Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
lliliana
Nici una nu-i frantzuzeasca... lol.gif lol.gif lol.gif Finkbrau de-aia la 250...shi Dreher...il meglio de la traditzione...Italiana lol.gif lol.gif Da'...mai am o tzara vin de Bordeaux...bei un pahar? hug.gif
luchi
ca sa citezi din clasici in viata laugh.gif : "Ihi" naughty.gif
lliliana
Watch...Hai noroc... hug.gif
Imagine
lliliana
Ash manca floricele blushing.gif Hmmm....asta-i pohta ce-am pohtit... devil.gif Merg sa trezesc uomu' sa-l trimit sa cumpere... devil.gif
lliliana
Vroiam numa' sa zic... biggrin.gif mananc floricele biggrin.gif devil.gif
crissy
CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 09:56 PM) *

Mmmm, bune. Cu putina sare si cu un pahar de bere alaturi naughty.gif
mirela_awad
vad ca te tii de bauturica madame! pune-o deoparte caci ingrasa! iti urez un weekend placut!
lliliana
CITAT(mirela_awad @ 27-10-2006, 11:57 PM) *

vad ca te tii de bauturica madame! pune-o deoparte caci ingrasa! iti urez un weekend placut!

No laaaaasa...c-o fac o data la an...numa' amu' ma laud si io ca am biggrin.gif . N-apuc sa beu mai mult de un pahar ca-s varza. )).gif Barbatu-meu zice ca nu deface berea, ca strica orzu' pe gashte. biggrin.gif Cica nu apreciez cum trebuie licoarea...Ca vinu' de Bordeaux se bea ashea si ashea... biggrin.gif Na...Io-i tot spun ca nu-s gasca...deci mananc orz...cum ar veni:D Hai ca ma-ncurcai cu totu' biggrin.gif Ia shi tu un pahar shi bucura-te de tihna. Ca vinu-i bun la limbrici. biggrin.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 10:56 PM) *

Asa am facut si io aseara in parc blushing.gif
Si erau acolo tone de bere Timisoreana bad.gif , noroc ca erau cozi )).gif
luchi
blushing.gif Imi faci pofta, Liliculeeee...Da' nu, nu vreau! Sau...? Hmm..hai sa ai o zi faina, ca maine iar suntem pe baricade.
bubbles
`neata lilisor pupic.gif
lliliana
Buna dimineata fetelor. Iaca...luni. Uof...Am nevoie de concediu. )).gif
Am sarit calul weekendul asta...cand ma intorc azi o sa ma cantaresc. Am baut bere, am mancat floricele...dupa cum v-am marturisit deja. Am dat insa si la bicicleta...desi a fost sarbatoareeee...si cand e sarbatoare n-ai voie sa lucrezi... )).gif
Weekend-ul asta am stat stramb si am judecat drept...Nu se mai poate...ma dor toate...si se duc prea incet kilogramele mele...ba bere, ba floricele, ba pizza aceea de demult blushing.gif (i-am uitat gustul biggrin.gif ) Abateri nepermise pe frontul acesta. Batalia e mult prea importanta.
Am de luptat cu aproape 30 de kilograme...shi eu ma abat?...Hmmm dry.gif Dar...am un politzist acasa...Cristina. "Maami...nu mai cumpara floricele...maaaami, mananc shi eu shi n-am voie...nu sunt sanatoarse mami, iti iau mintile i-ti dau kilograme. Nu e avantajos schimbul biggrin.gif "
Uof...iar e luni...bate shi vantu', shi geamu' de la birou e cam nashpan...parca n-ar fi. O sa pun aeroterma in priza...poate se incalzeshte si afara )).gif
Am o stare cam ciudata...cred ca mi se trage de la colega...babutza isterica. Are o mutra ca-mi vine mie sa plang...Mai inainte am stranuntat...cred ca a depus un efort de vointa si de bun simtzul pe care i l-a inoculat ma-sa ca sa zica un "Sanatate" printre dinti. Prin urmare...atmosfera de poveste...Dar, cum spune o alta colega..in viata tre' sa suferi. biggrin.gif biggrin.gif Altfel ce farmec ar mai avea?...Monotonia ne-ar omori biggrin.gif
Va pup dulcic pe toate...dau o raita prin jurnale...apoi la treaba...ca este de unde. give_rose.gif hug.gif pupic.gif
luchi
pupic.gif Lilish!

