Sal fete.
Tzutzi frumoasa mea...fata are banchet de sfarshit de calsa a VIII-a. Nu ne putem face de ras

. Ma doare capatzana cand ma gandesc cat va costa banchetul de a XII-a.
Atzi fost la gratare?...Ei bine eu am sarbatorit ziua muncii prin munca
).gif)
Am avut femeie la curatzenie. Era cazul

Am spalat geamuri, am tras mobile...alea, alea, am shi rearanjat, ca deja ma plictisisem de aspectul vechi.

Na...sotzul era disperat, el ar fi mers la un gratar saracul. L-am shi certat ca mi-a zgariat 2 din geamurile termopan...

Cum o fi reushit, nu stiu.
In fine. Azi merg cu fata la proba la rochie. Merg la coafor, merg shi la fundatzie. M-a luat valul optimismului, asha am impresia.
Aseara am inceput sa ma uit la seria I din Stargate. E o metoda buna ca sa uiti de mancare.
Am fost destul de cuminte. Am papat ciorbitza de zarzavat cu taietei de orez (care sunt neutrii

), fasole verde, salata de salata verde, cascaval, castravetzi, roshii, compot de ananas, cartofi piure cu branza, orez cu legume...Asta in patru zile. Ca sa vedetzi ce greu e sa mananci fara carne
).gif)
Parca nika nu-i oki.
Sotzul pleaca vineri in vajaiala pana la Cluj. Shi pe urma pleaca la Bruges (asha se scrie?)...pentru 3 luni. Na...Daca e marti...e Belgia
Azi am de lucru mult la serviciu shi...va rog pe toate sa ma iertatzi daca n-o sa am vreme sa bantui prin toate jurnalele...O sa ma straduiesc de-acum sa mai intru de acasa. Oricum, dupa examenul Cristina va pleca la ai mei shi o sa am ceva mai mult timp liber. Sper sa ma tzin de cuvant shi sa va innebunesc cu vitamine, bancuri, povesti din tineretze

shi alte abrueli. Pana nu trece examenul sunt crizata
Anul asta am de gand sa ma inscriu shi la un masterat. Pe marketing global. Predau ceva profesori americani. Desi nu admir in mod special nici pe americani, nici shcoala lor, mi se pare interesant.
Prin urmare va pupacesc pe toate shi va rog sa iertatzi lipsa mea din jurnalele voastre, o sa ma straduiesc sa fiu mai activa ceva...o sa trec prin jurnale dupa amiaza...vad eu cum fac.

Milioane de pupici pentru prietenele mele de suflet.
P.S....July...nu mai plasa imagini de-astea ca ma dai pe spate...Mai un pik shi lingeam ecranul. Am uochii cat cepele.