Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Lacry
Lilicu', Lilicu',
Vin' de ia pupicu' pupic.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sexymom
La voi a nins si eu ma plimb pe malul marii, frumos nu?
Pupici si duminica frumoasa. pupic.gif
lliliana
Imi pare rau ca nu am prea trecut zilele astea pe la voi, dar am avut cateva zile grele. Acum e bine. Sunt bucuroasa ca e bine. Va sarut si va multumesc ca existati. pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 06-11-2006, 10:24 AM) *

Imi pare rau ca nu am prea trecut zilele astea pe la voi, dar am avut cateva zile grele. Acum e bine. Sunt bucuroasa ca e bine. Va sarut si va multumesc ca existati. pupic.gif hug.gif

Ce ai patzit iubire?
hug.gif Bine ca esti auc bine pupic.gif
aki
Salut Lilisor.so la noi in Basarbia a nins foatre frumos.Dar mie iarna nu-mi place mad.gif .Mereu sunt inghetata,pina vine primavara devil.gif .Ce se mai aude pa le tine?Ce mai face fata ta?Pupici pupic.gif
honey79
Bine te-am gasit, draga mea.
Imi pare rau ca ai avut parte de zile mai putin bune. Sper din suflet ca totul sa fi revenit la normal, iar tu sa fii aceeasi dulceata vesela si optimista ca si pana acum.
Te pupic dulce dulce si te imbratisez cu drag.
O saptamana plina de evenimente frumoase iti doresc si o zi de Luni extraordinara.
Sexymom
Lili vin si eu cu o intrebare? cum se manifesta Cris cand face alergie? te intreb pt ca Miruna de cate ori merge la Alexandria face crize de astm de la mucegai, sau bronhopneumonii. doctorii au spus ca e alergica la mucegai, ca este casa veche si sa nu o mai ducem acolo mai mult de o sapt. pt. ca , dupa o sapt se dezvolta nu stiu ce bacterie in corpul ei.
I-am dat de cap alergiei apeland la un imunopneumolog din Bucuresti.Daca vrei iti las nr. sa suni.
Iti repet , imi dau numai cu parerea...

Sper ca e mai bine fetita ta acum. pupic.gif
lliliana
w00t.gif
CITAT(Sexymom @ 06-11-2006, 03:22 PM) *

Lili vin si eu cu o intrebare? cum se manifesta Cris cand face alergie? te intreb pt ca Miruna de cate ori merge la Alexandria face crize de astm de la mucegai, sau bronhopneumonii. doctorii au spus ca e alergica la mucegai, ca este casa veche si sa nu o mai ducem acolo mai mult de o sapt. pt. ca , dupa o sapt se dezvolta nu stiu ce bacterie in corpul ei.
I-am dat de cap alergiei apeland la un imunopneumolog din Bucuresti.Daca vrei iti las nr. sa suni.
Iti repet , imi dau numai cu parerea...

Sper ca e mai bine fetita ta acum. pupic.gif

Sexi...Cristi se umfla foarte tare la fatza si ii scade imunitatea in asa hal incat daca in zilele acelea intra in contact cu un virus de raceala face pneumonie galopanta. Eu nu am avut probleme pana acum cu ea deoarece am incercat sa elimin factorii alergogeni...pene, praf de casa, mucegai...iar cand e puf de plop, evita iesirile. Acum s-a si sufocat...strangularea cailor respiratorii. N-am observat la timp mucegaiul si a apucat sa faca o micutza criza. Sunt extrem de suparata pentru ca speram ca am scapat de probleme. Dupa vaccinul cu Cantastim si 5 ani mers la mare...a fost super. Shi eu sunt alergica la anestezice, piafen, penicilina. A fost groaznic la operatii shi e groaznic la dentist. Deshi le spun de zeci de ori sa aiba grija la alergiile mele...asistenta mi-a bagat piafenul direct in sange...si pe urma a venit repede cu adrenalina ca dadusem coltu'. Medicul Cristinei mi-a spus ca daca reusesc sa o pastrez departe de factorii alergogeni o vreme...dispar anticorpii aceea care n-ar trebui sa existe shi organismul s-ar putea sa uite. Mi-a recomandat plimbarile in paduri de brazi sau o perioada mai lunga intr-o statiune la cota peste 1400, cica la altitudinea asta dispar toate alergiile pentru ca nu exista factori care sa le provoace. smile.gif

