lliliana
07-05-2007, 08:38 AM
midnight_talker
09-05-2007, 02:41 PM
Ciao fetelor,
weekendul asta am cam luat-o razna si am papat multe si dulciuri.parca tot timpul imi era foame.Nu stiu ce probleme am avut.....
axe10
12-05-2007, 07:45 AM
Daca in urmatoarea poza pusa ca avatar arati si mai bine...atunci e super ok....sa nu te prind ca vii pe aici si zici ca ai luat-o pe aratura...ca te pun cu fundul in sus si te bat....
Si vine si vacanta acum...
midnight_talker
03-08-2007, 07:17 PM
Ciao!Am incercat sa va mai scriu,dar mi s-a inchis fereastra.Am terminat cu bine licenta,acum sunt in vacanta sau somera.....cum vreti voi.Eu prefer sa-i spun vacanta.Am trecut cu bine peste toate.
Cu slabitul....nici o modificare.Am avut mai multe tentative de reinceput Monti,dar n-am avut aceeasi ambitie ca si acum 2 ani.Fac masaj anticelulitic,si se vad rezultatele.Incet si sigur....Ceea ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca kg sunt acolo,peste 80.
Ma bate gandul sa incer Metabol,desi n-am mai luat in viata mea medicamente sau suplimente care sa ajute la slabit.Ce parere aveti?
Si scuze ca dau buzna...asa...dintr-o data,dupa atata timp de tacere.Mi-a fost dor de voi,dar nu mai am rabdare de internet si calculator.
Pupici!
ina_ceva
03-08-2007, 09:51 PM
Felicitari pt licenta!
Vezi
aici mai multe pareri despre Metabol.
axe10
04-08-2007, 02:58 PM
CITAT(midnight_talker @ 03-08-2007, 08:17 PM)

Ciao!Am incercat sa va mai scriu,dar mi s-a inchis fereastra.Am terminat cu bine licenta,acum sunt in vacanta sau somera.....cum vreti voi.Eu prefer sa-i spun vacanta.Am trecut cu bine peste toate.
Cu slabitul....nici o modificare.Am avut mai multe tentative de reinceput Monti,dar n-am avut aceeasi ambitie ca si acum 2 ani.Fac masaj anticelulitic,si se vad rezultatele.Incet si sigur....Ceea ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca kg sunt acolo,peste 80.
Ma bate gandul sa incer Metabol,desi n-am mai luat in viata mea medicamente sau suplimente care sa ajute la slabit.Ce parere aveti?
Si scuze ca dau buzna...asa...dintr-o data,dupa atata timp de tacere.Mi-a fost dor de voi,dar nu mai am rabdare de internet si calculator.
Pupici!
Ma bucur ca ai aparut....iti vine tie si cheful de slabit...eu m-am reapucat de Monti....
Vacanta frumoasa...
O prietena de a mea a luat metabol, facea (adica inca face) aerobic si nu s-a intamplat nimik...deci fara dieta...no way...
Andreea-Rodica
04-08-2007, 05:49 PM
Bine ai revenit!
Lacry
04-08-2007, 06:57 PM
CITAT(axe10 @ 04-08-2007, 03:58 PM)

CITAT(midnight_talker @ 03-08-2007, 08:17 PM)

Pupici!
Ma bucur ca ai aparut....iti vine tie si cheful de slabit...eu m-am reapucat de Monti....
Vacanta frumoasa...
O prietena de a mea a luat metabol, facea (adica inca face) aerobic si nu s-a intamplat nimik...deci fara dieta...no way...
iar pe mine ma bate gandul sa iau reductil

sa nu ma auda Nessie...
Bine ai revenit!
julyalina
05-08-2007, 08:53 PM

io zic ca mai bine sa discutati cu un endocrinolog !
felicitari pentru licenta midnight!
butterfly
07-08-2007, 10:20 PM

