Andreea-Rodica
19-01-2007, 01:32 PM
Bravo, Anca! Mai povesteste-ne ce mai faci, ce mai mananci, poate ne mobilizam una pe alta.
midnight_talker
20-01-2007, 11:31 PM
Ciao!Azi am fost la a 8-a sedinta de parafango si tipa m-a masurat sa vedem rezultatele.Si s-au vazut...
Secretul este putin regim,ceai(sunatoare+coada calulul+galbenele) si neaparat sa nu faci dus sau sa bei lichide dupa parafango cam 2 ore deoarece organismul este ca un burete si vei absorbi tot inapoi.
De mancat pot sa spun ca mananc destul de normal si acceptabil pt perioada f lunga.Tipa de la parafango mi-a spus ca dimineata pot manca orice(eu mananc 2 felii de paine graham cu ce),la pranz mananc supa si un felul 2.Incerc felul 2 sa fie ca si la Monti,daca nu pot,ma adaptez la ce am in casa.De exemplu,daca vreau sa mananc orez,mi-l fierb al dente si'l clatesc dupa ce e gata.mananc fructe multe su dupa primele zile,dupa ce m-am acomodat cu dieta,daca nu mi-e foame seara,nu mananc mancare si numai fructe.
Cam asta e....Cu bani si putina voita se poate.Dar si cu multa rabdare......Sportul pe care-l fac este:10 min banda,10 min bicicleta si 10 min stepper.Deocamdata atat.
Ma bucur ca m-am mobilizat si ca am reusit sa ma tin de cuvant.
Spor la treaba tuturor!
amalia0701
22-01-2007, 01:30 PM
Felicitari
Sexymom
27-01-2007, 03:28 PM
Cum iti mai merge Anca?
midnight_talker
28-01-2007, 12:15 AM
Ciao!Sunt bine,prinsa in sesiune.Mi-am propus acest an sa petrec mai putin timp pe internet si vreaus a ma tin de idee.
Am terminat 11 sedinte de parafango.Tipa mi-a spus ca dupa ce mai dau 10 cm o sa pot opta si pt masaj anticelulitic,dar toate astea costa bani.Cand ma gandesc ce prostie am facut ca m-am ingrasat dupa ce am slabit cu Monti imi vine sa-mi dau pumni in cap.Atunci sa fi facut o luna-doua de parafango si as fi fost ceea ce doream.Acum ma lupt din nou.Dar cand vine vara,ma pun din nou pe Monti faza 1.Acum,sa spunem ca tin faza 2.Totusi,cm merg jos.Pe cantar nu se vede nimic.....
Sexymom
28-01-2007, 01:19 PM
Mult succes la examene, sa fi integralista, sa nu lasi nimic pe vara.
In leg. cu regimul sunt sigura ca o sa reusesti.
Imi place avatarul tau, esti draguta
axe10
29-01-2007, 09:34 AM
Ce vad ca ti se intimpla ma bucura nespus...imi pare bine ca ti-ai revenit cat de cat...ce greu e sa renunti la mancare si sa te intorci la dieta dupa o pauza lunga...
Sunt convinsa ca pielea ta arata mult mai bine. Masajul anticelulitic m-a durut in draci pe mine si m-a invinetit peste tot...poate la tine o sa fie mai bine. succese in continuare...te pupicesc.
midnight_talker
29-01-2007, 08:49 PM
Inca n-am facut masaj anticelulitic.E un proiect de viitor,sa vad cum ma descurc cu banii.Eu inca nu sunt salariata si e cam nasol sa cer bani de la mama.In plus e o suma frumusica si nu cred ca o sa tina mult.
Din cate stiu,e normal sa te doara masajul si sa te invinetesti primele 5-6 sedinte.
Multumesc tuturor!
PS.Asta e ultima mea sesiune.
Lacry
29-01-2007, 09:39 PM
Salutare, Midnight
Bafta la examene! Nu e musai sa te invinetesti la masaj. La inceput se solicita maseorului un masaj mai ... finut
Pupi de la mine si de la Moaca
axe10
30-01-2007, 08:01 AM
CITAT(midnight_talker @ 29-01-2007, 10:49 PM)

