Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
lliliana
Merge al meu cu mine la marketu' ala care da 1 RON daca stai mai mult de 5 min la casa. Shi constata ca nu sunt toate casele deschise shi va sta mai mult de 5 minute. w00t.gif Nebun cum e...filmeaza tot statul la casa (cu celularul), filmeaza ca nu erau toate casele deschise shi merge la informatii sa ceara RON-ul w00t.gif Ma face de kk.... blink.gif Alea dadeau din coltz in coltz ca dureaza mult...ca alea, alea...da' al meu uom, perseverent. Shi dupa ce-i dau alea RON-ul... blink.gif intreaba: "Nu va suparati, de cate ori pe zi se da RON-ul asta!!! lol.gif "Aaaaaaaa....uneori ma face de kk...berbatzii tot berbatzi blink.gif
anaoi
felicitari pt cristina,

Imagine
lliliana
Am uitat sa va spui...Duamneee!!! Iar m-am inscris la scoala. La alta facultate )).gif Daca va spun ca sunt dusa cu sorcova rau. Al meu zice mereu ca io o sa ies la pensie dand a tz-shpea licentza lol.gif
aki
La ce facultatea ai dat?cite ai pina acum? naughty.gif
lliliana
CITAT(aki @ 13-08-2007, 02:07 PM) *

La ce facultatea ai dat?cite ai pina acum? naughty.gif

Doua biggrin.gif Adik...una shi trei sfert lol.gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 13-08-2007, 01:25 PM) *

Merge al meu cu mine la marketu' ala care da 1 RON daca stai mai mult de 5 min la casa. Shi constata ca nu sunt toate casele deschise shi va sta mai mult de 5 minute. w00t.gif Nebun cum e...filmeaza tot statul la casa (cu celularul), filmeaza ca nu erau toate casele deschise shi merge la informatii sa ceara RON-ul w00t.gif Ma face de kk.... blink.gif Alea dadeau din coltz in coltz ca dureaza mult...ca alea, alea...da' al meu uom, perseverent. Shi dupa ce-i dau alea RON-ul... blink.gif intreaba: "Nu va suparati, de cate ori pe zi se da RON-ul asta!!! lol.gif "Aaaaaaaa....uneori ma face de kk...berbatzii tot berbatzi blink.gif

lol.gif va potrivitzi pupic.gif
lliliana
Normal...cine m-ar suporta altfel. )).gif
ganesha
CITAT(lliliana @ 13-08-2007, 03:03 AM) *

Am uitat sa va spui...Duamneee!!! Iar m-am inscris la scoala. La alta facultate )).gif Daca va spun ca sunt dusa cu sorcova rau. Al meu zice mereu ca io o sa ies la pensie dand a tz-shpea licentza lol.gif

Am venit sa aduc ofrande de multumiri cu gindul ca se mai iegzista cineva dus cu pluta pe apele involburate ale cartii. Eu acum in dec termin a 2-a... si din sept anul viitor ma bate un gind sa ma mai duc o tura... ca de'... lol.gif Spor in toate iti doresc! floare.gif
lliliana
Salut fete frumoase...alta zi, alte baricade, hopa sus pe ele. biggrin.gif Ieri am dat avansul pentru mobila. In sfarsit m-am hotarat pe model, pe culoare...se pare ca sunt figuranta rau. Are nervi de otzel tamplarul. Da' shi io...ca mari mincinoshi sunt meshterii ashtia. Uof.

