Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: machiaje si tot arsenalul femeilor
OneDen.com > Societatea > Moda & Lifestyle > Frumusete
Pagini: 1, 2
dany
Nu prea ma machiez .....dar,avand in vedere faptul ca nu mai sunt chiar tanara....poate ar trebui sa incep acum sa retusez ceva la aspectul meu. M-ar interesa cam ce produse folositi voi si ce ati recomanda : firme,calitate,etc. Ma refer la tot :incepand de la rimel si pana la creme de corp.
Sper ca nu e chiar gresit acest topic si...poate si alte fete/femei de aici au nevoie de ajutor .
Eu.
nici eu nu ma machiez foarte des unsure.gif
cam de 2-3 ori/saptamana pun mascara/rimel, si, in medie, cam 1-2 ori/saptamana ceva fard de pleoape. am si fond de ten crema, dar nu il utilizez blushing.gif mi-e lene si, in plus, inafara cearcanelor, nu cred ca am un ten chiar atat de nasol.

in schimb, am o problema mare: crema de fatza doh.gif
tenul eu e mixt: destul de gras pe nas, tample si frunte, in schimb, se descuameaza, chiar si in zonele grase. nu stiu ce sa ma mai fac cu el.
imi puteti recomanda o crema ca lumea? unsure.gif
Nessie
Nu prea folosesc produse de machiaj, dar atunci cand o fac am asa:
- crema de fata pentru zi si pentru seara - Vichy
- apa tonica - Vichy
- pudra - Seventeen acum
- rimel - L'oreal
- dermatograf - Oriflame
- demachiant - pentru machiaj rezistent la apa am L'Oreal si pentru cel normal am Yves Rocher
- ruj - L'oreal
aki
Eu mai mult cu cosmetica pe baza naturala ruseasca.Foarte buna
honey79
Eu una sunt innebunita dupa produsele cosmetice. Am multe chestii, pe care nici macar nu le folosesc.... dar..imi place sa le cumpar, sa le incerc o data, de doua ori si apoi le uit prin sertare.
Acum , pentru fata ma bazez foarte mult pe produse de calitate.Pana la urma e vorba de fata/tenul meu... pe care vreau sa-l ingrijesc cat pot eu de bine.
Ma bazez pe Lancome si Clinique.
-mascara, tus de ochi, demachiant pentru ochi sensibili si lotiune tonica de la Lancome.
-crema de fata zi si noapte de la Clinique.
Vreau sa-mi iau acum crema anti-aging .. tot de la Clinique. E mai scumpa, dar.... merita calitativ.
-fard de pleopae:ehhh...aici am probleme... nu merg chiar pe calitate.... nu tot timpul...daca-mi place nuanta, atunci cumpar. Am de la M.Astor, Maybeline, Essence...dar si.. de la Ruby Rose. biggrin.gif
Pentru corp.... am lotiuni de la : Johnson's, Palmer's (pentru vergeturi), L'Oreal (pentru celulita), Burjois, Avon. Aici caut.... sa fie hidratante, dar... si..sa miroasa bine.

Ma uit ce mai am...si... va mai spun. blum.gif

Va pupic si..va doresc sa ..fiti frumoase.
Tulip
Ce fonduri de ten folositi?Si mai fol. si pudra?Si blush?
Eu.
eu una nu am folosit niciodata nici pudre, nici blush. blushing.gif mi se pare un efort prea mare pentru un rezultat nespectaculos.

ella, tu stii cel mai bine in ce masura te simti frustrata de problema asta....la fel ca mine cu laptaria lui Enache lol.gif lol.gif
am vazut in urma cu cateva luni o emisiune despre peeling-ul chimic blink.gif nu cred ca as avea curajul sa imi faca asa ceva......daca ai stii cum arata tipa respectiva wacko.gif
in schimb sunt pregatita sufleteste (nu si financiar) pentru operatia de reducere a sanilor grin.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 05-10-2006, 01:35 PM) *

Ce fonduri de ten folositi?Si mai fol. si pudra?Si blush?