Zilele astea am stat cam asha...tata tocmai a fost externat dupa a doua operatie de cancer, era gata sa se duca, dar Dumnezeu e bun cu mine...e bine, se pare ca a scapat definitiv. Mai are un pik de chimioterapie...mai mult profilactic. Cristina "s-a crizat" alergic, pe prietena mea cea mai buna au dat-o afara din serviciu si era disperata. M-a sunat sa merg la ea s-o consolez. Lunea viitoare am de predat o lucrare de care aproape ca nici nu m-am apucat. Sotzul meu a avut nishte probleme cu o nebuna de sefa...noroc ca avem spate. Am aranjat eu apele shi femeia s-a calmat...rushine mie sa ma bag in treburile lui. M-am certat ingrozitor cu un apropiat cu care cred c-am rupt-o definitiv pentru ca suport orice mai putzin nedreptatea shi ingustimea mintii (ochelarii de cal). A fost un examen pentru functii de conducere si aproape toti cei au participat de la noi din unitate au avut de invatat ceva ce lucrez eu...am cautat disperata handfree-ul...ca sa apuc sa shi fac ceva weekend-ul asta. Mashina mi-e murdara shi nu ploua odata...ca mi-e lene sa merg s-o spal w00t.gif lol.gif OOOOOF...ce frumoasa este viata. Hai sa ne multumin cu putzinul shi frumosul pe care-l avem...FORUMUL ONEDEN shi...am un copil minunat, un serviciu sigur, sunt sanatoasa...sa-mi fie rushine ca ma plang. blum.gif
Nessie
Liliana, ma bucur tare mult cand vad oameni recunoscatori pentru ceea ce au si nu suparati pentru ceea ce nu au! hug.gif Nu am cuvinte sa iti spun cata bucurie imi dau in suflet mesajele tale! floare.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 06-11-2006, 08:50 PM) *

Liliana, ma bucur tare mult cand vad oameni recunoscatori pentru ceea ce au si nu suparati pentru ceea ce nu au! hug.gif Nu am cuvinte sa iti spun cata bucurie imi dau in suflet mesajele tale! floare.gif

hug.gif Of...Nessie...daca m-ai vedea acum ai shtii ca plang...dar plang pentru ca stiu ca sunt o proasta cand privesc viata din unghiul nepotrivit...Sunt un om fericit pana la urma. Am shansa sa am o familie shi un copil minunat. Am trecut in viata prin atat de multe intamplari extraordinare, care ar umple cu siguranta paginile unui roman bun. Am un acoperish deasupra capului shi o paine sa mananc. Oamenii gasesc mereu motive sa fie nefericiti. Ca de ce e tare painea, ca de ce ne trezim la sase, ca de ce e sefu' cum e...ridicol sa spun ca nu am fost fericita. Am avut atat de multe momente de fericire intensa...Dumnezeu a fost atat de bun cu mine, daruindu-mi de toate...shi bune shi rele....m-am invatzat cu gustul dulce-acrisor shi, mai ales am invatzat sa apreciez ce e bun...Viatza are farmec. Acum chiar zambesc smile.gif Sunt intr-un mic impas doar pentru ca s-au adunat cam multe, dar nu-i nimic...lucrurile deja incep sa se rezolve. E o vorba batraneasca care spune sa nu te plangi de greu...ca mai capetzi...ca sa vezi ca de fapt aia ce a fost era sugar pe langa ce vine. Well...dance with me...I am a happy person... smile.gif
Sexymom
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, dar stiu eu ca esti o luptatoare, iar problemele cum vin asa se duc.
multi pupici si ai grija de tine. pupic.gif
amalia0701
pupic.gif Cat de drag mi de tine hug.gif
Sa treci usor peste clipele astea grele.Te imbratosez cu drag, ai grija de voi pupic.gif
luchi
Te admir, sincer, pentru ca tu nu te lasi doborata de greutati. Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Lilish give_rose.gif
lliliana
Suntetzi nishte scumpe shi va iubesc...na...c-am declarat-o public. blum.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 06-11-2006, 09:32 PM) *

