CITAT(Sexymom @ 08-02-2007, 12:30 AM)

Liliana de ce nu te bagi cu noi, adica cu mine si Amalia la Yang si Yin, macar pentru inceput. Ai vazut ca Amalia a pierdut intr-o saptamana 3,3 kg si acum slabeste un pic mai lent dar sigur si sanatos?Poate vb. despre asta, si un pic de miscare...ce zici?
Am uitat sa iti multumesc pt. carte, sotul meu a fost tare incantat si a gasit in ea multe chestii interesante care l-au atras.
Detalii soro....detalii...Vreau sa shtiu mai multe...Explicatzii pe larg?
Well...watch me...Liiiiiiiiiiliiiiiish loooooveshteeee din noooooooouuuuuu....
Ma duc la cumparaturi. Caut sa cumpar anume DVD-uri. Ma uit pe raft dupa ele, le gasesc. Ma uit la pretz...10 DVD-uri - 50 RON. Hmmm, ciudat. Mai caut...25 DVD identice, 35 RON.

Cum asha?...se intreaba mintea mea obosita. Ma mai uit o data. E corect. 10 DVD 50 RON, 25 DVD identice 35 RON. Iau in mana chestiile cu pricina shi merg la careva de pe raion ca sa intreb care-i treaba. Ma intalnesc cu o privire tampa a unei domnishoare, careia ii explic problema. Se uita la mine shi mai tampa shi zice: "Nu ma intereseaza..."
Atunci ochii mei se unesc la radacina nasului, stomacul se ridica in gat. "Poftim?" "Daca asha scrie pe raft, acela e pretzul, zice." "Fiintza comuna...e greshit pretzul." "Nu e greshit, zice." "Nu te supara, zic calmandu-ma brusc, cred ca te-am luat prea tare. Shtii cumva cat fac 1+1, sau e peste nivelul tau intelectual?"
Tipa priveshte spre mine shi ma lasa masca raspunzandu-mi

"2"

Ma uit tot mai shocata la ea shi mi se face mila.
).gif)
"Eshti foarte prost platita, nu?" "Vai daaaa, foarte prost." "Inteleg...Cum facem cu DVD-urile?", zic intr-o incercare de a intelege ce se intampla. "Dar care e problema de fapt?, ma intreaba. "E greshit pretzul..." "Nu e greshit, zice." ...Shi in clipa aceea m-am simtzit un adevarat personaj dintr-o schitza de Caragiale

O iau pe tipa de guler, o duc la raft, o prind de par shi-i fixez privirea pe pretzurile afishate.

"Vreau sa cumpar 10 DVD-uri, nu mai multe shi doar marca aceasta...e greshit pretzul. Ai 5 secunde sa rezolvi problema." Probabil ca eram destul de amenintzatoare ca tipa cu pricina dezlipeshte codul de bare lipit de fundul cutiei de 25 DVD-uri shi il lipeshte pe fundul cutiei de 10 DVD-uri...

"Pai femeie...zic disperata...asta e pretzul de 25 DVD-uri..." "Nu e...zice speriata."

Vreau sa spun ca am fugit de acolo.

M-a invins tipa. N-am mai cumparat DVD-uri din acel magazin.
Nu mananc dulciuri deloc...nu mananc prajeli deloc. La faza asta sunt cu dieta.

Am rarit painea. Sunt cumintzica.