Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Vreau mai multe de la viata ...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
julyalina
buna dimineatza ancutza! floare.gif
am trecut si eu in fuga pe aici sa vad cum mai stai cu dieta smile.gif si sa te hug.gif ca sa stii ca sunt langa tine hug.gif . fiecare are momente dificile dpdv sufletesc si atunci trebuie sa stii ca este cineva langa tine pupic.gif
lliliana
Salut...un weekend frumos. pupic.gif hug.gif Ai grija de tine. pupic.gif
Andreea-Rodica
Un weekend cat mai placut! Si spor in continuare cu dieta. hug.gif
lliliana
Salut... pupic.gif hug.gif floare.gif SA ai o saptamana linishtita. give_rose.gif
lliliana
Neatza. hug.gif hug.gif hug.gif floare.gif Sa ai grija de tine. O zi buna. pupic.gif
midnight_talker
Ciao!Am trecut cu brio peste prima saptamana fara abateri si am si slabit.Sa treaca si asta,si inseamna ca am trecut pragul psihologic.
Va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.
Andreea-Rodica
Bravo! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La cat mai multe saptamani fara abateri. hug.gif
buretel
heeey, eu acum ti-am descoperit jurnalul, e drept ca intru f rar blushing.gif ce mai faci anca? vad ca tot cu monti mergi mai departe salut.gif
pupic.gif
lliliana
Iubita... hug.gif Vino macar la miezu' noptii shi shopteshte ceva pe-acilea pupic.gif
amalia0701
cheer.gif
CITAT(midnight_talker @ 31-10-2006, 10:29 PM) *

Ciao!Am trecut cu brio peste prima saptamana fara abateri si am si slabit.Sa treaca si asta,si inseamna ca am trecut pragul psihologic.
Va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.

cheer.gif
cheer.gif cheer.gif
lliliana
Salut....pup...imbratzishez. pupic.gif hug.gif O zi buna, buna, buna. floare.gif
aki
Salut Ancuta.Bravo pentru regim si un pupic pentru ambitie. pupic.gif
midnight_talker
Ciao!Inca putin si trec de pragil psihologic de 2 saptamani.....Va pup pe toate si spor la slabit!
Karin
Anca pupic.gif
Ma bucur ca ti-ai reintrat in ritm! Spor la slabit si tie! hug.gif
Un wee minunat! pupic.gif
Nessie
Pup, Ancuta! pupic.gif Sa ai un weekend odihnitor si sper sa treci cu bine peste cele 2 saptamani. floare.gif
midnight_talker
Ciao!Chiar daca luni se implinesc 2 sapt,pot sa spun ca am trecut pe pragul psihologic.Mi-am recapatat entuziasmul si increderea si stiu ca pot.Am reusit sa slabesc 4 kg in astea 2 sapt si un cadou mai frumos ca si acest impuls nu puteam avea.
Insa...trebuie sa va spun ca azi am facut o abatere.Nu pt ca as fi vrut,ci pt ca n-am avut incotro.Am papat la micul dejun o cana de lapte cu 2 eugenii.Trebuia sa plec la ora de conducere si nu mai aveam timp sa-mi fac altceva.Nu puteam merge nemancata... sorry.gif
Ok....daca incepe sa mearga treaba,as vrea sa-mi adaug si eu ticker.Am incercat sa-l atasez la semnatura,dar nu apare.
Pupici si sa va odihniti in weekend.
Andreea-Rodica
Bravo! Nu-i nimic daca ai facut o mica abatere, bine ca nu vrei sa mai faci si altele. Succes in continuare! Noi suntem aici sa te sprijinim. hug.gif hug.gif hug.gif
Nessie
Anutica, nu ai nimic scris la semnatura unsure.gif , deci nu are cum sa iti apara tickerul.
Spor la condus si al dieta. pupic.gif
ina_ceva
Felicitari pentru kg pierdute! cheer.gif cheer.gif
Mult spor in continuare!! give_rose.gif
aki
Felicitari Ancuta pentru kg pierdute.Imi pare bine ca-ti reuseste pupic.gif
lliliana
Salut...iaca-s din nou pe baricade cu urari de bine pentru tine... pupic.gif
Andreea-Rodica
Te asteptam cu vesti si cu ticker! hug.gif hug.gif hug.gif
julyalina
buna dimineatza midnight ! floare.gif felicitari pentru kg minus ! cheer.gif
cum lipsesc si io putin se intampla numai chestii bune blum.gif deci... din cand in cand tre chiulesc wink1.gif
lliliana
Salut. hug.gif Vino shi mai povesteshte cu noi scumpika. Urari de bine. hug.gif floare.gif
aki
Salut Ancuta.Inca nu ai ajuns pe aici?
Fac ce fac si si ma intilnesc cu Lilisor prin jurnale.Te pindesc tease.gif
Sexymom
Buna Anca , ai slabit super bine in 2 saptamani, asta ma chinui sa fac si eu acum, sper sa reusesc de data asta caci sunt tare constiincioasa. Cel putin pana acum pupic.gif
lliliana
floare.gif Buna dimineatza frumoasa fata. O zi minunata. pupic.gif hug.gif