Stii de ce iti spun asa? pen' ca-mi place cum suna! blum.gif Are firma la care lucrez o colaboratoare, o tanti iesita la pensie, blaaanda, caaaalma -Titica. Daca te incrunti putin la ea se pierde laugh.gif . O alta prietena de-a ei ii spune Titish (frantuzit) Asa-mi place cum sunaaaa

Pup fata trista unsure.gif ,hai ca o sa fie bine!
Andreea-Rodica
O saptamana frumoasa si usoara! hug.gif hug.gif
MIRRRUNA
CITAT(lliliana @ 30-10-2006, 10:17 AM) *

Am o stare cam ciudata...cred ca mi se trage de la colega...babutza isterica. Are o mutra ca-mi vine mie sa plang...Mai inainte am stranuntat...cred ca a depus un efort de vointa si de bun simtzul pe care i l-a inoculat ma-sa ca sa zica un "Sanatate" printre dinti. Prin urmare...atmosfera de poveste...Dar, cum spune o alta colega..in viata tre' sa suferi. biggrin.gif biggrin.gif Altfel ce farmec ar mai avea?...Monotonia ne-ar omori biggrin.gif
Va pup dulcic pe toate...dau o raita prin jurnale...apoi la treaba...ca este de unde. give_rose.gif hug.gif pupic.gif

offff, las aici neshte pupici si imbratzoshenii hug.gif pupic.gif (stii tu, dulcegarii d'atea ca intre fete, asa) si sper sa nu iti strice toata saptamana, cotoroantza vecina de birou devil.gif .
Sa'ti spun cu ce o sa ma lupt eu azi? sorry.gif Sambata o venit dom pascu de la arad siiii.... ne'o amenintat cu prajiii si rulade cu maaaaac cry.gif crying.gif ce ma faaaaaaaac?
Inca n'a ajuns la birou dar... nu ma vad bine azi unsure.gif

Sa ai o saptamana de vis! give_rose.gif
julyalina
pupic.gif lilishor
iubita, daca te consoleaza cu ceva sa stii ca in wk am mancat si eu floricele blum.gif din alea la punga de hartie si le-am bagat noi la microunde blum.gif yamiiiiiiiiiii au fost tare bune blum.gif
o saptamana cat mai frumoasa hug.gif
aki
Lilisor,cam tirziu dar sunt si eu la apel.Pupici cu lipici si tie. pupic.gif O saptamina faina iti doresc hug.gif
julyalina
deci... am venit dupa niste urechi naughty.gif si nu e nimeni acasa dry.gif
lliliana
Azi iubitele mele n-am reushit sa-mi fac datoria sa trec pe la toate prin jurnal. Va marturisesc voua ca scumpika mea fiica face urat...cu alergia ei. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt ingrijorata. Am crezut ca am scapat. Uite ca se intampla sa faca iar cateva probleme. Nu exista alt remediu decat s-o tin departe de factorii alergogeni, asta insemnand sa stea acasa. E in clasa a-VIII-a, e cam nashpa sa stea acasa. Si am patit-o de la termopane. S-a mucegait ceva la ea in camera, ceva ce statea aproape de fereastra. Cristi a mea e alergica la mucegai. Si asha s-a declanshat problema. Am mutat-o in alta camera. Ma doare stomacul aproape de suparare. S-a umflat shi la fatza. In camera unde am mutat-o salteaua are ceva urme de iarba de mare, Cristi e alergica shi la iarba de mare. Am invelit salteaua in nylon shi maine mut shi paturile. Nu m-am mai gandit la dieta...N-am scris nici un meniu...de fapt nici nu shtiu daca am mancat ceva astazi. Ultima oara cand i s-a declanshat alergia in felul asta, i-a scazut imunitatea foarte tare si a agatzat un virus de gripa de la shcoala. Pediatrul nostru, prieten de familie cu noi dealtfel, a zis ca data viitoare cand se imbolnaveshte Cristi isi face bagajele shi pleaca sin oras, ca el nu mai shtie ce sa-i faca. Of...va pup pe toate. O sa trec eu shi peste asta...bun e Dumnezeu. smile.gif
amalia0701
pupic.gif
Offff, ce ne facem noi cu fetele noastre bolnave?
Si Ioana e alergica la coloranti, conservanti. E-uri..........
hug.gif
Ai grija de voi pupic.gif pupic.gif
lliliana
Salut fetele mele hug.gif ...acush plasez shi vitamina.
Intrucat am mutat copilul in cealalta camera...se simte putzin mai bine. O sa vorbesc azi iar cu doctorul. De fapt shtiu ce este de facut. Dar mi-e greu sa dau un telefon amicilor mei de la Fundatzie. Ei imi rezolva treaba in doi timpi shi trei mishcari.
Azi nu mi-am luat la mine decat nishte iaurturi Activia. Sper sa nu dau in lipotimie smile.gif Dati-mi la popou ca ma sui cam rar pe bicicleta aia.
Va tzuc pe toate si va doresc cea mai buna zi din cele ce au fost. Vine shi veselia acush ca nu poa' sa stea prea departe de mine. Io cred ca shi atunci cand oi fi cu'n picior jumate'n groapa o sa rad in hohote...ca ashea's io, intr-o ureche...deshi am doua (cred biggrin.gif ). Una o tot molfaie sotzul biggrin.gif n-am pipait sa vad daca a mai ramas ceva din ea biggrin.gif Vinitz pe baricade, ca vorbind cu voi iaca-mi revin shi ma-nveselesc cu totu' give_rose.gif

