Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
julyalina
'neatza lilishorule! pupic.gif
ceva nouatati de azinoapte ? naughty.gif
amalia0701
Buna dimineatza!
pupic.gif
lliliana
Am noutatzi de asta noapte...am facut eu galajie lol.gif ...Da' n-a sunat nimeni la usha. )).gif

Eeeee...ash avea nevoie de consiliere psiho. Sfinte!!!! 420 RON a fost rochia Cristinei. Uf....mai am de luat pantofii...sper ca vrea o chestie mai ieftina. Incerc sa pastrez neuronu' intact )).gif Nu tzine...420+200 pana acum. Mai am pantofii, parul, manichiura, pedichiura, albumul, esarfa, pantalon negru shi camasha alba blink.gif blink.gif blink.gif Oare voi da faliment? w00t.gif

Fitzi numa' atente. Mai zicetzi ca io-s nebuna la cap. Cum am fost ieri in oras dupa rochie (statzi linishtite timoshorencelor ca viu shi la voi), ma intorc cu famelia la mashina shi-l gasim pe un tip care blink.gif , foarte murdar pe maini fiind, aplica amprente pe mashina noastra, in jurul geamurilor shi in zona deschizatorii...yalei na! Am ramas prostita..."Ce faci domne?" zic. Zice: "Vreau la pushcarie!" zice. blink.gif blink.gif blink.gif "Na....zic...acolo se-ajunge greu, trebuie shcoala )).gif ". Tipu se uita shi mai prostit la mine shi lol.gif lol.gif lol.gif incepe sa planga lol.gif lol.gif lol.gif Cred ca n-am fost mai shocata in viatza mea lol.gif lol.gif lol.gif Sotzul meu a scos vreo 5 sute shi i-a dat...nu cred ca stia ce are de facut cu banii. Oricum, saracul....mi-a fost mila rau de el. nu shtiu cum se face ca patzesc tot chestii din astea. Cred ca le atrag. )).gif

Nu prea-s cuminte cu mancarea. Ca nu prea stau pe-acasa. Shi mananc pe fuga, pe la coltzuri. Ieri am mancat peshte, prune uscate, salata verde, un corn blum.gif , 2 banane blum.gif blum.gif . Miiiiint...o felie miiiiiiica de pizza, c-a fost ziua lu' isterica....colega cu lipeala de Pascu!!!! Shi-am mancat shi cafea yahoo.gif

Na...m-am parat singura. blum.gif blum.gif blum.gif
julyalina
)).gif nus' cum se face dar toate alea numa' la tine trag pupic.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif foarte tare!
Sexymom
Meriti o bataita, mereu scapi in tentatii.
Tot asa de multa cafea bei??
lliliana
Fetele mele frumoase iaca....am sosit shi azi pe-acilea. Am umblat disperata ieri prin oras, cu o bicata de material din care e facuta rochitza Cristinei...shi am gasit pantofi sufletu'. Ce ma fac...nu-mi place...ma enerveaza de mooor...mai bine spal vaseee )).gif shi calc rufe )).gif Nu-mi place, fie-mea e fitzoasa....nu aia, nu aia, nu aia... w00t.gif tease.gif VREAU LA MAMA!!!!

Acum, buna dimineatza... floare.gif La munca?...Hehe...las' ca trece biggrin.gif Urez de bine.
Ieri am mancat Cartofi fierti cu branza. Atat. N-am avut vreme. Seara am baut 2 pahare de suc de vshine. Are aproape gustul dulceag al vinului de cucoane, iar daca nu ai controlul subconshtientului s-ar putea sa te ametzeshti grin.gif

Am observat ca toata lumea e in priza, toate suntetzi cu timp foarte putzin, ar trebui sa deschidem o pravalie cu timp liber biggrin.gif , am cashtiga ceva de speriat blum.gif

Soro..Sexi...Imprumuta shi mie cinshpe minute libere s-apuc sa mananc linishtita shi promitz sa nu ma mai abat biggrin.gif

