Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Sexymom
Mama dar ai un program super incarcat, chiar ma bucur ca sunt casnica si nu trebuie sa mai alerg cu hartoage asa cum faceam cand eram in campul muncii, uff, ce vremuri nasoale si cate spagi , vorba ta.
Auzi in salata de varza ai incercat sa pui iaurt deresat cu un strop de mustar si marar? ii da un gust super.
aki
Da si eu sunt satula hirtoage,fuga intraiurea si fara sens sad.gif .Si bani o **** wacko.gif .Ma erti draga ca fac prapad din jurnalul tau blushing.gif
lliliana
CITAT(Sexymom @ 25-10-2006, 02:54 PM) *

Mama dar ai un program super incarcat, chiar ma bucur ca sunt casnica si nu trebuie sa mai alerg cu hartoage asa cum faceam cand eram in campul muncii, uff, ce vremuri nasoale si cate spagi , vorba ta.
Auzi in salata de varza ai incercat sa pui iaurt deresat cu un strop de mustar si marar? ii da un gust super.

Promit sa-ncerc...Parol!!! biggrin.gif

CITAT(aki @ 25-10-2006, 03:08 PM) *

Da si eu sunt satula hirtoage,fuga intraiurea si fara sens sad.gif .Si bani o **** wacko.gif .Ma erti draga ca fac prapad din jurnalul tau blushing.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Io de-o vreme numa' ashea ceva ash zice....catre toti hartzogarii care-ashteapta shpaga...Le-as vara-o prin toale hole-lele...ca sa nu zic romaneshte...poate suna urat... biggrin.gif
buretel
iaca, am venit hug.gif
si poftesc si io la un iaurt cu o rondea de orez. estem, estem? blum.gif
lliliana
CITAT(buretel @ 25-10-2006, 04:21 PM) *

iaca, am venit hug.gif
si poftesc si io la un iaurt cu o rondea de orez. estem, estem? blum.gif

Dam iaurt, dam de toate dam...numa' sa vii...

Imagine
buretel
hug.gif pupic.gif
de-acum m-am instalat devil.gif pai cum sa nu-mi placa mie de sibianca? cool.gif
am basculat tot iaurtul ala. maine mai aduci? blum.gif
Andreea-Rodica
Vreau si eu iaurt, ce bine arata! Noroc ca am unul in frigider ca altfel muream de pofta (ca de dus la magazin mi-e greu...) hug.gif
lliliana
CITAT(buretel @ 25-10-2006, 04:42 PM) *

hug.gif pupic.gif
de-acum m-am instalat devil.gif pai cum sa nu-mi placa mie de sibianca? cool.gif
am basculat tot iaurtul ala. maine mai aduci? blum.gif

UAi...din care pofteshti... pupic.gif Shi iac'ashe...ne-adunaram si rasaram ca neshte tzacanite...acushica plec sa duc pe fie-mea la dans. Asta daca nu o lamuresc sa mearga cu taxiul...Cu voi nu mai apuc sa fac nimika prin casa...Mi-s dependenta de voi... blum.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 25-10-2006, 04:44 PM) *

Vreau si eu iaurt, ce bine arata! Noroc ca am unul in frigider ca altfel muream de pofta (ca de dus la magazin mi-e greu...) hug.gif

sorry.gif N-am vrut...da' dau shi la tine... biggrin.gif E destul pentru toti... biggrin.gif
Lacry
Lilikule, ce mai faci? Uite ca acum alaptez si am si-o mana libera, asa ca, pot sa-ti scriu wink1.gif
Oare o sa ma mai odihnesc vreodata? O sa pot tine o dieta k lumea? Greu de crezut...
lliliana
CITAT(Lacry @ 25-10-2006, 05:15 PM) *

Lilikule, ce mai faci? Uite ca acum alaptez si am si-o mana libera, asa ca, pot sa-ti scriu wink1.gif
Oare o sa ma mai odihnesc vreodata? O sa pot tine o dieta k lumea? Greu de crezut...

