Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: machiaje si tot arsenalul femeilor
OneDen.com > Societatea > Moda & Lifestyle > Frumusete
Pagini: 1, 2
Ella79
Himere, mi se pare super buna ideea! Sa ne invrednicim si sa punem si noi poze si comentarii la produsele pe care le folosim fiecare.
Nessie
CITAT(Ella79 @ 07-11-2006, 04:22 PM) *

Himere, mi se pare super buna ideea! Sa ne invrednicim si sa punem si noi poze si comentarii la produsele pe care le folosim fiecare.
Am uitat sa pun poza la crema Olivera! doh.gif O sa pun azi! blushing.gif
himere2005
deci, dupa ce am studiat ce au mai spus si alte capete luminate am sa conchid asa:
- pentru farduri si rujuri, fonduri de ten: fetele sunt multumite de gama bourgeois (?), rimel de la rimel si YRocher dar si de rubyrose (il urasc blum.gif ). nu le plac cele de la oriflame de ex., Max Factor, Bodyhop si MAC
- pentru creme si solutii de fata :Asla Vital, Clarins, Garnier, Normaderm de la Vichy, Biotherm
- miini: creme bazate pe glicerina
- pentru par nu am retinut prea bine, dar uleiul de masline e recomandat, iar pentru par intins, gama Sunsilk mov
- pentru creme solare gama Nivea
daca imi amintesc mai scriu. deocamdata va intreb si pe voi de cele amintite.
daconst
Himere,o sa-ti raspund si eu ,doar ca momentan de la sarcina am un ten super si in afara de demachiant nu folosesc nimic.Eu care aveam tenul cu probleme,acum e luminos si fara urma de riduri...pacat ca nu ramane asa. sorry.gif

-la farduri as spune ca sunt contra la Rubyrose si Oriflame(naspa rau,parerea mea) iar pro la cele de la L`Oreal(dar nu culorile lucioase),Astor si gama Seventeen (o foloseam in Ro si aveau cele mai frumoase nuante,am fost multumita si calitativ)

-rujuri nu le suport pe cele lucioase,adica lichide(aici depinde de gustul fiecaruia).Eu am de la diverse marci,dar nu pot sa dau una ca ar fi mai buna.

-rimel sunt fan L´Oreal,dar cel de volum...desi acum am Lancome,tot de volum si imi place tare,doar ca e mai scump putin,dar merita

-fond de ten imi place tot L´Oreal-Perfect Match si cele din gama Eleen Betrix sunt bune toate...acum am de la Lancaster si nu pot spune ca e grozav.Am incercat si spuma aia de la Maybeline,dar nu sunt incintata,am luat-o degeaba.

-pudra tot de la LÓreal am,aceeasi gama cu fondul de ten folosesc de obicei.

-creioane de buze sau dermatograf folosesc de la Manhatan sau Rimmel...si creionul Ada din Ro e cel mai bun,ca nu se intinde,dar aici nu am de unde sa-l cumpar.

-spuma si fixativ folosec Taft,de cind ma stiu...spuma albastra si fixativ rosu(dar mai rar si doar pentru breton)

-sampon si balsam,merg cu L´Oreal galben sau rosu de o gramada de vreme.

-creme de corp le tot schimb si incerc cit mai multe...nu pot spune ca unele fac minuni si altele nu.

In final as spune ca nu pretul unui produs il face mai bun,neaparat...depinde de fiecare ce asteapta de la el.Si doar daca folosesti cit mai multe firme iti formezi parerea ta,deci as zice ca eu incerc cam ce e nou si apoi selectez.
Momentan nu stau bine la capitolul asta,ca nu am nevoie...dar o sa ma apuce si pe mine cind va avea bb 1 an,ca Bia. grin.gif
daconst
Am uitat de creme de fata...mai nou folosesc Yves Rocher ca mi se potrivesc la ten gras.Mai foloseam si Oil of Olaz si-mi placea mult. Cu Nivea,LÓreal sau Vichie nu m-am impacat. sad.gif
Am mai avut Lancome demachiant si crema antirid si mi-au pacut tare,dar depinde de buget ca nu mi le cumpar de fiecare data.
Ramo
So, sa va spun si eu ce folosesc..........
Crema de fata - Avene cu apa minerala........
Fond de ten - L'oreal translucide (natural)........
Blush, neaparat - acum folosesc de la Jade, imi plac mult nuantele....
Farduri pleoape - tot de la Jade, au o gama de farduri de la nefru pana la alb toate culorile in toate nuantele...... Mai folosesc si de la Radiant, doar in Bucuresti am gasit gama asta.....si am si lipgolss de la aceeasi firma, dupa care sunt innebunita si nu imi gasesc la noi in orash..... A, si mai folosesc, cel mai mult, Seventeen, cutiuta cu 3 nuante de roz.....imi scoate bine ochii in evidenta, fiind verzi..... Si de la Bourjois, dar nu sunt f incantata de fardurile lor......
Rimel - mie imi place f mult rimelul de la Maybelline (acum folosesc volum express), dar le mai schimb. tot din gama asta.......
Contur buze - Rimmel sau Astor....
- ruj - Bourjois....
Gloss - L'oreal, Maybelline, Radiant.