te tin minte de pe idieta.ro;))
midnight_talker
10-08-2007, 08:20 PM
Da,eram activa pe vremea aia...Acum nu mai am chef.De fapt stiu ce e.....la fel e si cu determinarea mea de a tine o dieta.
Cand imi vine mintea la Loc si voi si suficient de entuziasmata si determinata sa slabesc,atunci voi fi mai activa si aici.
Merg intr-o tabara duminica si ma intorc in 20.Dupa ce ma intorc,trebuie sa incep serios Monti.
Va pup!
julyalina
10-08-2007, 08:26 PM
si noi

distractie placuta in tabara
lliliana
13-08-2007, 10:10 AM
Imbratzoshez cu drag. Las' ca shi fara Monti eshti faina. Io te iubesc shi ashea
lliliana
14-08-2007, 09:37 AM
SHi te mai iubesc shi azi
mirela
14-08-2007, 10:04 PM
Tu fata midnight mai linisteste-te putin si alaturi de noi.,Adu-ti aminte ca , si pun iar , daca ai nevoie de forta, incurajari suntem aici.Nu-mi place sa vad cand o persoana isi pierde rabdarea si mai ales vointa.Come back si funduletul la batie! I meant at work!

pupici!
lliliana
15-08-2007, 08:18 AM
Tzoc.
midnight_talker
21-08-2007, 10:58 PM
Ciao fetele,
Multumesc mult de incurajari.Fac eforturi de vointa zilele astea pt ca decizia mea sa fie de lunga durata.
A fost fain in tabara,dar acum ca ma uit pe poze...sunt oribila de grasa.
Va pupic!
amalia0701
22-08-2007, 11:23 AM
CITAT(midnight_talker @ 21-08-2007, 11:58 PM)

Ciao fetele,
Multumesc mult de incurajari.Fac eforturi de vointa zilele astea pt ca decizia mea sa fie de lunga durata.
A fost fain in tabara,dar acum ca ma uit pe poze...sunt oribila de grasa.
Va pupic!
Servus Soro!
Si io cand ma uit la pozele din concediu realizez ca eu le stric
E clar ca buba e in capul nostru.
Citeam mai sus ca vrei sa iei pastile, nu te baga, io m-am otravit 2 luni degeaba.
Echilibrul si schimbarea obiceiurilor proaste e cheia.
Nu regim ci reeducare si sport zilnic , macar miscare.
Nessie
23-08-2007, 05:57 PM
Buna Anca!

Niste poze nu ai din vacanta? Chiar daca spui ca nu esti multumita de ele, hai sa le vedem si noi, ce zici?
Cu dieta s-a intamplat ceva? A trecut 20 si ai venit din tabara?
Pupici!
buretel
29-09-2007, 09:19 PM
Anca, ce mai faci? Ne e dor de tine
midnight_talker
13-11-2007, 12:32 AM
Ciao fetelor....
Ma ascund.....kg in plus,vointa nu prea,dulciuri.
Mai este si ceva bun in viata mea...am un prieten si am obtinut din nou o bursa de 3 luni in grecia.Numai ca de data asta,nu ma mai las acolo si nu mai vin cu kg in plus....numai in minus.
Sunt la master,inca n-am gasit de lucru,dar nici nu ma stresez pt ca in februarie plec.
Si mie mi-e dor de voi,dar atunci cand calc stramb,nu-mi vine sa ma afisez pe aici.Cred ca stiti senzatia.
Pupici!
mirela
22-11-2007, 01:37 PM

Inca nu ai plecat in Grecia! Pe unde umbli? Sa nu-mi spui ca prietenul iti rapeste tot timpul ca e vai de el. Vrem mai multe poze. Nu ne intereseaza daca esti grasa, ciuntita sau mai stiu eu in ce fel te vezi tu.Remember that noi suntem preetene si nu ne intereseaza marimea ( decat din curiozitate a pratenerului