Hai sa va zic shi de papa...azi am pus la serviciu ardei si branza de capra...pentru ca e o ruda de-a mea biggrin.gif )).gif Bun...cu asta am terminat. Maine soseshte sotzul din tari straine (din nou). M-a intrebat iar o vecina ce se aude bazaind la mine in baie. Am vrut sa-i spun ca flexul cu care tai....stiu eu ce...dar, ca o vecina de treaba mi-am tzinut gura. )).gif
M-ash duce la un market sa ma relaxez, dar dupa avansul dat ieri ar cam trebui sa ma abtin. Dupa ce termin cu casa...o sa pun poze sa vedetzi ce mi-a debitat superbul creierash pe care il detzin. Stitzi voi, circumvolutziunea responsabila cu mobila biggrin.gif si cu aspectul casei )).gif .
Ma cam plicti, n-am sotz, n-am fata ca e la tzara...na...singurica, singurica... naughty.gif Dau o raita si prin jurnale sa vad ce-azi mai facut si mai scriu pe urma. pupic.gif
ALICE
Pai sa pui poze ca intr-o luna doua ma apuc si eu sa ma joc de-a decoratelea cu mobila si altele
lliliana
Nu v-am pove aventura cu plecatul la nunta de aur a parintilor mei.
Ishi ia Lilish bilet la tren de lene sa conduca de la Arad la Sibiu. De' Sibiu-i departe biggrin.gif Plec de-acasa cu geamantanu'...vecinii curioshi pe banca.

Ajung la gara...trenu-ntarzie 120 de minute biggrin.gif De unde atata rabdare pe lumeeeee!!!!....n-are Lilish...merg la casa si cer banii pe bilet inapoi.

Plec 'napoi acasa cu geamantanu', vecinii tot pe banca )).gif .

Iau mashina. Plec cu ea shi catre iesirea din oras fierbe apa. Auch...chiulasa meeeeaaaa.... w00t.gif

Sun mecanicul: "Zoli, sunt disperata, fierbe apa...io tre' s-ajung moarta coapta la Sibiu la restaurant pana maine la ora 13!"

Mecanicu' saracu..."Hai sa te rezolv..." Ce sa zica omu'? Ajung la el, constata ca poate praji oua la mine pe motor...."Pana maine la 10 dimineatza...nici o shansa!" w00t.gif mad.gif dry.gif

Ce ma fac? Shi fac ce ash fi facut daca vroiam miliardul lui Iantzu...sun un prieten biggrin.gif "Scoate-ma din kk in care m-am bagat....PLEEESE!!! Tre' s-ajung neaparat"....si tipu' sta o clipa pe ganduri shi zice "Itzi dau mashina!"

Io blink.gif huh.gif naughty.gif Nevenindu-mi sa-mi cred urechilor! "Pe bune?" "Pai da, zice...e-n garantzie, are casco biggrin.gif nu risc nika! )).gif lol.gif " Na....merg shi iau mashina de la el...Renault Laguna naughty.gif na...fatza de Opelutzul meu...alta tehnica biggrin.gif Ma dau cu ea un pik prin orash sa ma prind de mishcarile ei...parchez in fatza blocului....vecinii tot pe banca (era 22.30). Le cade fatza cand ma vad cu Laguna biggrin.gif )).gif

Dau sa m-ashez in pat dupa ce fac un dush prelungit shi....suna telefonu'...MECANICU' "Ti-am facut mashina biggrin.gif " Era 23.30.

Sun un prieten )).gif ... ii dau mashina inapoi (facuse rost de alta lol.gif c-avea drumuri a doua zi lol.gif ) shi dimineatza la 5 plec cuminte la Sibiu la nunta de aur a parintzilor mei blum.gif naughty.gif , care a fost extrem de reushita. M-am simtzit minunat. Na...s-avetzi ce povesti nepotzilor )).gif
Andreea-Rodica
Buna dimineata! Bine venite povestile tale pentru descretirea fruntilor! hug.gif
crissy
pupic.gif Ma bucur ca ai revenit. Mi-era dor de povestile tale pline de umor. Felicitari pentru Cristina, mobila si tot ce ai mai realizat pana acuma. A, si bafta la admiterea la facultate wink1.gif .
Ama.ro
Tare faza..da' mai bine te duceai cu masina prietenului. naughty.gif
El se bucura ca a putut sa-ti fie de folos, tu te bucurai...de masina.. )).gif
Stai ca am intrat ca nesimtita si am uitat sa-ti ofer flori..asa de casa noua. doh.gif
Imagine
ALICE
CITAT(lliliana @ 14-08-2007, 09:57 AM) *

Ishi ia Lilish bilet la tren de lene sa conduca de la Arad la Sibiu. De' Sibiu-i departe biggrin.gif Plec de-acasa cu geamantanu'...vecinii curioshi pe banca.