Si un truc....eu nu prea mai folosesc tus de pleoape.....stiu sa ma fac dar.....de cand am descoperit varianta asta, recurg la ea mai tot timpul.
Deci imi dau cu fard, dupa care (mi-am luat de la un magazin pt pictori, pensule) cu una din pensule imi fac conturul la ochi, cu ce culoare vreau eu. Dar, inainte de a pune fard pe pensule, o umezesc putin si are un efect super.
soranutza
Eu nu sunt chiar in clar cu pudra. Care e scopul ei? Voi va dati si cu fond de ten, si cu pudra? M-am dat si eu o data si aveam impresia ca imi arata fata de parca aveam o masca pusa peste piele.
himere2005
sorana, si eu la fel, aveam impresia ca mi-e prea incarcata fata. am niste perle bronzante de la avon, dar nu le-am prea folosit si ma dau mai mult in pometi )).gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 08-11-2006, 01:33 PM) *

sorana, si eu la fel, aveam impresia ca mi-e prea incarcata fata. am niste perle bronzante de la avon, dar nu le-am prea folosit si ma dau mai mult in pometi )).gif
Din cate stiu eu, perlele acelea colorate chair pentru asta sunt, asa ca le-ai folosit tocmai bine. wink1.gif

Pudra se foloseste sa absoarba grasimea de pe fata si sa protejeze tenul de radaitii, praf etc. Daca nu arata bine pe fata, inseamna ca ori nu v-ati dat cum trebuie, adica ati dat cu prea multa, ori nu vi se potriveste pudra/culoarea respectiva.
irinush
ok, Himere, hai sa iti spun si eu ce folosesc, desi de cand stau acasa si am grija de david nu prea ma mai fardez.

crema pt fata am decontract rides de la l`oreal pt ten uscat si sensibil; demachiant folosesc un ulei tratament cu musetel de la herbagen, impreuna cu lotiunea aferenta, uleiul respectiv imi place tare mult fiind ideal pt tenul meu
ca farduri, eu folosesc destul de putine, fond de ten nu prea pt ca mi se descuameaza pielea imediat dupa ce il aplic si trebuie sa ma demachiez la loc, asa ca doar niste pudra de la avon, dupa care nu ma omor, asa ca si eu vreau pareri de marci pt pudra.
rimel am acum de la lancome, effet faux cills, este de exceptie pt genele mele aproape invizibile fara mascara pe ele, si acum multi ani am mai avut de la bourjois rimel aqua volume, la fel de bun.
ruj am un gloss de la l`oreal si lip finity de la max factor, care intr-adevar nu se ia de pe buze, dar este si mai greu de aplicat.
sper sa iti fie de folos si parerile mele pupic.gif

acum intreb si eu ceva: fetele care folosesc anticearcan, ce marca folositi? ca eu am de la max factor si nu imi place ... imi trebuie ceva mai cremos decat asta si care sa acopere mai bine, ca am niste cearcane pemanente si care nu dispar sub nici o forma ...
pupici!
Ramo
CITAT(soranutza @ 08-11-2006, 02:31 PM) *

Eu nu sunt chiar in clar cu pudra. Care e scopul ei? Voi va dati si cu fond de ten, si cu pudra? M-am dat si eu o data si aveam impresia ca imi arata fata de parca aveam o masca pusa peste piele.