Inca n-am facut masaj anticelulitic.E un proiect de viitor,sa vad cum ma descurc cu banii.Eu inca nu sunt salariata si e cam nasol sa cer bani de la mama.In plus e o suma frumusica si nu cred ca o sa tina mult.
Din cate stiu,e normal sa te doara masajul si sa te invinetesti primele 5-6 sedinte.
Multumesc tuturor!
PS.Asta e ultima mea sesiune.
Bafta la examene Ancutza...si sa termini cu bine....eu in ultimul an ajunsesem la capatul puterilor.
Eu am renuntat dupa 5 sedinte ca nu mai puteam indura.Bine eu sunt si mai sensibila la durere...poate tu reusesti...se vedea bine pielea dupa aceea. Am schimbat din masaj pe impachetari cu parafango.
ina_ceva
30-01-2007, 11:41 AM
Bafta la examene!!
midnight_talker
31-01-2007, 01:05 AM
Lacry scumpa,la ce celulita avansata am,nu am pretentii sa fie finut masajul,ca nu vreau sa dau banii aiurea,ca sa ma mangaie cineva.Oricum tipa asta la care merg mi-a spus ca numai dupa ce mai slabesc se atinge de mine,ca n-are rost sa dau banii degeaba si ea sa nu-si poata face treaba klumea.Ce rost ar avea sa ma minta?Interesul ei ar fi sa ia banii de pe mine,dar nu e asa.E foarte corecta,ma masoara frecvent si are cliente de ani de zile.Intrebarea este cat o mai tin eu,ca ma costa de fac economii la sange.Oricum,de la sfarsitul lui mai,cand incep sa apara si la noi legume proaspete,ma reapuc de Monti.
Sunt din nou pe pozitie,increzatoare si deja a trecut o luna din lupta mea contra felului in care arat.Nu mai spun lupta impotriva kilogramelor,pt ca eu slabesc in cm deocamdata.Dar,sa se vada pe mine,pe haine si ce spune cantarul nu ma mai intereseaza.O sa elimin si eu candva apa.Cred ca am retinut foarte multa apa de-a lungul timpului si nu numai grasime.
Cu examenele e ok....De abia astept sa le termin.In semestru 2 noi nu mai avem ore.Ne concentram doar asupra licentei.As vrea sa lucrez ceva,dar fara carte de munca din motive intemeiate.
Fetelor,iertati-ma ca nu prea intru sa citesc ce mai e nou pe la voi,dar incerc chestia asta noua,sa-mi imitez timpul de stat in fata calculatorului.Mi-am dat seama ca in anul 2006 nu a fost defel un lucru bun pentru mine si vreau sa-l schimb.
Pupici multi si ma bucur cand gasesc raspunsuri in jurnalul meu.
julyalina
01-02-2007, 09:35 AM
'neatza Anca!

succes in sesiune ! si succes la pregatirea lucrarii! (daca esti in ultima sesiune, banuiesc ca trebuie sa-ti daui si licenta

)
referitor la masajul anticelulitic, eu sunt de acord cu Lacry. spune-i sa nu te invineteasca! daca simti ca te doare foarte tare , spune-i !
masajul nu trebuie sa doara niciodata! masajul anticelulitic trebuie sa fie unul ferm dar nu trebuie sa doara! si cu atat mai putin sa lase vanatai ! . este mai bine asa pentru ca daca te invineteste, ti se sparg vasele de sange si nu e bine deloc

iti spun ca am patit-o pe pielea mea
lliliana
05-02-2007, 01:28 PM
Salut...Pupici si imbratisari. Bine te-am regasit.
lliliana
07-02-2007, 07:10 PM
Te-ai pierdut vorbind in noapte?...Unde esti? Mi-e dor de tine.
midnight_talker
09-02-2007, 11:54 AM
Ciao fetelor!Miercuri am fost masurata a doua oara si am mai scazut in cm.Deja se vede si la cantar.Sunt absolut incantata si in plus am acuma un iubit care mi-a dat "fluturasi" in stomac si sa zicem ca abia pot manca.
Mai am un exmen si gata.Cam astea sunt noutatile pe scurt.Va pup pe toate!
Nessie
09-02-2007, 01:14 PM
CITAT(midnight_talker @ 09-02-2007, 11:54 AM)

Ciao fetelor!Miercuri am fost masurata a doua oara si am mai scazut in cm.Deja se vede si la cantar.Sunt absolut incantata si in plus am acuma un iubit care mi-a dat "fluturasi" in stomac si sa zicem ca abia pot manca.
Mai am un exmen si gata.Cam astea sunt noutatile pe scurt.Va pup pe toate!

