Uof...am ajuns iar la voi. Am crezut ca-i plecat shefu', dar bantuie p-acilea shi nu pot sa pove cu voi linishtita.

Nu mai am colega de bureau...a hushuit-o sefu'. Vaaaaai...am facut petrecere.

Era acra rau si mi-era teama sa nu ma acresc shi eu cu totul. Sunt singurica, moi shi sheful ala mare. E bine, baiat de gashca.
Fata merge la liceu...ashteptam sa se obishnuiasca. Totusi e liceu, alt stil. Sotzul bantuie Europa. Penelopa de mine il ashteapta. Am tzesut un hectar de panza deja
).gif)
Io...na, la servici, shcoala, acasa. Sunt in sesiune
).gif)
Am aflat cam tarzior de primul examen shi cred ca-l sar. Dar exista shi o toamna a studentzilor, nu? Doamne...da minte celor de patruj'de ani, ca nu-i gaseste veci acasa cand ii cauta.
Am fost in vajaiala la Viena. M-am pierdut in piata unde e Catedrala Sfantul Stefan. Norocul meu ca aveam o cartela cu cinci euro pe ea (pe care sotzul meu, prevazator sa nu-si piarda nevasta, mi-a varat-o cu fortza-n celular...evident uitasem sa-mi activez romingul). Am fost gasita

Ce-i rau nu piereee!!
Am mashina stricata. Numai 1000 lei reparatzia.

Na...daca atata face, ce pot comenta

Circul cu taxiul, ca m-a facut mama-n mashina si doar au ai mei cultivate hectare de euro-arbusti, fructele (euroiul), se vinde bine
Am lovit din nou
).gif)
...Merg pe centru, la banca, sa platesc oarece. M-ashez ca omu' la coada. In mod natural, in fatza mea, un tip incepe sa faca gura, ca de ce n-are el voie sa depuna bani in contul nu stiu carei firme daca n-are imputernicire. Na...omu era suparat. " E firma lu' tata doamna, dar de fapt e a mea...nu ma supara. Ca am dreptul, ca am uitat sa iau imputernicire, da cine a mai auzit sa nu poti depune bani unde vrei tu...alea,alea." Io din spatele lui...sa nu tac: "Si daca dumneata depui banii shi dupa aia il leaga pe ala ca a luat mita, se uita in cont shi gaseste o suma mare de bani acolo?" La care tipul deschide diplomatul, unde se odihnea o suma considerabila de bani. Io fac ochii cat cepele la vederea lor (ca n-am avut atat de multi bani in posesie nici in viata asta si nici in alea anterioare
).gif)
) ,scoate din geanta un tenculetz (500 RON) si mi-i arunca spunandu-mi "Ia shi taci!"

Shocata ma uit la cei care erau cu mine la coada...aia se hlizesc, io nu stiu ce sa fac. Iau banii si incep sa-i impart oamenilor. Sa nu se supere ca stateau de juma' de ora sa asculte istericalele aluia...shi plec. Na...ce zicetzi de asta. Mare tzi-e gradina Doamne...shi multi au sarit gardul.
Mai vorbim shi cu alte ocazii. musai sa m-apuc de una-alta. Pupacesc shi urez de bucurie shi veselie. Amin!