Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
amalia0701
Stii vorba aia:
Nu strica Dumnezeu 2 case!
pupic.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 26-02-2007, 10:37 AM) *

Stii vorba aia:
Nu strica Dumnezeu 2 case!
pupic.gif

hug.gif
Nessie
pupic.gif pup Lilishule! Cata bunedispozitite e pe la tine! cheer.gif Ma bucur ca ti-ai tras ticker si ca te-ai pus pe citit despre principii sanatoase. Ma gandem ca poate ar fi bine sa scrii din cartulia aia tot intr-un subiect separat, cum faci cu vitamina, pentru ca e mai usor sa le recitesti pe toate intr-un loc cand vrei sa-ti bagi mintile in cap. (vorbesc in numele meu grin.gif ).

Ce mai mananci tu? Nu spui nimic, secretoaso! blum.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 26-02-2007, 11:55 AM) *

pupic.gif pup Lilishule! Cata bunedispozitite e pe la tine! cheer.gif Ma bucur ca ti-ai tras ticker si ca te-ai pus pe citit despre principii sanatoase. Ma gandem ca poate ar fi bine sa scrii din cartulia aia tot intr-un subiect separat, cum faci cu vitamina, pentru ca e mai usor sa le recitesti pe toate intr-un loc cand vrei sa-ti bagi mintile in cap. (vorbesc in numele meu grin.gif ).

Ce mai mananci tu? Nu spui nimic, secretoaso! blum.gif

Mananc de post...nika interesant. Azi am mancat ghiveci de legume cu )).gif roshii...hihi...ce combinatzie, nu? lol.gif Shi o banana...miiiiiica blushing.gif Am baut un ceai de fructe shi tei cu lamaie muuuulta. Cam atat. La pranz pap cartofi coptzi cu ulei de masline...shi sare. Asta e, tre' sa fac shi eu fatza...Pap shi vreo 2 mandarine, vreo 2 kiwi...Deja am spus prea mult. Chiar ingrasha... blum.gif
aki
CITAT(lilianab @ 24-02-2007, 07:03 PM) *

Buna ziua,ma primesti in vizita "la tine" give_rose.gif ?!..Macar cat sa iti spun:"ma sora mea,mai tizo,mai femeie!!!pana acum ma convinsese lumea inconjuratoare ca nu mi-s bine cu capul.Iti urmaresc de cand am intrat pe site jurnalul si postarile,si m-am linistit:TU nu esti bine cu nervii mintilor capului!! lol.gif lol.gif ...eu sunt novice,copil nevinovat...mai am de luat lectii,prin comparatie."...(sper ca nu te-am suparat blushing.gif )....Ma mai primesti si altadata in vizita "la tine"?! angel.gif

lol.gif lol.gif lol.gif E nebuna cu acte draguta noastra Lilisoara hug.gif hug.gif
lilianab bine ai venit printre noi salut.gif
lliliana
CITAT(aki @ 26-02-2007, 03:44 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif E nebuna cu acte draguta noastra Lilisoara hug.gif hug.gif

Na lol.gif ...mai spune-i shi tu ca-s dusa....nu-i ajunge ce am la vedere lol.gif Confirma lol.gif
lilianab
CITAT(aki @ 26-02-2007, 03:44 PM) *

CITAT(lilianab @ 24-02-2007, 07:03 PM) *

Buna ziua,ma primesti in vizita "la tine" give_rose.gif ?!..Macar cat sa iti spun:"ma sora mea,mai tizo,mai femeie!!!pana acum ma convinsese lumea inconjuratoare ca nu mi-s bine cu capul.Iti urmaresc de cand am intrat pe site jurnalul si postarile,si m-am linistit:TU nu esti bine cu nervii mintilor capului!! lol.gif lol.gif ...eu sunt novice,copil nevinovat...mai am de luat lectii,prin comparatie."...(sper ca nu te-am suparat blushing.gif )....Ma mai primesti si altadata in vizita "la tine"?! angel.gif

D-apoi cum puteam sa stau deoparte cand se auzeau hahaielile de aici,de cand eram la poarta,la "www"? yeah.gif ...m-am mai aporpiat de usa la intrare:"oneden.com" si era pericol ce rasete se auzeau...Pey si ce?eu mi-s pro'?!sa stau deoparte?! haha.gif Am venit sa casc gura ,sa iau lectii,cum sa imi dirijez dileala si eventual sa ma bag si eu ca musca in lapte crazy.gif ...si mai vin pe la tine Lilishule daca nu dai drumul la caine next time yahoo.gif
amalia0701
pupic.gif
lliliana
Aaaaa....nu putu fata intra pe Oneden de dimineatza...Salut cu intarziere. Fete...ma cantaresc maine dimineatza...pe stomacul gol )).gif ...Da ce-i cu linishtea asta pe-acilea?