Ba io mai tareeeeeeeeeee
VA IUBESCCCCCCCCCCC cheer.gif
lliliana
CITAT(Sexymom @ 06-11-2006, 03:22 PM) *

dupa o sapt se dezvolta nu stiu ce bacterie in corpul ei.

Iubita, acu' vazui ce-ai scris acilea...iertare...nu e o bacterie...se dezvolta anticorpi la chestii la care nu ar trebui sa dezvolte anticorpi. Organismul n-ar trebui sa considere mucegaiul ca pe un virus de raceala...sau praful. E anormal. hug.gif

CITAT(amalia0701 @ 06-11-2006, 09:35 PM) *

CITAT(lliliana @ 06-11-2006, 09:32 PM) *

Ba io mai tareeeeeeeeeee
VA IUBESCCCCCCCCCCC cheer.gif

Ioooo...hai shi facem clubul iubacioaselor biggrin.gif M-a sunat sotzul...va las un pik...nu tradez...mai viu pupic.gif
Andreea-Rodica
Trecui si eu pe la tine
Sa- ti urez numai de bine! hug.gif hug.gif hug.gif
julyalina
pupic.gif liliana , te imbratzosez cu drag hug.gif
mi-o fooooost dor di tiniiiiii hug.gif

Imagine
lliliana
Pronto uai hug.gif ...gagicutze frumushele pupic.gif . Ce facetzi fetele mele? floare.gif Mmmm? smile.gif Uite ce vreme meseriasha-i afara, iar vine primavara biggrin.gif O tzinem din astenie-n astenie biggrin.gif Sa stiti ca am stagnat cu slabitul...azi m-am suit pe cantar...nimik. Nu-i bai...vin shi zile mai bune. Persist in a manca "interesant". Nu pot sa ma las de cafea...oare nu-s shi pentru asta plasturi ca pentru nicotina? )).gif
In 15 noiembrie se lasa postul Craciunului...Vin sarbatorile, parca nu-mi vine sa cred c-a mai trecut un an. Hmmm. Ieri se plangea o colega mai slabutza, pe-aci prin birou, ca-i e frig shi ca poarta pe dedesubtul pantalonilor ciorapi groshi. Eu nu port biggrin.gif Ea zice..."Vaaai, dar nu-nghetzi draga de frig?" "Nu draga, zic...pai ce, balenele mor de frig in apele arctice?....Nuuuuuu. De ce? Au stratul de grasime sa le protejeze." lol.gif Eu chiar il am, nu ca unele de pe-acilea, care se dau grase shi, cand le vad pozele, ele-s manechine sub acoperire biggrin.gif
Hai ca fug la treaba acushi shi am de plasat si-o vitamina. Poate nu vinitzi sa spunetzi la baba shi facetzi...ca a voastra-i bata. Da io shtiu shi sa pup dupa...pup vindecator de orshce. pupic.gif
Karin
Io viu sa spun la "baba" ce fac, ca vreau pupicurile, da' fara bata! lol.gif
Te tzuc Lilicule si ma bucur ca esti ma bine! Ai un psihic de invidiat! pupic.gif
Io-s acasa azi, e sarbatoare si la noi nu se lucreaza in zilele de sarbatoare, decat daca e urgente! grin.gif
Asa ca azi mi-a propus sa lenevesc...se pare ca nu-mi prea iese socoteala! grin.gif
Te tzuc si iti doresc o zi usoara! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Buna lilishor, ma bucur cand vad cat esti de optimista , parca ai fi sor;mea hug.gif
Si eu sunt in prima faza de regim in care ma doare capul de foame si incerc sa-mi umplu stomacul cu chesti sanatoase. baby.gif
La noi e frig, ploua de 2 zile si nu am chef de nimic , nici de numarat bani ca nu mai am dupa concediu lol.gif
Andreea-Rodica
Buna sa-ti fie ziua!
Sunt de acord cu tine cu manechinele sub acoperire! lol.gif Ca doar am vazut si eu poze cu niste fete tare dragute!
