CITAT(Al3x4andra @ 01-08-2008, 12:49 AM)

CITAT(alex25 @ 30-07-2008, 11:53 AM)

Alexandra, nu stiu daca ai auzit de expresia "urciorul nu merge de multe ori la apa". Iar tipii (crede-ma pe cuvant aici) ar spune orice pentru a se dezbraca mai repede.
Nu stiu daca realizezi sau nu, dar cand faci sex cu cineva neprotejat, nu faci sex doar cu el, ci faci sex cu toti fostii parteneri ai lui (cei cu care a facut sex neprotejat) si in acelasi timp cu toti fostii parteneri ai fostilor parteneri ai lui. Esti sigura ca poti sa ai incredere in atat de multi oameni?
In ultimii 10 ani nu numai ca nu a disparut nici un virus cu transmitere sexuala, dar au aparut o multime de boli venerice care NU EXISTAU inainte. In plus, ritmul de crestere al persoanelor infestate de minim un virus cu transmitere sexuala este exponential.
Sigur, cand vine vorba de sex, pericolul inseamna excitare... dar esti sigura ca vrei sa iti joci toata viata pe o carte?
da stiu faza cu fostii parteneri si fosti parteneri ai fostilor.... etc.. .dar el nu a avut pe nimeni inaintea mea.. si eu am avut 2 persoane... dupa care , cum ziceam, am fost la doctor... si sunt sanatoasa
Sa mergi si peste 6 luni, virusul Hiv se depisteaza la 6 luni dupa contactul cu perosana infestata.
Ai mare curaj, sa faci sex neprotejat e o prostie.
Textele ca nu simti la fel sunt povesti.
Inconstienta, imaturitate, lipsa de educatie, asta e tot ce pot sa spun.
Pacat.
Sa citeste despre riscuri nu doare, dar boala doare.