Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: De ce sunt grasa?
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
amalia0701
Mi s-o facut o foame citind aici, asa ca fug acasa sa mananc pupic.gif
lliliana
Gustare (ora 11.00 si ora 16.00)
- 1-2 fructe din cele recomandate (prune, smochine) sau - 3 felii ananas, 1 piersica, 1 felie lubenita, 1 banana mica, ¼ para, un strugure mic, 3 kiwi;
- compot de fructe neindulcit;
- o cescuta seminte migdale, castane sau 6-8 nuci (de 2-3 ori pe saptamana, maxim);
- 1 castronel salata de legume (morcov, salata verde, ceapa, broccoli, rosii), putin ulei de masline, zeama de lamaie, condimente pentru salate;
- iaurt – daca nu s-a mancat la micul dejun;
- 1 pahar de suc de fructe (cu pulpa);
- 1 baton proteic – de care gasiti;
- 1 sandwich: paine de secara cu carne slaba (pui, curcan, vita, peste), salata verde – cu conditia sa nu se fi mancat paine de dimineata.
Didi
Suna foarte bine tot ce a trecut tanti nutritionista acolo. Pot fi niste idei bune de meniuri, pentru cei cu lipsa de inspiratie, ca si mine. grin.gif
lliliana
Cina (ora 20.00) – 4 ore inainte de culcare

- salata de legume oparite sau crude – se poate folosi branza de soia Tofu, cubulete;
- 1 felie paine de secare cu......;
- taietei din faina de orez cu branza Feta sau mozzarella;
- 1 cana lapte/ iaurt cu cereale din cele recomandate;
- paste din faina de orez cu sos de iaurt sau cu ciuperci si masline, carne vita sau curcan, ton in suc propriu;
- ton in suc propriu, salata verde, morcov ras, lamaie, 1 lingura iaurt, mirodenii;
- file peste la gratar (180 g), salata verde cu lamaie si o lingura de ulei de masline;
- gratar de vita (150 g) cu salata verde;
- frigarui miel cu legume la gratar si salata verde.

Mers pe jos – 10000 pasi (numarati cu pedometrul); sau
Gimnastica acasa – 45 min / zi; sau
Urcat 2 x 10 etaje.

Ash vrea s-aud pareri dupa ce cititi tot....Pup. pupic.gif
bubbles
Ziua.Ce faci Dna?Mi`a fost dor de tini blum.gif .Ti pup dulce dulce pupic.gif
lliliana
Am uitat sa va zic....multumesc de urarile pentru prietena mea...care e bine, daca pot spune asha, cat se poate in conditiile date. Va pupic.gif pup pe toate shi bucuratzi-va de fiecare clipa traita. pupic.gif
honey79
Am trecut sa pup Lilicul scump.
Cred ca in curand o sa fiu si eu nevoita sa apelez la nutritionist,caci e de rau.
O zi minunata ca tine iti doresc, scumpa Lilishor plina de evenimente frumoase.
lliliana
SHi va mai pup inca o data ca va iubesc...pi tati pupic.gif pupic.gif pupic.gif
crissy
pupic.gif . Nu ti s-a mai intamplat nimic hazliu? Ca povestile tale merg de minune la cafeaua de dimineata (si nu numai wink1.gif ). Ce-ti face Crissul? E incantata ca incepe scoala?
julyalina
pupic.gif ce mai faci lilicule?
buretel
pupic.gif pupic.gif Chiar asa, pe unde esti?
May
La multi ani! give_rose.gif
Andreea-Rodica
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI!
Sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de viata alaturi de cei dragi! bday.gif
aki
La multi ani Lilish cheer.gif floare.gif hug.gif
crissy
E ziua lui Lilish? Si pe unde umbla doamna? De ce nu e prezenta cu tortul si sampania?drool.gif
pupic.gif La multi, multi ani fericiti si plini de realizari.
buretel
cheer.gif LA MULTI ANI LILICULE!!! give_rose.gif
hug.gif
lilianab
LA MULTI ANI FERICITI LILISH,TIZO!SANATATE SI IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE,SUCCESE CAT VEZI CU OCHII,LA ORIZONTUL VIETII TALE!!!

