Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Nume de pisici
OneDen.com > Relatia cu familia > Pasari, insecte, mamifere, reptile si alte sufletele
alex25
Ce nume ati dat pisicilor voastre si mai ales... de ce? smile.gif Care e povestea numelui pisicii, pisoiului, ghemului tau de blana?
Nessie
Eu am o pisicuta pe care o cheama Tomi. grin.gif E nume de baiat, stiu, dar cand era puiut am luat-o de la cineva care nu cred ca o prea iubea si vroia cu orice pret sa scape de pui pisicii. Vroiam un baiat, iar tipul care ne-a dat-o a zis "da, e baiat! Vi-l dau cu tot cu ladita in care isi face nevoile + castronul de mancare si apa.

Toate bune si frumoae, Tomi! in sus, Tomi! in jos, baiatul meu etc, pana am fost la doctor la vaccin si i-a trecut pe carnetul de sanatate Sex: F blink.gif . Tot familionul am sarit ca e gresit, sa ii faca altul. Pana la urma ne-a lamurit doctorul ca e fetita, dar ne obisnuisem si noi si ea cu numele "Tomi", asa ca i-a ramas. smile.gif
honey79
Eu am doua scumpe.....Pyanfar si Scherezade.
Cand mi-am luat sotul de barbat, l-am luat cu tot cu pisicute. biggrin.gif blum.gif wink1.gif
Au deja 11 anisori...sunt niste rasfatate....dar, foarte afectuoase.
Pyanfar....si-a capatat numele, ca urmare a unei carti SF citita de sot.
Scherezade... ohh well... toti am citit cartea "1001 de nopti".
Nu le strigam insa, niciodata pe numele lor de.."botez" ..ci..le alintam..Py si Scherry. blum.gif
uka
motanul meu se numeste didi, de ce? ptr k am avut o matza p care o kema didina, numele ei a venit d la bunica mea care avea un motan pe nume didi.. mai departe nu stiu povestea...
julyalina
pe pisica mea o cheama mitzi sau ii mai zicem si tzumpi blum.gif
e o birmaneza cu par lung ce a venit de nicaieri acum cateva luni si a ramas la noi. smile.gif
acum multi ani, eram in scoala generala, am avut un pisoi pe care il chema Vulpi pentru ca noi am crezut ca e pisicutza si arata ca o vulpitza polara (era alb cu cateva pete portocalii pe el ) si ii spusesem vulpitza ... la primul control medical ne-a spus ca e vulpoi lol.gif
Tomy
...pe pisicuta mea o cheama Tomy si din dragoste pt ea i-am imprumutat numele, aici pe forum blum.gif, este al doilea "copil" al meu cu deosebirea ca pe primul il cert dar pe-al doilea nuuuu blushing.gif indiferent ce rele imi face prin casa (imi rupe tot, de la canapea, la scaune, fotoli, ...) angry2.gif dar prin existenta ei in casa mea simt ca s-a schimbat totul, felul meu de a gandi, de a ma purta cu celalalte animale, ce mai, in mai bine in toate...
michelle
Pe baietelul meu il cheama Oscarica (v-ati prins, de la Oscar grin.gif )
E un dulce.. I-am pus numele asta fiindca l-am gasit undeva si mi-a placut mult blum.gif
Imagine
violett
Motanasul meu este baiatul familiei... Il cheama Pufulet... Toata lumea il adora...

luisssa
numele "baietelului" meu e zucco de la zucchero pt ca e dulce ca zaharul biggrin.gif
Nessie
CITAT(luisssa @ 26-04-2007, 06:46 PM) *

numele "baietelului" meu e zucco de la zucchero pt ca e dulce ca zaharul biggrin.gif
Nu ai o poza cu el? grin.gif
julyalina
si poze cu mitzulina mea blum.gif care nu prea sta la pozat decat daca ere ea ckef dry.gif

