Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
amalia0701
Sa stii ca si eu am o problema acum cu o invazie de cosuri.
Cosmeticiana s-a speriat si m-a indrumat la dermatolog.
O sa merg saptamana viitoare.
M-a curatzat 2 ore, fatza mea e numai transee.
Eu iti dau acelasi sfat la dermatolog.

lliliana
Da, Cristina mea e alergica. Cu cosuletele as putea s-o pun pe seama alergiei. Dar cu vergeturile? Am fost la medic cu alergia ei. Acum cativa ani a inceput sa dispara. Probabil cosurile sunt ramasitele. M-am gandit si la asta. Dar cu vergeturile? A crescut brusc. In juma' de an m-a depasit in inaltime. Arata tare rau vergeturile alea. N-as vrea sa stea in calea unor chestii pe viitor...sunt un pik ingrijorata. E frumusica si imi pare rau sa aiba complexul asta. As fi vrut sa gasesc un remediu miraculos. Mai caut, intreb in stanga si in dreapta...doar, doar se gaseste ceva. Deocamdata dam cu creme...antivergeturi...alea,alea. Uf...Merci fetele, sunteti niste scumpe. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nessie
Din pacate, vergeturile nu au decat un remediu: operatia. sad.gif Poti prin tratament sa le reduci, dar nu sa le elimini. Poti incerca impachetari la saloanele cosmetice, creme speciale petntru vergeturi, dar la mine nu au avut efect cremele. Invat-o sa se dea dupa fiecare baie cu crema de corp grasa. Nivea m-a multumit cel mai mult. Trebuie sa dea elasticitate pielii sa nu se rupa mai mult.
lliliana
Of Nessie...stiam de asta cu operatia..si sunt cam necajita...Totusi mai sper ca tineretea ei o va ajuta sa refaca tesutul. Sper....Sau macar sa se estompeze vizibil.
amalia0701
CITAT(lliliana @ 22-09-2006, 10:07 PM) *

Of Nessie...stiam de asta cu operatia..si sunt cam necajita...Totusi mai sper ca tineretea ei o va ajuta sa refaca tesutul. Sper....Sau macar sa se estompeze vizibil.

Si eu cred la fel, tineretze si eventula masaj in zonele afectate cu diverse creme de eliminare a acestora, sunt tot felul de creme in farmacii.
Du-te la un medic sa iti recomande.
Lacry
Liliana, iti dorim un WE cat mai placut. hug.gif Eu si Mocutza te pupam. Nu suntem prea bine caci de aseara a incept sa vomite dupa fiecare masa. Asteptam asta seara asistenta.
Nu stiu ce sa-ti spundespre vergeturi caci eu am avut intotdeauna foarte putine, chiar si acum, dupa nastere... Am insa o crema foarte buna antivergeturi
( Nocce) pe care n-o folosesc, am luat-o ca am zis ca imi apar vergeturi dupa nastere, daca o vrei ti-o daruiesc. Esti din Bucuresti?
lliliana
CITAT(Lacry @ 23-09-2006, 03:09 PM) *

Liliana, iti dorim un WE cat mai placut. hug.gif Eu si Mocutza te pupam. Nu suntem prea bine caci de aseara a incept sa vomite dupa fiecare masa. Asteptam asta seara asistenta.
Nu stiu ce sa-ti spundespre vergeturi caci eu am avut intotdeauna foarte putine, chiar si acum, dupa nastere... Am insa o crema foarte buna antivergeturi
( Nocce) pe care n-o folosesc, am luat-o ca am zis ca imi apar vergeturi dupa nastere, daca o vrei ti-o daruiesc. Esti din Bucuresti?

Nu:)...sunt mai la vest:)...Nocce se numeste? floare.gif ....fac rost. Pup. pupic.gif

Imi pare rau pentru Mocutza...ii doresc sanatate. Mmm...probabil raceste...in ultima vreme toate virozele debuteaza cu vomitat violent...Of...Sau stomacelul...Ma gandesc la tine si-ti urez de bine. hug.gif
lliliana
Ei...inca o saptamana. Luni, cand iarba nu creste...pot eu avea chef de munca? Azi pap iaurtel de dimineata. Activia din ala smecher...Am carnita de pui fiarta (fara piele) cu legume fierte (fasole verde, conopida, ardei morcovi,telina, condimente...am amestecat de toate in ideea ca se poate manca biggrin.gif ) Ei....speram sa apara modificari in graficul greutatii. Inca nu m-am suit pe cantar, dar blugii s-au cam largit smile.gif . Ma sui dupa-amiaza.

