Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Nessie
pupic.gif Sar'na!

Am vrut sa vad ce ai mancat doh.gif si am vazut )).gif . Sa-ti fie de bine, ce sa mai zic?
Ei, hai ca te scapi de seful asta shmecher si revine perioada mai relaxata. Te steptam la discutii cand esti mai libera. hug.gif
lliliana
Sal'tare...e clar ca de la mine n-o sa invatati veci sa papati sanatos pana nu ma hotarasc s-o fac. Nessie...aaaaaa...sa nu-ti invinetesti fruntea cu palme...aseara am inventat: mere....vreo 2-3 shi 2 felii stravezii de paine cu pate vegetal. Shi neshte bulion de intarire.
M-am uitat la anime-uri cu fie-mea...Inuyasha lol.gif Sfinte...e un tip acolo...cica-i demon...atata-i de frumos...Adevarat se zice ca ashtia-ti fura ochiu' cu aspectul comercial w00t.gif N-am mai avut atata timp liber de trei luni. M-am culcat la opt shi m-am trezit la patru )).gif fresh ca ziua lol.gif Yep...shi acu-s la lucru, iaca shi io pe-acilea. Mi-au dat munca a trei persoane ca sa nu cumva sa pot sa merg sa fac pishu. E exclus )).gif Va pupacesc...dupa ce termin registrul asta de lins...dau o raita prin jurnale:)...ca mi-i dor.
Nessie blushing.gif azi mi-am pus niste orez cu legume la mine, care deloc nu-mi face pofta. Am shi mere...un soi excelent....ar trebui sa le fac poze sa le vedeti. Acu' va las, trec la lins lol.gif
amalia0701
Servus iubita!
Tare matinala esti pupic.gif
Io in ziua de post mananc numai prostii, acu ma doare stomacul mad.gif
Ar trebui sa fac cate zile o dezintoxicare a organismului sad.gif
O zi faina sa ai si succes la trebi pupic.gif
buretel
lilicule pupic.gif
eu ieri am vrut sa tin post, si mi-a trantit al meu o salata cu ditamai felia de pastrama de vita in ea doh.gif s-a dus pe apa sambetei, abia azi mi-am dat seama ca nu am papat corect. corect nu, dar gustos da grin.gif
blum.gif lasa linsul dosarelor, vrei sa faci boala bibliotecarelor??
luchi
Da' dosarele, dosarele, is de post au ba? Alea de zici ca le lingi )).gif Si ai grija cu pishu, iti doresc sa apuci sa faci (totusi), ca la cata cafea bei mataluta...te si vad zbantzuindu-te pe scaun lol.gif
lliliana
N-am mancat orezu' ca nu era de mine. )).gif Am papat la popota o ciorbitza de mazare. Cam atat pana acu', daca nu tinem cont de cele 2 mere shi de cafeaua in cantitati industriale....HELP!! )).gif

CITAT(luchi @ 07-12-2006, 01:55 PM) *

Da' dosarele, dosarele, is de post au ba? Alea de zici ca le lingi )).gif Si ai grija cu pishu, iti doresc sa apuci sa faci (totusi), ca la cata cafea bei mataluta...te si vad zbantzuindu-te pe scaun lol.gif

Tiza...dosarele nu-s de post...ca au urme clare de om pe ele lol.gif
Sexymom
Mai lasa cafeaua ca nu e bine sa bei atata.
Eu ma 3 ani de cand nu am mai baut cafea cu cofeina. Si mai nou am descoperit cicoarea, nautul, maltul....inlocuiesc cafeaua si ma simt mult mai bine. Daca vreau cofeina bag un ceai verde si o coca.
Tu exagerezi cu cofeina fatuca. Si mananci aiurea in tramvaiul 14. sad.gif Vreau sa vaz si eu un meniu echilibrat, nu mere cu cafea, mazare si.....
Lacry
Subscriu la ce zice mamica sexoasa )).gif legat de cafea. Cicoarea-i minunata la gust. Merge si-o cafea fara cofeina, desi are si asta o multime de chimicale...
Pupam Lilicu' pupic.gif
amalia0701
Subscriu la parerea fetelor cu consumul mare de cafea.
Ai grija si treci la un regim echilibrat pupic.gif
Sexymom
Se dadu lovita, nu ne mai scrie, are musca pe caciula.... lol.gif auzi???????lasa cana de cafea si treci la aparat. lol.gif
lliliana
Buey....ce-i acilea....m-ati luat la bataie? lol.gif