Mitzi
Nessie
CITAT(julyalina @ 27-04-2007, 11:10 AM) *

si poze cu mitzulina mea blum.gif care nu prea sta la pozat decat daca ere ea ckef dry.gif

Mitzi
Nu merge linkul. wacko.gif probabil e privat albumul.
luisssa
CITAT(Nessie @ 26-04-2007, 07:29 PM) *

CITAT(luisssa @ 26-04-2007, 06:46 PM) *

Nu ai o poza cu el? grin.gif

am poza dar nu am program de descarcat pozele din tel in calculator sad.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 27-04-2007, 11:56 AM) *

CITAT(julyalina @ 27-04-2007, 11:10 AM) *

Mitzi
Nu merge linkul. wacko.gif probabil e privat albumul.

sad.gif acum am vazut ca nu merge nici de daca sunt logata pe yahoo blink.gif

oricum am incarcat si pe picassa, as ca uite noul link Mitzulina

CITAT(luisssa @ 27-04-2007, 12:54 PM) *

am poza dar nu am program de descarcat pozele din tel in calculator sad.gif

ce telefon ai? poti descarca programul de pe net smile.gif
Karin
cheer.gif cheer.gif Mitzi a ta e leit pisica mea! floare.gif
Si eu am o birmaneza de 4 ani de zile, cuminte foc, linistita si frumoasa! laugh.gif In ultimul timp nu mai sta sa ii tai gherutzele eusa_think.gif, dar in rest e ok! smile.gif
Si o cheama Tessy. wink1.gif
julyalina
blum.gif si Mitzulina mea este cumintzica. doar ca e nitzel cersetoare cand e vorba de papa )).gif sa vedeti cum cerseste cand simte miros de peste sau carnitza )).gif sta in fund langa tine, si se uita direct in ochii tai si miauna usurel sa o bagi inseama sa-i dai si ei )).gif si nu te lasa pana nu-i dai )).gif
si are ora de dragalit ... adica aplica aceeasi tactica smile.gif se aseaza in fund langa tine si miauna sa o bagi in seama si sa o mangai )).gif si daca te faci ca nu o vezi, isi baga capul in tine sau mai nou da cu labutza )).gif

Karin, eu nu i-am taiat deloc gherutzele ca iese afara si le mai toceste ea pe copaci, dar sa stii ca e o idee dry.gif
Karin
lol.gif Parca o vad pe a mea! Exact asa face si ea, cand e vorba de peste! In schimb, nu e pretentioasa la mancare, de obicei scap de ea cu granule de pui! Si atunci cand curat cartofi, nu se poate discuta cu ea! laugh.gif II plac foarte mult cartofii cruzi! blink.gif
Iar gherutzele i le tai, chiar daca si le ascute pe covor (nu mi-a stricat nimic in casa, nu s-a atins de mobila, parchet, pat...doar covorul e putin mai aerisit asa laugh.gif ) pentru ca ea nu iese din casa niciodata! wink1.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 17-05-2007, 12:32 PM) *
Karin, eu nu i-am taiat deloc gherutzele ca iese afara si le mai toceste ea pe copaci, dar sa stii ca e o idee dry.gif
Off topic: ai grija la taiatul gherutelor. Daca e prima data, mai bine intreaba un veterinar sau un stapan cu experienta in asta, pentru ca poti foarte usor sa o ranesti!
Karin
Pun o poza cu scumpica mica! )).gif

