2peu
15-09-2006, 10:41 AM
Daca ar fi sa o iei de la capat, tot drumul asta l-ai alege in cariera? Erau la moda meserii ca medic, avocat, inginer si mai nou economist.

Toata lumea da la ASE acum sau asa am auzit.
in fine...mie mi-ar placea sa ma fac psiholoaga...sau macar HR.

Cam greu acum totusi sa invat o meserie noua pentru ca nu am timp si nici bani sa stau fara serviciu, doar cu burta pe carte.
Nessie
15-09-2006, 02:36 PM
Cred ca am mai spus-o, dar mie mi-ar fi placut sa fiu veterinar. As fi muncit cu drag, asta e clar, dar nu stiu daca as putea sa trec prin atatia ani de scoala, practica si apoi de unde resurse de un cabinet particular?
Am auzit si eu pe unii ca spun ca lucreaza ceea ce le place, fac totul din placere, daca ar fi sa o ia de la ineput ar urma acelasi drum, bla-bla-bla! M-am intrebat si eu ce meserie, ce loc de munca mi-as alege ca sa fac totul cu placere si n-am gasit inca raspunsul, desi nu mai sunt la varsta la care mi-as putea permite sa aleg orice. Asta nu inseamna ca in ceea ce am facut sau fac acum n-au existat rezultate foarte bune, dar intre aprecierile la adresa muncii si satisfactia muncii exista diferente pe care n-am reusit sa le depasesc.
dulcikatty
18-09-2006, 12:28 PM
Mie mi-ar placea sa lucrez pe langa o editura, sa traduc carti. As impusca 2 iepuri dintr-o lovitura. As citi (un hobby al meu) si as face si bani
Trebuie
18-09-2006, 06:32 PM
Mi-ar fi placut sa fiu fotografa si sa fac foto-reportaje si sa ma plimb prin lume.....dar pe linga ca e greu de obtinut o astfel de pozitie, trebuia sa renunt la visu de-am face o familie si de a fi 100% dedicata ei...dar cum totusi se pare ca nu am noroc la facut familie.....cred ca ma apuc in curind de fotografie.....si cine stie....

Nu zic ca ce-mi place nu-mi place.....cred ca fac parte din categoria de oameni carora le place sa munceasca si orice fac le place sa fie bine facut....in principiu....hehehe...dar am lucrat ca vinzatoare, customer service, asistenta universitara, impartit fluturasi, it si in afara de facut cleaning ( nu-mi place nici la mine, dar la altii) nu am o meserie pe care as zice ca nu as face-o ( hehehe...nici aia de curata canale cred sau pe la abatoare ...

)
lliliana
20-09-2006, 10:23 AM
Nu se poate sa vorbim aici de mai multe vieti? Mie imi plac mai multe meserii

. Psiho-terapeut, fotograf, orice legat de copii - educator, profesor...lalala si asa mai departe...aaaaa...arhitect...yep, super meserie. Grea meserie.
Sau sa ma ocup de o afacere de genul - o cafenea...unde sa existe un ring de dans si sa danseze doar latino...Mi se trage de la fiica-mea, care face dans sportiv. Am vazut chestia asta in Verona, jos in Ben - Godi. UUU...ce meserias arata. Sau as vrea sa am un soi de Suuuuuuuper - nu stiu cum...unde sa existe restaurante cu specific din toate tarile lumii...cu traditii cu tot...prezentarea fiecarei tari in parte...Cred ca tre' sa ma intorc la gradinita:)...O iau razna.
dulcikatty
20-09-2006, 10:52 AM
Apropo de gradinita, eu cand voi avea bani de ajuns, imi voi deschide o gradinita particulara

. Abia astept!....
Ella79
20-09-2006, 09:15 PM
Mie mi-ar placea sa fac ce fac si acum, cu 80% din oamenii cu care lucrez si acum, DAR sa fie firma mea si sa stiu ca muncesc pentru mine.
Eu fac proiecte cu finantare europeana, adica stiu proiecte, obtin banii de la UE si implementez proiectele.
lliliana
21-09-2006, 07:02 AM
CITAT(Ella79 @ 20-09-2006, 10:15 PM)