Nici eu nu folosesc pudra ca prea incarca fatza.....
Pudra se foloseste ca sa nu luceasca fata.....dar eu zic ca daca intinzi bine fondul de ten....nu e neaparat sa folosesti pudra........
himere2005
eu am folosit anticearcan de la oriflame si nu mi s-a parut grozav, dar nici de lepadat, acum am o crema iluminatoare de la avon, gama beyond colour. imi place ca are pensulita, dar calitativ nu mi se pare grozava. irinush, eu cred ca greseala pe care o facem noi, cel putin eu, este ca nu aplic crema sub fond de ten sau anticearcan, de aia se descuameaza pe fata
irinush
CITAT(himere2005 @ 08-11-2006, 04:14 PM) *

eu am folosit anticearcan de la oriflame si nu mi s-a parut grozav, dar nici de lepadat, acum am o crema iluminatoare de la avon, gama beyond colour. imi place ca are pensulita, dar calitativ nu mi se pare grozava. irinush, eu cred ca greseala pe care o facem noi, cel putin eu, este ca nu aplic crema sub fond de ten sau anticearcan, de aia se descuameaza pe fata

ba, eu niciodata nu ma fardez fara sa aplic crema mai intai, nu asta e pb, ci tenul meu care e uscat si sensibil si se descuameaza permanent ....
May
Eu sunt fan pudra, nu cred ca as putea sa traiesc fara ea mai ales ca nu folosesc fondul de ten. Imi mentine fatza mata pe durata intregii zile fara sa apara acel sebum al pielii care o face sa luceasca si sa para ``grasimoasa``. De asemenea, este f buna pt ca actioneaza ca un zid impotriva prafului si a ``impuritatilor`` din aer. Momentan folosesc pudra Stay Matte de la Rimmel si sunt f incantata de ea caci se aplica perfect ca o a doua piele. Eu sunt de parere ca in momentul in care ai gasit nuantza potrivita, nu te vei plange niciodata de efectul de ``masca``. kiss.gif
himere2005
va multumesc mult fetelor care ati raspuns...greu si cu frumusetea asta...eu ma intreb cum as arata daca as fi machiata perfect, ca la carte, dar "zgircita pamintului" lol.gif nu se indura sa isi faca un machiaj la salon. hai ca va tin la curent cu ce mai imi cumpar, poate pina la anul, cind ne intilnim, arat si eu mai de doamne-ajuta )).gif
michelle
Cand va aud despre farduri, machiaj.. mi se face dor, dar asta e, trebuie sa stau pe tusa macar inca 2 saptamani.

Pe mine m-ar interesa un deodorant. Voi ce folositi?
Eu folosesc Lady Speed Stick Gel, dar as incerca si altceva.
honey79
Salutare, salutare!!
Imagine
So.. in poza 1 : crema Neutrogena, anti-riduri: o folosesc de vreo luna de zile si sunt foarte multumita de ea. ... ca de altfel, de toate produsele Neutrogena.
Imagine
Poza 2: crema de maini de la Eucerin... foarte grasa, foarte buna pentru mainile cu probleme:piele uscata, crapata. Si, crema de maini de la Seba Med... la fel de buna. Foarte multumita de ambele... atat la pret, cat si calitativ.
Imagine
Poza 3: crema iluminatoare de la Estee Lauder si Avon , pentru fata. Aici... a vorbit mai mult Ella despre ele... eu.. inca le incerc. Imi plac ca-mi fac fata mai luminoasa, dar.. nu le folosesc zilnic.
Imagine
Poza 4:Fond de ten de la Margaret Astor. Multumita de el, am gasit exact nuanta potrivita pentru tenul meu, e cremos, se intinde foarte bine.
Imagine
Poza 5: Antiperspirant de la Clinique: nota 10!!!! E un deo roll-on.. insa, e cel mai bun din toate pe care le-am incercat. E cam scumpicel 10-15 $$$, insa... merita. Ma tine cam o luna, folosit zilnic.
Imagine
Poza 6 :Crema antivergeturi de la Palmer's. Foarte buna, insa...din pacate.. n-o folosesc zilnic. sad.gif Merita incercata si e destul de ieftina 5-7 $$$.
Imagine
Poza 7: Tus de ochi Artencils si mascaraFlextencils de la Lancome. Atat de multumita sunt de ele...incat.. nu ma mai intereseaza sa ma uit dupa altceva . biggrin.gif Destul de scumpe, insa: 20-30 $$$.
Imagine
Poza 8: Fard de pleoape de la Sheseido. Nota 10 +. Ramane pe pleoapa toata ziua, nu se intinde, culorile sunt super. Foarte scump insa: 22-30 $$$.
Imagine
Poza 9: Fard pleoape Fresh Line. Super fain, se spune ca Fre4sh Line-ul merge pe produse naturale. Foarte scump insa: cutiuta din imagine = 15 euro.
Imagine
Poza 10: Trusa Ruby Rose. Eu sunt indragostita de ea. Calitatea nu e super, insa imi place gama larga de culori si... pretul . wink1.gif
Imagine
Poza 11: Blush ...no-name. Imi place nuanta, se potriveste bine cu tenul meu. Destul de scumput:22 euro.
Imagine
Poza 12: crema naturala de fata pe baza de miere, polen si laptisor de matca. Destul de grasa, tocmai buna pentru anotimpul rece.
Imagine
Poza 13: Demachiant de ochi Bi-Facil pentru ochi sensibili si Lotiune Tonica de la Lancome. Super multumita. Le folosesc de vreo jumatate de an, un tub ma tine cam 4-6 saptamani. Same thing: scumpute: 20-25 $$$.
Imagine
Poza 14: Nivea Wash-off. Solutie de curata fata. Imi place, si nu e foarte scumpa 7-10 euro.