Unde?La ce restaurant?
lliliana
CITAT(ALICE @ 14-08-2007, 12:54 PM) *

CITAT(lliliana @ 14-08-2007, 09:57 AM) *

Unde?La ce restaurant?

La Hemannstadt biggrin.gif
honey79
Pup Lilic scumpic.Tare dor mi-a fost de stilul tau inconfundabil in ale scrisului.
Multe imbratisari calde si pupici dulcici.
O zi minunata iti doresc, plina de evenimente frumoase si voie buna.
lliliana
Feteleeee.....ce de gajici la mine-n jiurnal...O punem de chef? yahoo.gif Incepem cu praji? naughty.gif

Imagine

Continuam cu cocktail-ul naughty.gif
Imagine

Incheiem apoteotic cu inghetzata blum.gif naughty.gif

Imagine

Aaaaauuuu...nu dati tareeee....nu mai fac....promiiiiit!!!!! w00t.gif
Nessie
bang.gif vai cum arata!! Norocul meu ca mi-e frig de mor ca as sari in inghetata aia. lol.gif Mi-au dat astia la birou aerul la 23 de grade si eu sunt in maiou. doh.gif
May
Prajituriiiiii drool.gif
lliliana
Am fost o gazda buna...nu?...NUUUU? biggrin.gif Mi-s mandra de mine.

Ness, vorba lui Ody (Dumnezeu sa-l ierte shi pe el daca se poate dry.gif )... )).gif mai pune o haina pe tine )).gif
ALICE
Lasa prajiturile! Inghetata drool.gif
honey79
Mmmmmm...Lilishor.... habar n-ai ce mi-ai facut!!!!!
Nu-i destul ca am eu pofte oricum, din cauza de bebel, trebuia sa mai aduci si tu praji .De inghetata,e ok.. caci am doua butoiase in congelator,dar praji??!!Uite cum ma scoti tu afara din casa. blum.gif
Pupici cu sclipici.
lliliana
CITAT(honey79 @ 14-08-2007, 02:35 PM) *

Mmmmmm...Lilishor.... habar n-ai ce mi-ai facut!!!!!
Nu-i destul ca am eu pofte oricum, din cauza de bebel, trebuia sa mai aduci si tu praji .De inghetata,e ok.. caci am doua butoiase in congelator,dar praji??!!Uite cum ma scoti tu afara din casa. blum.gif
Pupici cu sclipici.

Unde bebel? La burtica bebel? Io de ce n-am shtiut? Vreau sa pun manaaaa!!!! N-am citit tot jiurnalul tau...am fost fata rea, uof. Ce happy sunt ca ai bebel....pup burtica toata de un milion de ori....MUA. cheer.gif BEBEEEEL cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif yahoo.gif
May
lilisor, nu te agita ca nu e al tau, e facut cu barbate-sau )).gif pupic.gif
Ama.ro
Lilish, m-ai terminat cu prajiturile alea!!!Inghit in sec..si am o mare balta la picioare..
lliliana
Berbatzii nu conteaza biggrin.gif ...viatza conteaza biggrin.gif (citat original din Al cincelea element...nu e Nietzsche, dar e un citat)...Copilul e al femeii...eu sunt femeie...e shi al meu...Nu-i ashea Honey? w00t.gif
honey79
blushing.gif blushing.gif Dap, Lilic...la burtica. baby.gif Vorba lu' sotu', cand o mai iau hormonii pe carare si ma vait ca nu prea fac nimic...." cum nu faci? tu-l coci pe bebe!!"

Primiti pupicii cu mult drag. Trimis pupici la tine also, i-ai primit?? pupic.gif

Hey, May... pai cu barbatu' , normal.. caci de pisicute mi-e frica, ca zgarie. )).gif

aki
Salut Lilishor.Ce faci draga ne ucizi de vii devil.gif .Puteai sa pui niste apa plata colorata cu niste permanganat de caliu sa ne para ca-i suc de rodii,dar tu prajituri doh.gif
ganesha
CITAT
Feteleeee.....ce de gajici la mine-n jiurnal...O punem de chef? yahoo.gif Incepem cu praji? naughty.gif

Respectele mele, duamna, da' chiar asa??? pokey.gif Nu va ginditi ca poate mai intra si altii pe aici si vede?

