La o vreme am gasit solutia si-am slabit 35 kg. Am fost foarte fericita. Mi-a luat ceva timp sa slabesc, dar am facut-o. Am tinut si dieta si pentru ca am sansa ca in orasul meu sa fie un bazin olimpic la care are acces si publicul...am innotat la greu, zilnic. Am slabit atat de frumos, cu urmari benefice pentru sanatatea mea. Zburam aproape la propriu. Ma simteam mai tanara cu 10 ani...ce mai...eram in forma.
In timp, am inceput sa revin la vechile obiceiuri alimentare. M-am ingrasat...in 2-3 ani...toate cele 35 kg.
La ceva vreme am hotarat din nou ca e cazul sa slabesc. Si am slabit din nou. De data asta am ajuns la 58 kg. Super..doar ca m-a costat mai mult, pentru ca n-am facut sport si alimentele folosite costau bani grei. E greu sa te saturi cu chestii scumpe, fara paine, fata dulciuri. Fructe multe, legume proaspete...care iarna au niste preturi de te darama. Si...s-a intamplat ca...sotul meu...dupa 23 ani lucrati in ROMTELECOM sa fie nevoit sa plece. A fost un soc financiar pentru familia mea. De la traiul linistit si lipsit de griji financiare pe care-l aveam, cu doua salarii sanatoase in casa, am ajuns la un singur salariu. E drept ca am un salariu bun...dar iesise brusc din casa o suma considerabila. O vreme, pana si-a gasit din nou de lucru (si la 42 de ani cati avea atunci n-a fost deloc usor, acum are 44), am fost nevoita sa renunt la alimentatia respectiva. M-am ingrasat din nou...am acum 85.5.
Bunul Dumnezeu s-a indurat din nou de noi si a gasit un loc de munca bine retribuit. Iata-ma din nou pe baricade. Tin o dieta personalizata. Acum sunt la faza de renuntare....dulciuri, paine, mancatul de seara, apa minerala, imputinatul portiei de mancare sau cel putin impartitul in mai multe portii. E bine...slabesc foarte incet...dar sigur. Se duc greu kilogramele. Stiu eu de ce o iau asa de incet. Am 39 de ani si nu e bine sa slabesc repede. Sanatatea primeaza. Nu ma mai refac la fel de usor ca la 20 de ani.
Ei bine...am abia jumatate de kilogram dat jos... urmeaza alte 27.5. Si uite si cum rasare norocul. Sotul meu soseste azi din Spania si...m-a rugat sa-i pun la rece niste bere...la sticla. M-am dus la un magazin mare ca sa cumpar. Plimbandu-ma printre randuri cu fiica mea de 14 ani, am zarit la articole sportive o bicicleta eliptica...pretul, 1.413.000. M-am frecat la ochi....1.413.000...Avea o crapatura mica la aparatoarea de plastic a lantului. Era la reducere...N-am putut s-o las acolo. Am luat-o. Acum...am si unde face miscare:). Super, nu?
Va pup pe toate si va rog sa-mi fiti alaturi in lupta vietii mele....kilogramele...Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu mi-a pus in carca o lupta mai grea...asta e floare la ureche:)
.