Ai un iubit si atat ne spui? Vrem detalii!
axe10
09-02-2007, 05:34 PM
Da, da...spune-ne mai multe nu ne lasa cu ochii in soare...dragostea slabeste...asa am auzit....la mine nu s-a intimplat dar sper ca la altii sa tina faza
Pupici
midnight_talker
10-02-2007, 11:26 AM
Ciao fetelor!L-am cunoscut pe Madalin saptamana trecuta si am hotarat impreuna sa ne mai vedem,sa ne mai cunoastem,etc.Mi-a spus ca ma place foarte mult si intr-adevar imi dadea si 5 telefoane pe zi,bipuri,mesaje,etc.Nu este intruchiparea lui "Fat-Frumos" dar am invatat sa nu mai caut perfectiunea,tinand cont ca nici eu nu sunt perfecta si am si eu defectele mele.Mi-am dat o sansa sa-l cunosc mai bine si ma bucur pentru asta deoarece acum m-am obisnuit cu tot ce inseamna el.Imi place de el,mi-e drag,dar inca nu pot sa spun ca sunt indragostita,chiar daca exista acei fluturasi in stomac.
Ma cauta tot timpul,se intereseaza de mine si ma respecta.Ma prezinta tuturor ca si prietena lui si el spune deja ca ma iubeste,lucru pe care eu nu-l prea cred,ca totusi e devreme,dar e de bine,nu?Deocamdata mai am nevoie de timp sa ma conving de intentiile lui.E normal sa fiu suspicioasa deoarece nu prea mi s-a intamplat sa ma placa baietii asa plinutza.Totusi,el vorbeste mult de viitor,sa ma duc sa-i cunosc parintii(el fiind dintr-un sat de langa Oradea),etc.
Este mai mare decat mine cu 3 ani,lucreaza ca si inginer,e slabut,putin mai inalt,poarta ochelari,ochi albastri.E scump si dulce in felul lui si sper sa iasa ceva bun dion povestea asta.
Ce alte detalii sa va mai dau?E totul nou ce mi se inatmpla acum si traiesc fiecare pas fara nici o graba,ca doar am timp destul.Da,la kg se vede chiar bine ca am slabiit.Brusc si dintr-o data 4 kg din ianuarie.La inceput se vedea doar la cm,acum am progresat.
De abia astept sa-mi imbrac hainele de acum 2 ani cand am slabit cu Monti 12 kg.
Pupici multi si tinem legatura!
Nessie
10-02-2007, 11:56 AM

Asa! Vezi ca se pote mai cu suflet?

Ma bucur ca ai gasit pe cineva sa iti dea fluturasi.

Cel mai important e modul in care se comporta cu tine, sa iti arate ca te respecta si te apreciaza pentru ceea ce esti, ca este alaturi de tine in orice fleac pe care il faci si ca te iubeste. Cred ca si el e luat putin de val cand spune ca te iubeste, pentru ca dupa parerea mea sentimentul se formeaza in cateva luni, dar e bine ca simte ceva acolo in inimioara si iti spune.
Felicitari si pentru cele 4kg. Wow!

Chiar ca brusc ai slabit!! Poate cand ai timp ne mai pui poze cu tine. Te pup!
himere2005
10-02-2007, 12:09 PM
felicitarile mele, sper ca el sa fie alesul...oricum, este de bine daca vrea sa te prezinte parintilor lui, inseamna ca vrea o relatie serioasa. succes in continuare la alungarea kg
_noni_
10-02-2007, 02:43 PM
eu am citit dintr-o intamplare in jurnalul tau, pentru ca nu te-am cunoscut pana acum, si-mi pare rau.
asa frumos si curat ai descris starea in care te afli! si eu cred ca e de bine, sau cel putin mie sentimentul asta mi-l da.
sper sa fii fericita si sa te implinesti inca o data cu aceasta noua experienta!
cred ca ar trebui sa ai mai multa incredere in tine, pentru ca pari sa ai un suflet deosebit de frumos si din poze, pari si o peroana simpatica si calda!
eu iti tin pumnii si te astept cu vesti bune!
}{
lliliana
10-02-2007, 06:56 PM
Hihi...ce-mi place de tine
).gif)
Taci shi faci. Bravaaa!!! Pup dulcic...s-auzim de bine.
himere2005
17-02-2007, 08:39 AM
si sa ne tii si pe noi la curent
amalia0701
17-02-2007, 09:09 AM
Ancaaaaaaaaaaaaa
Ce mai zic fluturii?
mIe mi se pare ok sa fie mai mare decat tine, barbatzii se maturizeaza mai greu, unii niciodata

