, Liliana! pupic.gif
Am citit dieta de 90 de zile si..hmm..am cateva obiectiuni. Se poa'?

*ziua 1 -cele 3 oua, fierte, prajite, cred ca sunt prea mult. Pentru organism, colesterol, alea-alea. Bine, asta e o alternativa la carne, dar..e mult. blushing.gif

*ziua 3 -cea de carbohidrati. Sincer, m-as fi asteptat sa fie in meniu grau, orez integral, paste integrale, nu chestii rafinate, blat de pizza, saratele, cozonac.
Micul dejun format numai din fructe mi se pare prea sarac. E ok sa mancam fructe, dimineata, pe stomacul gol (cine nu are probleme..gastrice), dar fructele se digera foarte repede, asa ca peste o ora-doua ne va pali o foameee...
Am vazut ca scrie ca dieta a fost testata pe sportivi. Ok, dar sportivii depun efort fizic si consuma mult mai multe calorii la un antrenament decat am consuma noi o saptamana intreaga.
Sincer, eu una, daca as tine dieta asta, m-as ingrasa. blushing.gif . Zau.
Acum..depinde ce simti tu ca vrei sa faci. Mi-am zis doar parerea. pupic.gif O zi faina.
lliliana
Si eu m-am gandit la ce spui tu. Asteptam sa-mi confirmati si voi ca am gandit corect. De asta nici nu m-am apucat de o anume dieta, ci am incercat sa imbin mai multe idei. Ai dreptate. hug.gif
Karin
Neatza Lilicule! pupic.gif
O zi de luni scurta iti doresc si o saptamana usoara! pupic.gif
aki
Salut Lilisor.Pupici pupic.gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata! Si o saptamana de la excelent in sus!
hug.gif hug.gif hug.gif
amalia0701
Mi se pare o adaptare a regimului disociat pe zile.
Nu cred ca-i ok.
Oriucm mi s epare o cura de ingrasat, 200 gr caren, salata oricata, dar ai voie o felie d epaine mad.gif
Nu -i ok.
Si io stiam ca glucide=carbohidratzi.
Iar regimuri cu pizza, cozonac, tort si OBLIGATORIU ciocolata devil.gif , cred ca-i visul oricaruia )).gif
Io zoc sa aplici ceea ce cunosti si sa nu mai experimentezi.
Diminetza : -lapte cu ceva;
-prinz o carnitza cu salata;
-cina ceva usor, legume, o supa, sau iar carne cu salata.
Io de o luna constat ca e mult mai important cum mananc, decat ce mananc.

Lacry
Buna Lilishor, ne-au placut in special pupicii aromati...
Sunt acasa sapt. asta, numai maine ma duc la scarbici caci am inchidere de trimestru. Noroc cu o vecina care are o bebelusha de varsta lui Alec, mi-a zis ca vine ea si sta cu amandoi strumfuletzii...

Iti doresc o zi frumoasa(caci insorita este). pupic.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 23-10-2006, 10:30 AM) *

Io zoc sa aplici ceea ce cunosti si sa nu mai experimentezi.
Diminetza : -lapte cu ceva;
-prinz o carnitza cu salata;
-cina ceva usor, legume, o supa, sau iar carne cu salata.
Io de o luna constat ca e mult mai important cum mananc, decat ce mananc.

clap.gif Da. Punctul pe I. Thx. hug.gif
O amica de-a mea o tine. I-am tot spus ca nu mi se pare prea complexa si am zis sa va cer si voua parerea. Adevarul este ca ma tenteaza blushing.gif, ca ma omoara sa ma tot gandesc...."oare ce sa pap maine" si sa-mi pregatesc de seara totul.
Vad ca in mesajul precedent m-am repetat la greu...ma obsedeaza probabil cuvantul biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif DIETA. Sorry...va scriu in timp ce si lucrez. Napoleon romanesc w00t.gif
amalia0701
Draga mea cand ai de slabit 30-40 de kg, nu se numete ca esti la dieta.
E un alt stil de viatza.
Ieri am fost la un chef, unde ma mancat slectiv, m-am orgazmizat doar cu o felie miensa de tort de cicilata, pe principiul ca odata in an merge )).gif , dar in schimb am sesezat instananeu ca mustarul avea zahar.
Am pus mustar pe un snitzel, paoi am cerut borcanul sa citesc eticheta putand sa jur ca era mustar "rau" )).gif
luchi
Amalia, oare de la Monti se trage? Si eu, dupa ce am tinut monti, depistez zaharul de la un kilometru. Bine, asta nu ma impiedica sa beau 3in 1, nu pot sa ma las.