Daca vrei...potzi...Adidas tortion... biggrin.gif Pup Moku' dulciku' papaciosu' hug.gif pupic.gif
lliliana
Vreau sa-ti zic...bucura-te de ceea ce ai acum. Desi aparent ai multe pe cap...vei duce dorul vremurilor cand Moku' era mik, mik...si nu tragea nimik jos...nu vorbea incontinuu si multe prostii in fatza babelor barfitoare...alea, alea...nu era nevoie sa-l invetzi cum sa nu lase gravidutza vreo fatuca biggrin.gif
Io zic sa nu te necajeshti...ca lucrurile sunt placute de fapt...Ai un Mok superb...eshti o mamuka fericita. Nu uita de tine hug.gif ...ai nevoie shi tu de odihna. Nu lasa viata sa treaca, asha cum am facut eu biggrin.gif uitand ca exishti... pupic.gif hug.gif floare.gif
MIRRRUNA

Lacry, ce'mi placeeeee biggrin.gif pupic.gif de cate ori vorbesc de la birou pe mess cu frenda mea e in aceeasi pozitie ca si tine laugh.gif o mana pe taste, si cu cealalta hraneste copila blum.gif
Lacry, n'am copii smile.gif dar fetele prietenei mele au crescut sub ochii mei. Habar n'ai cum trece timpul smile.gif . Parca ieri nascuse prima fetita si acum deja alapteaza adoua copila, prima avand deja 4 ani. Nu'mi vine sa cred cum au fugit anii. pupic.gif Savureaza fiecare clipa!!!! E timp pt toate wink1.gif give_rose.gif

Lil' give_rose.gif mnasearaaaaa wink1.gif cica daca nu apar inopinante treb'shoare la biuro... maine pe la 12.30 mi's in masina cu dom' pascu blum.gif dagadam dagadam catre tineeee wink1.gif
Daca e sa nu vin totusi, iti las numarul lui laugh.gif poate cine stie, te scapa de colega totusi grin.gif
Glumesc!
O noapte frumoasa!

Lacry
CITAT(MIRRRUNA @ 25-10-2006, 08:15 PM) *

Lacry, ce'mi placeeeee biggrin.gif pupic.gif de cate ori vorbesc de la birou pe mess cu frenda mea e in aceeasi pozitie ca si tine laugh.gif o mana pe taste, si cu cealalta hraneste copila blum.gif
Lacry, n'am copii smile.gif dar fetele prietenei mele au crescut sub ochii mei. Habar n'ai cum trece timpul smile.gif . Parca ieri nascuse prima fetita si acum deja alapteaza adoua copila, prima avand deja 4 ani. Nu'mi vine sa cred cum au fugit anii. pupic.gif Savureaza fiecare clipa!!!!

Stii ce-o sa savurez cel mai mult si mai mult???? Craciunul! Cred ca Razacila va fi incantat sa aiba pom de iarna!!! Va avea deja 7 luni atunci... asa e, nici nu-ti dai seama cum trece timpul!
luchi
pupic.gif Uai, pronto!
Nu-mi inchide usa, n-am uitat drumul spre tine, da' am ceva urgent de terminat. urgent, important, lucrez acasa, pe casa, la birou, pe birou, sub birou unsure.gif Las' ca trece, si o sa recuperez, si..hai ca fug, ti pup!
lliliana
Pronto.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif Uaaaaiiii!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Hai buna sa va fie dimineata si toata ziua si seara si noaptea intreaga. )).gif Duamne ce bine e sa te trezeshti si sa stii ca mergi la lucru' si intri pe Oneden sa te razi lol.gif
Mirunooo....nu uita numeru' mieu de telefon...ca nu te-o mai spala Muresuuu!!!! devil.gif biggrin.gif
Poate nu ma suni...poate nu ma suni devil.gif
Luchina mea scumpika...raz de tine cu lacrimi si daca-i adevarat ca rasu' ingrasaaaa...esti un pericol real pentru dieta mea...ca multe altele de pe-acilea biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dragele mele...tre' s-o punem de-un chef. Cre' ca se va zgudui Romania si Europa de rasetele noastre. Va pup dulcic...Meniul n-are rost sa vi-l zic...e tot cu iaurt. biggrin.gif Si cu legume si carne fiarta biggrin.gif biggrin.gif Nu m-am mai suit pe cantar de multisor iara. Doara, doara vine surpriza...
Lacry....uaaaioooo, vine Craciunu'...tulai Duamneee...asha e! July...pe unde eshti? Aki? Buretzelule...Acu' fac si io ca la Oscar, sper ca nu se supara nici una ca n-o nominalizez. biggrin.gif Ca io va iubesc pe toate...PAROL!
Pup fetele cochetele... pupic.gif Mai viu... hug.gif
julyalina
iote-ma pupic.gif prezenta la apel dis de dimineatza hug.gif