, din aceasta cauza totdeauna m-an uitat dupa cei mai mari.
Asta pana anul trecut cand mi-a placut dirigu care cu 7 ani mai mic
Tare ma bucur sa aud vesti bune.\
Bafta la examen.
Sa stii ca exista multzi barbatzi care plac femeile care le umplu mainile si patul

, e mai senzual decat niste coaste costelive
Acu io nu zic ca e ok sa fii obeza, dar nu te mai mira ca te plac barbatzii.
Io aveam succes la 120 de kg, crede-ma ca nu are legatura cu kg, ci mult mai mult cu "disponibilitatea femeii".
Bafta la ultimul examen
Ce mai face nepoata ta?
Poze?
Ochii albastii a lui Madalin nu ni aratzi
midnight_talker
19-02-2007, 01:08 AM
Ciao!Mi-am reluat activitatea si va scriu noaptea......
Amalia,mi-esti tare draga.Mi-am amintit de fazele de anu trecut cu dirigu fetei tale.....
Fluturasii s-au mai calmat,pot dormi,pot inghiti,e mai bine asa....
Relatia e OK,dar ca saptamana trecuta ne-am vazut numai o data ca am avut examen si el era tare racit si ca sa nu ma imbolnavesc,ne-am sacrificat.Apoi in weekend a plecat acasa la tara si nu ne-am vazut.Bine,daca ar fi dupa el,m-ar duce si pe mine,dar eu prefer sa mai tatonez terenul si sa ma conving de el ca sa-i pot acorda increderea.N-am apucat sa ne facem poze inca.N-am iesit de multe ori undeva,mai mult a venit el sa ma vada(in masina in fata blocului) ca am vrut sa ma concentrez sa termin bine sesiunea.Acum sunt in vacanta,el nu mai lucreaza pana seara tarziu si o sa ne putem intalni mai mult.
Chiar asta seara m-a mai uimit cu ceva.Mi-a spus ca-i place ca nu ma machez numai atunci cand trebuie.M-a dus de cateva ori cu masina la sala de sport.Apoi...ce era sa ma machez inainte sa intru in sauna sa-mi curga vopselele???Mi-a placut asta.Oricum in Grecia am tratat de multe ori subiectul machiaj cu baietii de acolo care prefera fetele nemachiate.
Referitor la faza ca ma poate place si pe mine cineva asa cu sunt,mai plinutza....a fost mai greu sa cred asta pt ca in societatea romaneasca sa zicem ca esti luat in batjocura.Foarte rar gasesti persoane care sa aprecieze si altceva,nu numai aspectul fizic.Ma gandeam ca nu am intalnit pe cineva nici atunci cand am slabit asa de mult....Dar,sunt draguta asa cum sunt.Ma stresez numai pt mine,nu si pentru cei din jur.La prima intalnire m-am imbracat obisnuit,n-am vrut sa-mi etalez hainele mulate si sexy pe care le am

Imi stau bine si trebuie sa-mi subtiez coapsele si sa mai scada fundul,ca partea de sus e super ok.De sapt asta voi incerca sa ma reapuc si de sport.Mai am 3 sedinte de parafango si probabil ca de sapt viitoare ma bag si la masaj.Sora-mea n-a slabit defel cu 2 luni de parafango,eu in schimb am dat jos multi cm.Nu stiu care-i diferenta.
Fetelor,sunt in vacanta,mi-e bine.......Probabil ca voi scrie mai des.
Nepotica mea are aproape 1 an si 4 luni si ma iubeste foarte mult si eu pe ea.O sa pun ceva poze cu ea in curand si sper sa-mi fac si eu ceva poze noi,ca nu am numaid e la craciun,cand inca eram umflata bine.
Va pup pe toate si sa aveti o saptamana de nota 10.
julyalina
19-02-2007, 08:33 AM
felicitari Anca !

