Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
amalia0701
Ma bag si io ca musca in meniuriel de post.
Am fost la reflexoterapie, m-a dus Sys sa imi fac o diagnosticare.
M-a citit ca nu ma misc, a a vazut ca am edeme limfatice mad.gif , ca manac prea multa carne sad.gif
Asa ca i-am promis sa incerc sa tzin post miercurea si vinerea.
Nu am facut asta niciodata, azi e prima zi.
Asera am gatit de post:
-ciorbitza de linte rosie( am pus in ea linte, 2 cepe intregi, 2 morcovi,u ardei mic, usturoi si cateva buchetzele de conopida, cand a fiert am pus pasta de tomate si tarhon cu otzet) - super buna, nu stiu cat o sa tzina de foame.
-am facut humus( fiert nautul cu sare, piper, 2 morcovi, ceapa si usturoi) apoi le-am belnderit si am mai pus niste condimente.
Lili ardeii aia umpluti mi se par ingrasaciosi, caci au faina mad.gif , si se amesteca cu ulei( astea-s semnalizarile Monti )).gif )

karin mie imi palce brocoli.
In general il oparesc, dar cules proaspat din gradina, am facut cu el crud salata cu lamaie si ulei de masline, caci era fraged.

As mai adauga aici salata de sfecla.Trebuie sa il pacalesc pe om sa mergem la Billa sa refac stocul.
Lili de ce ziceai ca sambata si duminica e permis pestele?
Nessie
Lilicule, am copiat retetele tale intr-un subiect cu retete de post sa poata fi gasite mai usor de lume. give_rose.gif
crissy
Amalia, in postul asta sambata si duminica sunt dezlegari la peste.
_noni_
}{ mult!

saru'mana de vizita! faine retete! eu n-am mai gatit de cand lumea, ca am fost tot pe drumuri ai am papat numai prostii.

poate imi baga si mie cineva mintiile in cap. azi parca as avea chef sa gatesc ceva, mai cu seama ca sunt pe capul maicamii de vreo 3 zile, dar scap, ca tre sa merg la dentist! grin.gif

}{
buretel
lilicule, sarumana pentru retete pupic.gif maine le printez, vad ce mai adun si de prin alte jurnale, ca sa am inspiratie pt ultima saptamana.
ca si amalia, am decis sa tin si miercuri+vineri, pana la craciun. sa vedem daca reusesc wacko.gif greu cu tentatiile. dar o sa ma indop cu rondele de orez pana pocnesc devil.gif

gabicule, multumim mult pt topicul cu retete adunate hug.gif
Lacry
broccoli, da! Cred ca o sa iau si io, daca gasesc proaspat in supermarket...daca nu, luam de la bonduelle... vreau pentru asta miku' baby.gif
E incapatanat si "trage" tot la lapte... dar e vremea sa se mai diversifice 'mnealui devil.gif

Lilic, pupici pupic.gif Sa stii ca eu n-am timp la servici nici macar sa ma duc laaaa... stii tu locul ala, daramite sa intru pe net. Am lipsit 6 luni de la servici si e nenorocire mare dry.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 22-11-2006, 12:55 PM) *

Lili ardeii aia umpluti mi se par ingrasaciosi, caci au faina mad.gif , si se amesteca cu ulei( astea-s semnalizarile Monti )).gif )

Lili de ce ziceai ca sambata si duminica e permis pestele?