lilicule, cand ai de gand sa te urci pe cantar? naughty.gif
lliliana
CITAT(julyalina @ 26-10-2006, 09:00 AM) *

iote-ma pupic.gif prezenta la apel dis de dimineatza hug.gif

lilicule, cand ai de gand sa te urci pe cantar? naughty.gif

Luni... biggrin.gif )).gif
julyalina
unsure.gif io miercurea sau joia ... pentru ca de obicei in wk mai calc si pe alaturi wink1.gif . dar depinde acum... poate tu nu faci asa ca mine blushing.gif
luchi
Prontoooo! O vinit tonuuuuuu!

Mai Lilish, stii ce ma gandeam io zilele trecute? Imi place de mor matza ta, cum se uita ea neincrezatoare la pensulele alea, i se citeste nedumerirea, spaima, neincrederea in ochi. Iaca tot asa ma uit si io la aceleasi obiecte! lol.gif Da' daca era un tel-para..sa vezi cu ce pasiune, dorinta, multumire in ochi l-as fi privit! blum.gif

Apropo: te deranjeaza daca iti sucim numele in fel si chip? Io zic Lilish, asa, cu accent frantuzit!
Hai ca trebuie sa jeo plec la lucrision!

Vezi ce faci cu Mirruna pe-acolo, eventual poze, chestii, da' nu va scalambaiti prea tare! laugh.gif
lliliana
CITAT(luchi @ 26-10-2006, 09:08 AM) *

Prontoooo! O vinit tonuuuuuu!

Mai Lilish, stii ce ma gandeam io zilele trecute? Imi place de mor matza ta, cum se uita ea neincrezatoare la pensulele alea, i se citeste nedumerirea, spaima, neincrederea in ochi. Iaca tot asa ma uit si io la aceleasi obiecte! lol.gif Da' daca era un tel-para..sa vezi cu ce pasiune, dorinta, multumire in ochi l-as fi privit! blum.gif

Apropo: te deranjeaza daca iti sucim numele in fel si chip? Io zic Lilish, asa, cu accent frantuzit!
Hai ca trebuie sa jeo plec la lucrision!

Vezi ce faci cu Mirruna pe-acolo, eventual poze, chestii, da' nu va scalambaiti prea tare! laugh.gif

Potzi pentru ca sa-mi spui cum vrei...numa' sa fie di bini. Ashtept pe Mirunaa cu sufletu' la gura...S-o pup shi s-o stang in breatze... hug.gif S-o sufoc mai ezact biggrin.gif Si poate-l insor shi pe Pascu... w00t.gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 26-10-2006, 09:40 AM) *

Si poate-l insor shi pe Pascu... w00t.gif

lol.gif sa ne anunti si pe noi wink1.gif
lliliana
CITAT(julyalina @ 26-10-2006, 09:41 AM) *

CITAT(lliliana @ 26-10-2006, 09:40 AM) *

Si poate-l insor shi pe Pascu... w00t.gif

lol.gif sa ne anunti si pe noi wink1.gif

Absolut. lol.gif Va invitam pe toatele la nunta. lol.gif
aki
Cu cine il insori,draga pe Pascu?Sper ca nu cu Mara )).gif Ce sunteti nebune )).gif .Ce bine e aici la voi.Doamne ce bucurie chiar e sa te scoli dimineata si sa stii ca mergi la serviciu sa satai pe oneden,mai ales pentru acelea ce nu au net acasa.Ca daca as avea cred ca imi raminea casa nematurata si copchii flaminzi lol.gif
lliliana
CITAT(aki @ 26-10-2006, 09:51 AM) *