Va pupic si..sa fiti frumoase.
Am sa revin. wink1.gif
himere2005
mie cel mai mult mi-a placut un deo care a iesit de pe piata (am un lapsus acum, dar revin), insa am mai folosit si laday...si rexona si citeva de la avon
himere2005
multumesc honey, ai scris o groaza )).gif ramine de vazut daca produsele pe care le-ai mentionat se gasesc pe piata romineasca. Ruby Rose nu-mi place pentru ca nu rezista si as prefera ceva mat, fara sclipici. o sa caut totusi fardurile recomandate de tine, daca tot zici ca sunt rezistente, ca deja nu imi fac stocuri, macar un fard mai k lumea ar trebui sa aiba o femeie in casa, nu? )).gif
michelle
Eu dimpotriva, as vrea ceva farduri cu sclipici, cele mate nu le suport. blushing.gif
Ella79
Iote ce va destrabalati voi aici fara mine. tease.gif Adica e vorba de farduri si eu n-am stiut?

Asadar, Himere, am vazut ca ai mentionat crema Normaderm de la Vichy ca er fi buna. Pai e buna, dar nu cred ca tie iti trebuie din aia. Daca nu ai pete, cosuri, semne pe fata, nu e de tine. Eu folosesc din aia dar am si motiv.

Eu nu folosesc fond de ten si pudra in acelasi timp decat la ocazii. In rest mi se pare prea mult. Folosesc zilnic fond de ten (L'oreal - Accord Parfait) care are o putere mare de acoperire. Daca ai un ten curat iti trebuie un fond de ten mai transparent (de exemplu Transcucide - L'Oreal).
Pudra am Stay Mate de la Maybelline si perle de la Avon.
Rimel folosesc de la Lancome, dar sunt cam scumpe. Cele de la L'Oreal mi s-au parut nasoale rau.
himere2005
rujuri de care?

dar fard?
daconst
Hi,hi,hi,Ella,folosim acelasi fond de ten...si eu sunt indragostita de asta de la L´Oreal,doar ca aici se cheama altfel.
Nici eu nu folosesc fondul de ten si pudra in acelasi timp decit seara cind trebuie sa-mi reziste machiajul.
In plus e o tehnica mai speciala de aplicat toate pe fata...poate ma ajuti Ella,ca tu stii mai multe trucuri. naughty.gif
Scriu din ce am invatat eu si astept corecturi.

Pasul 1:
-se aplica o crema de fata,care o folosesti de obicei
-se lasa 10min sa intre in piele
-se tamponeaza fata cu un servetel sa absoarba surplusul ce a ramas

Pasul2:
-se aplica fondul de ten cu un buretel sau cu degetele,depinde de obisnuinta
-se lasa iar 5-10min
-se tamponeaza iar fata cu servetel cosmetic

Pasul 3:
-se aplica pudra in start subtire cu un pamatuf special

Eu in final mai tamponez o data fata cu servetel sa nu fie prea incarcata.Va garantez ca daca urmati toate etapele corect nu se va vedea fata ca o masca cu tot machiajul pe ea.