Imagine
Sexymom
La multi ani Lilic unde esti, imi e dor de tine.Iti doresc o zi minunata plina de surprize din partea sotului taiu si a Cristinei.
butterfly
La multi ani! pupic.gifpupic.gif
dany
Hey, LA MULTI ANI !!!!!! Ai lipsit cam mult pe aici si nu mai stiam exact care Liliana se chefuieste azi ( sunt cateva Liliane pe aici ) sad.gif
BLUELIFE
La mult ani si din partea mea si multa sanatate,si tot ce-ti doresti de la viata!
aki
LA MULTI ANI,DRAGA LILIANA
Imagine
lliliana
Mey....mey...prietenele mele dragi. Shi eu care n-am mai dat pe la voi de-un secol. Mi-i ashea doruletz...o sa-ncep sa dau telefoane. Uof... Doamne, daca ash putea dilata timpul, sa fac mai mult. Iar m-am inscris la shcoala. Am o problema cu asta )).gif O sa ies la pensie de la vreun doctorat, ceva. Cred ca nu sunt sanatoasa la cap...adik asta e o certitudine...problema e ca se agraveaza ingrijorator )).gif
In jenere sunt bine. Fata-i la liceu, sotzul la Paris ...hihi... Am fost la Viena, m-am indragostit de oras...eeeee, suuuuuper fain. O sa termin de procesat filmuletzul shi-l plasez. Nu promit nika, poate nu ma tzin de cuvant shi iar o dau in bara cu voi. Va iubesc! naughty.gif Mult hug.gif Doresc de bine la toate fetele mele de pe toate plaiurile. De pe pamant, din aer, de pe la mare!!! Na... Poate apuc sa va mai povestesc din seria cu Lilish loveste din nou...ca am ce povesti. M-am dat in spectacol de ma gandeam sa ma pun la gazeta )).gif Mua shi mua...pe toate partile. Pa
butterfly
pupic.gifpupic.gif si abia astept povestile tale wink1.gif)
bubbles
pupic.gif pupic.gif pupic.gif Asteptam povestile tale hug.gif
Andreea-Rodica
Bine ca ai revenit, ca intram la griji. O zi buna (la fel si cele care vor veni). hug.gif
aki
Lilish cheer.gif cheer.gif ai aparut hug.gif .Ce dor mi-a fost de tine.Te asteptam cu Lilish loveste din nou yahoo.gif yahoo.gif
amalia0701
welcome.gif welcome.gif
Sper ca nu revii peste 6 luni iar hug.gif
lliliana
Uof...am ajuns iar la voi. Am crezut ca-i plecat shefu', dar bantuie p-acilea shi nu pot sa pove cu voi linishtita.
cheer.gif Nu mai am colega de bureau...a hushuit-o sefu'. Vaaaaai...am facut petrecere. cheer.gif Era acra rau si mi-era teama sa nu ma acresc shi eu cu totul. Sunt singurica, moi shi sheful ala mare. E bine, baiat de gashca.
Fata merge la liceu...ashteptam sa se obishnuiasca. Totusi e liceu, alt stil. Sotzul bantuie Europa. Penelopa de mine il ashteapta. Am tzesut un hectar de panza deja )).gif Io...na, la servici, shcoala, acasa. Sunt in sesiune )).gif Am aflat cam tarzior de primul examen shi cred ca-l sar. Dar exista shi o toamna a studentzilor, nu? Doamne...da minte celor de patruj'de ani, ca nu-i gaseste veci acasa cand ii cauta.