tease.gif Hai ca unii taman au terminat un platou de 8 luni de zile si au reusit sa miste cintaru' ala (nu afara pe geam ) tease.gif Nu ne tre'be, nu ne tre'be... n-am vazut, n-am vazut...
mirela
Tot citesc mesaje, dar inca sunt pe dinafara subiectului.Am trecut sa te salut, sa-ti zic ca sunt in toane mai bine, ca ma intorc la munca( ce usurare) si ca ma simt mai bine.
lliliana
Salut gagicutze frumushele. Iaca la mine acasa...Dap. In sfarshit. Am avut o zi destul de calma ieri. Am fost la prietena mea la spital. Nu prea e bine. Sper sa-shi revina cumva. Uof.
Oricum ar fi ... life is so cool... biggrin.gif Imi place.

Sunt singurica shi ma resimt. Azi merg sa ma trag in chip ca sa pun da dosarul de noua facultate. Imi tot spun ca sunt cu capul...dar tot eu nu ma ascult shi...ma duc iar la shcoala biggrin.gif Nebuna, de, ce mai pot spune...daca am 15 ani biggrin.gif Ca atata aaaaam.... biggrin.gif

Cristi e happy in perindarile ei...sotzul vine azi din Sicilia...famelie moderna biggrin.gif , fiecare cu treaba lui biggrin.gif

In octombrie am de gand shi eu sa merg intr-o tzara calda cu fiica, o scot o saptamana de la shcoala ca n-o fi foc. Calda ca sa nu ma sacaie reumatismul )).gif )).gif Mai vedem in care, inca nu m-am hotarat, unde-or fi mai multe grade )).gif

Azi pap ardei...am uitat sa-mi pun papa w00t.gif O sa ma hranesc spiritual cu bucuria de viatza a istericei din biroul de alaturi, o tipa speciala dry.gif )).gif Mai are shapte ani pana la pensie shi ma tot intreb cu ce-am greshit sad.gif de tre s-o mai am atata pe cap. Poate-o promoveaza ca sa nu ma mai frece la cap naughty.gif Doamne da!!!! biggrin.gif

Deocamdata va pupacesc shi continui sa va invadez jurnalele.Mua. pupic.gif
anca veselie
neatzaaaaaaaaaaaa pupic.gif merci poeteso pt portia de inveselire, ca-s cam varza zilele astea sad.gif
amalia0701
pupic.gif
Felicitari mami!
julyalina
CITAT(lliliana @ 15-08-2007, 09:29 AM) *

Azi pap ardei...am uitat sa-mi pun papa w00t.gif O sa ma hranesc spiritual cu bucuria de viatza a istericei din biroul de alaturi, o tipa speciala dry.gif )).gif Mai are shapte ani pana la pensie shi ma tot intreb cu ce-am greshit sad.gif de tre s-o mai am atata pe cap. Poate-o promoveaza ca sa nu ma mai frece la cap naughty.gif Doamne da!!!! biggrin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lilishule, esti criminala pupic.gif
lliliana
Nu poci acu'....da' promit sa intru mai tarziu sa pove cu voi. Mua. Mua. Mua. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lliliana
As fi vrut ieri sa intru cu voi sa mai pove' dar dupa ce am dat mobila veche afara a trebuit sa fug la spital la prietena mea. M-a sunat sotzul ei ca nu poate ajunge decat tarziu shi sa merg sa-i spun.

Prietena mea nu mai e in coma. A deschis ochii, dar foarte greu. Din pacate veshtile despre ea nu sunt bune. Se pare ca va ramane complet paralizata, fara sperante de recuperare.

M-am gandit sa va spun povestea ei in dimineatza asta, poate punetzi un gand bun la Cel de Sus pentru ea.