Ca sa vezi ce inseamna intuitia...v-am vorbit de vergeturile fiicei mele. Am fost ieri pana in Selgros...si ma intalnesc acolo cu o amica a mea...cosmeticiana. Are un salon unde face si impachetari - parafango - Ii spun de vergeturile Cristinei...si imi spune ca se estompeaza excelent cu impachetari...imi face si reducere ca-mi e amica. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Yep...sunt happy...Asa patesc mereu...nu stiu care e treaba exact...ma gandesc ca ma iubeste cineva acolo sus. Daca imi vine in cap o problema de rezolvat si nu prea am perspective cum sa fac s-o rezolv, de obicei ma intalnesc cu cineva care mi-o poate rezolva, se iveste ceva care imi da o idee...e o treaba foarte interesanta aici. Un al saselea simt. hug.gif
luchi
pupic.gif Sa ne spui si noua daca dau rezultate impachetarile wink1.gif

Aaaa..mi-am uitat manierele acasa blushing.gif : Buna dimineata!

Dap, e luni..just another manic monday...I wish it was sunday, vorba cantecului din popor. )).gif

o saptamana minunata! Eu imi doresc doar sa treaca mai repede blushing.gif
Sexymom
Saptamana usoara si fara abateri.
Succes la impachetari. pupic.gif
honey79
Te pupic si-ti doresc succes ... cu..impachetarile. Daca dau rezultate, sa ne anunti si pe noi.
Fii sigura ca ..cineva acolo sus ne iubeste si vegheaza asupra noastra.
O saptamana frumoasa sa aveti, plina de evenimente placute si..... la cat mai putine abateri.
Pupicei dulcei.
Lacry
Vreau si eu la impachetari! Dar cand?? dry.gif
aki
Salut Liliana.Cum merg impachetarile la fetita ta?A mea acum plinge si face lectiile.Nu-i reuseste sa faca/scrie zero.Tare e emotiva,pentru fiecare fleac plinge.Si ma starui sa o linistesc caci cine stie cite lacrimi va avea de varsat toata viata sorry.gif
lliliana
In clasele I-IV fetita mea avea un invatator misogin. O stresa cumplit. Ne-a spus in sedinta cu parintii ca femeile trebuie sa-si vada de cratita. M-am luat de el extrem de urat. Poate nu-i place invatatoarea, poate o streseaza copiii.

Fetitei mele i-am spus ca nu are de ce sa se teama sa-mi spuna despre note pentru ca o greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. Nu-i nimic daca nu poate de la inceput. Cu rabdarea treci marea. smile.gif Nici acum ca e mare, nu e deloc stresata. O verific periodic referitor la note....si nu in carnet...discut cu diriginta.
Daca vad c-o ia la vale o verific prin sondaj la teme...Simtind insa ca sunt de partea ei isi face temele, insistand pe materiile de baza pentru meseria la care viseaza ... arhitectura ...Nu pretind note de 10. Prefer sa stie, nu sa ia note mari. Dar daca se repeta note de 7....incep sa verific, de ce, ce se intampla. Ea e in general pe locul 4-5 in clasa, fara sa se streseze deloc...e copil si are nevoie si de joaca si distractie.
Si desi e doar a 4-5-a...la orice examen a avut cele mai mari note. Asta pentru ca nu e deloc stresata de mine si invata de placere aproape. pupic.gif pupic.gif O sa fie bine:)

Si daca invatatoarea o streseaza prea mult cu teme...discuta cu invatatoarea...nu copilul e de vina. Nu teme interminabile rezolva solutia invatatului...ci lucrul cat mai mult la clasa.
aki
Nu are nimic cu profesoara,e asa ea emotiva la mine.Retraieste pentru orice greseala,e foarte responsabila.Ma uit la ea citeodata si-mi para ca nu-i a mea w00t.gif
lliliana
CITAT(aki @ 25-09-2006, 03:14 PM) *