Imagine

Aaaaa, uitasem sa zic cum i-am gasit numele! doh.gif
Mi-a luat ceva timp, pentru ca nu stiam cum sa ii spun...si am zis: Printzesa, ca e ca o printesa! laugh.gif
De acolo a devenit Tessa si apoi Tessy, ca suna mai bine! laugh.gif
_noni_
pe matza mea birmaneza o cheama oficial Chani. de la personajul din DUNE. lol.gif lol.gif lol.gif numai ca e ...motan, dar si noi am crezut initial ca e fetitza. am primit-o cand citeam catrea si asa i-am pus numele. dar o strigam mitzu, mitzi, pisu si in alte zeci de mii de feluri posibile lol.gif

e cel mai inteligent animal pe care l-am vazut, si nu pentru ca e al meu. grin.gif blushing.gif aduce hartia - uneori ne intrebam daca nu e catzel, ne pandeste la colturi ca sa ne sperie, se ascunde in dulapuri si asteapta sa o cautam, nu se urca pe scaune, mese, biblioteca, si in plus are si rol de ceas cu cuc, o trezeste pa mami in fiecare dimineatza la ora 7.

vorbeste non-stop, si daca nu o bagi in seama se supara si te ignora lol.gif daca plang vine la mine si ma inpinge cu nasul, daca ma doare ceva, de obicei burta sau piciorul, vine si se aseaza pe locul dureros si toarce si parca durerea dispare ca prin minune.

ce mai, o iubesc la nebunie si mi-e dor mereu de ea! (e la mama mea la valcea)
bubbles
Noi avem 2 .. una la Piatra la bunicamea si una la Bicaz - Chei la parintii lui babu .
Pe cea de la Chei o cheama Arabica ,e o pisica foarte razbunatoare si razboinica.Se lupta cu cainele si mai nou .. castiga lol.gif .Saracul catel daca l`ati vedea cum sta in cusca si ea trage cu laba de lant ca sa il scoata afara sa il bata lol.gif .
Iar pe cea de la Piatra am boteazt`o Fluffy dar de cand sunt cu babu m`am luat dupa el si ii spunem Danila desi e pisica blink.gif lol.gif
alex25
[Offtopic]
Ideea subiectului era sa vorbim despre povestea numelui pisicii, dar pentru cei care au o pisica si inca nu stiu ce nume sa-i dea, am gasit o lista cu nume de pisici:

CITAT
A
Adele
Abby
Asia
Alma
Alissa
Alice
Ariel
Amy

B
Betty
Bella
Bitzi
Bonnie

C
Cici
Candy
Carrie

D
Darling
Daisy
Dora
Doris

E
Emy
Ella
Elma
Exi

F
Fluffy
Fifi
Fanny
Flippy

H
Honey
Hanny

J
Joke
Jasmin
Jody

K
Kelly
Kim
Kara
Katie
Kari
Kiri
Kiss

L
Lady
Loony
Lilly
Linda
Lolita

M
Maddie
Mitzi
Mitzuca
Minnie
Missy
Miss
Mika
Miska
Misha
Masha
Mara
Merry
Mary
Mandy
Mara
Mommy

N
Natty
Nanny
Netty
Nona
Nora
Nini
Niki

P
Pisi
Pisuna
Pissy
Pussy
Puss
Pisa
Pony
Pam
Paty

S
Sissy
Samy
Suzy

T
Tanja
Tamy
Tassy
Tony

Y
Yam-yam
Yummy

Z
Ziggy

Sursa

[/Offtopic]

Mi-au placut povestirile de pana acum, toate au cate o nota foarte personala.
Dumbo
superbe pisicutele voastre.
pe pisica mea o cheama Dumbo - desi e pisica.
Si asta din cauza ca in primul rand are niste urechi impunatoare (ca de elefant), e grasana (ca un elefant) si a incercat sa zboare de la etajul 4 (ca si dumbo- elefantul).
julyalina
sa va spun ce mai face Mitzi a mea ?? mai nou mananca mamaliga blink.gif
de la un timp se aseaza in fund si miauna usurel atunci cand unul din noi se aseaza la masa, indiferent ce mananca rolleyes.gif asa ca zilele trecute mieuna cand papam branzica cu mamaligutza ... i-am dat putina branzica dar nu prea a fost incantata si ca sa ma lase in pace i-am pus si putina mamaliga - am racit-o inainte sa-i dau si ... surprizaaaa... a mancat bucatica de mamaliga )).gif
danyhoney
Canarule , m-am distrat la povestea ta cu mamaliga )).gif