Acum folosesc un fond de ten de la Clarins, dar am fost foarte multumita si de cele de la L'oreal - Accord Parfait.
Pudra si blush peste fond de ten folosesc doar seara, la ocazii. Am o pudra de la Mac, adusa din Ungaria si un blush de la Bourjois.
In schimb am devenit dependenta de crema iluminatoare, folosita ca baza de machiaj. Acum folosec una de la Avon si e ok. Cea de la Clinique mi-a placut iarasi mult de tot.
Nessie
cheer.gif Eu-eu! Eu am tratatment pentru unghii de la Oriflame. E ca un ulei, galben, intr-o sticluta ca cea de oja.
Dupa ce imi curat unghiile, le dau cu ulei si stau asa cat am chef/timp (1-5 min). Apoi sterg unghiile cu un tampon de vata si le dau cu lac. Dupa 4-5 folosori se vede diferenta. wink1.gif
honey79
Si eu folosesc tratament pentru unghii. Mai ales dupa ce am facut ... nebunia de a-mi pune false. ... le-am distrus pe cele naturale.
Eu mi-am luat niste "creioane".. cu un fel de solutie uleioasa... si-mi dau pe unghii in fiecare seara...cand stau la tv. blum.gif
Intr-adevar...se vede diferenta. ... si.. nici nu sunt scumpe: 4-8 euro/creion.

Ella.... mie cea de la Avon ..despre crema iluminatoare vorbesc, imi place. Imi face tenul ..hmmm... cumva mai..fresh.

Mai nou mi-am luat o crema anti-riduri de la Neutrogena... cu care ma dau de doua ori pe zi. Astept sa vad rezultate.biggrin.gif Ma intrebam daca... cumva gama Anew de la Avon.. e buna. Stie cineva????

Va pupic si... sa fiti frumoase.
aki
CITAT(honey79 @ 11-10-2006, 01:03 PM) *

Si eu folosesc tratament pentru unghii. Mai ales dupa ce am facut ... nebunia de a-mi pune false. ... le-am distrus pe cele naturale.

Inseamna ca nu merita sa-ti pui unghii false? blink.gif Si eu aceia care mor de nerabdare sa-mi pun unghii false sorry.gif .
Ella79
Daca nu ai neaparat nevoie de unghii false, eu zic sa nu-ti pui. Intretinerea lor e destul de costisitoare si iti si strica unghiile naturale.
Tulip
Si pe mine ma batea gandul sa-mi pun unghii false...dar cred ca renunt....
Produse de la Yves Rocher ati folosit?Suntetimultumite de ele?
Ella79
Eu am avut o crema de corp cu aroma de nuca de cocos si a fost yummmiiii. Miroseara excelent si intra bine de tot in piele. Nu era foarte grasa. Daca imi amintesc bine, a costat cam 250.000 sticla de 200 ml.
Eu.
Ella, habar nu am cat ar putea costa untul acela de corp, eu am primit o mostra de la ei.Miroase exceptional, la fel si mostra de gel de dus. grin.gif

Tulip, despre Yves Rocher iti pot spune eu, ca am stat 3 ani in Franta, mama lor.
marea majoritate a produselor miros exceptional, insa calitativ nu sunt mare lucru. sunt produse cosmetice pentru clasa de mijloc, marea majoritate destul de ieftinute.parerea mea ca merita mai bine sa starngi banutii si sa-ti iei ceva mai scump, dar bun.
eu folosesc de la Y.R. doar apele de colonie cu aroma de plante care sunt fresh si cu care ma simt confortabil.
aaa, mai sunt misto uleiurile lor de baie, bilutele acele colorate cu diverse arome de fructe.
Nessie
CITAT(Ella79 @ 10-10-2006, 06:37 PM) *
Cand ajung la Plaza am de gand sa imi iau un fond de ten de la Clinique care cica ascunde bine imperfectiunile si se adapteaza culorii tenului. E cam scumpicel dar sper sa merite. O sa va zic cum e.