Liliana, cafegioaica sefa - pentru tine-da click
honey79
Te pupic dulcic si te imbratisez strans strans.
O saptamana extraordinara iti doresc si o zi de Luni superba.
lliliana
CITAT(luchi @ 23-10-2006, 11:41 AM) *

Amalia, oare de la Monti se trage? Si eu, dupa ce am tinut monti, depistez zaharul de la un kilometru. Bine, asta nu ma impiedica sa beau 3in 1, nu pot sa ma las.

lol.gif hihi...Nebunika ce esti... lol.gif

CITAT(amalia0701 @ 23-10-2006, 11:21 AM) *

Draga mea cand ai de slabit 30-40 de kg, nu se numete ca esti la dieta.
E un alt stil de viatza.
Ieri am fost la un chef, unde ma mancat slectiv, m-am orgazmizat doar cu o felie miensa de tort de cicilata, pe principiul ca odata in an merge )).gif , dar in schimb am sesezat instananeu ca mustarul avea zahar.
Am pus mustar pe un snitzel, paoi am cerut borcanul sa citesc eticheta putand sa jur ca era mustar "rau" )).gif

Yap...mod de viatza se numeste...o' Dieta veshnica... biggrin.gif Toate pretenutzele mele-s disperate ca n-au cu ce ma servi cand merg pe la ele...noroc ca-s cafegioaca biggrin.gif
amalia0701

Sigur de la Monti!
Am ramas cu sechele cheer.gif bune.
Io nu am mai baut cafea de vreo 5 zile, ii cam simt lipsa.
Dimieatza cand ii fac omului e prea devreme, dar acu parca ar merge una.

Pe ale mele le-am inebunit cu ceaiuri.
acu toate au si ghimbir in casa sa imi puna in ceai )).gif
Sexymom
Buna Liliana, saptamana frumoasa.Si o cafeaq fierbinte, ca eu asta beau acum la frigul care il trag in casa pupic.gif
bubbles
buna liliana...eu tin un fel de dieta care in primele 2sapt se bazeaza pe proteine din carne,oua si branzeturi fermentate smile.gif te pupic pupic.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 23-10-2006, 12:01 PM) *

Sigur de la Monti!
Am ramas cu sechele cheer.gif bune.
Io nu am mai baut cafea de vreo 5 zile, ii cam simt lipsa.
Dimieatza cand ii fac omului e prea devreme, dar acu parca ar merge una.

Pe ale mele le-am inebunit cu ceaiuri.
acu toate au si ghimbir in casa sa imi puna in ceai )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
neatza, Lilish! Pai bine, umbli creanga prin alte jurnale, si pe la tine nu mai treci, sa ne zici ce mai faci, ce mananci, ce mai face Cristina, colega de birou? Ntz, te iertam de data asta, fie. pupic.gif
amalia0701
give_rose.gif
O zi faina sa ai.
julyalina
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 08:56 AM) *

neatza, Lilish! Pai bine, umbli creanga prin alte jurnale, si pe la tine nu mai treci, sa ne zici ce mai faci, ce mananci, ce mai face Cristina, colega de birou? Ntz, te iertam de data asta, fie. pupic.gif

luchi, ai dreptate sad.gif lilicul umbla creanga azi ... da, tot ii las 3 pupici cu sclipici pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lliliana
biggrin.gif blushing.gif biggrin.gif Iaca sosii si la mine-acasa. Ma freaca sefi, colegi...au cu totii o treaba cu mine...deja nici nu mai stiu prin ce jurnale am scris si prin care nu. Am si de lucru, da' cui ii pasa biggrin.gif )).gif Vine si vremea sa lucrez acusica.
De mancat...mi s-a blocat mintea pe iaurt...cu iaurt...cu iaurt. Apoi ardei cu gogosari si gogosari cu ardei. Piept de pui cu pui de piept biggrin.gif ( w00t.gif )CAFEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....o fi un litru jumate acilea? si nervi...Acestia din urma garnisiti cu maioneza dietetica blum.gif

Sa va e-ics-plic. Imi fac la o baaaanca oarecare (nu aia din parc biggrin.gif ) un card...duplicat la cardul sotzului (ce shmechera-s nu?) M-am dus de vreo trei ori sa-l ridic si nu era venit...ca la dulcea Romanie...En fin il primesc...zic..."E activ?" "Acu' vi-l activez doamna..." "OK!"
Vine salariul sotzului...cardul meu nu era activ, evident, nu stiu de ce ma asteptam sa fie w00t.gif . Totusi am noroc...sotzul uitase cardul lui acasa. Altfel auzeati de o nebuna din Arad care a batut doua angajate ale bancii X ca sa fure proprii ei bani. biggrin.gif
Io nu shtiu...nu-s io normala? Sau traim vremuri grele? blink.gif Hmmm?
amalia0701
Schimba banca.
Acu te roaga sa faci carduri la ei.
aki
Salut draga.Ce faci draga de razboiesti cu bancherii lol.gif ?
luchi
Hihihiii!! te-am prins!
Te tzuc pe fuga, saptamana asta sunt prinsa rrraaaaaaau, promit solemn sa recuperez! pupic.gif
aki
Pe unde umbli?De ce nu esti acasa?S-a intimplat ceva Lilisor?
lliliana
Salut fetele...am ingrozitor de mult de munca. Va pup pe toate dulcic. pupic.gif floare.gif hug.gif

