Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Bine ati venit!
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta
Pagini: 1, 2
LionKing
Ne bucuram ca suntem impreuna sa putem discuta despre lucrurile care ne leaga si ca putem invata unii de la altii despre diferentele dintre noi.
Pentru inceput, va rugam sa cititi Regulamentul si daca doriti, sa ne spuneti cateva cuvinte despre voi la Userii se prezinta.
Bubble
CITAT(LionKing @ May 21 2006, 12:49 PM) *

Ne bucuram ca suntem impreuna sa putem discuta despre lucrurile care ne leaga si ca putem invata unii de la altii despre diferentele dintre noi.
Pentru inceput, va rugam sa cititi Regulamentul si daca doriti, sa ne spuneti cateva cuvinte despre voi la Userii se prezinta.

Buna! se pare ca sunt prima sosita! biggrin.gif Va pup pe toti si sper sa ne simtit bine impreuna!
Grace
Si eu am ajuns, dar am fost prinsa in treburi si nu am avut timp sa va salut asa ca.... wave.gif Salutari!
Sper sa ne strangem usor-usor si sa avem discutii interesante si motivante.
Nessie
wave.gif Bine v-am gasit!
alex25
Buna!

Eu sunt Alex, am 25 de ani, sunt din Bucuresti si am aflat de curand de acest forum. Din cate am inteles, e vorba de forumul care se vrea a ajunge cel mai prietenos forum din Romania. Way to go! Felicitari pentru idee.
Aryana
floare.gif Bine v-am gasit!

de ce-mi apare la avatar avertizare? am facut ceva?
Aryana
Un site,nou nout...frumusel,unde sper sa ne simtim bine!
inca o data, bine v-am gasit!
ma duc sa cercetez... smile.gif
LionKing
CITAT(Aryana @ 07-06-2006, 01:24 PM) *
Bine v-am gasit!

de ce-mi apare la avatar avertizare? am facut ceva?
Aryana, indicatorul de sub avatar are valoarea 0, deci nu ai avertizari. smile.gif Daca ai fi avut, acolo trebuia sa apara un numar de la 0 la 100 si ai fi primit un mesaj prin care ti se aducea la cunostinta motivul avertizarii.

Ne bucuram ca esti cu noi! floare.gif
luchi
Bine v-am gasit! floare.gif
Nessie
Va salut pe toti! wave.gif
As vrea sa mai fac o adaugare referitoare la indicatorul de avertizare: fiecare membru isi poate vedea doar propria avertizare, iar la un nivel mai mare 0, apar automat si restrictiile. (a se vedea punctul 10 "Consecinte ale Incalcarii Regulamentului" din Regulament)
Brunette
Salutari si de la mine! wub.gif
Aryana
CITAT(Nessie @ 07-06-2006, 01:44 PM) *

Va salut pe toti! wave.gif
As vrea sa mai fac o adaugare referitoare la indicatorul de avertizare: fiecare membru isi poate vedea doar propria avertizare, iar la un nivel mai mare 0, apar automat si restrictiile. (a se vedea punctul 10 "Consecinte ale Incalcarii Regulamentului" din Regulament)

clap.gif roll2.gif clap.gif

scuze...dar numai eu aveam avertizare!
Nessie
CITAT(Aryana @ 07-06-2006, 09:07 PM) *
scuze...dar numai eu aveam avertizare!
Bine ca ne-am lamurit! wink1.gif
nino
Imi pare bine ca v-am gasit! biggrin.gif Mi-am aruncat ochii mai intai pe aici si imi place! :pupic: Pup pe toata lumea!
cerasela
SALUT!ABI MA DESCURC. MA MAI INVART PUTIN SI POATE MERGE. iMI SPUNE SI MIE CINEVA DE UNDE POT SA PUN POZA? unsure.gif
reTina
alt forum, aceeasi chestie ca peste tot.
Brunette
CITAT(reTina @ 14-06-2006, 02:36 PM) *

