midnight_talker
16-09-2006, 08:51 PM
Ciao!Pana la urma m-am hotarat sa-mi fac si eu un jurnal aici,ca sa ma ambitionez mai mult.Sunt zile in care sunt la un pas sa cedez in fata abaterilor.Voi incerca sa afiu mai activa in acest fel pe forum.
In data de 1 Sept 2006 m-am reapucat de regimul Montignac,dupa ce m-am ingrasat inapoi tot ce-am slabit anul trecut.Dar....a fost din cauza abuzurilor ce le-am facut.Sunt absolut constienta ca eu sunt de vina si nu regimul.Asta imi va fi invatatura de minte pe viitor.
Lacry
16-09-2006, 09:09 PM
CITAT(midnight_talker @ 16-09-2006, 09:51 PM)

Ciao!Pana la urma m-am hotarat sa-mi fac si eu un jurnal aici,ca sa ma ambitionez mai mult.Sunt zile in care sunt la un pas sa cedez in fata abaterilor.Voi incerca sa afiu mai activa in acest fel pe forum.
In data de 1 Sept 2006 m-am reapucat de regimul Montignac,dupa ce m-am ingrasat inapoi tot ce-am slabit anul trecut.Dar....a fost din cauza abuzurilor ce le-am facut.Sunt absolut constienta ca eu sunt de vina si nu regimul.Asta imi va fi invatatura de minte pe viitor.
vreau si eu, vreau si eu!

Nu prea ma descurc cu WW, prefer tot Monti... si nu prea ar trebui sa limitez cantitatea de alimente, acum, cat alaptez, ci doar sa mananc ceea ce trebuie si in combinatiile potrivite. Ma bucur ca te-ai ambitionat, sa-i dam drumu' impreuna

. De fapt, eu o sa incep de la sf. saptamanii viitoare, dupa ce ma intorc de la munte. Pana cand ma intorc tu o sa faci deja progrese, sper
Nessie
16-09-2006, 09:19 PM

Ma bucur ca ai reinceput lupta, Midnight! Care mai e viata ta acum? O sa reincepi si facultatea? Nu mai stiu la ce sau ce am erai...

Eu sunt tot printre diete. dar ma dau mare ca cica tin ww.

Numar puncte, dar nu ma incadrez in cate ar trebui. Te pup si ne vedem prin zona!
midnight_talker
17-09-2006, 07:43 PM
Ciao!Azi am avut o abatere.Am mancat paine integrala cu vinete cu maioneza.In rest,totul merge bine,doar ca......nu ma simt la fel de hotarata ca si anul trecut,atat de stricta.Cred ca in interiorul meu vreau sa-mi permit o abatere in ziua de duminica.
Au trecut doar 2 saptamani de cand incerc sa ma stabilizez.De abia astept sa am rezultate vizibile,adica sa imi simt pantalonii putin mai largi pe mine.
Multumesc ca ma sustineti si ca sunteti aici!
Pupici!
Lacry
17-09-2006, 10:42 PM
CITAT(midnight_talker @ 17-09-2006, 08:43 PM)

Ciao!Azi am avut o abatere.Am mancat paine integrala cu vinete cu maioneza.In rest,totul merge bine,doar ca......nu ma simt la fel de hotarata ca si anul trecut,atat de stricta.Cred ca in interiorul meu vreau sa-mi permit o abatere in ziua de duminica.
Au trecut doar 2 saptamani de cand incerc sa ma stabilizez.De abia astept sa am rezultate vizibile,adica sa imi simt pantalonii putin mai largi pe mine.
Multumesc ca ma sustineti si ca sunteti aici!
Pupici!
Eu plec pentru o sapt. la munte, dar, asta nu inseamna ca nu sunt alaturi de tine
Te pupam si noi ,eu si Mocutza-Guliutza
amalia0701
18-09-2006, 10:44 AM
Servus iubita!
Sa stii ca si eu am observat ca daca sunt mai activa pe forum , sunt mai atenta la ce bag in gura
Succes la regim, fara abateri e FAZA I
Andreea-Rodica
18-09-2006, 04:49 PM
Mult succes in ceea ce ti-ai propus! In cazul meu parca e mai usor daca intru mai des pe forum si scriu ce mananc, pacat ca nu am timp cat as fi vrut.
lliliana
19-09-2006, 07:12 AM
Succes! Sa faci mici prostioare e normal...viata ar fi prea monotona fara...ideea e sa nu renunti:). Rezultatele vin...

