Salutare, salutare!!

So.. in poza 1 : crema Neutrogena, anti-riduri: o folosesc de vreo luna de zile si sunt foarte multumita de ea. ... ca de altfel, de toate produsele Neutrogena.

Poza 2: crema de maini de la Eucerin... foarte grasa, foarte buna pentru mainile cu probleme:piele uscata, crapata. Si, crema de maini de la Seba Med... la fel de buna. Foarte multumita de ambele... atat la pret, cat si calitativ.

Poza 3: crema iluminatoare de la Estee Lauder si Avon , pentru fata. Aici... a vorbit mai mult Ella despre ele... eu.. inca le incerc. Imi plac ca-mi fac fata mai luminoasa, dar.. nu le folosesc zilnic.

Poza 4:Fond de ten de la Margaret Astor. Multumita de el, am gasit exact nuanta potrivita pentru tenul meu, e cremos, se intinde foarte bine.

Poza 5: Antiperspirant de la Clinique: nota 10!!!! E un deo roll-on.. insa, e cel mai bun din toate pe care le-am incercat. E cam scumpicel 10-15 $$$, insa... merita. Ma tine cam o luna, folosit zilnic.

Poza 6 :Crema antivergeturi de la Palmer's. Foarte buna, insa...din pacate.. n-o folosesc zilnic.

Merita incercata si e destul de ieftina 5-7 $$$.

Poza 7: Tus de ochi Artencils si mascaraFlextencils de la Lancome. Atat de multumita sunt de ele...incat.. nu ma mai intereseaza sa ma uit dupa altceva .

Destul de scumpe, insa: 20-30 $$$.

Poza 8: Fard de pleoape de la Sheseido. Nota 10 +. Ramane pe pleoapa toata ziua, nu se intinde, culorile sunt super. Foarte scump insa: 22-30 $$$.

Poza 9: Fard pleoape Fresh Line. Super fain, se spune ca Fre4sh Line-ul merge pe produse naturale. Foarte scump insa: cutiuta din imagine = 15 euro.

Poza 10: Trusa Ruby Rose. Eu sunt indragostita de ea. Calitatea nu e super, insa imi place gama larga de culori si... pretul .

Poza 11: Blush ...no-name. Imi place nuanta, se potriveste bine cu tenul meu. Destul de scumput:22 euro.

Poza 12: crema naturala de fata pe baza de miere, polen si laptisor de matca. Destul de grasa, tocmai buna pentru anotimpul rece.

Poza 13: Demachiant de ochi Bi-Facil pentru ochi sensibili si Lotiune Tonica de la Lancome. Super multumita. Le folosesc de vreo jumatate de an, un tub ma tine cam 4-6 saptamani. Same thing: scumpute: 20-25 $$$.

Poza 14: Nivea Wash-off. Solutie de curata fata. Imi place, si nu e foarte scumpa 7-10 euro.
Va pupic si..sa fiti frumoase.
Am sa revin.