Am fost in vajaiala la Viena. M-am pierdut in piata unde e Catedrala Sfantul Stefan. Norocul meu ca aveam o cartela cu cinci euro pe ea (pe care sotzul meu, prevazator sa nu-si piarda nevasta, mi-a varat-o cu fortza-n celular...evident uitasem sa-mi activez romingul). Am fost gasita naughty.gif Ce-i rau nu piereee!! )).gif

Am mashina stricata. Numai 1000 lei reparatzia. w00t.gif Na...daca atata face, ce pot comenta blink.gif Circul cu taxiul, ca m-a facut mama-n mashina si doar au ai mei cultivate hectare de euro-arbusti, fructele (euroiul), se vinde bine )).gif

Am lovit din nou )).gif ...Merg pe centru, la banca, sa platesc oarece. M-ashez ca omu' la coada. In mod natural, in fatza mea, un tip incepe sa faca gura, ca de ce n-are el voie sa depuna bani in contul nu stiu carei firme daca n-are imputernicire. Na...omu era suparat. " E firma lu' tata doamna, dar de fapt e a mea...nu ma supara. Ca am dreptul, ca am uitat sa iau imputernicire, da cine a mai auzit sa nu poti depune bani unde vrei tu...alea,alea." Io din spatele lui...sa nu tac: "Si daca dumneata depui banii shi dupa aia il leaga pe ala ca a luat mita, se uita in cont shi gaseste o suma mare de bani acolo?" La care tipul deschide diplomatul, unde se odihnea o suma considerabila de bani. Io fac ochii cat cepele la vederea lor (ca n-am avut atat de multi bani in posesie nici in viata asta si nici in alea anterioare )).gif ) ,scoate din geanta un tenculetz (500 RON) si mi-i arunca spunandu-mi "Ia shi taci!" lol.gif Shocata ma uit la cei care erau cu mine la coada...aia se hlizesc, io nu stiu ce sa fac. Iau banii si incep sa-i impart oamenilor. Sa nu se supere ca stateau de juma' de ora sa asculte istericalele aluia...shi plec. Na...ce zicetzi de asta. Mare tzi-e gradina Doamne...shi multi au sarit gardul. )).gif

Mai vorbim shi cu alte ocazii. musai sa m-apuc de una-alta. Pupacesc shi urez de bucurie shi veselie. Amin! hug.gif pupic.gif
Nessie
cheer.gif A venit Lilish! pupic.gif hug.gif Ce dor mi-a fost de tine si de pataniile tale!

Felicitari fetei ca e la liceu si tie ca esti inca la scaoala )).gif Bafta multa sa aveti amandoua !

De kile si slabeli nu ne zici nimic? blum.gif
lliliana
Gabitz...am pus...n-am alungat. Iar sunt cea mai impunatoare )).gif de pe forum. )).gif
aki
Lilish cheer.gif lol.gif ai revenit,da nebuna mai esti doh.gif hug.gif
Sexymom
Nebunica mica, eu astept si cateva poze, ma bucur ca ai fost in vacanta, ca domnisoara ta este bine si iti doresc mult succes la scoala. pupic.gif
Andreea-Rodica
hug.gif Mi-ai lipsit mult!
dany
CITAT(lliliana @ 16-01-2008, 08:59 AM) *

Uof...am ajuns iar la voi. Am crezut ca-i plecat shefu', dar bantuie p-acilea shi nu pot sa pove cu voi linishtita.
cheer.gif Nu mai am colega de bureau...a hushuit-o sefu'. Vaaaaai...am facut petrecere. cheer.gif Era acra rau si mi-era teama sa nu ma acresc shi eu cu totul. Sunt singurica, moi shi sheful ala mare. E bine, baiat de gashca.
Fata merge la liceu...ashteptam sa se obishnuiasca. Totusi e liceu, alt stil. Sotzul bantuie Europa. Penelopa de mine il ashteapta. Am tzesut un hectar de panza deja )).gif Io...na, la servici, shcoala, acasa. Sunt in sesiune )).gif Am aflat cam tarzior de primul examen shi cred ca-l sar. Dar exista shi o toamna a studentzilor, nu? Doamne...da minte celor de patruj'de ani, ca nu-i gaseste veci acasa cand ii cauta.