Faina... biggrin.gif Orez adik? biggrin.gif Postul asta e permis peshtele in weekend. Tot postul. Shi mai sunt shi dezlegari pe alocuri. Cred ca azi sau ieri a fost dezlegare la peste. E buuuun...
Karin
Venit sa pup dulce un Lilic scump si foarte drag mie si sufletelului meu! pupic.gif hug.gif
lliliana
Ei, ei, ei... cheer.gif Am de lucru daaar, who cares...important de ca sunt sanatoasa.
Totushi m-am abatut de la munca sa va salut putzintel...sa va pup multishor pupic.gif , sa va imbratzishez tarishor hug.gif .
Bubule...sambata 2 dec dau o raita la Timi...am o treaba de vreo 10 ore )).gif hihi...ei, ei, ei.
Io ce sa spui mai mult....lucrez cu mine...ma modelez, ma tot critic...nu-i bine aia, aialalta...ce sa spun.
Azi am program cam ashea...7-15 serviciu, la 15.30 acasa, mancat, pupat copil care vine de la meditatii la patru...incurajat copil:) D La 17 curs...pana la 21.30...Venit acasa, pupat copil care precis butoneaza calculatorul, facut ordine in dezastrul facut de ea shi de sot (care e tot acasa si-mi papa ficatii cu mushtarel cu hrean )).gif )...facut papica pentru ca sambata iar am curs...
Mi-a facut-o pisica lata...M-am trezit intr-un zgomot infernal azi dimineata...nush cum Doamne iarta-ma a intrat in debara...sfantuletzul meu...cum poate un animal ashea de mic sa faca un dezastru ashea de mare?...da ce ma mir biggrin.gif Sunt chestii mult mai ciudate...cum ar fi...cum poate un nimirik cum e barbatul sa intoarca pe dos viatza unui personaj atat de special cum e femeia? )).gif Hmmm? Dar...nimirik sau nu...cine poate trai fara ei?...Sunt ca raia barbatii ashtia...Uf )).gif ...
Azi pap pate vegetal ca nu am avut altceva de post...nici n-am avut cand gati. Voi vedea ce reushesc sa fac pentru a nu fi prea ingrasacios. Va tzuc dulce si va urez o zi shi un weekend demult visat floare.gif
luchi
Lilish, si tu vad ca ai un program incarcat, si parca ziua ta are 48 de ore..sau ai o reteta de comprimat timpul? pupic.gif pe obrajori, vine we!! cheer.gif (io degeaba ma bucur, lucrez si in we, chiar daca mai putin )
Anna
Weekend placut si o zi scurta si lejera sa ai azi!
Te pup. pupic.gif hug.gif
amalia0701
Servus iubita!
Am inteles cum e cu pestele, dar io o sa tzin post doar miercuri si vineri.
Nu pot renuntza atata timp la lapte, brinza, oua.
Cu carnea nu e grau dar imi lipseste laptele.
Weekend fain sa ai .
pupic.gif
buretel
zilele astea o sa pap niste salata de conopida (cu reteta de la doamna blum.gif ), dar fara maioneza blushing.gif (nu-mi place)
cu sarmalele ma mai gandesc, daca imi ies ca la craciunul trecut doh.gif cu 4 sarmale am umplut fundul oalei lol.gif erau mai mari decat pumnul lu' al meu tease.gif
pupic.gif
lliliana
CITAT(buretel @ 24-11-2006, 11:54 PM) *

zilele astea o sa pap niste salata de conopida (cu reteta de la doamna blum.gif ), dar fara maioneza blushing.gif (nu-mi place)
cu sarmalele ma mai gandesc, daca imi ies ca la craciunul trecut doh.gif cu 4 sarmale am umplut fundul oalei lol.gif erau mai mari decat pumnul lu' al meu tease.gif
pupic.gif

Salata de conopida fara maioneza e ca mancarea fara sare:)...n-are haz biggrin.gif
Sexymom
CITAT(buretel @ 24-11-2006, 11:54 PM) *

pupic.gif

Eu ma facut sarmale ieri, am fost tare harnicuta, daca tot am stat in casa am gatit pt.o armata intreaga.Cine o sa manance habar nu am , poate dau o masa amicilor spanioli.Pe langa sarmale am si snitele de pui, legume , peste file,2 feluri de ciorbita, pireu si ostropel de pui. Nu sunt zdravana , zau....

Hola Liliana, sa ai o saptamana cat mai linistita, fara evenimente deosebite, in afara de acul cantarului care o ia la vale. pupic.gif
Nessie
doh.gif Sexy, te invit pe la mine, ca vad ca nu ai pe ce sa iti consumi energia! )).gif Eu am de spalat geamuri, facut oridine in camara printre borcanele de anul trecut, da gatit! Ai scapat de aspirat spalat frigider/aragaz/wc, pentr uca m-a apucat vrednicia in weekendul asta si pe mine, dar nu m-a tinut mult. laugh.gif

Lilisor, pup fata pupic.gif si ii doresc o saptamana usoara!
amalia0701
Gabi_c nu mai aminti de curatzenie in bucatarie.
Am curatzat 3 stiuci sambata si mi-am umplut casa de solzi devil.gif asa ca am spalat chiuveta, aragaz, peretzii( doar langa) si prin constast am realizat ca se cere cam peste tot sad.gif
Lili ne e dor de tine?
Ce mai faci?
pupic.gif
Sexymom
Siu io trebuie sa fac curat in casa, sa vad cum arunc din cele 4,5,6 cutii de jucari imprastiate pe o raza de 4 camere.

