CITAT(crissy @ 31-10-2006, 12:59 PM)

Lil', sanatate multa la micutza.
Bine zice julyalina! Am o cumnata acum in clasa a XII-a. Pana acum 2 ani, nu exista iarna ca ea sa nu raceasca de cel putin 2 ori (raceala din aia cu stat in pat o saptamana, injectii...). De 2 ani face tratament homeopat pt. cresterea imunitatii iar rezultatele se vad. Nici nu mai stiu de cand nu a mai racit...
Oare pentru alergii nu exista tratament homeopat?
Am incercat absolut tot ce se putea incerca, inclusiv desensibilizare. Medicul a zis ca depinde de natura

ca daca reusesc s-o feresc de crize pana pe la 15 ani...am scapat definitiv. Iaca are 14 si aseara era gata sa faca prima criza...Am purtat-o prin multe locuri, statiuni de munte, paduri de brad, vaccin, alea, alea...am crezut ca am scapat pentru ca de prin clasa I n-a mai avut probleme nici macar cu imunitatea. Se imbolnavea foarte rar si in forma usoara.
Acu'....mi-au trebuit termopane...S-a mucegait biroul ei, care e foarte aproape de fereastra. Interesant este ca nu mi s-au mucegait peretii, ci mobila. Mi-a si zis o tipesa...cica nu aerisesc destul, ca la termopane trebuie non stop geamul deschis. Fratioare...am contoare pe calorifere...Ca sa deschid non stop geamul inseamna sa las non stop inchis caloriferul sau sa incalzesc cerul patriei pe banii mei. Nu-l las 24 h, dar il las mai mult decat multi altii....Vreau sa subliniez ca aerisesc arhisuficient.
Cristi a stat in camera vreo saptamana pana am observat ca e mucegait biroul si ea e alergica la mucegai. Va dati seama ca organismul, bietul, care pana la ora asta a fost mereu protejat de factori alergogeni...s-a inbufnat ca i-am dat motive sa sufere...si a facut Cristi a mea o micutza criza. Hai, fetelor...nu vreau sa ma mai plang...aici e nevoie de veselie, nu de probleme. Capu' sus Lil, capu' sus gagici...life sucks...dar e totusi aromata