Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Lacry
Pai daca ne-ai pastrat pentru dumineca, vorba aia, zi de sarbatoare... ii bine cheer.gif
btw de faza cu telefonul, inteleg ca si tipa aceea l-a scapat pe al ei, si tu l-ai scapat pe-al tau....
Daca arata mai bine NU INSEAMNA ca ierea intretinut mai bine, ci era mai ...nou naughty.gif
Pupam si uram BAFTA la teste, muah! pupic.gif
lliliana
Wow gagicutzele mele...da ce galagie la mine-n jurnal. Va pup ca prea suntetzi dulcici....uaiooo pupic.gif pupic.gif pupic.gif Am luat-o pe aratura cu mancatul. Am luaf FB la testare...era loc shi de exceptional, acela nu se da decat in mod exceptional, prin urmare stau bine. Lucrarea o predau numai maine ca ashea a zis profesorul cu pricina. Bine ca m-am agitat s-o termin. )).gif Ce-mi place cand suntetzi galagioase...Shi meniurile sunt super bengoase. Mai vreau. O sa le organizez intr-o mica dieta personala. Statzi numai sa adun destule...Caut shi rezolv problema.
Sunt vesela...un pik adormita, un pik obosita, dar vesela...tot imi vine sa sart intr-un picior, noroc ca nu am tocuri. Chestia cu celularul mi s-a intamplat vineri Lacry...dar am fost cam ocupata shi n-am apucat s-o povestesc.
Va mai zic una. Eram la prietena mea, Corina shi vorbeam la telefon cu sotzul meu. In general pierd celularul prin casa, sau il uit la prieteni, e un hobby al meu )).gif . Shi cum vorbeam ashea de zor cu sotzul, la un moment dat duc mana la buzunar shi zic speriata...."Buey...unde mi-e celularul?"...Corina se uita shocata la mine...io tzacanita nu-mi dau seama de ce...Sotzul facuse linishte la celalalt capat... lol.gif La un moment dat zice..."Iubita...sa nu-mi spui ca ti-ai pierdul celularul...Dar... despre care vorbesti? Despre asta la care imi dai indicatii?"...Am avut ashea un moment de shoc... blushing.gif am roshit in fata fiului Corinei...ce sa mai spun? O iau pe aratura lol.gif Am ras una cu pofta...na...zapacita, parol!
Va pup pe toate...Dau o raita prin jurnale. Azi nu ratez nici unul. hug.gif pupic.gif
_noni_
neata! am venit si eu sa fac galagieeeee!!!!! band.gif se poate? blushing.gif

chiar ca e fain la tine! cheer.gif

revin cu amanunte ... inca dorm ...la mine e devreme...la voi cat e ceasul, ca mie imi arata c-ar fi 12 dar oricat as fi de adormita nu pot sa cred asa ceva laugh.gif

}{
luchi
give_rose.gif lol.gif lol.gif uof, Lilishule, cum stii tu sa ne faci zilele frumoase.
un canticel de la mine

observa moda acelor ani blum.gif
MIRRRUNA
ZGUBI-LIL loveste din nou lol.gif lol.gif
pupic.gif hug.gif subscriu la vorbele si dedicatia lui Luc.
honey79
Pup Lilic zglobiu.
Si imbratisez cu foc.
Si-i doresc o zi extraordinara..... asa cum si Lilicul nostru este:extra-super-nemaipomenit.
aki
Salut Lilisor.De mult nu am trecut pe la tine.Dar am recuperat totul.La curent cu nota de la examen si cu lucrarile.Bravo pupic.gif .Stiu ce ia patit in magazin si unde t-ai gasit celularul cind vorbeai cu sotul la telefon lol.gif
Am crezut ca crap de ris aici la tine w00t.gif
Sexymom
Hola fetita, bine ca ai mai scris si tu cate ceva ca eu miroseam deja creierii incinsi de atata invatat. lol.gif
Nu mai manca atat, uite ce pap eu azi poate iti fac pofta.
Md. 2 iaurturi degresate cu fructe
pranz: amestec de legume fierte -napi, morcovi, mazare, cartofi, telina cu 200 g peste
gustare : 2 mere
cina : salata verde cu rosie si 200 g vita.pupici pupic.gif

