Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Diary mirela_awad
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
mirela_awad
salut am intrat rapid! sunt super obosita am venit de la centrul de infrumusetara mai sa adorm in sauna nu altceva.sunt dusa rau! am repetat examenul de urina din cauza unui medicament care il iau inainte de a ma culca.ma ajuta sa dorm mai bine.cica! si cum am uitat sa-l mentionez si nici numele nu-l stiam li s-a parut suspect.asa ca am repetat examenul.am facut alte analize afar si au iesit ok.asta cu o zi dupa ce le-am facut la munca.si sa vedem rezultatul de la munca. fetele imi cer scuze ca nu trec pe la voi dar nu am timp sincer. va multumesc ca va interesati de mine si promit ca o sa intru pe la fiecare. poate vine mosul cu un nou laptop la mine ca sa pot tarai laptopul peste tot.v-am pupat!
lliliana
Pup fata scumPa si azi. pupic.gif Sa ai o zi de vis. Cumpara timp elastic biggrin.gif Io am discutat cu Sefu angel.gif si mi-a imprumutat pentru o vreme vreo doua cutii. biggrin.gif
Karin
Ma bucur ca e totul in ordine, Mirela! pupic.gif
Ne e dor de tine, mai treci pe aici! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Tare ma bucur ca s-a rezolvat.
\Asteptam rezultaul final cheer.gif
verona
ma bucur ca ai intrat iar,pupici si sper analizele sa fie bune spre final ca eu stiu cum e. cheer.gif
Sexymom
Buna Mirela, imi lipsesti, sa revi repede ,daca poti si cu poze noi. Eu am postat multe poze la mine in jurnal, am indraznit si mi-am schimbat cate ceva . pupic.gif
buretel
cheer.gif bravo mirela!! astept 'deznodamantul' floare.gif
bafta in continuare! pupic.gif
lliliana
Neatza...io viu in fiecare zi sa-ti urez de bine. hug.gif Sa nu ai impresia ca scapi...Sila pe capul tau... pupic.gif hug.gif Pup. pupic.gif
aki
Si eu pe aici blum.gif linga liliana ne facem de cap pina una alta pe la tine yahoo.gif Asteptam vesti w00t.gif
Sexymom
Buna Mirela, mult succes in continuare.Asteptam vesti de la tine. pupic.gif
mirela_awad
un raspuns rapid. am trecut de examenul medical cu brio. cica sunt "APTA".urmeaza pregatire si demisia mea din actualul post dar sa vedem caci mai dureaza pana incep pregatirea.ok ies caci nu am timp deloc.pupici la toate!
julyalina
pupic.gif
amalia0701
CITAT(mirela_awad @ 27-10-2006, 12:04 AM) *

un raspuns rapid. am trecut de examenul medical cu brio. cica sunt "APTA".urmeaza pregatire si demisia mea din actualul post dar sa vedem caci mai dureaza pana incep pregatirea.ok ies caci nu am timp deloc.pupici la toate!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif clap.gif clap.gif clap.gif party.gif haninoroc.gif band.gif cheers.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif dance2.gif
Karin
Mire pupic.gif , ma bucur ca e totul in regula! hug.gif
Multa bafta si ai grija de tine! pupic.gif
Sexymom
Buna Mirela, imi pare rau ca nu am putut reveni aseara pe mess.dar fetele erau obosite si agitate, si al meu sot la fel mad.gif
Week-end placut si linistit. pupic.gif
lliliana
Salut Mire.. cheer.gif hug.gif Vesti? cheer.gif
Un sfarsit de saptamana odihnitor... floare.gif
Andreea-Rodica
Un sfarsit de saptamana placut iti doresc! Si odihneste-te, se pare ca esti foarte ocupata. hug.gif
mirela_awad