Nu are nimic cu profesoara,e asa ea emotiva la mine.Retraieste pentru orice greseala,e foarte responsabila.Ma uit la ea citeodata si-mi para ca nu-i a mea w00t.gif

:)Totdeauna copii sunt mai cool decat parintii...au clasa biggrin.gif . Pefectionisti...de....
lliliana
Buna dimineata fetelor smile.gif Azi pleaca sotul meu inapoi in Franta. Bine face...m-am invatat singura si ma incurca:). L-am trimis azi dimineata sa ia sac de cartofi ca sa nu mai car eu din masina atatea kilograme. S-a uitat la mine de parca l-as fi ars cu un fier rosu. "Asa-i pe-aici frantuzule...noi gatim acasa biggrin.gif " A-nceput sa rada.
Astazi am papat 2 mere mici...ca mic dejun. Pe la 10.30 pap un iaurtel Activia si am niste legume fierte la mine. Am vorbit sa primesc o salata de varza de la popota. Platesc biggrin.gif . Acum beau o cafea relativ mare...am inceput sa reduc portia sad.gif ...cafeluta meaaaaa....

Cristina a fost ieri la antrenament dupa o luna de vacanta. Vaaai...Luni si miercuri de la 19-22 dans aici, in Arad... sambata merg la Timisoara, vreo 50-60 km, ora de balet si o ora jumatate antrenament serios particular. Ma termina si financiar si mental. Aseara abia vorbea cand a iesit de la antrenament. Si ce ma distreaza (pe mine, pe ea nu biggrin.gif )...au pe maini si pe picioare, prinsi cu scai ca niste bratari, saculeti cu nisip in greutate de 500 g. Cand ii da jos are senzatia ca zboara. Si stai sa inceapa spectacolele si concursurile...rochiile, ca a crescut si i-au ramas mici...pantofii speciali....ma duc sa iau o pastila de cap. A inceput sa ma doara. biggrin.gif . Anul asta ia si meditatii. Ca e intr-a opta. Vaaaaai....fetelor....Da smile.gif o fata am, merita, nu? Pentru ca nimic nu ma face mai fericita acum decat succesele si implinirile ei. Pentru asta traiesc. hug.gif

Aki...se vede ca mi-e cam foame...acolo scrie perfectionisti...nu pefectionisti...am papat un r. blink.gif
amalia0701
Super fain!
Fiemea face volei, dar mi-a interzis sa merg la antrenamentele ei.
Mi-ar fi drag sa o vad, a zis sa nu o stresez.
Omu meu e plecat de ieri dimieatza si parca-i casa pustie.
Parca vad fatza sotzului tau cand i-ai spus sa care un sac de cartofi w00t.gif crying.gif
O zi faina si NOROC! cafea.gif
lliliana
Buna dimineata fetele mele...sa fiti frumoase, slabe cat vreti voi...fericirea sa va inunde. cheer.gif

Astazi pap ...
Dimineata 2 mere
La 10 o felie gratar din piept de pui si 2 ardei capia rosii
La 12 un pahar de bulion
La 14 orez fiert 4-5 linguri
........mai incolo....vad ce mai am prin frigider...

Nu stiu ce am...sunt cam euforica naughty.gif Ciudat...nu-mi amintesc sa am vreun motiv...hmmm... dry.gif
amalia0701
E super ca esti euforica.
Io beau ceai antistress de la Fares si parca plutesc )).gif
julyalina
buna dimineatza liliana hug.gif
ce bine imi pare ca esti euforica smile.gif poate pentru ca a plecat sotzul si diseara dormi fara sforaieli ?
lliliana
Sotul meu nu sforaie...imi papa nervii cu maioneza si sos de rosii )).gif

Si face cam cum face si al Amaliei..."ma suni in cele mai nepotrivite momente". Apai atunci asteapta sa te mai sun... devil.gif Dupa o saptamana in care nu l-am mai sunat...suna el "m-ai abandonat draga?" biggrin.gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 27-09-2006, 10:04 AM) *