Hai ca azi am papat cuminte. Ciorba de varza shi mancarica de fasole verde.
Fitzi cuminti ca nu e osor sa papi de post cand nu suporti soia. Hmmm...dupa sarbatori mai vorbim noi cine papa sanatos...daaa? w00t.gif cheer.gif

Am mancat asa dezorganizat pentru ca nu am avut timp. Nu am fost lasata sa am timp. Abia am apucat sa mananc shi ciorbitza aia vineri...ca a shi venit shefu' dupa mine....lalalalalala....uf. Voi sa fitzi sanatoase.
Cafeaua e multa...recunosc sorry.gif dar fac eforturi serioase s-o reduc blushing.gif Inca nu mi-a facut rau...cu motivatia ca imi cade bine naughty.gif Va pup...shi fac promisiuni de reorganizare...deci...promit sa incerc sa ma organizez...PAROL!!!
Andreea-Rodica
Daca ziua ar avea macar 48 de ore, ce bine ar fi!
O duminica placuta iti doresc ! pupic.gif pupic.gif
Lacry
So, WE placut, cat a mai ramas din el. Da, faza cu seful care a venit dupa tine la masa.... o recunosc! Oameni nebuni la....
Asa facea si al meusef. Acum n-are cum sa vina dupa mine la masa, pentru ca eu imi iau pranzul acasa, la ora pranzului programul meu de lucru s-a sfarsit si am tulit-o la bebe. Uite-asea! blum.gif
Andreea-Rodica
Iti doresc o saptamana cat mai usoara! Si spor la toate! hug.gif hug.gif
Nessie
Ce-i delasarea asta pe aici? Eu am fost plecata tot weekendul si abia asteptam sa vad ce ati mai facut! dry.gif
Te pup si iti doresc o saptamana frumoasa! pupic.gif
amalia0701
Ce faci iubita?
Mie nu mi-a mers netul ieri, dar tu pe unde te ascunzi?
Lacry
Tace chitic, al nostru Lilic...
Sa vaza ce se-ntampla in lipsa Dumisale )).gif blum.gif
lliliana
Fetele...numa' cu gandul la voi sunt...da' am lucrul a patru oameni...abia fac fatza... sad.gif Sorry...o sa recuperez cumva. Va pup cu drag mult... pupic.gif cheer.gif hug.gif
aki
Salut Lilicul am trecut sa vad ce mai faci.Vad ca faci bine cind ma eliberez mai trec pe la tine ca acum sunt tare ocupata pupic.gif
luchi
Te pup si te inteleg ca ai mult de lucru, si io mi-s ocupataaaa....las' ca recuperam noi, de sarbatori stam cu calculatorul in brate, sub brad blum.gif
Sexymom
Sa inteleg ca sunt singura care o cam lalaie prin preajma voastra? blum.gif
Pupici Lilicule, sa auzim de bine. pupic.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 13-12-2006, 12:48 PM) *

Te pup si te inteleg ca ai mult de lucru, si io mi-s ocupataaaa....las' ca recuperam noi, de sarbatori stam cu calculatorul in brate, sub brad blum.gif

Io tocmai "corespondez" cu mosul sa imi puan si mie sub brad un lap top )).gif )).gif )).gif
aki
CITAT(luchi @ 13-12-2006, 12:48 PM) *

Mie o sa-mi fie mai greu.O sa am nevoie de un brad mobil sa-l tirii la net cafe tease.gif
Karin
Lilish, Liliiiiiiiiiiish! Tot cu munca, iubita? Mama lor de sefi, i-as strange io de gat pe toti! devil.gif
Te pup scumpa si sper sa te eliberezi cat mai repede! pupic.gif hug.gif
buretel
lilicule, si tu cu munca? doh.gif hai mai vino si pe aici pupic.gif
Andreea-Rodica
Iti doresc un weekend minunat si pregatiri de Craciun cat mai placute! Ce poate fi mai placut decat sa cauti cadouri pentrui cei dragi?! hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
Cat ne lipsesc pupic.gif si hug.gif tale. Si vorbele tale de duh.
julyalina
liculeeeeeeeee yahoo.gif pe unde esti ? io vin din tarile calde si tu esti lipsa la apel? sorry.gif
hai la hug.gif si la pupic.gif
lliliana
Va iubesc! O declar public. Sunteti cu toate in sufletelul meu, bine infipte hug.gif M-ati lasat masca si cu felicitarile...ce sa mai spun... floare.gif Cele mai cool fete de pe mapamond. hug.gif

Imi pare tare rau ca am trecut atat de rar pe aici in ultima vreme...dar m-am dat in spectacol pe toate fronturile, am lovit cat am putut de tare...multa lume ma va tine minte biggrin.gif .

