Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Diary mirela_awad
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
mirela_awad
Aterizarea e un zbor fotografiat pas cu pas in timp ce o filmam.Cam asta fac eu in timpul orelor mele de pranz.Bine ,dar asta dupa ce iau pranzul.Cum sunt in cladirea cea mai inalta din imprejurimi ma distrez putin si dau ocheade la avioanele de pe pista aeroportului. )).gif Si sa incepem aterizarea:Imagine Surprinzator e un zbor al companiei Tap.de altfel cel cu care am decolat mai devreme tot de la Tap era.Deci, ne incadram in scenariu. )).gif ImaginePilotul cere permisiunea de aterizare, i se acorda.Imagine Attention, ladies&gentlemens, we r preparin to land on Portelaīs airport of Lisbon -Portugal ,please fasten ur seat belts& be seated to land.The temeprature is 3º with rainy day.ImagineThe flight Nº1000 from Bucharest-Otopeni with destination Lisbon- Portela has just landed.Imagine . Now, put ur hands in the air &letīs give some claps to the capitain. cheer.gif Bineinteles ca numai o nebunatica c amine ar fi in stare sa zica asa ceva pasagerilor.Imagine...Imagine
mirela_awad
Ok si am promis ca o sa postez niste poze de la noua casa. Sa incepem cu partea privata a casei si anume cu biroul meu.Imagine, Am incercat sa iau cate 2- 3 cadruri din fiecare camera ca sa intelegeti mai bine care cum vine si cum este.Imagine...Imagine Si cam atat din biroul meu. Simplu si cu strictul necesar. Am decis ca in viitor asta va fi camera bebeului. baby.gif si trecem la camera noastra. hug.gif Imagine...se pare ca de aici am luat mai multe cadre. )).gif Imagine, va intrebati cine e foca alba? am primit-oi de la mos craciun.Si e tratata ca o printesa, doarme in patul mare blum.gif Imagine. Inca nu am apucat sa-mi instalez tablourile si felinarele in pereti, dar am aranjat sa vina mesterul prt. weekendul urmatorul :socrul meu. yahoo.gif Imagine,Acesta e micutul coridor care da in partea mai privata, adica camera noastra cu biroul meu si baia noastra.Imagine Si in final baia.Imagineimi place ca e spatioasa.Imagine
mirela_awad
Iesim din partea privata si intram pe coridor.ImagineUn coridor care ne duce catre usa de la intrare, bucatrie, cealalta baie si camera de oaspeti.Imagine...Imagine in fata e camera de oaspeti, iar lateral bucatria, usa de la intrare si celalata baie. Pozele urmatoare sunt facute din cealalta parte din camera de oaspeti.Imagine...Imagine .Si intram in bucatarie.ImagineMasuta noastra de cina care o aveam in living in celalat apartament.Imagine, partea de lucru, dupa cum vedeti la noi predomina fructele, am un miros minunat in bucatrie de la ele,Imagine si partea de la intrare dinspre coridor. nu stiu daca se vede, dar in fata e si intrarea principala.
mirela_awad
Si acum celalata baie de pe coridor, e mai mult prt. oaspeti, credeti-ma eu nu am fost decat sa o curat atat.Sa-mi fac nevoile acolo,nu am fost.Ce prostesc suna.Imagine. E mai mica decat celalata a noastra, dar este spatiu deajuns ca 2 persoane sa se miste fara probleme.Imagine...Imagine
Si acum trecem la camera de oaspeti.AQm decis sa o fac cu 2 paturi simple prt, ca imi vin multe persoane care nu le pot culca impreuna.Imagine.Bineinteles am zis ca totul sa fie la fel.No dscrimination! hug.gif Imagine.Ah uitasem sa zic. Camera noastra si asta de oaspeti au dulapuri din constructie.Imagine si cam atat . urameaza livingul si partea de sus.
mirela_awad
Livingul. In ciuda faptului ca lumina era aprinsa nu mi-au iesit atat de bine noaptea chiar si cu lumanari aprinse. Masa de cinaImagine, dar o am si pe timp de zi.Asa ca se poate vedea mai bine.In momentul asta masa e inchisa, dar cand o deschidem e mult mai mare.Incap cam 18 persoane fara sa exagerez.Imagine, o sa va dau o imagine pe noapte si una pe zi. )).gif Imagine...Imagine, cu scarile prt. partea de sus.Imagine, o imagine vazuta de susImagine...Imagine, partea de sus. mezaninul, vazuta de josImagine si de sus 2 pozede la mezaninImagine aici vreau sa pun un sezlong unde se poate citi.Am vazut la IKEA unul superb.Nu-mi scapa! devil.gif Imagine si continuam in urmatorul mesaj cu partea de sus.
mirela_awad
ok sa continui cu partea de sus. nu inteleg de ce nu merge sa-mi sterg unul din mesaje doar prt. ca voiam sa inlocuiesc o poza si mi-a disparut functiune de delete message. asta e!sa zicem ca intram in lvingul de sus.Unde in viitorul cat mai apropiat voi face o sala de relaxare cu un bar superb care l-am vazut tot la IKEA. )).gif Eu gasesc de toate acolo.Imagine ,sala de sus vazut de la scariImagine partea cu acoperisul mai in jos.Imagine, partea extrema acoperisului in scadere, acolo unde voi instala si barulImagine si aici o poza cu cele 2 camere aflate la etaj. Imagine se vede studioul lui baby.Imagine si daca tot il vedem sa si intramImagine si partea de la intrare in studiouImagine si cealalta camera unde voi face sala de gimnastica.e cea mai mare dintre camere are cam 22m patrati.Imagine dupa cum vedeti baby inca mai are de aranjat in studioul lui deci mai sunt cutii cu chestii de ale lui.Imagine.si asta e tot. Sper ca v-a placut noua mea casuta si daca aveti un drum prin portugalia, este loc de un han prt. cazare.for free! Nu uitati! va pup si va doresc o duminica placuta!
Sexymom
CITAT(mirela_awad @ 28-01-2007, 04:15 PM) *