Cu cat organismul se resimte mai putin in urma dietei, cu atat rezultatele sunt mai rezistente in timp:)...La mai multe minus kilograme.
midnight_talker
19-09-2006, 11:56 AM
Ciao!Multumesc de vizita si de incurajari.Ziua de ieri n-a fost tocmai buna pentru dieta deoarece m-am simtit rau si am mancat ce-am apucat,deci,am facut abateri...dar de data asta n-am vrut.Asa s-a intamplat.Totusi,spre seara m-am simtit mai bine si am iesit in oras si m-am distrat bine cu prietenii,am baut o crema de ciocolata calda(o alta abatere),dar pot sa spun ca mi-am ridicat moralul,si asta e cel mai important.
Azi dimineata:
2 piersici
paine cu gem dietetic si lapte 0% cu cafea decofeinizata.
Pupici!
midnight_talker
19-09-2006, 11:23 PM
Da,am reusit......a trecut ziua fara abateri.
Am mancat la pranz 4 piersici si ca o cina a fost sunca,cascaval,rosii si cateva felii de salam cu perle de branza.Mai tarziu a fost gata si mancarea pe care doar am degustat-o:varza cu carne.Asta o sa vedeti in meniu cam 2-3 zile de maine incepand.
Si...atat.
lliliana
20-09-2006, 07:22 AM
Ciao...ce faci azi?

Ploua si la tine? Uf...Pupici.
julyalina
20-09-2006, 07:40 AM
bine ai venit midnight !

daca ai mai tinut Monti o sa fie mai usor pentru ca stii deja ce ar trebui sa mananci. in plus, fetele te vor sustine si eu alaturi de ele :
lliliana
22-09-2006, 07:05 AM
Neata...n-ai bea si tu o cafea? Te invit:)...
midnight_talker
23-09-2006, 12:35 PM
Ciao!
Chiar daca n-am tinut chiar asa de strict Monti in aceasta luna,acul cantarului s-a miscat chiar bine,dar rezultatele le voi dezvalui cand se implineste luna.
Nu intampin probleme,deocamdata meniul e cam acelasi,dar important este ca ma tin de treaba.da,saptamana asta am mai avut o abatere-un pachet de biscuiti intr-o seara,si o ciocolata calda in alta seara.In fine,pentru starea mea de spirit pot sa spun ca sunt multumita.Important pentru mine este sa ma tin pe termen lung de dieta.
In schimb am o alta dilema.....De 5 luni incerc sa-mi las parul sa creasca(aveam parul scurt),dar in fiecare saptamana am momente de indoiala si sunt gata sa merg al frizer.Acum imi sta orobil,n-are nici o forma.....offf,nu stiu ce sa fac.
Pupici!
lliliana
25-09-2006, 07:03 AM
Buna...ce mai faci? Iti doresc numai de bine:) Abateri cat mai putzine.
luchi
25-09-2006, 07:07 AM
CITAT(midnight_talker @ 23-09-2006, 01:35 PM)

De 5 luni incerc sa-mi las parul sa creasca(aveam parul scurt),dar in fiecare saptamana am momente de indoiala si sunt gata sa merg al frizer.Acum imi sta orobil,n-are nici o forma.....offf,nu stiu ce sa fac.
Pupici!
Draga Anca, asta e perioada cea mai grea; daca rezisti, probabil ca va merita. Tin minte ca eu imi prindeam tot felul de clamitze in par

, numa' sa stea intr-un fel.

Acusi incepe scoala, nu?
Nepotica ta ce mai face? A inceput sa mearga de-a busilea?
lliliana
27-09-2006, 08:57 AM
Neata si tie...azi ma simt cam zapacita...Tie iti doresc de bine.
amalia0701
27-09-2006, 09:47 AM
Anca ce faci?
lliliana
29-09-2006, 07:50 AM
Buna sa-ti fie inima

O zi buna iti doresc:).
Sexymom
03-10-2006, 09:51 AM
Buna Anca, si eu ma chinui s imi las plete din nou, chiar am inceput sa imi strang parul intr-o codita de purcel, e fain cu parul lung, eu am vrut o schimbare cand m-am tuns scurt si acum regret, e greu de intretinut mai ales daca e des si ondulat cum este al meu , si sta in toate directiile.
amalia0701
03-10-2006, 10:04 AM
CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 10:51 AM)

Buna Anca, si eu ma chinui s imi las plete din nou, chiar am inceput sa imi strang parul intr-o codita de purcel, e fain cu parul lung, eu am vrut o schimbare cand m-am tuns scurt si acum regret, e greu de intretinut mai ales daca e des si ondulat cum este al meu , si sta in toate directiile.

