Salut fatutzeleeee meeleeeeee...lalala

...s-o amanat testarea aia pe maine. Da' facui o lucrare de lucrare. E de bine. Fata e bine, tata e bine, eu sunt tot cum sunt, tzacanita o tzara.

Mi-as lua concediu sa merg un pik in zona calda a planetei, poate acolo se pricep inca anotimpurile
).gif)
La noi s-a cam bulversat treaba, nu se pricepe nicicum in ce anotimp ne aflam.
N-am mai slabit un gram. Help. Astept meniu de la voi, dar va rog nu ma lasati sa rabd. Ganditzi-l voi...io promitz sa aplic absolut tot intr-un mod cat se poate de ideal. Facetzi asta pentru mine?

Fiecare vine c-o idee de meniu...io pap in fiecare zi ...Luni meniul Luchi, Nessie; Marti meniul Mirruna, Karin; Miercuri Sexi, Sim; Joi July; Vineri Aki; Sambata Andreea, Mire, Crissy (desi ar fi mai buna duminica, face mancaruri ingrasacioase

Imi lasa gura apa rau pe la ea prin jurnal), Midnight, Honey..sper ca v-am numit pe toate, nu patzesc ca la Oscar, uit pe careva si facetzi botic

Pup boticul...Lacry...fuai cum era sa uit, Mokutza Duminica. Iaca meniu-i gata. Iaca dieta mea...o faceti voi.
Sa vezi ce patzii....Intru intr-un magazin vorbind la celular shi ma aplec la un raft...Nu stiu de nici o culoare cum, cand ma ridic de acolo dau cap in cap cu o tipesa...da ashea, de vad stele verzi, shi-mi scapa celularul jos...Ma aplec ametzita dupe celular si-l bag in buzunar, ii cer scuze printre dintzi la tipa..shi ea mie...dupe care ies. La vreo zece minute incepe sa sune un celular...nu recunosc sunetul. Nu-l bag in seama. Insista. Nu-l bag in seama. Insista. Nedumerita bag mana in buzunar scot celularul...nu era celularul meu. Da era mishto rau...Raspund. O voce suava care vedea shi ea inca stele verzi..."Duamna, va rog sa a intoarceti la magazinul cu accidentul ca mi-ati luat celularul

" "Da asta de pe care vorbiti al cui e?..." "Al dumneavoastra..." "Aha...Iaca viu."

Deduc faptul ca shi respectiva vorbea,nu? Si al meu tilifon e cu clapa, dar nu m-as fi suparat sa-mi ramaie mie acela...

Muama ce mishto era...intretzinut. Al meu era mai ashea, de clasa muncitoare, purta halat, nu costum Armani
).gif)
.
Mai fetelor, mai venitzi shi voi in vizita ca mi-i dorm de-o shezatore vesela, acilea-n sat...Hmmmm? Iaca va pup pi tati...cu drag shi dor.