url=http://img153.imageshack.us/my.php?image=imag0009ju3.jpg][img]. Sper ca v-a placut noua mea casuta si daca aveti un drum prin portugalia, este loc de un han prt. cazare.for free! Nu uitati! va pup si va doresc o duminica placuta!

Sa inteleg ca pot sta la tine cand ajung in Portugalia????Cool, nu mai imi caut cazare pe TUI.Gracias. cheer.gif
amalia0701
Servus iubita!
Sa o stapanitzi sanatosi si sa fiti fericitzi in ea.
E foarte frumos si cald la voi acasa pupic.gif
Ma ingrozesc cand ma gandesc cat ai de facut curat wink1.gif
Multumim pentru poze si pentru invitatie pupic.gif
Karin
Wow w00t.gif Mire, cata casoiul ai tu acolo! Tulai doamneeeee, cum faci curatenie in el?? )).gif
Daca ajung vreodata in Portugalia grin.gif promit sa trec pe la tine! pupic.gif hug.gif
anca veselie
salutare mirela floare.gif , nu am mai fost de mult in vizita la tine! frumoasa casa, s-o stapaniti sanatosi!
pupici dulci hug.gif
mirela_awad
Salut fetele! ce dragute sunteti! voi va ganditi la curatenie! si mama la fel se gandea ca o sa am mult de curatat in casa. si inca nu am mobilat partea de sus. atunci o sa fie mai greu. dar pana atunci sper sa angajam pe cineva macar o parte din casa sa mi-o curete caci eu nu mai am nici rabdare si nici forte de ajuns prt. casoiul asta. mi le-am cam consumat dincolo.ok va salut rapid si va mai astept pe la mine. ma bucur ca v-a placut casuta-casoiul meu )).gif)) si nu uitati usa e deschisa prt. oaspeti. va tin la curent cu noutati.
amalia0701
Io zic sa incepi sa faci programari pe vara )).gif
midnight_talker
Ciao Mirela!N-am mai povestit de mult.Nu mai stiu cu ce te ocupi,cum iti merge relatia....Mai obisnuiesti sa te delectezi cu iaurt cu straciatella?
Pupici!
mirela_awad
Programari? aha asta a fost buna!Anca salut! mai mananc ,dar nu asa mult.rareori.acum m-am dat pe alea lichide si cu fibre.
amalia0701
CITAT(mirela_awad @ 01-02-2007, 01:07 AM) *

