CITAT(tmanbone @ 16-09-2006, 12:51 AM)

PS. Concluzia e una singura. Aveti nevoie de mai multi barbati pe forumul asta. Ma simt exploatat.
Eu raspund mai rar pe forumul asta, dar il urmaresc, mai ales ca primesc niste emailuri de la oneden care ma anunta in fiecare zi ce mai e nou pe forum.
Oricum, apropos de preludiu si/sau sex, eu apreciez sexul in mod egal in functie de cat de bine m-am simtit eu si in functie de cat de bine s-a simtit ea. Asa ca preludiul e un must. Cu cat e mai lung preludiul, cu atat mai puternic orgasmul ei. Asa ca un preludiu de jumatate de ora - 45 de minute ma tine si pe mine "in priza" dar mai ales pe ea. Dupa un preludiu de jumatate de ora, tipa e gata pentru unul, dar mai ales pentru 2-3 orgasme zic eu. (depinde si de tip, de experienta, de afectiune, de cat de mult vrea asta)
Postludiul e, insa, cel care ma omoara. Dupa orgasm natura mea egoista vrea ca eu sa steu intins in pat, cu fata pe spate, ocupand tot patul, cu ochii pe jumatate inchisi

. Partea mea altruista ma indeamna, pe de alta parte, sa iau in brate persoana de langa mine, sa o pup si sa adormim asa. Daca as fi animal(la propriu), probabil ca as ramane intins pe spate.

Am un prieten care nu suporta sa doarma cu cineva in pat. Asa ca sexul e sex si dormitul e dormit. Dupa sex, tipa se duce in patul de langa patul lui si fiecare doarme separat. Asta da postludiu!