salut dragele mele!va multumesc mult prt. tot suportul de care dati dovada.nu am nici o noutate in afara de cea de ieri, asteptam sa vedem cand incep pregatirea.azi am auzit ca una din fetele de la pregatire a omorat toata tripulatia.cu pasageri cu tripulantii de bord cine stie ce o fi facut saraca pe acolo.au avut ziua de simulator si cica s-ar fi pierdut si in loc sa-si ajute colegii si sa salveze pasagerii cica i-ar fdi omorat pe toti.nu e de gluma dar am ras cu lacrimi.stiu ca e o prostie din partea mea prt. ca una e cand esti cu instructorul si alta cand esti singura intr-o situatie critica. si un baiat cica ar fi omorat un bebelus.e adevarat ca pasagerii sunt papusi acum nu stiu cum ii poti omora dar observ ca se pot ucide pana si papusile. )).gif
luchi
)).gif Tinem pumnii stransi-stransi, sa fie totul bine! pupic.gif
amalia0701
CITAT(mirela_awad @ 28-10-2006, 12:55 AM) *

salut dragele mele!va multumesc mult prt. tot suportul de care dati dovada.nu am nici o noutate in afara de cea de ieri, asteptam sa vedem cand incep pregatirea.azi am auzit ca una din fetele de la pregatire a omorat toata tripulatia.cu pasageri cu tripulantii de bord cine stie ce o fi facut saraca pe acolo.au avut ziua de simulator si cica s-ar fi pierdut si in loc sa-si ajute colegii si sa salveze pasagerii cica i-ar fdi omorat pe toti.nu e de gluma dar am ras cu lacrimi.stiu ca e o prostie din partea mea prt. ca una e cand esti cu instructorul si alta cand esti singura intr-o situatie critica. si un baiat cica ar fi omorat un bebelus.e adevarat ca pasagerii sunt papusi acum nu stiu cum ii poti omora dar observ ca se pot ucide pana si papusile. )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Ce cursuri faceti voi draga mea acolo?
De insotitori de bord sau de ucigatori de bord?
Imi aduc aminte de un film cu insotitoare de bord, unde era un instructor balbait si chior )).gif )).gif )).gif
Fii optimista iubita, ai sa inveti usor. Tu nu o sa te pierzi, ai zburat de atatea ori, apoi esti super puternica.
pupic.gif
Sa ne spui cand ai prima cursa la Bucuresti sa venim sa te intampinam la aeroport cu cheer.gif welcome.gif band.gif
mirela_awad
momentan cursa cea mai aproape e pana in Istambul.au program de partneri cu turkish airlines.mai dureaza pana fac program de partnerie cu tarom.si in primul an o sa am curse scurte.voi lipsi cel mult2 zile de acasa si back home si tot asa.cateodata la intoarcere nici nu stau o zi intreaga acasa. asa ca voi fi mai mult pe drumuri.dar ssa speram ca nu voi ucide papusile.aici am vazut o reclama la vodca Smirnoff. 2 asistente de bord incercau sa explice instructiunile pasagerilor si nici unul din pasageri nu le dadeau atentie. in final fetele au inceput sa se strambe si sa faca numai nebunii pe acolo si primeau toata atentia.trebuie sa incep si lectiile de inot caci voi trebui sa salvez pasageri.stiu sa inot dar la capitolul salvation ma duc la fund cu pasagerul.sa mori de ras si nu altceva!
ieri am fost sa vad noua mea casuta ,am dat instructiuni ce si cum vreau reparat si aranjat si la sfarsitul lunii voi zbura cu toate cutiile acolo.o sa fie o nebunie.
by the way! stiti cate grade au fost in weekend aici 26-28! si pana marti se va ajunge la30.lumea ieri pe plaja sa se bronzeze!
ok my dears va pup caci am si altele de facut! si iarasi nu am trecut pe la fiecare!uffff!
luchi
pupic.gif Ai grija cu omoratul pasagerilor laugh.gif pupic.gif Mi-e dor de tine! give_rose.gif
aki
Salut Mirelus.Pupici draga si tine-o tot asa. pupic.gif Nu am in vedere omoritul pasagerilor tease.gif
lliliana
Salut Mire. Succes in continuare...te imbratishez cu drag. pupic.gif hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Sunt tare mandra de tine cheer.gif
Baby ce parare are de urmatorul tau program?