In rest toate bune, asteptam weekend-ul care e cam departe, asteptam Sarbatorile si ne rugam de sanatate! Ceea ce-ti doresc si tie si familiei tale ! hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
pupic.gif Ma bucur ca esti mai bine. xx x Asta a scris Elise. Cica te pupa pupic.gif
honey79
Pup dulce un Lilisor scump si-l imbratisez strans strans.
O zi extraordinara iti doresc, plina de voie buna, de evenimente placute si.... fara abateri culinare. wink1.gif
lliliana
Buna sa va fie inima. Exlicati-mi shi mie ce-i cu linishtea asta pe Oneden. Facem firma de ras fetele. O facem de ras...Ian venitzi incoa' shi facem o sezatoare. In care giurnal vreti voi. Ca la emisiunile TV...Gabitz moderator...lalala....Nu-mi place sa se-auda musca. Uof.
Azi pap mai mult nu. Din motive independente de mine, ca eu ash roade bureau-ul. Am uitat sa pui papa. Shiiiiiii...rabdai. Uof...nu e bine, ca merg acasa shi golesc frigiderul. Ca ma cam roade. La 5 shi ceva merg la examen. Dureaza vreo ora-doua. Sa-mi tineti pumnii ca e important. Marti la 8 jumatate am testarea de serviciu.
Am auzit c-o sa ploua. Nu-i bai, ma retrag in dormitor naughty.gif sa numar banii biggrin.gif )).gif ...cati au mai ramas dupa plata facturilor lol.gif E de ras lol.gif
Oricum va tzoc pe toate cu mult drag. pupic.gif hug.gif
Nessie
iti tinem pumnii la examen! floare.gif Fie-ti mila de biroul ala, ca sigur maine o sa mai ai nevoie de el. Bucura-te ca mananci mai putin si dai jos mai mult. blum.gif
Sexymom
Mult succes lili, eu sigur o sa-ti tin pumni si o sa ma gandesc la tine. pupic.gif
lliliana
9.9.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif w00t.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yupiiiiiiiiiiii.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif w00t.gif roll2.gif yahoo.gif Let' rock rock.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
crissy
CITAT(lliliana @ 09-11-2006, 10:06 PM) *

9.9.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif w00t.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yupiiiiiiiiiiii.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif w00t.gif roll2.gif yahoo.gif Let' rock rock.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

hug.gif Felicitari Lili. Esti buna de cinste!
Nessie
party.gif Partyyyyyy!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Bravo, Lili! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bravo Lili!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
Servus iubita!
Felicitari pentru examen pupic.gif cheer.gif
Iti doresc un weekend fain.
ina_ceva
Felicitari pentru examen!!!! give_rose.gif
Asta da nota blum.gif
luchi
UUauu!! Uai Lilish, la sighi acolo vaz ca's numa fete dishtepti! pupic.gif
julyalina
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bravo lilicule ! pupic.gif
io vin cu sampania blum.gif ca acum avem motiv sa bem wink1.gif Imagine
Sexymom
Mama ce nota, sigur nu ai avut o fituica sub fusta? lol.gif

Imagine
Andreea-Rodica
Bravo! Mai aveai un pic pana la nota maxima (scuze, asta-i defect profesional). Weekend placut si odihna maxima! hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
CITAT(Sexymom @ 10-11-2006, 01:31 PM) *