Pupecesc fete cucuiete pupic.gif
julyalina
si noi pupic.gif
ce faci daca nu gasesti pantofi pentru fata? unsure.gif
Karin
CITAT(julyalina @ 26-04-2007, 08:57 AM) *

si noi pupic.gif
ce faci daca nu gasesti pantofi pentru fata? unsure.gif

Vine la Timisoara, ca aici sigur gaseste! grin.gif
Si daca nu gaseste pe placul fetei, macar ne vede pe noi, cele de aici! grin.gif
pupic.gif hug.gif floare.gif
crissy
pupic.gif
Facem afacerea cu pravalia? Eu tocmai fac un imprumut in banca sa-mi termin casa, deci cu jumatate din capital vin io. Cine se mai baga?
O zi buna si nu mai lipsesti, da?
Cand ne arati poze cu toaletele Cristinei?
Sexymom
Buna Liliana, abia astept sa o vad pe Cris a ta imbracata in ce i-ai cumparat.
Asa e cu fetili mari, mereu fac fitze, eu ma uit la Bibi ca are numai 10 ani si pierde 15 min in fata dulapului nestiind cu ce sa se imbrace la scoala. Doamne ce regret uniformele sad.gif
julyalina
'neatza lilicule! pupic.gif

te-ai ratacit prin magazine? dry.gif

hai ca eu am venit cu 2 cafelutze sa le bem impreuna blum.gif

Imagine
Tzutzi80
Canarule....mai pune de un rand, ca asa cafea sexy vreau si eu pupic.gif
Lilishule!!! pentru ce imbraci fata asa cocheta? Vreun bal sau un concurs?
lliliana
Sal fete. pupic.gif hug.gif floare.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Tzutzi frumoasa mea...fata are banchet de sfarshit de calsa a VIII-a. Nu ne putem face de ras biggrin.gif . Ma doare capatzana cand ma gandesc cat va costa banchetul de a XII-a.

Atzi fost la gratare?...Ei bine eu am sarbatorit ziua muncii prin munca )).gif Am avut femeie la curatzenie. Era cazul biggrin.gif Am spalat geamuri, am tras mobile...alea, alea, am shi rearanjat, ca deja ma plictisisem de aspectul vechi. biggrin.gif Na...sotzul era disperat, el ar fi mers la un gratar saracul. L-am shi certat ca mi-a zgariat 2 din geamurile termopan... w00t.gif blink.gif Cum o fi reushit, nu stiu. sad.gif
In fine. Azi merg cu fata la proba la rochie. Merg la coafor, merg shi la fundatzie. M-a luat valul optimismului, asha am impresia.

Aseara am inceput sa ma uit la seria I din Stargate. E o metoda buna ca sa uiti de mancare. )).gif

Am fost destul de cuminte. Am papat ciorbitza de zarzavat cu taietei de orez (care sunt neutrii blum.gif ), fasole verde, salata de salata verde, cascaval, castravetzi, roshii, compot de ananas, cartofi piure cu branza, orez cu legume...Asta in patru zile. Ca sa vedetzi ce greu e sa mananci fara carne )).gif Parca nika nu-i oki. )).gif
Sotzul pleaca vineri in vajaiala pana la Cluj. Shi pe urma pleaca la Bruges (asha se scrie?)...pentru 3 luni. Na...Daca e marti...e Belgia )).gif

Azi am de lucru mult la serviciu shi...va rog pe toate sa ma iertatzi daca n-o sa am vreme sa bantui prin toate jurnalele...O sa ma straduiesc de-acum sa mai intru de acasa. Oricum, dupa examenul Cristina va pleca la ai mei shi o sa am ceva mai mult timp liber. Sper sa ma tzin de cuvant shi sa va innebunesc cu vitamine, bancuri, povesti din tineretze lol.gif shi alte abrueli. Pana nu trece examenul sunt crizata )).gif

Anul asta am de gand sa ma inscriu shi la un masterat. Pe marketing global. Predau ceva profesori americani. Desi nu admir in mod special nici pe americani, nici shcoala lor, mi se pare interesant. smile.gif

Prin urmare va pupacesc pe toate shi va rog sa iertatzi lipsa mea din jurnalele voastre, o sa ma straduiesc sa fiu mai activa ceva...o sa trec prin jurnale dupa amiaza...vad eu cum fac.

