Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Vreau mai multe de la viata ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
luchi
Masaj, sport? Uf, de cand n-am mai trecut pe aici? Ma ierti? give_rose.gif
Uite, am luat numai partea buna a lucrurilor. wink1.gif
ce-ti mai face nepotica? Probabil e marisoara, merge in picioare deja si vorbeste?
bpaula
masajul abdominal nu e dureros? curios, ca pe mine acolo ma deranja cel mai tare la inceput si era o durere mai uracioasa decat la cea de la picioare unsure.gif
aki
Salut draga Ancuta.imi pare raude ce ti se intimpla.Da-i papucii...E clar cu viata lui.Priveste cu si anlizeaza cu mintea cum nu cu inima.Inima te duce in eroare.Tine-ne la curent...Pup
midnight_talker
Ciao!Azi am avut o durere de ovare cum n-am ami avut de mult din cauza problemelor feminine.Un bun motiv pentru a explica raceala dintre mine si madalin pana in momentul adevarului.
Maine o sa ma intalnesc cu el si-i voi spune ce am de spus face to face,ca sa-i vad reactia si sa ma simt impacata ca m-am descarcat.
Azi a fost disperat cu apeluri,mi-a trimis si sms,m-a sunat si m-a intrebat ca-s suparata pe el???Eu l-am intrebat ca am vreun motiv????In fine,maine voi avea noutati.
Pupici!

CITAT(bpaula @ 27-02-2007, 06:09 PM) *

masajul abdominal nu e dureros? curios, ca pe mine acolo ma deranja cel mai tare la inceput si era o durere mai uracioasa decat la cea de la picioare unsure.gif

Paula,nu spun ca am fost total relaxata.A fost o senzatie nici buna nici rea.In zona ovarelor a fost mai nasol,dar am supravietuit.
Azi n-am fost nicaieri.... sad.gif

CITAT(luchi @ 27-02-2007, 02:40 PM) *

Masaj, sport? Uf, de cand n-am mai trecut pe aici? Ma ierti? give_rose.gif
Uite, am luat numai partea buna a lucrurilor. wink1.gif
ce-ti mai face nepotica? Probabil e marisoara, merge in picioare deja si vorbeste?

Nepotica mea este cel mai dulce ingeras.N-am cuvinte sa exprim iubirea si bucuria ce o am in suflet datorita ei.E mare,are deja 1,4 ani,e inalta(are 80 cm)si ma striga prin casa sau cand vb cu ea la telefon.Trece timpul....

CITAT(aki @ 27-02-2007, 06:33 PM) *

Salut draga Ancuta.imi pare raude ce ti se intimpla.Da-i papucii...E clar cu viata lui.Priveste cu si anlizeaza cu mintea cum nu cu inima.Inima te duce in eroare.Tine-ne la curent...Pup

Aki,nu pot sa pun inima nici macar in discutie,pt ca nu il iubesc.Am simtit ceva la inceput,dar daca el a fost LOSER si a lasat focul sa se stinga,treaba lui.
Axe,Amalia maine voi lua o decizie.Daca recunoaste adevarul,sunt dispusa sa-i mai dau o sansa.....nu de alta,dar sa-mi fac si eu putina experienta.Oricum,unde vrea el,nu voi ajunge.Nu prea am experiente amoroase si asta a fost un complex pt mine o perioada din viata mea.Cred ca astfel pot sa am mai multa incredere in mine si sa fiu mai sigura pe ceea ce fac(referitor la baieti).
Vedem ce se intampla maine.
lliliana
Neatza...imi pare tare rau ca nu te simtzi bine...dar mancaiem noi shi pupam pupic.gif Uite ca trece. hug.gif floare.gif
Ai grija de tine iubita. Capul sus. hug.gif floare.gif
amalia0701
Iti tzinem pumnii pupic.gif
axe10
Nu trebuie sa te streseze faptul ca esti neexperimentata...o sa ai tu...am uitat ce varsta ai dar nu asta are importanta...nu dispera ca vine si vremea ta...pupici
midnight_talker
Sunt in fuga acum si nu am apucat sa intru in toate jurnalele.Va doresc o primavara frumoasa si senina,cu forte noi si multa ambitie!Imi place la nebunie primavara in romania!Anul trecut parca nici n-am avut primavara in grecia.Iubesc si copacul inmugurit din fata geamului meu.Iubesc mirosul si atmosfera de primavara!!!!