ma bucur tare mult pentru tine

pentru cm dati jos, pentru kg alungate si pentru noul iubitzel
Andreea-Rodica
19-02-2007, 12:07 PM
mirela_awad
19-02-2007, 10:33 PM
merge bine pe ambele planuri. felicitari! cat ma chinuiam eu sa-ti gasesc un Fat frumos ,dar nu a fost nevoie. a aparut si tu l-ai cules. brvao! love is in the air!
lliliana
20-02-2007, 11:46 AM
In sfarshit mai shtie omu' cate ceva de tine...noaptea, ziua....bine ca scrii. Vacantza de vis...ai grija de tine.
amalia0701
20-02-2007, 01:18 PM
Servus iubita!
Te pup!
Asteptam vesti.
Imi place ca iei usor relayia, ca nu te arunci cu capul inainte, oricati fluturi ai
midnight_talker
21-02-2007, 12:52 PM
Ciao fetelor!
Totul e ok cu dieta.Am o presimtire,ca ceva nu merge bine,ca ceva nu pusca in relatia mea cu Madalin.
Azi e o saptamana de cand n-am mai apucat sa ne vedem,asta pt ca a fost foarte racit,apoi a plecat in weekend acasa la tara,apoi luni i-a fost rau de la fiere,ieri a intervenit ceva la serviciu.Azi daca mai intervine ceva scuza...o sa ma gandesc serios la "coincidentele" astea.
Nu vreau sa fiu absurda si sa fac reprosuri,sa fiu sufocanta pt ca sunt pe principiul ca mai am nevoie si de libertatea mea si de timpul meu pt lucrurile mele,dar ceva parca nu e ok.
Mi-am spus ca ii mai dau o saptamana sa vad ce face si cum se comporta,fara sa stie de termenul asta.As avea nevoie de sugestii,cum sa fac sa-l "verific" sau sa-l prind pentru o singura chestie,sa vad daca e intr-adevar sincer sau se joaca.
Nu vreau sa ma cert cu el,ca nu-i genul meu......dar nu stiu ce sa fac,pt ca in fata mea si-a cam pierdut din incredere.
Am nevoie de voi,fetelor!
Nessie
21-02-2007, 02:31 PM
Imi place mult de tine ca esti cu capul pe umeri si gandesti "din exterior" relatia.

Daca ti se pare ca are scuze mereu, nu ii zice nimic, nu il mai suna. Lasa-l pe el sa vezi cand are de gand sa te sune si fii pregatita.

Gaseste tu scuze ca sa nu va vedeti, chiar daca stai si te uiti la tv. Doar sa vezi daca se agita sau nu. Pragateste dinainte scuza si serveste-i-o! Gaseste ceva astfel incat sa nu poate spuna ca merg si eu sau te duc eu cu masina. Spune-i ca e cineva pe la tine, ca te-a rugat o prietena sa o ajuti la curatenie... ceva ... gasesti tu.
amalia0701
22-02-2007, 12:22 PM
CITAT(Nessie @ 21-02-2007, 02:31 PM)

Imi place mult de tine ca esti cu capul pe umeri si gandesti "din exterior" relatia.

Daca ti se pare ca are scuze mereu, nu ii zice nimic, nu il mai suna. Lasa-l pe el sa vezi cand are de gand sa te sune si fii pregatita.

Gaseste tu scuze ca sa nu va vedeti, chiar daca stai si te uiti la tv. Doar sa vezi daca se agita sau nu. Pragateste dinainte scuza si serveste-i-o! Gaseste ceva astfel incat sa nu poate spuna ca merg si eu sau te duc eu cu masina. Spune-i ca e cineva pe la tine, ca te-a rugat o prietena sa o ajuti la curatenie... ceva ... gasesti tu.

Trebuie sa faci ceva sa fii suigura, daca nu ai incredere e cel mai rau.
Asteptam sa ne povestesti care-i realitatea.esti o fata desteapta si o sa-l dovedesti