Miha,fardurile cu sclipici scot in evidenta ridurile...daca le ai. wink1.gif
michelle
CITAT(daconst @ 10-11-2006, 09:25 AM) *

Miha,fardurile cu sclipici scot in evidenta ridurile...daca le ai. wink1.gif

Multumesc, Dana, chiar nu stiam cum sa le pun in evidenta lol.gif
pupic.gif

Mai astept si alte trucuri pt machiaj: de exemplu cum maschez un nas mare (in afara de bisturiu)?
Ella79
...continuam (ma scuzati, dar aseara a trebuit sa plec de acasa urgent si n-am apucat sa termin mesajul )).gif )

Rujuri folosesc acum unele de la Guerlain (le-am gasit la oferta intr-un aeroport) si sunt super incantata de ele. Mie imi plac rujurile mate, dar asta e chestie de optiune. Vara folosesc doar gloss-uri (cele de la Lancome, Cliniquie si Maybelline mi-au placut mult)
La fardurile de pleoape am o maaaare problema. Inca nu l-am gasit pe cel care sa ma satisfaca in totalitate. Toate se aduna si ma enerveaza. Acum am un set de la Bourjois, unul de la Chanel - 4 ombres si cateva ratacite pe acolo de la Seventeen (astea mi se par toate cu sclipici).
Ultima mea revelatie in domeniu e creionul - ruj de buze Giordani (primit cadou la o revista), folosit pe post de fard de pleoape. Are o culoare crem placuta, nu e unsuros deloc si, culmea, sta pe pleoapa toata ziua!

Daconst, cand am chef si timp sa ma machez ca la carte, si eu parcurg pasii pe care i-ai scris tu. Cea mai importanta e faza cu servetelul care sa absoarba excesul de crema / grasime de pe fata.
Si mai stiu un truc. Daca esti machiata de dimineata, ti s-a cam nasolit machiajul si tu trebuie sa il refaci urgent dar nu ai timp sa te demachezi cel mai bine e sa faci asa:
1. presezi pe fata un servetel obisnuit care va absorbi excesul de grasime. Nu sterge, nu freca.
2. te machiezi ca si cum ai fi complet demachiata, dar folosesti cantitati mai mici de produse
3. aplici iarasi servetelul.
Sigur, asta doar in caz de urgenta, nu in fiecare zi.
Mi s-a explicat si mie ca fardul ala vechi pe fata va actiona ca o baza de machiaj si tu doar improspatezi culorile. Daca esti in graba nu ai timp sa te demachiezi complet si fata ta va ramane grasa.

_noni_
pentru ca ziua umblu ca nebuna si noaptea n-am somn, sa scriu si eu despre cosmetice! daca cumva mai bag si tampenii, treaca de la voi, ca la mine e 1 noaptea si vad cam dublu lol.gif

so, am un ten tampit, care pana la 22 de ani a fost curat ca lacrima, dar de-atunci incoace s-a umplut de tot felul de chestii/bube/cosuri/comedoane/verze si nici eu nu mai stiu ce... huh.gif

demachiant - servetele umede cu extract de ceai verde de la the body shop - sunt innebunita dupa toata gama de altfel: ulei astringent, scrub, masca, lotiune tonica si mai au parca ceva. the body shop rullzzzz!!!! cheer.gif

fond de ten - rimmel recover ->super multumita!! salut.gif

corector - astor ->se poate si mai bine... unsure.gif

pudra - clinique- stay neutral -> merge... unsure.gif

ruj - astor - double excellance -> are o baza cu colagen iar rujul in sine e un pic lucios, nu sclipicios, si da senzatie de volum salut.gif

rimel - estee lauder - magnascopic -> salut.gif

am farduri de la toate firmele posibile si imposibile, dar folosesc de cele mai multe ori un creion gri sidef antic, vechi si de demult de la oriflame, un dermatograf negru ada si un creion roz sidef de la avon...vai de capul meu lol.gif , acum realizez ca trebuie sa mai arunc si eu de prin ele, ca sunt de cand eram fata mare tease.gif

crema - tannnnnnaaaaannnna! laugh.gif am luat gama proactif , aia de-i fac reclama la teleshoping si chiar e in regula, am folosit din produse (scrub, tonner, crema de noapte, crema de zi , masca) cam 2 luni si au costat 2 milioane, dar merita! acum ca le-am terminat cred ca voi mai face o comanda!

cam asta...