N-am rezolvat nimik cu banca...am scos de pe cardul sotzului...si cum banii sunt in euro...cursul de schimb e groaznic, cardul meu inactiv si n-am putut scoate euro de la ghiseu, am pierdut cel putzin un milion. A fost neaparat necesar sa scot ca sa-i trimit niste bani fratelui meu...Acu' pe langa ca mi-am facut nervi am ramas si paduche de bani biggrin.gif Na...asa-i in tenis biggrin.gif biggrin.gif

Azi o iau de la capat cu iaurtul...Doamne...sa nu fac o fixatie ca si cu cafeaua... blushing.gif Si acasa ma asteapta niste gratare...din piept de pui, cu salata de varza si am luat niste branza proaspata. Ma gandeam sa fac niste galuste cu branza si pesmet si smantana naughty.gif ...mi-e o poftaaaa...da-ngrasa de nu te vezi biggrin.gif Asa ca o sa iau radiera si o sa sterg de pe circumvolutiunea respectiva aspectul cu galustele si voi recurge la ceva mai sanatos...2 mere coapte. Yap...asta de la Nessie...ca ea e cu merele coapte.

In rest, n-am sotz, azi are Cristi antrenament, circul, circul, circul. Tre' sa ma vad azi si cu un notar...ma lasa puterile...sa trec si pe la Gaz...ca am un proiect acolo la aprobat...ceva personal, nu legat de serviciu.
Am facut niste modificari in casa si am mutat bucataria...cum ar veni...intr-un soi de living. M-a reclamat un "dulcic" de vecin ca am facut modificarea si de atunci umblu dupa hartoage, aprobari si alte alea ca mai bine renuntam cu totul la gaz si-mi luam plita de-aia bengoasa cu inductie...ca tot atat ma costa. Si-i invitam frumusel sa-mi scoata gazul cu totul din casa...pe banii lor. Iaca asa de vreo trei luni umblu...rezolv. Acu'...le trebuie si extras de CF ca sa-mi dea cota de gaz cica biggrin.gif Nu pricep la ce imi trebuie mie cota de gaz cand eu doar am mutat aragazul...n-am idee biggrin.gif Dar in dulcea Romanie nu ma mai mir de nika. Va pup dulcic pe toatele catele sunteti si va urez de bine si de sanatate. hug.gif
aki
Ai aparut pupic.gif
bubbles
`neata liliana pupic.gif
MIRRRUNA
Lil' ce viata plina ai laugh.gif give_rose.gif
Daca ma iei pe langa casa promit sa'ti mai iau din drumuri... pt neste praji ardelenesti fac (aproape) orice laugh.gif

Asa se rezolva la noi toate, nu stii? Cu 5 drumuri pt o hartie si 3 spagi pt un DREPT al tau. Asa le'as mai si eu o DREAPTA DE'A MEA la unii dar... vb lu' luchi: fara violentza, fara violentza!

pupic.gif
lliliana
CITAT(MIRRRUNA @ 25-10-2006, 11:12 AM) *

Lil' ce viata plina ai laugh.gif give_rose.gif
Daca ma iei pe langa casa promit sa'ti mai iau din drumuri... pt neste praji ardelenesti fac (aproape) orice laugh.gif

Asa se rezolva la noi toate, nu stii? Cu 5 drumuri pt o hartie si 3 spagi pt un DREPT al tau. Asa le'as mai si eu o DREAPTA DE'A MEA la unii dar... vb lu' luchi: fara violentza, fara violentza!

pupic.gif

Am dat spaga )).gif ...Altfel in loc de trei luni dura cam un an. lol.gif
Karin
Pup Lilicul sibian ca mine naughty.gif si la el acasa! pupic.gif
honey79
Neata scumpa noastra.
Am trecut sa te pupic dulcic si sa te imbratisez cu drag. Sa ai parte de o zi minunata, plina de evenimente placute si...fara abateri culinare.
Pupicei de miere.
lliliana
Vinitzi incoa' sa va tzuc... pupic.gif Muuuuua...gustoaselor...
julyalina
CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 11:24 AM) *

Vinitzi incoa' sa va tzuc... pupic.gif Muuuuua...gustoaselor...

pupic.gif blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.