Revin cu amanunte.
aki
Sexy ai mai gasit receta pentru napi?
Sau cea mai usoara receta ar fi sa-i arunci peste geam si sa-i zici sotului ca i-a mincat mita yahoo.gif
Andreea-Rodica
Buna! hug.gif In sfarsit am reusit sa citesc ce ai mai facut. Felicitari pentru lucrare floare.gif
Cu dieta cum ramane? hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
CITAT(Sexymom @ 16-11-2006, 03:23 PM) *

Hola fetita, bine ca ai mai scris si tu cate ceva ca eu miroseam deja creierii incinsi de atata invatat. lol.gif
Nu mai manca atat, uite ce pap eu azi poate iti fac pofta.
Md. 2 iaurturi degresate cu fructe
pranz: amestec de legume fierte -napi, morcovi, mazare, cartofi, telina cu 200 g peste
gustare : 2 mere
cina : salata verde cu rosie si 200 g vita.pupici pupic.gif

Revin cu amanunte.

Buey.... lol.gif la noi napii sunt la loc de cinste...scumpi, ca nu prea se mai gasesc. blum.gif
Fetele cucuietele...am umblat din bureau in bureau...n-am avut stare. Am ras, m-am distrat shi maine trag ponoasele ca n-am facut aproape nimik azi. Las' ca shi maine e o zi. Va tzoc iar pe tati...mercic de aprecieri...potolitzi-va ca mi-o iau in cap. Suntetzi cu toatele scumpe, frumoase...majoritatea la greutatea ideala...terminatzi cu prostiile. Shi dupa ce ma organizez cu meniul viu shi va spui. pupic.gif floare.gif hug.gif cheer.gif
Sexymom
Pai mergi pe camp la cules napi. lol.gif nu asta facea Scarlet in Pe Aripile Vantului? lol.gif
lliliana
CITAT(Sexymom @ 16-11-2006, 04:36 PM) *

Pai mergi pe camp la cules napi. lol.gif nu asta facea Scarlet in Pe Aripile Vantului? lol.gif

