Ciao!Azi am avut o durere de ovare cum n-am ami avut de mult din cauza problemelor feminine.Un bun motiv pentru a explica raceala dintre mine si madalin pana in momentul adevarului.
Maine o sa ma intalnesc cu el si-i voi spune ce am de spus face to face,ca sa-i vad reactia si sa ma simt impacata ca m-am descarcat.
Azi a fost disperat cu apeluri,mi-a trimis si sms,m-a sunat si m-a intrebat ca-s suparata pe el???Eu l-am intrebat ca am vreun motiv????In fine,maine voi avea noutati.
Pupici!
CITAT(bpaula @ 27-02-2007, 06:09 PM)

masajul abdominal nu e dureros? curios, ca pe mine acolo ma deranja cel mai tare la inceput si era o durere mai uracioasa decat la cea de la picioare

Paula,nu spun ca am fost total relaxata.A fost o senzatie nici buna nici rea.In zona ovarelor a fost mai nasol,dar am supravietuit.
Azi n-am fost nicaieri....

CITAT(luchi @ 27-02-2007, 02:40 PM)

Masaj, sport? Uf, de cand n-am mai trecut pe aici? Ma ierti?
Uite, am luat numai partea buna a lucrurilor.

ce-ti mai face nepotica? Probabil e marisoara, merge in picioare deja si vorbeste?
Nepotica mea este cel mai dulce ingeras.N-am cuvinte sa exprim iubirea si bucuria ce o am in suflet datorita ei.E mare,are deja 1,4 ani,e inalta(are 80 cm)si ma striga prin casa sau cand vb cu ea la telefon.Trece timpul....
CITAT(aki @ 27-02-2007, 06:33 PM)

Salut draga Ancuta.imi pare raude ce ti se intimpla.Da-i papucii...E clar cu viata lui.Priveste cu si anlizeaza cu mintea cum nu cu inima.Inima te duce in eroare.Tine-ne la curent...Pup
Aki,nu pot sa pun inima nici macar in discutie,pt ca nu il iubesc.Am simtit ceva la inceput,dar daca el a fost LOSER si a lasat focul sa se stinga,treaba lui.
Axe,Amalia maine voi lua o decizie.Daca recunoaste adevarul,sunt dispusa sa-i mai dau o sansa.....nu de alta,dar sa-mi fac si eu putina experienta.Oricum,unde vrea el,nu voi ajunge.Nu prea am experiente amoroase si asta a fost un complex pt mine o perioada din viata mea.Cred ca astfel pot sa am mai multa incredere in mine si sa fiu mai sigura pe ceea ce fac(referitor la baieti).
Vedem ce se intampla maine.