Programari? aha asta a fost buna!Anca salut! mai mananc ,dar nu asa mult.rareori.acum m-am dat pe alea lichide si cu fibre.

Ce-s alea lichide si cu fibre?
Iaurturi?
mirela_awad
da. am sa postez o poza cu ele in weekend.
bpaula
salutare draguto

iti doresc numai bine, mi-a placut si mie casa ta...tare mi-ar place si mie atata spatiu...
cand mai ai timp si ma vezi online mai contacteaza-ma sa mai vorbim

te pup dulce pupic.gif
aki
Salut Mirelus.De mull nu ma mai fost pe la tine.Vad dca ti-ai schimbat casa.Sau te-ai mutat in alt oras? unsure.gif
Tare mi-a placut mie casuta ta.Sa ai parte numai de fericire in ea si cel mult peste un an si ceva sa auzi si voci de bebelusi give_rose.gif
Sexymom
Hola Miri. pupic.gif
Frumos foc pe la tine, dar timpul cum mai este? e ca la noi in Madrid sau a nins ?noi am tras niste geruri cumplite timp de 1 saptamana.Cum nu au vazut spaniolii de 35 de ani, si a nins pe tot litoralul.
lliliana
Hola Mirela....ce mai faci? Am venit sa te salut, incerc sa nu mai lipsesc atat. Ai grija de tine. pupic.gif
amalia0701
Servus iubita!
Ieri Sys a fost la "Duminica in familie"( o emisiune pe antena 1) unde a luat premiul Jos palaria pentru campania impotriva cancerului de col uterin imbracata in rochia cumparata cu tine.
Io am vazut-o, era tare dragutza, habar nu aveam ca si-a luat a 2-a rochie, sau a 3-a dupa rochia de la banchet si cea de mireasa )).gif si mi-a marturisit ca era cu tine cand a cumparat-o.
hug.gif
Te asteptam sa ne mai spui ce faci. pupic.gif
Tzutzi80
Mirelutza dragutza pupic.gif ! Tare ma bucur sa vad ca vei fi insotitoare de bord. Ma batea si pe mine gandul acum un an jumate. Dar acum.....m-am balenit si slabe sanse. De abia astept sa mai vb. Felicitari pentru casutzoi! give_rose.gif
Sexymom
Hola iubita, mai aterizeaza si pe la noi cu avionul ala al tau pupic.gif pupic.gif
Tzutzi80
Da' noi o primim si fara avion biggrin.gif ca apartmanentul meu e mai micut si nu incape si avionul )).gif
lliliana
Pupici multi in zbor lin pe aripi de avion de firma buna:)) pupic.gif )).gif
lliliana
Numai de bine urez... hug.gif floare.gif
mirela_awad
salut! eu intru rapid la final de weekend acum am gasit putin timp liber. ok vineri am primit confirmarea. pe 19 martie incep pregatirea pentru asistent de bord. cu alte cuvinte la finalul lunii imi voi prezenta demisia din actuala functie. pe de o parte imi pare rau ,dar pe de alta parte vreau sa ma realizez cumva in viata si nu voi reusi daca raman intr-un singur loc.vineri glumeam cu unul din administratori, caci imi facea complimente pe baza felului cum duceam jurnalele in maini.cata suplete, cata finete ,pana si la aducerea unor jurnale. ce postura, zicea in continuu.are talent nu altceva, e buna prt, asistent de bord.la care eu i-am raspuns:nu se stie poate nu raman doar la asistent de bord, poate voi ajunge si la rangul de pilot.raspunsul:cata ambitie! bravo!o sa-mi fie dor de glumele astuia. infine o sa-l mai vad ,dar mai rar ce e adevarat.fetelo fug ,caci trebuie sa-mi calc uniforma, va pup si va doresc o saptamana minunata.
amalia0701
clap.gif haninoroc.gif party.gif band.gif cheers.gif give_heart.gif
Sunt foarte mandra de tine draga mea!
Ai muncit mult, dar ai reusit.
De abia astept sa intrii pe ruta Romania, promit sa te astept la aeroport.
hug.gif pupic.gif
Tzutzi80
Bravo Mirelus! Multa bafta in continuare! Ami....acum ca stiu drumul la aeroport ... poate vin si eu biggrin.gif sa facem galerie cheer.gif
lliliana
Mama Mire...ce chestii spui tu acilea? Pilot?....Wow....cool...super. Eshti tare. Brava!!! pupic.gif hug.gif floare.gif Imi place de tine ca shtii ce vrei. floare.gif
mirela_awad
pilot! smile.gif poate in viitor! nu se stie niciodata! cum sunt dusa rau sunt in stare sa vreau mult mai mult de la viata!
julyalina
CITAT(mirela_awad @ 20-02-2007, 12:47 AM) *