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Milioane de pupici pentru prietenele mele de suflet.

P.S....July...nu mai plasa imagini de-astea ca ma dai pe spate...Mai un pik shi lingeam ecranul. Am uochii cat cepele. )).gif
lliliana
Am sa trec putzin mai tarziu pe la voi. Am intrat sa salut pe toata lumea. pupic.gif Cu Foc biggrin.gif

Tzutzi80
CITAT(lliliana @ 03-05-2007, 07:06 AM) *

Am sa trec putzin mai tarziu pe la voi. Am intrat sa salut pe toata lumea. pupic.gif Cu Foc biggrin.gif

pupic.gif Si bafta la alergatura!!! Banchet.....tare frumoase amintiri am din vremile acelea de petreceri naughty.gif
luchi
Lilish..matali scrii in hopuri: ba romane-fluviu, ba telegrame )).gif . No bine, servus, sau cum se zice pe la sighii, sa ne vedem cu bine!
lliliana
Hihi....ce cool...am vinit printre voi din nou. E o zi de vineri care nu ma satisface )).gif intrucat maine se lucreaza w00t.gif Asta ma da cu totul peste cap, doar ca mie nervii imi trec repede biggrin.gif

Am fost ieri la proba la rochie. Muama...ce faina eeeee...ce bine-i sta la Cris...dar a schimbat ceva ce cred ca n-o avantajeaza. Na...conflict intre generatii )).gif )).gif

Am mashina murdara...ma gandeam s-o spal, da' sta sa ploua. Intotdeauna ploua dupa ce spal mashina biggrin.gif Shi deshi e seceta, va spun eu c-o sa ploua.

Am fost ieri la fundatzie. A fost shi Cristina. A fost superb. Am avut doi batranei simpatici acolo. Am vorbit cu ei shi va spun sus shi tare ca daca nu avetzi batrani in anturaj, cumparati-va biggrin.gif

Mi-e ciuda de mor pe al meu ca e intr-un soi de concediu shi doarme ca un prunc dimineatza cand eu tre' sa ma scol, sa-mi deschid uochii carpitzi rau de somn shi sa bajbai spre serviciu. De asta spun iar ca ma enerveaza barbatzii biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )).gif Acu' am motiv biggrin.gif biggrin.gif

Fetelor dati-mi sfaturi cum s-o pun pe Cris la invatzat. Mi s-au terminat ideile alea pashnice blum.gif O sa trec la opresiune. blum.gif Salvati fata din ghearele mele cu o idee buna...psihologia adolescentului )).gif

Vreau sa merg sambata cealalta la cumparaturi la unguri, la Szeged. Abia ashtept. Oare toate femeile sunt innebunite sa se holbeze la rafturi, sa studieze marfa...SA CUMPERE!!! w00t.gif Pentru mine e ca shi cand ash lua calmante biggrin.gif Na...mai viu pe acilea cand poci...ca acu' o sa bantui un pik pe la voi shi pe urma trec la trebi importante. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Se cheama terapie prin shopping, dupa cum zice al meu sot. Se pare ca si la mine functioneaza din cand in cand. hug.gif
lilianab
CITAT(Andreea-Rodica @ 06-05-2007, 05:30 PM) *

Se cheama terapie prin shopping, dupa cum zice al meu sot. Se pare ca si la mine functioneaza din cand in cand. hug.gif

La mine functioneaza mereu!!!Prea mereu inca! doh.gif ....uneori am nevoie de "terapie" si intram in criza de fonduri(Phare) naughty.gif .Pup Lilicul!sper ca te-ai odihnit azi,ca a fost o zi numa buna de asa ceva....sau de altele naughty.gif
lliliana
Ei...cam scurt weekendul asta. Imi aminteste de weekend-urile comuniste, yec. Sunt shi eu un pik dizident biggrin.gif ...ca am lipsit intr-o duminica de la serviciu (de vreo luna tot sarbatoream duminica prin munca pe baricadele patriei)...shi m-au pus nemotivat. biggrin.gif O am in cartea de munca. )).gif