)ci ne intereseaza sa vedem ca esti happy ,ca petreci bine,asta e esentialul, vointa de a te apuca de o noua dieta vine ea.Asteptam mai multe detalii de la tine.Imi pari foarte dezinteresata de tot, chiar si pnews-ul cu prietenul ai dat-o asa ca si cum nu e cine stie ce important. Hai capul sus si da mai des pe aici.
amalia0701
23-11-2007, 10:47 AM
Mirela are dreptate.
Spune-ne care e viatza ta. Ce mai face nepotzica?
Sexymom
28-11-2007, 12:53 AM
Unde esti studioasa mica? cum te mai simti? cum merge regimul? cum stai cu baietii:naughty:
LA MULTI ANI,DRAGA midnight_talker
Andreea-Rodica
19-01-2008, 04:12 PM
Astazi e ziua TA,
Zi frumoasa ca tine,
Ti-am adus ghiocei......
Ce vorbesc eu de ghiocei, ca e cam devreme.

LA MULTI ANI, sa fii fericita, sa fii sanatoasa, sa fii iubita si sa iubesti!
Te asteptam cu un semn, sa stim si noi ce se mai intampla cu tine. Parca acus in februarie trebuia sa pleci cu o bursa, ceva. Nu stiu daca-mi amintesc chiar bine, dar te asteptam cu vesti.
Sexymom
19-01-2008, 05:05 PM
Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
La multi aniiiiiii,
Da pe la noi sa aflam noutati, sper ca petreci frumos astazi ca esti fericita si sanatoasa draga copila.
midnight_talker
23-01-2008, 06:43 PM
Dragele mele prietene,
Am avut niste saptamani tare agitate.Nu prea am mai dat pe net...
Am fost pelcata mai mult timp de acasa,dar nu ca sa ma distrez.Mama mea a fost operata de 2 ori in ultima luna si am facut o multime de drumuri la cluj.
Nepotica mea Loriana a crescut foarte mult,are deja 2 ani si 3 luni si e o comoara.Imi impart timpul intre casa,familie si prieten.Uneori ma simt depasita de situatie,dar...incerc sa trec peste toate.
Nu voi mai pleca in grecia.A trebuit sa renunt din cauza operatiei mamei mele,dar prietenul meu va pleca pana la urma.Asta ar trebui sa fie motiv de dor si suparare,dar la mine e o usurare pentru ca ma simt sufocata si nici macar nu stiu exact ce simt pentru el.
Am reinceput dieta dupa ce m-am speriat de cantar si incerc sa mananc sanatos alaturi de mama mea care are nevoie acum de un stil de viata sanatos.Asa ca sper sa si slabesc.
Va multumesc mult si pentru urarile de ziua mea.Se pare ca n-am fost pe faza sa le citesc chiar atunci.Nici nu m-as fi gandit ca o sa va mai aduceti aminte de mine......ce sa fac daca nu prea mai sunt activa.
Oricum,ma bucur de fiecare data cand vb cu voi.
Poze mai multe cu mine gasiti aici:
http://ancutsa.hi5.comMulti pupici!
axe10
23-01-2008, 08:17 PM
Sanatate mamei si ai grija de amandoua...
Hei, acum am aflat la ce facultate mergi...soro...io am facut 10 ani de cand am terminat-o!!!
stardust
23-01-2008, 09:00 PM
Multa sanatate mamei tale si tie putere ca sa treci peste toate problemele care-ti ies in cale acum!
Multa sanatate mamei tale
Andreea-Rodica
24-01-2008, 11:23 PM
Multa sanatate mamei tale! Te mai asteptam cu vesti si povesti!
bubbles
25-01-2008, 11:33 PM
dany
25-01-2008, 11:43 PM
Anca , muuuuuulta sanatate mamei tale , tie multa putere sa ai ( cat pentru 10 persoane ) si ... sa reusesti sa afli ce simti pentru al tau prieten ( departarea face minuni cateodata ) !!!! Vazut pozele , placut muult !!!