Am fost in vajaiala la Viena. M-am pierdut in piata unde e Catedrala Sfantul Stefan. Norocul meu ca aveam o cartela cu cinci euro pe ea (pe care sotzul meu, prevazator sa nu-si piarda nevasta, mi-a varat-o cu fortza-n celular...evident uitasem sa-mi activez romingul). Am fost gasita naughty.gif Ce-i rau nu piereee!! )).gif

Am mashina stricata. Numai 1000 lei reparatzia. w00t.gif Na...daca atata face, ce pot comenta blink.gif Circul cu taxiul, ca m-a facut mama-n mashina si doar au ai mei cultivate hectare de euro-arbusti, fructele (euroiul), se vinde bine )).gif

Am lovit din nou )).gif ...Merg pe centru, la banca, sa platesc oarece. M-ashez ca omu' la coada. In mod natural, in fatza mea, un tip incepe sa faca gura, ca de ce n-are el voie sa depuna bani in contul nu stiu carei firme daca n-are imputernicire. Na...omu era suparat. " E firma lu' tata doamna, dar de fapt e a mea...nu ma supara. Ca am dreptul, ca am uitat sa iau imputernicire, da cine a mai auzit sa nu poti depune bani unde vrei tu...alea,alea." Io din spatele lui...sa nu tac: "Si daca dumneata depui banii shi dupa aia il leaga pe ala ca a luat mita, se uita in cont shi gaseste o suma mare de bani acolo?" La care tipul deschide diplomatul, unde se odihnea o suma considerabila de bani. Io fac ochii cat cepele la vederea lor (ca n-am avut atat de multi bani in posesie nici in viata asta si nici in alea anterioare )).gif ) ,scoate din geanta un tenculetz (500 RON) si mi-i arunca spunandu-mi "Ia shi taci!" lol.gif Shocata ma uit la cei care erau cu mine la coada...aia se hlizesc, io nu stiu ce sa fac. Iau banii si incep sa-i impart oamenilor. Sa nu se supere ca stateau de juma' de ora sa asculte istericalele aluia...shi plec. Na...ce zicetzi de asta. Mare tzi-e gradina Doamne...shi multi au sarit gardul. )).gif

Mai vorbim shi cu alte ocazii. musai sa m-apuc de una-alta. Pupacesc shi urez de bucurie shi veselie. Amin! hug.gif pupic.gif

lol.gif Lilish a lovit din nou cu vesti bune si veselie )).gif

Bine ai revenit !!!! give_rose.gif
bubbles
Lilicule si ce ai facut cu banii ? tease.gif
pupic.gif pupic.gif si speram sa nu ne parasesti iar dry.gif
honey79
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