Acum mai bine de un an prietena mea a dat destul de rau cu capul de un dulap. A ramas cu dureri de cap destul de urate. S-a dus la medic, a facut RMN...dupa ceva vreme inca un RMN...n-a iesit nimic suspect.
Acum vreo 9 luni a ramas insarcinata. Era disperata pentru ca ea are fibrom shi toti medicii o descurajau in privinta sarcinii. Spuneau ca va pierde sarcina pe la cinci luni, ca exista riscul ca ea sa moara, ca daca va face avort oricum nu va mai putea avea copii. Fata a riscat shi a pastrat sarcina. Cam cand s-au implinit opt luni de sarcina, intr-o noapte, sotzul ei s-a trezit in vaicarelile shi plansetul prietenei mele care nu mai putea de durere de ureche. A chemat salvarea, au dus-o la Spitalul Matern shi s-a constatat ca situatia ei nu e legata de sarcina. Intre timp a intrat in coma prietena mea. I s-a facut o radiografie la cap, s-a constatat un hematom intracerebral (OOOOF) de 10 cm datorat loviturii de la cap de cu un an in urma. A fost transportata de urgenta la Spitalul din Timisoara unde a fost operata pe creier (se da intaietate mamei)...dupa care i s-a scos copilul. Dupa 2 saptamani de coma a deschis ochii fara sa dea semne de constientizare.
Ieri am fost la spital...m-a rugat sotzul ei. Shi a venit ieri sotzul cu fetitza nou nascuta. Fetelor, am un nod in gat. Alina, prietena mea, cu ochii larg deschisi si ficsi a inceput sa planga.
Medicii nu-i dau sanse de recuperare motorie. Se pare ca va sta toata viata intr-un scaun cu rotile, fara posibilitatea de a misca altceva decat pleoapele. Atat.
Sunt cu totul bulversata shi ma gandesc la cat de norocoasa sunt, ca am o familie sanatoasa, complet sanatoasa, ca am bucuria de a merge in fiecare zi pe picioarele mele, la fel shi toti ai mei. Doamne multimesc pentru sansa asta. Amin!

Acu' in timp ce scriam m-am certat shi cu isterica de alaturi. A cedat, chestia ma surprinde total. In general nu ma cert, dar femeia asta sare calul rau de tot. A plecat din birou. E stilul de om care e isteric cu toti shi obtine faptul ca la toti le e groaza sa mearga sa-i dea de lucru. Shi atunci toti vin shi-mi dau mie de lucru. biggrin.gif Foarte inteligent, nu?
Hai ca v-am intristat suficient. S-aveti parte de bine shi de lumina in viata. pupic.gif
lliliana
Punetzi voi virgulele la textul de sus, iertatzi exprimarea defectuoasa shi repetitiile deranjante. Tzoc. pupic.gif
julyalina
sa-i dea Dumnezeu sanatate multa prietenei tale si multa putere sotului ei ca sa poata avea grija de fetita! e o poveste intradevar foarte trista sad.gif

te pupic.gif
aki
Salut Lilishor.Doamne ce poveste trista. sad.gif Chiar multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si ca nu am probeleme cu ai mei.
Dumnezeu sa faca minuni si sa o puna pe picioare plecaciune.gif
butterfly
CE poveste trista! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif In momente ca astea ma gandesc ce norocoasa sunt ca sunt sanatoasa.
Poate Dumnezeu va face o minune si prietena ta se va recupera, a reusit sa tina sarcina si sa nasca un bebelus ,poate va face minunea si isi va vedea fetita crescand.

te pup liliana pupic.gif
honey79
Lilishor scump, unde esti????
Am citit despre prietena ta si m-am intristat tare. Ma rog la Doamne-Doamne sa ii fie alaturi si sa-i dea puterea sa treaca peste greutatile de-acum.
Cat despre tine, nu pot decat sa spun inca o data: esti o persoana deosebita si, dupa cum se vede, o prietena adevarata.
Iti trimit mii de pupici si imbratisari stranse-stranse.
honey79
Pup Lilic scumpic si-i doresc numai de bine.
Sper ca toate-s asa cum trebuie si ca, nu exista nici un motiv sa ne ingrijoram de absenta ta pe-aici.
O zi minunata ca tine, iti doresc.
aki
Da,intradevar LILIC unde ai disparut si nu ne zici nimic w00t.gif ?
lliliana
Io am trecut sa pup. N-am fost pe-acasa. Sunt super bine shi mai viu. Pupacesc tot Onedenul shi special pe Sexy care e romanca zilele aste shi in partea de locatzie. Mua. )).gif pupic.gif
honey79
Ma bucur enorm ca esti bine, Lilishor scumpel.
Eram ingrijorata de disparitia ta brusca.
Te pupic si-ti doresc numai de bine.
Andreea-Rodica
M-a impresionat mult povestea prietenei tale. Sa-i dea Dumnezeu putere sotului ei sa aiba grija de amandoua, si fetita sa fie sanatoasa.