Lili trage chiulul. Slabeste si nu ne mai vorbeste. )).gif
amalia0701
Aloooooooooo!
Ce pustiu e pe aici.
Unde esti suflete?
Ne lipsesti.
Te asteptam pupic.gif
Nessie
Lilicule, ce ai patit? eusa_think.gif
aki
Liliana nu ne tine in suspans.Unde esti?Ce faci?Si noua nu ne spui )).gif
lliliana
Are omu' o tzara treaba shi nu poate ca-i sare Onedenu' la gat...Ioi da ce scumpe vi-s tzuca-va-s io de fetele mele...Drage imi mai suntetzi...MUA shi MUA shi MUA...ioi...
N-am disparut, dar ce shi fac...treburi...la lucru de lucru...acasa stau juma' de ora...pe urma la curs pana la zece cand viu acas' shi cad ca musca...in lapte )).gif

Sunt o grasa...curat...parol...nu merge dieta shi post in acelashi timp. Nu merge...
Nus' ce sa ma mai fac...grasa, grasa, grasa, casa poporului...pentagonul cu nr 39 la picior ca shi ala a crescut de la atata greutate...GRASAAAA...Imi vine sa ma iau la decupat...Ii sun pe Tom shi pe Jerry sa-i intreb de unde au crema aia sa te faci invizibil...ca mare nevoie as avea pantru unele parti ale corpului...drajele de ele...ca tare dezvoltate mai sunt...Vorba banatzanului...grasa shi frumoasa )).gif Io zic sa ma duc prin vreo tzara araba...poate gasesc pe unul sa ma placa...da' sa fie gros la punga. Iop... )).gif Nus'...cred ca m-oi duce la psihoterapeul sa ia un PIK sa shterga obsesia kg din creierul meu...iaca ashea.
amalia0701
pupic.gif
Acu rasuflu si io usurata.
Ma bucur ca esti bine, dar ma roade o curiozitate.
ce cursuri faci?
Te pupicesc cu drag hug.gif
Io tin post doar miercuri si vineri blushing.gif
lliliana
Nus' cum sa spun...am spus lui Aki mai demult, la vedere...sunt inscrisa intr-o fundatzie care se ocupa de persoane cu perceptii extrasenzoriale...smile.gif...invatzam sa le stapanim. Iarta-ma Amalia...mai mult nu spun ca sa nu va vad shi pe voi luandu-va cu mainile de cap...shi spunandu-mi ca's dereglata. )).gif Pup dulcik. pupic.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 28-11-2006, 05:07 PM) *

Nus' cum sa spun...am spus lui Aki mai demult, la vedere...sunt inscrisa intr-o fundatzie care se ocupa de persoane cu perceptii extrasenzoriale...smile.gif...invatzam sa le stapanim. Iarta-ma Amalia...mai mult nu spun ca sa nu va vad shi pe voi luandu-va cu mainile de cap...shi spunandu-mi ca's dereglata. )).gif Pup dulcik. pupic.gif

Io in nici un caz.
Foarte fain ca ti-ai descoperit aceste calitati. pupic.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 28-11-2006, 05:14 PM) *