Nop...we asta scurt a fost cam plin cu nervi...am stat sa-nvatz cu fata. Am capul plin de mate, romana shi istorie. Am facut variante )).gif Fetele....ajutatzi-ma s-o motivez ca-mi distruge neuronu'. Am incercat absolut tot ce se putea incerca...shi am pretentzia ca ma shtiu la a face un om sa inteleaga, cunosc tehnici de persuasiune care nu dau gresh niciodata biggrin.gif NU A TZINUT!!! Nu invatza! Vine la mine cu o fatza de inger shi zice: "maaaaamiiiii, pot sa dorm un pik, nu mai pot de oboseala" Asta dupa ce invatza 10 minute tease.gif Am nervii franjuri. Care shtitzi sa-i tricotatzi inapoi? wacko.gif Ma duc sa-mi cumpar un tank...ii declar razboi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif Ce ma fac? blink.gif

Eh...altfel, am avut musafiri shi-am trecut pe bulion....bulion. Ca nu se duce nika de pe mine. Da' le arat eu shi la kilele astea ca nu se pot pune cu mine blum.gif blum.gif blum.gif

Va pup pe toate... pupic.gif Va urez de bine. Shi tzinand cont de vreme...ce va doritzi aia sa se implineasca...numaratul cantitatilor mari de bani proprii sau .... naughty.gif facutul copiilor naughty.gif
May
De vreo 2 ore iti citesc jurnalul si de abia acum am terminat... pot sa spun ca am ras de mi s-a incretit burta si ca trebuie sa vii sa ma ajuti la curatenie maine ca beam suc cand am citit de faza cu buzunarul si efectul a fost ca am rabufnit de ras si sucul a iesit pe unde a putut, in mare parte pe nas si am stropit tot biroul lol.gif lol.gif lol.gif
amalia0701
Si io trag de fiemea sa invetze, iar Marius ma mai si tachineaza:
De ce stai dupa ea, dupa tine cine a stat?
Daca nu vrea sa nu invetze doh.gif
Lacry
Servus, Lili, WE comunist zici? Hahaha lol.gif
Noi am avut unul obositor, am mers cu Moaca pe varful muntelui cu un autoturism de teren 4X4, nebuni ce suntem... Moaca a luat pranzul in iarba cu flori pe varful acelui munte, o sa pun si poze in jurnalul meu, era superb acolo, vedeamsi Bucegii si Piatra Craiului w00t.gif

Hai sa te pupam pupic.gif
julyalina
lilishule, te pupic.gif
cu Cristina, io zic sa apelezi la santaj naughty.gif nu invatat, nu rochie , nu pantofi care vrea ea, pantofi care vrei tu, nu invatat ? nu stat la banchet pana ala ora x , venit acasa dupa 2 ore ... chestii din astea naughty.gif sper sa-ti tina ! adik stii tu mai bine ce anume isi doreste ea si santajeaza-o nitzel ...
Doamne iarta-ma ca si io am fost copil doh.gif
_noni_
taannaana! pupic.gif

te lupti cu clasa a 8-a, ai? bafta iti urez si sa ai rezultate foarte bune! cu tehnicile de invatare ce sa zic...eu sunt moarta sa-i invat pe altii, insa cand invat eu, nu pot decat singura. nu stiu cum functioneaza la Cristina, dar mai bine da-i teme si apoi ascult-o si daca nu stie mai fa-i si tu morala cu ce o doare pe ea mai tare. si nu mai ceda la fatza de ingeras, asta e santaj sentimental curat! tease.gif