Daaaa....shi jura ca veci n-o sa mai moara de foameeee.... )).gif cheer.gif Iote-ma... cheer.gif cu sacu' de napi in spateeeee....cu armele-n maini, fie zi cu soare sau cerul noros, fie ploi ninsoare....napi culeg de pe jios. lol.gif
luchi
lol.gif io am ramas de la Scarlet cu aia, cu uitatul la nori si zisu' : "tomorrow is another day!". si faza cu rochia din draperii, numa' ce io am unele portocalii )).gif
aki
Chiar mi-ati facut un gust de napi w00t.gif
Sexymom
Pai da pe la mine ca mai am vreo 2 kile pe care trebuie sa le gatesc pupic.gif
Daca nu ii mananc cruzi cu sare deasupra. lol.gif
Lacry
Ei, mi s-a-ntamplat si mie sa caut obiecte pe care le aveam in mana.. parol, asta-i semn de ramoleala sau, pur si simplu, de oboseala... in cazul tau de zapaceala blum.gif
lliliana
Aloooooo...veni shi Lilish la lucru...again. Fusei plecata creanga, pe campuri, in departare. Acu' va stresez pe voi.
Azi am mancat un mar maaaaare. Shi cam atat. Voi manca in continuare neshte fulgi de porumb prin rontzaire, intrucat nu se papa lapte. O salata de varza merge la mama shi nishte cartofi natur cu patrunjel, sa dea culoare. Yamiiiii...Maine fac peshte. Postul asta, se shtie, sambata shi duminica e voie la peshte. Peshte va fi. Va sarut pe toate cate suntetzi pe aici...Lasati-va grijile deoparte, depresiile la naftalina, mai e vreme de ele mai la batranetze, shi cu veselie la jioc...Hop, Hop!!! cheer.gif Io mi-s majoreta sefa cheer.gif headspin.gif ...haida-ha. hug.gif
Karin
Lilishhhhhhh! Lilishhhhhhhhh! pupic.gif
Intru cam rar pe aici blushing.gif da' sa stii ca te citesc zilnic! Si la vitamine citesc! Imi ungi sufletul zilnic! pupic.gif
Iar pataniile tale...offf, parca as fi eu in oglinda! lol.gif
hug.gif pupic.gif
Sexymom
Pup si eu o gagica plina de energie si ii doresc un week-end placut , fara abateri si cu mult sport.Daca se poate.
lliliana
Dedicatzie de weekend pentru fetele mele...
I can't live without you
mirela_awad
avatarul tau e crima!te pup si thx de tot suportul!
crissy
pupic.gif Lilishorul plin de viata. Felicitari pentru examenele trecute cu brio clap.gif .
Am ras (pe infundate ca doarme puiutzul) de patzaniile tale cu telefonul.
Vazui ca vrei sa-ti faci listutza cu meniuri. Eu nu o sa mai scriu ce am mancat saptamana asta. Ca doar iti vreau binele, nu raul blushing.gif ...
Maine incepe o alta saptamana. Indata vin sarbatorile de iarna. Asa ca TREBUIE sa fim si mai frumoase.
Spor la lucru si la slabit. give_rose.gif
lliliana
Buna dimineataaaaaa....Iata un nou LUNI, o noua saptamana de trait, depinde numai de noi s-o traim vesel shi cu cap. Ieri am facut o scurta evaluare a propriei persoane. Nus' ce m-a apucat. Am multe de indreptat...uaiooo...shi am hotarat ca de azi sa schimb macazul...Ashea iau eu hotararile...de azi pe maine...nu stau sa gandesc pentru ca-mi pierd vointa. Intotdeauna am spus ca intuitia nu ma inseala. Shi incerc sa fac ratiunea s-o asculte, pentru ca ratiunea ma poate invata sa fiu lenesa...totushi gandesc, dar incerc sa gandesc fara sa ma implic rational...pentru ca daca o fac, incepe sa-mi fie mila de mine shi totul s-a dus de rapa. )).gif
Asha ca...fetelor...azi incep shi dieta, shi inca o saptamana din viatza mea...refuz sa-mi bat joc in continuare de mine...Va invit shi pe voi...nu ma lasatzi singura. hug.gif
Am la mine azi nishte orez cu legume shi mere. Cam atat. Am shi 2 l de bulion )).gif Na....50% gratis na... )).gif Iubesc sa traiesc cand am ceva de facut pentru lumea astaaaaa... floare.gif
My life... Imagine
Sexymom
Lili ma bucur ca vrei sa te ti serios de dieta, hai sa ajunge asa cum vrem noi pana la Craciun. Si eu sunt cam delasatoare de fel si imi place sa mananc numai lucruri ingrasacioase, dar de 2 saptamani mi-am pus vointa la incercare si am inceput sa slabesc. Mai am de dat jos 5 kg si sper sa imi reuseasca pana de sarbatori.
Iti doresc si tie multa vointa, rabdare si cat mai multe kg.in minus.
Saptamana frumoasa, linistita, fara abateri.
Daca te ti de regim iti promit ca iti cumpar eu bombonele cand ajungi la greutatea dorita. pupic.gif
luchi
pupic.gif Sunt langa tine, mai ales ca si eu vreau sa ma tin serios de dieta.
Imi place cand te vad asa hotarate, si faci lupte greco-romane cu greutatile vietii, ca mi se face asa rusine de mineee... blushing.gif
Hai, ca om trece peste toate! floare.gif
julyalina
buna dimineatza lilishor ! hug.gif
mamaaaa w00t.gif , ce veselie aici blum.gif imi place tare mult de tine ca esti optimista pupic.gif
Imagine
Nessie
Ma bucur, Lili! hug.gif Acum ca ai luat decizia sa scjimbi macazul, jumate din treaba e facuta, ca asta e cel mai greu: sa te hotarasti!
Eu sunt alaturi de tine si te urmaresc sa vad ce mananci. wink1.gif

