Aaaaa....nu putu fata intra pe Oneden de dimineatza...Salut cu intarziere. Fete...ma cantaresc maine dimineatza...pe stomacul gol
).gif)
...Da ce-i cu linishtea asta pe-acilea?
Am papat cartofi coptzi cu ulei de masline...de dimineatza. Ceai de sunatoare shi menta cu lamaie...un algocalmin ca ma doare capul...partea cu grijile
Amalie....
duamna...mercic de vizita. Ma tot uit la tine-n jurmal shi la curmalele tale de zi cu zi...cred ca o sa inlocuiesc cafeaua cu fructe uscate d-alde curmale...shi mai pap shi-o nuca.
Daca va zic de faptul ca am imputzinat cafeaua...dati un trofeu? E mare, mare, mare lucru pentru mine. Beau o ceashca pe zi. M-am dilit. Cred ca de-aia striga capul meu ashea. Dependentza
).gif)
Da nu ma face ea pe mine
Din seria Lilish loveshte din nou.
Ma intorc ieri de la serviciu cu mashina...parchez in unicul loc liber din fatza blocului meu, care e la strada. Ma dau jos din mashina shi dau sa intru in bloc. Un tip destul de vanjos ma prinde de haina, zona buzunarului cu banii....ma intorc la el il prind de mana

, ii fac o fenta in
).gif)
zona autoapararii invatzate la cursul de autoaparare...de la serviciu.

Tipul incepe sa scheaune, "au, au, au". Zic: "Ce cautzi ma cu mana pe buzunarul meu?"...La care ala disperat de durere:

"Ce buzunar doamna, vroiam sa va spun ca atzi uitat farurile de la mashina aprinse...

" Mi-a cazut fatza

Aproape ca i-am pupat mana pe care i-am sucit-o

Muama...era gata sa-l invit la o bere...saracu'
Adevarat nu-s normala

LilishB...vin la mine-n club...e cool. Gagici...votati-ma cea mai bolanda muiere de pe mapamond.