Salut frumoasele mele. Iar e luni

Io cred ca-i ceva bai cu timpul...am senzatia ca trece
Astazi am de gand sa fiu cuminte si cu minte. As fi vrut sa incerc diete aceea de 90 de zile pentru schimbarea metabolismului...ca nu mai am idei ce sa mananc...Numai bine la vremea Craciunului sunt si eu gata cu dieta

Vreau parerea voastra referitoare la dieta asta...Am oarecare rezerve fata de calitatea conceperii ei...dar ma tenteaza sa incerc.
Dieta de 90 zile pentru schimbarea metabolismului Această dietă a fost concepută de medici americani și testată pe sportivi. Dieta nu are pericole, ea este recomandă chiar și de terapeuți naturiști. Pe durata celor 90 zile cât ține dieta, se poate slăbi în medie 15-20 kg, și se obțin rezultate spectaculoase și în scăderea tensiunii arteriale. Dieta, pe lângă faptul că vă scapă de kilogramele în plus, schimbă și funcționarea organismului, astfel încât greutatea pierdută nu mai revine după încetarea dietei. Durata dietei este de 90 zile, perioadă în care puteți slăbi 18-25 kg. Dacă doriți să slăbiți mai puțin, încetați dieta în momentul în care ați atins greutatea dorită, dar în acest caz schimbarea de metabolism nu se produce, deci kilogramele pierdute pot reveni.
MICUL DEJUN: este identic în fiecare zi și este format din câteva fructe (2 mere sau pere, caise, piersici, sau un pumn de fructe mărunte (cireșe, zmeură etc.)
Pe durata dietei alternează zile de proteine, glucide, carbohidrați și zile de fructe. Respectarea ordinii zilelor este obligatorie!
Ziua 1: Zi de proteine PRÂNZ: carne fiartă sau friptă – 3 felii (~200g). În loc de carne puteți mânca 3 ouă fierte (sau prăjite) sau eventual cașcaval;
1 felie de pâine este permisă, salată în cantitate nelimitată, însă toate fără ulei;
După prânz se vor bea obligatoriu 2 dl de supă de carne!;
Lapte și caș se poate consuma doar în această zi.
CINA: identică cu prânzul, dar fără supă. Aveți grijă să consumați aceleași produse ca la prânz.
Ziua 2: Zi de glucide PRÂNZ: Orice fel de legume (fasole, mazăre, fasole verde, morcovi, cartofi...), obligatoriu fierte!
Condimente, sare, ketchup, bulion se pot folosi la prepararea legumelor.
1 felie de pâine, salată după gust.
CINA: identică cu prânzul, dar în cantitate mai mică.
Ziua 3: Zi de carbohidrațiPRÂNZ: Paste fierte condimentate. Acestea pot fi: o porție de pizza cu ketchup (blat de pizza, fără caș, carne etc.), spaghete cu sos, sau orice fel de prăjiturele sărate (saleuri, cornulețe, sărățele) în cantitate aproximativ egală cu o porție de pizza.
CINA: Două felii mici de tort sau cozonac. Eventual în loc de tort/cozonac puteți consuma 3 globuri de înghețată.
Obligatoriu se va consuma o felie de ciocolată neagră (~ 2 pătrețele mari din ciocolata neagră de uz casnic).
Ziua 4: Zi de fructePRÂNZ: Orice fel de fructe în cantitate nelimitată.
CINA: Orice fel de fructe în cantitate nelimitată! :-)
De reținut: Pe durata dietei, odată pe lună se va ține o zi de apă, zi care urmează întotdeauna după ziua de fructe, după care se continuă dieta cu ziua de proteine.
Cafea și ceai se pot consuma în cantități nelimitate, dar fără zahăr și lapte.
După terminarea dietei, puteți mânca normal, cu observația că încă 90 zile la micul dejun se vor consuma doar fructe. Dacă în această perioadă mai slăbiți 3 kg, înseamnă că schimbarea metabolismului a avut loc.
Dacă dieta vi se pare puțin complicată, vă asigurăm că aceasta este doar o aparență!
Nu trebuie sărit peste nici o masă și nu trebuie schimbată ordinea acestora, pentru că fiecare aliment are rolul lui, și organismul are nevoie de ele.
Nu este un lucru obișnuit să consumați fructe la micul dejun, dar din aceste fructe organismul va prelua în primul rând carbohidrații integrați, necesari sistemului nervos.
Cei care suferă de tensiune ridicată, după câteva săptămâni de dietă, chiar pot renunța la medicamentele lor obișnuite pentru reducerea tensiunii arteriale, dar numai sub supraveghere medicală!
Ei?....Ascult sfaturile voastre