Sotul meu nu sforaie...imi papa nervii cu maioneza si sos de rosii )).gif

lol.gif poate de asta lol.gif
lliliana
Era un banc cu unul care-si lasa pisika in grija unui prieten si-l roaga pe acesta sa o faca fericita in fiecare zi. Cand se intorce din voiaj, tipul isi gaseste prietenul batandu-i pisika. "Ce faci mai? Nu te-am rugat s-o faci fericita in fiecare zi?" "Pai asta fac...zice amicul...sa vezi ce fericita-i mata ta cand ii dau drumul biggrin.gif " Cam asa si cu mine si cu sotzul meu.smile.gif Hihi...ei...suntem de 19 ani impreuna...si nu degeaba am stat atat de mult sa ne papam sufletul unul altuia...e nitel sentiment acolo smile.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif lol.gif
...frumoasa analogie...
julyalina
lol.gif lol.gif lol.gif
de acord cu ina !
ina_ceva
Cred ca asa e si la mine (eu sunt prietenul) naughty.gif blum.gif
lliliana
CITAT(ina_ceva @ 27-09-2006, 12:56 PM) *

Cred ca asa e si la mine (eu sunt prietenul) naughty.gif blum.gif

Noi facem cu randul.... lol.gif
May
Ia sa ii zic si eu la al meu sa facem cu randul lol.gif ma distrati enorm
Lacry
CITAT(lliliana @ 27-09-2006, 12:45 PM) *

Era un banc cu unul care-si lasa pisika in grija unui prieten si-l roaga pe acesta sa o faca fericita in fiecare zi. Cand se intorce din voiaj, tipul isi gaseste prietenul batandu-i pisika. "Ce faci mai? Nu te-am rugat s-o faci fericita in fiecare zi?" "Pai asta fac...zice amicul...sa vezi ce fericita-i mata ta cand ii dau drumul biggrin.gif " Cam asa si cu mine si cu sotzul meu.smile.gif Hihi...ei...suntem de 19 ani impreuna...si nu degeaba am stat atat de mult sa ne papam sufletul unul altuia...e nitel sentiment acolo smile.gif

bun bancul... e de tinut minte...
Te pupam, eu si Mocutzina, plus o hug.gif
soranutza
La ora tarzie, dupa multe ore de truda apuc sa-ti scriu si eu. Mi-a crescut sufletul cand am vazut ce ai scris despre fetita ta. Si eu am facut 12 ani de dans si tin minte saculetii aia foarte bine grin.gif Eu a trebuit sa ma opresc brusc din dansat si inca sufar din cauza asta. E unul din cele mai mari regrete ale mele-n viata asta.

Am vazut ca ai zis ca mergeti la Timisoara, mergeti cumva la Valkay? Ea a fost profesoara mea si m-a incurajat sa continui, eram preferata ei rolleyes.gif E dura dar stie ce face. Vi-o recomand din suflet.
lliliana
CITAT(soranutza @ 28-09-2006, 04:16 AM) *

La ora tarzie, dupa multe ore de truda apuc sa-ti scriu si eu. Mi-a crescut sufletul cand am vazut ce ai scris despre fetita ta. Si eu am facut 12 ani de dans si tin minte saculetii aia foarte bine grin.gif Eu a trebuit sa ma opresc brusc din dansat si inca sufar din cauza asta. E unul din cele mai mari regrete ale mele-n viata asta.

Am vazut ca ai zis ca mergeti la Timisoara, mergeti cumva la Valkay? Ea a fost profesoara mea si m-a incurajat sa continui, eram preferata ei rolleyes.gif E dura dar stie ce face. Vi-o recomand din suflet.

E foarte bun clubul Valkay din Timisoara. Noi insa mergem la Brigitte si Ciprian Sargu.smile.gif Sunt tare draguti. Si ea, daca nu ma insel, a fost campioana nationala, pe vremea cand o chema Takacs. Ar fi greu anul asta sa mergem la Valkay. Brigitte vine de 2 ori in Arad...si doar o data mergem laTimisoara cand e si ora de balet. Si eu m-as apuca de dans. E atat de frumos sportul asta. hug.gif floare.gif
lliliana
Asta noapte am dormit scurt. Am inchis si parca am deschis ochii dupa 5 minute dry.gif M-am suit pe cantar si trebuie sa modific tickerul.... biggrin.gif Am 84...hihihi.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif Suuuuper...dau o cafea si-o apa plata cu lamaie...BAIETE!!!! Adu comanda!!!