Am papat cartofi coptzi cu ulei de masline...de dimineatza. Ceai de sunatoare shi menta cu lamaie...un algocalmin ca ma doare capul...partea cu grijile )).gif
Amalie....duamna...mercic de vizita. Ma tot uit la tine-n jurmal shi la curmalele tale de zi cu zi...cred ca o sa inlocuiesc cafeaua cu fructe uscate d-alde curmale...shi mai pap shi-o nuca.

Daca va zic de faptul ca am imputzinat cafeaua...dati un trofeu? E mare, mare, mare lucru pentru mine. Beau o ceashca pe zi. M-am dilit. Cred ca de-aia striga capul meu ashea. Dependentza )).gif Da nu ma face ea pe mine )).gif

Din seria Lilish loveshte din nou.
Ma intorc ieri de la serviciu cu mashina...parchez in unicul loc liber din fatza blocului meu, care e la strada. Ma dau jos din mashina shi dau sa intru in bloc. Un tip destul de vanjos ma prinde de haina, zona buzunarului cu banii....ma intorc la el il prind de mana lol.gif , ii fac o fenta in )).gif zona autoapararii invatzate la cursul de autoaparare...de la serviciu. lol.gif Tipul incepe sa scheaune, "au, au, au". Zic: "Ce cautzi ma cu mana pe buzunarul meu?"...La care ala disperat de durere: lol.gif lol.gif lol.gif "Ce buzunar doamna, vroiam sa va spun ca atzi uitat farurile de la mashina aprinse... lol.gif lol.gif lol.gif " Mi-a cazut fatza lol.gif lol.gif Aproape ca i-am pupat mana pe care i-am sucit-o lol.gif lol.gif lol.gif Muama...era gata sa-l invit la o bere...saracu' lol.gif lol.gif

Adevarat nu-s normala lol.gif LilishB...vin la mine-n club...e cool. Gagici...votati-ma cea mai bolanda muiere de pe mapamond. lol.gif
amalia0701
pupic.gif
Parca vad faza lol.gif lol.gif lol.gif
Esti criminala lol.gif lol.gif lol.gif
Bine ca nu l-ai batut cheer.gif cheer.gif
Te felicit pentru cafea, prima saptamana e mai grea, o sa te obisnuiesti.
bea multe ceaiuri.
Nessie
)).gif Periculoasoooooo! tease.gif Nu intraznesc sa te supar cu nimic! big_boss.gif

Pentru cafea ai din partea mea flowers1.gif , pupaturi kisses.gif si clap.gif . Bravo!
luchi
lol.gif Votam, votam! Iti dam premiul I cu coronita. Vaaaai, sar'na de veseliri matinale.
Nessie
Capul sigur de la lipsa cafelei te doare. Daca te incalzeste cu ceva, iti spun din experienta ca trece in 4-5 zile durerea, de la sine. Cu pastilele nu faci nimic din pacate, pentru ca nu cedeaza durerea asta. wacko.gif
lliliana
Mama...ce de lume la mine-n jurnal....vinitzi la baba )).gif Dau o cafea?...neshte ceai de slabit? Lamaie multa?...Ceva optimism shi vreo doi, trei stropi de buna dispozitzie cheer.gif
Andreea-Rodica
Felicitari pentru cafea! Si eu beam cafea, dar de cand cu Monti m-am lasat de tot. A fost mai greu la inceput, am incercat cu decofeinizata, dar pana la urma am lasat-o de tot. Ai sa poti si tu. hug.gif
Faza cu masina, bestiala, lol.gif , bine ca nu i-ai scapat vreo doua! lol.gif
Te imbratisez cu drag, si-ti urez o zi faina! hug.gif
honey79
Pup Lilicu- periculos. biggrin.gif