eu cu shoppingul m-am mai calmat blink.gif , ca am venit acum acasa cu o masina de lucruri si am stat o saptamana cu gentiile in mijlocul casei, ca nu aveam unde sa pun lucrurile. lol.gif a trebuit sa scot tot si sa mai triez din ele, desi mi se pare ca am nevoie de toate blushing.gif doh.gif

pot sa ma laud ca de cand am venit in tara, de pe 28, n-am cumparat decat de-ale gurii, o pereche de doh.gif balerini si 2 bluzitze blushing.gif . eu zic ca e bine tease.gif , nu tu creme, nu tu decoratiuni, nu tu o aia, o ailalta! lol.gif si am de gand sa ma abtin toata luna! unsure.gif acum sa vedem! grin.gif

}{mult si succes la croitor, si sa vii si cu poze!
lilianab
Buey duoamna!!!Da' ce faci matali?!ma petesti intai si apoi ma abandonezi..."sedusa si abandonata"?...si mai stau si te mai si astept ca "o batrana intr-o gara" ca sa ma iei la tine aaaaaacaaahahahasahaha.
In alta ordine de idei:Neatza Lilish pupic.gif !Pe unde sclipesc oachele lu' matale?!ca pe aici nu prea! naughty.gif
lilianab
Aloooo!!!Alooo!!!vestul tarii!!!Unde esti bre duamna?!Te-o tochit canicula?!Mai treci bre pe aici...ori ti-ai prins rand la sectia de votare ca vrei sa fii cea mai prima?!Hai bre vina pe aici,ca de votat se voteaza toata ziua de sambata! hug.gif give_rose.gif
julyalina
'neatza lilicule ! pupic.gif
cred ca esti ocupata cu banchetul Cristinei dar mai da, bre si pe la noi ca vorba mamarutzei, ne-ai sedus si ne-ai abandonat sad.gif
Tzutzi80
Neata Lilishorule! pupic.gif mama de frumoasa si zapacita pupic.gif pupic.gif Muaaaahh

Eu inteleg ca inveti istorie....dar mai vino si pe la noi sa scrii si sa face "istorie" preatty pleeeaseeee floare.gif
lilianab
Bre duamna!!Gata bre,s-o votat.Deci nu mai esti legata cu lanturi de usa sectiei de votare.De saptamana viitoare apari pe aici?Ca eu tot sedusa si abandonata! doh.gif ...Sunt fata consecventa naughty.gif
crissy
pupic.gif
Nu v-ati banchetuit?
aki
Sa nu ma bati Lilisor ca tocmai acum mi-am a dus aminte de tine sorry.gif .Stiu ca demult nu am mai dat pe la tine,adr am citit tot sunt in curs cu toate.Acum astept pozele fetei de la banchet w00t.gif
kokoro
salut Fetele!
voi va-ti cam abatut de la tema...
pai... nu aveam noi de slabit si nu de vorbit...ca uite vorbit-ul nu prea
ma ajuta pe mine la slabit!
daca tot nu am avut timp sa stau de vorba cu voi pe aici
dar am dat tarcoale< din cand in gand > am reusit sa slabesc
in 5 luni cam vreo 16 kg. shi am mancat in disperare dulciuri
ca nu pot sa ma abtin asta micul ma omoara dupa ce-i dau tzitza
Ya mai bine povestiti si voi ce mancati pe canicula asta nebuna
ca eu nici nu stiu ce sa mananc asa n-am chef de mancare...
dar din cauza asta nu ma-i ma alimentez normal din cauza calduriiiiii
ca de mananc numai salate nu ma satur dar de altceva cef nu am...
veniti si voi cu idei ceva!
honey79
Lilishor dulcic...am trecut sa te pupic. Mi-e dor de tine!!! Da' dooooorrrrr, nu asa!!!!
Sper ca esti bine si ca toate sunt in regula.
Pup fata dulce si frumoasa.
aki
blink.gif Pe unde esti fata hai ? floare.gif Am trecut sa mai vorbesc cu tine,dar tu nu esti
aki
wacko.gif blink.gif
Unde-i sorry.gif
Nessie
Lilishule, traiesti? hug.gif Si nu ne-ai uitat! blum.gif pupic.gif