Te mai asteptam cu vesti ( bune , sper ! ) cand mai ai timp !!!
midnight_talker
26-01-2008, 11:17 AM
Dragele mele prietene,
M-am gandit ca voi fi mai activa si o sa va spun ce se mai intampla.
Am deja o saptamana de dieta.Incerc sa tin de principiile lui Montignac atat cat pot pt ca mi-au facut mult bine in 2005,dar deocamdata nu m-am impacat cu cerealele integrale(la cate am mancat atunci in fiecare zi,deja mi-e greata de ele) si pap Fitness sau Cini Minies.Sunt preferatele mele si daca nici atata "dulce" nu pot manca,atunci ce rost mai are si viata asta.Toata viata ma chinui sa slabesc?????
La pranz incerc sa mananc cat ami multe legume si sanatos,fara prajeli si nu prea carne deoarece mama are cancer si trebuie s-o ajut si pe ea sa se fereasca de anumite alimente.
La cine incerc sa nu mananc.Daca chiar mi-e foame,mananc o cutie de branza Fagaras sau iaurt simplu.
Sper sa slabesc si asa.La vara,dupa ce apar lefumele proaspete de la tarani,o sa tin si mai strict monti,dar acuma,prefer sa tin asa.
mai beau dimineata ep stomacul gol suc de fructe facut de mine si seara in loc de cina,suc de morcov+telina.
Sper sa reusesc.
Pupici!
stardust
26-01-2008, 12:02 PM
Felicitari pentru mobilizare! Ai mare grija si de sanatatea ta in perioada asta, ma gandesc ca ai trecut si treci printr-o perioada groaznica si probabil ca si corpul tau e slabit. Iti tin pumnii sa reusesti in tot ceea ce iti propui
axe10
28-01-2008, 09:07 AM
Sa ai grija de tine si-i urez mamei tale sanatate si putere de lupta!
Te pup.
Andreea-Rodica
01-02-2008, 10:28 AM
Un gand de bine pentru tine si pentru mama ta!
Si eu astept cu nerabdare primavara pentru verdeturi si salate din piata. Atunci sigur ma cumintesc si eu. Deocamdata incerc sa nu sar calu'
O zi buna!
amalia0701
01-02-2008, 11:43 PM
midnight_talker
02-02-2008, 10:57 PM
salut!
Ma simt aiurea deoarece azi trebuia sa fiu cu bursa in grecia,dar din cauza problemelor de acasa am renuntat.Prietenul meu a plecat deoarece era prea tarziu de gasit un inlocuitor...ma simt aiurea....
Cu dieta sunt bine,sper sa si slabesc,si dupa ce trec eu un anumit prag psihologic o sa-mi pun si eu un ticker....
Pupici si multumesc de mesaje.
buretel
03-02-2008, 11:26 AM

Ancuta! Nu fi suparata, oportunitati poate mai apar. Important este sa iti rezolvi problemele de acasa
bubbles
03-02-2008, 11:56 AM
midnight_talker
06-02-2008, 08:45 PM
Dragele mele,azi am primit o veste super buna.
Se pare ca mama mea nu va trebui sa faca chimio-terapie.Sunt atat de bucuroasa!!!!Analizele sunt bune!!!!
Am racit si eu intr-un final,dupa ce am stat numai cu raciti prin preajma.Ieri am facut o abatere ca am mancat o punga de 200 g de fishli(biscuiti sarati) si o eugenie.
In rest,incerc sa mananc sanatos....
Of..si azi am mancat 2 felii de paine,dar eram flamanda....
Pupici multi!
Andreea-Rodica
06-02-2008, 09:06 PM
Ma bucur pentru mama ta si pentru tine! Va doresc multa sanatate!
bubbles
06-02-2008, 09:56 PM
Ce bine si ce veste buna

.Sanatate multa si tie
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.