Pupici!
midnight_talker
N-am mai apucat sa vin cu detalii despre situatia mea.M-am intalnit intr-un final cu tipul si bine-nteles ca n-a recunoscut nimic.El a tinut-o pe-a lui si eu pe a mea,desi sunt sigura de afirmatiile mele.In fine,am inteles ca trece printr-o perioada grea la serviciu si am considerat ca nu e un motiv sa ma despart de el.Deocamdata mi-e totuna ca ma vad sau nu cu el si cat de des,si tocmai de asta,distrandu-ma cu cel mai bun prieten,ma gandeam ca macar ma mai distrez si eu.Mi-e indiferent daca-s cu el sau nu,dar decat singura,mai bine raman cu el pana apare altcineva.
Sunt atenta in continuare si voi avea grija sa obtin ceea ce vreau.Pupici!
Luni ma masor sa vedem daca am mai slabit.Tineti-mi pumnii!
amalia0701
CITAT(midnight_talker @ 04-03-2007, 01:43 PM) *

N-am mai apucat sa vin cu detalii despre situatia mea.M-am intalnit intr-un final cu tipul si bine-nteles ca n-a recunoscut nimic.El a tinut-o pe-a lui si eu pe a mea,desi sunt sigura de afirmatiile mele.In fine,am inteles ca trece printr-o perioada grea la serviciu si am considerat ca nu e un motiv sa ma despart de el.Deocamdata mi-e totuna ca ma vad sau nu cu el si cat de des,si tocmai de asta,distrandu-ma cu cel mai bun prieten,ma gandeam ca macar ma mai distrez si eu.Mi-e indiferent daca-s cu el sau nu,dar decat singura,mai bine raman cu el pana apare altcineva.
Sunt atenta in continuare si voi avea grija sa obtin ceea ce vreau.Pupici!
Luni ma masor sa vedem daca am mai slabit.Tineti-mi pumnii!

azi e luni, sa auzim cum e cu masuratorile pupic.gif
axe10
Da , da....sa auzim de centimetri... cheer.gif
Sexymom
Cred ca o sa fie multumita, e o tipa tare constiincioasa. pupic.gif
midnight_talker
Ciao!Nu m-a masurat azi tipa ca n-a avut timp.A fost o nebunie la sala si am lasat-o pe data viitoare,adica pe miercuri.
Deocamdata fac 30 de min de miscare,masaj abdominal si parafango.Ma simt bine si mai ales in sauna.....
Azi m-am si cantarit.Din pacate la cantar nu se vede nici o schimbare fata de luna trecuta,ca numai asa ma enervez eu si-l iau pe Montignac de coarne si ma apuc de dieta 100%.
E timpul pentru o schimbare....Doar vine primavara,nu?
Pupici!
amalia0701
CITAT(midnight_talker @ 05-03-2007, 10:43 PM) *

Ciao!Nu m-a masurat azi tipa ca n-a avut timp.A fost o nebunie la sala si am lasat-o pe data viitoare,adica pe miercuri.
Deocamdata fac 30 de min de miscare,masaj abdominal si parafango.Ma simt bine si mai ales in sauna.....
Azi m-am si cantarit.Din pacate la cantar nu se vede nici o schimbare fata de luna trecuta,ca numai asa ma enervez eu si-l iau pe Montignac de coarne si ma apuc de dieta 100%.
E timpul pentru o schimbare....Doar vine primavara,nu?
Pupici!

