CITAT(Roxxa @ 21-09-2006, 01:20 PM)

Nu stiu ce as putea face in cazul in care lucrez full time. Voi aveti alte surse de venit?
Eu ma gandeam sa ma bag distribuitor pe la Amway, Oriflame etc. Iese ceva?

Cum a spus si Nessie, conteaza foarte mult si ce pregatire ai. Pentru ca tot oferim exemplul personal,

eu am, de exemplu, doua job-uri, oficial, cu contract de munca &stuff. Inainte de a ma muta in orasul in care locuiesc acum, aveam pe langa jobul permanent, si doua, la un moment dat trei colaborari..neoficiale, care imi rotunjeau substantial veniturile. la fel se intampla si in cazul sotului meu, dar la el e o cu totul alta poveste.
Despre oriflame &co nu stiu ce sa spun...La un moment dat, la rugamintile instructoarei de aerobic (tipa era inginera de soft in
civilie 
), care avea o retea oriflame si avea nevoie de
adepti, am acceptat sa ma inscrie, insa doar pe hartie. Intr-o zi, la birou, pe cand rasfoiam ultimul catalog, colegele mele s-au aratat interesate de unele chestii, si asa am ajuns sa fac comenzi, insa..niciodata nu luam bani, ci imi alegeam produse pe care le foloseam sau, cel mai des, le imparteam in dreapta si-n stanga

mentionez ca faceam chestia asta in primele mele luni de proaspat absolvent si angajat.
Variantele sunt multiple si datele difera de la caz la caz; depinde ce esti dispusa sa faci si ce procent din timpul tau liber vrei sa aloci. Bafta!