Mama ce nota, sigur nu ai avut o fituica sub fusta? lol.gif

Imagine

Nu prea port fusta. )).gif Iubitele...mai am doua hopuri..maine, lucrarea shi marti testarea...Dupa' o sa va plicti de mine cat de mult o sa vorbesc. De luni incep iar cursul pentru care fac lucrarea. Mmmm, doua saptamani o sa am dupa amiezele ocupate. Va resimti un pik Cristina. In rest va fi bine. Sa nu renuntati niciodata la bucuria de a trai. De-aici vine frumusetea vietii. Va pup pe toate shi va doresc un weekend superb. pupic.gif hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
Sa nu renuntati niciodata la bucuria de a trai. De-aici vine frumusetea vietii.
Foarte adevarat! Sa nu uitam asta niciodata!
Mult spor la tot ce ai de facut in continuare si bafta multa!
hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
Buna Lili. Spor la invatat.
Ma ung la suflet vorbele tale. pupic.gif
honey79
Am trecut sa te pupic dulce dulce, draga Lilisor .
Si sa te imbratisez cud rag...strans strans.
Si sa iti urez o saptamana minunata,plina de evenimente frumoase si voie buna.
Puuuupiiiiceeeeeiiiii!!!!
Sexymom
Mult succes studioaso, sa treci cu bine peste toate testele. pupic.gif
MIRRRUNA
Deci da, deci esti cea mai tare!!!
Lil', mi'o fo' dor de tine. Uite, zic zau cu limba scoasa blum.gif sa ma crezi pupic.gif

Tin pumnii si pt saptamana asta si pe urma, pfiiiiii ce petrecariiiii o sa mai tragem blum.gif
give_rose.gif
luchi
da, pumnii inclestati, lilish pupic.gif pupic.gif
lliliana
cheer.gif Salut fatutzeleeee meeleeeeee...lalala cheer.gif ...s-o amanat testarea aia pe maine. Da' facui o lucrare de lucrare. E de bine. Fata e bine, tata e bine, eu sunt tot cum sunt, tzacanita o tzara. biggrin.gif Mi-as lua concediu sa merg un pik in zona calda a planetei, poate acolo se pricep inca anotimpurile )).gif La noi s-a cam bulversat treaba, nu se pricepe nicicum in ce anotimp ne aflam. )).gif
N-am mai slabit un gram. Help. Astept meniu de la voi, dar va rog nu ma lasati sa rabd. Ganditzi-l voi...io promitz sa aplic absolut tot intr-un mod cat se poate de ideal. Facetzi asta pentru mine? biggrin.gif Fiecare vine c-o idee de meniu...io pap in fiecare zi ...Luni meniul Luchi, Nessie; Marti meniul Mirruna, Karin; Miercuri Sexi, Sim; Joi July; Vineri Aki; Sambata Andreea, Mire, Crissy (desi ar fi mai buna duminica, face mancaruri ingrasacioase biggrin.gif Imi lasa gura apa rau pe la ea prin jurnal), Midnight, Honey..sper ca v-am numit pe toate, nu patzesc ca la Oscar, uit pe careva si facetzi botic pupic.gif Pup boticul...Lacry...fuai cum era sa uit, Mokutza Duminica. Iaca meniu-i gata. Iaca dieta mea...o faceti voi.
Sa vezi ce patzii....Intru intr-un magazin vorbind la celular shi ma aplec la un raft...Nu stiu de nici o culoare cum, cand ma ridic de acolo dau cap in cap cu o tipesa...da ashea, de vad stele verzi, shi-mi scapa celularul jos...Ma aplec ametzita dupe celular si-l bag in buzunar, ii cer scuze printre dintzi la tipa..shi ea mie...dupe care ies. La vreo zece minute incepe sa sune un celular...nu recunosc sunetul. Nu-l bag in seama. Insista. Nu-l bag in seama. Insista. Nedumerita bag mana in buzunar scot celularul...nu era celularul meu. Da era mishto rau...Raspund. O voce suava care vedea shi ea inca stele verzi..."Duamna, va rog sa a intoarceti la magazinul cu accidentul ca mi-ati luat celularul biggrin.gif " "Da asta de pe care vorbiti al cui e?..." "Al dumneavoastra..." "Aha...Iaca viu." )).gif lol.gif Deduc faptul ca shi respectiva vorbea,nu? Si al meu tilifon e cu clapa, dar nu m-as fi suparat sa-mi ramaie mie acela... devil.gif Muama ce mishto era...intretzinut. Al meu era mai ashea, de clasa muncitoare, purta halat, nu costum Armani )).gif .