Felicitari pentru reducerea cafelei. Eu de la o cana pe zi...dimineata, am inceput sa bag la greu la munca... ca deh...e tare buna. De-aia nu ma mai ia pe mine somnu' la ore " normale". Sa nu mai zic ca am pus si 1,5kg la loc... sad.gif

O zi superba iti doresc, plina de evenimente placute.
lilianab
CITAT(lliliana @ 27-02-2007, 11:30 AM) *

Daca va zic de faptul ca am imputzinat cafeaua...dati un trofeu? E mare, mare, mare lucru pentru mine. Beau o ceashca pe zi. M-am dilit. Cred ca de-aia striga capul meu ashea. Dependentza )).gif Da nu ma face ea pe mine )).gif

Din seria Lilish loveshte din nou.
Ma intorc ieri de la serviciu cu mashina...parchez in unicul loc liber din fatza blocului meu, care e la strada. Ma dau jos din mashina shi dau sa intru in bloc. Un tip destul de vanjos ma prinde de haina, zona buzunarului cu banii....ma intorc la el il prind de mana lol.gif , ii fac o fenta in )).gif zona autoapararii invatzate la cursul de autoaparare...de la serviciu. lol.gif Tipul incepe sa scheaune, "au, au, au". Zic: "Ce cautzi ma cu mana pe buzunarul meu?"...La care ala disperat de durere: lol.gif lol.gif lol.gif "Ce buzunar doamna, vroiam sa va spun ca atzi uitat farurile de la mashina aprinse... lol.gif lol.gif lol.gif " Mi-a cazut fatza lol.gif lol.gif Aproape ca i-am pupat mana pe care i-am sucit-o lol.gif lol.gif lol.gif Muama...era gata sa-l invit la o bere...saracu' lol.gif lol.gif

Adevarat nu-s normala lol.gif LilishB...vin la mine-n club...e cool. Gagici...votati-ma cea mai bolanda muiere de pe mapamond. lol.gif

...Lilish m-am uitat pana acum la "Te vezi la Stirile ProTv" dar nu te-au dat cu incidentul de ieri.Dar si tu !!!bine ca nu te-ai repezit la omu' direct in zona reproductiva,ca ii stingeai neamul, fara sa aibe vreo vina lol.gif lol.gif lol.gif ...ai scapat tura asta,nu te-au dat! tease.gif ...Normal ca incetul cu incetul ma aciuez in clubul tau.Unde imi pot eu cultiva dileala mai bine decat aici?! naughty.gif ...Eu te votez neconditionat...dar stai sa vad ce nuanta de blond imi iese in seara asta si daca nu e prea deschisa(in cazul in care raman cu par pe cap) atunci tu esti cea mai blonda intre blonde! w00t.gif
lliliana
Io ziceam bolanda...termen care pe la Arad e sinomin cu nebuna... lol.gif Da' nici blonda nu e departe lol.gif Fete cucuiete...va pupacesc pe toate ca m-ati vizitat....musai s-o pun de-un chef. Musai...nu mai mere ashea cu nevazutul cu voi...Trebuie sa va vaz, sa ma vedetzi...sa vedetzi ca am cutie craniana hug.gif S-o ciocanitzi cu deshtiu' sa vedetzi ca-i plina... lol.gif Pot fi taratze...da' ce conteaza...veselie shi optimism sa fie. lol.gif floare.gif
lilianab
CITAT(lliliana @ 27-02-2007, 08:20 PM) *

Io ziceam bolanda...termen care pe la Arad e sinomin cu nebuna... lol.gif Da' nici blonda nu e departe lol.gif Fete cucuiete...va pupacesc pe toate ca m-ati vizitat....musai s-o pun de-un chef. Musai...nu mai mere ashea cu nevazutul cu voi...Trebuie sa va vaz, sa ma vedetzi...sa vedetzi ca am cutie craniana hug.gif S-o ciocanitzi cu deshtiu' sa vedetzi ca-i plina... lol.gif Pot fi taratze...da' ce conteaza...veselie shi optimism sa fie. lol.gif floare.gif