hug.gif hug.gif hug.gif

give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

lliliana
Uel... )).gif I am a student, deci invat. Am examen la Arhitectura sistemelor de calcul. Ya...sa vedem daca ma mai tin creierii. Ca si ei imbatranesc. Ieri am tras chiulul. N-am facut aproape nika. Am stat in pat si-am lancezit. Si pe urma ma mir ca ma anchilozez cu totul.
Prin Arad vine primavara. Acusi infloresc pomii. E cald de mori. Shi incepe astenia de primavara sa faca talente.
Azi dimineata am venit cu un taximetrist care asculta ceva muzica de cor, corala. Ma rog, n-am comentat nika...pe urma a inceput un tip sa spuna Tatal Nostru smile.gif . A fost Ok...e bine ca mi-am facut rugaciunea de dimineata. Chiar foarte bine. Dupa Rugaciunea Domneasca a inceput un mars funebru. blink.gif Am stat o clipa...am zis ca poate-s io nebuna...mars funebru huh.gif . M-am gandit c-o fi omul in doliu. Sfinte...sa-l intreb, sa nu-l intreb? unsure.gif Eu privesc credinta cu mult mai multa bucurie. Cred in Dumnezeu, dar nu simt nevoia sa ascult marsuri funebre. Brrrr...La serviciu i-am povestit celui din poarta ce-am patzit shi zice: "Te pregatea pentru o noua zi de munca draga )).gif " Na... )).gif
Iaca la serviciu azi n-am sef. Sunt happy. yahoo.gif Fac ce vreau...shi stiu ce fac naughty.gif .
Deocamdata ma plicti de mor...stau pe intuneric shi cuget...ash putea sa invatz ceva. N-am chef, evident. De cate ori sunt in sesiune m-apuca sa fac curatenie. E bec la mine acasa cand sunt in sesiune. Frec shi oalele cu tix )).gif Totul straluceste )).gif
Acu' despre dieta. Nu tin dieta inca. Iau medicamente pentru o tiroida dereglata. Poate slabesc ashea. Mai shtii? Oricum...va pupacesc shi va urez o zi maxim de buna shi de vesela. Mua. pupic.gif
Lacry
Liliana, si eu trageam chiulul cand ieream studenta, si tare ducle mai era leneveala aia din timpul seminariilor de dupaamiaza rolleyes.gif Tare-as da timpul inapoi ca sa mai pot lenevi...ca doar leneveala aia era "coprinsa" in program si ea tease.gif
Ma bucur ca ai revenit pupic.gif

Aaaa, si cand esti in sesiune vino sa vezi ce oale misto am eu, doar asa, sa admiri formele, culoarea blum.gif ca nu au luciu... grin.gif
lliliana
CITAT(Lacry @ 17-01-2008, 09:09 AM) *

Liliana, si eu trageam chiulul cand ieream studenta, si tare ducle mai era leneveala aia din timpul seminariilor de dupaamiaza rolleyes.gif Tare-as da timpul inapoi ca sa mai pot lenevi...ca doar leneveala aia era "coprinsa" in program si ea tease.gif
Ma bucur ca ai revenit pupic.gif

Tnx. Io-s a a doua...da. Shi am experienta de la prima )).gif Ma shtiu la leneveala...uaiooo. Ma shtiu bine. Da amu am examene de-alea cu integrale, diferentiale, geometrie....abureli necunoscute creierelor normale )).gif Cica tre' sa-nvatz...aci nu mere cu descurcatu' )).gif
Tzutzi80
Si nici cu batut campii cu gratie ..... poate doar daca vrei sa revolutionezi materia naughty.gif
lliliana
Gratioasa ca o hipopotamitza ce sunt... )).gif
dany
Neatzaaaaaa ! Venit si eu cu pupic.gif si hug.gif

CITAT(lliliana @ 17-01-2008, 07:48 AM) *

Azi dimineata am venit cu un taximetrist care asculta ceva muzica de cor, corala. Ma rog, n-am comentat nika...pe urma a inceput un tip sa spuna Tatal Nostru smile.gif . A fost Ok...e bine ca mi-am facut rugaciunea de dimineata. Chiar foarte bine. Dupa Rugaciunea Domneasca a inceput un mars funebru. blink.gif Am stat o clipa...am zis ca poate-s io nebuna...mars funebru huh.gif . M-am gandit c-o fi omul in doliu. Sfinte...sa-l intreb, sa nu-l intreb? unsure.gif Eu privesc credinta cu mult mai multa bucurie. Cred in Dumnezeu, dar nu simt nevoia sa ascult marsuri funebre. Brrrr...La serviciu i-am povestit celui din poarta ce-am patzit shi zice: "Te pregatea pentru o noua zi de munca draga )).gif " Na... )).gif

lol.gif lol.gif

Bueyyyy, de ce nu am stiut eu ( sau am stiut da` m-a lasat memoria ? ) ca esti din Arad ?????? Am rude in Sebis ( o parte lucreaza in Arad - sotia verisorului meu e medic ) . Ce mi-au placut vacantele petrecute acolo .... mai ales la Moneasa naughty.gif Din pacate n-am mai fost pe acolo de vreooooo muuuulti ani sorry.gif