Mai fetelor, mai venitzi shi voi in vizita ca mi-i dorm de-o shezatore vesela, acilea-n sat...Hmmmm? Iaca va pup pi tati...cu drag shi dor. pupic.gif hug.gif
MIRRRUNA
Esti nebuna si d'aia te iubesc io laugh.gif
Mi'a trecut prin cap o noua vorba de dulce laugh.gif :
"pastra'mi'ai celularul" grin.gif

give_rose.gif
Nessie
lol.gif lol.gif Numai tie ti se putea intampla faza cu celularul!! lol.gif

La faza cu meniul m-am mai gandit putin si sunt de acord sa iti fac meniu cu ce as manca eu, dar nu se poate ca ingrasa. lol.gif Ce zici facem afacere? naughty.gif Oricum daca mananci pe zi meniul de la 2 persoane (ca vad ca asa ne-ai socotit) ce mai conteaza o ciocolata-doua in plus. blum.gif

Bafta multa maine la examen! floare.gif
Andreea-Rodica
lol.gif lol.gif Ce tare intamplarea cu telefonul! M-am distrat copios!
Astept sa vad ce primesti de la fete ca meniu, ca sa ma inspir pentru sambata biggrin.gif mai ales ca e weekend, poate ai sa poftesti la ceva delicatese. chef.gif Si mai incepe si postul....ne descurcam noi.
O saptamana buna! hug.gif hug.gif
julyalina
lol.gif lol.gif lol.gif
super faza cu telefonul lilicule! pupic.gif
iti tinem pumnii pentru examen si asteptam sa ne spui ce ai facut hug.gif

am vazut ca astepti sugestii ... blum.gif uite 2 (le-a facut un nutritionist pentru o colega si a slabit cu ele smile.gif tinea 2,3 saptamani una, apoi pe cealalta)
vreau sa vad si ca te tii de treaba cool.gif

Dieta nr. 1

Dimineata (7): 1 rosie, 1 castravete, 50 gr. mozzarela/cas, 50 gr. sunca pui, cafea
Pranz (13): friptura la gratar de pui, salata varza
Seara (19): ciorba de legume/pui (fara paste fainoase, cartof)
intre mese(10, 16): fructe
Apa plata 2l, 1 lingurita ulei masline, 1-2 lingurite zahar brun/miere/ indulcitor la cafea (daca poti fara zahar ar fi super.)

Dieta nr. 2

Dimineata (7): 1 rosie, 1 castravete, 50 gr. mozzarela/cas, 50 gr. sunca pui, cafea
Pranz (13): 1 conserva ton in suc propriu, lamaie, salata, iaurt 150 gr.
Seara (19): gratar de pui cu salata
intre mese(10, 16): fructe
Apa plata 2l, 1 lingurita ulei masline, 1-2 lingurite zahar brun/miere
honey79
Pup un Lilisor dulce dulce si-l imbratisez cu drag.
Sa ai o zi minunata, plina de evenimente frumoase si voie buna.
Sexymom
Fata esti nebunica, credeam ca numai mie mi se poate intampla asa ceva , dar vad ca mai sunt si alte ametite pe lumea asta...eu o pateam regulat )).gif acum sunt ceva mai linistita. )).gif

Meniul meu :
md. cafea si 200 g suc de portocale
pranz: 200 g vita cu legume fierte
gusare: 2 kiwi si un mar
cina : salata verde cu o rosie, castravete, 50 g sunca si 50 g branza.
Apropo nici eu nu am slabit un gram intr-o saptamana, sunt disperata. Parca a intepenit cantarul. mad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.