O zi de luni frumoasa si o saptamana minunata.
Andreea-Rodica
floare.gif O saptamana buna! Bine ca te-ai hotarat cu dieta, greul a trecut. De acum atentie la ce mananci. Noi suntem aici sa te tragem de urechi sau, dupa caz, sa te felicitam si sa ne bucuram alturi de tine pentru fiecare suta de grame invinsa! hug.gif hug.gif hug.gif
MIRRRUNA
yahoo.gif (pt vointa ta) swordfight.gif (pt kile) kiss.gif (pt sufletelul tau) headspin.gif (pt azi, ca esti in forma) give_heart.gif (pt tine de la mine, na)

ma bucur ca te urci si tu pe cai... vaz ca se ingroasa randurile, ce'mi placeeeee w00t.gif
crissy
hug.gif hug.gif cheer.gif give_rose.gif
lliliana
Buna dimineataaaaaa....am o veste bune...e martzi. AMR 3 zile pana la weekend )).gif .
Nus' ce sa fac cu mancatul asta. Nu stiu. Mi s-a blocat mintea...culeg informatii inca. Ieri nu m-am abatut. E complicat sa faci meniu in conditiile postului. Shi...spunea cineva ieri...post? Pai....lapte de soia, carnati de soia, branza de soia...mai ramane s-apara ouale de soia....unde mai e postul? biggrin.gif Hmmm...povestea ca avea un amik bun care atunci cand incepea postul facea o lista cu alimentele care-i plac cel mai mult shi pe alea nu le manca deloc in post. Pana la urma e victoria spiritului asupra trupului fizic. smile.gif
Hmmm...tema de meditatzie...
Acu' din serialul...Lilish loveshte din nou...Tot cu celularul lol.gif Ieri ma duc la toilet...celularu' in buzunaru' din spate. Ma ridic, salt pantalonii, trag apa...suna telefonu'...incerc sa-l scot, imi scapa din mana...unde credeti?....in toileta unde apa se zbatea sa duca tot. Raman masca...ashtept cu infrigurare sa dispara spumele apei involburate...Tehehelefooonuuu' meeeeheheheheuuuu!!!! Aaaaaa....nu l-a dus apa ca era greu...marfa buna...Sa bag manaaaaa.....sa n-o bag...O bag, scot telefonu' iau un prosop care mi s-a parut mie ca poate fi aruncat...il sterg...merg la telefonul fix, sun. SUNAAA!!!!!! Asta e buna de reclama la telefoanele astea pentru ca fetelor...FUNCTIONEAZA! lol.gif Si o sa aiba mare noroc la viatza lui...va datzi seama? dance3.gif NA...sunt de coma...Daaaar sa intelegem clar ca e cazul sa...Don't worry Be happy
Melcu'
Buna dimineata si tie, Lili, si o zi cat mai buna!
Ti-am citit povetea de la inceput (pe mine va rog sa ma scuzati, nu vin de mult pe aici si nu am apucat inca sa va citesc pe toate, dar promit sa recuperez), cu oscilatiile tale de greutate, iar acum ma simt un mic copil. Eu am mai avut odata 77,3 kg, in anul 4 de facultate, in urma unei dereglari hormonale, care s-a rezolvat la fel de repede cum a venit. Am slabit atunci 9 kg intr-o luna. Si am mai avut 77,5 kg dupa ce am nascut, adica 12,5 mai mult decat cand am ramas insarcinata. Si asta mi se parea mult. Retrag cele spuse si gandite.
Ce vrea sa spun este ca te admir si te felicit sincer pentru vointa ta! Jos palaria. Eu nu as fi rezistat a doua oara sa slabesc atat de mult.