Cu cine il insori,draga pe Pascu?Sper ca nu cu Mara )).gif Ce sunteti nebune )).gif .Ce bine e aici la voi.Doamne ce bucurie chiar e sa te scoli dimineata si sa stii ca mergi la serviciu sa satai pe oneden,mai ales pentru acelea ce nu au net acasa.Ca daca as avea cred ca imi raminea casa nematurata si copchii flaminzi lol.gif

Daaaa....ca ashea am ajuns eu...sa stau cu ochii holbati la calculator shi copchilu' se simte neglijat biggrin.gif

Neeee....cu baba isterica din beroul alaturat. biggrin.gif
bubbles
`neata liliana pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(lliliana @ 26-10-2006, 10:00 AM) *

CITAT(aki @ 26-10-2006, 09:51 AM) *

Daaaa....ca ashea am ajuns eu...sa stau cu ochii holbati la calculator shi copchilu' se simte neglijat biggrin.gif

Neeee....cu baba isterica din beroul alaturat. biggrin.gif

Ca si al meu cind vine la servici la mine de la scoala si facem lectiile,dar eu bunghita aici la voi.Si copchilul intreaba mama e corect,dar eu ii zic:Acus ma uit si asa asteapta sarmana vre-o jumate de ora dar eu de mult am iuitat ce trebuie sa fac.si fata iarasi intreaba:Mama mai ai mult? lol.gif
lliliana
CITAT(aki @ 26-10-2006, 10:12 AM) *

Ca si al meu cind vine la servici la mine de la scoala si facem lectiile,dar eu bunghita aici la voi.Si copchilul intreaba mama e corect,dar eu ii zic:Acus ma uit si asa asteapta sarmana vre-o jumate de ora dar eu de mult am iuitat ce trebuie sa fac.si fata iarasi intreaba:Mama mai ai mult? lol.gif

A mea a zis ca-mi ia cablu' de la calculator...ca ashea nu se mai poate lol.gif lol.gif lol.gif

Sal' Bubbles hug.gif

Miruuuuuu....cand pleci incoa'?...stresssu' pe capu' tau. Alta daca sa-mi faci surpriza )).gif lol.gif
MIRRRUNA

Aki, am o propunere laugh.gif : fa si la Danutza un ID aici pe oneden si un jurnal. Facem lectiile impreuna ca oricum mintile noastre is de'o seama cu a ei, mititica pupic.gif )).gif
lliliana
Ma simt neglijata lol.gif Miru...
MIRRRUNA
nu te simtii ca acu' te bag si pe tine... in seama lol.gif

deci blush.gif am pt tine o veste buna si una prosta. cu care sa incep?
vestea proasta: la arad vine decat colegu' (dom pascu)
vestea buna: eu nu mai vin la arad, ai scapaaaaaat!!! yahoo.gif pupic.gif ( glumesc, nu ma bucur sad.gif( )

stiu ca ne'am fi parlit la o cafea cu drag si tare mi'as dori sa te cunosc hug.gif dar ete ca atata s'au cacait si scremut astia care pe cine sa trimita ca pana la urma ajunsesera la concluzia ca... nu mai bine vine astra cu americanii la bucuresti? blink.gif ha? ca parca e interesul alora! blink.gif
in fine, la noi la mitici asa e, eu is obisnuita wacko.gif

give_rose.gif poate vor mai fi ocazii give_rose.gif (eu una tare mi'as dori!!!)
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lliliana
CITAT(MIRRRUNA @ 26-10-2006, 10:58 AM) *

stiu ca ne'am fi parlit la o cafea cu drag si tare mi'as dori sa te cunosc hug.gif dar ete ca atata s'au cacait si scremut astia care pe cine sa trimita ca pana la urma ajunsesera la concluzia ca... nu mai bine vine astra cu americanii la bucuresti? blink.gif ha? ca parca e interesul alora! blink.gif
in fine, la noi la mitici asa e, eu is obisnuita wacko.gif