D-apoi daca eu iti spusai ca nu mi-s bine cu capul doh.gif :am neuron cu multa personalitate...selecteaza si citeste numai ce vrea el in afara sesiunii tease.gif (asta-i neuronul in extra-sesiune)...cica sa ii sarut mana ca m-a ajutat sa scap cu o restanta si restul note sarite de 7...A dat tot ce-o avut mai bun in el la ultimul examen..apoi gata...asa ca el a selectat "blonda" asta e...Acu daca tot esti cu "blonda" plus la gestiune. ,ia tu Lilishule bolunda si eu imi iau "blonda" retur..(vrei sa iti fac si D.L pe ea?! lol.gif lol.gif lol.gif ).Te pupic pe tine Lilishule si mandretea ta de fata,pentru noapte buna si cate un pupic mic pentru fiecare fata care iti viziteaza clubul... pupic.gif
Sexymom
Mai Liliana, nu stiu ce sa iti mai scriu.Citesc si ma minunez. Cum de te lua al tau de nevasta?????
Si eu mai fac cate unele dar tu ma iei de departe. lol.gif
lliliana
Neatza gagicile mele frumoase shi vesele. Iaca incepe shi ziulica de azi, tot vesela, ca la ora asta beau io cafeaua. Shi cafeaua e combustibil pentru creierii mei imprashtiatzi...le da adunarea )).gif

M-am suit pe cantar shi nici o schimbare. Se pare ca trebuie sa fac mai mult. Greu. Avand in vedere ca e post, Foarte greu. O sa renunt la mai multe. N-am incotro. Trebuie sa slabesc...ma dor picioarele seara, de la greutate. Asta e nashpa shi trebuie reparat. Pai Lilish nu suporta sa respire greu cand urca scarile. Am sa-i dau alta destinatzie bicicletei eliptice pe care o detzin, in afara de aceea de cuier, umerash )).gif

Urez o zi faina la toata trupa. Mai viu sa ma bag in seama acushica. Pup.
lliliana
Ma lasara-tz balta care va shi zica... sad.gif
Karin
Nu te lasaram balta! grin.gif
pupic.gif hug.gif
Io savurez a doua cafea pe ziua de azi...si ma mai mir ca noaptea numar punctele de pe tavan! doh.gif
lliliana
CITAT(Karin @ 28-02-2007, 10:55 AM) *

pupic.gif hug.gif
Io savurez a doua cafea pe ziua de azi...si ma mai mir ca noaptea numar punctele de pe tavan! doh.gif

Ceteshte shi tu intamplarile de la paginile precedente...poate de-nmgrashi o kila de ras )).gif
De la faza cu banca incoa....Te vor revigora pentru azi )).gif
Karin
CITAT(lliliana @ 28-02-2007, 11:00 AM) *

pupic.gif hug.gif

Ceteshte shi tu intamplarile de la paginile precedente...poate de-nmgrashi o kila de ras )).gif

Le-am citit! Daca le recitesc ma dau astia afara in suturi, ca iar nu ma opresc din ras pana ajung acasa! lol.gif lol.gif
lliliana
CITAT(Karin @ 28-02-2007, 11:02 AM) *

CITAT(lliliana @ 28-02-2007, 11:00 AM) *

pupic.gif hug.gif

Le-am citit! Daca le recitesc ma dau astia afara in suturi, ca iar nu ma opresc din ras pana ajung acasa! lol.gif lol.gif

Brava hug.gif Atunci shtii ca nu numa tu ai o singura ureche lol.gif Tu una...io una... blum.gif
amalia0701
Si la ce o sa mai renuntzi?
aki
CITAT(Sexymom @ 28-02-2007, 01:27 AM) *

Mai Liliana, nu stiu ce sa iti mai scriu.Citesc si ma minunez. Cum de te lua al tau de nevasta?????
Si eu mai fac cate unele dar tu ma iei de departe. lol.gif

lol.gif lol.gif
Salut Lilisor pupic.gif
Tzutzi80
hug.gif Pup iubita. Nu stiu cum fac, dar pe la tine ajung mai rar. Ma tin ocupata fetele la neuroni )).gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Pt toate zilele cat nu am trecut pe aici
Tzutzi80
Gata. Am ajuns la zi cu jurnalul tau! Frumoasa fata ai! Si nebun barbat! Te declar o fericita pupic.gif
lliliana
Fete...la noi s-a dat sfoara in tzara ca se ia curentul de la 9 la 14. Ashea ca scriem cat putem...pe urma stam. Azi e martzishor...shi va dau shi voua unul virtual

Imagine

Veselie de primavara sa va umple sufletzelul... hug.gif floare.gif
honey79
Pupicei si imbratisari pt un Lilic scumpic.
Un buchet de ghiocei si un martisor... virtuale, ce-i drept, dar oferite cu toata inima.