Te pup si mai trec pe la tine.
Sexymom
Fata esti culmea, trebuie sa iti trimit un snur de pus la telefon, asa o sa-l ti atarnat de gat si nu o sa te traga in wc. lol.gif
Vezi ce faci cu papica.Sa te ti tare.
Meniuri de post...vrei ceva idei?
-Mancare de dovlecei
-varza cu ciuperci
-salata de vinete cu ceapa
-zacusca
-sarmale cu orez si ciuperci
-salata orientala, fara ou cu masline
-cartofi cu linte (poti vb cu Amalia ca le are cu lintele, mai are putin si face si prajituri din linte)
-pilaf cu orez si ciuperci (asta-i place Mirunei)
-salata de rosi, ardei, castraveti, ceapa
-salata de andive
-varza calita
etc, etc, etc
luchi
Sexy, la etc etc e desertul? Ca io vreau sa stiu! lol.gif
Lilish, mama, acusi te punem la panou. blum.gif
Nessie
lol.gif Lili, iti recomand sa il speli cu balsam acum sa se mai duca din miros; oricum e rezistent baiatu' si asa te scapi de ganduri negre cand il duci la ureche sa vorbesti. lol.gif
Sexymom
CITAT(luchi @ 21-11-2006, 12:47 PM) *

Sexy, la etc etc e desertul? Ca io vreau sa stiu! lol.gif
Lilish, mama, acusi te punem la panou. blum.gif

Tu esti la cura de ingrasare sau la regim, ce te intereseaza pe tine desertul domnisoara?????? mad.gif
luchi
sunt in convalescenta, si am 70 de kile blum.gif

sorry.gif sorry.gif sorry.gif

pi . es : Stiti ca multe persoane se plangeau ca magne b6 le da o pofta de mancare fantastica? Ei bine, fac si eu parte din categoria asta, am intrerupt tratamentul, ca eram in stare sa mananc dulceata goala, castraveti murati, miere de albine, nuci, lapte cu orez, tot ce imi pica sub ochi (asta cat am stat in concediu' medical)
amalia0701
Servus iubita!
pupic.gif hug.gif
De maine o sa incerc si eu sa tzin postul miercuri si vineri.
Ma gandeam sa fac o ciorbitza de linte si niste humus.
Dar deocamdata nu pot pleca acasa,, lesin de foame pe aici, asa ca nu stiu cand o sa mai apuc sa gatesc, caci la 19 ma intorc.

CITAT(luchi @ 21-11-2006, 01:48 PM) *

sunt in convalescenta, si am 70 de kile blum.gif

sorry.gif sorry.gif sorry.gif

pi . es : Stiti ca multe persoane se plangeau ca magne b6 le da o pofta de mancare fantastica? Ei bine, fac si eu parte din categoria asta, am intrerupt tratamentul, ca eram in stare sa mananc dulceata goala, castraveti murati, miere de albine, nuci, lapte cu orez, tot ce imi pica sub ochi (asta cat am stat in concediu' medical)

Io am luat magnerot, iar pentru B am luat drojdia dimieatza.
Acu iau calciu biologic si B complex.
buretel
lilicule lol.gif lol.gif vin la tine, iar pocnesc de ras )).gif
hai ca esti buna de reclama, zau. eu mi-am scapat mobilul pe ciment, in fata blocului, au sarit toate care incotro, un caine alerga sa-mi manance bateria w00t.gif l-am asamblat, si ce sa crezi? minune, inca functiona cheer.gif

sexy, danke de ideile pt post. nu ca as tine, dar imi place ca am gasit optiuni pupic.gif
melcu', bine ai venit pupic.gif floare.gif
Sexymom
Buretel nu ai mai dat pe la noi, cum dam de tine ca nici pe mess nu mai intri.. sad.gif