Niste preturi poatea cineva sa imi dea va rog frumos? blushing.gif Nu am avut niciodata farduri mai sus de L'oreal pentru ca nu ma prea fardez, dar m-ar tenta sa imi cumpar un rimel, un dermatograf, o pudra si un ruj de la Clinique. Cam cu cati bani sa plec la mine?
Ella79
Fondul de ten de la Clinique e in jur de 1.200.000. Un gloss de buze din ala in tub de la Clinique e 500.000. Ca rimel ti le recomand pe cele de la Lancome. Eu am avut Amplicils si e bestial. Costa in jur de 900.000.
La rujuri, mai bine astepti sarbatorile cand se fac pachete - oferta si iti poti cumpara chiar si 3 la pret de 1.

Din pacate la noi in magazine sunt destul de scumpe. Eu imi cumpar multe cosmetice de prin aeroporturi. Intotdeauna sunt mai ieftine si sunt si promotii ca lumea. Asa ca daca ai vreun drum pe afara.... .
Nessie
Mi-am luat sambata un dermatograf (500.000 - 14 euro) si rimel (1.100.000 - 31euro)de la Lancome. Sunt super multumita de amandoua. cheer.gif mi-as mai fi luat si un fod de ten pentru ten uscat de la Clinique (1.050.000 - 31 euro) si o crema de fata tot pentru ten uscat de la Lancome (2.000.000 - 57 euro) dar poate la urmatoarele salarii. grin.gif
aki
Gabit nu te supara.Ai putea sa-mi transferi in dolari? hug.gif
Nessie
CITAT(aki @ 16-10-2006, 02:02 PM) *
Gabit nu te supara.Ai putea sa-mi transferi in dolari? hug.gif
Am modificat mesajul anterior si am adaugat pretul in euro.
aki
Merci mult Gabit pupic.gif
honey79
Wow, Nessie, ce scumpe sunt produsele astea in Romania.
Eu pe mascara de la Lancome-Flextensils...dau 20 $$$.... asta inseamna...aproape 600.000..nu?
Eu de la Clinique, imi iau mereu antiperspirant...e super!!!! Si costa doar vreo 10 $$.

Sambata mi-am luat si eu o trusa de fard de pleoaope de la Shi Sheido roz-gri ..4 nuante..pe care intr-adevar, am dat 28 $$...dar... merita. blum.gif
Ella79
Eu am incercat zilele astea crema de noapte de la Garnier - Ultra Lift si mi se pare super!! Miroase bine, intra bine in piele si dimineata tenul arata, intr-adevar, mai fresh.
Fetele din Romania, vedeti ca se dau mostre gratuite la reviste. Eu am luat mostrele din Ioana si Elle. Sunt 3 mostre ale cremei: una pt zi, una pt ochi si una pentru noapte.

Honey, intr-adevar, in Romania produsele de firma sunt mai scumpe decat afara. Nu inteleg de ce e asa, ca doar in Romania puterea de cumparare e mai scazuta decat afara. Si uneori, din pacate, produsele sunt si putin cam vechi (probabil pentru ca se vand greu).
Tulip
wow,Ella,ma duc sa caut si eu....in general imi cumpar Ioana lunar,si Elle din cand in cand....
himere2005
toata gasca cred ca o sa-si cumpere sa testeze cremele moaca lol.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 17-10-2006, 03:18 PM) *

toata gasca cred ca o sa-si cumpere sa testeze cremele moaca lol.gif

pai si ce, nu merita? )).gif )).gif

Tulip, Elle-ul de luna asta nu mi se pare asa stralucit..... Astept cu interes Cosmopolitan. smile.gif
Tulip
acum il sun pe sotior sa-mi cumpere revistele...sper sa se descurce.... wink1.gif wink1.gif
Ella79
Ei, Tulip, ai incercat cremele? naughty.gif
Tulip
CITAT(Ella79 @ 18-10-2006, 08:08 PM) *

Ei, Tulip, ai incercat cremele? naughty.gif

Nu...azi am cumparat revista ca sotul bineinteles a uitat )).gif )).gif
Ma tot gandeam oare nu-s prea puternice pt. tenul nostru?hmmm....