O zi minunata iti doresc.
Tzutzi80
Imagine
_noni_
lilish, din budapesta primesti martisoare? naughty.gif grin.gif

Imagine

}{ give_rose.gif
Lacry
Martisor pentru Lilicu'Imagine
kokoro
haninoroc.gif Salut fetelor! am citit si eu putin conversatiile voastre si mi sa parut Taaaaaaaaare interesant.
pacat ca nu am timp sa stau cu voi la sfat,chear daca am calculatorul
aci sub nas toata ziulica.
sant tare ocupata am un Bebe de 2 luni care imi fura tot timpul!
Dar ma face fericita cand se uita la mine cu ochii mirati de parca ma vede prima data! Ehhhhh! shi mai am shi eu de scapat cumva de cateva Kg cam 15 ar fi bine! mi-a placut povestea Lilianei cum a slabit.
shi am ramas F impresionata! Shi eu imi fac griji doar cu 15 Kg?
Adevarul e ca nu sant asa de ambitiasa ca tine Lili te felicit pentru asta!
mi-ai dat shi mie curaj! Mult succes!cat ai mai slabit pana acum?

Tzutzi80
Lilish.....ti se raceste cafea.gif mama...unde esti!?
maia
o sa reusesti pt ca daca ai putut sa faci asta de atatea ori ,o sa o mai poti face si de data asta. Trebuie sa ai incredere in tine, ca nu e greu daca ai vointa, ceea ce a reiesit din ce-ai scris ca ai din plin. Eu iti tin galerie si sper sa reusesti. cheer.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
]Un weekend fain sa ai hug.gif
kokoro
CITAT(amalia0701 @ 02-03-2007, 05:00 PM) *

Salut fetelor!shi mersi de sustinere,
azi m-am cantarit shi am cu un kg mai putin!shi sant tare mandra de mine ca am rezistat
la ispitele lui fica-mea (are 15 ani si mananca ciocolate in fiecare zi|)
saptamana asta nu am mancat nimic dulce shi rezultatele se vad!
mi-am propus sa ma plimb in fiecare zi o ora in parc cu Bebe asa am facut shi zilele astea
am avut noroc de zile cu soare a fost o placere sa mai vad shi eu lumea
ca nu prea am mai eshit din casa de cand am nascut ca asta mic plange rau cand e foame!
Am vorbit shi cu sotul sa_mi cumpar shi un aparat din astea pentru sport!
sa-l am in casa ca la sala nu am cum sa merg acum.
Sant tare hotarata sa ma fac frumoasa shi sa arat bine ca o tanara mamica la 36 de ani!
Pana acum am slabit 11 kg in doua luni (alaptez shi am un bebe tare mancacios)mai am
de slabit anca 12kg! Va rog sa ma sustinetz ca mai am mult de dus lupta aceasta in potriva
grasimii! povestitimi cum va alimentati voi in timpul regimului ca la mine tota viata e ca un regim
eu sant tere capricioasa la mancare shi ma alimentez sanatos de la mancare nu m-am ingrashat
problema sant dulciurile!
cheer.gif
Tzutzi80
Weekend placut lilishorule!

Kokoro bine ai venit. Poti sa citesti si la mine in jurnal sa vezi cam ce mananc ca postez zilnic. Si o sa vezi si cum scap de a manca dulciuri, le inlocuiesc cu fructe sau deserturi quark cu fructe de la exquisa cu 0.2% grasime. Succes!
axe10
CITAT(kokoro @ 02-03-2007, 08:05 PM) *

azi m-am cantarit shi am cu un kg mai putin!shi sant tare mandra de mine ca am rezistat
mi-am propus sa ma plimb in fiecare zi o ora in parc cu Bebe asa am facut shi zilele astea
ca nu prea am mai eshit din casa de cand am nascut ca asta mic plange rau cand e foame!
Sant tare hotarata sa ma fac frumoasa shi sa arat bine ca o tanara mamica la 36 de ani!
Pana acum am slabit 11 kg in doua luni (alaptez shi am un bebe tare mancacios)mai am
de slabit anca 12kg! Va rog sa ma sustinetz ca mai am mult de dus lupta aceasta in potriva
grasimii! povestitimi cum va alimentati voi in timpul regimului ca la mine tota viata e ca un regim
eu sant tere capricioasa la mancare shi ma alimentez sanatos de la mancare nu m-am ingrashat
cheer.gif