daca-i mincinos sau o sa te linistesti.
axe10
22-02-2007, 12:49 PM
Vorba lui Nessie ...lasa-l sa te sune...vezi cand are de gand sa o faca si apoi mai vezi....cine stie cu cine o mai fi vorbit si ce in saptamana asta....tine-ne la curent oricum...dar nu de 220...
lliliana
22-02-2007, 02:48 PM
Sunt de acord cu Ness in privintza strategiei...sa raspunzi cu aceeashi moneda...fa-te mult prea ocupata, da-i senzatzia ca mingea e in terenul tau. Ori, mai dur, mergi peste el fara sa-l anuntzi. Iti dai imediat seama in ce ape te scalzi dupa reactzia pe care o va avea. Impozibil sa nu arate adevaratele intentzii. Pentru asta itzi trebuie putzin tupeu.
).gif)
Te sarut shi te imbratzishez cu drag. Tin pumnii sa ieshi cu bine din asta, indiferent ca vei decide.
Nu te necaji....mai sunt destule p........ pe lumea asha, iarta-mi "elegantza" explimarii
).gif)
Nu merita nici macar un neuron consumat. Spun asta din experientza, din pacate. Pe lume exista doar doua persoane pe a caror iubire te potzi baza cu adevarat...MAMA TA shi...insa aici exista shi exceptii...COPILUL TAU. Atat.
midnight_talker
22-02-2007, 10:00 PM
Ciao fetelor!Sa zicem ca am noutati.
Nessie,fara sa vreau am avut si eu motive sa-l refuz sa ne vedem tocmai pt ca nu puteam sau pt ca era cineva la mine.Se pare ca saptamana aceasta nu ne-am vazut pentru ca atunci cand putea el nu puteam eu si invers.Dar voi aplica metoda,pentru ca la inceput ma cauta si de 5 ori pe zi,si acum cred ca se simte sigur pe mine si nu mai e la fel.Bine,stiu ca nu poate fi la fel toata relatia,dar totusi...inca suntem la inceput,cand ar trebui mesaje,bipuri si telefoane cu kilogramul.
In cele din urma ne-am vazut azi si din doua rele am ales-o pe cea mai putin rea.Adica,decat sa merg eu la el acasa(m-a invitat),l-am invitat eu inauntru la mine,macar m-am simtit pe teren propriu.Am vb ,dar nu chiar asa de multe.A fost bine,m-a respectat si nu parea sa aiba alte intentii.
Totusi,continui sa nu am incredere.Asta nu e bine,stiu,dar e ca un simt pe care-l am.Nu ne intalnim asa de des precum alte cupluri de indragostiti o fac mai ales in primele saptamani,nu prea imi pune intrebari despre mine sau despre trecutul meu...parca nu exista setea aceea de cunoastere.POate e mai timid,ca la telefon ne spunem multe,nu mai stiu ce sa cred.
Si,in plus merge si weekendul asta acasa.Al treilea weekend consecutiv si totusi mi se pare dubios.Adica acum ca e cu mine,ar trebui sa-si doreasca sa petreaca mai mult timp cu mine,nu cu parintii.Ce ziceti?
Si parca spunea ca o data la 2 saptamani lucreaza sambata.Ei bine,ar fi trebuit sa lucreze sambata trecuta,dar nu a mers....Poate pt ca era prea racit.
Asa,parca nu mai simt nimic.Poate e neincrederea mea de vina.Oare mi-e frica de ceva?
Stiu ca exista atatia altii pe lumea asta,dar sa zicem ca nu prea am experienta si vreaus a mi-o fac.Cred ca o sa-l tin sub observatie stricta inca o saptamana-doua,ca apoi merge o luna la un curs la Bucuresti.
O sa-l rasplatesc cu aceeasi moneda...asa voi proceda sa vad daca insista,atunci ii pasa.
Poate o sa ma intrebati de ce mai stau cu el?Pai pt ca nu am alta optiune si pentru ca vreau sa-mi fac experienta,vreau pe cineva alaturi si poate cand o sa dispara neincrederea,vor reapara si fluturasii din stomac.
Fetelor,va multumesc mult mult ca sunteti alaturi de mine si ma sustineti.Va tin la curent!
Sexymom
22-02-2007, 10:36 PM
Succes, sa fi diplomata si sa nu te arati prea interesata de el.Sti ca uneori indiferenta e cea mai buna arma.
Dar, odata ce apare sentimentul de neincredere parca nu mai e acelasi lucru.
Eu de cate ori am fost indragostita de cineva imi doream 24 de ore din 24 sa stau numai langa acea persoana, sa respir langa ea,sa o miros, sa o ating.Iar sotul meu care e un tip foarte legat de parintii lui(mamos chiar)dupa ce m-a cunoscut pe mine nu mai mergea acasa cu lunile, nu mai zic ca el saptamana de saptamana era intre Buc-Alexandria.
midnight_talker
22-02-2007, 11:10 PM
Va trimit o poza cu nepotica mea dulce.
amalia0701
23-02-2007, 06:37 AM
Io zic sa ai rabdare.
Un ingeras e nepoata ta
axe10
23-02-2007, 07:34 AM
CITAT(Sexymom @ 23-02-2007, 12:36 AM)

Succes, sa fi diplomata si sa nu te arati prea interesata de el.Sti ca uneori indiferenta e cea mai buna arma.
Dar, odata ce apare sentimentul de neincredere parca nu mai e acelasi lucru.
Eu de cate ori am fost indragostita de cineva imi doream 24 de ore din 24 sa stau numai langa acea persoana, sa respir langa ea,sa o miros, sa o ating.Iar sotul meu care e un tip foarte legat de parintii lui(mamos chiar)dupa ce m-a cunoscut pe mine nu mai mergea acasa cu lunile, nu mai zic ca el saptamana de saptamana era intre Buc-Alexandria.
Sa nu-mi zici ca esti din Alexandria Sexy....mama e de langa...
CITAT(midnight_talker @ 23-02-2007, 01:10 AM)

