CITAT(Nessie @ 02-10-2006, 09:22 PM)

Bine ai venit, Miri!!

Mi-a fost tare dor de tine! Am inercat sa te contactez pe adresa de yahoo, dar mi se intorcea mailul.

Nu mai stiam nimic de tine si ma bucur ca a reusti Sexy sa dea de urma ta.
Astept sa te asezi comod in noua casuta, sa vezi cum stau lucrurile pe aici si sa ne spui ce s-a mai intamplat cu tine. de ce esti suparata?

WAW! sa va iau pe rand. ce surpriza placuta.Nessie my dear zau daca-mi dau seama cine esti!

dar presupun ca ne cunoastem destul de bine

asa ca iti intorc urarea:si mie mi-a fost dor de tine

.and im serious! sunt suparata di cauza unor probleme personale ca sa-ti si raspund dar incerc sa fiu cu smile-ul pe buze. pupici si mai vin-o pe la noua mea casuta! sorry ca nu am pregatit aperitivele girls. am intrat sa va raspund la fiecare in parte asta ca sa nu fiu o gazda snoaba.
CITAT(Lacry @ 02-10-2006, 09:27 PM)

Bine ai venit!

Am asa o banuiala ca o sa mi-o iei inainte cu numarul de pagini de jurnal, chiar daca eu am un avans semnificativ
Sper ca ma mai tii minte. Acum am o moaca mica de baietel

pe care il poti vedea la avatar, precum si in jurnalul meu
De aceea in postarile mele voi folosi "pluralul", spre exemplu noi, eu si Alec, iti uram noapte buna si te

LAAAAACRY CE baieitel frumos ai! sa-ti traiasca!

waw! si ce marisor e! cand a crescut asa repede! si ce nume frumos are! o sa intru in weekend sa vad pozele cu el, acum va ai vazut am specificat``va`` salut rapid pe fuga.
CITAT(aki @ 03-10-2006, 05:59 AM)

Salut Mirelus,iubito

.Ce dor mi-a fost de tine

.Ce mai faci draga noastra,pe unde ai mai umblat?Cum cu serviciul?Ce mai face iubi al tau?Si multe alte intrebari am sa-ti dau...

.Vino mai repede aici sa stam la sfat

aki promit cand o sa am mai mult timp o sa ma opresc la barfa cu voi dar sufar de lipsa de timp momentan. te pup si numai bine!