M-am cantarit luni...am 80 si un pik. hug.gif
luchi
pupic.gif Lilishule, tare rau imi pare de ce a patit copila ta. Of, of, si-un pantof! O sa treaca, probabil ca esti tare speriata. Ca sa-ti mai descretesc fruncea (daca se poate) sa-ti povestesc eu cum am plecat la birou, bine mersi imbracata cu un pulover din angora. Si toata ziua m-am scarpinat blushing.gif ,, am tusit, am facut ca toti dracii pana sa-mi dau seama ca..e din angora ploverul meu? )).gif )).gif
Hai ca o sa treaca. da sa pup pupic.gif

pies: id-ul de la profil e valabil? Am trimis ieri invitatiune blum.gif

acum am vazut si 80 si un pic-ul ala! give_rose.gif
julyalina
buna dimineatza liliana ! floare.gif
hug.gif la Cris ai incercat sa-i dai echinaceea pentru marirea imunitatii? sau sa o duci la un medic homeopat?
MIRRRUNA
Vin si eu cu buhuhuuu si cu pupaciuni cu DINITI biggrin.gif
Lil', am un gand bun pus deoparte pt tine hug.gif si sper sa fie bine Cristi de acum in colo! give_rose.gif

Ne radem putin? blum.gif

Bush, Blair si Basescu ajung in iad. Fiecare are dreptul la convorbiri cu lumea reala contra-cost. La sfarsitul lunii vin facturile pentru fiecare: Bush: convorbiri 30min catre SUA, cost factura 100$ Blair: convorbiri 45min catre UK, cost factura 180$ Basescu: convorbiri 300min catre Romania, cost factura 1$ Revoltati primii doi cer socoteala la administratorul iadului.. raspunsul: hell to hell se taxeaza local

crissy
Lil', sanatate multa la micutza.
Bine zice julyalina! Am o cumnata acum in clasa a XII-a. Pana acum 2 ani, nu exista iarna ca ea sa nu raceasca de cel putin 2 ori (raceala din aia cu stat in pat o saptamana, injectii...). De 2 ani face tratament homeopat pt. cresterea imunitatii iar rezultatele se vad. Nici nu mai stiu de cand nu a mai racit...
Oare pentru alergii nu exista tratament homeopat?
Andreea-Rodica
Sanatate multa, multa, multa! Pup mamica si fetita ei hug.gif hug.gif
lliliana
CITAT(crissy @ 31-10-2006, 12:59 PM) *

Lil', sanatate multa la micutza.
Bine zice julyalina! Am o cumnata acum in clasa a XII-a. Pana acum 2 ani, nu exista iarna ca ea sa nu raceasca de cel putin 2 ori (raceala din aia cu stat in pat o saptamana, injectii...). De 2 ani face tratament homeopat pt. cresterea imunitatii iar rezultatele se vad. Nici nu mai stiu de cand nu a mai racit...
Oare pentru alergii nu exista tratament homeopat?