Va trimit o poza cu nepotica mea dulce.
Dragutza-draguta, dulcica-dulcica....
Pup fata si nepotica
lliliana
23-02-2007, 08:00 AM
Bune iubita...Sper ca eshti mai bine. Linishteshte-te shi vorba ta, e o experientza. Data viitoare va fi mei bine

Te imbratzishez shi urez de bine.
midnight_talker
26-02-2007, 12:18 AM
Fetelor,am avut dreptate sa simt neincredere.Si ma gandeam sa va tin la curent cu ce s-a mai intamplat.Fluturasii au disparut din cauza nesigurantei,dar si din cauza ca nu ne-am vazut prea des.N-am mai simtit acel entuziasm de inceput de relatie....
Weekendul acesta mi-a spus ca pleaca din nou acasa la tara,lucru care nu mi-a prea convenit.Am prieten dar tot weekendul cand am avea timp liber stau acasa.Ok...In fine,am acceptat.Dar,banuielile au inceput din momentul cand am inceput sa-l apelez si spre surprinderea mea,nu mai avea deel probleme cu semnalul ca si in celelalte weekend-uri.L-am apelat f des,tocmai sa ma conving de treaba cu semnalul.El locuiesti intr-o zona de munte si nu prea are semnal.Ok.....M-am gandit ca poate e mai mult plecat prin sat sau cu prietenii prin apropiere si de aceea,dar in sufletul meu stiam ca nu e acasa la tara.Simteam ca e in Oradea si ca e o minciuna.M-am gandit sa merg azi dimineata pe la el la bloc sa vad daca-i gasesc masina acolo,dar m-am gandit ca nu merita efortul sa ma trezesc de dimineata pt asta.ei bine,asta seara cand m-am intors acasa,am mers si evident ca am gasit masina parcata in fata blocului.intorcandu-ma spre casa(sta cam la 5-7 min de mers pe jos de mine) l-am sunat.Prima data nu mi-a raspuns.Apoi l-am intrebat ce face(el ca e acasa in sat,ca doarme) si intr-un context m-am asigurat ca a plecat cu masina lui.Si in plus,pt ca sa ma conving ca toate astea nu sunt coincidente,am rugat un prieten de-al meu sa-l sune acasa la tara si nu era acolo,evident.
Acum sunt in situatia asta neplacuta.Totusi,n-as vrea sa ma repede la el,sa ma ratoiesc si sa-i fac reprosuri si scandal.Vreau sa fac ceva inteligent si de aceea apelez la experienta voastra de viata.Eu nu prea am experienta cu baietii si nu stiu cum sa procedez.Poate a avut un motiv intemeiat,dar poate nu.sa nu creada el ca eu sunt naiva si ca ma poate folosi.Cum sa procedez????
Please,help!!!!
julyalina
26-02-2007, 08:15 AM

midnight, iubita, nu te supara pe mine, dar eu cred ca are pe altcineva

sau a vazut ca tu esti mai cumintica si nu sari cu capul inainte si nu mai are kef sa astepte ... poate gresesc

dar asta este impresia mea ...
el locuieste singur aici in oras?
1. wk- ul viitor , cand iti va spune ca pleaca iar la tare, ai putea sa-i spui ca esti libera si vrei sa mergi
2. daca nu mai ai rabdare pana atunci, cheama-l la tine acasa , sau intalniti-va pe teren neutru si spune-i verde in fata ce ai descoperit

nu-i spune ca l-ai urmarit, ci doar ca intamplator i-ai vazut masina aici in wk si ca stii sigur ca nu a fost la parinti. intreaba-l direct ce se intampla ! cand o sa vada ca stii, o sa vezi cum reactioneaza si atunci poti lua o decizie

te
ai grija
lliliana
26-02-2007, 08:33 AM
Salut...parerea mea...las-o balta. Nu e pentru tine. Ti-e clar acum ca minte. Daca face asha ceva, nu prea mai exista reparatzie. Te-a mintzit, nu te mai vrea...de ce te tzine in sah? Aici e buba, de ce? Eu in locul tau l-ash fi sunat din fatza usii de la intrarea in apartament shi, dupa aceea, sunam la usa. Pe bune. Adevarul e ca, personal, nu sunt sanatoasa la cap shi tipul ar fi ramas clar fara prelungirea care face barbatii sa nu se termine brusc (ca shi elefantzii

) Nu e pentru tine iubita. Arunca-l la gunoi, fa-l sa se simta ca un gunoi, pentru ca asta este. Mincinoshii nu merita alt calificativ. Sa mintzi gratuit...pentru ca nu ai curajul sa rupi o relatzie, sa te joci cu semtimentele unui om?...kk-maka. Asta e. Iarta-mi picturile lingvistice. Ai grija de tine shi casca ochii mai mari. Ce-i al tau e pus deoparte. Pup.