In alta ordine de idei, o saptamana buna iti doresc! hug.gif
lliliana
Iaca pe unde umbla sotzul meu drag...de-shi lasa nevasta acasa...te mai miri?...Io una ash uita de el )).gif pupic.gif Sunt poze facute cu celularul, n-au nu shtiu ce calitate...da' ce m-ash mai duce pe-acoloooo....uaioooo... biggrin.gif

Milan prin Europa
lliliana
Iaca ce am primit de la o nutritionista, un regim alimentar shmecher cica:

Zice ashea Lilish Luchin - grupa sange 01

Varsta = 40 ani baby.gif ; G = 92kg (IAAAAAR?!!!!!!!!! w00t.gif )...asta e... ; I = 163 cm

Tinta 1 = 80 kg; Tinta 2 = 70 kg; Tinta 3 = 65 kg

Mic dejun (ora 7.00) (una din liniutze)

- 3-4 feliute de piept (sunca) de curcan, o felie paine de -ovaz, orez, soia, fara gluten sau Fin Crisp;
- 1 ou fiert tare, branza degresata, o felie paine Wasa si ardei;
- 1 felie paine de secara cu pate de soia, castravete;
- 1 felie paine cu branza Mozzarella, 2 cremvusti soia, ceapa verde;
- 1 cana lapte soia cu cereale din cele recomandate (orez, hrisca, orz, secara), fructe uscate (de maxim 2 ori pe saptamana) - smochine sau prune;
- o felie paine, pasta de branza degresata cu mirodenii, castravete;
- 2 felii paine Wasa, pasta de peste (de preferat ton in suc propriu), lamaie, ceapa , patrunjel (foarte recomandat), marar;
- salata de fructe (trei – patru fructe (majoritatea fructelor sunt neutre) Indicate ar fi: prune, ananas, smochine, cirese negre);
- omleta din 1-2 oua (prajite fara ulei, in tigaie antiaderenta), cu ciuperci, ardei si marar, castravete, paine Wasa (1 felie).

continuam acushi... pupic.gif
lliliana
- Apa si ceai (papadie, frunza de dud, maces, tei, patrunjel ghimber) – 2-3 litri pe zi.

Pranz ora 14.00 – se mananca fara paine

O portie supa + una din liniutele de la felul II

Supe
- supa de legume cu taietei din faina de orez (fara adaosuri de grasimi);
- supa de peste cu orez;
- supa crema de legume (+/- putin iaurt);
- supa / ciorba de carne (curatata de piele si grasime)

Felul II
- legume la cuptor cu piept de curcan la gratar (150 g) si salata verde;
- orez (1 parte orez / 3 parti apa) la cuptor in vas uns, peste (100 g) la gratar/cuptor;
- broccoli oparit cu frunze de patrunjel, putina branza rasa si ficat (la gratar sau scazut in apa cu putin ulei de masline), salata verde;
- mancare de legume (ex: gulii, dovlecel, legume combinate, mazare, fasile verde, praz) cu marar si putin iaurt, carne slaba de vita (150 g);
- legume gratinate cu 150 g miel la gratar / cuptor (curatat de grasimea vizibila), salata rosii, castraveti si frunze de patrunjel;
1 salata mare de legume proaspete, 60 g telemea de capra sau mozzarella, 5 masline verzi, 1 felie paine de secara, frunze de patrunjel;
- 4 linguri de spanac (cu iaurt, putina faina de orez, condimentat cu usturoi, marar si patrunjel), un ochi de ou prajit in tigaie antiaderenta;
- paste din faina de orez cu ton in suc propriu;
- paste din faina de orez cu piept de curcan (sau sunca de curcan) si legume (ciuperci, morcov, ceapa).

Peste se mananca de 3 ori pe saptamana.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.