Am incercat absolut tot ce se putea incerca, inclusiv desensibilizare. Medicul a zis ca depinde de natura smile.gif ca daca reusesc s-o feresc de crize pana pe la 15 ani...am scapat definitiv. Iaca are 14 si aseara era gata sa faca prima criza...Am purtat-o prin multe locuri, statiuni de munte, paduri de brad, vaccin, alea, alea...am crezut ca am scapat pentru ca de prin clasa I n-a mai avut probleme nici macar cu imunitatea. Se imbolnavea foarte rar si in forma usoara.
Acu'....mi-au trebuit termopane...S-a mucegait biroul ei, care e foarte aproape de fereastra. Interesant este ca nu mi s-au mucegait peretii, ci mobila. Mi-a si zis o tipesa...cica nu aerisesc destul, ca la termopane trebuie non stop geamul deschis. Fratioare...am contoare pe calorifere...Ca sa deschid non stop geamul inseamna sa las non stop inchis caloriferul sau sa incalzesc cerul patriei pe banii mei. Nu-l las 24 h, dar il las mai mult decat multi altii....Vreau sa subliniez ca aerisesc arhisuficient.
Cristi a stat in camera vreo saptamana pana am observat ca e mucegait biroul si ea e alergica la mucegai. Va dati seama ca organismul, bietul, care pana la ora asta a fost mereu protejat de factori alergogeni...s-a inbufnat ca i-am dat motive sa sufere...si a facut Cristi a mea o micutza criza. Hai, fetelor...nu vreau sa ma mai plang...aici e nevoie de veselie, nu de probleme. Capu' sus Lil, capu' sus gagici...life sucks...dar e totusi aromata biggrin.gif hug.gif
Nessie
Lilicule, imi pare rau de ce citesc pe aici. hug.gif Iti zic doar ca sunt alaturi de tine si nu vreau sa te mai intristezi. Uite aici poate iti aduce zambetul pe buze un filmulet de Halloween. tease.gif
crissy
Puup la Cris sa-i treaca repede criza. Si puup si tie mamico. Tare mi se schimba dispozitia cand citesc mesajele voastre. Stiti voi cum e... veselia e molipsitoare. yahoo.gif
Editez ca am uitat ceva: cheer.gif felicitari pentru kg in minus. La cat mai multe! (in minus, of course)
Lacry
Draga Lili, noi suntem acum mai mari, avem 7400g, 67 cm si ne mananca gingiutzele raaau de tot! Am trecut sa te pupam, muah! pupic.gif
MIRRRUNA
CITAT(lliliana @ 31-10-2006, 06:02 PM) *

Capu' sus Lil, capu' sus gagici...life sucks...dar e totusi aromata biggrin.gif hug.gif

offf Lil' pupic.gif
am tot citit azi ce ti se intampla si mi'am amintit de "semnatura" mea din alte vremuri, alte locuri, alte forumri:

"cand viata ti'e LAMAIE, fa o LIMONADA" hug.gif
buretel
lilicule hug.gif
ai grija cu micutza, sanatate multa si grija sporita!

hai, fruntea sus, tzuc ardeleanca noastra vesela pupic.gif
Lacry
CITAT(lliliana @ 31-10-2006, 12:14 AM) *