Sa ai o zi perfecta ( chiar daca esti lenesa blum.gif ) give_rose.gif
bubbles
CITAT(lliliana @ 17-01-2008, 10:48 AM) *

Uel... )).gif I am a student, deci invat. Am examen la Arhitectura sistemelor de calcul. Ya...sa vedem daca ma mai tin creierii. Ca si ei imbatranesc. Ieri am tras chiulul. N-am facut aproape nika. Am stat in pat si-am lancezit. Si pe urma ma mir ca ma anchilozez cu totul.
Prin Arad vine primavara. Acusi infloresc pomii. E cald de mori. Shi incepe astenia de primavara sa faca talente.
Iaca la serviciu azi n-am sef. Sunt happy. yahoo.gif Fac ce vreau...shi stiu ce fac naughty.gif .
Deocamdata ma plicti de mor...stau pe intuneric shi cuget...ash putea sa invatz ceva. N-am chef, evident. De cate ori sunt in sesiune m-apuca sa fac curatenie. E bec la mine acasa cand sunt in sesiune. Frec shi oalele cu tix )).gif Totul straluceste )).gif
Acu' despre dieta. Nu tin dieta inca. Iau medicamente pentru o tiroida dereglata. Poate slabesc ashea. Mai shtii? Oricum...va pupacesc shi va urez o zi maxim de buna shi de vesela. Mua. pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Lilicule tu macar ai ascultat numai pe taxi ,dar sa vezi ce frumos pleasantry.gif e cand mergi cu atutobuzul vreo 3 ore si asculti o caseta numai cu :"Iisus este viata..." - cred ca de la pendicostli.Si hai ca o data o asculti dar sa vezi cum e dupa ce este intoarsa de vreo 10 ori pe drum si asculti aceleasi chestii la nesfarsit.Si culmea ca si la venit tot cu acelasi autobuz a trebuit sa vin acasa crazy.gif
give_rose.gif pupic.gif o zi frumoasa si lenevitoare sa ai hug.gif
lliliana
biggrin.gif Hihi...trei ore?...pai io-l dadeam jos pe shofer...il cafteam....Ca ajungeau calatorii la capat de linie shi care se sinucidea, care-shi batea nevasta...Doamne fereshte!!! Ptui... )).gif
N-ar fi primul taximetrist care se straduieshe sa m-aduca pe calea cea buna. huh.gif
V-am povestit ca stateam pe vremuri la taclale cu o americanca venita sa evanghelizeze "bietii" romani nebotezati. Shi cand mi-a zis ca nu stiu ce-i aia Creshtinism...i-am adus aminte ca pe vremea cand Stefan cel Mare se batea in cruciade crestine (Asta mult dupa ce Apostolul Andrei propavaduia in Pont)...Christofor Columb cauta sponsori ca sa-i descopere. )).gif Nu prea a inteles ea ce i-am zis...cui ii pasa )).gif Ideea e ca i-am dat de gandit )).gif
Andreea-Rodica
Succes la integrale, diferentiale si alte chestii matematice. hug.gif
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Doamne ce dor imi era de tine hug.gif
Esti o nebuna, credeam ca ai devenit o slabanoaga si te-ai mutat pe site-uri de ingrasat tease.gif
Auzi ce stii o clinica de la Masloc?
Eventual poate imi trimiti mesaj privat pupic.gif
Bafta in sesiune.
Io cred ca te-ai apucat de alta scoala caci te-ai saturat sa tzesi PENELOPA lol.gif lol.gif lol.gif
Soro , cat te-ai pierdut in Piatza Sf.stefan la Viena nu ai gasit nici un roman?
Pe acolo asta vara se vorbea mai mult romaneste. Ai mers la cumparaturi de la reduceri? pupic.gif as mere si io, dar stau cuminte deocamdata.
Ma gandeam ca xxxxxxxxxxxxxxxxl de la noi e doar XL la ei )).gif )).gif )).gif
Acolo is multzi mai grasi ca mine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lliliana
Fetele mele frumoase...studiez arhitectura sistemelor de calcul. Aceasta materie este o materie...care este...Yap. Am examen acushi.