Pe pisica mea birmaneza a chemat-o in 2 feluri : Pisy sau Tzutzi )).gif . Spun "a chemat-o" pentru ca a murit acum 2 ani sad.gif sad.gif . Era pisica mea personala ( maica-mea avea un pechinez ) si cand am plecat din tara nu am luat-o cu mine pentru ca nu puteam . In ziua in care a murit era la maica-mea in camera si nu era bine deloc ( avea 2 operatii la activ ) ..... La un moment dat a plecat din acea camera si a mers in camera mea ( eu plecasem de 5 ani din tara , ma mai vazuse doar 1 data de atunci si camera mea a ramas asa cum era atunci ) , s-a urcat pe canapeaua mea si ..... a murit sad.gif . Dovada ca pisicile au suflet si nu isi uita stapanii !!!
nusarich
Si eu am un motan (ca e deja baiat mare) pe care l-am "mostenit" de la niste prieteni care vroiau sa-l dea cuiva care iubeste animalutzele. Asta pentru ca al lor copil (care s-a nascut cand motanul avea aproape 1 an), in momentul in care a inceput sa mearga (in 2 sau mai multe picioare) a inceput si sa-l jumulesca pe motan. La propriu. Asa ca s-au gandit ei ca decat sa ajunga motanul chel, mai bine il dau. Cu ladita, cu bolulete de mancare, cu nisip si mancare. Si uite-asa a ajuns la mine. De chemat il cheama Plushuletz. De strigat este strigat pufos, pufanos, pitu, pitan ... si alte asemenea. Si el raspunde. Cand are chef. Cand nu, sta si ma urmareste cum ma dau de ceasul mortii ca sa nu se fi bagat cine stie pe unde... In primele luni am plans de vreo 3 ori ca mi-a zburat motanul de la balcon (nu aveam balconul inchis si stau la 5 + 2). Asa ca deja ma pregateam sa-mi anunt amicii ca le-am prapadit motanul, cand aparea dumnealui triumfator si intinzandu-se ca dupa un somn lung si dulce. Acum nu mai sunt asa prapastioasa, dar tot il caut ca dementa cand nu raspunde. Sa va spun pe unde se ascunde? De la dulapuri cu haine la biblioteca (deasupra cartilor, in 4-5 cm inaltime), in spatele televizorului, intre flori, pe scaunul de la birou (e mai intuneric acolo), intre pantofi sau cine stie pe unde... inclusiv in masina de spalat, daca gaseste usa deschisa mai mult.
Ce imi place cel mai tare e ca este extrem de cuminte. Nu face rele deloc (cu exceptia aerisitului covorului), ma trezeste dimineata daca nu suna ceasul, dimineata ne iubim la greu (e mai molutz si mai caldut si mai iubicios atunci), merge "la pas" dupa mine, nu m-ar scapa o clipitutza din ochi, mancam impreuna (el papica lui, eu mancarea mea - desi trebuie sa miroasa si mancarea mea, ca poate nu-i buna), miroase absolut orice mananc si gatesc (dar nu mananca decat foarte rar si atunci iaurt sau branzica topita sau cascaval, foarte rar si foarte putina carnita de pasare). Si dormim impreuna, el la picioarele mele, sau pe mijlocul meu daca e mai frig afara, sau lipit de picior, sau chiar pe fundul meu daca dorm cumva mai pe burta.
El e pufosul meu si nu l-as da pentru nimic in lume. Imi umple viata si ma incanta de fiecare data.
deea_Pusy
si eu am pisicuta birmaneza pe nume Pusy
Imagine
wink1.gif numele vine din gragoste deoarece e dulce ca un pupik!aceea e ea ! wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.