CITAT(Ella79 @ 26-09-2006, 04:12 PM)

Daca ne luam dupa reclamele de la TV, ar trebui sa folosim vreo 10 produse pentru ingrijirea parului, daca vrem sa avem un look ok. Eu ma numar printre victimele reclamelor si recunosc, etajera din baia mea arata ca un raft de magazin.
Sigur, sampon si balsam folosim cu totii, dar eu am ajuns dependenta de fiole pt intarirea firului de par, spuma, ceara, fixativ. Ocazional, la astea mai adaug tratment pt par, masca regeneratoare, balsam pentru descurcare si crema iluminatoare.
Voi cum va ingrijiti parul? Cum il faceti sa arate sanatos si sa straluceasca?
Ella, si eu sunt in situatia ta..am foarte multe produse pentru par! Nu pot spune ca sunt victima reclamelor, dimpotriva nu prea cumpar produse amplu mediatizate precum: L'oreal, Nivea etc. Am sampon, balsam, masca, spuma (o folosesc mai mult dupa spalat, inainte de uscat/coafat parul), spray pentru stralucire, fixativ (pe asta nu prea il folosesc, imi cam imbacseste parul desi s-ar fi presupus ca este o marca foarte buna- Tigi).
In legatura cu uleiul de masline si eu il mai folosesc cateodata, chiar pe timpul noptii, am parul putin uscat si are nevoie de hranire..

Voi ce ati mai incercat?