Asteptan poze de la noua casa.
Ai grija de tine, ne lipsesti. hug.gif
lliliana
Salut frumoasa... hug.gif O zi buna. floare.gif
lliliana
Neatza....un zbor placut prin ziua de azi pupic.gif hug.gif
mirela_awad
SALUT!llLIANA tu esti prezenta every day in my diary.fetelor vreme frumoasa aici s-a ajuns la30º C ieri. azi a fost ceva mai moderat 25º C. maine o noua zi de munca si in asteptarea weekendului. Sunt foarte ansioasa in vederea mutarii in noua casuta.mi-am facut un ceai si o sa iau o pastila care sa ma ajute sa dorm mai bine si in patut.trec rapid pe la voi. pupici!
lliliana
Salut iubita....mie imi place enorm sa ma mut in casa noua. Shtii, imi e dor de cea veche...am ashea o nostalgie placuta...o parere de rau. Dar sentimentul de placere fatza de ceea ce urmeaza...invinge nostalgia. Urmeaza creatzie...unde pun aia, unde pun aia...ce fac aici shi aici...Cum ashez asta shi astalalta...imi place la nebunie sa recreez micul meu univers. pupic.gif hug.gif floare.gif
amalia0701
Asteptam si noi cu interes poze de la tine de acasa.
Ai griaj de tine. pupic.gif
Karin
Mirelus pupic.gif
Vreau si eu sa vad poze cu casa cea noua! Te pup si urez numai de bine! pupic.gif Sa ai un wee minunat! hug.gif
midnight_talker
Ciao MIrela!Am trecut sa te salut...
lliliana
Salut frumoasa...Ce mai faci. Iaca imi reiau naravu' de a fi prezenta zilnic la tine-n jurnal. pupic.gif hug.gif Numei de bine shoi de veselie iti doresc. pupic.gif
mirela_awad
salut dragele mele! sunt cam obosita azi am fost cheauna la munca si nici nu aveam ce face! insa nu am calculator si nici internet. ce oroare! imi e dor sa stau cu orele la calculator!va pup si va doresc o saptamana frumoasa. aici e cald!
aki
Mirelus vrem poze.Pupici si bafta pupic.gif
lliliana
Salut Mire...te vaz pe-acilea. Sa ai o zi buna ca un zbor lin...fara turbulentze blum.gif Zborul e frumos...eshti o norocoasa hug.gif floare.gif pupic.gif
aki
Salutari pupic.gif
Sexymom
Salut si eu o papusa draguta, succes in tot ce faci pupic.gif
lliliana
hug.gif floare.gif pupic.gif Salut Mire...un gand bun pentru tine...de la mine. pupic.gif floare.gif hug.gif
mirela_awad
va pup pe toate rapid, no news doar ca sunt foarte obosita si ma simt cu psihicul la pamant pr. ca am nevoie de vacanta.ma simt terminata. ieri si azi am fost secretara decat receptionista. dar macar am fost secretara presedintelui companiei. asta e cool!macar capat ceva experienta si intru mai mult pe sub pielea lor. ce dracoasa sunt! devil.gif fetelor sincer scuzati-ma ca nu reusesc sa trec pe la voi, dar sunt terminata. ma retrag si sunt abia orele21.somnic usor!
amalia0701
CITAT(mirela_awad @ 10-11-2006, 12:52 AM) *

va pup pe toate rapid, no news doar ca sunt foarte obosita si ma simt cu psihicul la pamant pr. ca am nevoie de vacanta.ma simt terminata. ieri si azi am fost secretara decat receptionista. dar macar am fost secretara presedintelui companiei. asta e cool!macar capat ceva experienta si intru mai mult pe sub pielea lor. ce dracoasa sunt! devil.gif fetelor sincer scuzati-ma ca nu reusesc sa trec pe la voi, dar sunt terminata. ma retrag si sunt abia orele21.somnic usor!

Pupam fata nopastra draga.
Si noua ne lipseti tare, dar o sa vina iar vremea in care o sa avem timp mai mult.