Eu nu dau cu celularul de pamant, ala il am mereu de gat, dar cu camera digitala am multa experienta cheer.gif
buretel
CITAT(Sexymom @ 21-11-2006, 05:45 PM) *

Buretel nu ai mai dat pe la noi, cum dam de tine ca nici pe mess nu mai intri.. sad.gif

Eu nu dau cu celularul de pamant, ala il am mereu de gat, dar cu camera digitala am multa experienta cheer.gif

stiu sorry.gif promit sa dau mai des, sau sa fiu disponibila. dar am avut niste luni wacko.gif
luchi
buei, de scapat telefoane am scapat si eu, ultima data chiar cand tzopaiam vesela la munte, pe carari asfaltate..si l-am mai scapat si dintr-un trabant, in mers (eram jmechera, mergeam cu trabantu cu geamul dat jos, cotul pe geam, si vorbeam la mobil lol.gif Noroc ca n-avea mai mult de 20km/h masina. Si sa vezi, dom'le, telefonu' a scapat
lliliana
In luatzi de-aci idei de mancare de post...
fasole scazuta....ciorba de fasole...asta pentru cine suporta:)
sarmale de post:)
salata de conopida
ciulama de ciuperci sau pilaf...cu ciuperci
vinete
ghiveci
ardei umplutzi cu ciuperci shi orez...sau cu vinete
varza calita sau varza cu taietei
taietei cu nuca
musaca de legume
cartofi prajiti blushing.gif
ciorba de legume
tocanitza de cartofi
peshte...in toate felurile...sambata shi duminica, pasta de peshte, prajit...la cuptor, alea, alea

Asta pentru ca nu prea-mi place soia...ca mai erau multe de spus...cica ar fi grozav laptele de soia australian.

Luati shi o reteta de praji de post...2 1/2 cani faina, 1 cana zahar, 1 cana apa, 1 cana ulei, o lg bicarbonat stins cu lamaie, 1 borcanel gem....arome, deasupra nuca....nu obligatoriu. Yamiiii....

Fetele... blushing.gif Hmmmm...mda...smile.gif L-am gasit...l-am sunat de pe fix tease.gif Sfinte...tre' sa-i pun un breloc,,,,,,,,, biggrin.gif care smile.gif raspunde la fluierat naughty.gif

Acu' vazui ca ma repet cu sor-mea:)
Sexi sorry.gif te copiai sorry.gif
buretel
ia detaliaza mataluta urmatoarele blum.gif
CITAT(lliliana @ 21-11-2006, 07:23 PM) *

sarmale de post
salata de conopida
ardei umplutzi cu ciuperci shi orez...sau cu vinete

pupic.gif
Lacry
Bune mancarici de post, dar e de munca la ele! OF,OF,OF

Ai fost draguta rau )).gif si ne-ai tot vizitat, dar noi stam prost cu timpul liber. Asa ca, pupam si fugim. pupic.gif
lliliana
Salut fetele mele pupic.gif

CITAT(Lacry @ 22-11-2006, 12:29 AM) *

Bune mancarici de post, dar e de munca la ele! OF,OF,OF

Ai fost draguta rau )).gif si ne-ai tot vizitat, dar noi stam prost cu timpul liber. Asa ca, pupam si fugim. pupic.gif

Iubita )).gif daca ti-as spune programul meu zilnic sau daca ti-as enumera ce am de lucru la serviciu...de unde scriu de obicei...ai zice ca am facut o vraja shi am facut timpul elastic )).gif Acum, anul asta vreau sa spun...am mai mult de lucrat cu Cristi decat cand era mica...ma solicita enorm din cauza ca e obosita mai tot timpul shi iritata de atatea meditatii shi stress pentru examenul de la vara. Nu e obishnuita cu stilul asta in care profesorii trag de ei...shi e mai tot timpul agatzata de gatul meu shi solicita sprijin moral...emotional. smile.gif Ai shi tu un Mok scump care va creshte...ai sa treci prin toate etapele shi vei intelege perfect totul. Perioada aceea in care copiii sunt mici shi nu constientizeaza greutatzile e superba...se bucura de tot ceea ce le oferi, sunt fericitzi. Pe urma e greu sa ii sprijini ca sa se bucure de partile bune ale vietii, intr-un mediu destul de ostil pentru asta. O sa vrei mai mereu sa-i iei din carca micile tristetzi legate de relatia cu ceilalti:)...Of...shi,shi,shi,shi,shi biggrin.gif