Cu tine ce e? :blink: Te-ai trezit cu fata la cearceaf?
reTina
Forumuri, forumuri, forumuri! Parca mi-a ajuns.
Ma mai uit sa vad daca e ceva de capul lui huh.gif
Nessie
CITAT(reTina @ 14-06-2006, 02:45 PM) *
Forumuri, forumuri, forumuri! Parca mi-a ajuns.
Ma mai uit sa vad daca e ceva de capul lui huh.gif
Tina, eu iti urez bun venit! welcome.gif Sper sa iti placa pe aici, iar daca nu, esti libera sa iti spui parerea. Chiar ne-ar fi de folos sa ne spui ce anume nu-ti place si poate reusim sa indreptam. smile.gif
tmanbone
Va salut pe toti! Sunt undercover.
Tomy
...eu va zic "Bine v-am regasit" yahoo.gif Am lipsit ceva vreme pt ca mi-a fost "bolnavior" calculatorul, ceva viermisori..., nu-mi recunostea reteaua de net. Acum e OK! ...merg si eu p-aci sa vad ce noutati mai sunt. naughty.gif ...deja constat ca suntem mai multi w00t.gif
CIC
..va salut si eu! M-am inscris mai de mult dar nu am participat la discutii numai de v-am "citit" wink1.gif ...si promit sa va "bat" la cap mai des :blink:
Rino
Bine ai venit CIC! Cum sa-ti spunem? CIC sau preferi altfel?
alex25
Am observat ca sunt 999 de mesaje in acest moment. Acesta este al 1000 - lea mesaj pe acest forum. Primesc un premiu, ceva? biggrin.gif

Multumim OneDen ca existati si la mai multe inainte! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
miruna
hi.gif Va salut si eu pe aici!
Nessie
Bine te-am gasit Miruna! salut.gif
aki
CITAT(reTina @ 14-06-2006, 02:36 PM) *

salut.gif Si eu pe aici,cu taote ca am ceva timp aici floare.gif
Sexymom
Trebuie sa ma prezint si eu?
Sexymom, tanara , frumoasa, prietenoasa, cu simtul umorului....
Nessie
hug.gif Bine ai venit, Sexy!
alex25
smile.gif Bine ai venit SexyMom! "Numele" tau e plin de contrast... de unde ti-a venit ideea? Chiar esti o ... sexy mom? smile.gif
Sexymom
Cam asa ceva. Am chiar si 2 fete dragute. grin.gif
Nessie
Vrem poze! biggrin.gif Si la avatar si la profil! blum.gif
aki
Salut draga Sexymom.De unde te-ai luat pe aici.Verm poze cu actuala Sexymom cheer.gif
Sexymom
Deocamdata nu am poze gagici, dar cand ma intorc in Madrid va pun poze noi.Pe laptopul asta nu am nimic salvat.
alex25
CITAT(alex25 @ 17-07-2006, 09:08 PM) *

Am observat ca sunt 999 de mesaje in acest moment. Acesta este al 1000 - lea mesaj pe acest forum. Primesc un premiu, ceva? biggrin.gif

Multumim OneDen ca existati si la mai multe inainte! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

OneDen a implinit 2 500 de mesaje(acesta e al 2501-lea)! A doua mie de mesaje le-ati facut mult mai repede. Tot inainte! La cat mai multe subiecte!

give_rose.gif
aki
Cine toarna pentru sarbatoare?Sa bem,sa se umple paharele
Nessie
cheers.gif Hai nororc! La mai mare! grin.gif
ina_ceva
Spor in continuare in aceasta casutza calduroasa!!!
alex25
OneDen, ai implinit 5 000 de mesaje! Ti-am zis ca prima mie e mai grea... La mai multe!
himere2005
mai avem putin si facem 6000, eu mai am putin si ajung veverita, oare ce surprize ne mai pregateste leul?
tmanbone
Marfa.

Cineva pe aici bea cam mult totusi. dry.gif

salut.gif
himere2005
inca putin si ajungem la 8000 de mesaje, oare la 10.000 primim vreun premiu? cheer.gif
tmanbone
Depinde. Ce bei? tease.gif
ina_ceva
Wisky aveti? blushing.gif
himere2005
mai, mi-e sa nu cumva sa-mi dea avertizare seful, insa nu m-as da in laturi, eu nu sunt pretentioasa, partea proasta ca fiind cam pofticioasa le cam amestec lol.gif
tmanbone
CITAT(ina_ceva @ 24-08-2006, 09:56 PM) *

Wisky aveti? blushing.gif

Eu am mai zis odata...
CITAT(tmanbone @ 16-08-2006, 03:58 PM) *

Cineva pe aici bea cam mult totusi. dry.gif

salut.gif
ina_ceva
Pt dispozitia ta naspa, la munca...ar merge tease.gif
tmanbone
CITAT(ina_ceva @ 24-08-2006, 10:07 PM) *

Pt dispozitia ta naspa, la munca...ar merge tease.gif

Nu, niciodata n-am baut la munca... fara sa-l intreb pe sef daca-mi da voie blushing.gif

Btw, mi-am luat cateva zile libere ca sa frec menta. Poate o sa-mi schimb dispozitia.
ina_ceva
Odihna placuta si bauturi cat mai diversificate!!
himere2005
merge un lichior de menta cu sprite...e racoritor vara...nu-i asa ina ? )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.