CITAT(lliliana @ 28-11-2006, 05:07 PM) *

Io in nici un caz.
Foarte fain ca ti-ai descoperit aceste calitati. pupic.gif

Le am de cand m-am nascut...in Fundatzie sunt de mult...E complicat shi nu e bine sa vb de asta asha. Oamenii te considera adesea freak. Pe privat, k?
Pup.
amalia0701
Freak sunt aia care sunt ingusti la minte.
Dar daca tu te simti mai bine trimite-mi amanunte pe privat.
pupic.gif
lliliana
Buna dimineataaaaa....Ce fac fetele? Personal ma inscriu intre cei care fac bine, mai ales ca sambata inchei cursul shi voi avea timp liber...de n-o sa mai stiu ce sa fac cu el. )).gif Sunt ok, cool...Sunt cam ashea cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Colega e foarte ocupata...nu-si vede capul...nu vede ca eu vad ca citeshte ziarul )).gif Sa va spun...Lilish loveshte din nou. Sa va distratzi. Merg la curs shi...unul din colegi ma roaga sa raman sa-i lamuresc o problema. Raman, na...ce sa fac cu omu'. Ne luam cu vorba...una alta...shi...la un moment dat ne dam seama ca e tarziu. Hai mai sa mergem acasa. Plecam spre casa...coboram scarile...bezna...un singur bec la intrare. La portar in coshmelie....bezna...usa...incuiata )).gif Batem...pauza )).gif Incep sa rad. Dupa vreo juma' de ora, de pe scarile care dadeau in curte...apare un caine. Zic catre coleg..."Hai sa vedem de unde vine extraterestrul asta..." Shi...fetele...cainele, dand din coada ne scoate afara de acolo pe alta cale...prin poarta din spate )).gif Am ajuns acasa la 23.30...nu vreau sa spun ce priviri crizate avea Cristina..."Unde ai fost?...La ora asta se vine acasa?" Hmmm...trebuia s-o bat de mica lol.gif Acu' e tarziu... lol.gif
Cu slabitul...nu shtiu prea bine cum stau. Stau )).gif Hmmm...shi vine Craciunul...Ei...ce frumos. Vine cam tiptil...o sa va pomenitzi cu el la usa. cheer.gif Ce mi-ar placea sa fac Craciunul cu voi toate... naughty.gif
aki
Salut Lilic.Ai parut?Cum te simti cu aproprierea sarbatorilor.Voi o sa chefuiti inaintea mea.Dar si eu dupa voi doh.gif
Nessie
Nu degeaba ce zice despre caini ca sunt cei mai buni prieteni ai omului. )).gif A fost si cu bun simt, ca putea sa va duca la o gaura in gard sa va vada cum va tarati afara. )).gif
De Craciun o sa fim imreuna p'acilea, ca si eu o sa stau acasa si mai mult pe net. hug.gif
honey79
Pup Lilic scumpic.
Marturisesc, cu bujori in obrajori, ca... mi-a fost tare dor de el. De Lilic..scumpic.
Am trecut sa-i urez o zi superba, plina de voie buna, fara....aventuri precum cea de-aseara, cu catelul salvator. Sau, poate ca ar fi mai bine sa ... aiba parte de-aqsa aventuri... astfel ne mai aduce si noua zambetul pe buze... ma rog, in cazul meu rasete de se zguduie casa. wink1.gif

Te pupic dulcic dulcic si te imbratisez cu drag.
amalia0701
Servus iubita! pupic.gif
lliliana
Tinonino....salutare...vine Lilish cheer.gif cheer.gif cheer.gif Galagiasa ca de obicei...lucrez din greu shi ma veselesc...
Am terminat cursul...ieri...Azi shi maine nu mai fac...Duamne ridic in slavi Slava Ta, Amin! Multzam de toate.
Sotziorul meu e la Berlin )).gif Nemtzu' tot la neamtz trage. )).gif
Azi am fost ashea de cuminte ca nu pot sa-mi revin. Cuminte ptiui nu m-ash deochia deloc... )).gif In afara de faptul ca am varsat ieri cafeaua pe tastatura...shi acum am alta )).gif ...shi ca azi...una din colege a repetat isprava shi a varsat-o pe calculator...dar acum e tot ala )).gif , nu l-am schimbat, norocoasa de mine )).gif Uof...toate bune.
Azi e Sfantul Andrei...La Multi Ani Andreelor ahi Andreilor...sa traiasca sa-nfloreasca, pe noi sa ne veseleasca, s-aiba parte de bine shi bucurie, de sanatate shi maretzie:)...ashea a rimat. Pam, Pam!