pilot! smile.gif poate in viitor! nu se stie niciodata! cum sunt dusa rau sunt in stare sa vreau mult mai mult de la viata!

cheer.gif foarte bine ! asa si trebuie hug.gif tot timpul trebuie sa vrei mai mult de la viata pupic.gif
felicitari pentru avansarea la asistent de bord! smile.gif da' cand ai tu timp, poate ne spui si noua ce inseamna mai exact ca io nu ma pricep baby.gif
Sexymom
Se cunoaste ca e Berbec ca mine Mirela cheer.gif cheer.gif cheer.gif obtine intoitdeauna ce vrea. pupic.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 20-02-2007, 11:11 AM) *

CITAT(mirela_awad @ 20-02-2007, 12:47 AM) *

cheer.gif foarte bine ! asa si trebuie hug.gif tot timpul trebuie sa vrei mai mult de la viata pupic.gif
felicitari pentru avansarea la asistent de bord! smile.gif da' cand ai tu timp, poate ne spui si noua ce inseamna mai exact ca io nu ma pricep baby.gif

Subscriu la felicitari .
Alina insotzitor de zbor= stewardesa.
lliliana
Salut Mire...ce mai faci? Zbori ushori printre nori de poveste? hug.gif Pup shi urez sa ai zile senine shi pline de surprize placute. floare.gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 20-02-2007, 12:31 PM) *