Tu esti multumita de ele?
Nessie
Am luat ieri revista Elle, mandra tare ca o sa am cremele si cand colo nici urma de creme. dry.gif Am luat Elle ultimul numar si are doar un pliculet de la Avon, unul de la Nivea si un ruj cadou de la Oriflame. Crema Anew era bunicica, dar nu pentru varsta mea totusi. Unde am gresit? unsure.gif
Tulip
Nessie,care numar l-ai cumparat??Cum e rujul? grin.gif grin.gif
Nessie
Tulip, am cumparat Elle pe octombrie. Rujul e asta Imagine, dar e un rosu, care nu ma prinde dry.gif . Aveam si eu unul asemanator, o culoare mai naturala si chiar imi place ca textura. Deci daca te prinde culoare, e super pret pentru ca revista costa 65.000, iar numai rujul cu creion contur e 100.000 si ceva parca. unsure.gif
Nessie
Apropos de cosmetice cele care nu ati vazut reclama la Dove, trebuie sa o vedeti! grin.gif
Ella79
Nessie, eu am avut in revista si mostra de crema + un supliment de revista Bvlgari. Stiu sigur ca a fost crema pentru ca am cumparat Ioana si Elle odata si m-am si uitat ca am 2 mostre identice de crema. Alte reviste nu mi-am cumparat, deci nu au de unde sa fie din alta parte. Sigur ai avut punga intacta la revista?

Tulip, mie imi plac cremele. Aia de noapte mi se pare super ok. Nu cred ca sunt prea puternice pentru tenul nostru. Mi se pare ca de la 25 de ani se recomanda cremele anti-rid, parca...

CITAT(Nessie @ 20-10-2006, 10:45 AM) *

Apropos de cosmetice cele care nu ati vazut reclama la Dove, trebuie sa o vedeti! grin.gif

Cu photoshop-ul si eu sunt Claudia Schiffer biggrin.gif
himere2005
si mie mi-au placut. eu pina azi nu am stiut ca garnier face parte din l'oreal. m-am uitat mai atent pe sampon si asta am descoperit. voi stiati?
Tulip
w00t.gif w00t.gif nu...ma uit imediat pe cutie....
Ella79
Nu, nici eu nu stiam.

Mi-am luat Cosmopolitan pe noiembrie. Va zic imediat si ce mostre contine w00t.gif
Tulip
CITAT(Ella79 @ 23-10-2006, 08:15 PM) *

Nu, nici eu nu stiam.

Mi-am luat Cosmopolitan pe noiembrie. Va zic imediat si ce mostre contine w00t.gif

mi-am cumparat-o si eu...parca o mastra de gel de dus Nivea...
Tulip
Ella,oare am cumparat numarul de octombrie sau noiembrie? wacko.gif wacko.gif
Ella79
Atat am gasit si eu. O mostra de gel de dus Nivea. Eu mi-am luat numarul pe noiembrie, e galben cu Aquilera pe coperta.
Tulip
Eu am numarul de octombrie...
Tulip
Fetelor,voi folositi servetele demachiante?Eu sunt incantata de cele de la Nivea....mi se par mult mai practice ca dischetele de vata....insa nu le folosesc zilnic...cand ma apuca,cand n-am chef sa ma demachiea in fata oglinzii cu dischete si demachiant...
Ella79
Eu folosesc servetele demachiante de la L'Ordeal, cele roz pentru ten sensibil. Initial le foloseam doar cand eram plecata de acasa si faceam economie la spatiul din valiza, dar acum le folosesc mereu. Mi se par foarte comode.

Sa va vand un pont: servetelele demachiante sunt excelente si pe post de crema de ghete, in caz ca va aflati la vreo anaghie. blushing.gif Dau un luciu foarte frumos incaltamintei de piele sau posetei prafuite.
dany
CITAT(MagdaC @ 27-10-2006, 09:52 PM) *

Dany, eu ma machiez, dar nu stiu daca ma pricep sa dau sfaturi huh.gif
Depinde daca pui intrebari grele. )).gif
Dar una idee pot sa-ti spun cu siguranta : niciodata sa nu pui machiaj (fond de ten & stuff) fara sa te fi dat cu o crema inainte. Arata ca naiba, si sufera bietul ten.....