Deci... cry.gif cry.gif cry.gif crying.gif crying.gif crying.gif cum poti sa crezi...cum potzi sa spui ca am scapat... cry.gif cry.gif cry.gif crying.gif crying.gif
Intorceam Aradu' pe dos...il faceam sa se scuture de rasu' nost' sad.gif Mi-s nacajita...m-ai dus de nas...m-ai prostit... sad.gif sad.gif sad.gif cry.gif cry.gif cry.gif crying.gif crying.gif crying.gif

Dar eu sunt o tipesa puternica si voi trece shi peste asta...vin sa te pup si sa te strang in bratze devil.gif w00t.gif
Uof hug.gif
Nessie
Ma scuzati ca ma bag blush.gif dar printre jalele astea pot eu sa ma bucur? huh.gif Mirruno, deci te asteptam pe 29, nu? grin.gif
aki
CITAT(MIRRRUNA @ 26-10-2006, 10:43 AM) *

Aki, am o propunere laugh.gif : fa si la Danutza un ID aici pe oneden si un jurnal. Facem lectiile impreuna ca oricum mintile noastre is de'o seama cu a ei, mititica pupic.gif )).gif

lol.gif hug.gif lol.gif .Pai imi spunea ea intr-o zi ca varea sa va scrie si sa va zica buna ziua.Dar nu prea intelege literele de pe tastatura ca s-au sters deacem de atita butonat pe oneden si de atita saliva cind salivez la orice poze cu mincare lol.gif lol.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 26-10-2006, 11:25 AM) *

Ma scuzati ca ma bag blush.gif dar printre jalele astea pot eu sa ma bucur? huh.gif Mirruno, deci de asteptam pe 29, nu? grin.gif

Deci devil.gif deci devil.gif deci devil.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
MIRRRUNA
CITAT(lliliana @ 26-10-2006, 11:03 AM) *

Deci... cry.gif cry.gif cry.gif crying.gif crying.gif crying.gif cum poti sa crezi...cum potzi sa spui ca am scapat... cry.gif cry.gif cry.gif crying.gif crying.gif
Intorceam Aradu' pe dos...il faceam sa se scuture de rasu' nost' sad.gif Mi-s nacajita...m-ai dus de nas...m-ai prostit... sad.gif sad.gif sad.gif cry.gif cry.gif cry.gif crying.gif crying.gif crying.gif

Dar eu sunt o tipesa puternica si voi trece shi peste asta...vin sa te pup si sa te strang in bratze devil.gif w00t.gif
Uof hug.gif

ce'mi faci tu mie? ce'mi faci tu mieeeee? sorry.gif swoon.gif
buei, deci sa moara bibi daca nu am bagajele facute acasa. m'au tinut astia in sah pana azi dimineata cry.gif

give_rose.gif da' tu ma iubesti si ma ierti, stiu stiu stiu stiu stiu. stiu bine? naughty.gif

CITAT(Nessie @ 26-10-2006, 11:25 AM) *

Ma scuzati ca ma bag blush.gif dar printre jalele astea pot eu sa ma bucur? huh.gif Mirruno, deci te asteptam pe 29, nu? grin.gif

Nessie sper sa ajung pupic.gif Vorbim hug.gif.
lliliana
Da' io tot va iubesc...pi tăti hug.gif
honey79
Pupicei scumpei si imbratisari cu foc.... pentru fetele dulci.
O zi superba va doresc , plina de soare si voie buna.
amalia0701
pupic.gif
Sexymom
Buna Liliana, ai terminat cu alergatul?
Zi frumoasa si plina pupic.gif
lliliana
Sunt pe ultima sutaaaaahahahahahaaaaaaa w00t.gif
amalia0701
O seara faina sa ai pupic.gif
julyalina
buna dimineatza lilicule ! hug.gif
ce mai faci matalutza? nu ai semnat condica inca dry.gif dar eu tot las un pupic.gif
lliliana
Salutare frumoasele mele hug.gif floare.gif Ma doare capul deja blink.gif ...am atat de mult de lucru blum.gif ...OFFFF...
Fetelor...inventati-mi voi meniul ca mie mi s-a blocat mintea...HELP...nu-mi sta capul numai la curmalele Amaliei si la prajiturile lui Bubu...Abia ma abtizin sa nu calc in strachini. biggrin.gif Mi-e foame acum, am hotarat sa iau o pauza...Uite ce bine ma simt w00t.gif Cam asa si gandesc. biggrin.gif Mi-i dor de voi. Mua. pupic.gif