Stiu prin ce treci ...si la mine tot dulciurile sunt problema...
Iti urez sa ai un BB sanatos ca asta e cel mai important. Fa miscare la impins carutul si iti recomand sa iti iei un dispozitiv(vai ce cuvant am folosit) ca un termos de pastrat laptele la o anumita temp si sa pleci cat mai mult pe afara...daca alaptezi poti ori sa te mulgi inainte sau sa stai pe o bancutza mai retrasa si sa-l "alimentezi" pe mancacios....nu o sa te bage nimeni in seama... baby.gif

kokoro
CITAT(Tzutzi80 @ 02-03-2007, 11:23 PM) *

Weekend placut lilishorule!

Kokoro bine ai venit. Poti sa citesti si la mine in jurnal sa vezi cam ce mananc ca postez zilnic. Si o sa vezi si cum scap de a manca dulciuri, le inlocuiesc cu fructe sau deserturi quark cu fructe de la exquisa cu 0.2% grasime. Succes!

Tzutzi eu daca nu vad dulciurile prin casa, ma pot abtine!
de aia am interzis lui Fiica-mea sa umble cu ciocolate prin fata mea
shi Sotul-lui sa cumpere dulciuri in casa!
mie imi plac tare "Rafaelo' shi sotul meu cand merje la cumparaturi
ca sa ma rasfete imi cumpara cate o cutie
shi daca ma pun bine pe ea o mananc imediat!
Fructe mananc F multe intodeauna am mancat fructe pentru ca imi plac
eu le mananc dimineata cand ma trezesc inainte de pranz shi dupa cina inainte sa ma culc
cand mi se face foame!
oricum iti multumesc ca imi esti alaturi shi iti doresc shi tie mult succes!
Impreuna vom reushi sa ajumjem pana la capat!
kokoro
CITAT(axe10 @ 03-03-2007, 08:20 PM) *

CITAT(kokoro @ 02-03-2007, 08:05 PM) *

cheer.gif

Stiu prin ce treci ...si la mine tot dulciurile sunt problema...
Iti urez sa ai un BB sanatos ca asta e cel mai important. Fa miscare la impins carutul si iti recomand sa iti iei un dispozitiv(vai ce cuvant am folosit) ca un termos de pastrat laptele la o anumita temp si sa pleci cat mai mult pe afara...daca alaptezi poti ori sa te mulgi inainte sau sa stai pe o bancutza mai retrasa si sa-l "alimentezi" pe mancacios....nu o sa te bage nimeni in seama... baby.gif

Stii o ora rezista el ca oricum am parcul aproape de casa
dar fac multa mishcare shi acasa am o casa mare shi menajera nu am
asa ca fac toata treaba singura shi obosesc foarte tare
uneori chear nu reushesc noroc ca barbatul meu gateshte singur de mancare
ca altfel am muri de foame cu asa bucatareasa ca mine!
am mare ajutor de la sotul meu shi cu copilul shi in casa!
te pup shi itiurez o Duminica frumoasa!
bubbles
lilish pe unde umbli ? sa ai o primavar minunata :hug pupic.gif
kokoro bine ai venit si sa iti traiasca bb baby.gif
julyalina
'neatza lilicule ! pupic.gif
io am revenit pe plaiurili mioritice si vin sa te pupic.gif si tu ... esti lipsa la apel?
Nessie
Lilicule, iar ai probleme cu netul? unsure.gif
crissy
pupic.gif Liliana.
La multi ani de ziua femeii! Tie si domnisoarei tale.
Un camp de floare.gif din partea noastra.
Andreea-Rodica
La multi ani! O primavara frumoasa si plina de soare! floare.gif
Sexymom
Liliana am trecut sa iti spun ca iti duc lipsa....
LA MULTI ANI ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA, multe succese, sa fii sanatoasa si deschisa ca pana acum. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.