Azi pap un pik de carne fiarta de vacuta, legume mexicane, salata de ardei cu rosii...asta mi-am pus la mine. Dupa ce ajung acasa o sa mai vad ce inventez. Dimineata am papat 2 mere.

Incep sa le inving...ce bine ar fi sa poti lamuri kilogramele sa plece...persuasiune naughty.gif ...cool. Toate femeile ar invata psihiterapie, nu? lol.gif
aki
Salut la gazda si un pupic pupic.gif
amalia0701
Felicitari draga mea pupic.gif
Accept apa plata, desi pe frigul asta as prefera un ceai fierbinte cafea.gif
haninoroc.gif
ina_ceva
Bravo, liliana!! give_rose.gif
Kilogramele cu rabare le invingi!
Tulip
cheer.gif Felicitari!
Lacry
Heeei, incepi sa invingi in lupta cu kilele, uraaa cheer.gif
Eu ma opresc la Monti, ca tot m-ai intrebat. Cand termin cu alaptatul trec la ww. wink1.gif
lliliana
Lucrez ca nebuna...ma iertati fetele...si mutumiri floare.gif floare.gif floare.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif Sa fie deajuns. biggrin.gif
aki
Felicitari draga Liliana pupic.gif
lliliana

Imagine
Salut fete... hug.gif Vreau aici...Cine vine cu mine? cheer.gif

Azi...nu m-am organizat prea bine la papica. Activia cu fulgi de porumb. Cateva felii de sunca. 2 mere, 2 nectarine. Peste la cuptor.

Furioasa nitzel...am o coleguta de serviciu putzin mai in varsta si cam cidatzica. Plec de la serviciu alalterieri inaintea ei, ca mai avea ceva de rezolvat. Comandantul bantuia si el prin curte, nu mi-am facut probleme, ca era colega in birou. Tipa, fara sa-l intrebe daca are chei, pleaca si-l incuie pe dinafara (eu l-am incuiat o data inauntru biggrin.gif si-am plecat, prin urmare nu-s mai buna). Suna sefu disperat pe sotzul meu in Franta..."unde e Lili, numai ea ma poate salva ca am cheile de la masina in birou si sunt incuiat pe dinafara." Sotzul il lamureste ca ala e numarul lui de celular, ca are roming si ca nu e in tzara.
Ma suna pe mine. Eram in trafic...intr-un sens giratoriu aproape de casa, cazuse de la o catedrala in constructie macaraua pe sosea si nu puteam trece. Lovise o fata pe care au dus-o repede cu salvarea.
"Vino repede si descurca-ma!" " Sefu sa traiti, zic...n-am cum...sunt blocata" "Zboaraaa...zice." "Am inteles...am onoarea..."
Dupa un timp indelungat, in care am mers bara in bara cu alte masini o distanta mare...realizez ca mi se termina benzina blink.gif ....aaaaaaa....E un peco pe aproape (ce noroc)...intru, bag benzina...caut portofelul...nu-i. blink.gif blink.gif blink.gif Unde e? blushing.gif blushing.gif blushing.gif Ma duc la casa...las buletinul, promit sa vin cu banii...incerc sa ies in trafic...Reusesc dupa juma' de ora. Ajung la serviciu...Seful scotea fum pe urechi. "%$#%$#%$#%$#%$#%$#%$#%$#%...ce fac cu asta maine (cu colega)...ma lasa cu ochii in soare? $#@$#@$#@$#@$#@$@...."
Bun...daca tot am ajuns la birou...rastorn poseta sa caut portofelul...era acolo biggrin.gif EVIDENT!. Ma-ntorc spre casa prin alta parte....parchez la distanta mare. O iau pe jos, platesc benzina la PECO, ma-ntorc acasa...Ma scurg intr-un fotoliu. Inchid ochii. Suna celularul..."Ce faci mai...de ce nu vii? Te-astept de-o ora..." O amica...trebuia sa-i rezolv o problema...

A doua zi...vine colega...se ia seful de ea..."Dar ce, zice...nu sunt numai eu de vina...ea de ce-a plecat fara sa va caute?" OF....