Mai els acu ca se poata lins.
La orice salon una doua iti da cu placa in cap si te linge
Cand iesi de la ei e ok, apoi acasa vezi ca l-au ars si trebuie regenerat, etc.........
Si al meu eun pic mai lungutz.
lliliana
03-10-2006, 10:10 AM
Buna martea...
Salut draga gazda.Bine te-ai reintors printre noi

.Bafta la slabit si un w fara probleme
lliliana
06-10-2006, 08:43 PM
Buna searaaaaa. Ce mai facem? Sper ca bine si iti urez sa-ti fie bine-n continuare:)...
mirela_awad
08-10-2006, 12:56 PM
CITAT(amalia0701 @ 03-10-2006, 09:04 AM)

CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 10:51 AM)

Mai els acu ca se poata lins.
La orice salon una doua iti da cu placa in cap si te linge
Cand iesi de la ei e ok, apoi acasa vezi ca l-au ars si trebuie regenerat, etc.........
Si al meu eun pic mai lungutz.
anca ce faci ? esti acasa? were will be the next tripp? vad ca esti sad din cauza parului.rabdare multa de asta ai nevoie.dar de ce nu folosesti un sampon care sa-ti accelereze cresterea? sau pun-ti extensii!
Amalia nu e neaparat sa ti-l regenerezi de fiecare data cand mergi la coafor. e chestyia de utilizare a produselor prt. protejarea firului de par nu e l-ai uscat cu uscatorul si bagi placa in el.eu numai prt. spalat acasa imi ia 1 ora.cu toate sampoanele si mastile si balsam te pauca nebunia.si cred ca asa ar trebui sa se faca si la coafor.sau vor sa economiseasca din produse?
midnight_talker
08-10-2006, 09:37 PM
Ciao fetelor si scuze ca n-am mai raspuns.
revin dupa o perioada agitata si obositoare.Am inceput scoala de soferi si-mi place foarte mult.A inceput si facultatea,mai am si alte responsabilitati pe cap.....Dar,nu ma plang.Am fost plecata la munte,la Stana de vale unde m-am simtit super.Am facut o drumetie de cateva ore bune(adica 7) si chiar daca mi-a fost greu la urcus,am reusit si m-am simtit bine.
Nu ma intrebati de dieta,pt ca 2 zile tineam fara abateri,o zi abateri si tot asa.M-am cam jucat de-a dieta.Oare de ce nu-s la fel de hotarata ca si anul trecut?Ce-mi lipseste????
Va pup pe toate.Maine am o zi super plina.
Ciao!
lliliana
09-10-2006, 07:41 AM
Salut.

Nu-i nimic daca mai ai abateri. La un moment dat te vei mobiliza. Si la mine dureaza ceva pana ma hotarasc. Important e s-o faci. Nu-i rau ca faci scoala de soferi. E o necesitate. Si e si mai bine ca-ti place. Am o multime de prietenute, care au carnet de ani de zile si nu conduc, pentru ca le e frica. Iti doresc bafta la scoala. Ma gandeam ca ar fi o idee sa-ncep si eu inca una, sau macar un masterat, ceva...Nu anul asta, ca are fiica-mea examen, dar la anul...mai stii?

Sotul meu zice c-o sa ies la pensie invatand

Ca ma mananca....undeva

daca n-am ceva de invatat.Hihi...
lliliana
12-10-2006, 09:56 AM
Neata frumoasa. O zi maxima...
CITAT(midnight_talker @ 08-10-2006, 10:37 PM)

Am inceput scoala de soferi si-mi place foarte mult.A inceput si facultatea,mai am si alte responsabilitati pe cap.....Dar,nu ma plang.Am fost plecata la munte,la Stana de vale unde m-am simtit super.Am facut o drumetie de cateva ore bune(adica 7) si chiar daca mi-a fost greu la urcus,am reusit si m-am simtit bine.
Nu ma intrebati de dieta,pt ca 2 zile tineam fara abateri,o zi abateri si tot asa.M-am cam jucat de-a dieta.Oare de ce nu-s la fel de hotarata ca si anul trecut?Ce-mi lipseste????
Va pup pe toate.Maine am o zi super plina.
Ciao!
Salut Shumaher(cum ma numeau fetele anul trecut cind faceam si eu scoala)
Iarasi suparata?

Lasa ca te ambitionez tu fata si cind te vei inerva intr-o saptamina vei pierde 10 kg de odata
).gif)
Pupici pentru fata suparata
amalia0701
12-10-2006, 10:42 AM
lliliana
13-10-2006, 09:43 AM
Salutare...
Am uitat sa scriu de asta si iaca scriu acum....
Stana de Vale?....vaaaai....mai exista statiunea sau e doar o amintire. Tin minte ca m-au dat pe spate pesisajele de pe-acolo. Si aerul...ce sa mai zic...e periculos pentru dieta

Ti-e foame tot timpul. Intr-o vreme murise locul...nu mai era nimik, totul era in paragina. Povesteste mai multe. Pleeese.
Iti doresc un weekend frumos rau de tot.