Mie mi-ar placea sa fac ce fac si acum, cu 80% din oamenii cu care lucrez si acum, DAR sa fie firma mea si sa stiu ca muncesc pentru mine.
Eu fac proiecte cu finantare europeana, adica stiu proiecte, obtin banii de la UE si implementez proiectele.
Ai o meserie frumoasa.
Ella79
22-09-2006, 12:45 PM
Intr-adevar, e o meserie frumoasa, dar e foarte stresanta. Uneori mi-as dori sa muncesc fizic. Sa fiu obosita, dar nu stresata. Sa pot ajunge acasa si sa imi traiesc viata, fara sa ma gandesc non stop la proiecte....
dulcikatty
22-09-2006, 12:56 PM
CITAT(Ella79 @ 22-09-2006, 01:45 PM)

Intr-adevar, e o meserie frumoasa, dar e foarte stresanta. Uneori mi-as dori sa muncesc fizic. Sa fiu obosita, dar nu stresata. Sa pot ajunge acasa si sa imi traiesc viata, fara sa ma gandesc non stop la proiecte....
am o colega care lucreaza in acelasi domeniu. Esti diin Buc, nu? Poate sunteti colege...
geo_m50
22-09-2006, 01:05 PM
Cred ca toata lumea ne-am dori un servici mai bun si mai bine platit cu mai putin stres, iar cand am ajunge acasa totul sa fie ok, sa fie curatenie sotul sau sotia sa ne astepte cu masa gata, sa ne dadaceasca putin ce ai mai facut puisor azi ti-e bine esti obosit sau obosita. am ajunge o tara de obezi cred eu, daca nu ar fi putin stres si ceva neajunsuri sau mai multe cred ca face parte din viata noastra toate astea
Sexymom
22-09-2006, 02:42 PM
Am muncit ca economist de mi-au sarit capacele. Nu mai imi trebuie.
Eu una as vrea sa raman casnica cu toate ca simt nevoia -cateodata- sa mai fac si altceva decat curat, mancare, cumparaturi, teme, dar sunt si aspecte frumoase ca sedintele de masaj, sala, shopping, plimbari in aer liber cand si unde vreau , fara program prestabilit.
alex25
22-09-2006, 08:00 PM
Am un prieten care este chief-editor la un site de turism. Ce face? Se urca in masina(de serviciu), isi ia laptopul(de serviciu), eventual prietena daca are tipa timp si se duce prin tara si cauta hotele la care sa stea, localuri unde sa manance, orase pe care sa le viziteze. Totul pe banii firmei. Si apoi scrie impresiile lui si face review-uri. Asta da meserie, nu? Cred ca mi-ar placea sa fiu in locul. Nu stiu exact ce salariu are, dar mai conteaza?

Mie mi se pare un dream-job. My dream-job.
himere2005
04-10-2006, 01:33 PM
daca nu ai fi scris tu alex inainte, ziceam ca vin si eu cu o idee noua, dar asa...numai ca la mine ar fi o singura problema, fetita. nu as putea sa plec nici fara ea, nici cu ea. o iubesc enorm
cred k planner nu neaparat wedding planner... orice fel de eveniment...la firma mea normal..sau kiar si designer... hmm creator d moda cred k e mult spus...
MIRRRUNA
03-11-2006, 10:51 AM
AS MUNCI DE PLACERE PT... MINE!Visez la ziua cand o sa am o pensiune in zona Rucar; o pensiune pt team building-uri, pt turisti de wee si pentru concediile prieteniilor
himere2005
03-11-2006, 11:01 AM
miruna, sa avem noi bani, ca idei avem
).gif)
si cind dormim procesam noi femeile
Sexymom
09-12-2006, 10:08 PM
CITAT(Sexymom @ 22-09-2006, 04:42 PM)

Am muncit ca economist de mi-au sarit capacele. Nu mai imi trebuie.
Eu una as vrea sa raman casnica cu toate ca simt nevoia -cateodata- sa mai fac si altceva decat curat, mancare, cumparaturi, teme, dar sunt si aspecte frumoase ca sedintele de masaj, sala, shopping, plimbari in aer liber cand si unde vreau , fara program prestabilit.
Rectific.
nu mai vreau sa stau acasa, sa fiu casnica, imi doresc sa imi iasa permisul de munca si sa ma angajez. Poate ma aude Mosul si pune o pila la ministerul munci sa primesc odata permisul de munca.
Si atunci o sa caut un loc intr-o firma de marketing sau o banca.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.