Ce vina are Monti ca tu ai abateri?
FAZA I FARA ABATERI
stii si tu ca si mine ca DOAR asa da rezultate.
pupic.gif
midnight_talker
CITAT(amalia0701 @ 06-03-2007, 11:40 AM) *

pupic.gif

Ciao!Amalia,nu am dat vina pe Monti!Vroiam doar sa spun ca ma bag la faza 1,ca deocamdata experimentez faza 2,in sensul ca dimineata mananc ce vreau.Cred ca prima data trecuie invatata faza de mentinere,ca eu am dat-o in bara data trecuta.Nu si de data asta!!!! devil.gif
Pupici!
amalia0701
CITAT(midnight_talker @ 06-03-2007, 02:10 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 06-03-2007, 11:40 AM) *

pupic.gif

Ciao!Amalia,nu am dat vina pe Monti!Vroiam doar sa spun ca ma bag la faza 1,ca deocamdata experimentez faza 2,in sensul ca dimineata mananc ce vreau.Cred ca prima data trecuie invatata faza de mentinere,ca eu am dat-o in bara data trecuta.Nu si de data asta!!!! devil.gif
Pupici!

pupic.gif
midnight_talker
Rezultate!!!!rezultate!!!!!!
inca 3 cm in talie si 4 in coapse!!!!
Fetelor,din ianuarie de cand am inceput impachetarile cu parafango am slabit asa:
12 cm in talie,10 cm in abdomen,5 cm fese,12 cm coapse.
Ma simt happy!!!!Macar asta merge bine in viata mea!!!
Pupici!
Andreea-Rodica
Bravo!
La multi ani, o primavara frumoasa si bucurie! floare.gif
buretel
CITAT(midnight_talker @ 07-03-2007, 11:51 PM) *

Fetelor,din ianuarie de cand am inceput impachetarile cu parafango am slabit asa:
Pupici!

wow, felicitari anca!!! cheer.gif cheer.gif
sa ai o primavara frumoasa, vad ca deja a inceput bine wink1.gif
pupic.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 13-03-2007, 10:10 AM) *

CITAT(midnight_talker @ 07-03-2007, 11:51 PM) *

Pupici!

wow, felicitari anca!!! cheer.gif cheer.gif
sa ai o primavara frumoasa, vad ca deja a inceput bine wink1.gif
pupic.gif

Oauuuuuu super fain.
Te felicit.
Intzeleg ca nu merge povestea cu baiatul ala, ok, o sa apara altul pupic.gif
Nessie
ohmy.gif Wow! Ai slabit foarte mult!! cheer.gif Felicitari! Nu mai retin exact de cate ori te duci pe saptamana la parafango?
bubbles
felcitari pupic.gif si la cati mai multi cm dati jos hug.gif
midnight_talker
Ciao fetelor!
Ma simt bine,simt mirosul primaverii,ma bucur de soare si chiar daca ma simt singura de multe ori,reusesc sa merg mai departe.
gabi,merg de 3 ori pe saptamana la parafango si incerc sa merg in aceleasi zile si la putin sport.
Sper sa reusesc sa slabesc si sa fiu asa cum eu ma vreau.
Cu baiatul merge nasol.A crezut ca daca ma duce la facultate ieri(10 minute) o sa compenseze absenta lui din ultimele zile.Sunt eu prea binevoitoare si mai astept putin,ca oricum n-am altceva de facut.
Pupici multi!
julyalina
cheer.gif felicitari Ancutza!! cheer.gif acum sa nu te lasi de sport pupic.gif
ina_ceva
Felicitari give_rose.gif ! Sper sa dai dovada in continuare de aceeasi vointa wink1.gif
midnight_talker
Ciao!fetelor,nu ma las de sport si nici de parafango si in curand voi face si masaj anticelulitic,nu ma las nici de dieta,pt ca de fiecare data cand ma uit in oglinda ma gandesc ca vreau sa schimb impresia.
cel putin pana in toamna,voi ramane constanta.
Pupici multi!
bubbles
bravo pupic.gif ma bucur ca esti increzatoare.. cat dai pe impachetari? biggrin.gif
buretel
CITAT(midnight_talker @ 13-03-2007, 11:08 PM) *

Ciao!fetelor,nu ma las de sport si nici de parafango si in curand voi face si masaj anticelulitic,nu ma las nici de dieta,pt ca de fiecare data cand ma uit in oglinda ma gandesc ca vreau sa schimb impresia.
cel putin pana in toamna,voi ramane constanta.
Pupici multi!