}{
Ella79
Ultima mea achizitie in domeniu e crema de maini si de picioare de la Avon - Planet Spa "parafin hand and foot treatment". Are 75 ml, ambalaj maro, nu miroase prea incantator dar mie mi s-a parut foarte buna. Eu am mainile mereu uscate dar crema asta le face fiiineeee.

michelle
Cunoasteti vreo crema eficienta, cu rezultate sigure pt tratarea (nu prevenirea) ridurilor din jurul ochilor?
anca veselie
miha, eu iti recomand clinique, sunt produse mai scumpe, dar in jurul ochilor e cea mai sensibila piele si eu cred ca merita. am gasit pe site 2 creme: http://www.clinique.com/templates/products...UCT_ID=PROD8450 sau http://www.clinique.com/templates/products...DUCT_ID=PROD577

cel mai bine este sa mergi la reprezentanta si sa le testezi, sa te sfatuiesti si cu fetele de acolo si sa vezi cum te simti cu respectiva crema.
ghemotoc
miha, intr.adevar trebuie sa incerci produsele de la lancome, clinique etc... sunt foarte scumpe dar, totusi, nu le cumperi in fiercare luna wink1.gif si daca vrei ceva mai ieftin incearca cremele de la vichy... eu de vreo 5 luni ma dau cu myokine (75 ron) si s.au vazut rezultatele dupa vreo saptamana sau doua... inca o problema cu cremele antirid: majoritatea sunt pentru femeile peste 35 ani sad.gif... myokine e pt femeile de pe la 2o de ani pana la 35 biggrin.gif...
p.s. eu si demachiantul il am tot de la vichy, pudra su fond de ten nu folosesc smile.gif
ah, mai spunea anca sa vb cu cele de la reprezentanta )).gif ... daca vrei un sfat du.te la un dermatolog.. crede.ma ca in magazine iti vor baga pe gat (scuze de exprimare) ce cred ele ca ar fi mai bine sad.gif... eu am vb cu un doctor de crema asta si, in general, dermatologii se bazeaza pe cremele de dermato biggrin.gif
Amazoana
Buna.In prezent eu folosesc produse L'oreal. Adica tonic, demachiant si o crema. Demachiantul este "age perfect" - pe acesta mi l-a cumparat iubi din alta tara. Se foloseste la o alta varsta decat a mea, dar nu cred ca are cum sa-mi faca rau.
Tonicul este "Ideal ballance" iar crema este "triple active jour". Sunt foarte multumita de ele, mai ales ca eu am un ten cu probleme, pori mari, puncte negre....
Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar sunt curioasa care sunt produsele care va satisfac.
Eu am mai folosit produse Garnier si Gerovital "Stop Acneea" - care sunt foarte bune.
Sexymom
Eu sunt unica varza de aici.
Nu folosesc nici fond de ten, nici pudre, nici farduri.
Dar am creion de ochii negru ( as putea sa dorm si cu el sub perna), e luat de la chinezi, deci e made in China,un rimel Lancome,si o colectie impresionanta de rujuri )).gif toate aceiasi culoare, habar nu am de ce cumpar mereu atatea nuante de bej.Prefer Dior si Lancome.Sunt mai suave si nu se intind.
Cred ca am nevoie de ceva lectii de fardat.

Michelle la creme ma pricep )).gif mai ales alea pt.riduri.
Eu am Loreal decontract si garnier pt. nopate, si pt. zi gama de la Dior.
dany
Sexy , nu esti singura varza )).gif ( vezi cine a deschis acest subiect ) . Oricum sunt mai varza decat tine : tu macar stii ce creme sa folosesti pupic.gif
Am primit un sfat de la Antonia deja si cred ca e bun.....va trebui sa incerc. Deja sunt la varsta la care ar cam fii cazul sa incep sa folosesc creme de fata ( si de decolteu - zic eu ).
Amazoana
I tottaly agree cu dany-dulce, sexy, nu esti singura varza. Nici eu nu folosesc fond de ten, nici pudra. Eu ma dau cu niste farduri pe pleoape si un rimel de la Nivea...de curand mi-am luat un dermatograf maron si atat. Prefer sa nu-mi incarc fata si s-o curat bine seara
Nessie
Imi place cum scrie o fata despre cosmetice, ce mai e nou, ce e bun, ce nu prea, cum sa machiezi cu poze step by step. Poate va place si voua Temptalia.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.