Azi iubitele mele n-am reushit sa-mi fac datoria sa trec pe la toate prin jurnal. Va marturisesc voua ca scumpika mea fiica face urat...cu alergia ei. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt ingrijorata. Am crezut ca am scapat. Uite ca se intampla sa faca iar cateva probleme. Nu exista alt remediu decat s-o tin departe de factorii alergogeni, asta insemnand sa stea acasa. E in clasa a-VIII-a, e cam nashpa sa stea acasa. Si am patit-o de la termopane. S-a mucegait ceva la ea in camera, ceva ce statea aproape de fereastra. Cristi a mea e alergica la mucegai. Si asha s-a declanshat problema. Am mutat-o in alta camera. Ma doare stomacul aproape de suparare. S-a umflat shi la fatza. In camera unde am mutat-o salteaua are ceva urme de iarba de mare, Cristi e alergica shi la iarba de mare. Am invelit salteaua in nylon shi maine mut shi paturile. Nu m-am mai gandit la dieta...N-am scris nici un meniu...de fapt nici nu shtiu daca am mancat ceva astazi. Ultima oara cand i s-a declanshat alergia in felul asta, i-a scazut imunitatea foarte tare si a agatzat un virus de gripa de la shcoala. Pediatrul nostru, prieten de familie cu noi dealtfel, a zis ca data viitoare cand se imbolnaveshte Cristi isi face bagajele shi pleaca sin oras, ca el nu mai shtie ce sa-i faca. Of...va pup pe toate. O sa trec eu shi peste asta...bun e Dumnezeu. smile.gif

uh, imi pare rau de ce citesc.... cum a dezvoltat alergia asta? Nu-i poti schimba salteaua cu totul?
lliliana
CITAT(Lacry @ 31-10-2006, 11:50 PM) *

uh, imi pare rau de ce citesc.... cum a dezvoltat alergia asta? Nu-i poti schimba salteaua cu totul?

Salteaua e ok...Praful din ea...akarienii...nu sunt ok. pupic.gif De aceea am invelit-o in nylon. smile.gif

Oricum, una peste alta, sa stiti ca e mai bine Cristina de cand am mutat-o in cealalta camera. Azi imi vine in ajutor o femeie si, desi voi plati de ma voi uscaaaaaa...trajem o curatenieeee....inca o data...spal cu dezinfectant mobila si alea, alea...urati-mi sa ma tina...oricum e de bine ca mai dau jos inca o kila...n-ati uobservat tickerul ca e mai jios cu 2 kile... biggrin.gif

Se duc kilogramele-n zbooooor
Spre departari ele zboara usooooor
De 'mnealor iar am scapaaaaat
Si corpul mi-e mai alb, mai curaaat...Pam, pam....asta era o reclama la detergent biggrin.gif

Azi mananc orez, salata de varza, activia (e miercuri...n-ar trebui) si ciorbita de legume. A uitat merele acas' ashea ca azi nu pap mere. Ieri, mai catre seara, am facut nishte pulpe de pui (fara piele...parol!!!) la gratar. Yamiiii....
amalia0701
Servus draga mea pupic.gif
Felicitari pentru kg alungate cheer.gif band.gif
Spor la curatenie.
Ai grija de Cris.
Nessie
Eu am vazut tickerul!!! cheer.gif cheer.gif Mi-a placut si ce scrie pe banda aia "Nothing tastes as good as being thin feels!" floare.gif Super motivatie!