Aimmmmmmmmmm....sunt slaba....am 58 kg......Aimmmmmmm lol.gif Asta mi s-a spus ca da rezultate la slabit. lol.gif Daca fac meditatzii zilnic, legate de greutatea mea lol.gif Rad degeaba...chiar e posibil )).gif Of...timpul nu ma lasa...mereu plec de-acasa, viata mea e plina...toata ziulica sunt in mashina...tututututum.... blink.gif Cred ca m-am tampit nitzel...
Nessie
Lilishule, dar eu vad pe tickerul tau ca esti chiar slaba, ce zici tu acilea? blum.gif MA bucur ca ai scapat de curs si acum ai timp sa lenevesti in fata calculatorului si sa stai cu noi de vorba. naughty.gif Te tzuc si iti urez spor la munca, sa treca ziua asta mai repede ca e aproape weeeeekend!! cheer.gif
luchi
58? Io am cu 10 mai mult!
blum.gif
Ma molipseste veselia ta, cred ca e o chestie telepatica, lipsesc condurii de aur ca sa fiu mama omida lol.gif
lliliana
Imi place de voi...daca nu apuc sa va vorbesc ma lasati sa ruginesc. )).gif Of...bravos...Sunt un pik cam ocupata, recunosc...Ar trebui sa cer niste numere de tel de pe la voi, mai degraba ash apuka sa va sun. Mi-e foarte drag de voi shi sunt foarte recunoscatore calor care au infiintzat forumul acesta. Face bine la suflet. Va pup pe toate pupic.gif Weekendul asta am fost la Timisoara. Bubule...am fost la tine acasa...sau pe-aproape. Am fost la o conferinta la Facultatea de Mecanica. Ei...cam asta spui...Va las pe-acilea cu miros de sarbatori. hug.gif floare.gif
amalia0701
hug.gif Servus iubita!
Acu ca a trecut weekndul poate te mai linsitesti si tu.
pupic.gif
Sa ai o saptamana usoara.
lliliana
Persist in a va vorbi, desi jurnalul meu rugineste, pentru ca sunteti fetele mele dragi. Oricat de mult as avea de lucru, forumul asta m-a dat gata pupic.gif
Sunt inca la faza de pregatire, dupa cum vedeti sunt cam inceata )).gif Ma pregatesc sa tin dieta...m-am intors la faza asta, cum ar fi...Sunt obligata sa mananc paine in post. Am tot cules meniuri de pe la voi, dar majoritatea contin ceva carnitza. Am zis ca ar trebui sa ma profilez pe salate de toate soiurile: mexicana, a la russe, alea-alea...DE VARZA....ca asta e cu calorii negative.
Uf.
Ieri Cristina a facut o criza de nervi...a plans, n-am stiut ce sa-i mai fac. A parasit-o partenerul de dans....dintr-o neintelegere. Ar fi trebuit sa danseze cu el in spectacol, duminica. Asta ca ea va fi duminica doar spectator. Of. Bubule, iar merg la Timisoara, ca acolo e spectacolul hug.gif A profitat la maxim de situatzie )).gif I-au trebuit...banane, smantana, taietei cu branza, nectar de caise...shi dupa ce le-a avut pe toate...a adormit )).gif Na!...Va tzoc pe toate...sa avetzi grija de voi shi azi....Pupacesc. pupic.gif hug.gif
amalia0701
Servus iubita!
Eu citesc "Copii sunt din rai " http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=21081
Acolo citeam ca noi parintii de multe ori nu trebuie sa facem nimic, decat sa fim prezenti, sa stie copii ca suntem acolo.
Fiemea e tare interesata sa aplic aceasta carte )).gif
Poate o sa reuseasca sa se impace cu partenerule ei, acu de Mos Nicolae trebuie sa fie mai toleranti.
Am dus-o si eu pe Ioana la dans sportiv, a dansat o luna fara partener apoi a renuntzat mad.gif
Dar nu putea copila sa danseze singura.
Io mananc post doar 2 zile, miercuri si vineri si am luat-o pe aratura cu popcorn, halva si alte mancaruri ingrasacioase blushing.gif
luchi
Lilish, mi-e dor sa mai stam de vorba..las' ca prind eu zile mai bune..sper..te tzuc, fata draga pupic.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 05-12-2006, 10:06 AM) *

Poate o sa reuseasca sa se impace cu partenerule ei, acu de Mos Nicolae trebuie sa fie mai toleranti.
Am dus-o si eu pe Ioana la dans sportiv, a dansat o luna fara partener apoi a renuntzat mad.gif
Dar nu putea copila sa danseze singura.