AM la mine mere, banane si sunca. Asta pap. Da nu-i a buna. Ceva tre' sa fac, meniul meu e ciudat. blink.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 09:57 AM) *

Salutare frumoasele mele hug.gif floare.gif Ma doare capul deja blink.gif ...am atat de mult de lucru blum.gif ...OFFFF...
Fetelor...inventati-mi voi meniul ca mie mi s-a blocat mintea...HELP...nu-mi sta capul numai la curmalele Amaliei si la prajiturile lui Bubu...Abia ma abtizin sa nu calc in strachini. biggrin.gif Mi-e foame acum, am hotarat sa iau o pauza...Uite ce bine ma simt w00t.gif Cam asa si gandesc. biggrin.gif Mi-i dor de voi. Mua. pupic.gif

AM la mine mere, banane si sunca. Asta pap. Da nu-i a buna. Ceva tre' sa fac, meniul meu e ciudat. blink.gif

laugh.gif
N-am facut nici o prajitura! grin.gif
Si nici n-am sa fac! Am cumparat si cu asta basta! Si am avut grija sa cumpar d'alea de mie nu-mi plac! naughty.gif
Meniu? Hmmm...io pap tartine de orez expandat la micul dejun cu un iaurt (nu stiu daca natural...ma gandeam sa o comit cu unul de fructe...mai videm) si la pranz conopida la cuptor, 3 cremvursti fierti si salata de varza! grin.gif Intre mese un mar! Na, ca ti-am dat o idee! blum.gif
pupic.gif
MIRRRUNA
Liiiiil' cheer.gif hug.gif neataaaaa give_rose.gif
Deci pe langa sunca aia daca mai lipeai o rosie si un ou fert naughty.gif parca parca era mai bine. Un lapte batut cum iti suna?

Iti dau o veste! azi e vineeeeeeriiiiiiiiii! w00t.gif dance2.gif hopaidiridai hopaidiridai hopshasha!
bubbles
`neata liliana...nici eu nu am habar ce sa mai mananc azi...dar incepe week si asta inseamna ca plec acasa la piatra neamt biggrin.gif
Sexymom
Pup fete frumoase. Vad ca sunt unica care stie ce va manca in week-end. Adica tampeni care ingrasa, multe si nesanatoase pupic.gif
MIRRRUNA
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
sa'ti vie un wee mirificobolant si mai spune'ne che faci pupic.gif
lliliana
lol.gif lol.gif lol.gif Rad de mine ca ma uit la Dansez pentru tine... lol.gif Si e si calculatoru' langa mine... lol.gif Nu mai pot sa nu vobesc in versuri...Doamne....boala grea.
Fie-mea deseneaza anime-uri langa mine...shi am shi sotz...duarme. devil.gif Imi fac di cap. devil.gif M-ash da la o bere...ca mi-a adus bere de la Frantzia...si-i buuuuna...uaaaioooo biggrin.gif ...Da' nu-i voieee, nuuu...Berea imbata biggrin.gif Berea are alcool...e kk... biggrin.gif
luchi
Ca bine zici, soro! Iaca am schimbat si ma uit si io taman acu la smailii care topaie pe populara laugh.gif
Ia zi, Anda adam-ajutooor o fo' Ca ma distreaza cum gioaca saltaretz partenerul ei. blum.gif

ce bere, ce bere? Mie imi place leffe. Beau rar, da' cand beau, aia imi place blushing.gif

Hai tzuc si mai zi-mi cine mai danseaza pen' cine pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.