Mersi,Magda...dar eu sunt...tufa de Venetia la capitolul machiaj !!!!!! Pare ciudat ca am ajuns la aproape 41 de ani si ....nu am habar !!! Eu am vrut totdeauna sa fiu naturala .Ce am folosit mereu a fost ruj de buze !!!!! In rest...NIMIC !!!!!!!!!!!! mi-e si rusine sa intreb ...de aceea am intrebat de adrese de mess....asa nu stie toata lumea cat de talamba sunt la capitolul asta lol.gif .M-ar fii putut ajuta Antonia ( chair daca i-am cerut o data ajutorul si nu am primit raspuns ) dar...ea s-a suparat pe noi . Ce folosesc eu : peeling pentru fata si apoi o crema de la Diadermine care ajuta la indepartarea urmelor de somnolenta de pe fata .Si ...ATAT !!!!!!!!!!!! Nimic pentru decolteu ( cu toate ca incet-incet ar cam fii cazul ),rimel din An in Paste ....m-as baga la ceva creme anti-rid-uri ( cu toate ca nu am multe ...doar pe gat si pe frunte 2 care mi se trag de la situatia avuta in tara - le am de la 25 de ani) si ceva pentru par...Primele fire de par alb mi-au aparut la 18 ani !!!!!!!!!!! Offffffffffffffffff....multe probleme mai am si eu . Am vrut totdeauna sa fiu naturala dar...greutatile vietii isi spun , candva,cuvantul .Nu e drept !!!

Nota moderatorului:Danyhoney, am descoperit un mesaj despre care spuneai sa il mut. Daca mai e si altul, spune-mi.
dany
Ella...esti o comoara !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-am facut un dosar cu WW...Acum va trebui sa-mi fac unul si cu sfaturile date de tine !!!!!!!!!!!!!!! Am pus cateva intrebari la neuroni...poate ma ajuti. Sper ca Nessie sa puna intrebarile aici...nu au ce cauta la neuroni dar...nu m-am gandit inainte !!

Cumva va suna ciudat : eu in Germania si intreb fetele din tara in legatura cu machiaje...Dar...asta e !! Pe cine sa intreb ??? Pe Danutella ...dar ea nu a prea vorbit de machiaje.....Poate se ascunde ? lol.gif lol.gif
Nessie
CITAT(danyhoney @ 27-10-2006, 11:41 PM) *
Am pus cateva intrebari la neuroni...poate ma ajuti. Sper ca Nessie sa puna intrebarile aici...nu au ce cauta la neuroni dar...nu m-am gandit inainte !!
Danyhoney, cand ati hotarat sa va mutati, am inteles ca va doriti ca discutiile de la neuroni sa ramana acolo si sa nu fie mutate, chiar daca sunt subiecte speciale pentru temele abordate de voi. Eu stiu ca pentru multa lume e mai greu de citit tot ce vorbiti acolo si deci e mai greu sa primesti un raspuns de la cineva din afara neuronilor, dar va respect alegerea. floare.gif
Daca tu vrei sa iti mut anumite mesaje, spune-mi care sunt si le mut. pupic.gif
dany
E ok,Nessie.Lasa-le acolo...vad ca subiectul continua asa ca ramane si ce am scris eu acolo.

Multumesc oricum !
Ella79
Aoleu, Danydulce, nu cred ca am gasit mesajele de care spui tu la neuroni. Uneori, daca nu am timp, citesc mai pe diagonala asa.... blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Te rog eu mult, daca poti si vrei, mai pune odata intrebarile aici si daca te pot ajuta, o fac cu cea mai mare placere. floare.gif floare.gif floare.gif
Sa nu te superi pe mine, sa crezi ca n-am vrut sa-ti raspund, sau te ignor, sau cine stie ce. Sunt zile in care nu pot sa recuperez tot ce s-a scris la neuroni.

dany
Of,Ella !!! Nu iti face probleme !!!! NU m-am gandit ca ma ignori sau mai-stiu-eu-ce-prostii mai scrii tu acolo pupic.gif
Era doar o intrebare despre ID-ul tau de pe mess in legatura cu "consultatii" in ce priveste machiajul....Acum am ID-ul tau dar.....nu imi mai arde de machiat....Cand imi voi reveni te voi bombarda cu intrebari,cred.
himere2005
am gasit ceva interesant aici

acum ma uit si eu. mi se pare interesant, cred ca e ok, nu?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.