Iubita...nu s-au certat. Cristi a avut niste testari shi a lipsit cateva antrenamente. Baiatul, crezand ca s-a lasat din cauza invatatului s-a profilat pe alt sport. sad.gif Asta era....lipsa de comunicare.
Sexymom
Ce rau imi pare, poate isi gaseste alt partener ca e super fain la dansuri, eu vad cum merge Bianca acum, cat de gratioasa este si cum danseaza, ca sa nu mai zic de rochii naughty.gif
Si tu ce faci cu regimul?????vin sarbatorile in curand...macar 1, 2 kile sa pierzi ca sa ai de unde recupera pe urma lol.gif
buretel
ooofff, lilicule, de cand n-am mai fost pe aici blushing.gif ma ierti? give_rose.gif
pupic.gif , pupic.gif si iar pupic.gif
Nessie
Lilicule, imi pare rau de Cristina! sad.gif Acum cred ca nu poate decat sa o ia de la capat cu alt partener sau sa se reorineteze. wacko.gif

Cu regimul tau in schimb am mai multe de zis! devil.gif Eu nu prea te-am vazut sa faci public meniul tau eusa_think.gif E top secret? grin.gif Poate te mai ajutam cu o idee, cu ceva... Nu stiu daca ai vazut, dar e un subiectel cu meniuri de post. Mi-am amintit ca erai tare incantata de o bicicleta eliptica intr-o perioada. naughty.gif Ce-a patit bicicleta aia? Nu te-am mai auzit vorbind cu drag de ea. blum.gif

Te tzuc si iti urez o zi frumoasa! pupic.gif Sa nu uiti de ghetuteeeeee!! yahoo.gif
Sexymom
O veni si la tine mosul? ce zici? cu o nuia sau ai fost fetita cuminte?
La Cris a venit?
Lacry
E miezul noptii. Eu il pandesc pe mosu'.
Eu si Moaca te pupicim. El a primit deja o masinuta din plus in care poate sta in poponetz naughty.gif
Karin
Liliiiiiiiiiish! Mi-a fost un dor cumplit de tine! pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif
Te tzuc de te albesc! pupic.gif Sa ai o zi faina, draga mea! floare.gif
Nessie
pupic.gif Pup Lilicule! Pe unde umbli tu? Te-o fi furat un mos mai tanar si ne-ai parasit! eusa_think.gif Sper sa apari macar sa ne spui cum te simtit, ce ti-a adus mosul, cum te simti, ce mananci, cum e cu serviciu ... macar atat grin.gif
Nessie
Lili, mi-a placut vitamina de azi mult si as avea o rugaminte... blushing.gif
Poti sa faci un subiect cu povestea lui Mos Nicolaie undeva la ...Viata de crestin poate?... as vrea sa fie subiectul zilei. give_rose.gif
lliliana
Oooof...fatutzele mele...mi-a plecat seful meu scumpik in concediu si-am ramas pe cap cu-n sef care e permanent la mine-n coasta...n-apuc sa intru la voi ca mereu se uita ce fac...Sfinte...mai am un pik shi scap. Tre' sa fiu cuminte...sunteti niste scumpici ca ati trecut pe la mine.

Nessie...azi am mancat 2 linguri de magiun de prune shi doua strudel cu dovleac blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif . Asta pentru ca am uitat painea acasa...iar. )).gif Atat. Astept sa merg acasa sa vad ce mai inventez.

O sa scriu ce-am mancat ieri:

La prima ora cu ochii carpiti...o banana shi-i cafea mare (o cana de ceai blushing.gif )
La serviciu am uitat sa pap, dar am baut 1 l de cafea, c-asha-i in tenis.
La pranz am papat o pizza vegetariana mica, doua mere.
Shi seara nu mai shtiu )).gif Pe bune...probabil lecitina lol.gif

Na...cam ashea ceva. Acu' sunt lihotita...chioraie matzu' de se-aude din biroul alaturat...Shi vin niste mirosuri de gratare de la popota de-mi vine sa leshin )).gif
Pup fatutzele coketzelele...mua. pupic.gif hug.gif

CITAT(Nessie @ 06-12-2006, 04:17 PM) *

Lili, mi-a placut vitamina de azi mult si as avea o rugaminte... blushing.gif
Poti sa faci un subiect cu povestea lui Mos Nicolaie undeva la ...Viata de crestin poate?... as vrea sa fie subiectul zilei. give_rose.gif

Mama Nessie...ce viteza ai...abia m-am dumirit ce se-ntampla:)...hihi...oki. O pun shi acolo...cu copy shi paste:)....simplu.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.