Te pup si iti urezo zi usoara la trabaluit si la serviciu! pupic.gif
honey79
Pup gazda si o imbratisez cu foc.
O zi minunata iti doresc, plina de evenimente frumoase.
N-am citit din urma.... dar...promit sa revin curand .
Pupicei de miere.
julyalina
cheer.gif lilicule, felicitari pentru ticker pupic.gif
astazi ai planificat curatenia? Cris cum se mai simte?
mirela_awad
AM trecut special sa-ti las cevaImagine. nu are mare valoare dar e din simpatie! pupici sper ca fetita ta se simte mai bine am citit mai sus despre alergie! iti urez un rest de spatamana minunat si iti multumesc prt. urarea zilnica. esti o scumpa! give_rose.gif
lliliana
Buna dimineatza fetelor. Uite-ma-s la prima ora pe-acilea...obosita, rupta, daramata de munca, dar am facut-o si pe-asta. Suprinzator femeia mi-a luat doar 25 RON. Si a muncit din greu draguta de ea. Am sters si am dezinfectat tot.
Am mancat ieri cam tarziu blushing.gif La noua...Stiu ca nu-i voie, dar asta e...In timp ce inca faceam curatenie m-am pomenit shi cu musafiri...c-ashea-i in tenis. biggrin.gif Au vazut ca am treaba shi dupa vreo trei sferturi de ora au plecat blink.gif A sunat shi telefonul...numarat pe deshte...de 14 ori...am folosit shi picioarele )).gif Nu-i bai...e bine. Inseamna ca oamenii tzin la mine.
Va tzuc dulcic. pupic.gif Azi o sa fiu extrem de cuminte si nu voi papa absolut nimic dupa ora saseeeee hug.gif ....dupa amiaza, normal. biggrin.gif Slabesc un pik cam incet fatza de cat sunt de cuminte...pun asta pe seama batranetzii w00t.gif lol.gif Na....
S-a schimbat shefu' sotzului...a venit o doamna complexata vizibil de faptul ca nu are sani (adevarul este ca daca ai pune comprese...ar trece...sau poate daca ai da cu alifie grin.gif ) Vorbesc urat, sa-mi fie rushinica...viatza e frumoasa. Dulce Romanie...ce fericita ma faci )).gif ...Ce m-as face fara voi?...ce bine ca exista Oneden... yahoo.gif
Nessie
Lilicule, esti prima pe metereze mereu!! pupic.gif
Ce zi ai avut ieri! doh.gif nu-i bai ca ai mancat mai tarziu, ca ai dat 3 kile jos tot frecand pe jos, fugind la telefon sa raspunzi si fortandu-te sa zambesti la musafiri. grin.gif Iti doresc o zi linistita si frumoasa! pupic.gif
amalia0701
Servus draga mea.
Trebuie sa ma mobilizez si io sa fac o curatenie generala.
Pana una alta sambata trebuie sa fac curat in dulapuri, sa scot hainele groase sad.gif
O zi faina sa ai pupic.gif
ina_ceva
Imi pare rau de problemele pe care le ai cu cristina. Cum se mai simte?
Felicitari pentru kg give_rose.gif !
aki
Salut Lilisor pupic.gif .Imi pare rau de fata ta sad.gif .Cum se simte draga de ea azi? blink.gif Sanatate multa ii doresc give_rose.gif
Andreea-Rodica
Multe imbratisari si de la mine asa mai pe seara! hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
Buna dimineatza fetele mele... hug.gif
Am o zi buna, dar observ in jurul meu o multime de persoane suparate. A nins aseara la Arad, a nins mult...evident ca eram cu mashina in trafic )).gif This is life )).gif I like it )).gif
Acu' sunt cu cashtile pe urechi, ascult muzica...
Louis Amstrong - What a wonderful world

...Lucrez shi va scriu voua... pupic.gif Wow )).gif
Fata e bine. Aseara am fost la tratament cu ea. Cu totii au fost surprinshi acolo de cat de bine a primit Cristi tratamentul. Yep...am un copil special, Dumnezeu e bun cu mine smile.gif
Azi mananc mai putzinel ca e vineri. Ashea ca...What a worderful world....ooooooo yeeeee!!!!!
Numai bine va doresc la toate shi veselie multa...ca viata poate fi tare frumoasa pupic.gif hug.gif
amalia0701
Stiu ca a nins in ardeal, asera pe la 18:30 m-a sunat tata, era la vascau sa imi spuna ca sta langa soba, aude cum ard lemnele si se uita fara cum ninge )).gif
La Craiova e frig, dar a iesit un soare prietenos.
Chiar ca viatza e frumoasa roll2.gif
Ma bucur ca a raspuns la tratament Cris.
Karin
Pup Lilicul de zi buna! pupic.gif
Ma bucur ca fetita ta e bine! hug.gif
Si pe la Tm a nins, m-am socat cand am iesit azi din casa! Credeam ca e bruma! lol.gif tease.gif
pupic.gif
Andreea-Rodica
Pupici !
Unde esti, ca ne lipsesti? Weekend placut in continuare si sa ne auzim cu vorbe de bine. hug.gif hug.gif hug.gif
midnight_talker
Ciao Lili,
Am trecut si eu sa te salut,ca n-am prea facut-o in ultima vreme.
Si la Oradea a nins joi......ca-n povesti....Nu m-as fi asteptat.Au fost niste fulgi mari ca niste pene,dar aposi.Noroc ca nu s-a depus....Noroc.......pt ca fac scoala de soferi.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.