Pentru gazdita
lliliana
16-10-2006, 11:57 AM
Salut, pe unde mai esti? Pup dulce
Salutari la calatori
Sexymom
16-10-2006, 03:21 PM

Pupicei si succes la condus, sa ne dai vesti bune.
lliliana
17-10-2006, 08:57 AM
Salutare iubita...nu prea esti talker...unde umbli?...O zi frumoasa iti doresc.
Lacry
18-10-2006, 09:36 PM
CITAT(lliliana @ 13-10-2006, 10:43 AM)

Salutare...
Am uitat sa scriu de asta si iaca scriu acum....
Stana de Vale?....vaaaai....mai exista statiunea sau e doar o amintire. Tin minte ca m-au dat pe spate pesisajele de pe-acolo. Si aerul...ce sa mai zic...e periculos pentru dieta

Ti-e foame tot timpul. Intr-o vreme murise locul...nu mai era nimik, totul era in paragina. Povesteste mai multe. Pleeese.
Iti doresc un weekend frumos rau de tot.

anu' trecut exista. Peisaje de vis, servicii la hotel de doi lei( pardon, bani)
lliliana
19-10-2006, 07:40 PM
CITAT(Lacry @ 18-10-2006, 10:36 PM)

anu' trecut exista. Peisaje de vis, servicii la hotel de doi lei( pardon, bani)

Pacat...merita sa fie intretinuta statiunea aceea. Mare pacat. Pup lui Moaka

Si tie
Salutare gazdei. O noapte linishtita.
lliliana
23-10-2006, 07:31 AM
Nessie
23-10-2006, 10:41 AM
Ce imi place ca tinem jurnalul in viata, dar stapana nu-i!
).gif)
Pe unde esti Ancuta??
lliliana
24-10-2006, 09:39 AM
Mua...mai da si tu pe-acilea...Ca vorbim singure rau
midnight_talker
24-10-2006, 07:35 PM
Ciao tuturor!
Scuze,ca iar am uitat sa trec pe la forum....iar am avut abateri si tot n-am slabit nimic de cand ma joc de-a dieta.Dar,nu va mai spun nimic.M-am reapucat de 2 zile cu forte noi,sper sa ma tina....am mai spus-o si alta data.
Nu prea mai stau pe net asa cum faceam anul trecut.Sunt plictisita si nu prea mai imi starneste interesul.Dar...rusine mie ca n-am mai trecut sa va salut.
La Stana...Chiar daca e la 100 km distanta de mine,am fost doar de 3 ori acolo.E superrrrrr.....Fratii Micula au grija sa faca ceva pe acolo,chiar daca terenul nu le apartine.Peisajul e superb,conditiile de cazare nu stiu.Casa in care am stat apartine cuiva si am avut conditii bune.O cazare buna la singurul hotel klumea din Stana costa foarte mult,nu stiu exact cat,dar pretul este exagerat.Se construieste cu zor o Biserica la Stana.Altceva?????Nimic neobisnuit.O statiune de munte nepopulata.Parca-i mai fain asa decat intr-un orasel.E mai multa liniste si mai mult aer curat.
va pup dulce pe toate si va multumesc ca nu m-ati uitat.Trec din nou printr-o perioada dificila dpdv sufletesc si de aceea sunt "scumpa" la vorbe.
Ciao!
MIRRRUNA
24-10-2006, 08:21 PM
Sper sa treci peste momentele astea care te fac sa fugi de "lume"
Eu una te astept.
Lacry
24-10-2006, 09:31 PM
Da, da, ce vorbareatza erai altadata! Ce vremuri... si eu tineam dieta... faceam si gym!
Ei, o sa-mi revin eu...
lliliana
25-10-2006, 08:36 AM
Salut iubita...viu si io sa dau sprijin.

Bine ca te-apucasi iar...reusesti tu sa le rezolvi pe toate pana la urma. Ai grija cu Stana...nu e buna la dieta

...am mai zis...Aerul de-acolo face o foameeee....
Salut Ancuta

Ce ai draga

?Ai grija de tine
lliliana
26-10-2006, 08:35 AM
Sexymom
26-10-2006, 03:17 PM
Buna fetita, cum mai stai cu regimul?
amalia0701
26-10-2006, 06:13 PM
Servus iubire!
Ai grija de tine.
Te pup!
midnight_talker
26-10-2006, 07:30 PM
Ciao fetelor!va multumesc asa de mult pt ca nu ma abandonati......Stau bine cu dieta.E a 4-a zi fara abateri,dar pana nu trec pragul de 2 saptamani nu ma mai laud cu nimic.Sper ca de data asta sa fie bine si sa reusesc sa ma pun pe treaba.
Pupici!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.