Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Aparat de vibromasaj
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Ora de sport
geo_m50
As avea si eu un sfat de la voi, ptr ca pe mine ma intereseaza un aparat de vibromasaj de care face reclama la tv ce ziceti merita, a avut cineva sau are, chiar slabesti si in acelasi timp iti face si masaj merita sa dau 600 ron sau sa imi iau gandul, astept un raspuns de la voi va rog.
Nessie
Geo, depinde de asteptarile tale in privinta aparatului. E bun pentru masaj! E foarte relaxant, dar daca vrei sa slabesti, nu merge. Mai bine incearca dieta + sport.
sunshine
Subscriu la ceea ce a zis Nessie...Este foarte bun pentru masaj, dar la slabit nu ajuta deloc...Am folosit un astfel de aparat 2 luni si nu s-a cunoscut nimic la cantar....dieta si alergatul, parerea mea sunt cea mai buna combinatie...sau cel putin in cazul meu se vad rezultatele.
amalia0701
E bun de cuier )).gif
Io am unul imprumutat de la cineva de o luna jumate si m-am jucat cu el odata doar.
otilici
Eu am folosit un astfel de aparat cand mergeam la sala de fitness.Faceam vreo 10 minute vibromasaj la sfarsitul fiecarei ore de fitness.Pe mine ma modela f.frumos in zona abdomenului si a coapselor.Dar numai dupa o ora de sport intens,fara sport nu stiu daca tine figura...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.