Ce ai mai facut de cand nu ne-am "vazut"? Mi-era dor de tine!
lliliana
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pe toate. )).gif
julyalina
detalii, detalii naughty.gif
hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lliliana
Noooo..Scriu un roman. )).gif
luchi
Tari ma bucur pentru Cristina. Normal ca ne asteptam la asemenea vesti despre cupilu' tau talentat si frumos si destept . Iar de tine imi place ca nu te opresti din invatat pupic.gif .

p.s. La banchet la Cris cum a fost? Fain, fain?
lliliana
Banchetul a fost OKI! Na...s-a dat fata in spectacol cu dansatul. Examenul n-a fost ashea greu cum am crezut eu. La istorie era s-o dea in bara. Nu invatzase (nu'sh cum!) lectia cu Mihai Viteazul. Shi seara, inainte de examen dau s-o ascult din lectia asta (paranormala de mine biggrin.gif ). Zice..."n-o shtiu". Bey blink.gif huh.gif w00t.gif blink.gif blink.gif blink.gif cum n-o stii?...Treci la invatzat ca te fac arshice. I se inchideau ochii de somn. I-am citit eu lectia shi dimineatza am trezit-o si a mai citit-o o data. Shi la eseu i-a cazut Mihai Viteazul. A luat DOAR naughty.gif 9. Na...Dar a intrat unde am vrut noi!...A iesit bine cu voia lui Dumnezeu hug.gif Eiiii. Ne-am distrat bine.

Sa zic...am dus-o la impachetari. Vreau sa spun ca vergeturile noi i-au disparut complet, iar cele vechi s-au estompat puternic in 5 sedinte. Prin urmare functioneaza tratamentul. Poate si fiindca ea e tanara. Dar a functionat. hug.gif
Nessie
Wow, ce noroc cu tine la Mihai Viteazu! w00t.gif Nu pot sa te sun si eu cand am cate un examen? Poate visezi ceva si pentru mine. blum.gif Ma bucur ca ati scapat de stresuri si acum e liceanca. pupic.gif

Cu ce ai impachetat fata ca sunt curioasa?
lliliana
Am avut grija de o familie in care s-a petrecut o oarecare tragedie. Am grija intr-un fel sau altul de copilul nou nascut. Asta in ultima vreme. Mama e in coma, tatal sotului intrase si el in coma si aseara s-a stins din viata. Dar nu vreau sa va supar cu veshtile astea. Am fost destul de ocupata. E o poveste lunga shi trista.

Tatal meu e bine. Fata de asemenea. Am fost sambata trecuta invitata la restaurant, la Sibiu, unde parintii mei au sarbatorit 50 ani de casatorie doar cu familia. Ne-am simtzit excelent. Am filmat un pik. O sa ma ocup sa pun poze...acasa. Aici nu prea pot.

Ness...merg la o cosmeticiana care impacheteaza cu alge shi parafina (parafango). In "mocirla" pune si tot felul de vitamine pentru piele, special pentru Cristina mea. Zice ca e o explozie hormonala shi ca de aceea se intampla ce se intampla cu pielea ei.
Andreea-Rodica
Bine ai revenit! hug.gif
Asteptam romanul. book.gif wink1.gif
lliliana
)).gif Mey...s-a terminat cerneala da' promit sa trec azi pe la librarie shi sa pui povestea pe hartie. E luuuunga, laaarga shi inalta )).gif w00t.gif Da' sa nu va ganditzi la prostii blushing.gif ca io-s moiere cuminte.
anca veselie
bine ai venit! pupic.gif pupic.gif
felicitari pt Cristina cheer.gif cheer.gif
lliliana
CITAT(anca veselie @ 13-08-2007, 11:28 AM) *

bine ai venit! pupic.gif pupic.gif
felicitari pt Cristina cheer.gif cheer.gif

pupic.gif
aki
Lilish,salutari si pe la tine.Asteptam povesti la gura sobei pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.