Salut fete...

Vreau aici...Cine vine cu mine?
Azi...nu m-am organizat prea bine la papica. Activia cu fulgi de porumb. Cateva felii de sunca. 2 mere, 2 nectarine. Peste la cuptor.
Furioasa nitzel...am o coleguta de serviciu putzin mai in varsta si cam cidatzica. Plec de la serviciu alalterieri inaintea ei, ca mai avea ceva de rezolvat. Comandantul bantuia si el prin curte, nu mi-am facut probleme, ca era colega in birou. Tipa, fara sa-l intrebe daca are chei, pleaca si-l incuie pe dinafara (eu l-am incuiat o data inauntru

si-am plecat, prin urmare nu-s mai buna). Suna sefu disperat pe sotzul meu in Franta..."unde e Lili, numai ea ma poate salva ca am cheile de la masina in birou si sunt incuiat pe dinafara." Sotzul il lamureste ca ala e numarul lui de celular, ca are roming si ca nu e in tzara.
Ma suna pe mine. Eram in trafic...intr-un sens giratoriu aproape de casa, cazuse de la o catedrala in constructie macaraua pe sosea si nu puteam trece. Lovise o fata pe care au dus-o repede cu salvarea.
"Vino repede si descurca-ma!" " Sefu sa traiti, zic...n-am cum...sunt blocata" "Zboaraaa...zice." "Am inteles...am onoarea..."
Dupa un timp indelungat, in care am mers bara in bara cu alte masini o distanta mare...realizez ca mi se termina benzina

....aaaaaaa....E un peco pe aproape (ce noroc)...intru, bag benzina...caut portofelul...nu-i.

Unde e?

Ma duc la casa...las buletinul, promit sa vin cu banii...incerc sa ies in trafic...Reusesc dupa juma' de ora. Ajung la serviciu...Seful scotea fum pe urechi. "%$#%$#%$#%$#%$#%$#%$#%$#%...ce fac cu asta maine (cu colega)...ma lasa cu ochii in soare? $#@$#@$#@$#@$#@$@...."
Bun...daca tot am ajuns la birou...rastorn poseta sa caut portofelul...era acolo

EVIDENT!. Ma-ntorc spre casa prin alta parte....parchez la distanta mare. O iau pe jos, platesc benzina la PECO, ma-ntorc acasa...Ma scurg intr-un fotoliu. Inchid ochii. Suna celularul..."Ce faci mai...de ce nu vii? Te-astept de-o ora..." O amica...trebuia sa-i rezolv o problema...
A doua zi...vine colega...se ia seful de ea..."Dar ce, zice...nu sunt numai eu de vina...ea de ce-a plecat fara sa va caute?" OF....
De asta insist asupra faptului ca viata asta-i un kkt care merita mancat...pentru ca mie-mi place sa traiesc