Altul la rand!!!
axe10
26-02-2007, 08:44 AM
Ancuta draga, eu am zis ce aveam de zis dar repet...stiu ca acum e mai dureros...sper ca nu a ajuns sa te doara prea tare dar pune capat "relatiei" astea. E clar ca ceva s-a schimbat, nu stiu ce, poate o alta fata poate nu dar e clar ca nu vrea sa mai petreaca timpul cu tine si de ce sa te umilesti tu la faza asta?
Baieti sunt cu duiumul ...acum crezi ca nici unul nu te place ca esti "grasutza" dar stai linistita ca e si pt tine cineva acolo in zona sau mai departe cine stie...
Metoda mea ar fi sa nu-l mai cauti iar cand el te suna sa ii raspunzi cu aceiasi metoda...adica sa nu-i raspunzi sau sa-i zici ca esti plecata din Oradea. Lasa-l sa fiarba daca intr-adevar are chef de tine (cu toate ca ma indoiesc).
Stii care e treaba cu barbatii? Sunt lasi si nu pot sa-si asume responsabilitatea faptelor lor....nu are curaj sa spuna drept in fata ce are de spus...asta nu e caracter. Fii tu directa cand il vezi si cerei parerea despre ce s-a intamplat si o sa vezi ca se da dupa "copac"...
Eu te pupicesc, iti urez o saptamana mai buna, nu te lasa doborata de un asemenea "neica nimeni" si treci mai departe. Ai doar 20 si ceva de ani...nu se termina aici viata.
Mai vorbim.
amalia0701
26-02-2007, 11:27 AM
Daca iti e clar ca a mintzit, da-i flit.
Nu mai raspunde la tel. si altul la rand.
midnight_talker
26-02-2007, 11:17 PM
Ciao!
Va multumesc mult pt sfaturi,m-am simtit mai bine dupa ce le-am citit.
Azi n-am prea avut parte de bipuri din partea lui,dar nici el din partea mea.La un moment dat,pe la ora 18 m-a sunat,dar n-am raspuns la telefon.Apoi au urmat mai multe bipuri din partea lui,crezand c-o sa-l sun eu.Totusi i-am facut si eu un bip mai tarziu,pt ca vreau sa se simta nesigur pe mine.O sa vreau sa-i spun in fata motivul,nu la telefon.Asta in cazul in care o sa ma mai caute,dupa tot ce s-a intamplat in ziua de azi.
Anyway....NEXT!!!
Va pup pe toate si multumesc!
Referitor la dieta,de maine merg si la sport inainte de parafango si deocamdata incep sa fac masaj abdominal ca ala nu e dureros.Totul e ok!
axe10
27-02-2007, 09:36 AM
CITAT(midnight_talker @ 26-02-2007, 11:17 PM)

Ciao!
Azi n-am prea avut parte de bipuri din partea lui,dar nici el din partea mea.La un moment dat,pe la ora 18 m-a sunat,dar n-am raspuns la telefon.Apoi au urmat mai multe bipuri din partea lui,crezand c-o sa-l sun eu.Totusi i-am facut si eu un bip mai tarziu,pt ca vreau sa se simta nesigur pe mine.O sa vreau sa-i spun in fata motivul,nu la telefon.Asta in cazul in care o sa ma mai caute,dupa tot ce s-a intamplat in ziua de azi.
Anyway....NEXT!!!
Referitor la dieta,de maine merg si la sport inainte de parafango si deocamdata incep sa fac masaj abdominal ca ala nu e dureros.Totul e ok!
Sa vezi ce o sa mai traga el de tine cand o sa te vada ce misto te faci....haha...da-l in ma'sa...move on darling...
amalia0701
27-02-2007, 10:18 AM
CITAT(midnight_talker @ 26-02-2007, 11:17 PM)

Ciao!
Anyway....NEXT!!!
Bravo iuboita!
Sa stii ca tot masjul e dureros daca e facut pentru slabit si e facut cum trebuie.
Dar merita.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.