De asta insist asupra faptului ca viata asta-i un kkt care merita mancat...pentru ca mie-mi place sa traiesc biggrin.gif
Tulip
Ce peripetii ai avut pe ziua de ieri! naughty.gif
Buna dimineata!
julyalina
buna dimineatza liliana! hug.gif
ce zi furtunoasa ai avut lol.gif si in final cum a ramas cu seful??? va tine la regim sau nu?
am o idee... sa-si ia cheia cu el prin unitate ! si ca sa nu o uite... sa si-o puna de gat wink1.gif
lliliana
CITAT(julyalina @ 29-09-2006, 09:24 AM) *

am o idee... sa-si ia cheia cu el prin unitate ! si ca sa nu o uite... sa si-o puna de gat wink1.gif

lol.gif lol.gif lol.gif o sa-i cumpar un shnur... lol.gif lol.gif lol.gif Poate-mi da o bataitaaaa...Oricum. Si el m-a incuiat pe mine o data...intentionat devil.gif . Am iesit pe fereastra )).gif A zis ca o sa spuna celui din foisor sa someze tot ce iese pe fereastra biroului lui. Si la cat de dus e...ar fi in stare )).gif lol.gif
Sexymom
Tot e bine ca a ramas incuiat in birou. Pe mine m-a incuiat un tampit in wc-urile dupa plaja in Eforie Nord, cica nu se mai facea pipi dupa ora 20, el avea voie ca era contabilul veceurilor lol.gif , sa ma fi vazut cu ochelarii printre gratii cum strigam la lumea dupa plaja sa anunte ca sunt inchisa in wc. sad.gif
lliliana
CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 11:25 AM) *

Tot e bine ca a ramas incuiat in birou. Pe mine m-a incuiat un tampit in wc-urile dupa plaja in Eforie Nord, cica nu se mai facea pipi dupa ora 20, el avea voie ca era contabilul veceurilor lol.gif , sa ma fi vazut cu ochelarii printre gratii cum strigam la lumea dupa plaja sa anunte ca sunt inchisa in wc. sad.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Sper ca erau proaspat spalate si curatate...altfel biggrin.gif tre' sa stai muiata in parfumuri juma' de ani sa scoti mirosurile biggrin.gif Vaaaaiii...nashpa moment )).gif
Sexymom
Asta mi s-a intamplat dupa ce nu am reusit sa plec cu copii acasa in 25 august.M-au intors dupa aeroport ca erau copii minori si nu aveam acceptul tatalui sa calatoreasca cu mine , cu toate ca eu sunt rezidenta de cativa ani si aveam cu ce dovedi ca plec acasa nu ma duc la capsuni.
Vedeam titlurile in Libertatea , o proxeneta inchisa in wc din Eforie dupa ce a incercat sa scoata 2 minori din tara ca sa-i vanda in Spania lol.gif lol.gif
lliliana
CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 11:33 AM) *

Vedeam titlurile in Libertatea , o proxeneta inchisa in wc din Eforie dupa ce a incercat sa scoata 2 minori din tara ca sa-i vanda in Spania lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Ce tareee...hihihi...Ar fi fost una buna biggrin.gif ...
julyalina
lol.gif lol.gif lol.gif trebuie sa adunam toate fazele astea intr-o carte pupic.gif
lilicule, io... acu' cu mintea mea;) ... zic sa-i cumperi un jnur din ala lat de telefon si sa-i prinzi deja cheia pe el rolleyes.gif asa... ca sa aveti fiecare cheia lui tease.gif
Lacry
Moaaama, vorba lui luchi, ce zi tzeapana ai avut! Citeam cu gura cascata )).gif ... ca-n filme...
vorba ta cu kk-tul...pardon cu viata... ma rog, tot aia lol.gif

Te pupam, ca sa-ti mai treaca pupic.gif
Eu sunt la orele de pictura cu Mocutza, care nu mai vrea neam sa bea suculetz dry.gif
Pai ce, e prost? Azi radea ca smecheru', numa' nu scotea si-o blum.gif , adeca "mama, tu joci cum iti cant eu, acum pictez, nu beau nika-nika" tease.gif
Si azi am alergat sa le cumpar cadouri pentru maine, lui si sotului... sotul macar a dat cu aspiratorul, dar Moaca mi-a facut numai ghidusii naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.