Iubita...aud lucruri controversate despre Mashloc. Din pacate oamenii nu inteleg ca atunci cand ajungi la o astfel de clinica, ajungi cand nu se mai poate face aproape nimic. Prietenii mei...despre care v-am povestit ca ea a intrat in coma in a opta luna de sarcina, au fost acolo si tratamentul a dat oarecare rezultate la ea. Acum tipa vorbeste shi misca...desi medicii nu i-au dat nici o shansa. La ea au concurat mai multe chestii...dar a facut shi injectii cu arnica, de la Mashloc. Momentul in care a inceput sa vorbeasca shi sa mishte a fost atat de legat de un aspect religios incat toata lumea a spus ca e un miracol. Chiar shi aceia care nu cred in nimic. Nu stiu ce sa-ti spun. Se vorbeste in toate felurile...de bine, de rau. Pot sa ma interesez mai atent. Iarta-ma ca ti-am scris la vedere, m-am gandit ca poate mai vor si altii sa stie. Pup. pupic.gif

Ma doare un cap prost ce am pe umeri si ma gandeam sa-i dau de gandit...cui pe cui se scoate )).gif . Am inceput sa invatz. biggrin.gif Da... w00t.gif
Uof...nu e bine cu sotzul acasa ca ma incurc in picioarele lui shi n-avem loc unul de altul. M-am dezobishnuit sa fie tot timpul pe capul meu. Nu mai am libertatea de a lua decizii fara da fiu cicalita. Fetele )).gif ...ma-nvatza shi cum sa prajesc carnatzii unsure.gif Uel, pot sa ma reobisnuiesc pana la urma.

Ma duc azi la shcoala. De la 16. Cred ca de aceea am pofta asta de viata. Maine, iar la shcoala. De la 8 - 16. blink.gif M-am legat la cap daca nu m-a durut? Acu' ma doare )).gif Biiiiiineeeee!!!!

A fost sotzul meu ieri la un stilist...sa-i salveze chica. L-a tuns beheton, desi parul lui destept paraseshte capul lui...inteligent...are o freza cool de tot. Nu m-am ashteptat sa-l tunda atat de bine.

M-am suparat pe pisica...mi-a spart o vaza de vreo suta shi ceva de lei primita cadou de la niste prietene, care i-au pus gand rau pisicii mele de cand cu patzania.

Va imbratzishez pe toate shi va urez intamplari vesele shi de bine. pupic.gif hug.gif

Despre dieta nu prea am ce spune. Azi tin post. E vineri. smile.gif

CITAT(amalia0701 @ 17-01-2008, 09:21 PM) *

Soro , cat te-ai pierdut in Piatza Sf.stefan la Viena nu ai gasit nici un roman?
Pe acolo asta vara se vorbea mai mult romaneste. Ai mers la cumparaturi de la reduceri? pupic.gif as mere si io, dar stau cuminte deocamdata.

Problema mea grava era ca fiind prima zi...nu stiam inca numele hotelului unde urma sa ne cazam, nici locul de intalnire cu autocarul. Era destul de grav. Trebuia neaparat sa fiu gasita de grup. )).gif O facusem laaataaa. )).gif
amalia0701
)).gif
Draga mea nu-i bai ca ai raspuns aici.
Io intrebam ce stii de clinica.
Io stiu ca-i o fundatie, romano-.............. care face niste tratamente naturiste.
Obezitatea nu o trateaza?
aki
Doamne, unde-i filmulteul ca nu gasesc nimic? doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.