Subscriu la felicitari .
Alina insotzitor de zbor= stewardesa.
dry.gif asta banuiam , dar insotitor de bord cu ce difera de asistent de bord? blink.gif
lliliana
Ce conteaza July ce inseamna....ei trebuie sa-i placa blum.gif Imbratzisez. hug.gif
mirela_awad
buna dimineata ! la mine sunt orele6 :40 am intrata rapid sa va urez o zi frumoasa. aici i se spune prt femei-asistent de bord, prt. barbati- comisar de bord.in enegleza se utilizeaza 2 termeni comuni prt. femei si barbati -flight attendant si stewards.ca sa ajung pilot mai intai imi trebuiesc un nr de vreo 2000 de ore de zbor si asta minim ( caci m-am informat si despre asta;) ), dar mai intai trebuie sa incerc postul de co-pilot si apoi comandant. yu-huu! dar nu faceti confuzie! inca nu sunt stewardesa.sunt in asteptare de incepere a cursului. si il voi incepe pe 26 martie( confirmat, sigur, no delays) pana pe 14 iunie. vor fi aproape 3 saptamani.sad.gif muuuuult! si cu multe teste si probe dificile. dar nu ma las batuta. vai mi-am depasit timpul. trebuie sa fug sa-mi fac parul si apoi make-upul. smile.gif va pup si va doresc o zi wonderful. by the way am gasit o modalitate de a ne conversa cat sunt la munca. e prin mail , dar e bine si asa nu?! deci mailul meu de la munca e :recepcao.ca@tap.pt
trimiteti-mi un mail asa o sa am adresele voastre si mai barfim putin. in puii masii caci nu vor sa-mi dea un user cu o parola prt. internet. ce suparata sunt din cauza asta! si cica e la administratie! ufff! va pup! am fugit!
julyalina
'neatza mirelush floare.gif
bine ca m-am lamurit si io pupic.gif
Tzutzi80
Pupam Mirelush viitor flight attendant si viitor viitor pilot biggrin.gif sau pilotzica biggrin.gif Eu te stiu bine, si treci tu cu brio de testele alea de zbor. pupic.gif Si pe urma noi venim cu cheer.gif la bucuresti cand vei intra pe cursa asta biggrin.gif cu give_rose.gif
mirela_awad
deocamdata Tap nu are rute pana in Bucuresti asta deoarece Tarom nu este in grupul Star Alliance. dar pana in Istambul avem curse, dar cred ca este o cursa de circuit lung si eu nu pup curse de astea pana fac 3 ani de contract. deocamdata incep cu circuit mediu.adica, Europe. dar imi va fi mult mai usor sa dau o scapara pana in bucuresti.PUPICI SI O ZI FRUMOASA!
lliliana
Avand in vedere ca te-am prins la interval...te imbratzishez cu drag. hug.gif floare.gif
amalia0701
Te pup draga mea.
Ti-am trimis un mail pupic.gif
aki
Salut Mirelus.Ce dor imi era de tine hug.gif .Felicitari pentru ambitia ta.Ai o ambitie de invidiat.Se vede ca esti berbec,razbatatoare foc.Dar cred ca te insoteste si norocul wink1.gif .Pup pilotica pupic.gif
mirela_awad
mai degraba aduc noroc la altii. eu mereu a trebuit sa-mi cladesc singura norocul. azi am vorbit cu amalia prin mailuri. mi-a trimis mail pe adresa care am dat-o cateva mesaje in urma. a fost super.a mai trecut din timpul de la munca, si e fain caci aflu noutati. fetelor eu nu va stiu la toate adresele de mail, poate incercati sa trimiteti macar un test mail sa vedem daca nu sunt probleme la trimis. cu al Amaliei nu au fost probleme. va mai dau mailul inca o data prt. cine are chef de barfa. smile.gif recepcao.ca@tap.pt
astept maine sa ma bombardati.asa va pot da mai multe news about me! smile.gif
amalia0701
Ce macabru suna in 2007 "astept sa ma bombardatzi", sincer m-a trecut cu fiori.
Sper sa comunici si cu celelalte fete.
O zi usoara pupic.gif
lliliana
Ti-am trimis mail... blum.gif blum.gif blum.gif Sa vedem urmarea blum.gif blum.gif blum.gif Imbratzishez. hug.gif
mirela_awad
Mail primit, mail raspuns Liliana. va pup si va doresc o saptamana frumosa. eu am avut un weekend de cosmar. Familly in visit! sad.gif
lliliana
Salut...hihi...coshmar....family...ce haios. Shi eu imi pregatesc nervii de bomba atomica atunci cand vin ai mei. Dar...ma gasesc perfect pregatita...shi in generat ma regenerez dupa. lol.gif No...catastrofa nucleara cu bucurii nenumarate. Nu pot fara ei...ii iubesc shi-i iert pentru toate prostiile pe care le fac. Asta ma trateaza de orice suparare. pupic.gif
Iti urez un zbor lin, zile insorite hug.gif floare.gif
amalia0701
CITAT(mirela_awad @ 26-02-2007, 08:35 AM) *

Mail primit, mail raspuns Liliana. va pup si va doresc o saptamana frumosa. eu am avut un weekend de cosmar. Familly in visit! sad.gif

Hai zambeste fata frumoasa, azi e o noua zi give_rose.gif
Vorba Lilishorului ii iubim, cat de tare ne dispera uneori hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.