bravo anca!!! cheer.gif imi place noua atitudine! wink1.gif
dar n-ar fi mai usor pt tine daca ai face sport in zilele in care nu faci parafango?
midnight_talker
Ciao!Buretel,ajunge sport de 3 ori pe saptamana,ca si asa nu este pasiunea vietii mele.mai bine de 3 ori,dar bine.
Bubbles,eu imi fac abonament la parafango cu 10 sedinte+1 bonus=250 lei noi.
buretel
CITAT(midnight_talker @ 14-03-2007, 01:16 PM) *

Ciao!Buretel,ajunge sport de 3 ori pe saptamana,ca si asa nu este pasiunea vietii mele.mai bine de 3 ori,dar bine.

e perfect de 3 ori pe saptamana sport pupic.gif faci numai impachetarile, sau si putin masaj dupa?
bubbles
ce faci?cum mai merg dieta impreuna cu impachetarile... ?eu aici nu gasesc asa ceva..poate acasa voi putea sa ma duc vreodata sa vad cum e biggrin.gif
axe10
CITAT(midnight_talker @ 14-03-2007, 01:16 PM) *

Din poza din avatar care cred ca e noua arati super...vezi ca se poate...?
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 07:28 AM) *

Din poza din avatar care cred ca e noua arati super...vezi ca se poate...?

Se vede ca ai mai slabit si arati bine give_rose.gif
midnight_talker
Multumesc fetelor!Dar...vedeti ca mi-am lasat parul lung???? wink1.gif
ina_ceva
Se vede wink1.gif .Eu cred ca ti-ar sta bine cu putin breton...
axe10
CITAT(ina_ceva @ 20-03-2007, 03:54 PM) *

Se vede wink1.gif .Eu cred ca ti-ar sta bine cu putin breton...

Eu zic ca deocamdata nu la breton ca e rotunjoara la fata...sa o vedem slabanoaga si pe urma....si eu ma tundeam scurt ...te face mai tanara, dar la tine nu e nevoie;parul lung te face mai feminina si mai senzuala...
midnight_talker
Axe,4 ani am avut tot par scurt.Am vrut o schimbare si de un an ma chinui sa mi-l cresc.
Nu mai stau la povesti ca merg la sala.Pupici!
midnight_talker
Ciao!Azi a fost bine la sala,incerc sa ma tin de treaba si sora-mea ma bate la cap sa merg cu ea la step/aerobic.Nu stiu eu cat pot rezista acolo,dar voi incerca.Adevarul e ca ma cam plictisesc la aparate.
Vineri imi termin ce de-al treilea abonament la parafango.Sunt foarte multumita de rezultate si merg mai departe.Noroc cu mama ca-mi plateste..
referitor la ce scria gabi la ea in jurnal,si eu am zile cand moooorrrr de foame.cateodata ma las purtata de val,dar daca nu sunt pe acasa si am treaba,reusesc sa trec cu brio peste ispite.
Mi se intampla sa-mi fie foame seara,in ultimul timp,dar incerc sa ma tin tare pe pozitie si sa ma limitez la cateva mere.
Ieri am facut o abatere.Am mancat cartofi prajiti.dar,ma scuz,ca anul asta n-am mai mancat pana acuma.
Azi am fost cuminte si am mancat spanac.Am de gand sa-mi fac des si sa mananc cat mai mult "verde" posibil.
midnight_talker
Ciao!Am avut o saptamana cu multe abateri.Aproape in fiecare zi am fost sa mananc in oras...mai mult la pizza si prostii de genu.Si cand puteam sa mananc sanatos,am introdus si cartofi.
Rusine sa-mi fie!
Am tot avut zile de nastere,sau am fost plecata de acasa toata ziua,sau pur si simplu nu aveam papa acasa sau bani suficienti sa mananc sanatos in oras.
Dar,e important de stiut ca de cateva zile am inceput sa mananc cat mai Monti(eu sunt fidela acestei diete) si la sport am inceput sa bag si exercitii,nu numai cardio.
Am o febra musculara de abia ma pot misca.Aaaa,toate deciziile si ambitia pt ca am fost sa-mi iau haine si as fi vrut si o fusta,ceva,dar nimic nu-mi sta bine ca am solduri si coapse prea groase,iar in talie sunt destul de subtire.Trebuie sa schimb ceva,ca in 7 iunie am banchetul.
Totul va fi bine!!!!!
Pupici!
crissy
Hristos a inviat!
axe10
CITAT(midnight_talker @ 04-04-2007, 12:51 AM) *