Super ca ai fost secretara directorului companiei.
pupic.gif
Nu-i niic un bai ca te culci mai devreme, asa o sa dormi mai mult sa te refaci.
Ai grija de tine pupic.gif
Sexymom
Week-end placut Imagine
lliliana
SAlut Mire...pup shi doresc o zi minunata. pupic.gif hug.gif floare.gif
luchi
pupic.gif Cred ca esti prinsa cu treburi, dar cand ai un moment liber, ne scrii si noua adresa de corespondenta? laugh.gif (pe privat, unde vrei tu pupic.gif )
aki
Salut Mirelus.Am trecut sa-ti las pupici multi-multi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lliliana
Ai grija de tine. Pup shi urez un weekwnd placut. pupic.gif hug.gif floare.gif
Karin
Te pup Mire! N-am mai avut timp sa trec pe aici si sa fiu sincera, nici dispozitie pentru forum! give_rose.gif
Acum ca mi-am mai revenit, trecui ssa te tzuc si sa iti urez de bine! pupic.gif hug.gif
mirela_awad
salut! am intrat putin sa va salut, sunt foarte obosita ata fizic cat si psihic.declar ca sunt satula de tara asta pana peste ce mai cred ca 3 xcapuri mai sus de mine. mad.gif ajung terminat acasa de oboseala. si aceeasi chestie in fiecare zi.nothing excited!aceeasi rutina:trezit de la 6 dimineata, acelasi mic dejun, aceleasi obiceiuri parca si acelasi make-up. blink.gif dupa o zi in care sincera sa fiu nu am parte de rautati dar e obositoare ajung finished acasa.si iar intram in aceeasi rutina.Am 26 de ani si ma simt ce mai de 50.tara asta e plina de stress.tineretul aici nu stie sa se distraga cu ceva mai incitant.aaaah mi-e dor de timpurile de celibatara sincer! yahoo.gif de abia astept sa incep pregatire prt. asistent de bord o sa mananc materia aia numai sa reusesc si sa incep sa calatoresc.macar iesind chiar si prt. o zi din tara asta ma face mai fericita.parca ma afund din ce in ce mai adanc cu monotonia asta sincer!nimic din ce obisnuiam sa fac nu mai fac.nici macar pe internet nu mai am rabdare si timp sa stau.nu mai zic de iesit noaptea.am si uitat ce inseamna o bauta di o noapte de disco.sunt oare nebuna sau ce am?fetelor sincer imi cer scuze ca in loc sa vin pe la voi sa vad ce faceti ma inchid la mine in jurnal si imi vars amarul.ma duc sa mai dau putina apa la soricei sa ma descarc total.va pup si sper ca aveti o viata mai live decat a mea.
Sexymom
Mirela toate trecem prin asta, e numai o perioada si la tine probabil ca s-au strans cam multe, dar nu lasa monotonia sa te cuprinda,incearca sa iti umpli timpul asa cum faceai inainte, sa pictezi , sa brodezi ceva, sa faci plimbari luni, iar daca Iubi nu are timp de o seara in oras de ce nu iesi cu o prietena, nu trebuie sa fie el neaparat, incearca acum pt. ca nu ai copii si esti tanara, sa simti un pic forfota orasului si febra sarbatorilor.
Si pe mine ma apuca de multe ori starea asta, eu nici nu am cum sa ies seara pt. ca am teroristele pe cap , si chiar daca as putea iesi ele nu au voie in bar sau in disco.Dar le mai las seara cu sotul meu si ies in oras chiar si pt. o ora, ma intalnesc cu inca 3,4 mamici din colegiu si bem o cafea si o coca, tot ceva.
mirela_awad
Lucky u Sexy! eu nu am prietene aici! deci inchipuie-ti ca eu nu am cu cine iesi la o cafea! in afara convietuirii de la munca eu nu mai convietuiesc cu nimeni decat cu sotul acasa.in weekend cu restul familiei dar parca sunt satula numai cu aceleasi persoane si aceleasi situatii.sa ies singura seara nu am masina preoprie si momentan nici carnet de conducere. frumoasa situatie!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.