Mi-e dor de voi si sper sa fie ok de acum, sa nu mai lipsesc la apel. Am recuperat si la vitamine. Treceti si pe acolo. Va povestesc mai tarziu ce-am mai facut.

Acusica tre' sa organizez babutele de pe scara...in sir indian...la cumparaturi )).gif Mai am o ora de serviciu si tre' sa suport vreo cativa confrati mistocari...care se refera la sotul meu, care e plecat...si isi doresc un revelion in doi cu mine...Le-am aratat un anume deget...din cuvinte special concepute, dupa care m-am spalat pe dinti, ca era extrem de necesar )).gif )).gif

Am schimbat si avatarul...sa nu fie monotonie...Mai viu...Mua... pupic.gif

Aaaa...tot grasa sunt lol.gif Incep dupa sarbatori lol.gif Hihi...aici cred ca nu trebuia sa rad )).gif
Sexymom
Hola Liliana.
Am primit ce mi-ai trimis si iti multumesc mult, abia astept sa am timp sa citesc si eu. pupic.gif
buretel
pupic.gif pupic.gif pupic.gif si noi te iubim, lilicule drag!
si vezi ca suntem boala grea, nu mai scapi de noi in veci lol.gif
hai lasa dieta acum, de la 1 ianuarie intra in vigoare wink1.gif ca treaba cu E.U. )).gif
Sexymom
Asa zicem toate si vad eu ca de la 1 ianuarie o zbarcim iar cu dieta, deh, trebuie sa ne reparam dupa Revelion. lol.gif
dany
Liliana...SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN DECAT 2006 !!!!
Sexymom
pupic.gif Liliana iti dresc tot ceea ce imi doresc si mie pt. noul an, sa fim sanatoase, sa ne bucuram de cei dragi si sa ii ajutam pe toti din jurul nostru.
Fie ca noaptea de Craciun sa iti aduca numai bucurii.
La multi ani.
ina_ceva
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, liliana!!

Super avatarul tau
Andreea-Rodica
Craciun Fericit si un An Nou cat mai bun! hug.gif hug.gif hug.gif
Sanatate, fericire si spor in toate!
luchi
Imagine

Ma bucur ca te-am cunoscut, imi doresc din tot sufletul sa ne vedem si pe viu, iti multumesc din suflet ca mi-ai fost alaturi, si-ti doresc sanatate multa, tie si alor tai, si fericire , si bucurii, si impliniri!
crissy
Cu ocazia Sfintelor sarbatori va dorim sanatate, impliniri, bucurii hug.gif , viata lunga in pace si intelepciune.
Craciun Fericit santa2.gif si La Multi Ani!

Elise-Stefania si Cristina va pupa si va imbratiseaza.

Reteta pentru un an bun

- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta!
- Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
- Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea "LA MULTI ANI!"
Karin
Lilish, iti doresc un Craciun Fericit si La Multi Ani! Sa ai un an nou minunat! pupic.gif
Lacry
A venit Mosu' cu toate dorintele tale implinite! Sunt in sacul lui!Imagine

La multi ani! pupic.gif
buretel
LA MULTI ANI draga Lilicule! Sa ai un An Nou fericit! hug.gif

Imagine
Lacry
La multi ani si un An Nou fericit!
Imagine
julyalina
La multi ani Lilicule! pupic.gif
cand revii din conced? ca ti se simte lipsa pe aici blum.gif
te hug.gif cu drag
Nessie
Lilicule, pe unde esti? unsure.gif Mi-e dor de tine de nu poci sa spun! sorry.gif
amalia0701
Sper ca esti bine pupic.gif , te asteptam cu dor hug.gif
crissy
give_rose.gif Ma asteptam sa citesc cateva pagini bune la tine in jurnal si sa ma amuz copios. Sper sa fii bine si sa te bucuri din plin de noul an care a sosit.
Te asteptam cu noi povestioare amuzante. pupic.gif
luchi
Lilish, sper ca esti bine, tu si ai tai, si ca doar motive ce nu tin de tine te tin departe de noi give_rose.gif

multumesc din suflet pentru felicitare pupic.gif , ma asez si eu la rand, vaz ca fetele care te asteapta au facut coada blum.gif
Sexymom
Lilishor pe unde umbli dragut-o? sau te inchisera astia iar in birou. lol.gif
Andreea-Rodica
Mi-e dor de Lili a noastra! Si de vorbele ei de duh.
Sper ca esti bine sanatoasa hug.gif
Sexymom
Liliana plange lumea dupa tine, mai da si pe la noi , imi lipsesti mult. pupic.gif Sper ca esti bine sanatoasa impreiuna cu toti ai tai. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.