Ciao!Am avut o saptamana cu multe abateri.Aproape in fiecare zi am fost sa mananc in oras...mai mult la pizza si prostii de genu.Si cand puteam sa mananc sanatos,am introdus si cartofi.
Rusine sa-mi fie!
Am tot avut zile de nastere,sau am fost plecata de acasa toata ziua,sau pur si simplu nu aveam papa acasa sau bani suficienti sa mananc sanatos in oras.
Dar,e important de stiut ca de cateva zile am inceput sa mananc cat mai Monti(eu sunt fidela acestei diete) si la sport am inceput sa bag si exercitii,nu numai cardio.
Am o febra musculara de abia ma pot misca.Aaaa,toate deciziile si ambitia pt ca am fost sa-mi iau haine si as fi vrut si o fusta,ceva,dar nimic nu-mi sta bine ca am solduri si coapse prea groase,iar in talie sunt destul de subtire.Trebuie sa schimb ceva,ca in 7 iunie am banchetul.
Totul va fi bine!!!!!
Pupici!

Hristos a inviat in primul rand.
Te pupicesc si vad ca si la tine anturajul strica dieta.Ai grija...dar vad ca faci gimnastica la greu si mai iti permiti cate o abatere. Pana la banchet e drum lung si daca te ambitionezi o sa intri in fusta mult visata.
ina_ceva
Cum merge cu Monti?
Presupun ca nu mai ai timp sa dai pe aici din cauza exercitiilor fizice, nu? give_rose.gif
axe10
Da' chiar ..ce o fi cu fatuca de nu ne mai baga in seama....o fi devenit schiloada si cu nasu' pe sus?.... rolleyes.gif eusa_think.gif
midnight_talker
Ciao!Sunt bine...inca nu-s slabanoaga si cu nasul pe sus,dar ma straduiesc sa devin slabanoaga.
Am licenta de facut,de tradus niste prostii,mai merg la sala,mai imi vizitez nepoata,mai pierd vremea la tv si in general nu prea am chef de calculator.
cam asta sunt eu acum.......dar ma tratez.
Pupici multi!
axe10
CITAT(midnight_talker @ 20-04-2007, 01:26 AM) *

Ciao!Sunt bine...inca nu-s slabanoaga si cu nasul pe sus,dar ma straduiesc sa devin slabanoaga.
Am licenta de facut,de tradus niste prostii,mai merg la sala,mai imi vizitez nepoata,mai pierd vremea la tv si in general nu prea am chef de calculator.
cam asta sunt eu acum.......dar ma tratez.
Pupici multi!

E, atunci e ok...credeam ca ne-ai parasit...fa-ti lucrarile si ne vedem licentiati!
ina_ceva
Arati atat de slaba in poza. Se vad kilogramele in minus wink1.gif

Bafta multa la licenta! give_rose.gif
lliliana
Salut... pupic.gif Am revenit shi am trecut la pupat shi imbratzisat hug.gif floare.gif pupic.gif
midnight_talker
Ciao fetelor!Sunt bine sanatoasa,ma tin de dieta,de sport....numai cu licenta nu progresez.Inca nu mi-am terminat lucrarea si am de facut desene...si n-am chef.....
De abia astept sa scap.
Am fost in excursie la Stana de vale si am facut un traseu de cateva ore pe munte in zapada mare,iar de 1 mai am fost pe valea Bratcutei(in apuseni),dar a fost rece si noros.
Voi ce-ati facut de 1 mai?
Pupici!
ina_ceva
Bravo, esti fata cuminte si cand nu dai cu ochii de noi grin.gif
lliliana
Ce sa facem...te-ashteptam la miezul noptzii cu poveshti. hug.gif Bafta la licentza shi spor la invatzat. pupic.gif Aia cu cheful e boala mult prea veche...nu merge cu pastile )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.