Buretzelu' hug.gif

Ardei grasi umpluti cu orez shi ciuperci

8 ardei grasi (de la congelator sau din saramura),3 cepe, ciuperci la ochi biggrin.gif , 100 g orez, 250 g suc de rosii, 1 ceasca ulei, 50 g faina, sare, condimente...foarte importante, cele mai importante, verdeata.

Calesti ceapa in jumatate din cantitatea de ulei, adaugi orezul, apoi ciupercile taiate marunt, mai adaugi 2 cesti cu zeama in care au fost fierte ciupercile, dupa care lasi sa fiarba compozitia la foc mic pana cand scade. Se adauga sare, piper, faina, verdeata si cateva linguri de suc de rosii. Umpli ardeii cu compozitia obtinuta, ii asezi in tava, pui peste si restul sucului de rosii, restul de ulei si ii dai la cuptor pentru 30 de minute...uneori folosesc pentru gust un sos pofta de....din comert...totdeauna pun foi de dafin.

Sarmale de post

ciuperci, o cana de orez, 3 cepe mari, 1 morcov, 100 ml ulei, 2 linguri pasta de rosii, 150ml suc de rosii, sare, piper, marar, foi de dafin, varza acra, condimente....cum te lasa inima...ca sa nu-ti bati capul, sunt in comert condimente pentru mancarurile de varza...cool

Se toaca cepele si se calesc in ulei. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa.Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul spalat se pune peste ciuperci. Tot acolo se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.

Se lasa sa se raceasca dupa care se pun condimentele si se infasoara sarmalele. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, sarmalele bine infasurate. Peste ele se pune apa, se pune sucul de rosii si foi de dafin. Se fierb la foc mic cam 1 1/2 ora.

Salata de conopida

Salata de conopida se face simplu de tot...se fierbe conopida in apa cu sare....se scurge shi se toaca marunt. Se pune ceapa shi/sau usturoi tocate, maioneza din comertz...din aceea de post. Gata. biggrin.gif
Karin
drool.gif drool.gif drool.gif
Deci...intru sa te tzuc si ce-mi vad ochisorii? Ce-mi vad ochisorii? w00t.gif
Ardei umpluti, salata de conopida, sarmale de post...ma duuuuuuuuuuuc. Pana nu fac inundatie prin birou! laugh.gif
Te tzuc si iti doresc o zi asemenea sufletelului tau! Esti o scumpa! pupic.gif
luchi
Pup Lilishu, si nu pot sa nu remarc ca scumpa si iubita si mult stimata mea prietena Crina, cunoscuta drept Karin, dar raspunzand si la apelativul bubu baleste in ce jurnal se nimereste. Draga mea, iti recomand cu caldura spanacul, broccoli, castravetele si conopida. Hai sa fim sanatosi!
Karin
CITAT(luchi @ 22-11-2006, 09:50 AM) *

Pup Lilishu, si nu pot sa nu remarc ca scumpa si iubita si mult stimata mea prietena Crina, cunoscuta drept Karin, dar raspunzand si la apelativul bubu baleste in ce jurnal se nimereste. Draga mea, iti recomand cu caldura spanacul, broccoli, castravetele si conopida. Hai sa fim sanatosi!

Bubu balesteeeeeee de nu se mai opresteeeeee! laugh.gif
Da' si cand prajitureste de nu se mai opresteeee, atunci sa vezi! devil.gif

Pi es: Auzi, tu poti sa manci broccoli? naughty.gif Sau macar sa il fierbi? lol.gif pupic.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.