CITAT(aki @ 08-11-2006, 11:12 AM) *

Salut Ancuta.Inca nu ai ajuns pe aici?
Fac ce fac si si ma intilnesc cu Lilisor prin jurnale.Te pindesc tease.gif

Akishorule...io ma tzin de tine blum.gif
luchi
uau! ai slabit bine, te stiu ca fata ambitioasa si sigur vei reusi ce-ti propui! pupic.gif
Andreea-Rodica
Anca, te mai asteptam cu vesti! hug.gif hug.gif hug.gif
aki
pupic.gif Nu a mai trecut Ancuta pe aici
lliliana
Weekend placut. pupic.gif hug.gif floare.gif
midnight_talker
Ciao feteor!
Trec printr-o perioada dificila si sunt cam stresata.In schimb,lucrurile tind sa se indepte si pt mine.S-ar putea sa vin cu treaba in Bucuresti.
Va pup pe toate si spor la slabit.Eu n-am mai slabit,dar m-am mentinut.Evident ca am facut abateri.....
mirela_awad
daca ai reusit sa te mentii asta e bine midnight! noutati ai? pe unde mai pleci?
lliliana
Buna dimineatza. O zi frumoasa. hug.gif floare.gif E bine ca te mentii...pastreaza linia acolo...shi cand te hotarashti iar...spre minus s-o iei smile.gif
Sexymom
Buna dimineata, e super ca ai reusit sa te menti, sa ai o saptamana frumoasa fara abateri. pupic.gif
Andreea-Rodica
Am trecut pe la tine sa-ti doresc o saptamana linistita si cu cat mai putine abateri (daca se poate chiar deloc). Hai sa ne facem frumoase pentru Sarbatori (nu ca n-am fi deja frumoase, dar si mai frumoase - si in exterior, dar mai ales in suflete).
hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
Neatzaaaaa......sa fie de bine shi ziua de azi. Pup. pupic.gif hug.gif floare.gif
lliliana
Iata-ma....salut, am venit sa urez de bine shi pentru azi. hug.gif
luchi
Muamaaaa, Liliana e prezenta zi de zi, la fix, ca ceasu' din gara (Amaliei )).gif ) floare.gif pentru montignaca.
Karin
Neatza Anca! Esti pe baricade? naughty.gif Foarte bine! pupic.gif hug.gif
amalia0701
Servus iubita!
Te asteptam sa te lauzi, sau sa te plangi, numai vino sa ne spui cum iti e.
pupic.gif
buretel
pupic.gif si sper sa treci cu bine de obstacole.
midnight_talker
Ciao!Sincer...mi-e cam rusine sa mai dau pe forum...voi asa dragute cu mine,ma cautati,imi scrieti in jurnal,iar eu intru aici atat de rar...
Ei bine,azi dau de baut,fiecare ce doreste.Eu as da niste sangria,ca-mi place mie sau lacrima lui ovidiu.trebuie sa bem,pt ca mi-am luat ieri permisul de conducere.
Eu pot sa beau,ca oricum n-am inca masina...Deci,pupici multi!
Urmatoarele 2 saptamani vor fi extrem de dificile pt mine.
Andreea-Rodica
Felicitari pentru carnetul de sofer! cheer.gif Si eu vreau sa fac scoala de soferi, dar de acum la anul, ca anul asta nu mai am timp.
Intra pe aici cand poti, si eu am perioade mai ocupate cand intru mai rar, dar asta e viata asta plina cu de toate.
Eu am baut o cola light si deocamdata ma opresc. La alcool imi dau dezlegare joi seara! biggrin.gif
amalia0701
CITAT(midnight_talker @ 25-11-2006, 11:09 PM) *

Ciao!Sincer...mi-e cam rusine sa mai dau pe forum...voi asa dragute cu mine,ma cautati,imi scrieti in jurnal,iar eu intru aici atat de rar...
Ei bine,azi dau de baut,fiecare ce doreste.Eu as da niste sangria,ca-mi place mie sau lacrima lui ovidiu.trebuie sa bem,pt ca mi-am luat ieri permisul de conducere.
Eu pot sa beau,ca oricum n-am inca masina...Deci,pupici multi!
Urmatoarele 2 saptamani vor fi extrem de dificile pt mine.

Io vreau apa termala de la Felix cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Felicitari si bafta saptamanile urmatoare.
ina_ceva
Felicitari pentru permisul de conducere!!
give_rose.gif give_rose.gif
lliliana
Sal'tare. O zi faina sa ai. Pup. pupic.gif hug.gif
lliliana
Cam tacuta eshti hug.gif Urez sa ti se intample numai lucruri bune floare.gif pupic.gif
midnight_talker
Ciao!va salut pe toate.Voi veni la Bucuresti pentru a da un examen pentru un loc de munca.Sper ca totul va fi bine si voi reusi...
amalia0701
CITAT(midnight_talker @ 05-12-2006, 02:11 AM) *

Ciao!va salut pe toate.Voi veni la Bucuresti pentru a da un examen pentru un loc de munca.Sper ca totul va fi bine si voi reusi...

In primul rand trebuie sa iti schimbi atitudinea:
SIGUR O SA REUSESTI!
Nu trebuie sa te indoiesti de asta.
cheer.gif
Noi iti tzinem pumnii.
Cand mergi la Bucuresti?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.